Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2010

Mπροστά στο Mεγαλύτερο Xάλι όλων των Eποχών


Διπλό το πλήγμα, γκουρούδες μου. Δεν φτάνει που με χτύπησε συνάχι βαρύ (φανταστείτε μία σκάλα βαρύτερο από τον ιό Η1Ν1, γνωστό πιά σε όλους και ως «γρίππη αψού-γείτσες»), έρχεται στο καπάκι ο ίδιος ιός και χτυπάει αλύπητα και το laptop μου, αυτό που χρησιμοποιώ από την έπαυλή μου, γνωστή πιά σε όλους ως «Βίλλα-Γκουρού».

Που σημαίνει ότι ξώμεινα από υπολογιστή στο σπίτι, άρα η βραδινή μας επικοινωνία κόβεται μαχαίρι μέχρι νεωτέρας και καλύτερα δηλαδή, διότι αρχίζω να πλήττω, ειδικά μ’ αυτόν τον νάνο, τον Μορφονιό. Ούτως ή άλλως, δεν έχω και έξτρα χέρια για να γράφω. Στο ‘να χέρι το τσιγάρο, στ’ άλλο χέρι το μπεγλέρι, συν ένα μυξομάντηλο, ε, δεν είμαι δα κι ο Βούδας με τα έξι χέρια.

Εν τω μεταξύ, ο Μυαλός κάνει φοβερό αρμπιτράζ με τα τραπεζικά επιτόκια, ενώ παράλληλα ο γκουρού Κώστας Α. παραδίδει ιδιαίτερα φροντιστηριακά μαθήματα χρηματιστηρίου, στα οποία έχω ήδη εγγραφεί. Όλο και κάτι θα ωφεληθώ, όλο και κάτι θ’ αποκομίσω. Στο άλλο γκρουπ τώρα, αυτό των ηλεκτρολόγων, οι μαθητές έχουν κάθε μεσημέρι εύστοχες απορίες περί της συνιστώμενης συνδεσμολογίας, οι οποίες λύνονται επί τόπου, με αλλεπάλληλα updates της μικρής εξερευνήτριας Ντόρας, τα οποία όμως αδυνατώ πλέον να διαβάσω, διότι η σελίδα θέλει περισσότερη ώρα να φορτώσει, απ’ όσο χρειάζεται ένα cargo-ship να καργάρει με κοντέηνερς, εν καιρώ απεργίας Μανιατών λιμενεργατών στον ΟΛΠ-μεγάλη η χάρη του. Παραιτούμαι (από τη Ντόρα, όχι από τον ΟΛΠ).

Διάβασα και τους διαλόγους του (εδώ εικονιζομένου, σε σπάνια φωτογραφία, δημοσιευόμενη για πρώτη φορά στο διαδίκτυο) Μιχάλη Χριστοφοράκου με τους δικηγόρους του και έμεινα κατάπληκτος από την προσπάθεια εμπλοκής του ονόματος Μαυρίδη στην όλη υπόθεση. Έλεος δηλαδή, επειδή ο Θανάσης είναι λίγο ψιλοαρκουδιάρης, να τον σταυρώσουμε τώρα ?

Επίσης, αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε η φρασεολογία του Δικηγόρου Δύο, που ακούγεται να λέει κάποια στιγμή : «Πρέπει να κατονομάσουμε τον Κούτσενρόιτερ και να πούμε ότι όλα αυτά τα βρωμοαρχίδια της διοίκησης γνωρίζανε και τώρα λέω το εξής, αγαπημένε μου κ. Χριστοφοράκο, εσείς μπορεί να πληρώσετε γι’ αυτήν την υπόθεση, μπορεί να μπείτε μόνος σας στη φυλακή, γιατί από τους πολιτικούς σας φίλους δεν βοήθησε κανένας και όλοι απλά λένε λόγια».

Αγαπημένε μου» ; -Μωρέ, είδες άμα είναι καλοπληρωτής ο πελάτης ; Αισθήματα αγάπης σου γεννά. Έτσι είναι. Ο δικηγόρος κι ο γαμπρός πληρώνονται ομπρός. Μόνο που δεν κατάλαβα ποιάς εταιρείας η διοίκηση αποτελείται από βρωμοαρχίδια. Το «αρχίδια» δηλαδή το αντιλαμβάνομαι, το «βρωμο-» όμως το θεωρώ κάπως άδικο ως μομφή σε βάρος αυτών των αρχιδιώνε. Να μην υπερβάλλουμε κιόλας.

Στην επκεφαλής φωτογραφία-ντοκουμέντο, διακρίνεται εξ αριστερών ο Χριστοφοράκος να απολαμβάνει την ελευθερία του, χορεύοντας ανέμελα στις όχθες του Ρήνου, ενώ το εκ δεξιών πρόσωπο εικάζεται ότι είναι ο Δικηγόρος-Δύο, αυτός που βλαστημάει άσχημα και πληρώνεται ομπρός.

66 σχόλια:

 1. Άντε βρε swear και ανησύχησα... Λέω πάλι θα έχεις αλλάξει ιστοσελίδα!

  Για πες μου ποιο είναι το site της Ντόρας και των 7 ηλεκτρολόγων για να ενημερώνομαι για τα κύματα στο Αιγαίο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν ξέρω πλέον ποιό είναι, γιατί έχασα από τον υπολογιστή μου όλα τα favourites (στα οποία το συγκεκριμένο φιγουράριζε στην κορυφή). Κρίμα, πραγματικά κρίμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Καλή επάνοδο,

  Στο ένα χέρι το τσιγάρο
  στο άλλο χέρι το μπλακμπέρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. περαστικά σου swear και μιας και γνωρίζω απο φαρμακα , να προτείνω kaspersky !!
  εμείς αγαπάμε Mother Russia και ας μας στέλνουν στο διαο.. ε στο ΔΝΤ …..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. περαστικα σου Διαμαντη
  Αυτα περνανε ευκολα για τους βετερανους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, γκουρούδες. Το μόνο που με προβληματίζει είναι το κόστος σε χαρτομάνδηλα (καταραμένη κρίση) και φυσικά το κόστος αγοράς ενός καλού antivirus για τον υπολογιστή. Βαρέθηκα να πληρώνω κερατιάτικα. Κανονικά, έπρεπε ΕΣΕΙΣ όλοι να καταβάλετε το κόστος επισκευής του υπολογιστή μου, ειδάλλως θα κάνω κι εγώ μια απεργία ως τελωνειακός, και να δω μετά πού θα μαζεύεστε να γράφετε τις παπαριές σας.

  Απορία : Τα χρησιμοποιημένα χαρτομάνδηλα, τα πετάμε σε κοινό σκουπιδοτενεκέ ή στην ανακύκλωση ? Θέλω να πω, η μύξα θεωρείται ανακυκλώσιμο υλικό ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. τι? χάλι μονο ? σερνεται...

  περαστικα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Φιλαράκο περαστικά και γρήγορα στις επάλξεις...Πορτοκάλια και μάσκα προσώπου κρίνονται απαραίτητα το Σ/Κ για να μην κολλήσεις τη μικρή και ποιός σε σώνει απ΄την κυρά σου...
  Κρύβε λόγια για τον Μυαλό γιατί οι μέρες πού΄ρχονται είναι δύσκολες οι ρημάδες και κινδυνεύουμε να επαληθευθούν οι ραντιέρηδες που έλεγε κι ο συχωρεμένος (ο σιδερένιος ),οπότε θα έλθουν να μας ρημάξουν...(μια και τάχα αυτοί τα είχαν δεί έγκαιρα,βέβαια σοβαρές λύσεις για ανάπτυξη δεν πρότειναν).
  Το παρακάτω είναι κολάζ από κάποιες αναλύσεις για τις τράπεζες που διάβασα τις τελευταίες μέρες (και προσωπικά τις συμμερίζομαι αλλά με ενδιαφέρει πολύ και η άποψη των φίλων εδώ)

  Η διαχείρηση της ρευστότητας και των επιπτώσεων στην ποιότητα των χαρτοφυλακίων από την επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών στη χώρα αποτελούντις μεγάλες προκλήσεις που θα πρέπει να αντιμετωπίσουν την εφετινή χρονιά οι εγχώριες τράπεζες. Επιπρόσθετη δυσκολία για τις τράπεζες είναι ότι η διαχείριση των μεγάλων αυτών προκλήσεων θα πρέπει να γίνει σε ένα περιβάλλον εξαιρετικά χαμηλής ανάπτυξης.
  Το 2009 ο ρυθμός πιστωτικής επέκτασης κυμάνθηκε κοντά
  στο 3%, ενώ για την εφετινή χρονιά εκτιμάται ότι θα διαμορφωθεί σε οριακά θετικά επίπεδα. Μάλιστα, στελέχη τραπεζών εκτιμούν ότι ο ρυθμός

  πιστωτικής επέκτασης μπορεί να είναι αρνητικός, αν οι μεγάλες δημοσιονομικές προκλήσεις δεν αντιμετωπισθούν αποτελεσματικά και οι πιέσεις στην οικονομία ενταθούν.
  Χαμηλή ανάπτυξη σημαίνει μειωμένα έσοδα για τις τράπεζες και
  κατά συνέπεια μεγαλύτερη δυσκολία απορρόφησης των κραδασμών.

  (Εδώ προσοχή γιατί αυτό δεν είναι φήμη)

  Η πρώτη μεγάλη πρόκληση για τις διοικήσεις των τραπεζών είναι ο κίνδυνος ρευστότητας, που είναι ζήτημα ζωής ή θανάτου για έναν τραπεζικό οργανισμό. Αναλυτικότερα, η ανησυχία για τις ελληνικές τράπεζες εστιάζεται στον κίνδυνο αναχρηματοδότησης, ο οποίος εν πολλοίς ορίζεται ως η αδυναμία ενός πιστωτικού ιδρύματος να βρει επαρκείς πόρους για να χρηματοδοτήσει τις υποχρεώσεις του.

  Οι τράπεζες έχουν αντλήσει από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) περί τα 40 δισ. ευρώ από την έκτακτη χρηματοδόση που παρείχε η ΕΚΤ προς τις ευρωπαϊκές τράπεζες για την άμβλυνση των επιπτώσεων της χρηματοπιστωτικής κρίσης.

  Από τα κεφάλαια αυτά το μεγαλύτερο, τα 28,5 δισ. ευρώ, λήγουν τον προσεχή Ιούνιο, ενώ επίπλέον 7,5 δισ. ευρώ θα πρέπει να επιστραφούντον Σεπτέμβριο του 2010. Η αντικατάσταση των κεφαλαίων αυτών θα πρέπει να γίνει όχι μόνο σε ένα πολύ ανταγωνιστικό περιβάλλον, καθώς πολλές ευρωπαϊκές τράπεζες θα αντλήσουν

  κεφάλαια από τις αγορές, αλλά και με την αξιοπιστία της χώρας να βρίσκεται σε εξαιρετικά χαμηλό σημείο. Οι εγχώριες τράπεζες θα βρεθούν αντιμέτωπες όχι μόνο με την αύξηση του κόστους δανεισμού, αλλά κυρίως με την περιορισμένη διαθεσιμότητα των επενδυτικών κεφαλαίων, ειδικά για χώρες με μεγάλα δημοσιονομικά προβλήματα όπως η Ελλάδα .
  (δηλ. το πήραμε το χρήμα το δανείσαμε στην Ελλάδα με 5,3%-6% πέρσι πως θα ξοφλήσουμε όμως τις υποχρεώσεις προς την ΕΚΤ αν δεν ανέβουν οι τιμές των κρατικών ομολόγων που τα πήραμε στο 100 και τώρα γράφουν 97 ?????Πως θα πουλήσουμε μερικά ρημάδια???? Άσε που στο 6μηνο,9μηνο κλπ έχουμε "γράψει" και κέρδη από αποτίμηση χρεογράφων μια και τότε αποτιμούντο 106-108)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Παράλληλα, οι τραπεζίτες προβλέπουν αύξηση των μη εξυπηρετούμενων δανείων καθ’ όλη τη διάρκεια του 2010, εκτιμώντας ότι ο δείκτης καθυστερήσεων θα ξεπεράσει το 10% των συνολικών δανείων από περίπου 7,2% που είναι σήμερα. Μάλιστα πολλά τραπεζικά στελέχη εκτιμούν ότι η ανοδική πορεία των μη εξυπηρετούμενων δανείων θα συνεχιστεί και το 2011 αν δεν αντιμετωπίσουν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα που απειλούν την ελληνική οικονομία.

  Οι επιτελείς των τραπεζών δεν αφήνουν περιθώρια αισιοδοξίας: θεωρούν ότι η εφετινή χρονιά θα είναι έτος δοκιμασίας για τις επιχειρήσεις καιτα νοικοκυριά και η επιδείνωση των οικονομικώνσυνθηκών θα έχει άμεση επίπτωση στην ποιότητα των χαρτοφυλακίων των τραπεζών. Ωστόσο προβλέπουν ότι η αύξηση των καθυστερήσεων θα έχει μειούμενο ρυθμό. Παρ’ όλα αυτά οι επιπτώσεις για τις τράπεζες θα είναι σημαντικές, καθώς η αύξηση των καθυστερήσεων θα οδηγήσει σε νέες προβλέψεις, οι οποίες θα ροκανίσουν περισσότερο την ήδη εξασθενημένη κερδοφορία του κλάδου.

  Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΤτΕ, στο εννεάμηνο ο δείκτης καθυστερήσεων διαμορφώθηκε στο 7,2% έναντι 6,8% που ήταν στο πρώτο εξάμηνο, 6% στο πρώτο τρίμηνο του 2009, 5% στο τέλος του 2008 και μόλις 4,5% που ήταν στο τέλος του 2007.Τα καταναλωτικά δάνεια αποτελούν τον πυρήνα του προβλήματος και, σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της ΤτΕ, οι καθυστερήσεις της κατηγορίας διαμορφώνονται στο εκρηκτικό 11,7%. Πρόκειται για δάνεια κατά κανόνα χωρίς
  εξασφαλίσεις, που δόθηκαν χωρίς φειδώ και εν πολλοίς αποτελούν την επιτομή των υπερβολών στις οποίες παρασύρθηκε το τραπεζικό σύστημα στα χρόνια της ευφορίας. Οι καθυστερήσεις στα καταναλωτικά ήδη έχουν φτάσει σε διψήφιο νούμερο και με την ανεργία να καλπάζει οι τράπεζες προετοιμάζονται για τα χειρότερα.
  Στελέχη τραπεζών αναγνωρίζουν την άμεση σύνδεση του
  ποσοστού καθυστερήσεων με την ανεργία και την επιβράδυνση της οικονομικής δραστηριότητας.Τα οικονομετρικά μοντέλα που έχουν αναπτύξει οι τράπεζες προκείμενου να ιχνηλατήσουν την πορεία των καθυστερήσεων, στα οποία η ανερ-

  γία αποτελεί βασική παράμετρο, δείχνουν ότι ο βαθμός συσχέτισης μεταξύ ανεργίας και καθυστερήσεων είναι πάρα πολύ μεγάλος.Κάθε αύξηση του αριθμού των ανέργων συνεπάγεται άνοδο των μη εξυπηρετούμενων δανείων.Μάλιστα από τα στοιχεία των τραπεζών προκύπτει ότι οι επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση των δανείων από την περιοδική αύξηση της ανεργίας έχουν διάρκεια μέχρι και έξι μήνες. Αυτό σημαί-

  νει ότι ακόμα και αν η ανεργία σταθεροποιηθεί θα χρειαστεί διάστημα που μπορεί να φθάσει τους έξι μήνες μέχρι να αποτυπωθεί η θετική αυτή εξέλιξη στην ποιότητα των χαρτοφυλακίων.Μέχρι τότε τα χαρτοφυλάκια των τραπεζών θα

  υφίστανται την πίεση της προηγούμενης ανοδικής πορείας της ανεργίας.

  ( και λίγη κινδυνολογία μπας και ΄κονομήσουν τίποτα)

  Στελέχη τραπεζών εκτιμούν επίσης ότι ο νέος νόμος για την ρύθμιση των οφειλών επιχειρήσεων και επαγγελματιών μπορεί να ασκήσει ακόμα

  μεγαλύτερη πίεση στις καθυστερήσεις. Υπογραμμίζουν τον κίνδυνο οι προωθούμενες

  ρυθμίσεις για τις οφειλές επιχειρήσεων - επαγγελματιών και ιδιωτών να οδηγήσουν σε ακριβώς αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκονται, δηλαδή σε μείωση της ρευστότητας στην αγορά και αύξηση των επιτοκίων.Παράλληλα, ανησυχία διατυπώνεται για τον κίνδυνο πολλοί να εκλάβουν την ρύθμιση ως ευκαιρία για να μην πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους, παρά το γεγονός ότι έχουν την δυνατότητα.
  Γι αυτό σου λέω Φίλε Μόχα είσαι μεγάλη γάτα κι εσύ και ο σύνδεσμος Nostradamus-Stockstradamos που έβαλες.
  Γιατί εκεί είναι η μεγάλη αξία του ηγέτη.Ν΄αναγνωρίζει ταλέντα και να μοιράζει μπαλλιές.

  Υ.Γ Για να μην υπάρξει παρεξήγηση...Προσωπικά στα χρηματιστηριακά όπως λέει και ο Πορτό είμαι μετρίως μέτριος και πάντα μετρημένος...Φυσικα και είμαι μετοχάνθρωπος...Απλά τώρα ψηλώνω...Εχω το 10% του τελικού μου ύψους και στο τέλος τέλος Μαρτίου θα έχω το 75%...(για να έχω ακόμη λίγο ελπίδα στο ύψος)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Γειά και χαρά παίδες, και γρήγορη αποκατάσαση στν Swear εύχομαι! Διαφωτιστικό το κείμενο του φίλου hippy...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. καλησπέρα γκουρούδες

  και περαστικά αρχιγκουρού

  να αγοράσουμε antivirus
  εν μέσω κρίσης;
  εδώ δεν αγοράζαμε τον καλό καιρό!

  αφού υπάρχουν όλα σπασμένα!
  ρίξε παραγγελιά και σου 'ρχεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. τελικά γκουρούδες με το ακρωνύμιο "PIGS" ποιόν προσδιορίζουν για το λατινικό γράμμα "I",
  την Ιταλία, την Ιρλανδία ή την Ισλανδία?

  Για δώστε κανά φώς γιατί τώρα προβληματίζομαι και για αυτό εδώ που αλίευσα οτί και η Βρετανία έχει μεγάλο έλλειμμα σε σχέση με το ΑΕΠ.

  Ισλανδία = 15,7%
  Ελλαδάρα = 12,7%
  Βρετανία = 12,6%
  Ιρλανδία = 12,2%
  Ην.Πολ.Α.= 11,2%

  και η λίστα συνεχίζει κ ανανεώνετε (γέλια)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Κάτω γραμμής στήριξης 929 μονάδες σε κλείσιμο όμως ματιού, δηλαδή 2 δευτερολέπτων. Το τρίγωνο θα σπάσει πτωτικά, γιατί πάντα έτσι λέω εγώ. Το καφέ κύμα θα εκτονωθεί, μα ΠΑΝΤΑ προς τα κάτω.
  Περιμένετε και θα δείτε. Εγώ δεν κάνω ποτέ λάθος. 943 το μαγικό νούμερο του 20ρη, μετά όλεθρος. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος, αλλά και πάνω να πάει θα πρόκειται για επιμήκυνση του καφέ κύματος που θα μετεξελιχθεί σε μπλέ με πουά κύμα σε σχηματισμό WZAXX triple combination.
  Σε όλα μέσα πέφτω. Απο εδώ και στο εξής θα αρχίσω να προβλέπω που θα βρισκόμαστε σε κάθε επόμενο πεντάλεπτο γιατί τα μακροπρόθεσμα κύματα είναι εύκολα για μένα.
  Όσο για εσάς. Θα σας στείλω μπόλικους κυματικούς ιούς στα PC σας για να μάθετε που δεν αναγνωρίζετε την αξία μου.
  Ορίστε είδατε. Είπα θα πάμε κάτω και πάμε πάνω. Πάλι μέσα έπεσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Πρόκειται για το τελευταίο υποκύμα του μπλέ με πουά υποκύματος Β του σχηματισμού AWYXZX. Δύσκολα να περάσει το 952. Η Αμερική ετοιμάζεται για κάτω, όπως πάντα λεω και προειδοποιώ.
  Είναι θέμα χρόνου να ξεκινήσει ο σχηματισμός XYAXXY του πρώτου υποκύματος του ροζ κύματος σε σχήμα zig zag. Στόχος 850 μονάδες ο 20ρης σε πρώτη φάση και μετά ο Γενικός. Ο όλεθρος είναι κοντά. Η τάση είναι πτωτική, αλλά και ανοδική να είναι πάλι μέσα θα πέσω, αφού θα πρόκειται δια διεύρυνση του σχηματισμού σε ανοδικό combination τύπου oxorostoyzaloggoy.
  To σημαντικό είναι τι κλείσιμο έχουμε το επόμενο μεσοσταθμικό 10λεπτο σε αναλογικό διάγραμμα τιμών και σε ωριαίο ημιαλγοριθμικό κλείσιμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Ορίστε 20ρης 951,40 και κοντοστέκεται. Γιατί δεν περνάει απο πάνω με την μια.
  Πάλι μέσα έπεσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Ορίστε Πέρασε. 952,98 όπως τα είπαμε. Διεύρυνση σχηματισμού.
  Είμαι θεά. Πάλι μέσα έπεσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Δεν γίνεται να μεγαλώσει λίγο η φωτό σου ρε σιγανοΠαπαδιά? Είναι κρίμα να την βλέπουμε τόσο στο βάθος!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Zαζαρία βλέπω η ορασή σου είναο 10/10,
  εάν επιτρέπετε είσαι αεροπόρος?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ορίστε και ο DJ άνοιξε στο -0,13%.
  Σας είπα ότι πάει για διόρθωση.
  Πάλι μέσα έπεσα.
  Κοιτάτε να διαβάσετε κανένα κύμα και αφήστε το μάτι. Αόμματοι, έ αόμματοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Α μιας και πήρα λίγο ΜΗΧΠ μήπως μπορείς να μου αναλύσεις σε ποιο υποκύμα ποιου σχηματισμού είναι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΜΗΧΠ τιμή στόχος 0,23.
  Η αύξηση θα αποτύχει. Η θεωρία λέει ότι έπρεπε να γίνει η αύξηση στα 1,2 για να μου βγουν οι μετρήσεις μου. Άρα θα αποτύχει η αύξηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Sorry χάθηκα αλλά έτρεξα να πουλήσω τη ΜΗΧΠ... Μα είναι τιμή στόχος αυτή? ευτυχώς που δεν το διαβάζουν πολλοί το blog και πρόλαβα και τους τα έσπρωξα στο κεφάλι! Έτσι όπως τα λες πρέπει να είναι στο 4ο κύμα του σχηματισμού {{@@{{ την ώρα που καρφώνεται η σφήνα που θα διασπαστεί πτωτικά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Αμόλα καλούμπα , αμόλαααααααα.
  Πουλάτε βρε δεν σας είπα? Έτσι μπράβο.
  Ο Τάκαρος σας είπε ότι άνοιξε μάρτζιν στο full, εσείς την παπαδιά ακούγατε.
  Κύριε Swear. Τα βλέπετε έτσι?

  Τάκης Μορφονιός ο πρώτος μάγκας του χωριού και ένας απο τους 5 μεγαλύτερους σε όλον τον κόσμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Θα κλάψουν μανούλες. Είμαστε στο 3 του 3 και τολμάτε να με αμφισβητείτε?
  Σε παίζω ένα streap poker.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Καλά ρουφήξτε τώρα εσείς τα short σας και εγώ πάω να ρουφήξω τα απογευματινά μου φραπόγαλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. ΚΥΡΙΑΚΗ θα παρουσιάσουμε κι ένα χαρτί μικρότερης από τον Μυτηλιναίο κεφαλαιοποίησης (πολύ πολύ μικρότερης). Ε να δούμε πως τα πάμε κι εκεί!

  Με εκτίμηση
  Frapezitis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Περαστικα swear, αυτο παλι με τον υπολογοσιτη και με τη βραδινη σου απουσια ειναι χειροτερο νεο και απο τη σφαλιαρα Μεντβεντεφ που επεσε στον ταλαιπωρημενο σβερκο μας. Αντε να δω που θα μαζευομαστε τωρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Καλησπέρα σε όλους τους γκουρούδες.
  Ξεκινάμε να διαβάζουμε αυτό το blog και όσες στενοχώριες να έχουμε μας φεύγουν με τη μια, με το καλαμπούρι που γίνεται.
  Να είσαι καλά Swear με το blog σου και περαστικά.

  Φίλε Frapezitis περιμένω με ενδιαφέρον το χαρτί της μικρής κεφαλαιοποίησης που θα γράψεις. Αν έχω άποψη θα σου την καταθέσω αμέσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. 3 φραπεδούπουλα ήπια , 5 πιπίνες έριξα.
  Εσείς διασκεδάστε όλο το ΣαββατοΚυριακο και απο Δευτέρα σας θέλω στα καταφύγια. Να μην ξεχνάτε να πουλάτε, ειδικά τον Χάρταρο, όσο θα βρίσκεστε στα καταφύγια. Πάρτε κανένα ασύρματο Internet.


  Σήμερα πήρα στο megalimitarola@playboy.gr το παρακάτω email.

  Τάκαρε αυτές τις μέρες έδωσες ρέστα. Απορώ εσείς οι Ταύροι που βρίσκετε διαρκώς λεφτά να αγοράζετε συνέχεια.
  Με τιμή Ζαλισμένη ΒοιδοΑρκούδα

  Απαντώ
  Ζαλισμένη Βοιδοαρκούδα και εγώ απορώ που βρίσκετε εσείς οι αρκούδες χαρτιά για να πουλάτε διαρκώς. Δεν στερεύετε ποτέ?
  Θα πρέπει να γνωρίζεις ότι για να πουλήσει κάποιος θα πρέπει να έχει χαρτιά, άρα κάποτε ήταν Ταύρος.
  Ο Τάκαρος δεν είναι ταύρος. Είναι ο πρώτος μάγκας του χωριού στο πέταγμα των χαρταετών.
  Ρουφάτε τον τώρα σορτάκηδες. Άντε μην εκνευριστώ και βάλω βαρίδια στον χαρταετό, αντί για ζύγια και ουρά.
  Χάσαμε και τον άλλο τον Καθιστό Βόιδι ή κάπως έτσι, που δεν έβλεπε στηρίξεις μέχρι τις 1450

  Με τιμή Τάκης Μορφονιός ο επίσημος ξεβρακωτής μεγαλομανών Γκουρούδων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Να προσέχετε τι χαρταετούς εμπιστεύεστε
  http://www.youtube.com/watch?v=Hlxz1qmUdCM&feature=related

  Άλλοι οι χαρταετοί του Νομάρχη και άλλοι του Τάκαρου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Χάσαμε και την γκουρού με το μαγιό. Στο καταφύγιο πήγες καλέ?
  Εγώ στο δηλώνω δεν ξανάρχομαι εκεί μέσα, όσα φραπεδούπουλα και αν με κεράσεις. Να το ξέρεις.
  Η πορδίλα συναγωνίζεται την ποδαρίλα και όλα είναι μαυρίλα.
  Τα 3 απο τα 3 του Καράμπελα τα ξέρεις? Μεγάλος γκουρού ο Καράμπελας. Έλυνε το Μ1 σε 5 δευτερόλεπτα, ενώ με το δεξί του κράταγε το τσιγαριλίκι του, με το αριστερό του σχεδίαζε διαγράμματα και ταυτόχρονα πληκτρολογούσε τις εντολές του.

  Τάκης Μορφονιός, τιμώντας τον Καράμπελα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ*:


  http://frapezitis.wordpress.com/


  ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ!


  *Η μετακίνηση έγινε, διότι η νέα πλατφόρμα έχει περισσότερες δυνατότητες.


  Με εκτίμηση
  Frapezitis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Γκουρούδες κελαηδήστε
  Ελάτε να κελαηδήσετε στο παρακάτω Link
  http://frapezitis.wordpress.com/%ce%ba%ce%b5%ce%bb%ce%b1%ce%b7%ce%b4%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%b5/

  Θα γίνει, χαμός! Δάσκαλε Xai όταν θα έρθεις δεν θα πιστεύεις τι έφτιαξα!

  Με εκτίμηση
  Frapezitis

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Χαχαχα.. γειά σου Διαμαντῆ, μιά σκάλα βαρύτερο ἀπό τήν γρίππη ἀψού γείτσες;;; Μαϊμουδοσυνάχι δηλαδή. Ρέ μπάς καί τελικά αὐτή ἡ γρίππη ἧταν σάν τόν μαϊμουδοπυρετό τῆς Βουγιουκλάκη, στό "Χτυποκάρδια στό θρανίο", τότε πού ἔτριβε τό θερμόμετρο γιά νά λουφάρει τό μάθημα;

  Φαίνεται ὅμως ὅτι ἀρρωσταίνουν καί οἱ γκουρούδες.
  Χρησιμοποίησε κάτι μυστήρια κοκτέιλ πού ἔχεις περιγράψει στό παρελθόν, καί γρήγορα θά γίνεις περδίκι...χεχεχε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Καταλαβαίνω από τα σχόλιά σας, ότι σας έλειψα και πολύ μάλιστα
  Τώρα, να πώ ότι κι εσείς μου λείψατε, ψέματα θα πώ. Γι αυτό δεν λέω τίποτε.

  ΦΥΣΙΚΑ, ένα θηρίο με τη δική μου κράση δεν θα μπορούσε να φτερνίζεται για πάνω από 48 ώρες. Νίκησα το συνάχι εντός 42 ωρών, δηλαδή σε χρόνο λίγο περισσότερο απ’ όσο χρειάζεται ο μέσος άνθρωπος για να αναρρώσει από την ανύπαρκτη γρίππη των χοίρων, ακολουθώντας τη μυστική μου συνταγή με καταπλάσματα από μπριζόλες χοιρινές.

  Για να πω την αλήθεια, αρχικά ευελπιστούσα ότι είχα προσβληθεί από τον ανύπαρκτο ιό Η1Ν1, τελικά όμως επιβεβαιώθηκαν οι χειρότεροι φόβοι μου και επρόκειτο για κανονικό ελαφρύ συνάχι. Ατυχία. Όπως και να ΄χει, τέλος καλό-όλα καλά.

  Ενώ όμως εγώ ανάρρωσα, το καταραμένο laptop μου παραμένει στο συνεργείο για επισκευή. Παρήγγειλα και δεύτερο, το θηριώδες Χιούλετ Πάρκαρντ NB HP PAVILION DV7-3120EV espresso, που το λένε έτσι επειδή φτιάχνει μέχρι και espresso. Κτήνος κανονικό.

  -Μπλουζμαν, τί γίνεται με τους υπολογιστές μου ? Περνούν οι μέρες, περνούν τα χρόνια. -Κωλοβαράμε ή μου φαίνεται ? -Ειδάλλως, πώς εξηγείται να έχω θεωρητικά δύο laptops και τώρα να κάθομαι να γράφω από ξένο υπολογιστή και να υποχρεώνομαι κιόλας ?

  Καθιστώ τον Μπλουζμαν υπεύθυνο για την απουσία μου από τα blogs. Τον υποδεικνύω ως εχθρό του λαού και οι υπόλοιποι αναλάβατε τις ευθύνες σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Παρακαλώ όλους σας να σταματήσετε να μου στέλνετε emails στο megalimitarola@playboy.com
  Ήταν gr και το μετέτρεψα σε com, αφού έχω email απο όλον τον πλανήτη. Εκατομμύρια mail λαμβάνω καθημερινά και είναι φύσει αδύνατον, ακόμη και από μια διάνοια σας εμένα να τα προλάβω. Άλλωστε δεν λέτε και τίποτα. Είστε μέτριοι, κάτω του μέσου όρου. Να, όπως ένας καψερός που μου έστειλε εχθές το παρακάτω :

  Μεγάλε Τάκη Μορφονιέ σε διαβάζω ανελλιπώς. Κρέμομαι στην κυριολεξία απο τα χείλη σου, όμως δεν μπορώ να μην σχολιάσω το εξής :
  Βλέπω κάποια λομπάκια να έχουν λάβει θέση σε χαρτιά τα οποία τα ανεβάζουν, δεν νομίζω ο χαρταρος σου να είναι κανένα τέτοιο χαρτί ... γενικά απελπισία...
  Το ΧΑΑ μου θυμίζει τις κακές μετοχές, που δεν ανεβαίνουν ποτέ, ενώ κάποιες άλλες τρέχουν. Πάντως πιστεύω ότι θα τρέξουν κάποια στιγμή κάποιες μετοχές που αξίζουν.
  Να δούμε πότε θα αλλάξει η τάση στο ΧΑΑ και τι θα γίνει με Αμερική.
  Εσύ τι πιστεύεις?

  gatosplay


  Απαντώ
  gatosplay πράγματι απελπισία είναι όλα, ειδικά όταν κάποια λομπάκια ανεβάζουν χαρτιά, ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝ και εσύ δεν τα έχεις στο χαρτοφυλάκιο σου. Καλά κάνεις και δεν μπλέκεις. Εσύ να μπλέκεις με τα χαρτιά που δεν έχουν λομπάκια και όταν μπλέκεις με λομπαρισμένα χαρτιά, για να κάνεις trade, να το κάνεις αφού έχει προηγηθεί 200% με 300% άνοδος. Που θα ξεφορτώσουμε εμείς οι Τάκαροι?

  Ασφαλώς και ο ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ του Τάκαρου είναι λομπαρισμένος. Εσύ όμως δεν θα τολμήσεις να τον ακουμπήσεις. Όταν σκεφτείς ότι πρέπει να τον ακουμπήσεις, δεν θα τολμήσεις και όταν τολμήσεις θα στον ακουμπήσω.
  Όπως σου είπα gatosplay εσύ να μπλέξεις με τα χαρτιά που δεν έχουν λόμπι και να περιμένεις υπομονετικά πότε θα ανέβουν. Διάλεξε χαρτιά διεθνή που δεν έχουν λόμπι και περίμενε πότε θα ανέβουν. Τα χαρτιά ανεβαίνουν απο τις αγορές και ποτέ απο τα λόμπι, γιαυτό εσύ να επιλέγεις χαρτιά που είναι σκόρπια στον κόσμο και να περιμέεεεεεεεεεενεις.

  Κάτι όμως μου λέει ότι μου έστειλες mail για να μάθεις το χαρταετό του Τάκαρου και όχι για να πεις αυτά που μου έγραψες.

  Τώρα πότε θα αλλάξει η τάση στο ΧΑΑ και τι θα γίνει με Αμερική? Απλούστατο!!! Κάτι τέτοιο θα γίνει όταν εσύ θα καταλάβεις ότι έχει γίνει. Αλλαγή τάσης θα έχει γίνει όταν εσύ θα το πάρεις χαμπάρι, οπότε θα ξαναλλάξουμε τάση.
  Το έπιασες το υπονοούμενο γάτο μου, έτσι?

  Τάκης Μορφονιός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. ΈΛΑ ΜΩΡΗ ΜΠΑΟΚΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Citizen’s of the internet world welcome to frapezitis blog!
  http://frapezitis.wordpress.com/

  Μάγκες ανοίξαμε, ελάτε να σχολιάσετε, να δω πως δουλεύουν και τα σχόλια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Χάσαμε και αυτήν την Παπαδιά. Λέτε να έπαθε τίποτα?
  Λοιπόν αυτή είναι ο καλύτερος και ευκολότερος τρόπος να κάνεις μάζεμα. Τι bull και bear trap? Τι διαγράμματα και ψευτοδιασπάσεις? Τι ψεύτικες κακές ειδήσεις?
  ΟΛΑ ΩΧΡΙΟΥΝ ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ.
  Την βάζεις να σου πετάξει μερικά update με μηδενικές τιμές στόχους, κλάνουν μαλλί οι παίκτες και ναααααααααααα το μάζεμα ο Τάκαρος. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να την προσεγγίσουμε. Με το αζημίωτο βέβαια. Είναι ένα χαρτί που πρέπει οι βασικοί να μαζέψουν ακόμη ένα 15 με 20% για να πιάσει δουλειά ο Τάκαρος και προσφορά δεν βγαίνει.

  Τάκης Μορφονιός σε στιγμή δολοπλοκίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Τάκη Μορφονιέ δεν χάθηκα. Μελετάω για εσάς. Όλο το Σ/Κ το έχω ρίξει στο διάβασμα για να καταλήξω στο μοναδικό συμπέρασμα.

  Λαμβάνοντας υπόψιν
  1. την κίνηση του τελευταίου μισάωρου της Παρασκευής που διέσπασε ανοδικά το τρίγωνο
  2. το ΧΡΩΜΑ αυτού του τελευταίου κύματος, που ήταν ΜΑΥΡΟ
  3. την ελαφρά υπέρβαση της πάνω γραμμής του αναλογικού διαγράμματος, που ήταν την 16:00 στις 964 μονάδες, στις 16:32 στις 960 μονάδες και στις 17:00 στις 958.
  4. τον σχηματισμό που εξελίχθηκε αυτή η κίνηση, που ήταν άπροκόκκινο zigzag δεξιόστροφης ροπής σε doublecombination WXZXWX
  5. την κοντινή παρουσία τη γραμμής λαιμού και ανάποδης βοιδοκεφαλής στης 967,56357 μονάδες

  καταλήγω στο εξής ΜΟΝΑΔΙΚΟ σενάριο.

  το καφέ κύμα, μετεξελίχθηκε σε μαύρο κύμα δίχως ορμή και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 969 μονάδες, αυτά αν το κύμα είναι στη θέση 2. Αν κινηθεί προς τη θέση 3 τότε μέχρι 1004,34 μπορεί να ανέλθει ο σχηματισμός.
  Είδατε πάλι μέσα έπεσα και πάλι μέσα θα ξαναπέσω, αφού αν περάσει ο σχηματισμός πάνω απο το 1004,34 θα πρόκειται για επιμήκυνση και διεύρυνση του σχηματισμού σε XXXXXXXX που είναι δικής μου ευρεσιτεχνίας και φυσικά δεν πρόκειται να σας εξηγήσω τι είδους σχηματισμός είναι αυτός.
  Τα πράγματα πια είναι ΞΕΚΑΘΑΡΑ, το ΜΑΥΡΟ κύμα που έχει αναπτυχθεί θα σας δώσει να καταλάβετε ότι για άλλη μια φορά έχω δίκιο.

  Δεν ξεχνάμε τιμές στόχους για 20ρη 324 μονάδες.
  Επίσης πρέπει να αναφέρω ότι η είδηση περί Βοήθειας ύψους 20-25 δισ. ευρώ προς την Ελλάδα είναι αναληθή και αυτό γιατί όταν έχουμε κύματα ΜΑΥΡΑ και σχηματισμούς oxorostoyzallogoy ουδείς βοηθάει τον άλλον. Επομένως η στάση πληρωμών είναι γεγονός ή η κυβέρνηση θα αναγκαστεί να επιλέξει το δρόμο του δανεισμού με διευρυμένο spread στις 6300 μονάδες βάσης. Να προσέξετε ότι το 6300 δεν είναι οι τιμές στόχοι του Γενικού δείκτη. Η τιμή στόχος του Γενικού είναι 672.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Μα τι blog είναι αυτό!
  Αν γράφει και η αγαπημένη μου Παπαδιά τότε τα έχουμε δει ΟΛΑ και ΣΙΓΟΥΡΑ θα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε.
  Μην μου πειράζετε τον Γκουρού. Αν χαθεί αλίμονό σας. Ζηλιάρηδες.
  Σε λίγες βδομαδούλες θα τον επισκεφτώ, να του κάνω πλακίτσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Όλα πάνε όπως τα έχω προβλέψει.
  Αναμένεται στις 968 μονάδες ΣΜΕ να έχουμε γύρισμα.
  Προς τα πού? Σας το έχω αναφέρει προηγούμενα στο ένα και μοναδικό σενάριο. Καθίστε να δω που θα πάει και θα σας πω. Φυσικά πάλι μέσα θα πέσω.

  Απο έναν Παπαρδέλα τι να περιμένει κανείς. Παπαρδελιές και τίποτα περισσότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Ορίστε, πάλι επαληθεύομαι. Πάνω πάμε, μόνο που σκέφτηκα ότι πάμε κάτω.
  Πάλι μέσα έπεσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. To μαύρο κύμα αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι τέλος Μαρτίου. Νομίζετε ότι είναι τυχαίο που την 25 Μαρτίου έχουμε τον εορτασμό της απελευθέρωσης του Έθνους?
  Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Απο το 1821 που έχω περασμένα τα data έχω μελετήσει όλους τους σχηματισμούς και γνωρίζω που θα είναι ο δείκτης ακόμη και μετά απο 1000 χρόνια.

  Τιμές στόχοι περάτωσης του ΜΑΥΡΟΥ κύματος o xorow toyzaloggoy είναι οι 850 , 802, 740, 680 , 570 , 480 και 324 μονάδες. Αν εξελιχθεί σε double combination τύπου zigzag της μορφής ΧΧΧΧΧΧ που εγώ έχω εφεύρει τότε οι τιμές στόχοι είναι 980, 1004, 1052 , 1102 , 1150 , 1208, 1250, 1295, 1360 και 1450.
  Αυτά για τον 20ρη.

  Η σημερινή συνεδρίαση είναι ακριβώς όπως σας την είχα περιγράψει την Παρασκευή, όπου είπα ότι θα πάμε κάτω, πήγαμε πάνω και φυσικά έπεσα πάλι μέσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Ορίστε. Πάλι πάνω πάμε, όπως τα έχω προβλέψει. Αλίμονο σε όσους ΔΕΝ με άκουσαν την Παρασκευή που έλεγα ότι πάμε κάτω και πήγαμε πάνω και σόρταραν. Το φυσάνε τώρα και δεν κρυώνει. Φυσικά εγώ πάλι επαληθεύθηκα και έχω πάρει τις ανάλογες θέσεις στα ΣΜΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Με τρέλανε η νίκη της μΠΑΟΚάρας χθες και πήρα και 1000 κομμάτια ΠΕΤΡΟ στο τσακίρ κέφι!... Μιλάμε για μακροπρόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοθεσμο επενδυτή. Εμείς οι μΠΑΟΚτσήδες έχουμε υπομονή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Θοδωρή (Χρόνια Πολλά κιόλας!) δεν πιστεύω να έδινες κομμάτια στο 2,92 για να πας προς λομπαρισμένα χαρτιά?? :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Ευχαριστώ Ζαχαρία, να είσαι καλά.

  Όχι δεν έδωσα εγώ κομμάτια. Αν έδινα, θα τα έδινα απευθείας, κατόπιν συνεννοήσεως.
  Πρέπει όμως αν θέλεις να δούμε προκοπή απο αυτό το χαρτί, να καταλάβουν κάποια πράγματα, που δυστυχώς ακόμη δεν τα καταλαβαίνουν.
  Ας μην πω κάτι άλλο.

  Σου έχω νέα για Καρέλια.
  Η κίνηση έγινε απο τους βασικούς μετόχους. Οι πολύ κοντινοί δεν έχουν βγάλει ούτε ένα κομμάτι. Παραπέρα τι θα κάνουν δεν το γνωρίζω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ευχαριστώ για την ενημέρωση. Τώρα για ΠΕΤΡΟ δεν κατάλαβα τι μου είπες αλλά δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία μιας και έχω λίγα κομμάτια. Ο ΠΕΤΡΟ είναι μία εταιρεία που ταιριάζει στο επενδυτικό μου προφίλ μιας και όπως γνωρίζεις αδυνατώ να γίνω έστω και λίγο insider οπότε για outsiders επενδυτές νομίζω ότι είναι καλή περίπτωση. Απλά δεν χρειάζεται βιασύνες μιας και δεν νομίζω ότι πρόκειται να τρέξει κάτι σύντομα.

  Για ΚΑΡΕΛ εγώ κρατάω γερά το τιμόνι. Αυτά που κάνει τώρα στα 75ευρώ, να στήνονται δηλαδή 500 κομμάτια είτε αγοραστές (πιο συχνά) είτε πωλητές τα έκανε επί εξάμηνο στα 60 και στα 62,25 ευρώ (μετά της αποκοπής). Είναι βαρετή μετοχή να την παρακολουθείς αλλά είχα το κεφάλι μου ήσυχο και όλο και κάτι έβγαλα. (Τουλάχιστον να ξεπερνάω τις αποδόσεις του ΜΥΑΛΟΥ στις προθεσμιακές :-)).
  Πάντως είναι λίγο γελοία η περίπτωσή του με τους βασικούς να έχουν επίσημα >93%. Μου κάνει εντύπωση γιατί δεν τα παίρνουν όλα να φύγουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Θοδωρή χρόνια πολλά με υγεία
  ωραίος ο Βγενο στο Αλτερ ,τα λέει απλά και κατανοητά
  Άντε με το καλό να δω και το ΛΛ στο Χατζηνικο..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Ευχαριστώ pay να είσαι καλά και εσύ με υγεία πάνω από όλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. http://www.youtube.com/watch?v=oeyBqPNuqW4&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Παπαδιά πρόσεχε με τα ΣΜΕ. Είναι για μεγάλα παιδιά αυτά. Σε λίγο, με αυτά που λες ΑΝ τα κάνεις, βλέπει ο Τάκαρος πως θα μείνεις χωρίς φύλο συκής. Εσύ είσαι συνηθισμένη σε αυτές τις παραλίες των γυμνιστών, αλλά δεν σου φταίνε σε τίποτα να ξεβρακωθούν και άλλοι μαζί σου.
  Θα γίνει το blog ακατάλληλο ακόμη και για ενηλίκους.

  Τάκης Μορφονιός, πουλήστε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε το Χαρταετό και πηγαίνετε αλλού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. zachmour & kikou04

  Δεν θα σας κάθετε ο ΠΕΤΡΟ, θα τον μελετήσουμε και θα σας απαντήσουμε, προσεχώς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. kikou04

  Για το ΠΛΑΘ δεν ήρθες να σχολιάσεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Καλημέρα σε όλους τους γκουρούδες

  Φίλε Frapezitis δεν σχολίασα γιατί δεν έχω τίποτα να σχολιάσω για τα ΠΛΑΘ. Δεν τη ξέρω την εταιρία, ούτε την έχω ψάξει σε βάθος. Ένα που δεν μου άρεσε στο παρελθόν (αν θυμάμαι καλά) ήταν ότι με μεγάλη ευκολία έκοβαν stock options. Μια επιδερμική άποψη που έχω είναι ότι μάλλον αδικείται η μετοχή κάτω απο το 1 ευρώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Βρε Γκουρούδες τι είναι αυτό το ΠΑΜΕ?
  Ο Τάκαρος πως θα πετάξει τον Χαρταετό του σήμερα?
  Δώστε τους απο έναν χαρταετό να λαδωθεί το αντεράκι τους, να δείτε για πότε φεύγουν οι μάγκες για να αμολύσουν καλούμπα.

  Τάκης Μορφονιός, αιδώς φαρισαίοι υποκριτές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Frapezitis

  Αλλου τα κακαρισματα (ΠΛΑΘ) και αλλου θα γεννησουν οι κοτες (ΠΕΤΖΚ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Βρε συ Αντρέα ήμουνα νιος και γέρασα με τον ΠΕΤΖΚ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Ζαχαρια δικιο εχεις.....αλλα μεσολαβησε η εκπαραθυρωση του Σπανουδακη, γιατι εβαζε χερι στο ταμειο σε συνεργασια με τα προηγουμενα φαντς...

  Λιγες ημερες υπομονη.........ισως και ωρες..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Βασιλης Αντ

  Μακάρι, έλα να κελαηδήσεις. Μην ξεχνάς ότι ήδη έχω σηκώσει αλλά όχι εγκαινιάσει μια κατηγορία: GhostStockBusters.
  Σε αυτό το blog :
  http://frapezitis.wordpress.com/

  ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Όπως σας έλεγε ο Τάκαρος τα πράγματα είναι πολύυυυυυυυυ άσχημα, πέφτει η Αμερική, χρεοκοπεί η Ελλάδα. Όλοι στα καταφύγια να κάνουν οι Τάκαροι πλιάτσικο. Έχετε την Παπαδιά που σας λέει να πουλήσετε και το σκέφτεστε? Short μέχρι αηδίας.
  Αύριο σας θέλω πωλητές ΧΑΡΤΑΕΤΩΝ. Έχετε κέρδη, πάρτε το ρευστό βάλτε το σε καμιά προθεσμιακή. Μην το σκέφτεστε. Τα πράγματα είναι πάρα πολύυυυυυυυ άσχημα. Είναι και ψηλά ο Χαρταετός. Πουλήστε τον να πάρετε κάτι άλλο που έχει μείνει πίσω.

  Τάκαρος μιλάει, το ταμπλό παραμιλάει.

  Τάκης Μορφονιός ο αλαζών

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. .http://www.youtube.com/watch?v=82xhLFh0Ygg&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Διαμαντή
  να σου δανείσω το laptop μου. έχω ένα περισσευούμενο. Βαρέθηκα να μπαίνω στο blog και να βλέπω το μεγαλύτερο χάλι όλων των εποχών και να διαβάζω τον playboy να μας πρήζει με το χάρταρό του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή