Τρίτη, 12 Ιανουαρίου 2010

Έκοψε η Μαγιονέζα

Αυτοί εκεί στην ΕΡΤ, δεν πάνε καλά τα παιδιά. Με τόσα λεφτά που βγάζουνε, τους έχει βαρέσει η πολλή κερδούρα (το αντίθετο της χασούρας) στο κεφάλι και ό,τι θυμούνται χαίρονται. Χθες βράδυ βάλανε ντοκυμαντέρ, παραγωγής μάλλον καλοκαιρινής, για τη νέα γρίππη, που από τότε που γυρίστηκε το ντοκυμαντέρ έχει γίνει πλέον παλιά γρίππη. Ντοκυμαντέρ, με δραματική μουσική υπόκρουση, που έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για την (τότε) επερχόμενη γρίππη. Ναι μωρέ, αυτή που θα μας θέριζε όλους, αυτή που θα μας έστελνε στον άλλο κόσμο κατά εκατόμβες, αυτή που θα παρέλυε το σύστημα υγείας, αυτή που θα σκότωνε ειδικά τους νέους ανθρώπους, αυτή που μεταδιδόταν στον αέρα μ’ ένα απλό ρέψιμο και τα λοιπά.

Σα να μου φαίνεται τώρα εμένα ότι αβαντάρουνε τα παιδάκια του κρατικού καναλιού την κυρία Γιαμαρέ, ναι, αυτήν την κόρη του γνωστού ιατροδικαστή, εκείνου που μας έλεγε ότι ευχαρίστως θα έπινε ένα καφεδάκι με τη σωρό του γέροντα Βησσαρίωνα, τη σεβάσμια σαπωνοποιημένη σωρό που παρολίγον ν’ αγιάσει, αλλά μετά άρχισε η σήψη και το καφεδάκι αναβλήθηκε λόγω μπόχας. Η κυρία Γιαμαρέ έχει πολλά νεύρα διότι βρίσκει εξοργιστικά χαμηλό το ποσοστό εμβολιασμού στη χώρα μας (και πού να δεις τι γίνεται σε άλλες χώρες μαντάμ, εδώ κοτζάμ Γερμανία μια απ’ τα ίδια, 95% ανεμβολίαστοι, αλλαχού ακόμη χειρότερα) και μας προτρέπει έστω και τώρα, τελευταία στιγμή, να πάμε να το κάνουμε λέει το εμβολιάκι, μπας και πιάσουμε τουλάχιστον το 10% εμβολιασμένων επί του πληθυσμού. -Ειδάλλως τί, θα μας πετάξουν όξω από την Ευρωπαϊκή Ένωση ; Ναι, πάω τώρα δα κυρία μου, να βάλω κι εγώ ένα χέρι, να τηνε πιάσουμε τη ρημάδα την τιμή-στόχο που είχατε βάλει, να μην μας μείνουνε και τα εμβόλια στο ράφι, αμαρτία είναι. –Δεν είναι ; -Είναι και παραείναι. Αλλά αυτό μαντάμ, να ‘χες τα μάτια σου ανοιχτά και να το σκεφτόσουνα πιο πριν, μπας και προλαβαίναμε να τ’ ακυρώναμε τα εμβόλιά σου, διότι μαντάμ η χώρα έχει βελάξει από τα χρέη (εφτά δις χρωστάνε μόνο τα νοσοκομεία μαντάμ) και δεν αντέχει τέτοιους πειραματισμούς.

Την επομένη μόλις της προβολής του εν λόγω ντοκυμαντέρ της ΕΡΤ και των απεγνωσμένων εκκλήσεων της μαντάμ Γιαμαρέ για συμμόρφωση του ανυπότακτου πληθυσμού στις οδηγίες της, δηλαδή σήμερα, να’ σου και βγαίνει το «ΒΗΜΑ» και γράφει σε άρθρο-γλέντι :

«Πανδημία-σκάνδαλο για τη νέα γρίπη καταγγέλλει το Συμβούλιο της Ευρώπης -Βουλευτές από ένδεκα χώρες-μέλη ζητούν τη σύσταση ειδικής διερευνητικής επιτροπής»

«ΓΕΝΕΥΗ Σε παγκόσμιο σκάνδαλο πρώτου μεγέθους εξελίσσεται το σίριαλ με την «πανδημία»(;) της νέας γρίπης, καθώς η μία χώρα μετά την άλλη ακυρώνουν τις υπέρμετρες παραγγελίες των πολυσυζητημένων εμβολίων για την αντιμετώπιση του ιού Η1Ν1. Βουλευτές από 11 χώρες-μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης υπέγραψαν μάλιστα ένα οξύτατο κείμενο, με το οποίο ζητούν από το Συμβούλιο την άμεση σύσταση μιας διερευνητικής επιτροπής που θα εξετάσει «την απειλή για την υγεία των ψευδών πανδημιών». Επικεφαλής της ομάδας των αγανακτισμένων ευρωβουλευτών είναι ο επικεφαλής της Επιτροπής Υγείας του Συμβουλίου Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, γερμανός επιδημιολόγος, ο οποίος πριν από λίγους μήνες δέχθηκε σφοδρές επιθέσεις επειδή επέμενε ότι η πανδημία ήταν κερδοσκοπική «φούσκα».

Ο γερμανός βουλευτής του SΡD κάνει τώρα λόγο για μια «ήπια επιδημία γρίπης» η οποία μεταμορφώθηκε σε «ψευδή πανδημία» , αποκαλεί την υπόθεση «το μεγαλύτερο ιατρικό σκάνδαλο της εκατονταετίας» και ζητεί να ερευνηθούν άμεσα «οι επιπτώσεις της πανδημίας και του κόστους της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο». Παράλληλα οι καταγγέλλοντες βάζουν στο στόχαστρο τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) για την ευκολία με την οποία έκρινε ότι πρόκειται για πανδημία μόλις δύο μήνες μετά την εμφάνιση του ιού και χωρίς πλήρη επιστημονική τεκμηρίωση. Πράγματι, το Συμβούλιο έκανε δεκτό το αίτημα προς εξέταση και το φλέγον ζήτημα θα συζητηθεί σε έκτακτη σύνοδο του Ευρωκοινοβουλίου στο τέλος του Ιανουαρίου.

Στο κείμενο ο κ. Βόνταργκ και οι συνάδελφοί του αναφέρουν ότι οι φαρμακοβιομηχανίες «υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων που προορίζονταν για την υγεία προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού» , προκειμένου να αποκομίσουν «τεράστια κέρδη, χωρίς κανένα ρίσκο». «Εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα» προσθέτει το κείμενο.

Και συμπληρώνει ότι οι εταιρείες τοποθέτησαν «τους δικούς τους ανθρώπους» σε θέσεις-κλειδιά στον ΠΟΥ και σε άλλους διεθνείς και εθνικούς οργανισμούς και «επηρέασαν» με χρήματα και άλλα μέσα κορυφαίους επιστήμονες, ώστε να εξασφαλίσουν τη «συμμόρφωσή» τους την κατάλληλη στιγμή. Ο κ. Βόνταργκ προφανώς αναφέρεται στην αποκάλυψη της «Daily Μail» ότι ο Ρόι Αντερσον, εκ των κορυφαίων συμβούλων της βρετανικής κυβέρνησης στο ζήτημα της νέας γρίπης, είναι ταυτόχρονα έμμισθος σύμβουλος του ΔΣ της GlaxoSmithΚline (μιας από τις φαρμακοβιομηχανίες που αναμένεται να βγάλουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από την εκμετάλλευση της «πανδημίας»), με ετήσιες αποδοχές που αγγίζουν τις 150.000 ευρώ! Ωστόσο ο πραγματικός στόχος της έρευνας φαίνεται ότι θα είναι η αμφιλεγόμενη διευθύντρια του ΠΟΥ Μάργκαρετ Τσαν, η οποία, αφού πανικόβαλε τους πάντες για το επερχόμενο... τέλος του κόσμου, παραδέχθηκε πριν από λίγες ημέρες πως η ίδια δεν έχει «ακόμη» εμβολιαστεί εναντίον του Η1Ν1!

Με 12.700 θύματα παγκοσμίως, η Ευρώπη μετράει λίγο περισσότερους από 2.500 νεκρούς, τη στιγμή που η «κανονική» εποχική γρίπη σκοτώνει περίπου 500.000 ανθρώπους ετησίως σε όλον τον κόσμο. Αν και πολλές δυτικές χώρες έχουν κάνει εκστρατεία για να πείσουν τον πληθυσμό να εμβολιαστεί, ο αριθμός των εμβολιασμένων παραμένει δυσανάλογα μικρός. Ηδη στη Γερμανία, όπου το 95% του πληθυσμού απέφυγε να εμβολιαστεί, η κυβέρνηση ψάχνει απεγνωσμένα τρόπο να ακυρώσει παραγγελία 50 εκατομμυρίων δόσεων και αναζητεί αγοραστές για να μεταπωλήσει τα εκατομμύρια εμβόλια που της έχουν περισσέψει. Και η Βρετανία όμως προσπαθεί απεγνωσμένα να «ξεφορτωθεί» πλεονάζοντα εμβόλια αξίας 1 δισ. στερλινών, ενώ η Ελβετία ακύρωσε πριν από λίγες ημέρες παραγγελία άλλων 50 εκατομμυρίων εμβολίων και δήλωσε πως θα χαρίσει το μισό απόθεμά της σε αναπτυσσόμενες χώρες».

Μωρέ τι διαβάζουν τα ματάκια μου ; -Ψευδής πανδημία ; -Θνησιμότητα σαράντα φορές κάτω απ’ αυτήν οποιασδήποτε κοινής γρίππης ; -Το μεγαλύτερο σκάνδαλο του αιώνα ; - Αναποτελεσματικές στρατηγικές εμβολιασμού ; -Άνευ λόγου έκθεση εκατομμυρίων ανθρώπων στους κινδύνους άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων, που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα ; -Οι δικοί τους άνθρωποι σε θέσεις-κλειδιά ; -Επιρροή μέσω χρηματισμού ;

Άειντε κι εσείς από κει χάμω, της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σα ν’ αργήσατε κάπως να ξυπνήσετε. Ο κόσμος, η υφήλιος, το ΄χε βούκινο και σεις κρυφό καμάρι. Ναι, εσάς περιμέναμε να μας πείτε ότι η γρίππη είναι μαϊμού.

Καλά, αυτοί εκεί στην ΕΡΤ, ειδήσεις δεν διαβάζουνε ; Υποτίθεται ότι πληρώνονται για να μας ενημερώνουν κι αυτοί μας βάζουν μπαγιάτικα ντοκυμαντέρ, μπάς και τσιμπήσει κάνα κορόϊδο και πάει, έστω και τώρα να εμβολιαστεί, την ίδια στιγμή που το πρόγραμμα εμβολιασμού κατέρρευσε παγκοσμίως. Όσο για την κυρία Γιαμαρέ, μήπως να παραιτείτο ; Εγώ λέω ότι ΠΡΕΠΕΙ να παραιτηθεί η κυρία Γιαμαρέ, τουλάχιστον για έναν πολύ-πολύ απλό λόγο : Διότι τυγχάνει Πρόεδρος του «Εθνικού Συμβουλίου επιχειρησιακής και επιστημονικής αντιμετώπισης της Πανδημίας της Νέας Γρίππης», ενώ στην πραγματικότητα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ "ΝΕΑ ΓΡΙΠΠΗ" ή τουλάχιστον δεν υπάρχει καμιά γρίππη που να δικαιολογεί τη σύσταση ειδικού οργάνου. Άρα το Εθνικό αυτό Συμβούλιο είναι ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ, ένα εντελώς άχρηστο πράγμα –εάν όχι βλαπτικό για τη δημόσια υγεία-, που θα πρέπει άμεσα να καταργηθεί και να παυθούν αυτή τη στιγμή όσοι απασχολούνται σε αυτό. Πολύ δε περισσότερο εφόσον τα όργανα αυτού του Συμβουλίου λαμβάνουν και αμοιβή, που θα λαμβάνουν, δεν μπορεί. Εάν μάλιστα δεν κάνω λάθος, είμαστε η μόνη χώρα στην οποίαν ακόμη να βρεθεί ένας υπεύθυνος φορέας, με πρώτη αυτήν εδώ την κυρία, να δηλώσει θαρραλέα ότι εδώ έγινε ένα λάθος. Άνθρωποι είμαστε, λάθη κάνουμε. Βγες και πές το. Όχι να συνεχίζεις το βιολί σου και ν’ απειλείς τον κόσμο ότι τώρα θα πεθάνει τον Φλεβάρη, αντί για τον Νοέμβρη που ισχυριζόσουν πιό πριν κι αντί για τον Σεπτέμβρη που ισχυριζόσουν ακόμη πιό πριν και πάει λέγοντας.

Για να μην αναφέρω βέβαια, ότι εάν ως πειθήνιες γίδες πηγαίναμε σύσσωμοι για εμβολιασμό, όπως υπολόγιζαν, θα έβγαινε μετά αυτό το Εθνικό Συμβούλιο να ζητάει και συχαρίκια, επειδή τάχα μας γλίτωσε από τον βέβαιο θάνατο. Διότι βεβαίως, εάν είχαμε όντως εμβολιαστεί μαζικά, δεν θα μαθαίναμε ποτέ ότι αυτή η γρίππη ήταν ΑΠΑΤΗ. Θα πιστεύαμε, οι ηλίθιοι, ότι δήθεν εξαιτίας του εμβολιασμού κρατήθηκε χαμηλά το ποσοστό θνησιμότητας. Έτσι ακριβώς θα διατείνονταν οι γκουρούδες του Εθνικού Συμβουλίου και θ' αλληλοσυγχαίρονταν μεταξύ τους. Είναι λοιπόν τυχαίο το γεγονός του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΟΣ του Παγκοσμίου Οργανισμού Υγείας και των κατά τόπους οργάνων του. Εντελώς τυχαίο. Οφείλεται καθαρά στην ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΗ γενική δυσπιστία του πληθυσμού όλων των προηγμένων χωρών έναντι της "σοβαρότητας" της γρίππης αυτής καθαυτής, καθώς και της ανάγκης εμβολιασμού, κατά δεύτερον. Και ήταν ακριβώς αυτή η μαζική αποχή από τον εμβολιασμό, που κατέδειξε το παραμύθι και άφησε όλες τις Γιαμαρέλλες του ντουνιά ξεκρέμαστες, με τη ντουντούκα στο χέρι να γκαρίζουν πεισιθάνατα συνθήματα.

Δεν πρόκειται –θα στοιχημάτιζα γι αυτό- να παραιτηθεί κανείς απ’ αυτό το Εθνικό Συμβούλιο-Κακόγουστη Φάρσα. Δεν υπάρχει τέτοιο φιλότιμο. Κανονικά, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, θα περίμενε κανείς να επέμβει η αρμόδια Υπουργός και να το διαλύσει, ξηλώνοντας από τις καρέκλες τους τα μέλη, όχι τόσο επειδή ζημίωσαν τη χώρα με ανήκουστα ποσά (αυτό πες ότι μπορεί να δικαιολογηθεί μέχρι ένα βαθμό), αλλά πρωτιστως επειδή ακόμη και σήμερα κάνουν τις πάπιες, ότι τάχα μου δεν έχει αλλάξει τίποτα και συνεχίζουν το ίδιο βιολί. Το θέμα όμως είναι ότι ΚΑΙ η Υπουργός κάνει την πάπια και δεν έχει φιλοτιμηθεί ακόμη να προβεί στην επανεκτίμηση της κατάστασης και να εκδώσει νέο σχετικό δελτίο τύπου, την ίδια στιγμή που η υπόλοιπη Ευρώπη αναζητεί τις σοβαρές ευθύνες εκεί όπου πράγματι υπάρχουν. Να φωνάζει όμως τις κάμερες για να μας δείχνει το μπράτσο της (δίαιτα θες μαντάμ, σόρρυ δηλαδή) ότι έκανε το εμβόλιο, ήξερε. Ωραία.
-
Προλαβαίνουμε άραγε να ακυρώσουμε καμμιά παραγγελία εμβολίων ή να ξεφορτωθούμε κάμποσο από το υπάρχον τεράστιο stock ; Διότι εάν ακόμη προλαβαίνουμε και ΔΕΝ το κάνουμε, τότε κάποιοι πρέπει να πάνε πολλά χρόνια φυλακή, για απιστία σε βάρος του δημοσίου.

20 σχόλια:

 1. ooooχιιιι,να μην πανε φυλακη.
  απλως να βγουν δημοσια να παραδεχτουν το λαθος τους και μετα να κατσουν να τους βαλουμε τα εμβολια που παραγγειλανε και θα πληρωσουμε ΕΜΕΙΣ, ενα -ενα στον κ@λο τους..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. γκουρουδεεεεεεεςςςςςςςς ουχαχαχαχα, ξινα θα μου βγουν τα γελια, καθημερινα ανακαλυπτουμε σε τι εχουμε μπλεξει, οχι μονο σε εθνικο επιπεδο αλλα και σε παγκοσμιο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Και δεν πήρες είδηση το σχέδιο για τους εμβολιασμούς στα γήπεδα που ακύρωσε.
  Τα είχαν προϋπολογίσει όλα, τόσα κρεββάτια, τόσες καρέκλες, τόσα αναλώσιμα, τόσες προσλήψεις , όλα με την διαδικασία του επείγοντος.
  Αυτό το ακύρωσε.

  Πάντως παίδες είναι να τρελλαίνεσαι και με αυτή την ιστορία, όπως και όλες τις μαζικές πλύσεις εγκεφάλου που μας κάνουνε κάθε τόσο.
  Τώρα με την χρεωκοπία της Ελλάδος, τους φόρους τις περικοπές μου έχει κοπεί η διάθεση γιά ξόδεμα εντελώς, περπατάω σπίτι και κλείνω τα φώτα, σε λίγο θα τους κόψω και την θέρμανση.

  Και σε μιά στιγμή, όπως πέρσυ το Μάρτη πάπαλα.
  Θα βρούν άλλα να μας τρομάξουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κάτσε να σου πω εγώ τί θα μας πούν, σε λίγους μήνες. Θα μας πούν ότι ήμαστάνε τυχεροί, που ο χειμώνας ήταν ήπιος και τη σκαπουλάραμε, ειδάλλως θα είχαμε θρηνήσει χιλιάδες νεκρούς.

  Θα τους απαντήσει τότε κάποιος, εσύ ας πούμε, ότι στις υπόλοιπες χώρες, που βιώνουν άγριο χειμώνα (Όσλο -42 βαθμοί, μπρρρρρ, μόνο να το σκέφτεσαι κρυώνεις), θα έπρεπε οι άνθρωποι να πέφτουν χάμω σαν τις μύγες από τη γρίππη, όπως πέφτουν τα ιγκουάνας από τα δέντρα, εκεί κάτω στη Φλόριντα που τους έκοψε το κρύο φέτος.

  Ή θα τους πει ακόμη, ότι πχ εκεί πάνω στη Μόσχα (αδελφές μου-στη Μόσχα), που δεν έχουνε πάρκινγκ οι πολυκατοικίες, κάνει τέτοιο ψόφο που οι άνθρωποι κάθε βράδυ αδειάζουνε τα ψυγεία των αυτοκινήτων από τα νερά, ειδάλλως μέχρι το πρωϊ θα έχουν σπάσει. Για τόσο κρύο μιλάμε. Ρώτα και τον Χίτλερ, εάν δεν πιστεύεις εμένα. Κι αυτή τη δουλειά την κάνουνε έξι μήνες το χρόνο, χρόνος μπαίνει-χρόνος βγαίνει. Κι ότι η γρίππη-απάτη πέρασε κι από κεί κι από παντού, όπου είχαν βαρυχειμωνιά, μα και πάλι τα θύματα πανευρωπαϊκά δεν ξεπέρασαν τις 2500 χιλιάδες, που αν βγάλεις όξω όσους ήταν με το ένα πόδι στον τάφο (δηλαδή το 95% των θυμάτων, ίσως και παραπάνω), μένουν κάτι λίγοι, πολύ λίγοι και πάντως ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ απ΄όσους υγιείς θερίζει ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ-ΚΑΘΕ ΓΡΙΠΠΗ.

  Διότι ΟΣΟ κρύο και να κάνει, ατυτή εδώ η γρίππη ήτανε εξαρχής μούφα και ως μούφα θα περάσει στην ιστορία, μέχρι που θα παρακαλάμε του χρόνου να μας ξαναέρθει με το καλό ο Η1Ν1, Η ΗΠΙΟΤΕΡΗ μορφή γρίππης στην ιστορία του ανθρωπίνου γένους. Το άσχημο θα είναι να μας έρθει άλλη γρίππη, οποιαδήποτε άλλη γρίππη, απ' αυτές που όντως στέλνουνε στον άλλο κόσμο πολύ κόσμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν έχουμε ανάγκη γρίππη εμείς γιά να πάμε αδιάβαστοι.
  Θα μας στείλει το χόμπυ μας ( ΧΑ ).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Εμ, δεν διαβάζεις τους μεγάλους γκουρούδες.
  "Καταδυομένη Αγορά", 21 Δεκεμβρίου 2009. Ο γκουρού είχε μιλήσει, τρείς βδομάδες πριν. Αρκετά έγκαιρα, θα έλεγα.

  -Τί προεξοφλεί το ΧΑΑ σήμερα, ξέρεις ?
  Για να σε δω, πόσα γραμματα κατέχεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. OYOYOYO XAXAXA
  Σας βρήκα....
  Μήπως θέλετε πατίνι ή προτιμάται τον Χουντίνι?
  http://stockstradamos.blogspot.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. M' αρέσει που μου 'βαλες και link. Αφού σ' έχω ήδη βάλει παραπλεύρως, στα προτεινόμενα blogs. Κοίτα μη με εκθέσεις κακομοίρη μου, εδώ είμαστε σοβαρό blog, με αξιόλογη αρθρογραφία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Προεξοφλεί οτι δεν θα κόψει τα επιδόματα.
  Η μαχαίρι, ή τσεκούρι έγινε η ζωή μου.

  Πέρα από πλάκα 100 μέρες βομβαρδισμό λεκτικών μέτρων έχουμε , ψυχολογία στο ναδίρ και μέτρα τίποτε.
  Θα μας κάνει να τον παρακαλάμε να μας πάρει μέτρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ωραία, σ' ευχαριστώ πολύ.

  Εννοείται ότι ΔΕΝ είχα ιδέα τί στα κομμάτια προεξοφλεί, αλλά το επαιξα κι εγώ οικονομικός ρεπόρτερ, υποβάλλοντας την ερώτηση με το ανώτερο ύφος κάποιου που δήθεν γνωρίζει την απάντηση και απλώς θέλει να βάλει τους άλλους να σκεφτούν.

  Αυτό είναι το κόλπο. Απορώ πώς δεν το είχα καταλάβει νωρίτερα, θα ήμουν οικονομικός ρεπόρτερ σήμερα, που να με πάρει και να με σηκώσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γιατί νομίζεις εγώ ήξερα;
  Αλλά για να μην σε προσβάλλω πέταξα μια κουβέντα έτσι.
  Φορολογεί τις τράπεζες έκτακτα για να δώσει επιδόματα ανεργίας είναι η απάντηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ώστε έτσι, ε ?
  Αυτό δεν το είχα σκεφτεί.
  Έτσι εξηγούνται και οι μαλακίες που γράφουνε οι οικονομικοί συντάκτες : Είναι αντιγραφή των διαφόρων άσχετων απαντήσεων που αλιεύουν από τους αναγνώστες τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. δεστε αποποιηση ευθυνων απο τον χαιφαιβ, τελικα ειναι τελειως αθεοφοβος...

  Όλα τα περιεχόμενα των γραπτών στο Ιστολόγιο και στα σχόλια, αποτελούν προσωπικές απόψεις της ιντερνετικής φιγούρας που τα γράφει και σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι εκφράζουν την ανθρώπινη οντότητα που κρύβεται πίσω από αυτή την φιγούρα. Προβλέψεις για μετοχές η την πορεία χρηματιστηριακών δεικτών με κανέναν τρόπο δεν εκφράζουν την επίσημη άποψη της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com και του ιδιοκτήτη της . Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπ' όψιν σας ότι οι τυχόν προτάσεις δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτελούν προτάσεις αγοράς, πώλησης ή διακράτησης τίτλων και στο φέροντα τη πρόταση σε καμία περίπτωση δε μπορείτε να καταλογίσετε οποιαδήποτε ευθύνη. Επομένως, καμία αγορά, πώληση και εν γένει επένδυση δεν πρέπει να γίνεται βάση των γραφομένων στις σελίδες του www.stockstradamos.blogspot.com. Οι επενδύσεις σας θα πρέπει να αποτελούν αποτέλεσμα μελέτης των οικονομικών στοιχείων των εταιριών, της συγκεκριμένης χρονικής συγκυρίας, των τυχών αποτελεσμάτων της προσωπικής σας ανάλυσης καθώς επίσης και να γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την Χρηματιστηριακή σας εταιρία. Επίσης δέχεστε ότι όλα τα πρόσωπα που αναφέρονται στον παρόν ιστότοπο είναι φανταστικά. Η οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας www.stockstradamos.blogspot.com συνεπάγεται ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τούς όρους χρήσης .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Ε λοιπόν τι θα γίνει με εσάς εδώ. Το είπα και το ματαλεω.Η γρίππη ήρθε και θα μείνει επειδή έτσι μου είπαν.Εξ'άλλου τρυπήθηκε και η Κοντολίζα.Μα τι πρέπει να κάνωμεν για να το πιστέψετε.Δεν καταλαβαίνετε ότι τώρα που χιλιοψεκάσαμε τον ελληνικό(?) ουρανό για το δεύτερο χειμωνιάτικο κύμα θα έρθει πακέτο και ΤΟ της γρίππης.ΜΆΛΙΣΤΑ κανονίσαμε να έρθει πάνω στο τρίτο κύμα δανεισμού και ανόίγματος του σπρεντ , ώστε ο συνδυασμός του με την εκκολαπτόμενη πράσινη ανάπτυξη και στα πλαίσια της βιώσιμης πραγματικής ουτοπίας ΝΑ σας πείσει για όλα τα οφέλη της ¨"so called" ανοιχτής κοινωνίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. By the way έχουμε και τόσους επιστήμονες available με πειθώ,ρητορική πίστη και καμμία εξάρτηση σε συμφέροντα.Οποία προσομοίωσ'η των με Ωδικά πτηνά ποικιλόχρωα είναι ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. οΥΦ κουράστηκα με τόση ανάγνωση
  Ι'll go for an evening ride

  Τα rest θα σας τα read αύριο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. .Δεν υπάρχουν "άλλοι σκελετοί στην ντουλάπα" του ελληνικού προϋπολογισμού διαβεβαιώνει ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt

  "Έως το τέλος του 2012 θα έχουμε μειώσει το έλλειμμα κάτω από το 3% του ΑΕΠ", υπογραμμίζει ο υπουργός Οικονομικών στη συνέντευξη που θα δημοσιευθεί αύριο, όπως μεταδίδει το ειδησεογραφικό πρακτορείο Dow Jones Newswires.

  Σε αυτό το πλαίσιο, προσθέτει, η Ελλάδα δεν θα χρειαστεί εξωτερική βοήθεια από τρίτα μέρη.

  Ο Παπακωνσταντίνου επαναλαμβάνει ότι δεν θα υπάρξουν νέες ανοδικές αναθεωρήσεις του ελλείμματος για το 2009. Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο
  />
  Επισήμανε παράλληλα ότι η ελληνική κυβέρνηση προχωρά στην αναδιάρθρωση του φορολογικού συστήματος το οποίο "ενθαρρύνει σήμερα την φοροδιαφυγή", αλλά και του συνταξιοδοτικού συστήματος "το οποίο δεν μπορεί να επιβιώσει με την υφιστάμενη μορφή του".

  Ο υπουργός Οικονομικών διαβεβαιώνει τέλος ότι το Πρόγραμμα Σταθερότητας που θα παρουσιάσει η ελληνική κυβέρνηση στις Βρυξέλλες θα περιέχει ακριβείς λεπτομέρειες του προϋπολογισμού για το 2010 καθώς και εξειδικευμένα μέτρα του κυβερνητικού σχεδίου εξυγίανσης.


  "Handelsblatt" what a word
  mum no i can't

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Κι όμως, η πτώσις του ΧΑΑαααααα, ωφείλετο κατά κύριον λόγον εις το ότι ενόσησε εκ της γρίππης των χοίρων, μη εμβολιασθέν γαρ.

  Απλούν, αγαπητέ Αδαμάντιε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. ΠΛΑΚΑ-ΠΛΑΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΥΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΒΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ. ΣΥΝΤΑΓΗ ΠΟΛΥ ΑΠΛΗ!
  ΒΗΜΑ 1 ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟ ΙΟ ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ
  ΒΗΜΑ 2 ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ (ΠΧ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΥΚΟΛΙΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ) ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΥΓΕΙΑΣ (ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΛΗΜΕΝΟΙ) ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
  ΒΗΜΑ 3 ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ Ο ΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ ΕΝΑΝΤΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΩΝ ΙΩΝ ΓΡΙΠΗΣ KAI TON AMOΛΑΜΕ ΚΑΠΟΥ (ΠΧ ΜΕΞΙΚΟ)
  ΒΗΜΑ 4 ΚΑΙ ΕΝΩ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΓΡΙΠΗ ΕΧΕΙ
  ΣΧΕΔΟΝ ΕΞΑΛΕΙΦΘΗ (ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ 30 ΦΟΡΕΣ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΤΩΝ)


  ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Ω ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΓΕΣΑΙ (ΝΟΒΑΡΤΙΣ ΜΠΑΞΤΕΡ ΚΛΠ), ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΙΟ Η3Ν3 ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΩΣΤΗΣΗ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ

  ΤΕΛΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΜΑΣ ΣΩΣΑΝΕ ΟΙ ΤΥΠΟΙ
  Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤIA

  QUANGLINGJING

  ΑπάντησηΔιαγραφή