Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010

«-Εδώ Δούρος, με ζήτησε κανείς ;»

Δηλαδή, απ’ ότι κατάλαβα –και σίγουρα θα κατάλαβα λάθος- εμείς δεν είχαμε ανάγκη από λεφτά, γιατί λεφτά είχαμε να φαν κι οι κότες, μόνο από ηθική στήριξη είχαμε ανάγκη, ήτοι μια καλή κουβέντα, ένα ενθαρρυντικό χτύπημα στον ώμο, ένα χαμόγελο αδελφέ, όμως αυτοί μας δίνανε μονάχα λεφτά που εμείς δεν τα θέλαμε επειδή, όπως είπαμε και ξανάπαμε, δεν τα είχαμε ανάγκη, αλλά αυτοί επιμένανε να ρίξουμε τα μούτρα μας και να τους ζητήσουμε λεφτά με το ζόρι κι ας μην τα παίρναμε τελικά κι εμείς πάλι επιμέναμε να μας χαμογελάσουν, αλλά αυτοί οι αγέλαστοι σκέτα λεφτά μας πρόσφεραν και πάλι λεφτά, άειντε και λίγο τσάϊ, χωρίς συμπάθεια όμως.
Κι έπειτα έγινε μια κουβέντα κι ανοίξαμε το πορτοφόλι και τους δείξαμε τα λεφτά τα δικά μας κι αυτοί κατάλαβαν το λάθος τους και σκύψαν το κεφάλι και παραδεχτήκανε πως δεν ήμασταν και τόσο μπατίρηδες όσο δείχναμε κι ίσως τέλος πάντων να μην είναι και τόσο κακή η ιδέα να μείνουμε όλοι μια παρέα, παρά να τρέχουμε στα ξένα, να βολοδέρνουμε. Ώσπου στο τέλος, μέχρι που μας χαμογελάσανε λιγάκι και μας είπαν ότι κατά βάθος μας συμπαθούν, γιατί ‘μαστε καλά παιδιά, μα κακομαθημένα. Τέλος καλό, όλα καλά, κι αν είπαμε και καμιά βαριά κουβέντα πάνω στα νεύρα μας, νερό κι αλάτι.

Όπως ας πούμε, ένας εκεί στη «μπλογκογειτονιά» (βρέχει στη μπλογκογειτονιά, βρέχει και στην καρδιά μου), ο Απόστολος Παύλος ντε, εκείνος που στέλνει συνέχεια επιστολές στον εκάστοτε Πρωθυπουργό κι ο εκάστοτε τις κάνει μπάλες χάρτινες, να προπονείται στα τριποντάκια, από τη γραμμή των 6,25, με στόχο τον κάλαθο αχρήστων. Αυτός τώρα, ο Απόστολος δηλαδή, είχε περιλάβει προχτές την Μερκέλαινα και τηνε βλαστήμαγε, σκουπίδι την έκανε. Έβγαλε μάλιστα σκάρτα όλα τα γερμανικά προϊόντα συλλήβδην, επειδή λέει μια κουζίνα Πίτσος που ‘χε πάρει παλιά (αυτός, όχι η Μερκέλαινα), βαστάει ακόμη και την έχει τώρα στο εξοχικό, ενώ μια μοντέρνα κεραμική Ζήμενς που πήρε, του ‘καιγε όλα τα ψητά και αναγκαζόταν να τρώει κονσέρβες, μέχρι που τον χτύπησε το σκορβούτο. Ώσπου, αφού πρώτα του έκαψε από ψητά κι ασφάλειες μέχρι και τον ηλεχτρικό πίνακα ολόκληρον, τα ΄φτυσε μια μέρα η παλιοκουζίνα και πήγε και πήρε ο άνθρωπος μια Ιζόλα, που τα έχει όλα. Κι από τότε έχει φχαριστηθεί φαϊ ο χριστιανός, διακόσια κιλά κοντεύει από τη μάσα, σε λίγο θα ζυγίζεται στην πλάστιγγα.

Τεκμήριον πρώτον, Πίτσος εμπιστοσύνη. Επί την ευκαιρία, να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου, λέγοντας ότι μια κουζίνα-πετρογκάζι της θειάς μου της απέθαντης (μόνος κληρονόμος εγώ), δουλεύει ακόμη μια χαρά έπειτα από πενήντα χρόνια λειτουργίας (παρεξόν κι αν τελειώσει το γκάζι), ενώ ένα μπουρδέλο κεραμική Neff, που την είχα πληρώσει ένα σκασμό λεφτά, τα ‘κλασε μια μέρα, εκεί που έψηνα καφέ τούρκικο και τελικά αναγκάστηκα να φτιάξω φραπεδάκι απαίσιο, με το χτυπητήρι για το αυγολέμονο.

Επιπλέον, σα να μην έφτανε το κάζο με την κουζίνα τη Ζήμενς, κι ένα Μπεεμβέ κωλοκίνητο 316 που ‘χε πάρει ο Απόστολος, του πέταγε κώλους στις στροφές και δεν μπορούσε να το κουμαντάρει, παρά μόνο με ανάποδα τιμόνια, λέει τώρα, ο Βατάνεν. Και τελικά, πήγε και το στούκαρε πάνω στις μπάρες το κωλάμαξο και το ‘κανε σώβρακο. –Ποιός ; Αυτός που δεν είχε τρακάρει ποτέ του. -Ακούς κύριε ; -Ακούω, να λες. Έτσι είναι αυτά τα πράγματα, πιλότε μου. Τον θυμάσαι τον Άϋρτον πώς κοκορευότανε για τις τιμονιές του, ώσπου επήλθε το μοιραίον, ως κεραυνός εν αιθρία. Χτύπα ξύλο δηλαδή. Για τέτοια σαπάκια μιλάμε, να τρακάρουνε μόνα τους στις μπάρες και να τσαλακώνονται σαν χαρτόνια γκοφρέ. Κι ευτυχώς που βρέθηκε κι ένας ρουμάνος κλέφτρονας και του το βούτηξε το Μπεεμβέ και το ξεφορτώθηκε το σαπάκι ο Απόστολος. Καλά να πάθει ο ρουμάνος. Τα ‘θελε ο κώλος του, να πάρει αμάξι που να πετάει κώλο. Διότι, όπως έχω ξαναπεί, ρουμάνος ίσον επάγγελμα, όχι εθνικότητα. Τεκμήριον δεύτερον, εάν έχεις γερμανικό αμάξι, άφηνέ το ξεκλείδωτο, μέχρι να βρεθεί κάνας μαλάκας αλλοδαπός –ρουμάνος κατά προτίμηση- να σε γλιτώσει. Και προσοχή στις στροφές, τουλάχιστον μέχρι να στο κλέψουν. Εάν τώρα τύχει και τρακάρεις, να ξέρεις ότι τ’ αμάξι φταίει, όχι εσύ. Το αμάξι, καθώς κι αυτοί οι κερατάδες που το φτιάξανε, οι χιτλερικοί. Διότι, ως γνωστόν, για να προσληφθείς εργάτης σε γερμανικό εργοστάσιο, πρέπει να είσαι της Οντέσσα μέλος.

Εν τω μεταξύ, πήγα εχθές τη θυγατέρα μου την πρωτότοκη να δεί την παρέλαση των χαχόλων. Αίσχος οι σχολικές παρελάσεις, οικτρό θέαμα. Κατ’ αρχήν, εγώ θυμάμαι που όπως περνάγαμε μπροστά από την εξέδρα των βλαχοδημαρχαίων, πολιτευτάδων, παρατρεχάμενων και λοιπών γλυφταράδων, κλίναμε την κεφαλή προς το μέρος τους, ανά ζυγό, και μετά πάλι εμπρός η κεφάλα. Κοφτά, συγχρονισμένα, τύφλα να ‘χανε οι λοκατζήδες κι οι βατραχανθρώποι. Και αυτό δεν το κάναμε για τους γλυφταράδες, το κάναμε για την πάρτη μας, να δείχνουμε σωστοί και δεμένοι. Αυτά εδώ τα ζά πάνε σαν τους λύκους, δεν στρίβουνε κεφάλα, μόνο μπροστά κοιτάνε και σέρνουνε τα πόδια τους, με τα πουκάμισα απόξω, οι ασουλούπωτοι. Έπειτα, έχω την απορία, κουφά είναι σήμερα τα παιδιά ; Τα ρημάδια τα τούμπανα, κάσες και ταμπούρα, που βροντάνε από πίσω, δεν τ’ ακούνε ; -Πώς γίνεται να βηματίζουνε πάνω στην άρση ; Αδύνατον μου φαίνεται, θέλει προσπάθεια για το πετύχεις αυτό. Εμείς βαδίζαμε μηχανάκια, η αριστερή φτέρνα έσκαγε ακριβώς με την κάσα, κομ ιλ φώ, δηλαδή. Διάβολε, στραταίος έπρεπε να ‘χα γίνει, χαραμίστηκα μου φαίνεται. Θα είχα και σπάθα και στολή τελετών. Ή ίσως γυμνασιάρχης με σφυρίχτρα, τώρα που το σκέφτομαι.

Πάμε παρακάτω. Φιλαρμονική του δήμου. Μάγκες, διαλύστε το. Δεν είστε εσείς για μουσική. Μαζεύτηκαν λοιπόν τα χάλκινα, να παίξουν εμβατήρια, να περάσει η παρέλαση. Τους βάλαν εκεί σε στοιχειώδη παράταξη, ήρθε κι ένας του δήμου, Νικοπολίδης στάϊλ, κι έπιασε να στήσει ένα μικρόφωνο μπροστά τους, να βγαίνουν από τη μικροφωνική. -Καλά, βάλανε τον τύπο που κουρεύει τα γκαζά να κάνει τον ηχολήπτη ; Έλεος. Πιάνει λοιπόν ο επιστήμων και βάζει το μικρόφωνο έτσι που ν’ ακούγεται μόνο η τούμπα. Δηλαδή, εκεί ακριβώς που δεν έπρεπε. Ο μαέστρος, άλλο κουφάλογο αυτός, μυρωδιά δεν πήρε, ότι δηλαδή η τούμπα θάβει όλα τα όργανα. Τέλος πάντων, ξεκινάνε, με «μαύρη είν’ η νύχτα στα βουνά». Πραγματικά μαύρη. Κατά τραγική δε ειρωνία, το μοναδικό όργανο που ακουγόταν, δηλαδή η τούμπα, ήταν και το πλέον φάλτσο. Η τούμπα ξεσπαθώνει-ξεσπαθώνει. Ο τύπος, εκτός του ότι ήταν άσχετος, ήταν και τεμπέλης, διότι δεν είχε μελετήσει τα κομμάτια και για να καταφέρει να κρατιέται στο μέτρο, έβαζε δικές του νότες, εμπνεύσεις της στιγμής, ατονάλ. Ο Ορνέτ Κόλμαν της τοπικής αυτοδιοίκησης. Άρχισε ο κόσμος να μουρμουράει ότι «το τρομπόνι φαλτσάρει». Η τούμπα λέμε, άλλο πράγμα το τρομπόνι, άλλο η τούμπα.

Και μετά την φάλτσα τούμπα την πνευστή, να ‘σου μέχρι το βράδυ κι η δεύτερη η τούμπα, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, που θυμήθηκε στο 94΄+ να σφυρίξει το πεναλτάκι το πέτσινο, να πάει τουλάχιστον η ομάς στα μπαράζ της σωτηρίας, μπας και τη γλιτώσει. Πωλείται ελπίς. –Γιατί καλέ κύριε ρέφερη δεν το σφυράγατε πιο πριν ;

-Και γιατί τόσον καιρό δεν έβγαινε στο τηλέφωνο ο Δούρος ; -Ε ;

25 σχόλια:

 1. E , πώς! μεχρι το 77 ,το κεφαλι δεν το γυριζαμε στις παρελασεις ...μετα, νομισαμε οτι ηταν "αξιοι σεβασμου"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Όπως είδατε πάλι κέρδισα. Έκλεισα τα lοng και άνοιξα μέρος θέσης σε short. Εσείς τώρα ξέρετε ότι εγώ δεν χάνω ποτέ και είμαι ικανή να ανοίγω short όλο και περισσότερων μέρος θέσεων, ακόμη και αν χρειαστεί να αλλάξω όλες τις σειρές των συμβολαίων τις επόμενης διετίας, μέχρι να πιάσω κάποια στιγμή την κίνηση.

  Μόλις ολοκληρώσω τις θέσεις μου θα σας πω και το σημείο εξόδου, όπου φυσικά πάλι θα κερδίσω.
  Είπα ότι δεν πρόκειται να γράφω Live τις κινήσεις μου στις 7 Ιανουαρίου, μετά το επανέλαβα στις 18 Ιαν, στις 3 Φεβ, 12 Φεβ, 25 Φεβ, μετά είπα πως είναι η τελυταία φορά στις 3 Μαρ, στις 8 Μαρ, στις 12 Μαρ για να τονίσω στις 23 Μαρτίου πως όλα τα κάνω για να δείτε τους κινδύνους των συμβολαίων παραγώγων της Ιntraday αγοράς. Θα συνεχίσω να το κάνω μέχρι να πειστείτε ότι κερδίζω μέσω αυτού του μοναδικού και πρότυπου trading που πραγματοποιώ. Τι στην ευχή? Κάποτε θα αλλάξει και για μένα η τύχη.

  Φινίτο Λα Μούζικα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μόλις άνοιξα και δεύτερο μέρος θέσεων short. Συνεχίζω μέχρι τελικής πτώσης. Βρισκόμαστε σε σχηματισμό WXYZX όπου θα έρθει η πτωτική διόρθωση μέσω του μουσταρδί κύματος και μετά βέβαια θα παμέ πάνω, όπως ακριβώς προέβλεπα και πριν 1 μήνα όταν έλεγα ότι έσπασε το τρίγωνο πτωτικά.

  Business us usual

  Σταματήστε να με ρωτάτε για την ΕΝΚΛΩ. Ισχύουν ότι γράψει στο τελευταίο update και σε όλες τις αναλύσεις που τις είχα αφιερώσει. Πρόκειται για μια μοναδική περίπτωση.
  Φινίτο Λα Μούζικα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Oλα καλα για τη Γερμανια αλλα εγω περιμενω αρθρο-φωτια-απαντηση , για την ερωτηση: Είναι ο Γιώργος, απλά ένας πρωθυπουργός της Ελλάδας;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άσε μας καλέ, που θα μας πεις για πρότυπο trading.
  Εγώ έχω σήμερα ανοίξει ταυτόχρονα 187 συμβόλαια long και άλλα 187 short και κερδίζω από όλα και απο τα 374.
  Τι να μου πείτε τώρα όλες εσείς οι γατούλες σε εμένα το λιοντάρι.

  http://www.youtube.com/watch?v=3t9PAILQMyA

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Παραγγελιά του Pay. O Pay τώρα, δεν είναι όποιος κι όποιος, είναι κολλητάρι, φέρων όνομα αρχαίου πολεμάρχου, του μεγίστου της ελληνικής μυθολογίας, συν το ό,τι –όπως μαρτυράει και τ’ όνομά του, πλερώνει και μάλιστα της μετρητοίς, πράγμα σπάνιον τη σήμερον ημέρα, που ‘χουμε φλομώσει στους μπαταχτσήδες. Άρα, παραγγελιά ίσον διαταγή.

  Aρωτάει λοιπόν σήμερα ο Απόστολος, για να μας βάλει να ψάχνουμε και να δουλεύει το μυαλό, μη μας χτυπήσει πρόωρα το αλτσχάϊμερ :
  -Μήπως τελικά, ο Γιώργος, δεν είναι απλά και μόνο πρωθυπουργός της Ελλάδας; -Ποιός είναι ο πραγματικός ρόλος του Παπανδρέου ; - Σας φαίνεται να είναι απλώς ο ρόλος του Πρωθυπουργού της Ελλάδας;
  Και επεξηγεί : - Ξεκινάει όλη αυτή την ιστορία, με πρόσκληση από Ομπάμα, όπου για πλάκα, κερδίζει τη βίζα. Εμ, τι άλλο ήθελες να κερδίσει ; Και καμιά mastercard μήπως ; Παρακάτω, ζητάει να τον δει η Μέρκελ, και ο Σαρκοζί, βλέπει τους άλλους, Θαπατέρο κλπ. όποτε θέλει, μιλάει με τη Ρωσία, τη Κίνα, και είναι Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής διεθνούς. –Πώς εξηγείται αυτό, ρωτάει ο Απόστολος. Κει εγώ απορώ Απόστολε, πώς γίνεται να τα προλαβαίνει όλα ο άνθρωπος. Το ότι τον δέχονται όλοι, δεν μου κάνει εντύπωση. Είναι συμπαθής, έχει το τραβηχτικό του. Κι εμένα, εάν με πάρει τηλέφωνο και μου ζητήσει να τον τραπεζώσω την Λαμπρή, ευχαρίστως θα τον δεχτώ στο σπιτικό μου. Ενώ εάν μου ζητούσε το ίδιο ο Καραμανλής, με τίποτα δεν θα τον φιλοξενούσα. –Μαλάκας είμαι, να μου φάει όλο τα αρνί συν δυό σούβλες κοκορέτσι και να μου ζητάει και συμπλήρωμα ; Όχι, δεν το δέχομαι. Ενώ με τον Παπανδρέου, δεν έχει κανείς τέτοιο φόβο. Είναι εγκρατής ο άνθρωπος.

  Και συνεχίζει, ο Απόστολος : Χτες, παίρνει από την Ευρώπη, το μάξιμουμ, απόφαση Τρισέ, πριν καν αρχίσει η Σύνοδος, και πετυχαίνει και την είσοδο του ΔΝΤ στην Ευρώπη, απόφαση που μάλλον θα χαιρετήσει ο Ομπάμα. Και είναι και μέλος της Λέσχης Μπιλντεμπεργκ. -Μήπως τον έχουμε υποτιμήσει ; Ρωτάει ο Απόστολος. -Μήπως ο Σαμαράς και ο Καρατζαφέρης που βάζουν πλάτη, ξέρουν κάτι παραπάνω για την ισχύ του Γιώργου; Ξαναρωτάει ο Απόστολος. -Μήπως τελικά, ο Γιώργος, δεν είναι απλά και μόνο πρωθυπουργός της Ελλάδας; Ξαναμαναρωτάει ο Απόστολος.

  Και με βάζει σε σκέψεις. Φυτιλιές μου βάζει. -Βρε μπας και τελικά, ο Γιώργος, δεν είναι απλά και μόνο πρωθυπουργός της Ελλάδας; -Μπας και είναι πρωθυπουργός και άλλης χώρας κι εμείς δεν έχουμε πάρει είδηση ; -Όπως κάτι άνθρωποι που ζουν διπλή ζωή, δίγαμοι και τρίγαμοι, κι έχουν άλλη οικογένεια εδώ, άλλη εκεί, άλλα παιδιά εδώ, άλλα εκεί, άλλη σύζυγο εδώ, άλλη εκεί, χώρια και πεντέξι γκόμενες ανά νομαρχία και κανείς δεν ψυλλιάζεται τίποτα, επειδή έχουν αθώα φάτσα ; -Βρε λες ; Ειδικά αυτό με τη λέσχη Μπιλντεμπεργκ, πολύ ύποπτο.

  Αλλά πάλι σκέπτομαι, αφού ο Παπανδρέου είναι μέλος της λέσχης Μπιλντεμπεργκ, τότε γιατί όλοι οι υπόλοιποι της λέσχης Μπιλντεμπεργκ μας πάνε γαμιώντας τόσον καιρό ; -Αστεία είναι αυτά ; Εκτός βέβαια κι αν η δική μας τωρινή ταλαιπωρία είναι κάποιου είδους περίεργο τεστ, μια δοκιμασία απ’ αυτές που κάνουν εκεί στις μασωνικές στοές, σε κλαμπς τύπου σκαλς εντ μπόουνς, γκανς εν’ ρόουζες, μυστήρια τέτοια. Του λένε ας πούμε του αλλουνού, σήμερα θα πας στο νεκροταφείο της Ανάστασης να ξεθάψεις ένα καύκαλο ανθρώπινο, να μας το φέρεις εδώ χάμω, να δούμε πόσα ούμπαλα έχεις. Ή του λένε, ξαβρακώσου και κρεμάσου από τον πολυέλαιο να κάνεις τη μαϊμού Και τέτοια, δύσκολα πράματα.

  Λέω λοιπόν, μήπως κι εμάς μας πηδάνε φιλικά, στα πλαίσια μιας δοκιμασίας των μελών της λέσχης των Μπιλντενμπεργκαίων. Και μετά, θα μας πούνε ξαφνικά , «όλα οκέϋ παιδιά, το περάσατε το τεστ βρε χαζά, μην ανησυχείτε άλλο». Να δεις που αυτό θα είναι.

  Μακάρι δηλαδή. Μακάρι, κι ας αποδειχτεί στο τέλος ότι ο Παπανδρέου δεν είναι αυτός που είναι, αλλά κάποιος άλλος που εμείς δεν ξέρουμε ότι είναι, ίσως κι εξωγήϊνος, απ’ τον πλανήτη Άβαταρ, με μούρη μπλέ και βράγχια κάτω απ’ το κοστούμι. Ή ο Μίστερ Σποκ, ακόμη καλύτερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
  ταπαμε εχθές. Δεν τα παμε?
  Το Ντουμπάι δείχνει το δρόμο. +4,31% το Ντουμπάι χθες. Εσείς καθίστε να διαβάζετε τους άσφαιρους φίτσουλες, να μην πω πανηλίθους, πανίβλακες. Κύριε Πρωθυπουργέ βάλε φόρο 100 για κάθε ηλιθιότητα που γράφεται στο διαδύκτιο και στα ΜΜΕ.

  Προσφέρω εντελώς δωρεάν την παρακάτω φώτο στο Τ.Α.ΚΑ.Γ που θέλουν να το παίξουν και ταυρομάχοι οι άχρηστοι.
  http://www.urbandigs.com/Bull%20Gore.jpg

  Διαβάζουμε και frapeziti. Άνθρωπος με μυαλό. Δεν πιστεύω να έχετε βρει πολλούς στο διαδύκτιο.
  http://frapezitis.wordpress.com/

  Τάκης Μορφονιός Buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllll

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΄΄-Μήπως τελικά, ο Γιώργος, δεν είναι απλά και μόνο πρωθυπουργός της Ελλάδας; -Ποιός είναι ο πραγματικός ρόλος του Παπανδρέου ; - Σας φαίνεται να είναι απλώς ο ρόλος του Πρωθυπουργού της Ελλάδας;΄΄
  ΑΓΑΠΗΤΕ SWEAR , ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ , ΜΗΠΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ , ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ , ΛΕΩ ΤΩΡΑ , ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ , ΣΕ ΑΓΑΣΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ Ή ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ ΜΑΣ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. με τον ΛΛ πρεπει να ασχοληθουμε πολυ σοβαρα, τιποτε απο οσα κανει δεν ειναι τυχαιο, απο Δευτερα ετοιμαστειτε για δικαιωση της παπαδιας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Φυσικά και θα δικαιωθώ. Πάντα δικαιώνομαι.
  Τι ισχυρίζομαι μόνο μην με ρωτάτε. Αν καταλάβω και εγώ θα σας πω.

  Το μόνο που ξέρω είναι ότι ο σχηματισμός είναι triple combination που τείνει να μετεξελιχθεί σε WXYXWZ μέσα απο ένα μωβ κύμα που θα προκύψει και θα είναι προωθητικό, το οποίο θα οδηγήσει το δείκτη είτε στις 2180, είτε στις 2230, είτε στις 2300, 2480, 2520, 2608, 2780, 2805, 2930, 3100, 3250, είτε στις 2000, 1950, 1850, 1780, 1650, 1550, 1450, 1380, 1290, 1150, 1060, 990.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Καλησπέρα...

  Μπά ἡ Εὐρωπαϊκή Ἕνωση, τό πιό θολό κατασκεύασμα, οἰκονομικά, πολιτικά, πολιτιστικά, ἱστορικά ,σαμποτάρεται ἀπό μόνη της, δέν ἔχει ἀνάγκη κανέναν Γκούφη.

  Ὄ τελευταῖος μπορεῖ νά συμπεριφέρεται σάν ἀμερικάνος, μπορεῖ καί νά εἷναι πού λέει ὁ λόγος, ἀλλά ὑπάρχει ἀκόμα μεγαλύτερο πρόβλημα. Οἱ 99 στούς 100 μή ἀμερικάνοι-νεοέλληνες πού εἷναι πολιτιστικά ἀμερικανόπληκτοι , δυτικόπληκτοι εὐρωλιγούρηδες. Ἐκεῖ εἷναι τό ζουμί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. "Δεν είναι όπως φαίνεται.Παίζει κάποιο ρόλο στο να γίνουμε η 53η U.S.A.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Πάρτε δυο αφιερωσούλες με νόημα.
  http://www.youtube.com/watch?v=icP8PqdW59k
  http://www.youtube.com/watch?v=2WX8dkePY2U

  Gute Nacht

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. .Βλεπω δυο κοσμους σε συγκρουση...Εναν που ΠΟΝΤΑΡΕΙ στον πληθωρισμο και στην αναπτυξη και που απο Ιουλη θαχει μαζι του την νεα Παγκοσμια οικονομικη δυναμη την Κινα, που δεν τρεχει το α εξαμηνο με 8% οπως θαπρεπε ,αλλα με 0 μετα τις γελοιες τραπεζικες επενδυτικες χειροπεδες που της εβαλαν,αλλα που ΔΕΝ θα ισχυουν απο 1 Ιουλη πια

  Και εναν αλλο κοσμο που με επικεφαλης την φοβικη Γερμανια νομιζει οτι ο δρομος της αναπτυξης???
  θαρθει μεσα απο μειωση ελλειματων και τον αποπληθωρισμο!!

  Ποιος κοσμος θα επικρατησει τελικα??

  Ειναι απλο πονταρω σε αυτον,που δεν φοβηθηκε σημερα να καταργησει την βιζα δια παντος απο τους Ελληνες,οσα και αν εχει ακουσει δικαιως η αδικως απο αυτους τις τελευταιες δεκαετιες..


  salam alekum verdadeiro

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Sήμερα όλοι διαβάζουμε τον συνδρομητικό στην απίστευτη σειρά γέλιου που μας προσφέρει Νο38294.

  Λοιπόν μάγκες να το θυμάστε. Όταν αυτός γίνει bull θα έχουμε άλλα 2,5 με 3 χρόνια ανοδικές αγορές. Τον πρώτο 1,5 χρόνο αυτός θα είναι bull και οι αγορές ανοδικές. Το δεύτερο 1,5 χρόνο αυτός θα είναι bear, θα βλέπει σφήνες, τρίγωνα και την μαύρη οπή που θα μας ρουφήξει, ενώ οι αγορές θα συνεχίζουν να είναι ανοδικές. Φυσικά στο τέλος θα δικαιωθεί, αφού οι αγορές θα αρχίσουν να είναι πτωτικές.

  Τάκης Μορφονιός, βρε ποιους πάτε και πληρώνετε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Από όλους τους γκουρούδες του ΤΑΚΑΓ, τελικά ο πιο σοβαρός ήταν αυτός που έπρεπε να δει DOW στις 8000 με 8300 για να καταλάβει την μεσοπρόθεσμη πορεία των αγορών. Αυτός τουλάχιστον κατάλαβε ότι η αγορά τον ξέβρασε και σταμάτησε. Για τους άλλους τι να σας πω? Πρέπει να είναι τελείως πανηλίθιοι για να συνεχίζουν το ίδιο το τροπάρι και αυτοί να μην εξαφανίζονται. Αυτοί βρε τους φτύνουν και νομίζει ότι βρέχει και ανοίγουν την ομπρέλα τους.

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς του Τ.Α.ΚΑ.Γ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. "Αυτά εδώ τα ζά πάνε σαν τους λύκους, δεν στρίβουνε κεφάλα"

  Λες και αν την γυρίσουνε την κεφάλα έχουνε να δούνε τίποτα? Γνωρίζει πλέον η σημερινή νεολαία!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Γιατί οι εβραίοι της Ελλάδας δεν πληρώνουν φόρους;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ωρε μάγκες κανας εβραίος εδώ γύρω να μας διαφωτίσει?

  http://tinyurl.com/ydjqvhg

  http://tinyurl.com/yexral2

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Γιατί οι εβραίοι είναι περιούσιος λαός

  salam salam

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Πήγα στη Ροδιά πριν δέκα μέρες. Θυμάμαι το αχνό φεγγαράκι, θυμάμαι κι ένα τύπο που θα έχει αυτοκτονήσει πια, είχε και χαλικάκι κάτω, σαν θερινό σινεμά, φαγητό μέτριο, βαρύ σαν υδράργυρος, αδυσώπητο σαν αϋπνία, να φανταστείτε του φίλου μου(ούτε πώς τον έλεγαν θυμάμαι) σπιθαμή δεν του σηκώθηκε κείνο το βράδυ. Πάντως, εγώ δεν φταίω. Και αποτρίχωση είχα κάνει τις προάλλες, (50 ευρώ μου στοίχισε, αλλά εντάξει τα απόσβεσα δυο μέρες αργότερα, ΧΑΛΑΛΙ).

  Ψιλοσκατά δηλαδή. Μα μην τα βάφεις μαύρα. Αν είσαι φλώρος κολωνακιώτης, έχεις χορτάσει καλό φαϊ μαμάς, είσαι φραγκάτος και ψευτοαλάνι, ντρέπεσαι και λίγο για το "πρόσωπο"(αλλιώς θα πήγαινες Φιλίππου), ανέβα τον λόφο. Και μετά παίρνεις και το τελεφερίκ. Θα παίρνει και ο αγέρας τις κλανιές σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Μετά την μεγάλη μου επιτυχία στο ''ΕΝΚΛΩ μια μοναδική περίπτωση'' θα συνεχίσω να σας αναλύω όλες τις μοναδικές περιπτώσεις του Χ.Α.
  Η ΠΕΙΡ είναι και αυτή μια μοναδική περίπτωση που βαδίζει πιστά στα χνάρια της ΕΝΚΛΩ.
  Έχουμε σχηματισμό triple combination WZXWXY, όπου απο τα υψηλά του 1990 η μετοχή κινήθηκε διορθωτικά πηγαίνοντας ψηλότερα το 1999 και το 2007. Επρόκειτο για τον γνωστό σχηματισμό tirakistifaka όπου εσείς νομίζατε ότι η μετοχή ανεβαίνει, ενώ εκείνη κατέβαινε. Σήμερα το διάγραμμα μας παραπέμπει στο γνωστό ρητό '' Ο Σώζων εαυτώ Σωθήτω'' , Φινίτο Λα Μούζικα, ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΝΚΛΩ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ.
  Τιμές στόχοι? Αφήστε καλύτερα.
  Μπορεί να μην βγαίνουν αρνητικοί όπως συμβαίνει με τον Βωβό - που πεισματικά δεν προχωρεί σε reverse split πιστεύοντας ότι θα διαψεύσει τη θεωρία - αλλά είναι ικανοί να οδηγήσουν μαζικά τους αναγνώστες σε εγκεφαλικά και καρδιακά επεισόδια, εκτός απο εκείνον τον Τάκη Μορφονιό που θα υποστεί γελοιοτικό κλονισμό με παράκρουση ασταμάτητων γέλιων.

  Φινίτο Λα Μουζίκα
  Αν δεν βάλετε μέσα την ΕΝΚΛΩ να ξεκινήσει η πορεία της προς τα 200 ευρώ, δεν πρόκειται το Χ.Α. και οι μετοχές του ποτέ να ορθοποδήσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Επειδή σήμερα θα με αναζητάτε μετά τα short που άνοιξα την Παρασκευή, ρωτώντας με που έχω τα stop loss, λέω να φύγω διακοπές για Σευχέλες και αναλόγως του ελεύθερου χρόνου που θα έχω θα δω αν θα μπορέσω να σας απαντήσω.

  Φινίτο Λα μουζίκα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ειπαμε, η αγορα θα παει κατω θελει δε θελει, ειναι θεμα χρονου και θελημα παπαδιας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή