Παρασκευή, 14 Μαΐου 2010

Σήμα-καμπάνα από Αθαμανικά Όρη, πάνω

Εκεί στο Υπουργείο Εθνικού Δανεισμού, έχουν βάλει στον τοίχο απέναντι έναν μεγάλο φωτεινό πίνακα, φάτσα-κάρτα στα γραφεία των υπαλλήλων. Ο πίνακας δεν δείχνει τίποτε περισσότερο από την ώρα. Ένα απλό ρολόϊ είναι. Και όμως, κάθε ακριβώς μισή ώρα, οι υπαλλήλοι σηκώνουν τα κεφάλια τους, κοιτάζουν τον πίνακα και αναφωνούν όλοι μαζί :
«Όλε !»
Έπειτα, ξανασκύβουν στο γραφειάκι τους και συνεχίζουν τη δουλειά τους (που λέει ολόγος), για άλλη μισή ώρα, ώσπου άντε πάλι ξανά :
«Όλε !»
-Μα τι διάβολο βλέπουν οι υπαλλήλοι και πανηγυρίζουν, κάθε μισή ώρα ; Στην πραγματικότητα, τίποτα το ιδιαίτερο. Απλώς, έχουν ενημερωθεί από την Εθνική Στατιστική Υπηρεσία ότι κάθε μισή ώρα πεθαίνει κι από ένας γέρος, που μπορεί να είναι και γρηά, αλλά αυτό δεν έχει σημασία. Σημασία έχει ότι κάθε μισή ώρα γλιτώνουμε οριστικά και αμετάκλητα κι από μια σύνταξη. Μεγάλη δουλειά, τη σήμερον ημέρα. Οπότε, να θυμάστε κι εσείς, μόλις το ρολόϊ δείχνει και μισή :
«Όλε !»
Και μόλις δείχνει ακριβώς, ναι, πάμε όλοι μαζί :
«Όλε !»

Παραλλήλως, νέα χαρμόσυνα νέα έρχονται από το αραγές μέτωπο των δημοσίων υπαλλήλοι, οι οποίοι έχουν εξαγγείλει βαρβάτη απεργία για τις είκοσι του μηνού Μάη, ενώ από τις εικοσιπέντε του μηνού Μάη ξεκινούν απεργίες 48ωρες και οι άλλοι δουλευταράδες, υπαλλήλοι της Δεής. Και πάλι τα υπολόγισαν, αυτοί οι υπολογιστές του Υπουργείου Εθνικού Δανεισμού : Σου λέει, όταν προσέρχονται στις υπηρεσίες τους, παράγουν μηδέν και τους πληρώνουμε για δέκα. Όταν δεν προσέρχονται, πάλι παράγουν μηδέν (αυτό το σημείο παίζεται στάνταρ), αλλά τους πληρώνουμε μηδέν. Άρα, δεν θέλει μυαλό. Απεργείστε μπας και λασκάρουμε. Κάτσε να δεις τώρα, με τόσες απεργίες, για πότε μειώνεται το δημόσιο έλλειμμα. Πάει κι αυτό, όλα δεξιά μας έρχονται.

Εν τω μεταξύ, ξεκινάει και η απογραφή των δημοσίων υπαλλήλοι, ώστε να δούμε επιτέλους πόσοι είναι στην πραγματικότητα. Ωραία, σύμφωνοι, αυτό είναι «ένα πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση», που λένε κι οι πολιτικοί με τη γλώσσα από κόντρα πλακέ θαλάσσης. Κανείς όμως δεν έχει σκεφτεί τι θα γίνει παρακάτω. Εγώ σου λέω πως τους μετράς και τους βρίσκεις περίπου δύο εκατομμύρια (κάπου τόσοι θα βγούν, δεν είναι τυχαίο το νούμερο). Βγάλε τώρα όξω τους πεθαμένους, που συνεχίζουν να παίρνουν μισθό, πέφτουμε στο ένα μύριο εφτακόσες χιλιάδες υπαλλήλοι, όλοι ζωντανοί, ζωή να ‘χουν. Εντάξει, τους καταμέτρησες. Όμως, αυτό το νούμερο αλλάζει μέρα με τη μέρα. Χώρια πόσοι θα πεθαίνουν εν τω μεταξύ και θα συνεχίζουν να πληρώνονται -άστο αυτό- υπάρχουν κι άλλοι, που μπαίνουν ακόμη και τώρα στο δημόσιο. Ορδές ολόκληρες τρυπώσαν στη Βουλή, από τις εκλογές μέχρι σήμερα.

Συνεπώς, δεν είναι να πεις τους μέτρησα και τελείωσα. Το νούμερο είναι διαρκώς μεταβλητό και δεν γίνεται βέβαια να τους απογράφεις κάθε μήνα. Αμαρτία να τους κουβαλάς στη δουλειά χωρίς λόγο, κάθε τρείς και τόσο. Λέω λοιπόν, ότι η καλύτερη λύση, μια κι έξω είναι να τους φορέσουν από έναν ραδιοεντοπιστή. Το σύστημα έχει δοκιμαστεί στις αρκούδες της Πίνδου και έχει πετύχει. Ανά πάσα στιγμή γνωρίζεις όχι μόνον πόσες αρκούδες διαθέτεις, αλλά επιπλέον γνωρίζεις και που έχει αράξει το κάθε ζωντανό. Δεν χρειάζεται να το ψάχνεις μέσα στο δάσος. Λες, νάτο το αρκούδι, το βλέπω στην οθόνη, έχει χωθεί σε μια σπηλιά και την έχει πέσει για ύπνο. Και ξέρεις τί σου γίνεται.

Το ίδιο πρέπει να γίνει κι εδώ και είναι μοναδική ευκαιρία να γίνει τώρα, που θα μαζευτούν –για πρώτη φορά στην ιστορία- όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι στις υπηρεσίες τους, λες κι έχουμε επιστράτευση. Να δω την ημέρα της απογραφής, πού θα βρουν τόσες καρέκλες και γραφεία, να τους βάλουν να κάτσουν. Εγώ σου λέω ότι θα δανείζονται ψάθινες και τραπεζάκια από τα πλαϊνά καφενεία και θα τους βάζουν και κάνα χαρτί μπροστά τους, ότι δήθεν γράφουν. Κι αυτοί θα γράφουν τα ψώνια του σούπερ μάρκετ, μέχρι να περάσει η απογραφή και να ξεκουμπιστεί, να γυρίσουν όλοι στις δουλειές τους, δηλαδή στο σπίτι τους.

Έλεγα λοιπόν ότι η πατέντα με τον ραδιοεντοπιστή δεν είναι αστείο πράγμα. Μπορούν να τους τον φορέσουν στο λαιμό, με λαιμαριά που να κλειδώνει με λουκέτο ή διαφορετικά (αλλά αυτό έχει μεγαλύτερο κόστος), να τους τον φορμάρουν σε μορφή εμφυτεύματος στα καπούλια. Υπάρχουν τρόποι, εφόσον υπάρχει η πολιτική βούληση. Ακολούθως, το μόνο που έχουν να κάνουν οι υπεύθυνοι είναι να μετράνε τα σήματα που εκπέμπονται στις οθόνες τους και να τσεκάρουν τις θέσεις τους. Το πιθανότερο βέβαια είναι ότι ο τάδε υπάλληλος της Νομαρχίας Αθηνών θα δίνει στίγμα κάπου στην Πίνδο, όπου θα έχει πάει με την παρέα του για παράνομο κυνήγι. Νίβα φτιαγμένο, σκύλοι στο ξύλινο κουτί από πίσω, καραμπίνες, δίκαννα στο πορτμπαγκάζ, σένια-καθαρά, τσοκαρισμένα δύο και τέσσερα άστρα, φυσίγγια μυριάδες, φραπεδιά στο κύπελο και φύγαμε.

Μοιραία ανακύπτει ο κίνδυνος να συγχέονται οι κυνηγοί δημόσιοι υπάλληλοι με τις αρκούδες που ζούν στον ίδιο βιότοπο. Δηλαδή, δεν το έχω απίθανο να βγάλει ξαφνικά ανακοίνωση ο Αρκτούρος (φουμάρουν μυστήριο stuff αυτοί) ότι ο πληθυσμός των αρκούδων, από σαράντα που ήταν μέχρι σήμερα, εκτινάχθηκε ανεξήγητα κατά το τριήμερο στις πέντε χιλιάδες διακόσες τριάντα δύο, για να υποχωρήσει τη Δευτέρα –και πάλι ανεξήγητα- στις εκατόν ογδόντα επτά (οι εκατόν σαράντα επτά θα είναι τίποτα κοπανατζήδες, που είπαν να κάτσουν καμιά βδομαδούλα ακόμη, να πάρουν τον αέρα τους, ν’ αλλάξουν αίμα). Τέλος πάντων, αυτές οι τεχνικές λεπτομέρειες λύνονται, δεν είναι θέμα. Στο φινάλε, ας πουλήσουν όλες τις αρκούδες στους γύφτους, ώστε να ξέρουμε ρε αδελφέ ότι όταν έχουμε στίγμα στην Πίνδο, είναι εκατό τοις εκατό σκαστός δημόσιος υπάλληλος, που έχει πάει για ζαρκάδι. Δε γίνεται τώρα, για σαράντα ζωντανά, ν’ αναστατώνεται κοτζάμ υπερεσία και να χάνουμε τον μπούσουλα.

Άμα τώρα τύχει και μας αφήσει χρόνους κάνας δημόσιος υπάλληλος, και πάλι θα το καταλάβουμε από το ραδιοσήμα, διότι δεν θα είναι φυσιολογικό να είναι εντελώς ακίνητος έναν ολόκληρο μήνα. Σημαίνει ότι εάν ψάξουμε, κάπου θα τον βρούμε τούμπανο. Οπότε, τον διαγράφουμε αμέσως από τις λίστες μισθοδοσίας, όχι όπως παλιά, που του κάνανε μεταφορά οστών στο οστεοφυλάκιο κι αυτός ακόμη έπαιρνε μηνιάτικο. Τον σβήνεις λοιπόν από τις λίστες, ελπίζοντας να μην έχει αφήσει ξοπίσω του καμιά γρηά, να μασάει σύνταξη και παραγγέλνεις και στον Αρκτούρο να του γράψει κάναν επικήδειο, απ’΄αυτούς τους ωραίους, τους φιλοζωϊκούς :

«"Έφυγε" ο Βρασίδας : Απεβίωσε χθες βράδυ ο Βρασίδας, ο γλυκύτατος μεγαλόσωμος αρσενικός δημόσιος υπάλληλος, γνωστός σε όλους τους δασοφύλακες της Πίνδου για τη αγάπη του στο μέλι, τα παιχνίδια στη λίμνη και τις πολυήμερες κοπάνες από την υπηρεσία του. Αντίο Βρασίδα, θα μας λείψεις»

Κάτι τέτοιο, συγκινητικό.
Μαθαίνω τώρα, για να σοβαρευτούμε και λιγάκι (όσο αυτό είναι δυνατόν), ότι ο εκδότης του lifestyle και του glamour φώναξε όλο το προσωπικό της εταιρείας και τους ζήτησε να υπογράψουν χαρτί ότι δέχονται μείωση αποδοχών κατά 30%. Όποιος δεν υπογράφει, ξέρει τί γίνεται παρακάτω. Δρόμο. Μιλάμε τώρα για προσωπικό εκατοντάδων ατόμων. Και μιλάμε για τον πρωτομάστορα της νεοελληνικής υποκουλτούρας, τον άνθρωπο που εισήγαγε εδώ χάμω τον Δούρειο Ίππο της αποβλάκωσης, με τα γνωστά περιοδικά-πατσαβούρια και τα αφιερώματα σε κώλους, παρτούζες, πούστηδοι και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, ανάμικτα με ολοσέλιδες ιλουστρασιόν διαφημίσεις κάθε λογής άχρηστου σκατοπράγματος, που του κουβάλαγαν τους πακτωλούς στην πόρτα του.

Όταν ο ιστορικός του μέλλοντος θα ψάχνει να βρεί τί στα κομμάτια πήγε στραβά σ΄αυτόν εδώ τον διαβολότοπο, ας ρίξει μια ματιά και στην συγκεκριμένη περίπτωση, γιατί εδώ θα εντοπίσει το αυγό του φιδιού. Και πώς μπορείς να καταστρέψεις μια ολόκληρη γενιά, μετατρέποντάς την σε άβουλα, νωθρά ανθρωπάκια, γνήσια τέκνα του Αυνάν, ανίκανα ν’ αντιδράσουν στο χτίσιμο ενός επίχρυσου κλουβιού, τριγύρω τους, όπως ακριβώς, με τις ίδιες μεθόδους, μετέτρεψαν τους απογόνους των σαμουράϊ και των καμικάζε, σε αβλαβείς emo-μαριονέτες, που νομίζουν ότι το Περλ Χάρμπορ είναι εναλλακτική grunge μπάντα, κάπου από το Σηάτλ. Kαι ψάχνουν και για κάνα αυτόγραφό τους σε καλή τιμή, στο e-bay.

76 σχόλια:

 1. Και γιαναμην ξεχνιόμαστε, στον επόμενο τόνο, η ώρα θα είναι δώδεκα ακριβώς :
  Όλε !

  Δεν ξέρω εάν διάβασε κανείς από σας τις χτεσινές δηλώσεις Άκερμαν.
  Το βέβαιον είναι ότι ο Άκερμαν διαβάζει εμένα. Με σαφείς τις επιρροές από το θέμα με την εικονίτσα του Τιμόθεου, επί της ουσίας αντιγράφει το άρθρο μου (παραλείποντας τις λεπτομέρειες με Τιμόθεο και κουνιστή εικονίτσα),για να καταλήξει στο ίδιο πόρισμα. Ότι δηλαδή, δεν τραβάει το πράγμα. Δεν, δεν, δεν.

  Είχα πει, από 9 Απριλίου ότι ο Οβριός είναι μεγάλη κουφάλα. Και βέβαια , μου τη φυλάει από τότε, καθότι μνησίκακοι οι Οβριοί, ποτέ δεν συχωράνε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. να παρακαλας να κανουν οσο περισσοτερες απεργιες γινεται, εκτος και αν εχουν φροντισει να πληρωνονται και για αυτες τις μερες οι κουφαλες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. μολις εκλεισα και τη θεση στην αλφα ακριβως μια η αλλη, τζιφος υποθεση, παμε για κατω οπως εχουμε ξαναπει...
  πλειμποι ειδα το χαρτακι σου το ωκεανιο, οταν αγορασω θα ενημερωσω, οπως παντα αλλωστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. -30% ειναι μια μεγαλη μειωση, αλλα αφορα χρηματα και μονο.

  Εδω ο αλλος ο κοντος με το play-boy,δεν σταματησε μονο στη μειωση μισθου, αλλα εβαλε και τον ασπριδη με το κεραμιδι μαλλι, να κανει πιπες στους επιχειρηματιες εκ περιτροπης........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Aφού κύριε Bluesman δεν ακούς τί σου λέει ο Γκουρουδέστατος των Γκουρούδων.
  (εγώ είμ’ αυτός)

  Άλλα σου είπα εγώ, άλλα πήγες κι έκανες. Κι αυτό, επειδή ψάχνεις το γρήγορο κέρδος και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι σε αγορά χειρότερη κι από αρκούδα Πίνδου-δημόσιο υπάλληλο, τα ζητούμενα είναι τα εξής :

  α) Να μην μείνεις δίχως καθόλου χαρτιά, διότι δίχως χαρτιά σημαίνει ξεβράκωτος στο τέρας που ήδη νοιώθεις την ανάσα του.

  β) Οι τίτλοι που θα βαστήξεις, πρέπει να είναι αμυντικοί, παντός καιρού που λένε. Ε, δεν είναι δα και δύσκολο να τους εντοπίσεις. Αλλά και να μην τους εντοπίσεις, τί τον έχεις τον Swear φίλο, βρε άνθρωπε ?

  Δες το λιμανάκι. Λιμανάκι που λέει ο λόγος, το μεγαλύτερο του κόσμου, λέω εγώ. Δηλαδή, είσαι μέτοχος στο λιμάνι, εν έτει 2010. –Τι να φοβηθείς τώρα ? Λιμενεργάτες ? Πάει αυτό το έργο, τελείωσε, με σκορ 5-0 υπέρ λιμενεργατών, που γι’ αυτό τους βλέπεις τώρα να έχουν λουφάξει. Κανονικά, οι υπόλοιποι δημ. υπάλληλοι θα έπρεπε να τους έχουν λυντσάρει αυτούς εδώ, που φρόντισαν ΠΡΩΤΟΙ να λύσουν το θεματάκι τους. Και το έλυσαν. Ζημιά, ζημιά. Για τον ΟΛΠ μιλάω. Πάει γράφτηκε όμως, τελείωσε.

  -Τί άλλο να φοβηθείς ? Ναυτιλιακή κρίση ? Καλά, έχομεν δει και χειρότερα, που λέει κι ο Θρασύβουλας. Κινέζος από πίσω, καθαρίζει στην άμυνα, δεν περνάει ούτε μισή σέντρα. Γκολ δεν τρως ποτέ. Έληξε.

  Κάθεσαι λοιπόν τώρα με τα χαρτάκια σου και περιμένεις. –Τι περιμένεις ; Ε, καλά, δεν θα τα λέμε κι όλα. Πάει αυτό. Άμα δώσω τώρα τιμή στόχο τριετίας, θα μου βάλουν ζουρλομανδύα, αλλά άσε να δω χαρτοφυλάκια των γνωστικών σε μια τριετία από σήμερα. ΕΥΑΠΣ, άλλη περίπτωση. Μπορεί και πιο κάτω από δω, αλλά έχει καμιά σημασία ; Δεν έχει. Ή μάλλον έχει, διότι περιμένουμε κι εμείς ν’ αυξήσουμε θέση κι όλο στο περίμενε είμαστε.

  Άσε τώρα τους άλλους, να κοιτάνε δείκτες και ιστορίες. Εγώ ένα πράγμα κοιτάω: Το ημερολόγιο. Το οποίο, ως γνωστόν, δεν πάει ούτε πάνω ούτε κάτω. Πάει μόνο ΜΠΡΟΣ. –Το ΄πιασες, έτσι ;

  15 Μαρτίου, λέμε το ευρώ είναι τίποτα,το δολλάριο είναι βασιλιάς. Πάμε, τα γυρνάμε τα μισά λεφτά δολλάρια. 1,3705. Καλά, δεν πήραμε και στο ενάμισυ, αυτά είναι για κείνους τους μονόπολυ, που όλο πιάνουνε πάτους και κορυφές. Ακόμη διαβάζω εκείνον εκεί τον καψερό τον αναλυτή στο forex του Κάπιταλ, που κάθε μέρα ο μαύρος περιμένει αντίδραση του ευρώ, εδώ και μήνες. Τη Δευτέρα πήγε να σκάσει το χειλάκι του, για λίγες ώρες, μετά πάρτον κάτω. Και ξανά και ξανά. That’ s all folks ? Δε νομίζω. Όταν τα ξαναγυρίσουμε (και όχι σε ευρώ, σε άλλο νόμισμα, θα πούμε εγκαίρως τί), τότε that’ s all folks. Όχι τώρα. Όχι ακόμη.

  Μόνο ο μουσάτος ο Κρούγκεραντ με προβληματίζει, καθότι έχει φουσκώσει σαν το ανθρωπάκι της Μισελέν και πάει αδιόρθωτος. Δεν ξέρω εκεί τι θα γίνει. Δηλαδή, πουθενά δεν ξέρω τί θα γίνει, αλλά με τον μουσάτο ούτε εικασίες μπορώ να κάνω. Λέω να περιμένω.

  Λείπει κι ο Αρχισυντάκτης μου, ειδικός σε θέματα μετάλλων, να μας πεί μια πρόγνωση. Για χαρτάκια Playboy,ξένα, μη με ανακατεύεις. Παίξτε εσείς τα ξένα, εγώ είμαι βλάχος.

  Βασίλης-Αντ, κόσμιος ως συνήθως, λεπτεπίλεπτος άνθρωπος. Βρε κάφρο, γιατί κατηγορείς τους εκδότας ? Δεν φτάνει που μας ξεστραβώνουν, θα τ’ ακούνε κι από πάνω ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Swear

  Βραχος ο ΟΛΠ δεν καταλαβαινει τιποτα απο πτωσεις........ασε που αμα τα δουν δυσκολα οι Κινεζοι μπορει να φερουν 5-6 εκατομμυρια Κινεζακια και να τα ποντισουν στο λιμανι για επεκταση της προβλητας.....

  Κατ'τα αλλα κοσμιος ειμαι .......το κακο δεν ειναι να γραφεις αυτο που βλεπεις.....το κακο ειναι να το κανεις (τις πιπες) και να το παιζεις και μαγκας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Swear
  Ξεχασα να σου γραψω οτι ειμαστε και γειτονες στο λιμανι........μια πορτα που λενε.....σε εκεινους τους αλευρομυλους παλευω εδω και εξι μηνες να φτιαξω μια γωνιτσα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τη Δευτέρα του +10% τα έγραφα. Δεν τα έγραφα μάγκες?
  Πριν αλλέκτωρ λαλλήσει ξαναείδαμε τα επίπεδα της Παρασκευής. Αυτά ήταν οι εκτιμήσεις του τρελού. Εκτιμώ ότι θα δούμε και χαμηλότερα επίπεδα, παρόλο που οι τζίροι είναι απογοητευτικοί.
  Είμαστε στην αναμονή να δούμε τι θα πουν τα μεγάλα σπίτια. Μιλάμε για το τι λένε πίσω απο τις κουρτίνες, ετσίιιιιι?
  Καλά αυτοί οι γκουροδοηλεκτρολόγοι, δεν με διαβάζουν και τρελλάθηκαν στο long 2 μέρες τώρα? Βρε τους καψερούς.

  Κύριε Blues, να το προσέχετε τον Αμερικάνικο χαρταετό. Ο Τάκαρος δεν παίζει άμυνα, παρά μόνο επίθεση. Ή θα διπλώσουμε στο επόμενο δίμηνο ή θα μείνουμε με τα χαρτιά στο χέρι.
  ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

  Κύριε Swear καλή η άμυνα σας. Το βασικό όμως είναι όταν έρθει η ώρα της επίθεσης να μπούν και φράγκα στα ταμεία μας.
  Με τον νερουλά θα μπούν και θα είναι και πολλά.
  Επιστώ την προσοχή σας εκ νέου και στο άλλο. Ξέρετε εσείς τώρα. Δεν νομίζω να μπήκε η αγορά ξαφνικά και να σκουπίζει όλη την προσφορά.
  ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
  Εκτιμώ ότι σε αυτά τα επίπεδα θα ταλαιπωρήσει και θα απογοητεύσει. Όχι όμως τον Τάκαρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αφού πιάσατε άλευρα σας εφιστώ την προσοχή στη Nutriart. Σκελετοί ετών καθαρίζονται. Καλά αυτός ο Κατσέλης ποτέ δεν καθάριζε?
  Θα υπάρξει πενταετές πλάνο εξυγίανσης. Άλλα τέσσερα χρονάκια μάγκες για να βγουν κέρδη. Θα γίνουν και άλλες αυξήσεις κεφαλαίου. Μετά ή λίγο πρίν βουρρρρρρρρρρρρρρρρ στον πατσά και να είναι ψιλοκομμένος.

  Σημείωστε τα αυτά, έτσιιιιιι?

  Τάκης Μορφονιός, θα βγούν πολλά λεφτάααααα απο το Χρηματιστήριο. Το πιστεύετε ή όχι σκασίλα μου μεγάλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. playboy

  Οταν λεμε αλευρια, εννοουμε να εχουν και κανενα ακινητο........
  Η Nutriart ειναι ακομα συη κατηγορια.......βρασε Μαη μου........ας αρχισει να εξωφλει τα χρωστουμενα ....και μετα βλεπουμε........

  οσο για την ανοδο της δευτερας....τα ειχαμε γραψει.........τα θαυματα κρατανε .....μιαμισυ μερα......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Νομίζω πως ήμουν σαφής. Σε τρία-τέσσερα χρονάκια το μπορντέλο θα είναι μοντέλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. playboy
  Σε τρία-τέσσερα χρονάκια, μπορει να εχω βαψει και εγω το μαλλι κεραμιδι και να ειμαι στη Συγγρου προς αγραν πελατειας........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ο καιρός γρήγορα περνάει, το μυαλό γερνάει και ξεχνάει, γιαυτό κρατάμε σημειώσεις, να μην ξεχνιόμαστε ντεεεεε.
  Παράλληλα παρακολουθούμε και τον τρόπο που εξελίσσονται οι βαφές μαλλιών και το χρώμα που είναι της μόδας κάθε φορά. Το κεραμιδί δεν θα είναι της μόδας τότε, αλλά το φούξια σε απόχρωση γαλαζοκίτρινου, σύμφωνα με εμπιστευτικές πληροφορίες μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ο εκδότης του lifestyle και του glamour

  http://vapsomalliades.blogspot.com/2009/04/blog-post.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. βρισκομαστε σε πολυ κρισιμο σημειο και επισημα πλεον (ολοι λενε οτι τους κατεβει ανοιχτα χωρις να κρατανε τα προσχηματα), ας ελπισουμε να φυγουμε απο το κολοευρω μπας και δουμε ασπρη μερα (μεχρι την πρωτη ασπρη θα περασουν πολλες μαυρες), τυχερε βασιλαντρεα μαικ και πετζκ θα θριαμβευσουν, αγοραζουμε εξαγωγικες (πουν'τες;) σιγα - σιγα, αν τα καταφερουμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Πολύ προχωρημένοι αυτοί οι βαψομαλλιάδες. Βρε κάτι αποχρώσεις που παίζουν.

  Κύριε zachmour
  Beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  Σας έφτιαξα τώρα έτσιιιιι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Γεια σου swear!
  Σχετικά με την τελευταία παράγραφο: Καλά δεν θα είναι να μην φτάσουμε στον ιστορικό του μέλλοντος και να ξετιναχτεί αυτό το πράγμα πιο σύντομα; Δεν βλέπω γιατί να υπάρξει καθυστέρηση. Βεβαίως, μπορεί να γίνομαι και αισιόδοξος άνευ λόγου. Αλλά είναι και η ορμή κάποιων πραγμάτων που μπορεί να δώσει κάτι θετικό. Δεν ξέρω, εσύ πώς το βλέπεις; Και μη μου πεις για καμιά ΕΤΕ στα 100€, ποσώς με απασχολεί κάτι τέτοιο και το ξέρεις :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Bearrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ή Ελληνιστί Τον ΠΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ.

  Cash σε Ευρώ, Δολάρια και αν γίνεται (πώς γίνεται άραγε?) σε γουάν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Συντονιστειτε,,,,,,,,,,,

  http://www.koursaros.net/?zx=a60fc2b2573ec726


  Σε λογοτερο απο τρεις ωρες το ερωτικο διδυμο.........Μαριανα Ντουβλη-Ηλιας Τσουτσουνακης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Ρε, τί γίνεται εδώ μέσα…

  Μόλις είδα τον Στρος Καν, σε συνέντευξη στο Mega. Ήξεις-αφήξεις, αλλά το ζουμί ήταν αυτό εδώ το πράγμα :

  «Όπου πήγε κι έδρασε το ΔΝΤ, το πρώτο πράγμα που έκανε, με το «καλημέρα» δηλαδή, ήταν να τραβήξει μια βαρβάτη υποτίμηση, εν είδει reset, για να σφίξουν οι κώλοι και να στανιάρει το σύστημα. Εδώ λοιπόν, υποτίμηση δεν μπορεί να γίνει. Αφού δεν μπορεί να γίνει υποτίμηση, το μεν πρόβλημα παραμένει ως έχει, το δε μοντέλο στήριξης έχει καθαρά πειραματικό χαρακτήρα, με τις πιθανότητες επιτυχίας εναντίον του. Και εναντίον μας, βεβαίως».

  Αυτά τα έγραφα εδώ στο μπλογκ, στις 4 Μαϊου. Σήμερα λέει τα ίδια ο Στρος Καν, με δικά του λόγια βέβαια, αλλά τα ίδια. Στρος Καν συμφωνεί με Swear. Οβριός Άκερμαν ασπάζεται Swear. Φυσικά, ούτε εγώ ούτε κανείς απ’ αυτούς ξέρουμε κατά που οδεύει το πράγμα. Διότι, όπως είπα, είμαστε εν εξελίξει ενός παγκόσμιου οικονομικού πολέμου, όπου γίνεται χρήση καινοτόμων όπλων. Ήξεραν οι Αμερικάνοι τι κακό θα γίνει κάτω στη Χιροσίμα ? Όχι βέβαια. Στο περίπου ήξεραν, αλλά τις πραγματικές επιπτώσεις της μπόμπας δεν τις γνώριζαν. Τις έμαθαν εν συνεχεία. Το ίδιο γίνεται τώρα. Κάτσε να δούμε τι θα δούμε. Στο περίπου εικάζουμε.

  Για δολλάριο, τα είπαμε και το πρωϊ κι από τότε έπεσε κι άλλο ματσούκι, κάτω από 1,24 με την υποτιθέμενη στήριξη του 1,26 να κουνάει μαντηλάκι καλαματιανό. Βεβαίως, αυτά τα είχαμε διαγνώσει έγκαιρα με τον Αρχισυντάκτη μου και είχαμε λάβει τις κατάλληλες θέσεις.

  Αγαπητέ Mc, έχεις μείνει ήδη στην ίδια τάξη από απουσίες. Τέλος πάντων, σου απαντώ, χαριστικά. Δεν γίνεται αυτό που θες από τη μία μέρα στην άλλη. Θα χρειαστεί σκληρή εκπαίδευση αρκετών ετών, ώστε να ξεριζώσεις από την κοινωνία αυτό το πράγμα που την υπέσκαψε. Θα το καταλάβεις ότι κάτι πάει ν’ αλλάξει όταν θα αρχίσουν να χάνονται από το τηλεοπτικό γυαλί οι γελοίες γνωστές φάτσες, από τα περίπτερα τα γνωστά εμετικά έντυπα και από τους δρόμους κάτι ανδρόγυνα άψυχα ανθρωπάκια, νέα παιδιά, που τα βλέπεις τώρα, να σέρνουν τα πόδια τους, όλο βαριεστημάρα. Δες παλιές ταινίες ελληνικές, του ’50, ’60 και πρόσεξε τα τυχαία πλάνα στους αθηναϊκούς δρόμους. Εάν παρατηρήσεις το βλέμμα των ανθρώπων, θα καταλάβεις τί ήταν αυτό ακριβώς που έλειπε στις σύγχρονες γενιές μέχρι σήμερα : Η γνώση ενός τρισάθλιου χτες, η υποψία ενός χειρότερου αύριο και η ταυτόχρονη ελπίδα ενός καλύτερου.
  Μόλις αποκτήσουμε αυτό που μας λείπει, εμπειρικά όπως καταλαβαίνεις, τότε θα στρώσουμε.

  Μορφονιέ, το γύρισες σε bear ή ιδέα μου είναι ;

  Βασίλη-Αντ, λύσσαξες σήμερα, σε πολύ μεγάλη φόρμα. Κερδίζεις επάξια τον σημερινό τίτλο του «Παίκτη του Αγώνα», most valuable player που λένε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Τρελός είστε?
  Απλώς δοκίμαζα τα αντανακλαστικά του κυρίου Zachmour.

  Beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Ε, όχι και απουσία! Άλλωστε, τι υπήρχε και να πω; Ήθελες δηλαδή να βγαίνω σαν τσουτσού και να δηλώνω τίποτα του στυλ "η τάση είναι καθοδική"; Ή από την άλλη, να κάνω πως δεν βλέπω; Δεν βαριέσαι, αυτά μου φαίνονται έτσι κι αλλιώς σχεδόν ξένα.

  Πάντως, και παρότι δεν διαφωνώ σ' αυτό που λες, υπάρχουν και προϋποθέσεις ρήξης - "καταστροφής". Κάτι πολύ απότομο δηλαδή που ίσως αυξήσει την ταχύτητα των όποιων αλλαγών. Θα δείξει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Άμπαλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι, βρε πήγε και πήρε ακίνητο ο άλλος. Τον θάνατο της αλεπούς τον ξέρεις? και ας το πήρες σκοτωμένο.
  μπεεεεεεεεεεεεεεε γκουρούδες της συμφοράς που ούτε που ξέρετε την έννοια ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΟΣ αλλά η γκουρουδιά γκουρουδιά.

  Αντε, άντε, πάω τώρα και απο το τσαρδί του frapeziti να μην μου βάλει βραδινή απουσία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. QUIZ
  Πότε θα εμφανιστούν οι αρκουδοχαμογελαστοί γκουρούδες?

  1. Μέσα στα επόμενα 10 λεπτά
  2. Να κλείσουν οι αγορές για να είναι σίγουροι.
  3 Οπωσδήποτε τη Δευτέρα
  4. Τι με νοιάζει εμένα? Όποτε και εμφανιστούν βάζω μέσα και τα βρακιά μου.

  Άντε άντε μόρτες, επιλέξτε την σωστή απάντηση. Τάκαρο θα ξαναέχει απο Δευτέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Τελείωσαν τους φορολογικούς ελέγχους όλων των υπολοίπων και τώρα λέει θα κυνηγήσουνε κι εμάς τους καλλιτέχνες. Βαράτε ρε, αντέχουμε.

  Μορφονιέ, το κουίζ σούπερ, πολύ δύσκολο. Κάθε απάντηση έχει ίσες πιθανότητες με τις υπόλοιπες, να είναι σωστή. Δεν ξέρω, θέλει σκέψη. Μάλλον προς το (δ) κλίνω, αλλά ξέρεις τί ? Δεν τους βλέπω φίλε να ξανασκάνε μύτη. Είμαι σε θέση να γνωρίζω, μη ρωτάς πώς, ότι τους έχουνε μελανιάσει στην καρπαζιά και ότι ειδικά από Φλεβάρη και μετά δεν έχουνε σηκώσει κεφάλι από τα χαστούκια.

  Με λίγα λόγια, δεν τους έμεινε λέπι. Όχι ότι είχαν και πολλά, με κατοσταρικάκια παίζανε, αλλά τώρα ειδικά, ανάποδα να τους γυρίσεις δεν πέφτει ούτε κέρμα. Και είναι αμαρτία, να περιμένεις έντεκα ολόκληρα χρόνια να κλατάρουν οι αγορές, μπας και πάρεις κι εσύ κάνα χαρτάκι στη φτήνια και όταν ακριβώς πάει να συμβεί αυτό, εσύ να μην έχεις φράγκο, επειδή έχασες έως και τα βρακιά σου σε κάτι ανόητα τρεηντάκια, λίγα εκατοστά πριν το νήμα του τελικού κραχ.

  -Είναι ή δεν είναι αδικία ; -Είναι. Γι’ αυτό τους βλέπεις πιά τσαλακωμένους άσχημα και βγαίνουν κάθε τόσο σαν βρεγμένες γάτες. Είδες, ούτε για αγορά μιλάνε πιά ούτε τίποτα. Άσε που κάτι μου λέει ότι πολύ πρόσφατα άρχισε και ο εσωτερικός σπαραγμός, με πολλά νεύρα, αντεγκλήσεις, αλληλοκατηγορίες, υπονοούμενα κλπ. Η φτώχεια φέρνει γκρίνια, γνωστό αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Γκουρουδες!!

  Εδω ειστε μαζεμένοι και σας ψάχνω πόσους μηνες?
  Και τι διαβαζω ? ψάχνετε το πάτο?
  Εδω ο πατος εκει ο πατος που ειναι οεο?
  Μην ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ ο χαμηλοταβανος σε συνεγασια με την συναδελφο του ,αφου μάσησαν μερικα φυλλα δαφνης, εχει την απαντηση.

  Ιδου λοιπον η ημερομηνια που θα κανουμε ντου στις αγορες 21 Ιουλιου ουτε μερα πριν ή μετα.

  http://troktiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_9495.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_17/05/2010_337671
  παει κι αυτος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/583709/Article.aspx
  κατω τα χερια ρε απο τον τολη, ισα κι ομοια ειμαστε εδω περα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Χα! και το λεγανε αυτο δημοκρατια !
  τους χαρτογιακαδες του ΔΝΤ προτιμω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. -Ποιός ρουφιάνος-κερατάς πήγε και σφύριξε στη γύρα απόρρητα αποτελέσματα ΟΛΠ και μου ανεβάζει το χαρτί, γαμώ το διάολο-γαμώ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Swear

  Ερχεται ο Μεγαλος Τιμονιερης αυριο, και του ετοιμαζουν υποδοχη στον ΟΛΠ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Eλπίζω να μην ξοδέψουν πολλά λεφτά στην υποδοχή. Στο κάτω-κάτω, είναι και δικά μου λεφτά, σωστά ? Εμένα με ρωτήσανε ? Οι Κινέζοι είναι λιτοί, δεν θένε πολυτέλειες. Εάν είχε μυαλό ο Ανωμερίτης, θα με καλούσε κάτω στα γραφεία, να έπαιζα ένα πιγκπονάκι με τον Κινέζο, να του άλλαζα τα φώτα και να τον εντυπωσίαζα. Αλλά πού μυαλό ;

  Αυτός ο Καπετάν Γουέϊ Τζιαφού Ζέππος είναι τεράστια προσωπικότητα, πανίσχυρος στην Κίνα, Νο 2 μετά τον Πρόεδρο. Εάν πεί ο Κάπταιν Γουέϊ "πηδάτε στον γκρεμό", πηδάνε. Μιλάει με Ομπάμα και Πούτιν ό,τι ώρα θέλει. Ελπίζω ο δικός μας να αντιλαμβάνεται τί εστί Κάπταιν Τσάϊνα και να τσακιστεί να τον δεχτεί προσωπικά. Μην στείλει κάναν παρατρεχάμενο στο πόδι του, διότι δεν θέλει και πολύ να τα πάρει ο Τσάϊνα και να έχουμε παρατράγουδα. Και δεν γουστάρω καθόλου.

  Τέλος πάντων. Τελικά αυτή η μουστόγρια ο Τόλης την έφαγε τη Γκερέκαινα. Της έκοψε την καρριέρα στη μέση. Ευχαριστούμε Τόλη. Εάν έβρισκες έναν τρόπο να βγάλεις από τη μέση και την Μπιρμπίλη, καλά θα ήταν. Πες ότι είναι γκόμενά σου, να γίνει σκάνδαλο, μπας και ησυχάσουμε κι από δαύτην. Κι εκείνη η Χοντρολίζα Ξενοαπαυτοπούλου, εάν είναι δυνατόν με κάποιον τρόπο να πάρει δρόμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Ρε παιδιά, λέω να γράψω καμιά δακρύβρεχτη επιστολή τον Θανάση. Με υπογραφή Βασιλάκης Σκορδοκαϊλας, ότι με έχει χτυπήσει άσχημα η κρίση κατακούτελα και οι άνθρωποι πιά δεν βάφουν τα παπούτσια τους όπως παλιά και ότι το επάγγελμα του λουστράκου αργοπεθαίνει. Και ότι σκέφτομαι να μεταναστεύσω στην Αφρική, τη χώρα των ευκαιριών. Όπου ναι μεν οι μαύροι κυκλοφοράνε ξυπόλητοι (άρα δεν υπάρχει εργασιακό αντικείμενο για έναν λούστρο), αλλά από την άλλην μπορώ να ανοίξω μαγαζί που να πουλάει λαστιχένιες σαγιονάρες, να πουλάω στον κοσμάκη, να υποδήσω όλη τη Μαύρη Ήπειρο.

  Θα του γράψω ακόμη ότι στην Αφρική μπορείς να πας κοτζάμ σαφάρι με είκοσι δολλάρια, ενώ εδώ με είκοσι δολλάρια άειντε να πας μέχρι Μαλακάσα για καφέ στα Goody's, που δεν δίνουν πιά ούτε Αργκουντάκι. Χώρα είναι αυτή ρε ή μπουρδέλο ; Φεύγω για Ναϊτζίρια.

  Παρακαλώ να δημοσιευτεί αυτούσια η επιστολή μου, να κλάψει ο κόσμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Εκτός βέβαια εάν καταφέρω να πείσω τους μαύρους ότι το λουστράρισμα των ποδιών με μαύρο βερνίκι Κάμελ είναι η τελευταία λέξη της μόδας στη Δύση. Εκεί είναι που θα χεστώ στο τάλληρο, με μηδέν λειτουργικά κόστη, πλην των βερνικιών, που κι αυτά όμως μπορώ να τα περιστείλω, αντικαθιστώντας τα με καραμπογιά Vernilac, που είναι φθηνότερη και έχει μεγάλη διάρκεια ζωής. Δεν ξέρω όμως μήπως χρειάζεται προηγουμένως να περνάω κανένα αστάρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. θλιβερος θιασος μετριοτητων... muffin men & women... frank & captain live, εκπληκτικο...
  http://www.youtube.com/watch?v=hcm7uJ74XFI&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Αυτός ο Κάπταιν μαζί με τον Ζάππα έχει κάποια σχέση με τον Κάπταιν Γουέϊ ? -Εάν όχι, ΔΕΝ με ενδιαφέρει.

  Βάζω Voodoo, tribute to Ronnie James Dio. Aυτά είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. http://www.youtube.com/watch?v=vOyFE-1LAI0
  θεος σχωρεστον...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. ακολουθωντας τον χαι5 πηρα nbg στο 2.65 πριν απο λιγο, αυριο τα κουρεματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. http://www.youtube.com/watch?v=sM1Ahn0Osjo&feature=player_embedded

  καλο βραδυ..............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. http://www.youtube.com/watch?v=QwX8yF8k0ls&a=AdeTJtR1sD0&playnext_from=ML

  R. I. P.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. σας τα λεγα, εθνικαρα, η μεγαλυτερη και καλυτερη των βαλκανιων και της ανατολικης μεσογειου γενικοτερα, εμπνεει απολυτη εμπιστοσυνη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Προσοχή μαριδαίοι, αμολάω κάτι πεντακοσαράκια.
  11:37:16 500 τεμάχια 13,70

  και τώρα θα ρίξω και δεύτερο, άλλα 500

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Οκέϋ, πάει κι αυτό
  12:08:16 500 τεμάχια 13,71

  Γενικώς βγείτε από κάτω, μη φάτε τίποτα στο κεφάλι. Αυτό είναι προσωπικό, μεταξύ εμού και του πονηρού του εγγλεζάκου. Στην άκρη οι πιτσιρικάδες. Δεν θα σαςλέω τώρα και όλες τις κινήσεις μου. Αυτό δα μας έλειπε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Και στην ΕΥΑΠΣ, λέω κι εκεί να τους δώσω καμιά πεντακοσάρα στο 4,30, έτσι, για να γίνονται τζίροι. Βγείτε κι από κει από κάτω,μη στήνεστε. Θα σας πω εγώ πότε θα στηθείτε. Όχι τώρα. Δρόμο τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Κάτσε να τον δοκιμάσουμε λίγο ακόμη τον redneck με τη γραβάτα και το τηλέφωνο στ' αυτί.

  Ετοιμάζω πυραυλάκι 1000 τεμαχίων, market προς 13,68

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Ωραία, τα κατάπιε κι αυτά ο αχόρταγος.
  12:25:03 1000 τεμάχια 13,694

  Βγείτε από κάτω λέω.
  Ειδικά εσύ Bluesman.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Άρπαξε κι ο άλλος τα ΕΥΑΠΣ.
  12:19:18 500 τεμάχια 4,30

  Αγοράζει ο κόσμος, μπράβο, μ' αρέσει ν' αναθερμαίνεται το αγοραστικό ενδιαφέρον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Οκέϋ, αυτό ήταν για σήμερα. Το δεκάλεπτο της εβδομαδιαίας μου ενασχόλησης με το ΧΑ έλαβε τέλος. Θα επανέλθω για νέο γύρο κινήσεων στις 25 και 26 Μαϊου, Θεού θέλοντος.

  -Τί είναι στις 25 και 26 Μαϊου, ρωτάει ένας άσχετος.

  Ρε Καραμήτρο, εάν δεν ξέρεις τί είναι στις 25 και στις 26 Μαϊου, τότε τί διάολο γυρεύεις μεσ' στο blog μου ? Όξω, τώρα.

  Θα τα πούμετο βράδυ, ενδεχομένως.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Aπαπαπα, ρε συ Bluesman, βλέπω τώρα ότι κοψοχρονιά τους τα δώκαμε τα κομμάτια. Δε βαριέσαι, ας πάρει και κάνας άχαρτος. Εμείς φορτώσαμε στα χαμηλά και φορτώσαμε πολλά.

  -Μα επιτέλους, τί πράγμα είμαστε εμείς ωρέ;

  Πουλάμε, κερδίζουμε.
  Διακρατούμε, πάλι κερδίζουμε.
  Πέφτει ο ΓΔ, ξανά κερδίζουμε.
  Ανεβαίνει ο ΓΔ, εκεί κι αν κερδίζουμε.
  Γκρεμίζεται το σύμπαν, ξανα-μανά κερδίζουμε.
  Ανορθώνεται το σύμπαν, ναι, τι άλλο ; Κερδίζουμε.

  Άει στο διάολο, δεν μας αντέχω πιά. Αηδία καταντήσαμε

  Κάτσε τώρα να βάλω κι ένα χαμογελάκι με κλείσιμο ματιού, από εκείνα τα πονηρά, ξέρεις τώρα.
  ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. ουουουχαχαχαχαχα... στασου γιατι αυτο το σαπακι η nbg με δαγκωσε τελικα, χανω 10cent το κομματι, αλλα τι να περιμενεις απο χρεοκωπημενες τραπεζες που παιρνουν τα λεφτα του ελληναρα παππου και τα δινουν στον ξυπολητο τουρκαλα... τα λεφτα μας πισω ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Ήθελα να στο πω και από χτες, αλλά λέω άσε, θα πεί πως τον γκαντέμιασα. Πρόσεξε ένα θέμα : Με την απαγόρευση του σορταρίσματος εδώ, οι σορτάκηδες πάνε και ξεδίνουνε πάνω στο adr της NBG.
  -Κατάλαβες ? Βγάζουν εκεί το άχτι τους.

  -Τί πας κι ανακατεύεσαι με τις κωλοτράπεζες, ήθελα να 'ξερα. Χαθήκαν τα καλά χαρτιά ?

  Τώρα, από αύριο, ξέρεις ποιό αρχίζουμε να κοιτάμε. Έκλεισε ελάχιστα πάνω σήμερα, αλλά αυτό δεν λέει τίποτα. Το θέλω με "4" μπροστά, για ν' αρχίσω να το σκέφτομαι. Κάτω από 4,5 ξεκινώ, κάτω από 4 του αλλάζω τον αδόξαστο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. με τρωει το κουμαρι, το φοβαμαι αυτο το τελευταιο που αναφερεις, αλλα και ποιο να μη φοβασαι εδω που ειμαστε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. το σπρωξα το σαπακι, ερχεται καταιγιδα απο δυσμας, καλυφθειτεεεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Το ευρώ βλέπω, καλπάζει.

  Ε, ρε δολλαριάκι αχτύπητο. Φαντάσου τί ωραία μέτρα είναι αυτά του Εκοφίν. Το μυαλό τους και μια λίρα, τα βόδια. Βρε άειντε κόφτε κάνα χαρτονόμισμα εκεί χάμω, να λασκάρουμε κι εμείς.

  Παρακάλα να γονατίσει όλη η Ευρώπη. Μόνον έτσι θα σωθούμε. Το γιατί, το αφήνω στους οικονομολόγους της καρπαζιάς, να το σκεφτούν μόνοι τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Εύγε Άχαρτε παιδί μου. Έχεις μάτι για τις αγορές και θα πας μπροστά. Είμαι σίγουρος πως στο μυαλό σου έκανες τον συνδυασμό "ταμείο ΕΧΑΕ-αδύναμο ευρώ" και τις εντεύθεν προεκτάσεις. Προεκτάσεις ασύλληπτες για τον μέσο επενδυτή που δεν βλέπει πέρα από τη μύτη του, αλλά είπαμε : Εδώ μέσα δεν γράφουν μέσοι-μέτριοι επενδυτές. Γράφουν οι μεγαλύτεροι γκουρούδες.

  Έκείνος ο Μορφονιός, που στα κομμάτια χάθηκε πάλι ?
  Και ο Ζάχμουρας, άφαντος κι αυτός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Από σίγουρες πηγές καταφθάνει όσον ούπω
  ο αρχιγκουρού alapidi-eater, ωωω χασμωδία.
  :alapis-eater: may be?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Από εδώ τόφερες, από εκεί τόφερες, το ανέφερες γιατί δεν έχω την εξυπνάδα του Μπλούζ και δεν το κατάλαβα με το πρώτο.

  Αλήθεια τι γίνεται στις 25 Μαίου και δεν φεύγω αν δεν πείς, πάει σου μπατσακώθηκα στο μπλογκ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςς δεν χάθηκα.
  Εδώ είμαι
  http://frapezitis.wordpress.com/

  Δίνω μάχες με κάποιον Στοκάδραμο.

  Αν θέλετε κύριε Swear να εμφανιστεί ο κύριος Ζαχμούρ θα φωνάξετε την μαγική λέξη.

  Beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

  Και θα εμφανιστεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Wall Street Daily 10505 10507 20:29

  το ασανσέρ του τρόμου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. http://www.fool.com/investing/international/2010/05/17/3-reasons-to-sell-national-bank-of-greece-today.aspx

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. πριν απο κανενα μηνα ελεγε τα ακριβως αντιθετα ο τρελλαρας, αλλαξε γνωμη βλεπω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Shade, δεν θα το πιστέψεις ποτέ, αλλά μόλις τώρα ετοιμαζόμουν να γράψω "-επίσης, ππου εξαφανίστηκε αυτή η Shade". Στο λόγο της τιμής μου.

  Αυτό σημαίνει ότι θα μακροημερεύσεις, ευημερώντας.

  Χαριστική βολή στην ΕΤΕ το λινκ του Άχαρτου. Παίκτης μεγάλος ο άχαρτος. Έτσι μου ΄'ρχεται να σηκώσω άρθρο-φωτιά για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Θα το κάνω, αλλά όχι σήμερα.

  Μορφονιέ, αλλού τρως, αλλού πίνεις, αλλού πας και ξεδίνεις. Πολύ στο σούρτα-φέρτα το έχεις ρίξει. Τον χαρταετό του Swear, πώς τον κόβεις ?
  http://www.capital.gr/xa/comp_chart.asp?symbols=%C3%C4+%CF%CB%D0&datespan=18%2F4%2F2010&startdate=&enddate=

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Καλός χαρταετός, αλλά λίγο βαρύς. Φτιάξτε λίγο το αριστερό του ζύγι. Όταν θα έρθει η ώρα, θα αμολάμε μαζί καλούμπα.

  Ούρμπα με τρέλα και με μπόλικη καλούμπααααααααα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Με φώναξε κανείς???

  Έχω χαθεί γιατί κλαίω τα λεφτά μου. Άκουσα έναν γκουρού του διαδικτύου να λέει ότι τιμή στόχος για ΕΤΕ είναι τα 14 ευρώ και τα έσπρωξα όλα μέσα. Έσπασα και τις προθεσμιακές σε δολάρια και τα έβαλα όλα στην Εθνικάρα... Τώρα τον πίνω και από την ΕΤΕ και από το δολάριο που ανεβαίνει...

  Λέμε και καμιά μαλακία να περάσει η ώρα...!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Πάει αυτός, ξέρετε ποιος ντεεεεεεε.
  Τον έφαγε η beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.

  Κύριε blues φυσικά και δεν είμαι bear για Ελλάδα. Παρακολουθείστε Dubai S.E. και θα καταλάβετε τι είμαι.

  Μόρτεςςςςςς ο Τάκαρος πάει για νάνιιιιιιιιιιιι

  Beaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr βρε που είναι? Μέσα στη φωλιά της beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrr είναι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Το εύρος είναι 9,8 - 10,5 με 13 - 15 μέχρι νεωτέρας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. δεν εννοουσα εσενα τακαρε, στον fool του αχαρτου αναφερθηκα, παρ' ολα αυτα διακρινω μια μικρη αποκλιση και στη δικη σου σταση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Τρελός είμαι, δεν είμαι βλάκας. Σίγουρα όμως δεν είμαι ηλεκτρολόγος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. για την ιστορια ειχα παρει μηνυμα απο τον fool.com πριν απο κανενα μηνα για την ευκαιρια αγορας ετε τοτε, προσαρμοστικοτητα γκουρουδεεεεεεεεεεεςςςςςς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. ...http://www.youtube.com/watch?v=IX2pxtkhx-M&feature=channel....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Πρέπει να σημειώσω ότι τόσο της Κιμ Μπάσιντζερ όσο και των Εθνικάριων, τους κάνανε τον κώλο να. Όλων μαζί.


  Τιμή-στόκος των 7,5 ευρώ (που δόθηκε εδώ, σε παγκόσμια πρωτιά), πάντα σε ισχύ. Όταν λέμε τιμή-στόκος, δεν εννοούμε πως μόλις πιάσει τα 7,5 ευρώ ορμάμε για αγορές. Κάθε άλλο. Διότι στα 7,5 ευρώ θα ευρώ θα αναθεωρήσω κι άλλο την τιμή-στόκο, αναλόγως με τα τότε δεδομένα. Ίσως προς τα κάτω. Τί ίσως δηλαδή, σίγουρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Καλημέρα Κάπταιν Γουει

  Αντάμωσε την Λούκα, πάλι τρέχοντας θα φύγει από Ελλάδα.
  Κάτι τέτοιες το κόμμα του τις έστειλε να μάθουν κοπτοραπτική μετά το πτυχίο των οικονομικών.

  ΑπάντησηΔιαγραφή