Τετάρτη, 31 Μαρτίου 2010

Ψυχή Ρηχιά

Ταινιοκριτικές σήμερα, κουλτούρα, να πούμε και κάτι άλλο, όχι όλο τα ίδια και τα ίδια. Βαρέθηκα πιά, όλο συσσώρευση και συσσώρευση, γύρω-γύρω η μπαλίτσα, αλλά από γκολ μηδέν.

Μην δείτε την τελευταία ταινία του Τζάρμους, «The Limits of Control», διότι θα χάσετε το κοντρόλ των νεύρων σας. Είναι λέει ένας αράπης, που του αναθέτει μία αποστολή ένας άλλος αράπης. Δεν κατάλαβα σε τί συνίστατο η αποστολή. Πάει λοιπόν ο αράπης στη Μαδρίτη -δεν ξέρω για ποιό λόγο-, κάθεται σε μια καφετέρια και παραγγέλνει δύο εσπρέσσους, χώρια, δηλαδή σε δύο χωριστά φλυτζάνια. Μυστήρια πράγματα. Εκεί που τους πίνει, έρχεται ένας τρελλός μ’ ένα βιολί και του λέει κάτι για τη μουσική μνήμη των ξύλινων εγχόρδων και κάτι άλλα ακατάληπτα, τύπου Discount. Έπειτα ο αράπης βγάζει ένα κόκκινο σπιρτόκουτο, ο τρελλός βγάζει ένα μπλε σπιρτόκουτο και τ’ ανταλλάσσουν μεταξύ τους. Φεύγει ο αράπης και γυρίζει στο ξενοδοχείο του, όπου βρίσκει στο δωμάτιο μιαν άσχετη γυμνή, στο ξεκάρφωτο. Όχι τη γυμνή με τα χέρια στις τσέπες, αλλά μια γυμνή μ’ ένα τριανταοκτάρι στα χέρια. Το βράδυ κοιμάνται μαζί, αλλά όχι στο πονηρό.

Την άλλη μέρα ξαναπάει ο αράπης στην ίδια καφετέρια, ξαναπαραγγέλνει δύο χώρια εσπρέσσους κι έρχεται ένας άλλος παλαβός, που του λέει κι αυτός τα δικά του. Φανταστείτε τώρα έναν διάλογο μεταξύ του Discount, του Premium, του Φτηνιάρη και του Μετανοιωμένου (που είναι όλοι το ίδιο πρόσωπο) και του χορδιστή συναισθημάτων, που είναι άλλο πρόσωπο. Βαβυλωνία. Απελπισία. Ο καθένας τα δικά του κι ό,τι θυμούνται χαίρονται. Έπειτα ο αράπης βγάζει ένα μπλέ σπιρτόκουτο, ο παλαβιάρης βγάζει ένα κόκκινο σπιρτόκουτο και τ’ ανταλλάσσουν. Φεύγει πάλι ο αράπης και γυρίζει στο ξενοδοχείο του, όπου ξαναβρίσκει στο δωμάτιο την ίδια γυμνή, που ακόμη ν’ αξιωθεί να βάλει βρακί πάνω της. Ξανακοιμάνται μαζί, αλλά και πάλι όχι στο πονηρό. Τζούφιος ο αράπης.

Την άλλη μέρα, το ίδιο βιολί, ξαναπάει ο αράπης στην ίδια καφετέρια, ξαναπαραγγέλνει δύο χώρια εσπρέσσους κι αυτή τη φορά έρχεται μια ξανθιά σιτεμένη, που τον ταράζει στην αρλούμπα, για παλιό σινεμά κι έτσι. Εννοείται ότι επαναλαμβάνεται το ίδιο σκηνικό με τα σπιρτόκουτα, μπλέ και κόκκινα. Μοιάζουν τα σπίτια με σπιρτόκουτα, μοιάζουν μυρμήγκια οι ανθρώποι. Άειντε πάλι ο αράπης στο ξενοδοχείο, άειντε πάλι η ίδια αργόσχολη τσίτσιδη, που την έκοψα και για μαστούρα. Στο σημείο αυτό διακόπτω την προβολή, βλαστημώντας τον Τζάρμους,που παλιά έβγαζε καλές ταινιούλες, αλλά φαίνεται ότι από κυριλέ το ‘χει γυρίζει στο ναργιλέ και δεν βλέπεται αυτό το αίσχος. Βαθμολογία : Πέμπτο κύμα, το μακρύτερο.

Πάμε παρακάτω. Ελληνικός κινηματογράφος. Ωχ μάνα μου. «Ψυχή βαθιά», του Παντελή Βούλγαρη. Κι εδώ εφιστώ την προσοχή, μην κάνετε το λάθος. Εγώ το έκανα. Λοιπόν, αυτή είναι ταινία με εμφύλιο κι έτσι (λίαν πρωτότυπο θέμα), που απέσπασε διθυράμβους, χώρια το άγριο κράξιμο που έφαγε από το Ριζοσπάστη, δικαίως θα έλεγα. Τώρα λοιπόν θα πέσει κι άλλο θάψιμο. Ξεκινώ με το θέμα του ήχου, την πληγή του νέου ελληνικού σινεμά. Δέκα κουβέντες λένε, τη μία καταλαβαίνεις. Απαιτούνται υπότιτλοι, για να βγάλεις άκρη, τί μιλάνε μεταξύ τους. Η φωνοληψία φταίει, ο ορθοφωνία των ηθοποιώνε φταίει, κάτι φταίει πάντως. Έπειτα, φτιάχνεις ταινία με εμφύλιο και αντί να βάλεις για καπετάνιο έναν κανονικό, με άγρια γένια, τύπου Άρη, μου βάζεις έναν που είναι σαν θεωρητικός του Μπακούνιν, από καφετέρια στα Εξάρχεια. Έλεος, δηλαδή.

Μετά σκάει μύτη και δεύτερος καπεταναίος, ο «καπετάν-Αητός», λέει. Όπου καπετάν-Αητός, ίσον ένας -πάλι από τα Εξάρχεια- με λευκή υπερμεγέθη και φουντωτή κώμη, λίαν περιποιημένη, κάπως σαν ρήγας στην τράπουλα ή ακόμη καλύτερα, σαν κάτι κουλτουριαραίους ποιητές της δεκάρας, που σκάνε συνήθως μύτη σε πάνελ Τριανταφυλλόπουλου. Ονόματα δεν γνωρίζω, μόνο φάτσες κόβω. -Πώς τον λένε μωρέ, έναν από τη "Ζούγκλα", έναν με μαλλί και φαβορίτα, όλο θεωρίες, που φοράει και μανδύα ; Όχι Μόγλη πάντως. Κάπως αλλιώς τον λένε, ποιητής είναι λέει ή συγγραφέας, ξέρω γω; Ο μανδύας του έλειπε. Κανονικά έπρεπε να φοράει ζουρλομανδύα, όπως όλοι αυτοί οι μαϊντανοί, στα πάνελς του κυρίου Μάκη. Λέγαμε λοιπόν για τον καπετάν-Αητό, στην πένα ο άνθρωπος, πιστολάκι το μαλλί, φρεσκοξουρισμένος κόντρα, άφτερ-σέηβ και δεν συμμαζεύεται. Ώπα ρε Βούλγαρη, στον Γράμμο ήσαντε οι ανθρώποι, τελευταία φάση επιχειρήσεων, Τέρμνινους λέμε τώρα, λές να ‘χανε όρεξη και χρόνο για ξουρίσματα ;

Καλά, από κλισεδάκια άλλο τίποτα. Είναι λέει τώρα το επιτελείο του εθνικού στρατού και τους πιέζει ο αμερικάνος ο τοποτηρητής, του Βαν Φλητ η ορντινάντσα ας πούμε, ν’ αμολήσουνε ναπάλμ στο βουνό, να το κάνουν κάρβουνο. Και οι δικοί μας έχουνε ηθική αναστολή –και καλά- αλλά ένεκα η ανάγκη βλέπεις και το σχέδιο Μάρσαλ και τα δέκα χιλιάδες τα μουλάρια, τ’ αμερικάνικα, χώρια τ’ αεροπλάνα και λοιπά βοηθήματα. Οπότε, τί να κάνουν κι οι δικοί μας, ενδίδουν, με βαριά καρδιά, που λέει ο λόγος. Περνάει πάλι και η κλασσική ανιστορισιά, ότι τάχα μου τις ναπάλμ τις πρωτοδοκιμάσανε στου Γράμμου την οροσειρά. Λάθος, μέγα. Με τις ναπάλμ είχανε κατακάψει τον κόσμο και πριν, το ’44 στο Σεν Λώ και μετά Λα Ροσέλ στη Γαλλία, έπειτα Δρέσδη, που την κάνανε μπουρλότο κι ίσωμα, στον Ειρηνικό ρίξανε επίσης, να πυρπολήσουν τους Γιαπωνέζους. Δοκιμασμένο το χαρμάνι, έννοια σου. Μέχρι και τα βατραχοφάγια είχανε ρίξει, στην Ινδοκίνα, το ’46, να λαμπαδιάσουνε τους σχιστομάτηδες. Άρα μπαρούφες μας λέει η ταινία και με το συμπάθειο δηλαδή. Ανοίγουμε και κάνα βιβλίο, όχι ό,τι μας κατεβάσει η κούτρα μας.

Γενικώς, πολύ «οικουμενική» μας προέκυψε η ταινία, στο ξενέρωτο το στυλ, περασμένα-ξεχασμένα, να προχωρήσουμε μαζί. Που δεν λέω να μην προχωρήσουμε μαζί, αλλά λέω πως όταν κάνεις ταινία που να πραγματεύεται τέτοια θέματα, κοιτάς να μείνεις εντός ιστορικού πλαισίου, ειδάλλως μην την κάνεις καθόλου, διότι κινδυνεύεις να γίνεις Τζέημς Πάρις, δίχως να το καταλάβεις. Τουλάχιστον βγάλε κάνα-δυό δυνατές σκηνές, όπως εκεί, που ανοίγει η μπουκαπόρτα του αποβατικού, στον «Ράϋαν» και σφυράνε οι σφαίρες σαν δαιμονισμένες και σκύβεις το κεφάλι, μη φας κι εσύ καμιά αδέσποτη.Την είδανε αυτή τη σκηνή κάτι βετεράνοι της Νορμανδίας και μετά τους τρέχανε τους γερόντους στον γιατρό για ψυχοφάρμακα, τέτοια κατάθλιψη πάθανε από την πειστικότητα της αναπαράστασης. Εδώ σκάγανε οι μπόμπες δήθεν και νόμιζες ότι κάνας μπόμπιρας πετάει στρακαστρούκες, στον περίβολο του Ιερού Ναού Αναλήψεως, βοήθειά μας. Βαθμολογία : Μηδέν υπό το μηδέν.

55 σχόλια:

 1. τους εσπρεσσους τους εκοβε και τους δυο αποδειξη το μαγαζι ή ειχανε παει στου φλοκα; για να δουμε ποσο ρεαλιστικο κινηματογραφο κανει ο τζαρμους...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γεια σου Swear!!! τρεις μήνες έψαχνα να σε βρω! Άπαιχτα τα κείμενα, έχω πολύ διάβασμα να κάνω!

  Πρόλαβα και το Supernaut, το Vol.4 από τα αγαπημένα μου.

  Το «Ψυχή βαθιά» όντως πολύ νερόβραστη προσέγγιση κι αυτός ο κόντρα-ξούρα «Αητός Ιατρόπουλος» ουδεμία σχέση έχει με πραγματικά πρόσωπα και καταστάσεις. Έχουμε και ένα όνομα στην πιάτσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βρε "Παπαφλεσσας" και παλι "Παπαφλεσσας" με τον τιτανα του Ελληνικου κινηματογραφου Δημητρη Παπαμιχαηλ...........τι Τζαρμους και κολοκυθια........

  Σοβαρα τωρα, ειδα τελευταια μια καλη Σουηδικη ταινια απο το βιντεοκλαμπ, "Το κοριτσι με το τατουαζ"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. http://www.youtube.com/watch?v=ilxP8As14dM&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Την ειδα την ταινια.
  Με απωθει οτι επαναλαμβανει την στερεοτυπη και απλοϊκη αναγνωση του εμφυλιου, οτι βοηθα στην «ενωση» των δυο παραταξεων , οτι οδηγει στο να τακτοποιηθει με τον πιο ανωδυνο τροπο το Μεγαλο Γεγονος . Κυριως γιατι αυτή η αναγνωση το ακυρωνει και συσκοτιζει την Ιστορια. Απ την άλλη , μια φωνουλα μου λεει πως αυτό τον τροπο βρηκαμε για να αντεξουμε και να διαχειριστουμε το Μεγαλο Συμβαν, ετσι συνυπαρξαμε ,πορευτηκαμε επι δεκαετιες … Και ? καλα τα πηγαμε ? «σκασε πνευμα αντιλογιας ! καλουτσικα …»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Είναι ακατανόητο πως λειτουργεί, σκέφτετε και επιλέγει ο αρθρογράφος του "kleftiko", πέρασε ταινίες άτεχνες και άστοχες ενώ άφησε απ’ έξω άλλες άρτιες από κάθε άποψη που τις αποκαλύπτουμε στην Αγορά Ταινιών όπως το "Ψυχή βαθιά" είναι ένα κομψοτέχνημα λεπτότητας ευρηματικότητας και κινηματογραφικής δουλειάς ο τρόπος που φέρνει στο φως τέτοια αριστουργήματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Κύριε zaratustra

  Άμπαλος ήταν και ο μεγαλύτερος καλαθοσφαιριστής όλων των εποχών. Να ξέρατε πόσο δούλεψε το ταλέντο του για να γίνει Μάικλ Τζόρνταν.
  Καρπαζοεισπράκτορας μεγάλος στο κολέγιο και παιδί για τα θελήματα, αλλά δούλεψε το θηρίο και έγινε παικταράς.
  Εσείς λοιπόν δεν νοείστε άμπαλος και πως θα μπορούσατε. Ξέρετε Ιστορία, έχετε μυαλό που σκέφτεται και το ψάχνετε γενικώς και ειδικώς. Ξέρετε πολλούς τέτοιους?

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς με Παπαδιές, ηλεκτρολόγους και Επαγγελματία εμποράκο στο long εσείς τι περιμένατε? ΆΝΟΔΟ? Αμ δε.
  Πάει και τελείωσε. Το μαγικό νούμερο είναι το 2160. Πάρτε το χαμπάρι.

  Διαβάζουμε και frapeziti. Άνθρωπος με μυαλό, που το ψάχνει ο μάγκαςςςςςς.
  http://frapezitis.wordpress.com/

  Τάκης Μορφονιός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. τελικα η παπαδια ειναι λονγκ ή σορτ; εξηγηστε μου επιτελους για να ξερω τι θα κανω, κατι για λονγκ ειδα το απογευμα και φορτωσα CZI, ελπιζω να μη με απογοητευσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Tώρα αυτός ο Butcher μου την είπε ή όχι ; Δεν κατάλαβα τί θέλει να πει ο πεζογράφος. Βρε μπας κι έχεις κι εσύ καμιά σχέση μ’ αυτόν τον Ιατρόπουλο, τον γνωστό πια σε όλους και ως «ο Discount της Ζούγκλας του Τριανταφυλλόπουλου» ;

  Παλαιέ φίλε Freeagle, το ότι έκανες τρείς μήνες να με βρείς, είναι κακό για μένα (είναι προφανές ότι πάσχω στον τομέα marketing και promotion), καλό όμως για σένα.

  Βluesman, ο μαύρος έπινε τους καφέδες στη Μαδρίτη. Εκεί τους χτυπάνε κανονικά στη μηχανή, την ταμειακή εννοώ. Όχι όπως εδώ, οι κλεφταράδες, που σε κλέβουν μπροστά στα μάτια σου. Κλεφτοκοτάδες, φτηνιάρηδες.

  Μάγκες, είδα το απόγευμα, μπροστά στα μάτια μου, έναν αληταρά να σπάει το τζάμι ενός golf και ν’ αρπάζει από μέσα την τσάντα της ξεμυαλισμένης, που την είχε παρατήσει στο κάθισμα οδηγού. Αμέσως ο τύπος τρέχει δέκα μέτρα και καβαλάει μια μηχανή, μ’ έναν άλλον λεχρίτη για οδηγό. Νομίζω καινούργιο Transalp, χωρίς πινακίδες. Βγαίνω στη λεωφόρο και μετά από ένα λεπτό τους βρίσκω στη διασταύρωση, να έχουν σταματήσει, να δουν τι είχε μέσα η τσάντα. Κόβω ταχύτητα και με βλέπει ο οδηγός ότι τους παρατηρώ (ο άλλος είχε χώσει τη μουτσούνα του στην τσάντα, να δει τα κλεψιμέϊκα-ελπίζω να βρήκε μόνο τίποτα καπότες ή κάνα διάφραγμα). Του δείχνω τα μάτια μου του αλήτη, ότι δηλαδή έχω δει τις φάτσες τους και στο καπάκι του κάνω και κωλοδάχτυλο, αλλά δεν βαριέσαι, δε νομίζω να ίδρωσε τ’ αυτί τους. Κάνανε μια έτσι, διέσχισαν τη λεωφόρο και χαίρεται. Δυό νορμάλ τύποι, τριαντάρηδες, δεν τους έπαιρνε το μάτι σου. Άντε βρες τους τώρα. Φταίει βέβαια και το ζώον με το golf, αλλά έχω την απορία, πώς στο διάολο τη μπάνισαν ότι έχει παρατήσει την τσάντα της στ’ αμάξι. Εγώ είδα το σκηνικό από το σημείο ακριβώς που ο τύπος χώνει μια, σπάει το τζάμι κι αρπάζει τη λεία. Σε κλάσματα δευτερολέπτου αυτό. Σικάγο γινήκαμε.

  Ναντια, καλά το πας. Όπως το λες είναι το πράγμα. Να προσέχεις την τσάντα σου.

  Playboy, είδες παίχτη, τα λέγαμε από προχτές.

  Βασίλη-Αντ, πού ήσουν εξαφανισμένος ; Θα μείνεις από απουσίες. Χέσε το κορίτσι με το τατουάζ. Κουταμάρες. Πήγαινε στο dvd-club και ζήτα το «12», το ρώσσικο. Έτσι το λένε το έργο, «12». Σκέτο «12». Μην το μπερδέψεις με τον Market12, άλλος είν’ αυτός (το ‘πιάσες, έτσι ;). Πες στον τύπο ότι ο Swear και ο Market12 σου πρότειναν να πάρεις το «12». Κάτσε δες το και μετά μου λες. -Ποια κορίτσια τώρα και ποια τατουάζ ; Άσε που δεν ανέχομαι ν’ ακούω τη σουηδική γλώσσα, με τίποτα. Σα να φτύνουν μιλάνε. Και το κορίτσι, δεν ήταν δα και τόσο κορίτσι. Από Μυτιλήνη μεριά την έκοψα.

  Τα λέμε από αύριο. Eυχαριστώ για τα σχόλια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. εμεις ευχαριστουμε... για τα κειμενα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Απο ταινιες φολα υπαρχει σωρος,
  καποια ταινια που σου αρεσε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Good Morning Vietnam

  Τι βλέπει ο Ιαπωνέζος και μαστιγώνει το άλογο του?
  χαχα
  και περιμένετε να σας πει ο τρελοΤάκαρος?
  Ρωτήστε τους τύπους με τις γραμμούλες που όλα τα ξέρουν.
  Αχαχ τι να σας κάνω κύριε Swear που σας υποσχέθηκα. Μερικοί άμπαλοιιιιιι δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό. Εκεί στην καρπαζιά.

  Εκείνος ο παγκόσμιος γκουρού, που ΟΛΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕ, που είναι να μας πει τίποτα για το γιέν?

  Μάγκες εχθές εμφανίσθηκε νέος γκουρού στα blogoGalactical. Αυτός καταρρεύσεις λέει πως βλέπει. Η αλήθεια είναι ότι ο τρελοΤάκαρος δεν κατάλαβε και πολύ την εκτός τόπου και χρόνου ανάλυση, οπότε ίσως και να πομπάριζε τον ΤΙΤΑΝΑ.

  Ταπαμε κύριοι και κυρίες. Όταν θα έρθει το πλήρωμα του χρόνου, οι αρκουδες θα έχουν μείνει αρκούδες και οι πιο μεγάλοι ταύροι του 2007 θα έχουν γίνει αρκούδες ναααααααααααααααααααα.

  Άμπαλοιιιιιιιιιιιιιιιιι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Εμένα πάλι από ταινίες εκείνη που έμεινε βαθιά χαραγμένη στην μνήμη μου ήταν το Βαθύ Λαρύγγι του Γκουσγκούνη. Μιλάμε για πολύ τέχνη. Μόνο η Τζούλια κατάφερε μετά απο πολλάααααα χρόνια να δώσει το κάτι παραπάνω.
  Όλοι 11 Απριλίου στα περίπτερα, να προλάβουμε το δεύτερο DVD της Τζούλιας.

  Τάκης Μορφονιός, καλά έχει να γίνει χαμόςςςςςςς. Βλέπω να καταρρέουν τα περίπτερα απο τη ζήτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Καλη πασχα , καλο ανασταση

  Ενας πακις

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Γράφει ο άμπαλος ο συνδρομητικός ότι η προσπάθεια αναίρεσης του πτωτικού κύματος συνεχίζεται. Αν βοηθήσουν οι ξένες αγορές και συνεχίσουν ανοδικά τότε και η Ελληνική Χρηματιστηριακή αγορά ίσως να γλυτώσει τα χειρότερα.

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςς
  πιάσατε τι λέει ο άμπαλος.? Αν οι ξένοι συνεχίσουν πάνω τότε ίσως να κρατήσει η γραμμή Σ100 και να σωθεί η Ελληνική Οικονομία, διαφορετικά πάει, φαλιμέντο.
  Και πληρώνετε για να διαβάζετε αυτές τις σαχλαμάρες. Αν αυτό είναι ανάλυση τότε ο Μορφονιός είναι άμπαλοςςςςςςςςςςςς.

  Διαβάζω κάτι άλλα γκουρουδάκια, ηλεκτρολόγους ντεεεεεε, που ενώ δουλειά δεν έχουν και αντί να πάνε να βρουν εργασία που θα τους τις πάρουν οι Πακιστανοί-Αλβανοί-Ινδοί-Βούλγαροι-Ρουμάνοι, κάθονται και λένε παπαριές, όπως ότι το ΚΑΤΩ είναι Σίγουρο και Δεδομένο.
  Να πάτε να φάτε γλαρόσουπα βρεεεεε. Οι ξένοι θα κάνουν Ιστορικά υψηλά, ενώ εσείς θα συνεχίζετε να βλέπετε ποντικοπαγίδες, να λέτε παπαριές, να κοιτάτε γραμμούλες και εντόσθια σκύλων. Φυσικά θα συνεχίσετε να είστε άνεργοι. Σας φαγαν τις δουλειές οι αλλοδαποί και εσείς γκουρουδίζετε άμπαλοιιιιιι.

  Γκουρούδεςςςςςςςςς
  Τάκαρος τέλος μέχρι και Δευτέρα απο το τσαρδί του κυρίου Swear.
  Ο τρελός εύχεται πάνω απο όλα να έχετε το μυαλό στη θέση σας, απο παπαριές χορτάσαμε.
  Καλό Πάσχα και ψήστε καλά τα πρόβατα στις σούβλες σας. Το πιάσατε μάγκες το υπονοούενο έτσιιιι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Πριν αναχωρήσω απο το τσαρδί του κλέφτικου, ένα τελευταίο.
  Μέγας μάγκας αυτός που έγραψε το παρακάτω μήνυμα στους galactical και αφορούσε τη δημόσια πρόταση για ΑΓΡΑΣ.
  Διαβάστε καλά τι έγραψε ο μάγκας.

  Σας τα φόρτωσαν από τα 3.70 που ψαχνόσασταν και νομίζατε οτι θα πουλήσετε.... στα 5-6 ευρό σύμφωνα με όσα έλεγαν κάτι βόδια εδώ μέσα. Πάμε τώρα στο ψητό. Προτείνω όσοι μιλάτε για ΣΕΔ , επιτροπές κλπ , να φάτε μια φασολάδα και να πάτε τους ....... τα αμελέτητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Και στην Παπαδιά εύχομαι ΚΑΛΑ ΚΕΡΔΗ!


  Πρωταπριλιά ντεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Και στους καταστροφολόγους, που δεν θέλουν να τους λέμε καταστροφολόγους, εύχομαι να λιώσουν οι πάγοι 100 χρόνια νωρίτερα, να βουλιάξει το μισό Λος Άντζελες απο ενεργοποίηση του ρήγματος του Αγίου Ανδρέα, για να επαληθευθούν οι γραμμούλες τους που όλα τα προβλέπουν.

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςς τώρα το Πάσχα θα φάμε μπόλικα ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα σε όλους τους φίλους του μπλοκ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Swear εάν έχεις κατσαβίδι άκου αυτό που θα σου πώ και βιδωσέ'το καλά στο μυαλό σου.

  Κορυφαία στιγμή του Ελληνικού κάλτ κινηματογράφου και όχι το 12 με τις αλλαξογνωμιές του, είναι η ταινία παραγωγής του '87 με τίτλο "Το ρεμάλι της Αθήνας". Ειδικά η σκηνή που ο Στέφανος (Α.Σουγκλάκος) έχεις τα στερητικά του, η μουσική υπόκρουση είναι ένα βέρτιγκο.

  Ο ηρωάς μας δλδ ο Στέφανος μετά την ενδοφλέβεια ένεση αρχίζει και "τρέχει" στη Αθήνα με τιραντέ φανελάκι Μινερβα που φέρει στο πρόσθειο τμήμα δύο ομόκεντρους κύκλους και φέρνει προς το σήμα της Π.Α.
  Μόνο το σμιλευμένο κορμί του Σουγκλάκου και οι ντάγκλες του Στέφανου φτάνουν για να μπεί η ταινία στο Πάνθεον.

  Καλό Πάσχα !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Καλημέρα. Μιά ἡμέρα σπουδαία, Μεγάλη Παρασκευή, μέ πραγματικό βάρος καί περιεχόμενο. Αὐτό γιά ὅποιον δέν τό αἰσθάνεται καί δυσκολεύεται νά τό ἀντιληφθεῖ, προτιμῶντας νά ἀσχολεῖται μέ στημένες " ἡμέρες τῆς Γῆς, τοῦ Περιβάλλοντος, κατά τῆς Φτώχειας καί τοῦ AIDS" καί, καί ,καί...ἄς σκεφτεῖ πῶς ἐπιβάλλεται ἀπό μόνη της ἡ σημερινή μέρα παντοῦ στά ΜΜΕ ( πρός μεγάλη τους λύπη), σέ ἀντίθεση μέ τίς προηγούμενες ἀρλοῦμπες-φιέστες πού τίς ἐπιβάλλουν τά ΜΜΕ. Τό γνήσιο ἐναντίον τοῦ ψεύτικου καί φτιαχτοῦ, τό αὐθόρμητο κατά τοῦ προσχεδιασμένου. Ἡ ἀληθινή ὀδύνη, ἐνδοσκόπηση καί περισυλλογή πού σέ δυό μέρες θά ἀνθίσει ὅλο ζωντάνια ἀπέναντι στό σύγχρονο μελό καί τήν τελειοποιημένη διαχείριση συναισθημάτων νεκροζώντανων θεατῶν-καταναλωτῶν...

  α) Μεγάλη Παρασκευή (Ξαρχάκος-Γκάτσος-Μοσχολιοῦ

  β) Πάσχα-Ρωμέϊκο -Παπαδιαμάντης

  Καλή Ἀνάσταση , Καλό Πάσχα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Καλή Ανάσταση και προσοχή στους δρόμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Καλο Πασχα με υγεια και παντα κερδη!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Καλό Πάσχα με Υγεία και Χαρά!

  Σε αναμονή της μαγειρίτσας και του κοκορετσίου. Φάτε τώρα πριν τα απαγορέψουν οι Μέρκελ και το ΔΝΤ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. επιστροφή στην πραγματικότητα !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. http://www.capital.gr/News.asp?id=939137

  Θυμάμαι τις ΑΜΚ των τραπεζών πέρυσι που τις έκαναν για να επιστρέψουν και καλά τα χρήματα στο Κράτος. Δεν το έκαναν τότε και θα τα επέστρεφαν το Μάιο για καθαρά τεχνικούς λόγους έλεγαν τότε... Τώρα που ήρθε ο Μάιος παίρνουν και τα υπόλοιπα του πακέτου.

  Τα ψέματα πάνε σύννεφο, αλλά το φούντο δεν το γλυτώνουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Γειά σας φίλοι. Χρόνια πολλά. Απάνω που σας σκεφτόμουν. Πολλά χρόνια θα ζήσετε (καλά, όχι όλοι). Όλον τον κόσμο γύρισα και τίποτα δεν είδα. Όλα τριγύρω αλλάζουνε κι όλα τα ίδια μένουν. Όλο ίδια και τα ίδια, της ζωής μου ροκανίδια.

  Από ΧΑΑ μεριά, πτώση, καλά αυτό το ξέραμε, από τότε που αναπτερώθηκαν οι ελπίδες του συνδρομητικού και βγήκανε λονγκ οι ηλεκτροτεχνίτες. Στα μπλογκς, νύστα και των γονέων. Φόρουμ, νέκρα. Αυτό δεν είναι διαδίκτυο, είναι η έρημος Γκόμπι.

  Έλα να ξυπνάμε, σιγά-σιγά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
  Τάκαρος is back

  Τι να ξυπνάμε κύριε swear?
  Σε λίγο θα πάμε να κοιμηθούμε, γιατί αύριο ξημερώνει μια υπέροχη μέρα όπως όλες οι μέρες.

  Για να ανάψουν λίγο τα αίματα!
  Εκλιπαρούν οι άλλοι οι καψεροί να επέμβουν οι Galacticals ή ο ΣΕΔ ή και εγώ δεν ξέρω ποιος, για να τους σώσουν απο τη Δ.Π. της ΑΓΡΑΣ.
  Καλά τώρα. Όταν τα κάνατε και εσείς δεν ζητούσατε παρεμβάσεις. Όπως στρώσατε έτσι να κοιμηθείτε βρεεεεεε.
  Απο ποιόν περιμένετε βοήθεια βρε καψεροί? Απο τους καψερούς που το παίζουν γκουρούδες δίνοντας συμβουλές ή απο τους άμπαλους που το έχουν ρίξει στη Τεχνική Ανάλυση και υπογράφουν ως Καθιστές Αρκούδες? Απο αυτούς βρεεεεεεε θέλετε βοήθεια?

  Άντε αντε πάρτε και την αφιερωσούλα σας
  http://www.youtube.com/watch?v=oZnyOGRCKcw&feature=related

  Είστε μόνοι σας βρεεεεεεε, πολλοί μόνοι σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Χρόνια σας πολλά και Χρηματιστήριο Ανέστη, αν και δεν το βλέπω με εμένα long.
  Όπως σας έχω πει βρίσκομαι ταξίδι στις Σευχέλες φορτωμένη long, η πλήρης ενημέρωση σας θα γίνει με την επιστροφή μου, οπότε και θα συνεχίσουμε το κερδοφόρο, όπως πάντα trading μας.
  Ο σχηματισμός είναι τετραπλό zigzag του πράσινου κύματος του μπλέ υποκύματος.
  Όταν επιστρέψω τα σπουδαία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ίσα βρε που ήσουν στις Σευχέλες. Που τα πουλάς αυτά?
  Εγώ ήμουν στο Τιμπουκτού και έριξα κάτι trading στο Χρηματιστήριο του Μάλι.
  Εδω στην Ελλάδα είχα γυρίσει τα long σε shοrt την Μεγάλη Τετάρτη. Αμ πως?
  Άντε σιγά σιγά να μαζευόμαστε. Ο κόσμος περιμένει από εμάς κερδοφόρες κινήσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Ξέχασα να σας ευχηθώ.
  Χρόνια σας πολλά και πάντα πετυχημένα trading. Απο εδώ και στο εξής αρχίζουμε διάιτα. Χοληστερόλες και τριγλυκερίδια κτύπησαν κόκκινο σαν το Δείκτη μας που τον έχω σορτάρει.
  Απο σήμερα θα τρώω κάθε μεσημέρι μόνο 3 σουβλάκια και 2 μπουγάτσες για επιδόρπιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Goaaaaaaaaaaaaaaalllllllllllllllllllllllll ο ΓΔ.
  1987,58
  Όλοι τώρα αναμένουμε με αγωνία το άρθρο φωτιά του Επαγγελματία, ξέρετε τώρα εσείς έτσιιιιι?
  Με προσοχή μόνο μάγκες. Πρώτα να ανοίξει τα short του καλά, μετά θα περιμένουμε 20 μοναδούλες ακόμη πιο κάτω. Να εμφανιστεί και η Παπαδιά έτσι? Να δει τα πτωτικά της τρίγωνα, δίχως αυτά εμείς ρούπι δεν κουνάμε. Στην Ελλάδα έτσιιιιιι? Γιατί εκτός συνόρων κυκλοφορούν κάτι buuuuuuullllllllllll με κάτι παπαρές ναααααααα μετά συγχωρήσεως.
  Καλά αυτή που χάθηκε? Οι οπαδοί της οι άμπαλοι έχουν τρελαθεί. Δεν ξέρουν τι να κάνουν οι καψεροί.
  Αν δεν εμφανιστεί τότε μετά απο δύο μέρες εμείς ανοίγουμε margin στο full και να μην ακούω βλακείες.

  Ά ρε συνδρομητικέ τι μας έκανες. Μάντεψες πως θα σωθούμε ΑΝ οι ξένοι πήγαιναν πάνω. Πάλι απέτυχες μάγκα μου. Μα καλά τι τους πληρώνετε βρε?
  Γύρνα πλευρό βρεεεεεεε μήπως και ξαναδείς νέα χαμηλά και ξεπεράσουμε τις 2160 που είναι το μαγικό νούμερο.
  Άμπαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  Σήμερα πήγαμε ανέλπιστα καλά. Πολύ καλά, με όγκους κάτω απο τις 2000 μονάδες.

  Τα μάτια όλων στραμμένα στο Dubai. Αν περάσει τις 1850 θα ξεπεράσουμε και εμείς τα 2160.
  ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕ!!
  Τα υπόλοιπα είναι αηδίες που σας γράφουν οι δημοσιοκάφροι.

  Τάκης Μορφονιός ένας που κάνει για πολλούς

  Διαβάζουμε και frapeziti.
  Άνθρωπος με πολύ μυαλό και όχι ηλίθιος όπως όλοι αυτοί που κυκλοφορούν στην αγορά μας.
  http://frapezitis.wordpress.com/
  Βάζει και κάτι γκολάρες ο άτιμος. Τρουπάνε τα δίχτυα, Μπάγερν ολέ με Φααν Γκααλ για αρχηγό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Μπάγερν ολέ με Φααν Γκααλ για αρχηγό.
  Ήσασταν έτοιμοι γκουρούδες να βγείτε να πανηγυρίσετε που ο Τάκαρος θα έπεφτε όξω.
  ΛΑΘΟΣ Γκουρούδες!
  2 - 0 στο 7΄ και 3 - 0 στο 40΄.
  Αλλά που? Σιγά μην έπεφτα όξω.
  Όξω απο το ΧΑ να κάνουμε πλιάτσικο εμείς οι Τάκαροι, όπως έκανε ο Φααν Γκάαααααααααααααααλ.
  Λοιπόν μόρτες ακούστε και το άλλο. Μπάρτσα ονειρεύονται στον τελικό οι άμπαλοι. Αμ δε. Μουρίνιοοοοοοοοοοοοοοοο ολέεεεεεεεε και αφήστε τους άμπαλους να ονειρεύονται Ισπανικά κουλούρια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Σας παρακαλώ, κάντε και καμιά αγορά στον 20ρη να τον ανεβάσουμε καμιά 10ρια μονάδες μπας και εμφανιστεί η αρχιηλεκτρολόγος. Τι θα κάνουμε δίχως αυτήν?
  Βάλτε αγγελίες, βγάλτε δίσκο, κάντε κάτι τέλος πάντων. Βρε κάτι άμπαλους που πάνε και διαβάζουν οι άμπαλοιιιιιιι.

  Διαβάζουμε όλοι σήμερα τον παγκόσμιο γκουρού στην ανάλυση του Ο ΣΑΚΑΤΗΣ.
  Να προσέχετε μόρτες. Αν αντιληφθείτε αυτός να αγοράζει μετοχή σας, όξωωωωωωωω εσείς. Δώστε και σώστε.
  http://www.youtube.com/watch?v=MBJdZVZVtQk&feature=related
  (το πιάσατε το υπονοούμενο έτσιιιιιι?)

  Βρε άμπαλεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε πόσο έχει το γιένννννννννννννννννννννννννν?
  Πόσοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Προσέξτε μάγκες
  ''την απέραντη μπαρουφολογια-αμπελοφιλοσοφία την κάνουν το 99% των Ελλήνων''
  αλλά προφανώς μόνο ένας, αυτός δηλαδή, είναι στο 1% και τα πρόβατα που συμφωνούν μαζί του που ανήκουν? Στο 99% ή στο 1%?
  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς τέτοιους έχετε, καλά να πάθετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Αυτός, να μου το θυμάστε, θα έχει φιλήσει κατουρημένες ποδιές για να προσληφθεί στο δημόσιο αλλά τρώει διαχρονικά πόρτα. Δεν εξηγείτε αλλιώς.

  Χάσαμε και τον άλλον, τον σπαρτούκοplay ντεεεεε, να διαβάσουμε κανένα πεφωτισμένο άρθρο.

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς μετά με αυτούς που έχετε μπλέξει θα ζητάτε παρεμβάσεις των Galacticals, του ΣΕΔ, ακόμη και του Καραγκούνη, να μην σας πω και του Αλβανού, αυτού ντεεεεε που προάσπιζε τα συμφέροντα των μικρομετόχων. Ουαουουουουουουουου

  Τάκης Μορφονιός Φούμο που είναι το φούμοοο βρεεε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. To είδα κι εγώ Palyboy, αυτό το θέμα με τον Σακάτη, και λέω ώπα, έσκασε πάλι μύτη εκείνος ο αλλόκοτος, ο κυματιστής με το χαμόγελο της αποτυχίας, εκείνος μωρέ, που μας ζάλιζε πέρυσι την άνοιξη για το ράλλυ του σακάτη. -Παιδί κι αυτό, ε; Παιδί-κουμπί.

  Χίλιες μονάδες τελικά, το ράλλυ του σακάτη. Φαντάσου να μην ήταν και σακάτης, πόσες χιλιάδες μονάδες πάνω θα έγραφε. "Σακάτης", λέει. Ναι, ξέρω, σαν κι αυτούς τους "σακάτηδες" που κονομάνε μαϊμουδένιες αναπηρικές συντάξεις, και καλά. Και τα απογεύματα πάνε για προπόνηση στον στίβο, να διατηρούνται σε φόρμα.

  Τελικά όμως, αυτό το ποστ που λες, ήταν για άλλον σακάτη. Γεμίσαμε πιά σακάτηδες. Στην Κάλυμνο, παλιά, λιγότερους σακάτηδες είχαν. Ξέρεις, σφουγγαράδες, χτυπημένους από τη νόσο των δυτών. Ή μηχανικός θα γίνω ή στην άμμο θ' απομείνω, που λέει και το παραδοσιακό.

  Εδώ ταιριάζει καλύτερα "ή ηλεκτρολόγος θα γίνω ή στον άσσο θ' απομείνω", που είναι ένα και το αυτό δηλαδή. Επομένως, ηλεκτρολόγος θα γίνω, ώστε στον άσσο ν' απομείνω.

  -Μα πώς τα λέω έτσι, ο σατανάς ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. χρονια πολλα γκουρουδες!!!!!!
  κοιταμε για αγορες απο σημερα, ειδικα αν ληφθει καποιο επειγον σημα, να ειμαστε σε επιφυλακη, οποιος αντιληφθει κατι αμεσως ενημερωνει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. To "από σήμερα" είναι κάπως σχετικό. Αγορές "από σήμερα" μέχρι πότε, δηλαδή ? Πρέπει να ορίσεις ορίζοντα. Γι αυτό τον λένε ορίζοντα, επειδή ορίζει. Χωρίς να ζορίζει.

  Αγοράστε εσείς πρώτοι, να δούμε τί θα γίνει. Εγώ δεν βιάζομαι. Jack Daniels σύστημα, πετάω βαρελίσιες τάπες μέχρι να ολοκληρώσετε όλοι τις αγορές σας και μετά βλέπουμε.

  Όσο για το επείγον σήμα που αναζητείς, στο προεξοφλώ από τώρα : Μόλις δεις -ξέρεις ποιούς- να αρχίζουν πάλι να γλυκοβλέπουν τριψήφιο ΓΔ, όρμα Τζάκ. Eκεί δεν το συζητάς καθόλου, κατευθείαν στο ψητό. Με κλειστά μάτια, σου λέω. Αυτό είναι το σήμα. Αυτό ήταν πάντα, αυτό θα είναι και στο μέλλον. Επειδή λοιπόν δεν βλέπω ακόμη τέτοια σημάδια, κάτσε στ' αυγά σου και περίμενε σαν καλό παιδί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. 'κοιταμε για αγορες' εγραψα, πριν δεν το κοιταγα καθολου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Κύριε Swear μου φαίνεται πως δεν παρακολουθείτε. Με το δίκιο σας βέβαια. Βαρεθήκατε να διαβάζετε σαχλαμάρες. Όμως όταν πρόκειται για Money διαβάζουμε όλες τις ανοησίες.
  Δικαιολογημένα λοιπόν δεν προσέξατε ποιοι έχουν βγει short. Τι short τώρα? Κλείσανε τα long και το λένε short οι άμπαλοιιιιι. ΜΕ ΚΕΡΔΟΣ ΠΑΝΤΑ έτσιιιιιι?
  Έχουν αρχίσει σορταρίσματα μέχρι τρέλας, λέει ο υπαρχηγός ηλεκτρολόγος.
  Κολοκύθια με ρίγανη!

  Γκουρούδεςςςςςςςςςς και οι πιο μεγάλοι ταύροι του 07 έχουν γίνει αρκουδές.
  Σήμερα τζίρος δυνατός οι αγοραστές είχαν το πάνω χέρι. Όποιος δεν το βλέπει όξωωωωωω απο το Χ.Α. τώρα και να πάει να σορτάρει τους Ξένους. Με προσοχή μόνο γιατί κυκλοφορούν κάτι Αμερικάνοι ταύροι με κάτι παπάρεεεεεεεεες νααααααα.

  Τον Τάκαρο βέβαια απο πίτα που δεν τρώει δεν τον μέλλει. Να είναι καλά οι χαρταέτοι του. Ο Number ONE και ο δεύτερος μικρός ο καραλομπαρισμένος. Σύντομα ξεκινάει και τρίτος χαρταετός που μέχρι Αύγουστο θα διπλώσει και ας φαίνεται πως κοντράρονται οι πρωταγωνιστές μεταξύ τους. Αυτά είναι για να τα γράφουν οι δημοσιοκάφροι και να παπαγαλίζουν οι άμπαλοι και άμυαλοι γκουρούδες.

  Παρακολουθούμε και Αμερικάνικες λιανικές πωλήσεις, όπως και Ευρωπαϊκές. Έχουν το νόημα τους.
  Θα μας πνίξουν στο δολάριο βρεεεεεεε. Στο τέλος θα τους αγοράσουν όλουςςςςςςςς.

  Άντε άντε να σας πω και μια είδηση. Είδηση του παρασκηνίου, ποτέ του προσκηνίου. Τα προσκήνια είναι για τους γκουρούδες του ΤΑΚΑΓ.
  Σε μια απο τις 4 μεγαλύτερες Ελληνικές τράπεζες, μεγάλο Αμερικάνικο fund, πολύ μεγάλοοοοοοο, μεγαλύτερο και απο τις παπάρες των Αμερικάνικων ταύρων, θέλει να ρίξει 300 εκατομμύρια ευρώ. Μα καλά για φιστίκια τα πέρασαν τα μύρια?
  Το θέμα ίσως κολλήσει στο βασικό μέτοχο, γιατί αυτοί θέλουν χαρτιάααααα πολλά χαρτιάααααα. Εκτός αν πάει σε αύξηση κεφαλαίου με παραίτηση παλαιών μετόχων.

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Πάρτε και ένα τραγουδάκι
  http://www.youtube.com/watch?v=afSu_hSz6rU

  Και μια αφιερωσούλα στους γκουρούδες του ΤΑΚΑΓ
  http://www.youtube.com/watch?v=Aku1XE5wHMY&feature=fvw
  Σιγά τα αίματα. Μην τρέχετε βρε σειςςςςςςςςς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Αφού σας είπα βρίσκομαι σε διακοπές. Γίνεστε ενοχλητικοί. Μα τέλος πάντων τι θέλετε να μάθετε από εμένα? Όταν γυρίσω απο τις διακοπές μου θα σας πω τι έκανα με τα long Μου και που θα πάει η αγορά. Κάντε λίγη υπομονή και αφήστε με να ξεκουραστώ.
  Σας είπα ο Ο σχηματισμός είναι τετραπλό zigzag του πράσινου κύματος του μπλέ υποκύματος και η όλη η κατάσταση με την ταυτόχρονη άνοδο των spreads δεν έχει να κάνει με εμένα που είμαι long. Συμπτώσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Ίσα τώρα που είσαι διακοπές!
  Τα ΑSE and of day από που μας τα πόσταρες?
  Ρίξε σύνθημα να δούμε που βαδίζουμε?
  Να εγώ εχθές στον πάτο έκλεισα τα short και τα γύρισα σε long. Όταν γυρίσω σε short θα σας ενημερώσω πάντα εγκαίρως.
  Παπαδιά σου αρέσουν οι μπουγάτσες ή τι βγάζεις με ψωμί ελιά και Κώτσο Βασιλιά?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Καλημέρα σας
  Σας έκανα δυο ερωτήσεις προ ημερών αλλά δεν φιλοτιμηθήκατε να μου απαντήσετε.
  Δεν πειράζει εμείς σας αγαπάμε και ας μην μας απαντάτε.
  Με ανησυχεί πολύ αυτή η ΕΔΡΑΣΗ που μου άφησε ο μπουνταλάς ο συγχωρεμένος. Πείτε μου την άποψη σας? Να την σουτάρω?

  Αυτή η Παπαδιά ποια είναι? Έχει κανένα blog να την διαβάζω? Εγώ μόνο Carl Futia διαβάζω και Κλέφτικο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ορίστε. Τι καταφέρατε?
  Σταμάτησε ο γκουρού να μας λέει live τις προβλέψεις του.
  Βρε εσείς εγώ δεν πήγα τόσον καιρό να τον επισκεφτώ να του κάνω πλάκα. Φοβόμουν μην τον χάσουμε, όπως χάσαμε και τους άλλους με τα γελαστά προσωπάκια. Εσείς γιατί έχετε φαγωθεί με αυτούς?
  Αφήστε τους ήσυχους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή