Τετάρτη, 19 Μαΐου 2010

Σήμερα ήσουνα, αύριο δεν ήσουνα

Έχω τώρα έναν εξάδελφο, που το άτομο λέμε είναι εγκέφαλος. Λογικό θα μου πεις, αφού έχουμε κοινό αίμα, αλλά αυτός παραείναι μυαλό. Στα ηλεκτροτεχνικοκομπιουτεροαπαυτά, από τα οποία δεν νοιώθω την τύφλα μου. Λοιπόν, μετά από εικοσιπέντε χρόνια αξιωματικός στην Αεροπορία, τα βρόντηξε χάμω και σηκώθηκε κι έφυγε, μπαϊλντισμένος από τη γενικότερη σαπίλα στο δημόσιο. Δεν προλαβαίνει να φύγει, τον τσιμπάνε αμέσως σε μια μεγάλη εταιρεία, στέλεχος. Επειδή δεν κοιμούνται μερικοί εκεί έξω και ξέρουν ποιός μπορεί να τους κάνει άριστα τη δουλειά. Τέλος πάντων, πάει εκεί ο άνθρωπος και δουλεύει σαν το γαϊδούρι. Όχι σαν σκυλί, διότι τα σκυλιά δεν δουλεύουν, παρεξόν ορισμένα κυνηγόσκυλα. Έλα όμως που μέχρι να πάει στη νέα τη δουλειά, βγαίνει ο νέος ο νόμος, που λέει ότι άμα παίρνεις σύνταξη του δημοσίου δεν γίνεται παραλλήλως να δουλεύεις και σε άλλη δουλειά, στον ιδιωτικό τομέα. Πρέπει να αποφασίσεις σου λέει, ή τη σύνταξη ή το μισθό του ιδιώτη. Διαλέγεις και παίρνεις, πάει και τελείωσε.

Μάλιστα, καταλαβαίνω. Πρέπει να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας για τους νέους, να πάνε στα σπίτια τους οι παλιοί, να βάλουνε εμβάδες και να κάτσουνε στον καναπέ να βλέπουν Εσμεράλδα, με τη γρηά τους παρέα. Ας πούμε λοιπόν ότι το ξαδέλφι πάει αύριο το πρωϊ στον εργοδότη του και του λέει «σόρρυ μποςς, αλλά πρέπει να φύγω, καθότι έτσι κι έτσι». Άντε, στο καλό, του λέει ο εργοδότης, ο οποίος βέβαια καλείται ν’ αναπληρώσει το κενό στη συγκεκριμένη θέση. Το θέμα όμως είναι ποιόν να προσλάβει στη χηρεύουσα θέση. Τον συγκεκριμένο, τον είχε πάρει λόγω εμπειρίας δεκαετιών σε εξειδικευμένο αντικείμενο. Λες άμα υπήρχανε στην αγορά πολλοί πιτσιρικάδες αναλόγων προσόντων, να κατέληγε στον απόστρατο ; Άσε που είναι και ζοχάδες οι απόστρατοι αξιωματικοί, μυστήριοι τύποι, έχουν μάθει αλλιώς, να διατάζουνε κυρίως και δεν σκαμπάζουν από κόλπα του ιδιωτικού τομέα. Και όμως, αυτόν πήρε, για το λόγο που είπαμε. Λόγω ιδιοφυϊας-εμπειρίας. Κι έρχεται τώρα το γκουβέρνο και παροπλίζει ένα κάρο επαγγελματίες σοβαρούς, και καλά για ν’ αδειάσουν θέσεις εργασίας.

Όμως αυτό, δηλαδή η δημιουργία εργασιακών θέσεων, είναι το παραμύθι της υπόθεσης. Χέστηκε το δημόσιο για τις θέσεις εργασίας και κυρίως στον ιδιωτικό τομέα. Ναι, βλέπουμε πώς τον προστατεύει τον υπάλληλο, που τον παρέδωσε τώρα έρμαιο στις διαθέσεις της εργοδοσίας, να του πετσοκόβει το μισθό για πλάκα και να μπορεί να τον σουτάρει με συνοπτικές διαδικασίες και μικρό τζερεμέ. Άρα, δεν είναι η αγορά εργασίας το μέλημά τους. Εκείνο που τους καίει, είναι πώς θα πετσοκόψουνε απ’ όπου μπορούνε. Τα λεφτά τους καίνε. Και με οποιαδήποτε πρόφαση –ακόμη κι αν δεν φοράς κράνος- αρνούνται να καταβάλουν λεφτά. Αύριο θα σου πούν πώς έτσι κι είσαι συνταξιούχος του δημοσίου και έτυχε να κερδίσεις το τζόκερ, θα σου κόβουνε τη σύνταξη, επειδή λεφτά έχεις κι ανάγκη δεν έχεις. Ή άμα σου σκάσουνε στο σλοτ-μασίν τρία εφτάρια στη σειρά και πλημμυρίσεις στο κέρμα, θα σου πούν «διάλεξε μπάρμπα, ή τα κέρματα ή τη σύνταξη».

Άλλο που πήγαν και σκέφτηκαν οι σατανάδες : Τέλη Φλεβάρη, για φέτος μιλάμε, βγαίνει -στο ξεκούδουνο- μια απόφαση του Ανώτατου Ειδικού Δικαστηρίου (σιγά, ανατριχιάσαμε τώρα), που κρίνει αντισυνταγματική την προσωποκράτηση για είσπραξη βεβαιωμένων χρεών προς το Δημόσιο, επειδή –λένε τώρα αυτοί- παραβιάζει τις συνταγματικές διατάξεις που κατοχυρώνουν τον σεβασμό και την προστασία της αξίας του ανθρώπου, πυρήνας της οποίας είναι η προσωπική ελευθερία που είναι απαραβίαστη και μπλα μπλα μπλα και μπουρ μπουρ μπουρ και να ‘χουμε να λέμε. Σώπα ρε μάστορα. –Τώρα, αίφνης σ’ έπιασε ο πόνος για τον άνθρωπο και τον πυρήνα του ; Εκατόν εβδομήντα χρόνια θεσμού, δεν είχε πυρήνα ο άνθρωπος ; Που έτσι και τσακώνατε κάναν καψερό τονε μπουζουριάζατε μέσα, να κάνει παρέα με τους ποινικούς, να μαθαίνει και κόλπα αλλιώτικα για όταν βγεί όξω ;

Ασφαλώς και σας έπιασε τώρα ο πόνος. Διότι το είχατε δει έγκαιρα το έργο, ότι δηλαδή προκειμένου να μην σας περάσουν πίσσα και πούπουλα και σας κάνουν τρυφερό πόδι, όπως στην Άγρια Δύση, τότε θα έπρεπε να ξαμοληθείτε να μαζέψετε τα λεφτά που χρωστάνε οι μεγαλολαμόγιοι οφειλέτες του δημοσίου, από εφοπλιστές έως εκδότες, από μεγαλοποινικολόγοι ως μεγαλοπλαστικοί χειρουργοί και από «αστέρες» του πενταγράμμου έως «αστέρες» της τηλεόρασης. Κι επειδή οι περισσότεροι απ΄αυτούς τους λεμέδες είχαν φροντίσει εν καιρώ να μην διαθέτουν εντοπίσιμα περιουσιακά στοιχεία εν Ελλάδι, θα έπρεπε να τους χώσετε μέσα, αναγκαστικά. Κι επειδή δεν θέλετε να χώσετε μέσα επώνυμες μουτσούνες, δικά σας παιδάκια, του συστήματος, όπως καλή ώρα αυτή τη σκατόγρια τον Τόλη, γι’ αυτό μάγκες μου σας έπιασε ξαφνικό κόψιμο για τα συνταγματικά δικαιώματα και τα λοιπά, του κώλου τα εννιάμερα. Επειδή μέχρι τώρα αυτοί όλοι οι λεχτρίτες έχαιραν ασυλίας και μήτε λεφτά τους γυρεύατε μήτε φυλακή τους κλείνατε. Κι επειδή τώρα θα υποχρεωνόσασταν να τους μαντρώσετε, για να μην έρθετε στη δύσκολη αυτή θέση, μου στήσατε στην έδρα τους τύπους με τα γουνάκια να καταργήσουν μάνι-μάνι την προσωποκράτηση, ειδάλλως θ’ αδειάζαν ξαφνικά τα τηλεοπτικά παράθυρα από τους γνωστούς μαϊντανούς, που ο καθένας τους χρωστάει στην εφορία από μύριο και πάνω και λίγα λέω. Και θα έπρεπε να τρέχουν μετά τα βανάκια στις φυλακές της Τίρυνθας, να κάνουν λινκ τον κάθε μεγαλοαπατεώνα από το κελί του, να συνεχίζει να μας λέει τις παπαριές του, μη χάσουμε. Παπαριές πίσω απ’ τα κάγκελα.

-Εκείνο το ιστορικό θέμα της ΛΑΝΕΤ, το «Ήμουνα σήμερα…», το θυμάται κανείς ; Βλέπω να ξανανεβαίνει, σε τουλάχιστον είκοσι παρεμφερείς βερσιόν, με πρόθεμα τα χαρτιά του εικοσάρη. «ΕΤΕ-Ήμουνα σήμερα», «ΟΤΕ- Ήμουνα σήμερα», «ΕΛΠΕ-Ήμουνα σήμερα», «ΜΙΓ-Ήμουνα σήμερα» και πάει λέγοντας. Θα βγαίνει ο καθένας και θα λέει πού ήντουνα σήμερα. Κι από κεί που ήντουνα σήμερα, αύριο θα είναι παρακάτω, πλέον ή βεβαιον.

159 σχόλια:

 1. ...ωχ τι έπαθα...

  παίρνω αμπάριζα από το "ΟΤΕ-Ημουνα σήμερα"

  πριν λίγο καιρό λοιπόν είπα να σκάψω στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας να φυτέψω μερικά ζαρζαβατικά για τις δύσκολες ώρες...ξέρετε τώρα,μερικές ντοματιές,πιπεριές,καμιά μελιτζάνα,κανα δυό αγγουριές (καρπός πολλαπλής χρήσεως)....εκεί που έσκαβα λοιπόν περίπου 9 πόντους βάθος σαν κάτι να μου γιαλίζει...κοιτάζω προσεκτικά ...ένας ΟΤΕ...μμμμ στο σακκούλι και γρήγορα λέω και συνεχίζω το σκάψιμο...οπως σωστά μαντέψατε λίγο πιό κάτω,μετά από 8 πόντους σκάψιμο βρίσκω δύο ΟΤΕ και μετά από άλλους 7 πόντους βάθος βρίσκω άλλους τρείς...δηλαδή για ζαρζαβατικά ξεκίνησα και έγινα οτεσυλλέκτης...με έπιασε ένα κάτι να θέλω να σκάβω,να σκάβω,να σκάβω αλλά κόντευα να ξεμείνω από νύχια...αγόρι μου,λέω επιτιμητικά,εδώ δεν έχεις νύχια να ξυστείς εσύ θέλεις να σκάψεις...άσε που κάτι έχει αξία όταν είναι μοναδικό ή έστω σε έλλειψη...με τέτοια αφθονία θα σου βρωμίσουν στο σακούλι...σταματώ το σκάψιμο και φυτεύω τις ντομάτες και τ΄αγγούρια...αξία σταθερή και διαχρονική...

  ...αχ που είσαι νιότη πού΄λεγες πως θα γινόμουν πλούσιος...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςς ας κάνω ένα διάλειμμα για να πιω τα φραπεδάκια μου. Ούτως ή άλλως σε αυτόν τον τόπο κανείς δεν δουλεύει - όλοι δουλεύουν τους υπόλοιπους. Γειά σας βρε μάγκες, μέχρι και την τρόικα τους κάνατε είλωτες σας.

  Λυπάμαι μόρτεςςςςςςς, αλλά μια νέα Εμπορική γεννιέται. Έτσι δείχνουν τα πράγματα.
  Η μόνη ελπίδα είναι να χάσουν σε αυτόν τον οικονομικό πόλεμο οι Γερμανοί και να θελήσουν να πουλήσουν τη συμμετοχή τους. Διαφορετικά ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ αποτίμηση, έχετε γεια βρυσούλες κέρδη.

  Αυτά είναι εκτιμήσεις του τρελού της παρέας. Άρα μπορείτε να ελπίζετε σε λάθος μου.

  Να μην δώσει άλλο ποσοστό το δημόσιο. Να ελέγχει αυστηρά τα έσοδα, έξοδα. Στο λογότυπο ακόμη υπάρχει το Ο.Τ.Ελλάδος


  ΧΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ και θα τους ξεβρακώσω όλους.
  Μην ξεχνάτε και το QUIZ που σας έβαλα στο προηγούμενο άρθρο. Οι άσφαιροι γκουρούδες της φάπας εμφανίστηκαν εψές το βράδυ. Έτσι με πληροφόρησαν.

  Τάκης Μορφονιός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Για να μην ψάχνετε.
  14 Μαΐου 2010 10:50 μ.μ.

  QUIZ
  Πότε θα εμφανιστούν οι αρκουδοχαμογελαστοί γκουρούδες?
  1. Μέσα στα επόμενα 10 λεπτά
  2. Να κλείσουν οι αγορές για να είναι σίγουροι.
  3 Οπωσδήποτε τη Δευτέρα
  4. Τι με νοιάζει εμένα? Όποτε και εμφανιστούν βάζω μέσα και τα βρακιά μου.

  Άντε άντε μόρτες, επιλέξτε την σωστή απάντηση. Τάκαρο θα ξαναέχει απο Δευτέρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Στον νερουλά κύριε Swear σήμερα άνοιξα την πρώτη μου θέση. Να είναι καλά ο frapezitis. Μου έδωσε καλό σημείο εισόδου κάτω απο τα 4.
  Μάγκας ο frapezitis , όχι σαν τους άμπαλους πανίβλακες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Άντε άντε σας αφήνω τώρα. Πρέπει να σκεφτώ πολύυυυυυυυυυ για να ετοιμάσω το ΠΡΩΤΟ και μάλλον μοναδικό άρθρο μου, που θα αναδημοσιευτεί στον frapeziti και εδώ.

  ΤΙΤΛΟΣ
  Φράπεζες οι τζάμπα μάγκες ενός συστήματος που υποχρεούται να συστέλλεται και να διαστέλλεται.

  Τάκης Μορφονιός και συγγραφέας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. φοβαμαι οτι εχεις δικιο τακαρε, την εχω πατησει κι εγω, ευτυχως εχω λιγα κομματια στο 8,70, ετσι χειριζονται αυτα τα θεματα οι γερμαναραδες και τωρα πια μαζευονται παγκοσμιως, σιγα μη δωσουν μερισματα και φορους στην τοπικη μας αποικια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Παρέα ψωνίσαμε Κε playboy (5000 από τα 28000 ήταν δικά μου) αλλά πότε το΄γραψε ο frapezitis ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κύριε Bluesman μπορεί ο Τάκαρος να είναι μάγκας, αλλά χαιρέκακος δεν είμαι.
  Τα funds και τα μεγάλα πορτοφόλια φοβούνται ότι με τους Γερμανούς μέσα, κέρδη δεν θα δουν, αλλά και παιχνίδι δεν θα μπορούν να κάνουν.

  Ελπίζω να κάνω λάθος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Σε email κύριε hippy.
  Σαν πολύ δυνατά δεν ξεκινάτε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Υποστολή ... χαρταετών. Από παντού ΤΟΝ ΠΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Βρε κάντε κάτι με τους Ευρωσύμβουλους. Στείλτε μια καταγγελία στην Ε.Κ. που δεν υποστέλλεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Tι ΕΤΕ και ΟΤΕ -ημουνα σημερα- .....
  Ελλαδα -ημουνα σημερα-
  Αφου περασουμε τη φαση του μηρυκασμου της κακεντρεχειας , τι να επεται...για ποιον δουλευει ο χρονος δηλαδη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Εγώ απορώ που πέφτει η κουράδα... Να μην πω για την τιτανομεγιστοτεράστια ΣΕΛΜΚ που σύμφωνα με τον soter θα βγάλει 26εκ κέρδη φέτος. P/E 0,4!!

  Για ΕΤΕ Τάκαρε έδωσες τιμή στόχο 14-15 ή 1,4-1,5??

  Για ΜΙΓ πιστεύω ότι αποτελεί το μεγαλύτερο θαύμα μαζί με την ΑΛΑΠΙΣ του Ελληνικού Χρηματιστηρίου.

  Η ΜΙΓ έκανε σε 3 χρόνια 5,1 ζεστά δισεκατομμύρια τα έχει κάνει 900εκ και κανείς δεν την ακουμπάει ενώ η ΑΛΑΠΙΣ δύο ΑΜΚ 850εκ και 450εκ σύνολο 1,3δις τα έχει κάνει σε 1-2 χρόνια 500εκ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=12857&subid=2&pubid=29897147

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Εχετε δίκιο Κε playboy για πολλά κομμάτια στα νερά αλλά στο pre-opening έδειχνε ότι θα άνοιγε στο 3,78 και το θεώρησα κραυγαλέα ευκαιρία (δεδομένου ότι είχα άλλη τόση θέση στα 4,1).
  Στο παρελθόν κι εγώ είχα γράψει για τα μελλοντικά προβλήματα των τραπεζών (με κορυφαίο νόμιζα τότε τα 28,5 δις περίπου χρήματα της ΕΚΤ που έπρεπε να αναχρηματοδοτήσουν τον Ιούνιο...αυτό λύθηκε...).
  Αλλά όπως άλλο Λωζάνη-άλλο Κοζάνη...έτσι και άλλο ΟΤΕ-άλλο ΕΤΕ (εδώ το ΕΤΕ το έβαλα για έμφαση και ίσως την αδικώ...άλλο ΕΥΡΩΒ,ΠΕΙΡ,ΑΤΕ κλπ είναι το σωστότερο)
  Λίγοι επενδυτές (και σίγουρα όχι εγώ) μπορούν να δουν τα όρια της ενδοσκόπησης του ΧΑΑ.Συνεπώς δεν μπορώ να πώ αν συνολικά είναι το χρηματιστήριο ακριβό ή φθηνό.Θεωρώ όμως κάποιες εταιρείες φθηνές (ΟΤΕ,ΕΧΑΕ,ΜΟΗ κλπ) ή για άλλους λόγους με προοπτικές (ΕΥΑΠΣ,ΟΠΑΠ,ΜΠΕΛΑ κλπ).Προκειμένου να έχω τα χρήματα μου σε ελληνικά ομόλογα ή προθεσμιακές στις τράπεζες (δεν θέλω να σκέφτομαι τι θα γίνουν σε πιθανή χρεωκοπία της χώρας)προτιμώ εισηγμένες εταιρείες με καλό μάνατζμεντ.Φυσικά υπάρχει η λύση των ξένων ομολόγων (προσωπικά έχω 20% του κεφαλαίου μου σε Νορβηγικά κρατικά)

  http://www.capital.gr/gmessages/showtopic.asp?id=1666338

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. δεν υπαρχει ΕΠΑΡΚΗΣ εξηγηση για το τι γινεται στον ΟΤΕ.
  1.
  τα δεδομενα με την κυριαρχια των γερμανων και την μη δυνατοτητα παιχνιδιων απο αλλους πλην αυτων ηταν γνωστα ενα χρονο τωρα,ΤΩΡΑ το θυμηθηκαν??
  2. τα αποτελεσματα δεν ηταν καλα,αλλα δεν ηταν (δεδομενης της εποχης)και για πεταμα..
  3.θεωρω αδυνατη την αποσυρση απο το ταμπλω,λογω του οτι υπαρχει το δημοσιο και μπολικα γερα πορτοφολια στο χαρτι.τι πιθανοτητες υπαρχουν να πουλησουν ΟΤΕ σε αυτες τις τιμες??
  4.ισως καποια λογικη να εχει οτι λογω της εκτακτης εισφορας που αποδειχτηκε(προσφατα) οτι θα ειναι εκτακτη για χρονια ακομα,το μερισμα θα ειναι μειωμενο,αρα απογοητευση για τους διακρατουντες λογω μερισματος.άλλα και παλι, η αξια της εταιρειας ηταν ηδη ξεφτιλισμενη στο ταμπλω,ολα τα παραπανω λογικα ειχαν προεξοφληθει στα 10-12 ευρω..τελος παντων,θα δειξει..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Ξέρετε πολύ καλά τι εύρος έχω δώσει κύριε zachmour και όπως πάντα ήμουν και θα είμαι ΚΑΛΑ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ.
  Γιατί δεν το παραδέχεστε ότι είμαι παιχταράς σε όλα και για όλαααααααααααααααα.

  Για κουράδα δυστυχώς δεν μπορώ να σας δώσω report.

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςς εχθές έτρωγα με τον frapeziti με πολύυυυυυ αλάτι τα ποπ κορν , σήμερα φραπέδες με μπόλικη ζάχαρηηηηη θα με ξεκάνετε ντεεεεεε.

  Το 4 είναι η σωστή απάντηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Δημήτρη
  όσον αφορά το 2. δλδ τα αποτελεσματα δεν ηταν καλα,αλλα δεν ηταν (δεδομενης της εποχης)και για πεταμα.. συνάδελφος έγραψε στο capital:

  Γίνεται σκοπίμως απόκρυψη απο τους αναλυτές ότι τα κέρδη του ΟΤΕ Α Τριμήνου του περσινού έτους 2009, σε σχέση με τα οποία εμφανίζεται φέτος πτώση 75,5%, , είχαν αυξηθεί (τότε) κατά 89,0% σε € 266,7 εκατ. κυρίως λόγω του αντιλογισμού μέρους του κόστους του προγράμματος εθελούσιας αποχώρησης του 2005-2006.Συνεπώς πλασματική είναι η πτώση του 75,5% γιατί υπολογίζεται επί εκτάκτων περσινών αποτελεσμάτων. Αντιθέτως, η αλήθεια είναι ότι ο ΟΤΕ κρατάει γερά, αν αναλογιστούμε την οικονομική συγκυρία. Για ρίξτε μία ματιά στην θέση των ανταγωνιστών του (μεγάλα χρέη και προς τον ίδιο τον ΟΤΕ, λειτουργία κάτω του κόστους, επερχόμενη οικονομική στενότης);

  ...και είναι σωστό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Βλέπω ωραία πράγματα και μαθαίνω ακόμη καλύτερα. Η μία είδηση είναι αποκλειστική –δεν θα τη βρείτε πουθενά στο διαδίκτυο, σε αναλύσεις «έγκυρων» αναλυτών- και την φυλάω για αυτοτελές ποστ, να μην την κάψω εδώ, ανάμεσα στα σχόλια. Αύριο, μεθαύριο. Θα κάνει θραύση.

  Την άλλη μου την μετέφερε ένας μεγάλος γκουρού και τη διασταυρώνω πριν τη δημοσιεύσω.

  Αμφότερες οι ειδήσεις αφορούν σε εταιρείες του κύκλου των ενδιαφερόντων μου, δηλαδή όχι τράπεζες, όχι εικοσάρη γενικώς και σίγουρα όχι σαπάκια της μικρής κεφαλαιοποίησης. Αμφότερες οι ειδήσεις αφορούν σε εταιρείες στις οποίες -ακόμη και σήμερα- είναι εμφανέστατη η σπανιότητα και εν γένει απροθυμία των πωλητών. Εταιρείες που θα πρωταγωνιστήσουν στο αμέσως επόμενο διάστημα και για πολύ καιρό μπροστά.

  Κατά τα λοιπά, επαναλαμβάνουμε (μεγαλοπρεπείας) και σήμερα ότι τιμή-στόκος για ΕΤΕ παραμένουν τα δυόμισυ χιλιάρικα σε παλιές δραχμές, με οψιόν αναθεώρησης προς τα κάτω. Τώρα θα μου πεις, αφού δεν ασχολείσαι με σαπακοτράπεζες, γιατί καταπιάνεσαι με την ΕΤΕ.

  -Μα είναι δυνατόν να μην καταπιάνομαι με κοτζάμ «ναυαρχίδα» (χωρίς το «ναυ-» μπροστά) ?

  Έλεγα χτες ότι ευχής έργο θα ήταν να γονατίσει τώρα η υπόλοιπη Ευρώπη. Η αλεπού η κολοβή, που ‘κοψε την ουρά της, παρακαλάει να κόψουν κι οι υπόλοιπες τη δική τους, να γίνουν όλα ίσωμα. Έτσι κι εμείς, καιροσκοπικά, θα πρέπει να τρίβουμε τα χέρια μας όταν βλέπουμε ότι το ζόρι ότι εξαπλώνεται όπως η πανούκλα στο Αλγέρι. Το γιατί, το άφησα στους γκουρούδες να το αναλύσουν, αλλά μέχρι τώρα δεν βλέπω αντίδραση.

  Να μην ξεχνάτε ότι ο κόσμος κινείται, οι δουλειές μετεξελίσσονται και προχωρούν και ήδη οι έχοντες ευρυγώνια αντίληψη των πραγμάτων σχεδιάζουν την επόμενη ημέρα.

  Στους πιστεύοντες πώς ήρθε η συντέλεια του κόσμου ή τουλάχιστον του συστήματος και σ΄εκείνους που θεωρούν ότι βιώνουν τώρα δα τον απόλυτο όλεθρο, θυμίζω τη ρήση του Φλωμπέρ (όχι, δεν κατασκεύαζε μικρού διαμετρήματος τουφέκια, λογοτέχνης ήτανε). Έλεγε λοιπόν ο Γουσταύος πως «θεωρούμε ότι ζούμε στις πιο μαύρες εποχές του κόσμου, επειδή ακριβώς αγνοούμε την ιστορία». Και είχε δίκιο.

  -Μα τι ωραία που τα γράφω, ο άτιμος ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Τι είδηση σου έφερα και δεν το πήρα χαμπάρι???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Καμιά είδηση δεν μου έφερες. Έχεις να μου φέρεις είδηση πολλές μέρες τώρα. Χαζολογάς μου φαίνεται.

  Και κοίτα να διορθώσεις εκείνο το "υποστολή χαρταετών, από παντού - ΤΟΝ ΠΟΥΛ"

  Ε,όχι και από παντού. Όχι και από παντού. Εδώ κοιτάμε πώς θα γίνει να τους πάρουμε πιό κάτω εκείνα το ψιλολόγια, τα δυό χιλιάδες κομμάτια που τους πασσάραμε χτες στα 13,70. Αλλά αυτοί δεν δίνουν του αγγέλου τους νερό, οι κερατάδες.

  -Ξέρεις τί δράμα είν'αυτό, να βλέπεις όλο το ταμπλώ κατακόκκινο όπως το αίμα κι εσύ να μην μπορείς να πάρεις μήτε χαρτάκι, σαν τον καταραμένο τον βρυκόλακα που δεν βρίσκει λαιμό να δαγκάσει ?

  Αυτά τραβάω κάθε μέρα ;-)

  (να δεις που στο τέλος θα το κολλήσω κι εγώ αυτό το κουσούρι, με το πανηλίθιο χαμογελάκι στο τέλος...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Διάβασα ότι πήρες είδηση από μεγάλο γκουρού και αμέσως πήγε το μυαλό μου σε μένα... Υπάρχει και άλλος???????

  Για ΟΛΠ μην ανησυχείς θα πάρεις φθηνότερα πολύ πολύ σύντομα... Ούτως ή άλλως δε χρειάζεται να βιάζεσαι δεν πρόκειται να πάει πουθενά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ορίστε, δεν πρόλαβα να μιλήσω, γύρισε κι από πάνω, στο +3%.
  Πωπω συφορά μου, αυτοί εδώ είναι λυσσασμένοι, δεν αστειεύονται. Τώρα θα μου πεις, κι εσύ πριν κάνα τρίμηνο σαν τον λυσσασμένο δεν αγόραζες ; Σαν τον λυσσασμένο αγόραζα, το ομολογώ ;-)

  (να πάλι το χαμογελάκι)


  Στο 18 πουλάνε οι αθεόφοβοι. Κοίτα ρε κάτι τύπους που μαγκέψανε, ακόμη δεν μπήκαν στο χαρτί. Εμείς δηλαδή, οι χαμηλοαγορασμένοι, τί θα έπρεπε να κάνουμε ?


  Άσε σου λέω, δράμα ;-)

  (-μήπως το παρακάνω με το χαμογελάκι ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ...δηλαδή από βράχος Αλκατράζ,από Γιβραλτάρ,θα μας προκύψει Ολυμπος ?

  ...άντε να μπλεδίσει και κάτι στο χαρτοφυλάκιο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Εσείς μπορεί να χαμογελάτε κύριε Swear αλλά αυτοί οι πανίβλακες πάλι δώσανε το σήμα - το QUIZ, to QUIZ ντεεεεε.
  Αφού για να καταλάβετε σήμερα πήρα ρεπό, απο τη σημαία ντεεεεεε, για να κάνω το καθήκον μου.
  Ποιο ήταν το καθήκον μου? Μα τι άλλο απο το να τους κοντράρω?

  Μπεεεεεεεεεεε θέλετε να το παίξετε και γκουρούδεςςςς άμπαλοιιιιιιι.
  Πάλι λεφτά μοιράσατε ρεεεεεεεεε. ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Τι να σας κάνω που είναι φίλοι σας και δεν με αφήνετε να τους ξεβρακώσω. ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Κάτσε να τους ταϊσουμε πάλι λίγο, γιατί τους βλέπω ορεξάτους και είναι αμαρτία να ξεροσταλιάζουν για κάνα χαρτί. Ας έχουν και αυτοί κάτι. Ο έχων δύο μετοχές να δίνει τη μία, αυτό είναι το πανανθρώπινο πνεύμα.

  Και μη νομίζεις Hippy ότι βγάζω και κάνα τεράστιο κέρδος. Βάλε προμήθειες, βάλε κόστος διακράτησης, βάλε πληθωρισμό, βάλε τιμάριθμο, βάλε τα κέρατά μου τα τράγια, τί νομίζεις δηλαδή πως βγαίνει καθαρό κέρδος ?

  ;-)

  (πρέπει να το προσέξω αυτό με το χαμόγελο, είναι όντως εξοργιστικό)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Ομολογήστε το. Δεν το περιμένατε το σημερινό έτσιιιιιιιι?
  Μήπως και αυτοί οι καψεροί το περιμένανε?
  ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-) ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-) ;-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-);-)

  Το QUIZ το QUIZ ντεεεεε. Πάλι στο πιάτο σας τα έδωσα όλα ο παικταράς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Κάτσε ρε Τάκαρε... Τι θες να μας πεις τώρα? Ξεκινά δε λέω άνοδος αλλά έστω ανοδική αντίδραση?

  Μην κοιτάς το δείκτη. Αυτός είχε το πρωί στο -3% την ΕΤΕ και τώρα την έχει στο +3%. Αυτό έχει αλλάξει άντε και ο ΟΛΠ του τεράστιου αφεντικού. Κατά τα άλλα μιλάμε για ΕΥΡΩΒ, ΠΕΙΡ και ΑΛΦΑ στο 4,6 ΟΤΕ στο 6,7, ΕΥΑΠΣ 4,1, ΕΛΛΑΚΤΩΡ 3.2 ΓΔ 1624... (Για τα μικρά δεν μιλάω γιατί εκεί δεν υπάρχει τίποτα για να μιλήσεις)

  Μην παρουσιάζουμε το άσπρο μαύρο όταν μία μέρα στις τόσες ο ΓΔ ανεβαίνει 2-3% ή έστω δεν πέφτει 2-3%.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Playboy, θα σε άφηνα, αλλά δεν γίνεται. Βλέπεις, έχω προσωπική υποχρέωση σ' έναν ελλιοτικό αναλυτή, με το νικ Zelis677. Ίσως να τον έχεις προσέξει. Παλιά έγραφε συχνά, αλλά βλέπεις αυτές οι άτιμες οι αγορές άλλους τους ανεβάζουν κι άλλουν τους κατεβάζουν στα Τάρταρα. Ο Zelis677 είχε την ατυχία να βρεθεί στην δεύτερη κατηγορία, δυστυχώς.

  Εν πάση περιπτώσει, ο εν λόγω αναλυτής στις 10 Φεβρουαρίου του 2010 μου συνέστησε ΠΩΛΗΣΕΙΣ, επειδή κατά βάθος μ’ αγαπάει

  http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1531192&pg=10&pid=1553645&orderdir=asc#post_1553645

  «Αμέσως ΤΩΡΑ» μου έγραψε, δηλαδή τελευταία ευκαιρία.

  Αμέσως ΤΟΤΕ λοιπόν, ξεκινάω κι εγώ ένα κολοσσιαίο πρόγραμμα αγορών. Κι αγοράζω κι αγοράζω κι αγοράζω, ώσπου κάποια στιγμή σταμάτησα. Σταμάτησα και περίμενα.

  Και περίμενα και περίμενα και περίμενα. Ώσπου δεν περνάνε τρείς μήνες και να ‘σου το χαρτάκι το καλό, που το μάζευα κόντρα στη σύσταση του φίλου.

  Ε, τη συνέχεια την ξέρεις. Την βλέπεις άλλωστε.

  Γι’ αυτό και με βλέπεις σήμερα επιφυλακτικό απέναντι σε επιθέσεις κατά των ελλιοτικών αναλυτών. Δεν γίνεται, από τη μία να κονομάμε κι από την άλλη να τους βλαστημάμε.

  Δεν γίνεται αδελφέ μου.

  Οι ελλιοτικοί είναι φίλοι μας και μας αγαπάνε κατά βάθος. Το μόνο που μένει σε μας, είναι να παίζουμε κόντρα τις εκδηλώσεις της αγάπης τους και να χεζόμαστε στο ευρώ (όσο υπάρχει ευρώ, τέλος πάντων).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Η κυβέρνηση εν τω μεταξύ έφαγε 6-7 μήνες για να φέρει το ΔΝΤ όπως είχε προαποφασίσει (άρα το ότι έκανε 6 μήνες να το φέρει είναι απλά χαμένος χρόνος) και τώρα αντί να συγκεντρωθεί στην ανάπτυξη έχει αποφασίσει κάθε μέρα να ασχολείται με το Βοσκόπουλο, την De Puy, τους γιατρούς του Κολωνακίου, τις πισίνες στην Εκάλη κλπ κλπ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Φυσικά, διότι η ενασχόληση με Βοσκόπουλους, κολωνακιώτες και λοιπά κουτσομπολίστικα εκτονώνουν την καταπιεσμένη οργή της ανήμπορης μάζας, όπως ακριβώς το βίντεο της άλλης, αντίστοιχου βεληνεκούς, τηλεπερσόνας Άλεξανδράτου "εκτονώνει" έναν καυλομούρη σπυριάρη δεκαεξάχρονο προέφηβο, που θα κάνει λίγο καιρό ακόμη μέχρι να βρεί την πρώτη γκόμενα που να του κάτσει.

  Το ίδιο πράγμα είναι : Η ανάπτυξη, όπως και η γκόμενα, θένε ορισμένα προσόντα. Ενώ το λαϊκό μονόχορδο είναι και τζάμπα και πρόχειρο ανά πάσα ώρα και στιγμή και εν τέλει στην ίδια ανακούφιση κατατείνει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Κύριε zachmour σας έβαλα QUIZ την Παρασκευή. Σας έγραψα ξανά το QUIZ στις 12 και κάτι ΣΗΜΕΡΑ. Δεν πιστεύω να θέλετε να σας κάνω και διαχείριση χαρτοφυλακίου.
  Ο καθενας φυλάει τους πωπούς του και τα παίζει τα λεφτά του όπως γουστάρει. Γιατί δεν το παραδέχεστε ότι στην γκουρουδιά είμαι πρώτος μάγκας? Έχω μύτηηηηηηηηη. Μύτη Μορφονιού.

  Σας το έγραψα πιο πάνω.
  ΧΑ ΗΜΟΥΝΑ ΣΗΜΕΡΑ και θα τους ξεβρακώσω όλους.

  Η σημερινή συνεδρίαση αποτελεί δικαίωση για τον Τάκη το Μορφονιό και με κόντρα την Ευρώπη.
  Θέλετε να το δεχτείτε δεχτείτε το, θέλετε όχι σκασίλα μου μεγάλη.

  Μάγκεςςςςςςς βαρέθηκα. Πάω για φραπεδόπουλα και πιπινοκυνήγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Κύριε Swear σε μια αγορά που δεν ανεβαίνει ή αν θέλετε πέφτει είναι εύκολο να λές ότι κάτι πέφτει. Η μαγκιά σε τέτοια αγορά είναι να πεις πότε θα ανέβει ή τι θα ανέβει.
  Το ανάποδο σε μια ανοδική αγορά.

  Οι άμπαλοι φίτσουλες δεν μπορούν να κάνουν αυτό που κάνω εγώ. Να πάνε ανάποδα όταν πρέπει. Γιαυτό είναι άμπαλοι και μια ζωή χαμένοιιιιιιιιιιιιιι γκουρούδεςςςςςςςςς της φάπας.

  Τάκης Μορφονιός ο επίσημος ξεβρακωτής των άμπαλων γκουρούδων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Σας έσκισα πάλι.Σωβρακάκι για σωβράκι δεν σας άφησα.
  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  Τσιαο μάγκες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Απ' ότι βλέπω, τον κόλλησα και τον Μορφονιό τη συνήθεια με τα ηλίθια χαμόγελα, που εγώ την είχα κολλήσει από αλλού.

  ΠΡΟΣΟΧΗ : Κυκλοφορεί επικίνδυνος ιός βλακωδών χαμόγελων, πολύ μεταδοτικός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Παίδες, όταν βλέπετε να φεύγουν καρφωτές χιλιάρες στον ΟΛΠ, να ξέρετε ότι από πίσω γράφει :

  “SWEAR WAS HERE”

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Φαντάζομαι Τάκαρε έβαλες και τα βρακιά σου μέσα σε ΕΤΕ και ΟΛΠ. Γιατί οπουδήποτε αλλού και να τα έβαλες θα σου φαινόντουσαν χρήσιμα, αλλιώς καλύτερα τοίχο τοίχο αν είσαι ξεβράκωτος...

  Αν τα έβαλες εκεί είσαι όντως μάγκας... (αν και όπως βλέπω μπορεί και αυτά να γυρίσουν κάτω...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Εάν εβαλε τα βρακιά του σε ΟΛΠ, σημαίνει ότι σήμερα ξεφορτώνω στη ράχη του.

  -Τί να κάνουμε ;

  Πουλάμε με λογικό κέρδος, δύσκολοι καιροί γαρ

  ;-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. κάποιος διαβάζει τις προτάσεις και έχει δώσει εντολή ΠΩΛΗΣΗΣ στο κλείσιμο για ΕΤΕ στα 7.21, μόνο 10 χιλ τμχ

  Οπότε η τιμή στόχος επιτεύχθει ΑΜΕΣΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Κύριε zachmour να σας θυμίσω ότι κρινόμαστε για τις γκουρουδιές που γράφουμε και όχι αν βάλαμε ή βγάλαμε βρακιά μας και που τα βάλαμε αν τα βγάλαμε.

  Έχω την εντύπωση ότι μερικοί στενοχωριέστε όταν βλέπετε απέναντι σας μεγάλους γκουρούδες που μπορεί και να κερδίζουν εκεί που δεν μπορούν οι άλλοι.

  Δεν κατάλαβα. Δηλαδή αποκλείεται να τα έσπρωξα τα βρακιά μου στα παράγωγα?

  Beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr κύριε Zachmour. Περιμένατe να σας το πουν οι άμπαλοι ηλεκτρολόγοι που είναι beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr apo to 1988? Σας το έγραψα εγώ την καταλληλότερη στιγμή.

  Όμως να θυμάστε ότι αυτό που πάνε να κάνουν με τα funds είναι καλό.
  Όρμα Ομπάμπα, μαζί με την Αγγέλα και ξεβρακώστε τα διεθνή λαμόγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Μακάρι κύριε Playboy να επιβεβαιωθεί η αισιοδοξία σας και να βγάλετε όσα κέρδη επιθυμείτε κι ας μην τα καταφέρουν κάποιοι άλλοι που δεν έχουν τις δικές σας ικανότητες.

  Εγώ τώρα πάω να φτιάξω pop corn να φάω (σε αυτό είμαι ιδιαίτερα ικανός) για να απολαύσω τον τελευταίο αγώνα playoff όπου όλοι θα σκίζονται εκτός από την ΠΑΟΚάρα που θα κάνει πλάκα...

  Σαν γνήσιος μΠΑΟΚτζής εύχομαι ολόψυχα καλή τύχη στην ΑΕΚάρα έτσι ώστε να τερματίσει δεύτερη μπροστά από γαύρους και σκουλήκια! :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Που την είδατε την αισιοδοξία?
  Μην μεταφράζετε λανθασμένα όσα γράφω.

  Εδώ μιλάμε για γκουρουδιές και εκεί είμαι πρώτο βιολί. Έχω μύτη Μορφονιού σας λέω. Να μια μυταρόλααααααααααααααααααααααα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Όσο για τον ΠΑΟΚαρα που θα κάνει πλάκα, απορώ που βρίσκετε τέτοια αισιοδοξία. Η πλάκα τελειώνει στον πρώτο προκριματικό γύρο. Εκεί θα σπάνε πλάκα οι άλλοι.
  Μετά τα κεφάλια μέσα.
  Στην άλλη ζωή ξανά μανά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Για σήμερα μιλάω που όλοι κάτι ψάχνουν εκτός από τον ΠΑΟΚ που τους έχει καθαρίσει όλους... Για τη δυσκολία των προκριματικών δεν έχω καμία αμφιβολία αλλά το καλό που έκανε με το να αφήσει τους παραγκογαύρους εκτός Champions League (όχι ότι θα πέρναγαν αυτοί) είναι ανεκτίμητο!

  Όσο για το θέμα της αισιοδοξίας δεν σας αντιλαμβάνομαι. Γενικά λέτε bulll και ιστορικά υψηλά. Μετά γράψατε μία φορά bear και όταν σας έγραψε το αφεντικό ότι γίνατε αρκούδα είπατε ότι απλά ελέγχατε τα ανακλαστικά μου.

  Μου φαίνεται ότι δε διαφέρετε από τους πολλούς γκουρούδες που έχουν περάσει κατά καιρούς που τα λέτε όλα και όλο κερδίζετε. Ανεβαίνει η κουράδα κερδίζετε, πέφτει η φοράδα βγάζετε από ΕΤΕ, λέτε ότι τιμή στόχος ΕΤΕ 14 πάει 10,6 και είστε κερδισμένος, βγάζετε από ΕΒΖ, ΕΥΑΠΣ και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις χωρίς αυτά να ανεβαίνουν. Άμα ανέβει ο δείκτης θα πείτε ότι δικαιωθήκατε γιατί λέγατε bullllllllllll και άμα πέσει πάλι θα δικαιωθείτε γιατί λέγατε bearrrrrrrrrrr.

  Στα διεθνή ιστορικά υψηλά δεν ήρθαν και έχουν γυρίσει εκεί που ήταν και πριν 4-5 μήνες ενώ και η OCNxxxx είναι 20% κάτω σε μία εβδομάδα...

  Καλά κέρδη!!

  Και με τα δεύτερα 2-2 στο ημίχρονο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Kαλά Μορφονιέ, κάτσε πρώτα να παίξουν προκριματικό γύρο και μετά μιλάμε. Δεν θυμάσαι, την άλλη φορά, πριν κάτι χρόνια, που είχαν κάνει μια χοντρομαλακία, με την δεκαοχτάδα κάτι λέθος νομίζω, και τους πέταξαν απόξω άνευ αγώνος ?

  Ουουουχαχαχαχα, καλά, αυτοί είναι χειρότεροι κι από τους Αρειανούς ακόμη. Φαντάσου δηλαδή.

  Και εντούτοις εξακολουθούν να είναι κλάσεις καλύτεροι από τους κωλόγαβρους. ΞΑΝΑ-φαντάσου δηλαδή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Όσο για το το καλό που έκανε ο μΠαοκ με το να αφήσει τους παραγκογαύρους εκτός Champions League, ούτε λόγος να γίνεται.

  Σχεδόν εθνικοί ευεργέτες. Ο εχθρός του γάβρου είναι δικός μου φίλος.

  Κατάλαβες φίλε Αρχισυντάκτη ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. -Ποιά είναι πάλι η ΟCNxxxx ?

  -Βουλωμένο γράμμα διαβάζω, ε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Είναι πρόταση του playboy που αν είχε ανέβει θα μας την είχε τρίψει στη μούρη, τώρα που έχει κάνει 20% κάτω από τότε που την ανέφερε την ξεχάσαμε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Αυτό το χειρότεροι και από τους Αρειανούς τι το ήθελες αφεντικό???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Κύριε zachmour επειδή είστε μάγκαςςςςςςςςςςςςς αν έχετε κότσια να κάνετε τα ανάποδα απο ότι γράφω.
  ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Για να σφίγγουν οι κώλοι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Είστε μονόπατος τελικά. Δεν αντιλαμβάνεστε. Ή μάλλον αντιλαμβάνεστε, αλλά δεν γουστάρετε άλλοι να είναι πιο μάγκες στην γκουρουδιά απο εσάς.

  Να πάτε να τα βάλετε με τους Επαγγελματίες traders. Ξέρετε τώρα ποιον. Αυτός είναι του χεριού σας.

  ΣΗΜΕΡΑ σας τα πήρα όλα τα βρακιά, όταν όλοι σας γράφατε παπαριές. Πήγα κόντρα και σας ξεφτίλισα για 245.642 φορά. Δεν μάσησα τα λόγια μου, όταν εσείς γράφατε τον ΠΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ.

  Για τον Αμερικάνικο χαρταετό σας έδωσα νούμερα και χρονικό ορίζοντα επίτευξης. Είναι βέβαιο ότι θα σας τον τρίψω στην μούρη, αλλά τότε θα αρχίσετε να χορεύετε χασαποσέρβικο, ότι δήθεν δεν προλαβαίνετε, δεν έχετε χρόνο και γενικά δεν είστε γκουρού, αλλά εργαζόμενος που έχει άλλες ασχολίες.

  Εγώ εδώ είμαι και όποτε θέλετε γκουρουδιά είμαι έτοιμος να σας δείξω ότι είμαι καλύτερος σας.

  Δεν σας λέω άλλα, γιατί μάλλον και εσείς θα είστε φίλος του κυρίου Swear.

  Γκουρού μου εσύ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ζάχμουρ, τώρα έχει απόλυτο δίκιο ο Playboy.

  Εάν είσαι μάγκαςςςςςςςςςςςςς (-μα γιατί βάζετε όλοι τόσα "ς" ?) κι αν έχεις κότσια, παίξε ανάποδα τις προβλέψεις του Μορφονιού, να σε δούμε.

  Όπως δηλαδή έκανα εγώ με τις προβλέψεις του ελλιοτικού μάγου Zelis677 και ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΗΣΑ τα κέρατά μου, ενώ έπεται και συνέχεια.

  Έτσι είναι το σωστό. Άμα λέμε ότι κάποιος είναι αντιδείκτης, να το υποστηρίζουμε έμπρακτα. Όχι άειντε, πετάμε στον άλλον τη λάσπη του αντιδείκτη και φεύγουμε.

  Όχι κύριε Ζάχμουρ. Θα κάνεις ό,τι ακριβώς έκανα εγώ με τον Zelis677. Θα παίξεις τον Μορφονιό ΑΝΑΠΟΔΑ.

  Πρόσεξε όμως, διότι μου φαίνεται γερός γκουρού αυτός ο κοντός, μη δεις ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ.

  Οπότε άστο.

  Θες να σου προτείνω ΕΓΩ μια λύση παλιά και δοκιμασμένη, να χεστείς στο τάλληρο ?
  Άκου λοιπόν : -Παίξε τον Zelis677 ΑΝΑΠΟΔΑ. Ναι,ναι,ναι,ναι, τον παλιό, καλό, δοκιμασμένο και εξακριβωμένο επιστημονικά Zelis677.

  Ο Zelis677 είναι πιστοποιημένος χρηματιστηριακός αντιδείκτης, με πιστοποιητικό ISO, για εγγυημένα κέρδη. Συνοδεύεται και από γραπτή εγγύηση τριών (3) ετών.

  Δική μου εγγύηση. Άχαστος ο τύπος σου λέω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα. Τα εύκολα κέρδη απο τα Χρηματιστήρια ανήκουν στο παρελθόν. Μετά απο 10 χρόνια ίσως πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι να ξαναβγάλετε.
  Γιαυτό λοιπόν να κάτσετε στον τόκο με τα ευρωδολάρια σας και προσοχή σε ποια τράπεζα τα έχετε μην βαρέσει κανόνι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Η εγγύηση μπορεί να παραταθεί, να έχεις υπ' όψιν σου, ενώ υπάρχουν και ανταλλακτικά κάργα, εάν τυχόν χαλάσει και δεν παίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Τέλος επειδή με έχει διαβάσει ο κύριος Blues σας το ξαναγράφω άλλη μια φορά, για τον Αμερικάνικο χαρταετό ντεεεεεεεε.
  Ή θα διπλώσουμε μέχρι τον Αύγουστο ή θα μείνουμε με τα χαρτιά στο χέρι.

  Κύριε Bluesman σας τα έγραψα έτσι ακριβώς ή όχι? Σας είπα πολύ προσοχή γιατί αυτοί είναι ξεβρακωτές.
  Σας το ξαναγράφω άλλη μια, για όποιον δεν το κατάλαβε.

  Ή θα διπλώσουμε μέχρι τον Αύγουστο ή θα μείνουμε με τα χαρτιά στο χέρι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. Το τριών (3) ετών που έγραψες είναι καρφί για το τρίτο (3ο) γκολ που φάγαμε από τον Άρη???

  Αξιότιμε Τάκαρε όσο εγώ λέω τον ΠΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ σε αυτό το blog και είστε και εσείς εδώ το γράφημα του ΓΔ είναι:

  http://www.capital.gr/h.asp?s=%C3%C4&startdate=1%2F1%2F2010&enddate=19%2F5%2F2010

  της ΕΤΕ είναι
  http://www.capital.gr/h.asp?s=%C5%D4%C5&startdate=1%2F1%2F2010&enddate=19%2F5%2F2010

  του ΟΤΕ είναι:
  http://www.capital.gr/h.asp?s=%CF%D4%C5&startdate=1%2F1%2F2010&enddate=19%2F5%2F2010

  του small cap είναι:
  http://www.capital.gr/h.asp?s=FTSES&startdate=31/12/2009&enddate=19/5/2010

  Μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου και το έχω πει χιλιάδες φορές. Το trading δεν είναι το φόρτε μου και γι αυτό το αποφεύγω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Σώπα μωρέ, που θα περιμένουμε δέκα χρόνια. Τα έργα τώρα στήνονται στο τσάκα-τσάκα, δεν προλαβαίνεις να πεις κύμινο. Η γη γυρίζει σφαίρα, δεν το νοιώθεις ?

  ΟΛΑ ΓΡΗΓΟΡΑ, μπάμ και κάτω.

  Τα χρηματιστήρια είναι πίστα ολισθηρή. Μπορεί όπως πηγαίνεις να φύγεις σφεντόνα και να σκάσεις με τα μούτρα στο ντουβάρι απέναντι, να μετράς δόντια.

  Μπορεί όμως και να την κάνεις την πιρουέτα. Εξαρτάται, από τη φόρα που έχεις, την ισορροπία σου, την εμπειρία, την τεχνική, την φαντασία, χίλια πράγματα.

  Πάντως γλιστράει σαν διάολος, αυτό είναι σίγουρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Αξιότιμε zachmour δεν ανέχεστε άλλον γκουρού καλύτερο απο εσάς.
  ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. Εμένα μέχρι εκεί φτάνει η αντίληψη μου.

  Γιατί μου διαστρεβλώνετε τις γκουρουδιές μου?
  Γιατίιιιιιιιιι
  Γιατί μου αλλάζετε όσα είπα για ΕΤΕ? όσα έγραψα για κουράδες, για Ξένα bulllll που έδινα και τιμές? για Ελλάδα που έγραψα ότι το μαγικό νούμερο είναι το 2160 και ένα σωρό άλλα?

  Οι Απαντήσεις είναι απλές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. φημες για χρεοκωπια ευρωπαικης τραπεζας στα αμερικανικα δικτυα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. οι δηλωσεις τακαρου περι ωκεανιων χαρτιων ειναι ακριβεις, το ταιμινγκ του ξεφυγε λιγο, την πρακολουθω και θα ενημερωσω για τυχον αγορα οπως εχω ηδη δηλωσει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. επισης ο αξιοτιμος αρχισυντακτης εχει κι αυτος καποιο δικιο, εν μεσω υπερβολης ο τακαρος παρεκτρεπεται αρκετες φορες... τρελος ειναι, οτι θελει λεει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Τα μοίρασες τ' άχυρα, ε?
  Διπλωμάτη μου εσύ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Κύριε Bluesman είναι για πολύ μεγάλα παιδιά αυτό το χαρτί. Σας το ξαναγράφω.
  Αν το επιλέξετε δεν βρίσκω το λόγο να ενημερώσετε κανένα.

  Μωρέ άλλος είναι ο τρελός και άλλος λέει ότι θέλει.
  Που έγραψα βρε τιμή στόχο ΕΤΕ 14? Που? Δείχτο μου?
  Σου έγραφα bullllll και κορόιδευα τον άμπαλο τον συνδρομητικό που έβλεπε να σπάνε σφήνες στα 10.000 και ο DOW πήγε 11300. Μόλις σου πρωτοέγραψα bearrrrrr να είσαι σίγουρος ότι κάτι πάλι είδα που εσύ δεν βλέπεις. Μήπως θέλεις να το μοιραστούμε κιόλας?
  Αυτό δεν αναιρεί τα νέα Ιστορικά Υψηλά. Μήπως ήθελες να τα δεις φέτος ?

  Για Ελλάδα σου έγραψα πως το 2160 είναι το μαγικό νούμερο. Σου έγραψα για χαρταετό και ότι θα γίνουμε Number ONE, δίχως να σου πω ποιό είναι το χαρτί. Έσκασες εκεί, παραδέξου το.
  Μετά σου είπα να αγοράσεις κουράδα και ότι ο κύβος ερρίφθη. Είπα και τι δεν είπα. Είπα για βρακιά ότι τα βάζω όλα μέσα και οι συνεδριάσεις με δικαίωσαν.
  Την ημέρα του +10% έγραψα πως τα επίπεδα της Παρασκευής ΕΚΤΙΜΩ πως θα τα ξαναδούμε και ίσως πάμε και χαμηλότερα.

  Εσείς τόσο καιρό τι λέγατε?
  Όταν ανεβαίναμε εξαφανιζόσταν και όταν βλέπατε κόκκινο φωνάζατε για τον ΠΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

  Να σας πω κάτι κύριε Ζαchmour? Δεν σας ενοχλεί τόσο αν απέτυχαν ή πέτυχαν οι γκουρουδιές μου, όσο το ότι μπορεί να έχω πάει ταμείο κάνοντας τες πράξεις.
  Αυτό όμως δεν θα το μάθετε ποτέ.

  Γειά και χάρα σας μόρτες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Φυσικά σας ενοχλεί και η έπαρση μου.
  Αλλά τέτοιος είμαι εγώ.

  Ίσως να σας ενοχλεί που παραδέχομαι άλλους και όχι εσάς, όπως τον φραπεζιτι ας πούμε.

  Κύριε Swear αν δεν θέλετε γκουρουδιές στο blog σας να μου το γράψετε και μετακομίζω αλλού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. προς τι το μισος και ο αλληλοσπαραγμος;
  απο την αλλη, η εποικοδομητικη κριτικη ειναι απαραιτητη για την προοδο και την αυτογνωσια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. ....Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςς πάει και τελείωσε. Τιμή στόχος για ΕΤΕ 13 με 15 και μετά βλέπουμε. Τα νούμερα ρίχτηκαν στο τραπέζι και παίζουμε μπάλα άμπαλοι.

  11 ΜΑΪ́ΟΥ 2010 8:14 Μ.Μ

  Και στο επόμενο άρθρο καταπέλτη του swear έγραφες στον Blues ότι φυσικά και δεν είσαι bear για Ελλάδα.

  Σήμερα εγώ που σου είπα ότι μακάρι να έχεις δίκιο που είσαι αισιόδοξος μου γράφεις ότι ποιος είπε ότι είμαι αισιόδοξος. Δηλαδή δεν είσαι bear αλλά είσαι απαισιόδοξος?????????????????????


  Ότι πείτε...

  Εγώ αντίθετα με εσάς είμαι σταθερός και σήμερα που ήταν πράσινη συνεδρίαση: Δυστυχώς ΤΟΝ ΠΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Και το πόσο μεγάλος γκουρού το απέδειξα για άλλη μία φορά σήμερα. Ο ΘΡΥΛΟΣ πήρε τα αρχίδια μου τα δυό και για πρώτη φορά από Ιούλιο θα έχει εγκαταλείψει την Ευρώπη με την ΑΕΚάρα να αφήνει γαύρους και σκουλήκια πίσω της...

  Ο ένας και μοναδικός γκουρού των playoff...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Μορφονιέ, εγώ σας θέλω ΟΛΟΥΣ στο μπλογκ, bulls, bears, lions, elephants, chickens, τους πάντες. Και σίγουρα εσένα και τον Ζάχμουρ, από τους στυλοβάτες του μπλογκ.

  Το μπλογκ αυτόν ακριβώς τον σκοπό υπηρετεί :-Να γράφει ο καθένας τις γκουρουδιές του, δίχως φόβο και πάθος. Ο καθένας γράφει όπως καταλαβαίνει και ο καθένας διαβάζει επίσης όπως καταλαβαίνει, χωρίς αναγκαία τα ταυτίζεται η έκφραση με την αντίληψη.

  Εμένα το μόνο που με νοιάζει είναι να μην χαλάσετε το κέφι σας, στα πλαίσια μιας διαδικτυακής αντεγκλήσεως. Μόνο αυτό. Κατά τα λοιπά, ούτε παρεμβαίνω ούτε βέβαια ενοχλούμαι από ο,τιδήποτε.

  Μην ξεχνάτε ότι όλοι πίσω από την ίδια γραμμή είμαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Λύπαμαι κύριε Zachmour.
  Να σας πω άμπαλο, να σας πω απρόσεκτο ή να σας πω ψεύτη?

  Αυτό είναι το link
  http://kleftiko.blogspot.com/2010/05/blog-post_11.html#comments

  Πήρατε ένα ποστάρισμα μου 11 Μαΐου 2010 8:14 μ.μ
  Που σας ξαναέβαλα τα link για το τι έλεγα στις 7/04/2010 στίς 10:05
  και τι στις 29/04/2010 στίς 15:23
  και ενώ δικαιώθηκα αφού η ΕΤΕ χτύπησε 13,55 ή κατι τέτοιο, εσείς κόβετε και ράβετε το ποστο μου για να μου πείτε τι? Ότι απέτυχα!

  Ουσττττττττττ βρεεεεεεεεεεεε

  Bear σημαίνει πάμε κάτω. Bull ότι πάμε πάνω και είναι όροι χρηματιστηριακοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Στο ξαναλέω πάλι. Τα range που παίζει για ΕΤΕ είναι 9,8 - 10,5 με 13-15 και εσύ αντί να εκμεταλλευτείς αυτό που σου προσφέρω, πριν πουν άλλα νούμερα - μη ρωτήσεις ποιοί? - κάθεσαι και μου γράφεις παπαριές.

  Το ξέρω βρε μαστόρι, ότι κάποτε θα σπάσει το 9,8 προς τα κάτω ή το 15 προς τα πάνω.
  Δηλαδή τότε θα έχω εσένα να μου φορτώνεσαι στην πλάτη?
  Εγώ κάνω το κέφι μου και σπάω πλάκα με όλουςςςςςςςςςς εσάς σαν και του λόγου σου. Κάτσε στην άκρη, ρούφα γνώση και πληροφόρηση και παίξε τα λεφτά σου σύμφωνα και με τις δικές αντιλήψεις.

  ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ σου λέω. Τι άλλο θέλεις να σου γράψω?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. Και ενώ σου γράφω ότι το άνω επίπεδο είναι το 13 - 15 και πιάνουμε 13 και κάτι σε 2 μέρες, όταν όλοι σας γράφατε σταθερά τον ΠΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛ εσείς μου κόβετε το 13 απο το επίπεδο 13-15 και μου βάζετε ότι έγραψα τιμή στόχο το 14.
  Γιατίιιιιιιιιιιι κύριε zachmour????

  Η γκουρούδια ήταν πετυχημένη είτε το πιστεύετε είτε όχι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Αφήστε τα τώρα αυτά.

  Ενόσω εσείς διαπληκτίζεσθε χωρίς ουσιώδη λόγο, αποφάσισα να κόψω τον βήχα των γελαστών γκουρούδων, μια και καλή.

  Τους είπα να τις μετρήσουμε, να δούμε ποιός την έχει πιό μεγάλη

  ;-)

  http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1194661&pg=189&pid=1696951&orderdir=asc#post_1696951

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Τέλος να μάθεις στα Χρηματιστήρια να μην έχεις εγωισμούς και εμπάθειες. Να έχεις δεδομένο ότι στις αγορές έχεις να κάνεις με αντιπάλους που είναι καλύτεροι σου - ακόμη και αν δεν υπάρχει ούτε ένας τέτοιος - γιατί μόνο έτσι θα γίνεις καλύτερος και θα είσαι σε επαγρύπνηση.

  Thanks a lot κυριε Swear πάντα ευγενής. Περιμένω mail σας, αν κάτι σας ενόχλησε.

  Κύριε Swear με βλάκες δεν ασχολούμαι. Ασχολούμε και διαπληκτίζομαι μόνο με nicks που έχουν ενδιαφέρον και ο κύριος Zachmour είναι ενδιαφέρον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Βρε άσε τον Ζάχμουρα, φαγώθηκες με τον Ζάχμουρα, δικός μας είναι ο Ζάχμουρ. Γιγαντιαίος γκουρού, με τα όλα του.

  Έλα εκεί πέρα, να δεις πώς τους έχω πάρει αμπάριζα όλους μαζί παρέα. Αυτό το χουνέρι δεν το περίμεναν ποτέ. Κανείς δεν τους το έχει κάνει.

  Και βέβαια, ελπίζω να μη μου εμφανίσουν τίποτα χαρτοφυλάκια των είκοσι και των τριάντα χιλιάδων, γιατί θα πέσει πολύ γέλιο.

  Ακούτε γκουρούδες με το χαμόγελο ?
  Από τριακόσια χιλιάρικα και πάνω χαρτοφυλάκια να βλέπω. Από τριακόσια και πάνω. Όχι ψιλικά-χαρτικά.

  Έχει να πέσει πολύ γέλιο με δαύτους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. Κύριε Swear με πανίβλακες δεν ασχολούμαι, ειδικά με τύπους που δεν μπορούν να γκουρουδιάσουν και οι φάπες πάνε σύννεφο. Με τύπους που βάφτισαν την μεγαλύτερη άνοδο όλων των εποχών, μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, ως αντίδραση και χαμπάρι δεν πήραν, τι δουλειά έχω εγώ? Τι να αποδείξουν στον Τάκαρο?
  Πόσο πάει η βλακοσύνη?

  Αλλά για να σας αποδείξω ότι και σε αυτό είμαι διαβασμένος, σας λέω μόνο τούτο. Ο πιο κατεστραμμένος εκεί πέρα είναι αυτός που περιμένει τα τανκς να κατέβουν στο Σύνταγμα. Αυτός έχει ζημιές απο οτιδήποτε κουνιέται. Θα σας πω τις λεπτομέρειες σε email.

  Είδα και γκουρουδιές σε χρυσό και δεν θα αντισταθώ. Θα γκουρουδιάσω και εγώ.
  Αν ο ΧΡΥΣΟΣ δεν έχει δει την κορυφή του στα 1200 δολάρια, τότε σίγουρα να αρχίσετε να την κάνετε με ελαφρά πηδηματάκια στο επίπεδο 1600 - 1800 δολάρια. Τονίζω το δολάριο.
  Τα 1600 - 1800 θα τα δει μόλις το δολάρια αρχίσει να καταρρέει. Πότε θα γίνει αυτό? Μα όταν η Άγγελα θα κόψει στα μουλωχτά 10 τρις ευρώ.
  Όσοι αγοράσουν χρυσό την Ακατάλληλη στιγμή θα πάθουν το θάνατο της Αλεπούς, θα καταλάβουν πως είναι τα bearrrrrrrrrrrrrrrrr markets και οι μεγάλοι εγκλωβισμοί 20τίας και άνω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Συγγνώμη που σας παράτησα έτσι άκομψα χθες αλλά είχα πάρει τον παγκόσμιο Άτλαντα για να δω που θα πάμε με το Θρύλο διακοπές 15 Ιουλίου:

  Πιθανοί αντίπαλοι:

  Σουντούβα (Λιθουανία)
  Σπόρτινγκ (Ιρλανδία)
  Σάμροκ (Ιρλανδία)
  Βαντούζ (Λιχτενστάιν)
  Γκόριτσα (Σλοβενία)
  Σιαουλιάι (Λιθουανία
  Σαν Τζούλια (Ανδόρρα)
  Μπρεντάμπλικ (Ισλανδία)
  Μπανγκόρ Σίτι (Ουαλία)
  Ατιράου (Καζακστάν)
  Κάλεβ (Εσθονία)
  Μίκα (Αρμενία)
  Μπέσα (Αλβανία)
  Βίκινγκουρ (Νησιά Φερόε)
  Κλίφτονβιλ (Β. Ιρλανδία)
  Τρε Φιόρι (Σαν Μαρίνο)
  Ζελγκάβα (Λετονία)
  Φλόρα Ταλίν (Εσθονία)
  Στρειμούρ (Φερόε)
  Γκλεντοράν (Βόρειος Ιρλανδία)
  Νάρβα Τρανς (Εσθονία)
  Φέλκιρ (Ισλανδία)
  Μέταλουργκ Σκοπίων (Σκόπια)
  Σαχτάρ Καραγκάντα (Καζακστάν)
  Μπάνατς (Αρμενία)
  Λάτσι (Αλβανία)
  Λανέλι (Ουαλία)
  Βαλέτα (Μάλτα)
  ΝΣΙ Ρούναβικ (Ισλανδία)
  Ουλίσες (Αρμενία)
  Πορτ Τάλμποτ (Ουαλία)
  Πορταντάουν (Βόρειος Ιρλανδία)
  Σάντα Κολόμα (Ανδόρα)
  Λουσιτάνος (Ανδόρα)
  Ολίμπια (Μολδαβία)

  Δεύτερη ομάδα του Λουξεμβούργου
  Τρίτη ομάδα του Λουξεμβούργου
  Ομάδα από το Σαν Μαρίνο
  Τρίτη ομάδα της Ουγγαρίας
  Δεύτερη ή τέταρτη ομάδα του Αζερμπαϊτζάν
  Τρίτη ή τέταρτη ομάδα του Μαυροβουνίου
  Δεύτερη ομάδα της Μολδαβίας

  Νικητής Κυπέλλου Μολδαβίας
  Νικητής Κυπέλλου Λουξεμβούργου
  Νικητής Κυπέλλου Μάλτας
  Νικητής Κυπέλλου Σκοπίων
  Νικητής Κυπέλλου Γεωργίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για paper traders. Το 2009 άνοιγε θέση σορτ εθνική στο 12, μετά δυνατά σορτ θέση στο 15 και στο 17 σόρταρε και το χαρτί του φαξ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Oπότε, μόλις τελείωσε και το χαρτί του φαξ, είπε -για πρώτη φορά- να δοκιμάσει την τύχη του και με αληθινά λεφτά, διότι -τί διάολο ;- δεν έπιασε τα 12, δεν έπιασε τα 15, δεν έπιασε τα 17, αλλά τα 19 θα τα έπιανε σίγουρα.

  Και τότε, ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Κε Ζαχμούρη κάτι δεν πάει καλά σε αυτήν την λίστα που έχεις αναρτήσει.

  Είναι δυνατόν η Ισλανδία με πληθυσμό 400 χιλ να έχει τρείς (3) ομάδες!!!

  Τί αλγόριθμους χρησιμοποιούν στην UEFA, βέβαια δεν στο κρύβω οτι αναπολώ τις ωραίες εποχές και τα γλέντια που κάναμε στο Κύπελο Ραν-Παν και Ιντερτότο....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Βρε μπαγάσα Ντένη

  αφού βλέπεις στο μίτο τους,μόνοι τους τα γράφουν,μόνοι τους τα διαβάζουν,μόνοι τους τα 5στερώνουν...θα το ξαναπώ...γιατί τους σπας τους γλόμπους τους ????

  Κε Τάκη (από αβρότητα σκίζω έτσι ????)

  επειδή δυστυχώς έχω χάσει επεισόδια πια είναι η εταιρεία συστήνετε στην Αμερική ?Αν μου λέγατε και το αντικείμενο εργασιών της θα σας ήμουν υπόχρεος....προσωπικά έχω μικρή θέση στην αλοδαπή (μικρές εταιρείες ενέργειας Jaso,Csun) αλλά θέλω να την αυξήσω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Hippy, έχεις δίκιο, όπως και ο Μορφονιός άλλωστε. Πραγματικό χάσιμο χρόνου η ενασχόληση με πρόσωπα μειωμένης αντιλήψεως. Ωστόσο, βγήκε και κάτι καλό. Ένα ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ άνευ προηγουμένου. Τέτοιο χουνέρι δεν τους το έχει κάνει κανείς και ούτε το περίμεναν βέβαια.

  Διαπιστώνω ότι η αγέλη βαίνει διαρκώς φθίνουσα. Τέσσερις-πέντε το πολύ νοματαίοι απέμειναν όλοι κι όλοι. Οι δύο είναι παρόμοιας ψυχοσύνθεσης. Μη με ρωτήσεις τί είδους ψυχοσύνθεσης, διότι θα με υποχρεώσεις να καταφύγω σε σύνθετους κλινικούς όρους. Η επιστήμη γενικά θεωρεί τέτοιες περιπτώσεις ως ανίατες, με μόνη διέξοδο ανακούφισης των συμτπωμάτων ορισμένες βαριές αγωγές, που συνήθως τα υποκείμενα αρνούνται να λάβουν από στόματος. Οπότε οδηγούμεθα σε αδιέξοδο. Ή σε εισαγωγή. Με το ζόρι.

  Τους υπόλοιπους δυό-τρείς, δεν τους βλέπω να παραμένουν για πολύ στην παρέα. Πέραν του ότι ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ δημοσίως ο αρχηγός (από τον οποίον όσο να ‘ναι θα περίμενε κανείς περισσότερα πράγματα), έχει ήδη αρχίσει η εσωτερική μουρμούρα για την ασύστολη χασούρα. Άμα σου πώ τί stop-loss έχει πέσει, θα βάλεις τα κλάματα. Ίσως και τα γέλια, δεν ξέρω. Εξαρτάται από το πόσο ευαίσθητος είσαι. Για ευαίσθητο σε κόβω. Άρα, τα κλάματα.

  Εν τω μεταξύ, ο βλάκας, θεωρεί ότι όποιος γράφει εδώ είμαι εγώ, με άλλο νικ. -Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τόσο μπουμπούνες στον κόσμο ; Και καλά αυτό. Είναι δυνατόν τέτοιοι μπουμπούνες να πιστεύουν ότι έχουν έστω και την ελάχιστη ελπίδα να αποκομίσουν μισή δραχμή από τις αγορές ; Ειλικρινά, δεν μπορώ να το καταλάβω.

  Το άλλο το είδες, που έγραψε ; Ότι μας υποδεικνύει, λέει, τις κινήσεις μας. Καλά, σ’ αυτό δεν τον αδικώ, έχει ορισμένη βάση αυτό που λέει. Ότι δηλαδή τον παίζουμε ανάποδα τόσον καιρό και κονομάμε.

  Αντιλαμβάνεσαι βέβαια τί «μαργαριτάρια» θα ανακαλύπτονταν, έτσι και δέχονταν να δείξουν χαρτοφυλάκια. Τί σφαλιάρα και τι καρπαζιά ξεγυρισμένη θα έχει πέσει. Είναι αυτό που έγραφα τις προάλλες. Δηλαδή, ότι αυτοί ναι μεν είχαν κρατήσει κάποια ρευστότητα μέχρι πρότινος, αλλά τελικά δεν κρατήθηκαν και την εξανέμισαν οι καψεροί, επιδιδόμενοι σε αλόγιστο trading, εκτιμώ από αρχές του έτους, φέτος. Κάηκαν στην προθέρμανση. Και βέβαια εκεί τους διέλυσαν. Εδώ διέλυσαν θηριώδη funds, τους φουκαράδες με τα φραγκοδίφραγκα θα άφηναν να τους ξεφύγουν ;

  Έτσι εξηγούνται και τα συνεχή νεύρα και όλα. Μα είναι δυνατόν ρε φίλε, άνθρωπος που κερδίζει ή έστω δεν χάνει να έχει τέτοια ζοχάδα όλη την ώρα ;

  Εγώ περιμένω ακόμη εκείνον εκεί τον φάβα, τον Γιώτα-4, να έρθει να με δείρει. Που είχε λουφάξει ο λαγός και περίμενε να περάσει το τρίμηνο της έγκλησης για να ξαναβγεί μετά να κάνει το κοκόρι. Καλά, αυτός πιά από ζημιές έχει εξαϋλωθεί τελείως. Δεν μιλάμε απλώς για χασούρα, μιλάμε για τη διάσπαση του ατόμου. Πυρηνικός όλεθρος. Χιροσίμα. Ναγκασάκι. Αυτός ο καψερός, είχε που είχε φορτωθεί άγριες ζημιές από πριν, μετά πήγε κι έμπλεξε και με τα κύματα κι εκεί πιά τον κάνανε σαπούνι. Σαν εκείνον τον άγιο Βησσαριώνα κατάντησε. Σαπωνοποιήθηκε, πώς το λένε ;

  Ρε, τι γίνεται στον κόσμο. Συμφορές μεγάλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. ...πως το λένε οι εγγλέζοι ?

  ακόμη κι ένα σταματημένο ρολόι δίνει σωστά 2 απαντήσεις την ημέρα...

  ε αυτοί μοστράρουν τις 2 και κρύβουν τις υπόλοιπες 86398 (...και μετράω μόνο τα δευτερόλεπτα)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. ...περί ΟΤΕ


  Kάποτε έψαχνε κάποιος αγρότης έναν νταβραντισμένο κόκορα για το κοτέτσι του, με τις 180 κότες .
  Αγοράζει έναν που έμοιαζε αρχοντικός .
  Μόλις μπαίνει στο κοτέτσι και βλέπει 180 κότες, κάνει "κικιρίκου" και... ψοφάει .
  Αγοράζει άλλον, που έδειχνε αγέρωχος, μονομάχος κόκορας, με στιλπνό φτέρωμα .
  Μόλις μπαίνει στο κοτέτσι, κουτουπώνει 2 κότες, κάνει "κικιρίκου" και ψοφάει .
  Απελπισμένος ο τύπος ξαναπηγαίνει στον έμπορο και του λέει:
  Ή μου δίνεις έναν άξιο κόκορα, ή θα σου τα κάνω λαμπόγυαλο!!!
  Του δίνει ο έμπορας έναν κόκορα ξεπουπουλιασμένο και καχεκτικό, ένα πλάσμα στα πρόθυρα να πέσει κάτω .
  Δεν ήθελα να σου τον δώσω, γιατί είναι λίγο περίεργος, αλλά μια και επιμένεις...
  Παραξενευμένος ο τύπος τον βάζει στο κοτέτσι .
  Με το που βλέπει τις κότες ο κόκορας, ξαφνικά γεμίζει αέρα, φουσκώνει, γουρλώνουν τα μάτια του, κάνει ΚΙΚΙΡΙΚΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ και παίρνει αμπάριζα, και τρέχοντας πηδάει τη μια κότα μετά την άλλη, ώσπου κάνει το γύρο και των 180 .....δυο φορές !!!!
  Οι κότες είχανε μείνει στα άχυρα με ένα ηλίθιο χαμόγελο ευτυχίας .
  Ανήσυχος ο αγρότης πάει να τον πιάσει, αλλά ο κόκορας του ξεφεύγει από το κοτέτσι .
  Κυνηγώντας τον ο αγρότης, βλέπει σπαρμένο το δρόμο με ζωάκια που είχαν ένα ηλίθιο βλέμμα ευτυχίας .
  Γουρούνια, σκύλους, γάτες, γαϊδούρια, άλογα, πάπιες, χήνες, σκίουρους, αλεπούδες, ακόμα και χελώνες και... σκαντζόχοιρους κι όλα τα ζωάκια του δάσους ανάσκελα!!!
  Ώσπου μετά από λίγο, βλέπει τον κόκορα πεσμένο ανάσκελα, ημιθανή με τη γλώσσα έξω κι από πάνω του να φέρνουνε κύκλο καμιά 10αριά όρνια .
  Πανικόβλητος που χάνει τέτοιο απίστευτο ζώο, τρέχει κοντά του και τον παρακαλεί :
  Μη μου ψοφήσεις κι εσύ αρχηγέ !!!
  Οπότε του απαντάει ο κόκορας :

  Φύγε ρε μαλάκα.... Θα μου διώξεις τα όρνια !!!

  ...γειά σου ξεπουπουλιασμένε ΟΤΕ...γ@μησες όλους τους επενδυτές....όλους ??? νομίζεις... υπάρχει ένας αναρχοαυτόνομος που ακόμη αντιστέκεται...έλα στα 5 να σε πατήσω...άτιμε (απίστευτο πόσο του ταιριάζει αυτή η λέξη έ ?)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Το θέμα είναι ότι ΟΛΟΙ γελάτε με τους καραγκιόζηδες, αλλά όταν κάε τόσο έρχεται η ώρα του καρπαζώματος,με αφήνετε μόνο μου και πιάνεται το χέρι μου απο τις πολλές σφαλιάρες. Εσείς το παίζετε υπεράνω, πανάθεμά σας.

  Ο άλλος ήθελε λέει να του πούμε και "άποψη", πού θα πάει η αγορά λέει, σε ένα μήνα, πάνω κάτω ή πλαγίως.

  ΒΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, η άποψη ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ ΜΕ ΛΕΦΤΑ, παλιομπαγλαμά.

  ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΗΛΙΘΙΟΙ : Ελάτε να τη δείτε την ΑΠΟΨΗ ΜΟΎ και να μου δείξετε ΚΙ ΕΣΕΙΣ η δική σας. ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΨΗ. Και να δούμε τότε, αστεία υποκείμενα, τίνος η άποψη ήταν σωστή, χρόνια τώρα, βδομάδα με τη βδομάδα και μήνα με το μήνα. Όχι ανά πεντάλεπτο, βρε βλάκες, που αλλάζετε άποψη και έχετε γαμηθεί να στοπάρετε, παλιοχασούρηδες, άχρηστα κορμιά, αμόρφωτοι, άσχετοι, κοπρίτες, ανειδίκευτοι ρεμπεσκέδες.

  (-να πώ κι άλλα ή φτάνει ;)

  ΝΑ Η ΑΠΟΨΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Εγώ αφεντικό ξέρεις ότι έχω ξεκόψει με το capital... Τους έχω μουντζώσει δια παντώς. Η αλήθεια είναι ότι δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολείσαι μαζί τους.

  Μιας και μπήκα σήμερα επ'αφορμήν σου και είδα τα γραφόμενα αυτό που μου κάνει εντύπωση στους γκουρούδες τους εκεί όπως και στους εδώ είναι ότι αν πράγματι είχαν τόσες επιτυχίες όσες καυχιούνται θα έπρεπε να ήταν τρισεκατομμυριούχοι. Ένας που πιστεύει τον ερχομό του Νοστράδαμου ήδη από τον Ιούλιο του 2007 και παίζει και παράγωγα θα έπρεπε να συναγωνίζεται το sparti σε αριθμό τούβλων αυτή τη στιγμή. Τα χρηματιστήρια έχουν κάνει κινήσεις που με τη μόχλευση που δίνουν τα παράγωγα αν κάποιος έχει 80% επιτυχία στις προβλέψεις του μπορούσε να έχει πετύχει αστρονομικά κέρδη. Και σε αυτήν την περίπτωση δεν θα καθόταν να γράφει στο capital και να ανέχεται τις παπαριές του κάθε φτωχομπινέ.

  Επομένως το να είναι κάποιος 3 χρόνια σε ένα forum και να αυτοθαυμάζεται για τις ανεπανάληπτες επιτυχίες του χωρίς να έχει βγάλει τα (δις)εκατομμύρια αυτά σημαίνει ή ότι είναι ψεύτης ή ότι είναι ΜΕΓΑΛΟ μαλάκας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Λές αύριο να γράψει 4 μπροστά?
  εεεεεεεεεεεεχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Υπάρχουν και μεγάλοι παίκτες στο διαδύκτιο που χαλαρώνουν και μπαίνουν στο Internet για να σπάσουν ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ.

  Το βράδυ θα σας απαντήσω κύριε swear και κύριε hippy.
  Έχω νέα απο Αμερικές και βλέπω πολλά εγχώρια παιδάκια να γαργαλάνε χαρτάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. http://www.youtube.com/watch?v=xVN2AWhG8hQ&feature=player_embedded
  ωραιος ο τυπος, επρεπε ομως να ηταν γερμανος ή αμερικανος, ηδη θα αγνοείτο η τυχη του, θα τον ειχαν μαζεψει οι men in black και διακτινισει στο υπερπεραν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. @Άχαρτος,
  Ναι, αμέ. –Γιατί να μην το γράψει, αύριο κιόλας. Δεν θέλει και πολύ.

  Ζαχαρία, συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις, απλώς να επισημάνω κάποιες λεπτομέρειες

  Δεν πιστεύουν στον ερχομό του Νοστράδαμου ήδη από τον Ιούλιο του 2007. Πιστεύουν από πολύ πιο πίσω, εκτιμώ από το 2003, λόγω Πρέχτερ. Πρόκειται κατά βάση για φουρνιά κατεστραμμένων του ΄99, που αποφάσισαν να στραφούν στην εξεζητημένη κυματική ανάλυση, όπως κάτι γκόμενες κερατωμένες που το ρίχνουν στα Ταρώ, ώστε να τσακώσουν τον επόμενο προκομένο τους, έτσι και τους κάνει κι αυτός λαδιά. Το ίδιο κι αυτοί οι τύποι. Τους πηδήξανε χωρίς σάλιο το ’99 και νόμισαν ότι βρήκαν τη συνταγή, για τον επόμενο κύκλο. Αρχίδια βρήκανε. Διότι και στον επόμενο κύκλο ανόδου, πάλι όξω έμειναν, εάν δεν σόρταραν κιόλας.

  Κι έτσι φτάσαμε στο καλοκαίρι του 2007, οπότε και σκάνε μύτη στο φόρουμ, με τις ίδιες –ΣΤΑΘΕΡΑ- εσχατολογικές αντιλήψεις. Τη φάγανε μια φορά τη φόλα το ’99, την ξαναφάγανε δεύτερη το 2003 επ., ε, σου λέει, «τώρα ήρθε η ώρα μας».

  Πράγματι, όπως σωστά παρατήρησες, κάποιος που θα έπαιζε κάτω την αγορά στα παράγωγα, θα μπορούσε να πετύχει αστρονομικές αποδόσεις, από Νοέμβρη 2007 έως και Μάρτη 2009, σχεδόν χωρίς διακοπή. ΚΑΠΟΙΟΣ ναι, αλλά όχι αυτοί. Διότι Ζαχαρία, άπαξ και ο άνθρωπος είναι ΒΛΑΚΑΣ και ΧΑΣΟΥΡΗΣ από γεννησιμιού του, είτε κάτω η αγορά, είτε πάνω η αγορά, είτε στα παράγωγα, είτε στην σποτ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΖΙΑ θα είναι. Καλή ώρα οι χασούρηδές μας.

  Έτσι, μοιραία θα έλεγε κανείς, παρά την ιστορική πτώση των αγορών, η ευκαιρία παρήλθε. Και όχι απλώς παρήλθε, αλλά στα πλαίσια του ερασιτεχνικού τους παιγνίου, φάγανε κι άλλο ξύλο από πάνω οι καψεροί.

  Θεωρώ βέβαιον -και έχω στοιχεία γι αυτό- ότι οι ζημιές που καταγράφει ένας οποιοσδήποτε της αστείας αυτής κομπανίας κατά το διάστημα από τέλη 2007 έως σήμερα, είναι ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ από την μέση ζημία που γράφει κάποιος αγορασμένος ας πούμε στις 4000 ΓΔ.

  Από την προσωπική μου εμπειρία, γνωρίζω καλά ότι οι ζημιές που γράφτηκαν από τέλη 2007 έως και Μάρτη 2009, καλύπτονταν άνετα εφόσον κάποιος αξιοποιούσε, εν μέρει έστω, το τεράστιο ανοδικό κύμα που ακολούθησε. Με αυτόν ακριβώς τον τρόπο, κάλυψα όλες μου τις έως τότε απώλειες και εν τέλει πέρασα το χαρτοφυλάκιό μου σε κερδοφορία, διατηρούμενη έως και σήμερα, ελέω ΟΛΠ κυρίως. Κι όλ’ αυτά, έχοντας από μήνες αποτραβήξει ρευστότητα της τάξεως του 70%, stand by, για την επόμενη αξιόλογη είσοδο. Αυτά έγιναν χωρίς λαγοπόδαρα, τυχερά φυλαχτά, κύματα πάσης φύσεως ή γραμμούλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. –Νομίζεις ότι μπλοφάριζα όταν τους προκάλεσα να επιδείξουν τα χαρτοφυλάκιά τους ; Όχι βέβαια. Σοβαρολογούσα απολύτως και σοβαρολογώ και τώρα. Αντιλαμβάνεσαι για τί ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ μιλάμε, να βρεθούν οι δήθεν γκουρούδες με λειψές μερίδες, ενόσω ένας κοινός θνητός όπως του λόγου μου, όχι μόνο δεν γράφει ζημιά, αλλά έχει κι ένα λογικό κέρδος από πάνω, ενώ ο ΓΔ αγγίζει τα προηγούμενα χαμηλά του. Μιλάμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ και ΞΕΦΤΙΛΑ των γκουρούδων της εσχατολογίας.

  Όταν το κατάλαβαν (δεν ξέρω, μπορεί να το έμαθαν κιόλας από κάπου, δεν κρύβω τις θέσεις μου), ΚΙΟΤΕΨΑΝ. Καλά, ο πιο αστείος απ΄ όλους ήταν εκείνος που πήγε στην αρχή να το παίξει και μάγκας, αλλά μόλις με είδε ξανά μπροστά του κέρωσε και το γύρισε στο καλαματιανό.

  Τώρα, να σου απαντήσω και γιατί ασχολούμαι μαζί τους :
  α) Διότι σπάω φοβερή πλάκα να τους διαλύω το νευρικό σύστημα και να τους εκθέτω δημοσίως και διαρκώς στο φόρουμ, όπου εμφανίζονται επιχαίροντας στις πτώσεις, δηλαδή αρκετά συχνά τελευταία.

  β) Διότι είναι κακής ποιότητος και τους αξίζει και με το παραπάνω.

  Ακόμη περιμένω εκείνον τον κουραδόμαγκα, να έρθει εδώ χάμω, να μου τα κλάσει. Αυτόν που απειλούσε λέω. -Γιατί δεν κοπιάζει ; Τώρα μιλάμε για παιδάκια, που δεν ξέρουν τί μάρκα καπνό φουμάρει ο καθένας από μας και εντούτοις βγάζουν γλώσσα και γι’ αυτό βρίσκονται πάντα προ οδυνηρών εκπλήξεων στη ζωή τους, γενικώς. Παιδιά αγράμματα, άβγαλτα στη ζωή, κλεισμένα μέσ’ στις πόλεις τους, δίχως παραστάσεις, δίχως ευρύτερη παιδεία, εγκλωβισμένα σε χαρτομαντείες και άλλες μαγγανείες. Δεν περιμένω κάτι καλύτερο.

  γ) Διότι, εν τέλει, εάν το καλοσκεφτείς, συνηθίσαμε όλοι να μην ασχολούμεθα με διάφορες νοσηρές καταστάσεις τριγύρω μας και να τις αφήνουμε έτσι να μετεξελίσσονται σε κάτι τερατώδες.

  Playboy, αναμένουμε τα νέα.

  Βluesman, τώρα θα το δω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Εγώ πάντως διαφωνώ με αυτή την ενασχόλησή σου, γι' αυτό και δεν ανακατεύομαι, κατά τη γνώμη μου οφείλεις να κλείσεις αυτό το θέμα, προτιμώ να μην το αναλύσω περισσότερο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Κύριε Swear δεν μπορώ να ασχολούμαι με παπαριές και με παίκτες της τάξης των 5000 άντε βία 15000 ευρώ.
  Τιμάω το blog σας, όπως και αυτό του frapeziti - έτσι νομίζω - με τη συμμετοχή μου, την πλάκα μου και τις γκουρουδιές μου, που άλλοτε είναι προιόν εκτίμησης και άλλοτε πληροφόρησης. Μέχρι εκεί όμως. Με παπαρομάχους δεν είναι δυνατόν να αντιπαρατεθώ.
  Άλλωστε ένας μεγάλος γκουρού, όπως είστε εσείς, με ανοιχτό μυαλό και γνώσεις, δεν χρειάζετε παρατρεχάμενους και αγέλες να τον ενθαρρύνουν και να τον υποστηρίζουν. Παίζετε μπάλα μόνος σας, εσείς και τα 10.000 nicks σας παρέα. ΧΑΜΟΓΕΛΑΚΙ!

  Κύριε hippy δεν θα ήθελα να σας βάλω έναν επιπλέον μπελά στο κεφάλι σας, για τον Αμερικάνικο χαρταετό μιλάω ντεεεε. Δεν είναι του επενδυτικού προφίλ σας αυτό το χαρτί. Αυτό είναι για ρισκαδόρους, αλανιάρικο και πάμε για πολλά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Ή θα τους πάρουμε double score και βάλεεεεεεεε ή θα μας πάρουν τα βρακιά. Ή θα το τρίψω στη μούρη του κυρίου Zachmour ή θα έχει να μου το κοπανάει για όλη την Ιντερνετική μου ζωή.
  Ή ταν ή επί τας.
  Αν πάλι επιμένετε, θα σας το πω, αλλά όλο το ρίσκο θα είναι δικό σας.

  Κύριε zachmour - αμ τι νομίζατε, εσάς θα σας άφηνα στην απέξω? - 80% επιτυχημένες προβλέψεις?
  Ο μεγαλύτερος γκουρού, μεγάλος διεθνής παίκτης, που όλους όσους είχα την τιμή να ξέρω είχε ποσοστό επαλήθευσης 85%. Κανείς απο τους μεγάλους δεν μοχλεύει τα κεφάλαια του και δεν ασχολείται με παράγωγα. Αυτά είναι για τους φτωχοκαμπινέδες που νομίζουν εν μια νυκτί πως θα γίνουν πλούσιοι, αλλά στο τέλος τους παίρνουν και το τελευταίο βρακάκι που φορούν και είναι και λερωμένο.
  Μα είναι δυνατόν να πας κόντρα στα παράγωγα, τα θηρία GS, JPM και όλα τα διεθνή λαμόγια? Εσύ παίζεις με 10.000 ευρώ που με μόχλευση μπορείς να τα φτάσεις στα 100.000 και αυτοί παίζουν με 10000000000000000000000000000000000000000000000000000 ευρώ και όλο το σύστημα να είναι μαζί τους. Με μια κίνηση θα τους σκουπίσουν.
  Ο καλύτερος παίκτης αυτό που μπορεί να πετύχει είναι κατά μέσο όρο να διπλασιάζει τα κεφάλαια του ανά έτος, αλλά προσέξτε, όσο μεγαλώνει το κεφάλαιο τόσο δυσκολότερο είναι να πετύχεις αυτήν την απόδοση. Αντιληπτόν το γιατί, έτσιιιιι?

  Στα νέα που έχω για Αμερική, με κάνουν σε πρώτη φάση να κόψω το beaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Έχω και επίπεδο τιμών για τον SP500, αλλά ακόμη δεν είναι του παρόντος για να φωνάξουμε buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllllllllllll. Πρέπει να δούμε και άλλα πράγματα και όχι μόνο λόγια και σχεδιασμούς επί του πιεστηρίου.

  Τι άλλο κερδίζουμε απο το διαδύκτιο, εκτός απο το να σπάμε πλάκα και να γκουρουδίζουμε?
  Μα να γνωρίσουμε ενδιαφέροντες τύπους που μπορεί να μας φανούν χρήσιμοι, όπως ο frapezitis.
  Ναι κύριε zachmour. Δίνεις για να πάρεις και ο frapezitis με γλύτωσε απο μια μεγάλη παπαριά που θα έγραφα ζημιά μεγάλη πολύ μεγάληηηηηηηηηηηηηηηηηηηη σαν την μυταρόλα μου. Χάρη στην ευφυία του και την αντίληψη του, μου έδωσε μια σωστή συμβουλή και εγώ ακολούθησα, επειδή κατάλαβα ότι είχε δίκιο. Μην ψάχνετε τώρα εσείς για ποιο χαρτί μιλάω. Δεν το έχω αναφέρει πουθενά και ποτέ. παρόλο που έχω σχετική πληροφόρηση, ο μάγκαςςςςςςς μου άνοιξε τα μάτια στα email του. Πέταξα τα χαρτιά μου και ήταν αρκετά για να δημιουργήσουν πανικό και από τότε δεν λέει να σηκώσει κεφάλι.

  Τάκης Μορφονιός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. υπερβολες κ. τακη, φετος ειμαι μολις στο 79%...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Φέτος - μέχρι στιγμής - είναι δύσκολο να βγούν κέρδη απο bull τοποθετήσεις. Άνοιγμα θέσεων μεσομακροπρόθεσμων και αν μας κάτσει κανένα γρήγορο ραλάκι δίνουμε μέρος απο τα χαρτιά μας.

  Απαισιόδοξος είμαι κύριε zachmour για την Ελλάδα. Γιατί βλέπω ότι ακόμη οι πολίτες δεν έχουν καταλάβει βασικούς κανόνες καπιταλισμού. Με απεργίες, λαλακίες και παπαριές λεφτά δεν δημιουργούνται.
  Διαβάστε ένα πολύ ωραίο άρθρο.
  http://frapezitis.wordpress.com/2010/05/20/%CE%B3%CE%B9%CE%B1%CF%84%CE%AF-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5-%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CE%B9%CF%83-%CF%84%CE%B1-piigs-%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%AF%CF%83%CE%BF/

  Πολύ φοβούμαι ότι στην ανάπτυξη της Ελλάδας που θα ακολουθήσει στα επόμενα χρόνια, θα ξεπουλήσουμε και το τελευταίο βρακάκι μας και μυαλό δεν θα έχουμε βάλει.
  ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ που ζητούν λεφτά και μισθούς δίχως να προσφέρουν ανταγωνιστικότητα και παραγωγικότητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. πολυ επιφανειακα τα γραφει εδω ο φραπεζιτης κατα τη γνωμη μου και μαλιστα να μαντεψω πως δεν ταιριαζουν με τις αποψεις σου τακη...
  οσο πιο αντικειμενικα μπορω να δω το θεμα η μονη λυση με μελλον μα με μεγαλο βραχυπροθεσμο κοστος ειναι η χρεοκωπια και επιστροφη στη δραχμη, το σημερινο καθεστως ειναι αδιεξοδο, υποδουλωτικο και εξυπηρετει μονο τους βολεμενους τεμπελακηδες που αναφερεις κατα καιρους...
  ας μη χολοσκαμε ομως, η οποιαδηποτε αποφαση στο θεμα αυτο δε θα ειναι δικη μας, θα μας επιβληθει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. Πάει χάλασε το κλίμα... Συμφωνώ απόλυτα με όλους τους προλαλήσαντες ακόμα ακόμα και με τον αξιότιμο κύριο Τάκαρο. Χωρίς διαφωνίες θα πέσει η επισκεψιμότητα του blog! Πείτε καμιά μαλακία να ανάψουν τα αίματα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. κε Υποδιευθυντά !! να σας βάλω ένα τραγούδι της
  €vision?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
  πάω να δω King Kong και Γκοτζίλα στο New chanell.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. .Switzerland Eurovision 2010 Michael von der Heide - Il pleut de l'or= βρέχει χρυσάφι
  Εμ τι θάλεγε ο Ελβετούλης????!!!!!!

  http://www.youtube.com/watch?v=tDTip2BHw2Y

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. 102 σχόλια ?
  Θεέ και Κύριε !

  Kαι να φανταστεί κανείς ότι τα έγραψα όλα μόνος μου.

  ;-)

  Ως προς το κουϊζ της εβδομάδος, διακρίνω μια ιδιαίτερη προτίμηση στην απάντηση υπ’ αρ. 6 και αναρωτιέμαι για ποιόν άραγε λόγο.

  ;-)

  Τέλος πάντων. Μου έστειλαν πολλοί φίλοι pm, να μου κάνουν παρατήρηση που ασχολήθηκα με τη συμμορία της σβουριχτής σφαλιάρας. Το τί τους έχουν σύρει μέσα, δεν λέγεται. Ίσως να δημοσιεύσω τα πιο ενδιαφέροντα αύριο, θυμήστε μου μόνο. Αλλά επί της ουσίας οι φίλοι έχουν δίκαιο. Ειδικά του ενός το μήνυμα, με επανέφερε στην τάξη.

  «Φίλε», μου γράφει, «να θυμάσαι ότι ο ΒΛΑΚΑΣ είναι ανίκητος σε οποιοδήποτε πεδίο μάχης»

  Έτσι μου έγραψε.
  Συνειδητοποίησα τότε πως είχα κατορθώσει το αδύνατον, δηλαδή να κατατροπώσω τον ΒΛΑΚΑ. Και όχι μόνον έναν, αλλά περισσότερους μαζί. Ένας πραγματικός άθλος.

  ;-)

  Καληνύχτα παικταράδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. H βλακοσύνη είναι απέραντη και η βλακεία ανίκητη.
  Εμένα ποιο πολύ μου αρέσει ο Δον Κιχώτης της βλακοσύνης - το φιλαράκι σας ντεεεεεε - αυτός που νομίζει ότι έχει στο σπίτι του τα προγράμματα της Μorgan Stanley.
  Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεε ρε προβατάρα, θέλεις να το παίξεις και γκουρού.

  Δον Κιχώτηηηηηηηηηηη πες σε αυτόν τον Κριτικάτζα να φύγει εκτός Χρηματιστηρίων, μια για πάντα. Πούλησε τη μισά χωράφια του το Κρητικάκι, για να πλερώσει τις Χρηματιστηριακές παπαριές του, σώστου τα υπόλοιπα. Άντε κάνε κανένα καλό. Θα τον ξεκάνε τε τελείως βρεεεεε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Απόφθεγμα ζωής:

  Μην τα "βάζεις" ποτέ με *****,
  θα σε ρίξει στο επίπεδο του και μετά θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας!!!"

  εκεί που έχει τα ***** μπορεί να βάλεις ότι θέλεις π.χ. βλάκα, ηλίθιο κοκ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. Οντως Κε Τάκη οι παιχνιδιάρικες μετοχές δεν είναι το στυλ μου (το σλόγκαν μου είναι "ο τζόγος είναι για τους χαμένους" και εμείς δόξα το μυαλό μας είμαστε γενικά κερδισμένοι)...

  Επειδή όμως σας διαβάζω (καλά τώρα γουστάρω και γελάω μόνος μου για τον πληθυντικό) και στον Φραπεζίτη όπου και ο οικονομικός λόγος σας αλλά ιδιαίτερα ο κοινωνικός (να τον εκφράζετε συχνότερα ) μου είναι ιδιαίτερα αγαπητός έψαξα και βρήκα τα εξής:

  -OCN:US Ocwen Financial Corp.....το απέριψα
  -OCN:GR Omnicom Group Inc...το απέριψα ομοίως
  -OCNF:US OceanFreight Inc ...

  αυτό μου έκανε κλικ (στο προφίλ σας)...μικρά κέρδη το τελευταίο 3μηνο αλλά κέρδη και διαπραγματεύεται στο 25% από τα υψηλά της...αν μου επιβεβαιώσετε ότι όντως είναι αυτό θα "ποντάρω" (αυτή είναι η σωστή λέξη 1000$) για την αδρεναλίνη (σπανίζει όσο μεγαλώνω) αλλά και για να συμπάσχω με τους συν-μπογκ-ίτες μου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. @ zachmour

  αυτό το καθίκι,ο ευρωφονιάς,ο Λαυρέντης πόσο σπάγγος είναι???? Μόλις έβαλα μια συνεχή εντολή για 20000 κομμάτια ΒΟΧ στο 1,45,επί τόπου βάζουν 8000 στο 1,46 αλλά μαζεύουν και τα αδέσποτα ρετάλια 200 ή 300 κομμάτια που πιθανά πουλά κάποιος χαμηλά στο pre-opening...βάλε βρε τσιφούτη μια εντολή στο 1,49 αν είσαι μάγκας κι άρχοντας και διώξε τα ζωήφια...
  ...καμία σχέση με ΣΕΛΜΑΝ οι Σκρούτζηδες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. καλημέρα

  τό ἔχω ξαναπεῖ, πώς τό παρόν blog μπορεῖ νά διακρίνεται γιά τήν αὔρα του, τήν θεματολογία του, τά ἀφεντικά του, τούς περαστικούς καί τούς θαμῶνες του, ἀπό ἀθλητική γκουρουδιά ὅμως ἐλαφρῶς πάσχει. Ὁ φίλος zachmour κάνει κάποιες καλές προσπάθειες, τό ἴδιο καί ὁ κ. playboy στό παρελθόν μέ τίς γκουρουδιές γιά Μπάρτσα καί Μουρίνιο.

  Θά συνεισφέρω γκουρουδίζοντας. Πλησιάζει καί τό μουντιάλ. Κάπου διάβασα ὅτι ἡ JPMprgan προβλέπει κυπελλοῦχο τήν Ἀγγλία. Πιό εὔκολο εἷναι νά πάρει τό τσάμπιονς λίγκ ἡ Δόξα Βύρωνος.

  Ἐπαναλαμβάνω κάτι πού εἷχα καί στό παρελθόν τονίσει. Τό παραμύθι τῶν γάβρων ξεθώριασε. Καί ἔπεται συνέχεια. Ἄν ὁ Κόκκαλης τήν κάνει ἀπό τόν γάβρο, ἐκτιμῶ ὅτι στά τέλη τοῦ 1ου γύρου θά βρίσκεται τό πολύ 12ος ( πρίν καμμιά εἰκοσαριά χρόνια εἷχε συμβεῖ τό ἴδιο). Ὄχι ψηλότερα.

  Χαιρετῶ . Καλό Σαββατοκύριακο καί χρόνια πολλά στούς/στίς ἑορτάζοντες/ουσες

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. Κύριε hippy καλή μελέτη

  http://www.oceanfreightinc.com/

  http://www.oceanfreightinc.com/files/ocnfar2010.pdf

  Ο Τάκαρος βάζει ή παίζει λεφτά μόνο σε Έλληνες ή σε Ελληνικά λαμόγια. Ούτε ένα ευρωδολάριο σε ξένους ή σε ξένες τράπεζες. Ούτε ένα. Αν χάσω τουλάχιστον τα λεφτά μου να πάνε σε Έλληνες.
  ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
  Εδώ ή θα χαιρετήσετε ΚΑΙ τα 1000 δολ και θα μείνετε ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙ ή θα βγάλουμε πολλάααααααα λεφτά. Το κρίμα στο λαιμό σας.

  Το βράδυ αποκλειστική ανταπόκριση απο Νότια Αφρική. Ποιά είναι τα φαβορί? Ανάλυση εις βάθος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. Πόσα και πόσα λεφτά έχει βάλει στην τσέπη ο Κόκκαλης δεν μας λέει. Τόσα χρόνια είχε χορηγίες από Siemens και όλους τους παρατρεχάμενους και διαρκή και εξασφαλισμένα έσοδα από Champions League. Μόλις κόπηκαν αυτά ξαφνικά κουράστηκε και θα κάνει λέει σχεδιασμό της νέας χρονιάς μετά το ΔΣ στις 14/6 όταν θα έχει ήδη αρχίσει η προετοιμασία (Με ποιον άραγε προπονητή?)

  Σκεφτείτε ότι κάθε χρόνο ξεκινούσε τη χρονικά με budget που περιελάμβανε 10-15εκ περισσότερα έσοδα από όλους τους άλλους. Για να δούμε φέτος που ξεκινάνε όλοι (πλην βάζελου) από την ίδια πάνω κάτω αφετηρία...

  Πάντως το να συζητάμε για Ελληνικό ποδόσφαιρο είναι ψιλοαστείο όταν πλέον στην TV βλέπεις όλα τα πρωταθλήματα και ακόμα και όταν παίζει η ομάδα σου ντέρμπυ πολλοί γυρίζουν το κανάλι γιατί προτιμούν να δουν Man Utd - Everton ή Valencia - La Coruna όπου όσο κάνουν εδώ να εκτελέσουν ένα φάουλ στο άλλο παιχνίδι έχουν μπει τρία γκολ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. Με αφορμή το χάσιμο των 5000 στον FTSE επισημαίνω ότι την άνοιξη του 1998 που πρωτοασχολήθηκα με Χρηματιστήρια ο FTSE ήταν στις 6000 μονάδες. Δηλαδή 12 χρόνια μετά είναι 16,7% κάτω. Στο αντίστοιχο διάστημα DOW και DAX έχουν κερδίσει μόλις 15%, ενώ το δικό μας το μπουρδέλο χάνει 40%. Τότε είχα καθηγητή στο Imperial τον Elias Karakitsos που γράφει που και που στο capital σαν ιδιοκτήτης κάποιου fund και μας είχε πει την ημέρα που ανακοίνωσε ο Σημίτης την υποτίμηση: Βάλτε τα όλα μέσα...!!! Δυστυχώς δεν είχα λεφτά τότε να βάλω!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. -Και τί κάνω που λέτε, ο σατανάς ; Πάω και στέλνω με mail στο ΜΥΑΛΟ τους κωδικούς μου στη χρηματιστηριακή. Και του λέω του Μυαλού : «-Μυαλέ, έμπα μέσα, δες τη μερίδα, ψάξε, φέρε ορκωτούς λογιστές, φέρε κλιμάκιο του ΔΝΤ, φέρε όποιον κερατά θες κι έπειτα κάτσε γράψε ρεπορτάζ τί ακριβώς είδες εκεί μέσα». Ίσαμε Πούλιτζερ χτυπάει, με τέτοιο λαβράκι.

  Και περιμένω τώρα τον Μυαλό, να βγεί να κάνει το ρεπορτάζ, να γελάσει κι ο κάθε πικραμένος. Ή μάλλον να κλάψει κι ο κάθε πικραμένος. Διότι βέβαια, δεν πιστεύω κανείς από σας να νόμισε ότι έκανα πλακίτσα όταν έλεγα στους πικραμένους διψήφιους «δείχτε τα χαρτοφυλάκια, ρε πικραμένοι !». Έτσι είναι. Οι άντρες δεν μεγαλώνουν ποτέ. Πάντα έφηβοι μένουν. Καλά μας τα λένε οι γυναίκες. Στο γυμνάσιο τις βγάζαμε όξω στις τουαλέτες, να τις μετρήσουμε, ποιός την έχει μεγαλύτερη. Τώρα που μεγαλώσαμε λιγάκι, βγάζουμε όξω τις μερίδες, να δούμε ποιος την έχει μεγαλύτερη και καλύτερη.

  Δηλαδή, για να ακριβολογούμε, μόνον εγώ την έβγαλα όξω, ο ξεδιάντροπος. Οι άλλοι δεν βγάλαν τίποτα. Καθότι, άπαξ και σ’ αδίκησε η φύση, τί να μας δείξεις ρε κακομοίρη ; Το μόνο που δεν μπορώ να καταλάβω, είναι πώς εξηγείται στατιστικά τόσοι νοματαίοι στην ίδια παρέα και να την έχουν όλοι μικρή. –Τι είν’ αυτό ; Το Club των αόρατων μορίων και των εξαϋλωμένων χαρτοφυλακίων ; Καλά λέγαν οι αρχαίοι, ότι «μικρός μικρώ αεί πελάζει». Και να συμπληρώσω εγώ, ότι όποιος γράφεται σ’ αυτό το κλαμπ, αεί βελάζει.

  H σεμνοτυφίες είναι για τους αδικημένους γαριδάκηδες, πάσης φύσεως. Ανατομικής, εγκεφαλικής, διανοητικής εν γένει, μορφωτικής, έτι δε και χρηματιστηριακής, που γι αυτό μιλάμε στο κάτω-κάτω.

  -Αλήθεια, εκείνος εκεί ο Kamenos -όνομα και πράμα- που να χάθηκε άραγε ; Ήθελα να ΄ξερα, με τόσους υπόγειους επιστήμονες τριγύρω του, δεν βρέθηκε ένας –μωρέ ένας !- να τον προφυλάξει ; Πάρτον κάτω κι αυτόν. Αντίο ζωή. Σαπωνοποιήθηκε κι αυτός. Τελικά, σ’ συτήν την ομήγυρη όλοι αγιάζουν, σαν εκείνον τον άγιο Βησσαρίωνα που τον βρήκανε σαπούνι στο μνήμα μέσα.

  Ή το άλλο, εκείνο το παπαδάκι που θα μου στέλνανε, τί έγινε, έχασε το δρόμο ; Να μου το στείλουνε το παιδί, να το χειροτονήσω εγώ, απευθείας Μητροπολίτη.

  Χαμογελαστοί παπατζήδες με μαγιώ, με τον παπά ν’ αλλάζει θέση ανά δευτερόλεπτο.

  Θέλω να πω, όταν αποφασίζεις να κάνεις στον άλλον ένα χοντρό χουνέρι, πρέπει να ‘χεις τ’ άντερα να το πας μέχρι το τέλος. Στην πορεία βλέπεις και τί κότσια έχει ο απέναντι. Άμα μάλιστα τύχει να είναι και καμιά κότα πλουμιστή, τονε παίρνεις αμπάριζα και τον πάς ίσαμε το Διδυμότειχο με τις κλωτσές. Ή ίσαμε τη γέφυρα του Ρίο, κωλοφεράτζα. Κι ίσαμε το Σίδνεϋ ακόμη, εάν χρειαστεί.

  Και στη διαδρομή δεν μένει τίποτε, παρά μόνον κάτι πούπουλα, του δόλιου του πτηνού, που βγάζει ένα τελευταίο πνιχτό κακάρισμα, καθώς του στραμπουλάνε το σβέρκο.


  Επόμενο θέμα, που άνοιξε ο Αρχισυντάκτης, επαγελματικό ποδόσφαιρο. To μέλλον.

  Πάμε παρακάτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. Εγώ πάντως αφεντικό οφείλω να ομολογήσω ότι από τα απόλυτα ψηλά του 2007 έχω απώλειες της τάξης του 25%, αλλά θεωρώ επιτυχία ότι ξεκίνησα πριν 10χρόνια με το δείκτη στις 4.000 μονάδες και είμαι πολύ καβάλα στο άλογο... Δυστυχώς δεν εκμεταλλεύτηκα πολύ το περυσινό ράλυ και έτσι έμεινα στις απώλειες σε σχέση με τον Ιούλιο του 2007.

  Μάλλον γι αυτό εσύ είσαι ιδιοκτήτης του μέσου αυτού και εγώ απλός υπάλληλος (έστω και Αρχισυντάκτης...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. παραμενω πεπεισμενος (sic) σορτ για τις αγορες, μεχρι που επεσε το ματι μου στο εξης:

  Robert Prechter "Είμαστε (μπήκαμε) σε πορεία σε για μία πολύ μακριά περίοδο αγοράς Αρκούδων"

  ουουουχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. Κύριε Zachmour ο άνθρωπος είναι μορφή και προπαντός είναι Έλληνας. Και όμως οι δημοσιοκάφροι μας τα έχουν κάνει τούμπανο με τους Στιγκλιδες, του Ρουμπίνιδες και όλους τους παπαρολόγους.
  Γιατί βρεεεεεεε δεν βάζετε τους δικούς μας να κάνουν αναλύσεις?

  Υποθέτω πως θα το ξέρετε ΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ το βιογραφικό του. Πολύ μάγκαςςςςςςςςςςςςςςςς. Προέβλεψε την κρίση που βιώνουμε. Βρήκε τα χαμηλά του SP 500 όταν ακόμη αυτός ήταν στα 1300, είπε για δολάρια ευρώ και μελλοντικές ισοτιμίες.
  Μεγάλος μάγκαςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς και όχι μαιντανός και Ρουμπινοκεφτές που μας προβάλουν οι άμπαλοι των ΜΜΕ.

  Αν κρατάτε επαφή μαζί του, οπωσδήποτε πρέπει να ανταλλάξουμε email. Οι φίλοι του Ηλία είναι και δικοί μου φίλοι.
  Δεν σας ξανακοντράρω.

  Τι λέει τώρα? Μα ότι λέει ο Τάκαρος.
  Elias Karakitsos
  Σε μακροπρόθεσμο επίπεδο, ο κίνδυνος χρεοκοπίας εξαρτάται από την ελληνική κυβέρνηση και τον ελληνικό λαό. Ο δανεισμός των επόμενων τριών ετών θα μας δώσει επαρκή χρόνο για να προχωρήσουμε στις δομικές αλλαγές που θα καταστήσουν την Ελλάδα ανταγωνιστική και ισότιμο εταίρο στην Ευρωζώνη.

  Εάν θέλουμε να επιτύχουμε το παραπάνω θα πρέπει να αλλάξουμε. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με τη νοοτροπία των 30 τελευταίων ετών, η οποία είναι αυταπόδεικτο ότι δεν είναι βιώσιμη.


  Τάκης Μορφονιος Ξυπνάτεεεεεεεεε ρεεεεεε και δουλέψτε αντί να δουλεύετε τον κόσμο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. Και πού γράφει αυτός ο Karakitsos κύριε Τάκη, να τον διαβάζουμε κι εμείς ?

  Ζάχμουρ, το -25% είναι ευκόλως αναπληρώσιμο, πιστεύω. Εγώ, Δεκέμβρη 2008 έγραφα μείον 40%, το θυμάμαι πολύ καλά. Από Φλεβάρη 2009 άρχισα κάπως να ισιώνω και μέχρι Σεπτέμβρη είχα έρθει ίσα βάρκα-ίσα πανιά. Κατά φθινόπωρο 2009 ρευστοποίησα και τράβηξα έξω το 60% κι άφησα μέσα τα υπόλοιπα, ουσιαστικά μονόχαρτος, αλλά να μη χάσω και τη θέση μου. Από κεί και πέρα δεν είχα ζημιές και σχετικά πρόσφατα με πέρασε και μπροστά, λόγω κινέζικης συγκυρίας, αφού πρώτα ξεροσταλιάσαμε από αρχές Μάρτη να περιμένουμε τον Κάπταιν, να φιλοτιμηθεί να έρθει. Τρείς μέρες τώρα δίνω, με την προσδοκία να ξαναπάρω, όταν και όποτε. Και εάν βεβαίως, διότι ποτέ δεν είσαι σίγουρος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. Hippy & Playboy,
  Άκουσα για OCNF (χρησιμοποιώ το stockticker – για αποφυγή παρεξηγήσεων) και μπήκα αν δεν ενοχλώ και δεν μιλάτε με λεφτά monopoly τότε ακούστε και αυτά για την οσιανφρειτ ινκ.
  Ο ιδιοκτήτης της OCNF είναι ο ανιψιός του Κου Tz.Οικονόμου, δλδ ο CEO της Cardiff που είναι επίσης στον NASDAQ.
  H OCNF πουλάει μετοχές γιατί έχει υψηλά δάνεια από τα πλοία που αγόρασε από την DRYSHIPS σε υψηλότατη τιμή.

  Σίγουρα η τιμή της στο χρημ/ρίο είναι χαμηλή αλλά όταν έχεις υψηλά δάνεια / χρεολύσια και αντί να κρατήσεις τα πλοία τώρα που αρχίζουν και ανεβαίνουν τα ναύλα, τότε είσαι σε λάθος πλευρά.
  Όποιος θέλει περισσότερες διευκρινήσεις ..ας κοιτάξει να δει και τα πωλητήρια που έχει ανακοινώσει και στην πρώτη σελίδα της η “oceanfreightinc”. Προσωπικά με τον Κό Οικονόμου δεν θα έκανε ποτέ κανένα business. Μόνο θεματοφύλακας στα κέρδη του θα ήθελα να ήμουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. //απόσπασμα από το αρχείο http://www.oceanfreightinc.com/press/ocnf032310b.pdf //
  23/03/2010
  As of the day of this release, OceanFreight owns a fleet of 13 vessels
  comprising of 9 drybulk vessels (3 Capesize, 6 Panamaxes) and 4 crude carrier tankers
  (1 Suezmax, 3 Aframaxes) with a combined deadweight tonnage of about 1.4 million tons.
  //τέλος//
  Στην αρχική σελίδα γράφει.
  OceanFreight Inc., is an owner and operator of both drybulk and tanker vessels that operate worldwide. As of the date of this release, OceanFreight owns a fleet of 11 vessels, comprised of 8 drybulk vessels (3 Capesize, 5 Panamaxes) and 3 crude carrier tankers (1 Suezmax, 2 Aframaxes) with a combined deadweight tonnage of about 1.2 million tons.

  Δηλ πούλησαν 2 πλοία (τα πλοία που ήταν καινούργια και μεγαλύτερα που είχαν σε χωρητικότητα και ποίος τα πήρε?) από τις 23 Μαρτίου έως σήμερα.
  Πήραν ρευστό και από 0,75 σεντς πάει η μετοχή την επόμενη μέρα 0,815 σέντς έεε από τότε όλο πέφτει και όλο πουλάνε καραβιές μετοχές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Κύριε Χασάπη γουστάρω παρεμβάσεις ουσίας. Καλά κάνατε και είπατε αυτά που βλέπετε.

  Έδωσα link που μπορεί όποιος ενδιαφέρεται να βρει στοιχεία και να ανακαλύψει του κινδύνους, είπα στον κύριο hippy ότι είναι στοίχημα που δεν ταιριάζει στο προφίλ του, τόνισα ότι εδώ ή πολλά θα πάρεις ή θα μείνεις με τα χαρτιά στο χέρι, μόνο στο παρασκήνιο δεν αναφέρθηκα και υπάρχει λόγος που κάποιοι ωθούνται σε πωλήσεις.
  Νομίζω ότι το υλικό είναι αρκετό για να κατατοπιστεί, όποιος γουστάρει και να δει τι ρίσκο μπορεί να πάρει και αν θα το πάρει.

  Κύριε Swear δεν γράφει πουθενά. Που και που θυμούνται και του παίρνουν καμιά συνέντευξη. Αν λεγόταν Νουριέλ αντί Ηλίας θα μας τα έπρηζαν τα ούμπαλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1527400&pg=627&pid=1698419&orderdir=asc#post_1698419

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. η δική μου γκουρουδιά είναι στο "wet" shipping και στην ΝΑΤ. Άν και είμαι αγορασμένος σε άλλες τιμές απλά για την ιστορία έχει σήμερα 27.66$ και το $/€ είναι 1.21.

  Ξεκάθαρα δίνω τιμή και μετοχή - όποιος θέλει έρχετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. πολύ γκουρουδιά έχει πέσει τελευταίως στο blog. ήρθα να ψεκάσω για να καθαρίσει ο τόπος..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. ειδικά αυτός ο playboy ρε παιδάκι μου.. έχει βέβαια χρήσιμα χαρακτηριστικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. η μυτόνκα του για παράδειγμα, σε εμένα ειδικά θα μπορούσε να αποδειχθεί ιδιαιτέρως χρήσιμη! -το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι μάγκες? ;)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. Ρίχνετε ότι έχετε κύριε butcher.
  Εγώ είμαι fun των ταμειακών ροών - αυτές εύκολα τις εντοπίζω - και τις χειραγώγισης. Δίχως λόμπι εγώ σε μετοχή ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ , τουλάχιστον σε αυτή τη φάση.
  Ρίξτε και παρασκήνια, εγώ αξιολογώ και αν πειστώ τους δίνω και καταλαβαίνουν.


  Η μύτη μου ποτέ δεν κλάνει
  και εμφανίζεται ο κοστοκλάνι
  Γκουρού μεγάλος είναι
  αλλά τη μύτη μου την πιάνει
  μπόχα και δυσωδία
  πω πω τι κωλοφαρδία
  πήγα ΕΤΕ και αγόρασα
  στο σαράντα φεύγα
  και έμεινα να την κοιτώ
  αντί να πω βρεεεεεεεεε άντε φεύγαααααααααααα.

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς δεν το περιμένατε πάλι το σημερινό. Έτσιιιιιιιιιιιιιιιι? Το εύρος, το εύρος, σας το έδωσα πολύυυυυυυυυυ εγκαίρως και όχι σαν κάτι άλλους που εμφανίστηκαν χτες και σήμερα να μας μας πουν πως ντε και καλά κλείσαν τα short τους κατά 20% σε δόσεις.
  Σιγά τα σορτσάκια σας καλέεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!
  Βρε πρώτα θα τα ανοίγετε και θα τα δηλώνετε και μετά θα τα κλείνετε και θα κομπάζετε.
  Άμπαλοιιιιιιιιιιιιι

  Καταλάβατε τώρα κύριε zachmour ποια είναι η μαγκιά? Ήρθα οι άμπαλοι, οι εξαφανισμένοι να πουν παπαριές. Που ήσασταν τόσο καιρό βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε? Σας είχε καταπιεί ο DOW JONES INDYSTRIAL AVERAGE?

  Τάκης Μορφονιός
  έχει μύτη που μυρίζει
  και ελεύθερα γκουρουδίζει. (δεν κάνω για ποιητής, μόνο για γκουρού)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. Βρε λέτε να γυρίσει ο SP 500 προς τα 1250 και να τα αφήσει πάλι όλους τους γκουρούδες άφωνους και ξεβράκωτους.

  Μπααααααααααααααααααααααα αυτοί θα έχουν δίκιο πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. αχα χα πρρρρρρρρρ χαχα πρρρρρρ οοχα χα πρρρρ

  κ. μορφονιέ πρρρρρ θα πρρρ μου πρρρ δανίσετε λιγο την μυτόνκα σας πρρρρρ χα χα πρρρ γιατί έχω εξαντληθεί πρρρρρρρ από πρρρρρ την πολύ εξαέρωσηπρρρρρρρ οοχα χα
  ..
  τσαφ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Αγαπητέ Playboy περί ΝΑΤ,
  λοιπόν πάρε κατσαβίδι και βίδωσε καλά αυτά στο μυαλό σου.
  Η πρόταση βασίζετε στα χαμηλά των ναύλων για “wet” γιατί στα “Dry” είναι στα ψηλά και στην μελλοντική ΖΗΤΗΣΗ πετρελαίου.

  Α. Δίνει επί 51 συναπτά συνεχόμενα 3-μηνα μέρισματάρες (πηγή: http://www.nat.bm/IR/dividends.html).

  Β. Έχει όλο τον στόλο της στην θάλασσα και όχι μπαίνω στο Νασδακ για να πάρω λεφτά για τα πλοία που «ΘΑ» αγοράσω (το έπιασες το υπονοούμενο!) βλέπε SCORPIO.

  Γ. Έκλεισε συμφωνίες το 2009 (αν σου λέει τίποτα αυτή η χρονιά για την ναυτιλία?) για 2+2 καινούργια πλοία (παραλαβές) στο 3Q 2010 και 2011 όταν η αγορά νεότευκτων πλοίων ήταν στα χαμηλά. Με όρους ευνοϊκότατους – όχι αγορές μεταχειρισμένων από φίλους κ συγγενείς (καρφίιιι).

  Δ. Η εταιρεία δεν έχει καθαρά δάνεια “net debt” εάν πιστεύεις στην SEC τότε αυτό το λίνκ θα σε διαφωτίσει. (http://www.nat.bm/IR/press_releases/1413924.html

  E. Με το τέλος το 2011 θα έχει +67% μεγαλύτερο στόλο.

  Z. Τα πλοία της είναι όλα στην SPOT αγορά δλδ δεν είναι χρόνο-ναυλωμένα και δεσμευμένα με συμβόλαια οπότε εκμεταλλεύεται 100% ανοδική αγορά.

  Η. Το τελευταίο που έχω να πω γιατί τα άλλα είναι στα εξελόφυλλα είναι ότι ο ιδιοκτήτης είναι άψογος και κουβαλάει λίγη τρέλα.
  Αν κάνεις λίγο γκούγκλινγκ και βάλεις και μετάφραση στα Νορβηγικά θα καταλάβεις “Mr. Herbjørn Hansson”. Βέβαια το όνειρο του είναι να διαλύσει τον ανταγωνισμό !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. Αφεντικόοοο, οπως λέει κι'ο Αρχισυντάκτης, επιστρέφεις με το θερινό ηλιοστάσιο?

  ""@zelis677, swearengen, shark_3300
  ban μέχρι 20/6""

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. Αν την πιστεύετε την κρατάτε. Τεχνικά βλέπω πως θα δώσει μεγάλη μακροπρόθεσμη κίνηση, πολύυυυυυυυ μεγάλη κίνηση.
  Στα υπόλοιπα οφείλω να - ΚΑΙ ΘΑ - την ψάξω.

  Ότι έχετε απο παρασκήνιο ρίχτε το.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. τώρα αν προσπαθήσουμε να το αναλύσουμε πιο ψύχραιμα (ένα καλό πορδοβούλωμα πάντα βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση) θα βλέπαμε ότι πάσχει από σύνδρομο μακράς παραμονής σε γκουρουδοπαρακμιακό περιβάλλον τύπου capital forums. η πολύ μ.. τυφλώνει έλεγαν κάποιοι παλιότερα, εκατοντάδες χαμένες ώρες ανάγνωσης παρακμιακών στο capital και να το αποτέλεσμα (playboy) λέω εγώ τώρα. Αμ και αυτή η μυτόνγκα πως νομίζετε ότι προέκυψε, εε?

  Εδώ εφιστώ την προσοχή του οικοδεσπότη διότι πρόσφατα με ενημέρωσαν ότι και αυτός εθεάθη να συγχρωτίζεται με άτομα του ανωτέρω αναφερόμενου χώρου. Εντάξει αγαπητέ, μια φορά δεν θα σου αφήσει κουσούρι αλλά μέχρι εκεί. Bluesman (20 Μαΐου 2010 8:15 μ.μ. ) και άλλοι στα λένε καλά, άκου τους.

  Συνεχίζεται..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει επαφή με τον Ηλία. Σε κάτι διαλέξεις που έχει δώσει κατά καιρούς στην Αθήνα έχω πάει έχουμε μιλήσει αλλά μέχρι εκεί. Εσύ πού τον ξέρεις? Έχει περάσει από σημαντικές θέσεις σε εταιρείες συμβούλων και επενδυτικά funds...

  Αφεντικό σου μιλάω από το λιμάνι σου. Πάω για Σύρο!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. Κε Αρχισυντάκτα

  μην ξεχάσεις να φέρεις χαλβαδόπιτες του Λάσκαρη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. καλό τριήμερο Κε Αρχισυντάκτα,
  όσο για τον πρόεδρο έχεις απόλυτο δίκιο,
  θα ψάχνει για προπονητή μετά ο μουντιάλ δλδ άντε γειά!
  Νομίζω οτι βαδίζουμε σε νέα μαύρα χρόνια. Χώρια ότι δεν αναφέρεις τα έκστρα έσοδα απο το ιδιόκτητο γήπεδο. Να μην πούμε για τα ξεπουλήματα ποδοσφαιριστών τύπου Γιαννακόπουλου την τελευταία στιγμή των μεταγραφών.

  Όσο για την επιλογή "ρίσκου" του Playboy της Όσιανφρέιτ Ινκ νομίζω οτί είναι πύθος των Δαναΐδων ο ισολογισμός της - μόνο μάθε ποιός "Θείος" της πουλάει τα χρυσοπληρωμένα πλοία και ποιός τα αγοράζει κοψοχρονιά. Δεν μπορώ να πω πιο πολλά.... νομίζω οτι έγινα απόλυτα κατανοητός.

  Για μένα οι επιλογές είναι δύο, ΝΑΤ και ***.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. και για να μιλάμε με στοιχεία κάνω ένα κοπι+πέιστ απο το βιογραφικό του CEO της Οσιαν Φρέιτ όπως το έχει το Ρόιτερς.
  Νομίζω οτι η ικανότητα του στις αγοραπωλησίες πλοίων δεν είναι για το ώφελος των μικρομετόχων της ΟσιανΦρέιτ, επίσης αναφέρει ξεκάθαρα και την σχέση του με τον Κο Οικονόμου.
  (λινκ: http://www.reuters.com/finance/stocks/officerProfile?symbol=OCNF.O&officerId=1010616)

  και σε επείδή επηρεάστηκα απο τις αναφορές για τον πρόεδρο που είπε ο Κος Αρχισυντάκτης διαβάστε και για τον νο 2 της Οσιαν να δείτε πόση σχέση έχει με την ναυτιλία.


  People: OceanFreight Inc. (OCNF.O)
  Stocks | Industrials | Marine Transportation

  * Overview
  * News
  * Key Developments
  * People
  * Charts
  * Financials
  * Options
  * Analysts
  * Research

  OCNF.O on Consolidated Issue listed on NASDAQ Global Market

  0.53USD
  12:17pm EDT
  Price Change (% chg)

  $0.02 (+3.08%)
  Prev Close
  $0.51
  Open
  $0.50
  Day's High
  $0.57
  Day's Low
  $0.49
  Volume
  1,285,878
  Avg. Vol
  2,249,947
  52-wk High
  $1.87
  52-wk Low
  $0.49

  view people for:
  Liveris, John
  Brief Biography

  Prof. John D. Liveris is Chairman of the Board of OceanFreight Inc. He is Directors since April 2007, has served as Chairman since December 2007 and is a consultant in the technology and defense industries based in Athens, Greece. His most recent affiliations include ContourGlobal LLC, Scientific Games Corporation, Hellenic Telecommunications Organization (OTE), Motorola, EADS Eurofighter, the Monitor Company and Northrop Grumman Corporation. Prior to his current activities, Professor Liveris was, until 1999, the Group Senior Advisor at Intracom, the Greek telecommunications and electronics manufacturer where he was responsible for developing thrusts into new markets, including the establishment of a Defense division, and new technologies, for revamping Intracom's image and for all relations with the multi-lateral funding institutions. Mr. Liveris studied Mechanical Engineering at Tufts University in Boston, Mass. He did his graduate and doctoral studies in Engineering Management at the George Washington University in Washington, DC. There he taught from 1979 to 1996, attaining Professorial rank. Prof. Liveris has had a twenty-year professional experience in Washington, DC in various Greek government and private sector managerial and consulting positions. He has also had an career as a journalist.

  Βουαλά

  Kandylidis, Antonis
  Brief Biography

  Mr. Antonis Kandylidis is Chief Executive Officer, Director of OceanFreight Inc. He has served as Chief Executive Officer since December 2007, has served as a member of Board of Directors since September 2007 and served as Interim Chief Financial Officer from April 2008 to January 2010. Mr. A. Kandylidis started his career at OMI Corporation's commercial department. During his tenure at OMI Corporation he gained experience in the tanker vessel business and held various positions with responsibilities spanning Sale and Purchase, Time Charters, FFA Trading, Corporate Finance and Strategic Planning. In the spring of 2006, he returned to Greece where he provided consultancy services to companies affiliated with ship-owner Mr. George Economou. In September of 2006, Mr. Kandylidis founded OceanFreight Inc. and in April of 2007 he took the Company public. Mr. Kandylidis graduated Magna Cum Laude from Brown University and continued his studies at the Massachusetts Institute of Technology where he graduated with a Masters degree of Science in Ocean Systems Management.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. μα καλα βρε butcher, που ησουν χαμενος τοσο καιρο; θεικη δουλεια, μη σε χασουμε...
  αντιθετα εκει στο καπιταλονταρινταρι που ριχνω καμια ματια γραφουν κατι παπαριες, δειτε σημερα πριν το ανοιγμα της γουολ...

  Σήμερα πιστεύω είναι μια καλή μέρα για ενδοσυνεδρικό ποντάρισμα ενός γερού γυρίσματος στον αμερικάνο με ένα βαρβάτο λονγκ etf και έξοδο στο κλείσιμο, αρκεί να κάνει γερή βουτιά τις πρώτες 1-2 ώρες, μικρό ρίσκο, μεγάλη προσδοκία...

  και το υπογρφαφει ενα νουμερο με νικ ακουσον, ακουσον, discoboy λεει, ουουουσσστττττ σιχαμενοι καρεκλαδες...

  http://www.youtube.com/watch?v=bBKPAZlo-OQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. Βλέπω τώρα, μου το ρίξανε το ξεγυρισμένο το ban, ζωή να ‘χω. ‘Ντάξει, θα επιζήσουμε.

  Καλά, ο άλλος κόντεψε να πάθει εγκεφαλικό. Τη μία ικετεύει γονυπετής το Κάπιταλ να τον διασώσουν από τον κακό άνθρωπο που θέλει να τον μηνύσει, και τελικά καταλήγει να απειλεί ΑΥΤΟΣ με δικηγόρους και δικαστήρια και δεν ξέρω τί άλλο. Άφρισε, φρούμαξε, λύσσαξε από το κακό του. Κόντεψα να πέσω χάμω από τα γέλια.

  Περίπτωσή κατεπείγουσα, αρμοδιότητος 166. Να του δώσω και το τηλέφωνο εάν θέλει.

  Τέλος πάντων, από δικηγόρους και λοιπούς χαρτογιακάδες, εγώ δεν καταλαβαίνω Αλλάχ. Μακάρι δηλαδή να βρεθεί και κάνας καραγκιοζάκος να μου κάνει μήνυση, να σας γράφω live τα εν δικαστηρίοις τεκταινόμενα, να μην σας μένει άντερο. Φαντάσου τώρα, δίκη με μηνυτή τον Κάρπυ, χώρια τα σούργελα που θα κουβαλήσει για μάρτυρες. –Τι σου κάνανε παιδί μου και κλαίς ? –Με ξεβρακώσανε στο φόρουμ κύριε Πρόεδρα, αυτός ο αλήτης ο Swear.

  Άειντε ρε, παρακαλάτε να με μηνύσουνε. Φέρτε μου δικηγόρους, φέρτε μου δικαστάδες, φέρτε μου μάγισσες και χαρτορίχτρες, φέρτε μου παπατζήδες και αράχνες.

  Ποτέ μου δεν υπολόγισα θρασύδειλα ανθρωπάκια. Όταν έχεις δουλέψει από νέος, σε δουλειές έξω, δουλειές διάφορες κι απίθανες, από υπάλληλος μέχρι κι αφεντικό, από του ποδαριού μέχρι επιστημονικές κι από τον υπόκοσμο μέχρι τα σαλόνια, όχι κοπρόσκυλο διορισμένο πίσω από ένα αδειανό γραφειάκι, τότε κάπως έχεις ξεστραβωθεί.

  Όποιος λοιπόν έχει τ’ αρχίδια και τα λεφτά να πληρώνει, ας προσέλθει εν Αθήναις, για τα περαιτέρω. Και μόλις μπει στη φάκα, του κοπανάω από πάνω και μια ανταγωγή σουβλερή και του αλλάζω τον αδόξαστο. Αυτά είναι στρατηγικές, δεν είναι δικηγορίστικες μαλακίες, πρέπει να κόβει το μυαλό σου για να τα σκεφτείς και να τα κάνεις. Ίσως να έπρεπε να έχω γίνει δικηγόρος, αλλά από την άλλη δεν τους γουστάρω τους δικηγόρους.

  Έλεγα και χτες : Η άποψη αγοράζεται, δεν είναι τζάμπα. Τουλάχιστον εγώ τη δική μου την άποψη πάντα την πλήρωνα και θα συνεχίσω να το κάνω, χωρίς να φείδομαι κόστους. Εάν ήταν στη ζωή μου να φοβάμαι το κάθε αρχιδάκι που θα μου ξεφυτρώσει μπρος μου, τότε άστο καλύτερα. Τα σκουπίδια τα χώνω στον σκουπιδοτενεκέ και τους βροντάω και το καπάκι από πάνω.

  Να πω και μια κουβέντα για το ΜΥΑΛΟ, που απέδειξε (και) σήμερα σε πολλούς ότι έχει κότσια και είναι και παντελονάτος, κι ας διαφωνώ σε πολλά. Του έστειλα τους κωδικούς μου, να δει την εικόνα, για να μη μας τα ζαλίζουν πλέον με παπαριές οι βρυκόλακες. Για να τους βουλώσω το στόμα μια και καλή, όπως και έγινε. Θα μπορούσε το ΜΥΑΛΟ να μου πει, ξέρεις, μα, μου, σου, του, φοβάμαι, δεν θέλω να αναμιχθώ και τέτοια γκομενίστικα. Ξέρω ότι τον έφερα σε δύσκολη θέση, διότι στο κάτω-κάτω δεν τον ρώτησα. Του πετάω ξαφνικά τους κωδικούς στη μάπα και του λέω «μπες-δες-τελείωνε». Και θα μπορούσε και μετά να κάνει το κορόϊδο, μέχρι να εκτονωθεί η κατάσταση. Αυτός όμως βγήκε στα ίσα και είπε σταράτα «αυτό κι αυτό, όπως τα λέει ο Swear είναι τα νούμερά του».

  Και από κει και πέρα, αντίο ζωή οι άλλοι. Η υπέρτατη ξεφτίλα. Η γελοιοποίηση. Η κατάρρευση. Έβγαλα μετά στη φόρα και τα υπόλοιπα, με το Σίδνεϋ και τις Δεξαμενές και τις Βαγγέλες-ξενοδόχους και τα έχασαν τελείως. Ούτε ήξεραν πού πατούσαν, ούτε ήξεραν που βρίσκονταν. Μπερδεύτηκαν και μεταξύ τους, ο ένας μου είχε στείλει mail χωρίς να το ξέρει ο άλλος, βγήκε ο άλλος ο καψερός να ωρύεται, ξανά ο άλλος να βλαστημάει και να βγάζει αφρούς από το στόμα, να μου λέει να κάνω ταπετσαρία τα πινακίδια, χαμός. Ένα μπουρδέλο γινήκανε και να πέφτουνε κάτω, όπως οι ΑΕΚτζήδες παλιά, να παρακαλάνε να διακόψει ο ρέφερη τον αγώνα, να τελειώνει το μαρτύριο.

  Συγγνώμη δηλαδή, αλλά αυτά τα έργα δεν παίζονται οπουδήποτε ;-)

  Επαναγκουρουδιάσατε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. Κύριε zachmour αφήστε που τον ξέρω. Ας περιοριστούμε ότι ο τύπος είναι πολύ μάγκαςςςςς και όμως οι παπαροδημοσιοκάφροι προβάλουν το Ρουμπί το κουμπί τον Ρουμποκουμπολογί, τον Ρουμπινοκεφτέ ντεεεεεε.
  Στο βιογραφικό του δικού μας υπάρχουν και άλλα. Σύμβουλος σε μεγάλους οίκους και πολυεθνικές όπως Citigroup, αλλά έχει διατελέσει και σύμβουλος όπως στην Ευρωπαϊκής Επιτροπή και της βρετανικής κυβέρνησης.
  Εγώ τέτοιους παρακολουθώ.

  Κύριε Χασάπη νομίζω πως ρίχνετε δίχτυα για να πιάσετε παρασκήνιο.
  Η Έδρα είναι στην Κηφισίας.

  Κύριε kostoklani βασικά σπάω πλάκα. Μεγάλη πλάκα. Συνήθως γράφω μετά τις 8 το βράδυ και τις πρωινές ώρες μέχρι τις 10. Στις αργίες αναπαύομε, το γλεντάω κανονικά με πιπινες και φραπόγαλα, αραλίκι, ξάπλες και μάσες
  Γράφω εδώ στο κλέφτικο και στον frapeziti που έχει πολύ μυαλό και να τον παρακολουθείτε.
  Αράξτε πρώτο τραπέζι πίστα, αρκεί να μην κλάνετε και διαβάζετε τις γκουρουδιές του γκουρού. Όλο και κάτι θα μου ξεφύγει.

  Τάκης Μορφονιός Ο ΓΚΟΥΡΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. Playboy, η έδρα της Cardiff also known as DRYShips και είναι με το στοκ-τικερ στον Νασδακ DRYS είναι στο Omega building που φυσικά και είναι στην Κηφισίας- google (http://www.google.com/finance?q=drys) κάτω δεξιά αναφέρει για όλες τις εταιρειες την έδρα τους.... θα συμπλήρωνα εγώ ένα γυάλινο 8όροφο άχαρο κατασκεύασμα.

  Παρασκήνιο χμμμ αφού είπες παρασκήνιο πάρε και αυτήν την λαμπάδα ο Κος Οικονόμου έχει νταραβέρια με την Μοργκάνα, για την ακρίβεια έχει από τον Απρίλιο του 2009 το 49% μίας επιχείρησης που είχε εξαγοράσει η Μοργκαν Στάνλει στις 26 Σεπτ το 2006.

  Νομίζω οτι αν αναφέρω πιο πολλά θα καρφωθώ....

  Επαναλαμβάνω κάτι που ίσως να μην έδωσες ιδιαίτερη σημασία...με τον Οικονόμου το μόνο που θα ήθελα να κάνω είναι να είμαι θεματοφύλακας των χρημάτων του, τίποτα παραπάνω τίποτα παρακάτω...γιατί η χασούρα θα είναι τρελή..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. πάντως το ανεψούδι του ο Ατωνάκης που κατα διαβολική σύμπτωση είναι στο ίδιο κτήριο με την DRYSHIPS την γνωστή στην Ελλάδα Cardiff, είναι 33 ετών δίνει για ονόματα στα πλοία τις μάρκες των πούρων δλδ Robusto, Montecristo, Cohibas κοκ ,
  ενώ ο μπάρμπας δίνει ονόματα απο μέρη της Βραζιλίας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. Θα έβαζα στοίχημα κύριε butcher, όλα τα βρακιά μου, ότι είστε του χώρου, του ναυτιλιακού ντεεεεεε. Ξέρετε πολλά, πρόσωπα και πράγματα.

  Πείτε μου όμως τούτο.
  Υπάρχει περίπτωση να βγει από τον Nasdaq?
  Γιατί μόνο τότε χάνω. και η ερώτηση μου είναι σοβαρή δίχως διάθεση πλάκας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. πέτυχες το μισό (χε χε ) ποιά από όλες να βγεί απο τον Νασδακ ? γιατί αναφέραμε πολλές....

  Δλδ ποντάρεις στο +50%λόγω του βασικού όρου που πρέπει να κρατήσει μια μετοχή στο Νάσδακ όχι κάτω από 0.7 για πάνω από δέκα ημέρες....μα η αλλαγή που έγινε περσι τον Μάρτιο είχε και ένα case by case και ένα excemption στον Shipping sector του ΝΑΣΔΑΚ.

  Πάντως άν βγεί κάποια θα είναι πρώτα η TOPS για ατασθαλείες με την SEC

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 142. βέβαια παίζει χοντρά και εκδοχή η Οσιαν φρέιτ να πάει για ΑΜΚ και reverse split και να την γλυτώσει.

  Αυτό λένε οι αναλυταράδες στα ραπόρτα τους...οπότε πάλι μπέρδεμα.....αν βλέπεις όγκους στο Νασδακ θα δεις οτι καραβιές που φεύγουν κατα κεί δείχνουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. Το ρίσκο είναι μεγάλο το έχω πει από την πρώτη στιγμή. Δεν το έκρυψα.

  Να γράφετε συχνότερα κύριε butcher. Μην δίνετε χώρο στους γκουροδοηλεκτρολόγους και στον κάθε λογής άμπαλο παπαρομαλάκα να σας καπελώνει.
  Νισάφι πια, με τους ηλίθιους που θέλουν να το παίξουν και γκουρούδες.

  Τάκης Μορφονιός απο Τρίτη πάλι μαζί σας. Πάω και απο τον frapeziti τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 144. Μεγάλος γκουρού ο Butcher, το κατέχει απ’ έξω το θέμα.

  Γκουρού της εβδομάδας : BUTCHER

  Σας διέλυσε όλους. Σας ισοπέδωσε. Μπουλντόζα Caterpillar.

  BUTCHER : Ο Χασάπης του Nasdaq

  BUTCHER : Πάει και τελείωσε.

  -Είπατε τίποτα ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. Αυτό ρε συ Playboy δεν είναι ρίσκο.

  Αυτό είναι ρώσσικη ρουλέτα με πέντε βλήματα στο μύλο σε S&W 38άρι (όχι special, απλό)

  -Το πιάσατε, έτσι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 146. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 147. swear ακόμα κρατάω το στομάχι μου απο τα γέλια- άψογη αίσθηση κ έκφραση του Βρετανικού Χιούμορ.

  Καλά τα παραλέτε-cool down-
  Αδιάβαστος ήμουν στην εξεταστική,
  απλά η ερώτηση που έπεσε ήταν σχετική απο το ντοκιμαντέρ που χάζευα το προηγούμενο βράδυ στο Νάσιοναλ Τζεογκράφικ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. ...Φίλοι Τάκη, butcher ,blues,ευχαριστώ πολύ...μια ερώτηση έκανα και πήρα υλικό για διδακτορικό...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 149. Βρε δεν σας είπα να τους αφήσετε ήσυχους? Να μπορούν να εκδηλώνονται. Ορίστε, τι καταφέρατε πάλι? Τους εξαφανίσατε, άντε πάλι εμείς να μάθουμε τι πιστεύουν.
  Φαγωθήκατε με τη Παπαδιά. Ευτυχώς που αυτή δεν καταλαβαίνει τίποτα. Είδατε τι ωραία μας τα είπε? Αυτή μέσα έπεσε, όπως πάντα, αλλά εμείς εισπράξαμε.
  Μην τους ενοχλείτε. Αφήστε τους να εκφραστούν.

  Δον Κιχώτης της βλακοσύνης. Ποιος είναι αυτός βρε playboy? Δώσε μας το στίγμα του να τον εντοπίσουμε. Με τρόπο μόνο, μην εξαφανιστεί και αυτός σαν τους άλλους που τους πήρατε με τις πέτρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 150. Καλημέρα σ'όλους! Όπως δηλώνει και το νικ μου είμαι ακόμη μπέμπης στα χρηματιστηριακά. Ελπίζω να είμαι δεκτός στο μπλογκ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 151. Το μυαλό σας μονίμως στο χαβαλέ. Βάλαμε εκεί πάνω ένα γκάλοπ, να σφυγμομετρήσουμε την κοινή γνώμη για την πορεία του ΓΔ κι αντί να εκφέρετε άποψη για την αγορά, πάτε και ψηφίζετε όλοι τον Ηλίθιο. –Σας άρεσε ο Ηλίθιος, έτσι ?
  Αποτελέσματα έως στιγμής : Έλαβον :

  Ηλίθιος = 14 ψήψους (ποσοστό 58%)
  Λοιπές απαντήσεις = 9 ψήφους (ποσοστό όσο περισσεύει, δεν ξέρω ακριβώς)

  Βρε άστε τον ηλίθιο και πείτε για τον Δείκτη, να δούμε τί θα κάνουμε εδώ πέρα. Και μετά περιμένετε να σας πάρουν και στα σοβαρά…

  Εν τω μεταξύ, σκάνε μύτη κι αυτοί οι μυστήριοι, Παπαρδέλες και λοιποί, και το χρεώνομαι εγώ αυτό το πράγμα. Δε με πειράζει και τόσο, γράφτε ελεύθερα, εδώ όλα τα νικς ευπρόσδεκτα είναι. Ωραίοι είσαστε του λόγου σας. Πάτε και τους ανάβετε φωτιές και μετά βάζετε εμένα μπροστά να καθαρίζω για πάρτη σας, κωλοπαιδαράδες. Δεν είδα όμως κανένα νικ να έρθει εκεί πέρα, να αρθρώσει λόγο. Μόνος ο μπαρμπα Swear, να παίρνει αμπάριζα όλη τη συμμορία με τα skateboards.

  Ας είναι.


  Eσύ κανούργιε για παλιός γκουρού μου κάνεις. Άειντε να σε δούμε κι εσένα, τί γκουρουδιές θα μας αμολήσεις. Έχομεν ακούσει και χειρότερα.

  Παίχτε τόπι, έφυγα, μπορεί να τα πούμε πιό μετά εάν λασκάρω, ενώ σας έχω κι άρθρο-κόλαφο, αλλά να το ρετουσάρω λιγάκι, μη βγεί έτσι χύμα και πέσει η ποιότης του μπλογκ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 152. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 153. Αφεντικό (με κόλλησαν και μένα), σκοπίμως (υποψιάζομαι) έχεις παραλείψει την σωστή απάντηση στο γκάλοπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 154. swear ανθρωπε ορχηστρα.
  Εσυ που μοιραζεσαι ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ (ενταξει,το τονισα αυτο) τη γνωση ,μηπως ξερεις που μπορουμε και εμεις οι καινουργιοι να διαβασουμε αυτο το γκορουδισταν του θου βου,
  απο τα συμφραζομενα και απο τη μανια εναντιον του πρεπει να εχει πολυ γελιο και μας χρειαζεται αυτη την εποχη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 155. οσο για το οτι σε αφησαμε μονο σου
  Πες την αληθεια,
  το καταχαρηκες που εβγαλες το αχτι σου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή