Πέμπτη, 27 Μαΐου 2010

Πολύ down, πολύ under

Να συμφωνήσουν τώρα αμέσως όλοι οι ανθρωπολόγοι, βιολόγοι και τέτοιοι μυστήριοι που καταπιάνονται με το ντιενέη, ότι η σκληρότερη φύτρα του ανθρωπίνου γένους είναι εκείνοι οι Γιάπωνες. Μάλιστα, βεβαίως, ο Γιάπων είναι ο πιο κακός πούστης που έχει να επιδείξει το ζωϊκό μας βασίλειο, στ' αλήθεια κακός, μοχθηρός και μουλωχτός, ανθεκτικός πιο πολύ κι από ξανθιά κατσαρίδα, αδίστακτος, ατρόμητος, ακάματος, ανελέητος, επίμονος, πεισματάρης, ανυποχώρητος, πονηρός, πολυμήχανος, εφευρετικός, τα πάντα. Εκτός δηλαδή από το μπόϊ που όσο να ‘ναι του λείπει –κι εκεί έχει ένα άλφα κόμπλεξ, είν’ η αλήθεια- κατά τα λοιπά τα έχει όλα, από τη μάνα του. Στην πραγματικότητα, ο Γιάπων δεν παραδόθηκε ποτέ, ούτε καν τον δεκαπενταύγουστο του ΄45, που βγήκε ο Showa στο ράδιο, να μιλήσει στον κόσμο, με την τσιριχτή φωνούλα του. Δεν υπάρχει η λέξη «παράδοση» στο διάγγελμα. Τους λέει μόνο «δουλεύτε ρε,να λαμπρύνετε κι άλλο τη δόξα του αυτοκρατορικού κράτους», και μάλιστα στ’ αρχαία γιαπωνέζικα, ώστε να το πιάσουν το υπονοούμενο ειδικά οι απόγονοι των Ιπποτών του Μπουσίντο και να κανονίσουν την πορεία τους. Παρά πόδα, που λένε. Έκτοτε, ο Ιάπων περιμένει ή μάλλον καραδοκεί. Έχει αφήσει τους δυτικούς να φοβούνται κατά βάθος μόνο την Κίνα, που είναι τεράστια, που είναι έτσι, που είναι αλλιώς, αλλά στην ουσία, σε παιχνίδι για μεγάλα παιδιά δεν πιάνει μπάζα. Ο Κινέζος, σε τέσσερις χιλιάδες χρόνια ιστορίας, δεν έχει κάνει ποτέ του ούτε έναν επεκτατικό πόλεμο. –Κάτι λέει αυτό, έτσι ; Λέει ότι Κινέζος δεν το έχει. Κι επειδή το ξέρει ότι δεν το έχει, το 'χει ρίξει στο φασόν, στο εμπόριο και στην τοκογλυφία. Ενώ ο παραδίπλα ο σχιστομάτης, το ΄χει μέσα του και κάποτε θα του βγει το ζοριλίκι, δεν ξέρω πότε, αλλά κάποτε, που μπορεί και να μην ζούμε τότε.

Βέβαια, οι ύαινες το ξέρουν αυτό το μυστικό και γι’ αυτό κοιτάνε με κάθε τρόπο, δεκαετίες τώρα, να σπάσουν τον γιαπωνέζικο τσαμπουκά. Βάλαν ας πούμε τον αυτοκράτορα ν’ απαρνηθεί τη θεϊκή του ιδιότητα, λες κι ήταν βλάκες τα τζαπώνια και δεν ξέραν τόσα χρόνια ότι η θεϊκή ιδιότητα είναι μια σκέτη μούφα ή -το κυριώτερο- βομβαρδίζουνε συστηματικά το νησί με όλα τα σκατολόϊδια της δυτικής υποκουλτούρας, ώστε ν’ αποβλακώσουν το γιαπωνεζάκι και να το περισπάσουν από τα παραδοσιακά ιδεώδη του, να γίνει κι αυτό μαλθακό, μαλακισμένο πες καλύτερα, σαν τα υπόλοιπα του πολιτισμένου –μη χέσω- κόσμου. Αλλά ο Γιάπων ανθίσταται. Πρώτη γραμμή άμυνας, τα λεφτά. –Πώς είμαστε εμείς κι οι περισσότεροι δηλαδή, που έχουμε ξεπουληθεί χίλιες φορές στους διεθνείς τοκογλύφους ; -Ε, ακριβώς το αντίθετο. Πετάει ο γάϊδαρος-πετάει και χρωστάει ο Γιάπωνας-χρωστάει και μάλιστα τα κέρατά του, 200% του ΑΕΠ. Ο Χριστός κι ο Απόστολος. -Ναι, αλλά πού τα χρωστάει ; Μήπως στα λαμόγια των χρηματαγορών ; -Όχι δα. -Σάμπως στο Νομισματικό Ταμείο ; -Βρε ούστ στο διάολο από δω χάμω. –Σε κάναν Κινέζο ενεχυροδανειστή, σε κάναν Ευρωπαίο μαυραγορίτη ; -Σιγά να μην. Ο Ιάπων χρωστάει στον Ιάπωνα. Όλο το γιαπωνέζικο δημόσιο χρέος είναι στα χέρια των ντόπιων σχιστομάτηδων, πράγμα που σημαίνει ότι κανένας ξένος νταβατζής δεν μπορεί να τους κάτσει στο κεφάλι. Αυτό είναι όλο. Κι εδώ μιλάμε για έναν λαό εν δυνάμει καμικάζε, που μπορεί τώρα να τον βλέπεις να σου κάνει τον κλώνο του Έλβις και να γελάς μαζί του, αλλά αύριο, όταν θα βρεί την ευκαιρία -και η ιστορία δίνει πάντα δεύτερες και τρίτες ακόμη- θα πετάξει τη γελοία περούκα και θα δέσει στο κούτελο ασπροκόκκινη μπαντάνα "χατσιμάκι" με ανατέλλοντα και συναφή ιδεογράμματα. Και τότε, κλάφτε κόσμε. Διότι τότε κανείς δεν θα έχει τ' άντερα να ξαναρίξει "αγοράκια" και "χοντρούς", καθώς θα ξέρει πως θα του επιστραφούν αντίστοιχα δωράκια στο έδαφός του και μάλιστα με πανωτόκια. Άρα το έργο θα παιχτεί στα ίσα και στα ίσα ο Ιάπων απλώς δεν παίζεται.

Ότι ο Γιάπωνας είναι σατανάς, το ΄χουν καταλάβει αυτοί που πρέπει, όχι τώρα, από παλιά. Βαυκαλιζόμαστε οι δυτικοί να λέμε πως ο Δεύτερος Παγκόσμιος ξεκίνησε από τους Γερμανούς κι από την Πολωνία. Επειδή μας αρέσει να ΄μαστε εμείς το κέντρο του κόσμου, γι’ αυτό. Καλά, καλημέρα γι’ αύριο. Τον βήτα τον ξεκίνησε η Ιαπωνία και τον ξεκίνησε το ΄31 στη Μαντζουρία, αυτή είναι η μόνη αλήθεια. Κι επειδή οι περισσότεροι δεν το έπιασαν τότε το υπονοούμενο, οι Γιάπωνες έκαναν και μια επανεκκίνηση, το ’37, μπουκάροντας και στην υπόλοιπη Κίνα και τότε ακριβώς είναι που αρχίζει το γαϊτανάκι. Επειδή δε, και πάλι, μερικοί εξακολουθούσαν να κάνουν το κορόϊδο, δώστου στο καπάκι κι ένα Περλ Χάρμπορ, ώστε να σηκωθούν για χορό κι οι τελευταίοι. Ίσως, εκεί κάπου να το παράχεσαν οι κίτρινοι, διότι ξέχασα να πω πως το μόνο τους χοντρό κουσούρι –πέρ’ από το μπόϊ δηλαδή- είναι αυτή η υπεροψία, που δηλαδή αυτή τους έφαγε στο τέλος. Η ουσία είναι όμως ότι πρώτοι ξεκίνησαν τον πόλεμο, τελευταίοι τον σταμάτησαν, έπειτα από δεκατέσσερα ολόκληρα χρόνια διεξαγωγής ανηλεών επιχειρήσεων, χωρίς ανάσα. Ένα το κρατούμενο.

Τελειώνει όπως τελειώνει ο πόλεμος, βάζουν το κεφάλι κάτω τα τζαπώνια και δεν ακούγονται πιά, ησύχασε ο κόσμος από δαύτους, καθώς μάλιστα όλοι ασχολούνταν με το κακομαθημένο και εν πολλοίς αβανταρισμένο -ναι, αβανταρισμένο- παιδί της Ευρώπης, τη Γερμανία. Και τότε, στα καλά του καθουμένου, εκεί που κανείς δεν το περίμενε, ακριβώς το 1969, βγάζει ο Σοϊχίρο και ρίχνει στην παραγωγή το πρώτο CB 750K και τους τελειώνει όλους. Μέχρι να πάρουν οι υπόλοιποι μυρωδιά, πώς έγινε αυτό το κακό κι από κει δηλαδή που η Honda παρήγαγε βασικά κάτι κακάσχημα πενηντάρια, να τους τονε φορμάρει ξαφνικά με την πρώτη και σπουδαιότερη –όλων των εποχών, ακόμη και σήμερα- superbike παραγωγής, η μηχανή έκανε παρέλαση όξω απ' όλες τις καφετέριες της Ευρώπης, παίρνοντας παραμάζωμα στο διάβα της τα πάντα, από τις τρισάθλιες, αιωνίως προβληματικές BMW, τα δήθεν «σκυλιά» που ξαναθέλανε ρύθμιση βαλβίδων μόλις έστριβες από το συνεργείο, μέχρι όλες τις εγγλέζικες καρούτες, Triumph, Norton, Bsa, έως και τη θρυλική Αgusta ακόμη, τη μόνη σοβαρή ευρωπαϊκή μοτοσικλέτα, ναι μέχρι κι αυτήν. Και αντίο ζωή. Και στο καπάκι παίρνουνε θάρρος κι οι υπόλοιποι γιάπωνες και πλακώνονται να στήνουν μηχανήματα σοβαρά, όχι σαράβαλα, μηχανές, αμάξια,βαπόρια, τραίνα και ο,τιδήποτε σε υψηλή τεχνολογία, την υψηλότερη της υφηλίου, δείχνοντας ποιος είναι τ’ αφεντικό στην έρευνα και βελτίωση. Κι όλ’ αυτά μέσα σε χρόνο ρεκόρ.

Γι’ αυτό λέμε ότι το πρώτο Σέβεν Φίφτυ του ’69 είναι ένα σπουδαίο ορόσημο, αφού μπάζει θεαματικά τους Γιάπωνες στην αρένα της πρωτοποριακής τεχνολογίας, καβάλα σε τέσσερις κυλίνδρους στη σειρά, επικεφαλής εκκεντροφόρο –φράση άγνωστη τότε στην μαζική παραγωγή -αλόγατα και ροπή να ξεχειλίζουν, σχεδίαση να σου κόβεται η ανάσα και –πάνω απ’ όλα- μνημειώδη αξιοπιστία. Ο Ιάπων έρχεται με φόρα, κρυφτείτε οι υπόλοιποι.

Αλλά για βάστα τώρα, διότι εγώ άλλο ήθελα να γράψω στην αρχή, μα παρεσύρθην ο απερίσκεπτος νεανίας σε άλλες ατραπούς και τα ΄κανα και πάλι αχταρμά. Για τους Αυστραλούς ήθελα να γράψω, νομίζω δηλαδή. Που, εδώ που τα λέμε, οι Αυστραλοί κολλάνε μια χαρά πάνω στο θέμα με τους Γιάπωνες, καθότι οι Γιάπωνες ήταν εκείνοι που τους έβαλαν στο μάτι, μια φορά κι έναν καιρό και βρέθηκαν σχεδόν στο κατώφλι τους. Εάν πάρει κανείς τη γιαπωνέζικη σημαία και την απλώσει πάνω στο σύμπλεγμα της Νιππόν, θα δεί ότι οι ακτίνες κοιτάνε προς πάσα κατεύθυνση, όπερ υποκρύπτει ένα υπονοούμενο, ευκόλως εννοούμενο. Τώρα, η κάτω κεντρική ακτίνα συμβαίνει να κοιτάει νότια κι αυτό το καταλάβανε οι από κάτω, οι down under που λέμε, μόλις οι κίτρινοι πήρανε τας νήσους αμπαριζα, από πάνω, Οκινάουα, ίσαμε κάτω, Παπούα και Σόλωμον, στη σειρά.

Βρέθηκε λοιπόν το έθνος το αυστραλιανό σε τεράστιο κίνδυνο και έπρεπε κάτι να κάνει για να σώσει το ίδιο το τομάρι του πλέον. Οι Αυστραλέζοι είχαν πιο πριν αποδειχτεί γενικά σκληρά τομάρια και μαχητές δυνατοί. Εκεί στα ξένα, από Κρήτη μέχρι Τομπρούκ, είχαν χτίσει το δικό τους όνομα, ως αξιόπιστοι σύμμαχοι και σκυλιά πολεμιστές, όχι βέβαια δίχως βαρύτατες απώλειες. Τέλη ’42,αρχές ’43 πλέον, τσακισμένοι όπως γυρνούσαν από την Αφρική οι φαντάροι, την άλλη μέρα τους φόρτωναν στα οπλιταγωγά και τους άδειαζαν στα πέριξ νησιά, να χτυπιούνται με τα τζαπώνια. Εδώ όμως τα πράγματα ήταν στ’ αλήθεια σκούρα. Εδώ δηλαδή, δεν ήταν τίποτα Ρόμμελ, αλεπούδες και τα τοιαύτα, κυριλέ ζώα. Εδώ ήταν αρούρια μοχθηρά, χωμένα σε ταμπούρια, που έτσι και σε πιάνανε, σε ψήναν ζωντανό, στην κυριολεξία. Εδώ ήταν τύποι που είχαν πάρει ήδη ελευθέρας για την κόλαση και παίζανε μπάλα χωρίς το άγχος του θανάτου. Και τότε βελάξανε οι Αυστραλοί. –Και ποιος δεν βέλαξε, δηλαδή, εδώ που τα λέμε;

Οι Αυστραλοί όμως είχαν πίσω στην πατρίδα τους μια ανοιχτή πληγή : Ένα σύστημα στρατεύσεως εντελώς κρίμα κι άδικο, που έλεγε κοντολογής ότι ναι μεν η θητεία ήταν υποχρεωτική, αλλά μόνο για υπηρεσία μέσα στη χώρα. Έξω από τη χώρα εάν πήγαινες, θα πήγαινες εθελοντικά. Άρα, καταλαβαίνει κανείς τί κουράγιο είχαν όλοι αυτοί που βρέθηκαν ξαφνικά στην Αφρική να σκοτώνονται με τους Γερμανούς. Πού στη συνέχεια ήταν και πάλι οι ίδιοι, άντε με κάποιες προσθήκες νέων, που στάλθηκαν στη Γουϊνέα, να τραβήξουν ξανά το ίδιο λούκι και πολύ χειρότερο, όλο απ’ την αρχή. Ξοπίσω είχαν μείνει οι πολλοί, κοπροσκυλιάζοντας μέσα στην ασφάλεια της εθνοφρουράς. Του κώλου εθνοφρουρά για ν’ ακριβολογούμε, αφού ο εχθρός ήταν εκεί απόξω, έτοιμος να μπουκάρει. Παράλληλα, σα να μη έφτανε αυτό, είχανε και τα σωματεία από πάνω. Όταν λέμε σωματεία, μιλάμε για ελληνικού τύπου και βάλε, πολύ σκληρά καρύδια που δεν χαμπαριάζανε Χριστό, ούτε από πόλεμο, ούτε από γιάπωνες, ούτε από τίποτα. Αυτοί λοιπόν, να τους λέμε Κανγκουρώ-Αδεδύδες και Γεσεέδες, τους είχανε λιανίσει τους από πάνω στην απεργία. Ωρέ πλακώνουνε τα τζαπώνια, τραβάτε τώρα στις δουλειές σας και μετά τα βρίσκουμε, τίποτα αυτοί, όλα στ’ αρχίδια τους, απεργία και κόντρα απεργία και ξανά απεργία, να δεις εσύ τί θα πεί Αδεδύ. Ο καθένας το βιολί του, άλλος στο σωματείο, άλλος στην εθνοφρουρά, και ο μαλάκας μόνος του, στην αρένα με τους Ιάπωνες, να τον πετσοκόβουνε φέτες. Βιομηχανία παραλυμένη από τις απεργίες. Μόλις έκανε να ψιχαλίσει λίγο, πετάγανε κάτω τις αξίνες οι εργάτες και φεύγανε, άλλο που δεν θέλανε. Στα λιμάνια, καλά, εκεί πιά γινόταν το έλα να δεις. Οι λιμενεργάτες είτε απεργούσαν, είτε την κοπάναγαν τελείως από τη δουλειά και έσκαγαν μύτη μόνο σαββατοκύριακα, οπότε κονομούσαν τριπλά μεροκάματα ή περίμεναν να βρέξει για να βρούν πρόφαση ή αρνούνταν να εκφορτώσουν πχ κατεψυγμένα, μην και κρύωνε ο κώλος τους. Για τέτοια πράγματα μιλάμε τώρα. -Μωρέ τι μου θυμίζει αυτό ; Τέλος πάντων, στο τέλος μπαϊλντισαν πιά τα αμερικανάκια, τους λένε άει σιχτίρ, θα ξεφορτώνουμε μόνοι μας, οι φαντάροι. Και βγαίνει τότε στατιστικό, ότι τελικά ένας γιάνκης εκφόρτωνε στη βάρδιά του τέσσερις (4) φορές περισσότερο πράμα, σε σχέση με τον συνάδελφο Αυστραλό, που είχε πάρει πόδι. Σα να λέμε ένας Κινέζος μ΄έναν Μανιάτη, κάτω στον ΟΛΠ. Καλά, εγώ λέω ότι ο Κινέζος θα ξεφορτώνει ίσαμε και είκοσι φορές παραπάνω φορτίο από έναν Μανιάτη Ταμπουρίων και σαράντα φορές παραπάνω από έναν Μανιάτη Αγιάς Σοφιάς (άλλη ράτσα καθαρόαιμων, ο καθένας τους). Ταυτόχρονα, η μαύρη αγορά, ειδικά σε αλκοόλ και καπνά, αλλά και σε άλλα σπανίζοντα είδη, κλεμμένα συνήθως από τους εφοδιασμούς, γνώριζε μοναδική άνθιση, με τους κερδοσκόπους να κονομάνε τ’ άντερά τους, καθώς οι κανγκουραίοι είναι παραδοσιακά γερά ποτήρια, γονιδιακό χαρακτηριστικό των κατεργαραίων προγόνων τους.

Μ’ αυτά και μ’ αυτά, γεννήθηκε τότε εκεί κάτω ο όρος “bladger”. Όπου μπλάτζερ, για να μη σκαλίζει κανείς τα λεξικά, σημαίνει ακριβώς «αυστραλαράς», όπως δηλαδή λέμε σήμερα «ελληναράς». Αυτός ήταν ο bladger, ο ανεπρόκοπος, ο ρεμπεσκές, ο λουφαδόρος, το παράσιτο, ο κοπανατζής, ο τρακαδόρος, ο λεχρίτης, ένα μίασμα σκέτο. Σαφής είμαι νομίζω. Η Αυστραλία λοιπόν, είχε καταντήσει το βασίλειο των μπλάτζερς, με τους αμέτρητους χαρακτηριστικούς τύπους να χαζεύουν αδιάφοροι, σα να μην τρέχει κάστανο. Εδώ υπήρχε μια τρομερή κοινωνική ανισότητα, κάποιοι να τραβάνε όλο το κουπί, πληρώνοντας με τη ζωή τους και οι υπόλοιποι να σφυράνε αδιάφορα. Ώσπου μια μέρα, όταν πιά το πράγμα είχε φτάσει στο απροχώρητο, ξεσηκώθηκαν και οι άλλοι, οι λίγοι δηλαδή που την είχαν δει πατριωτικά και βγάζαν μοναχοί τους τη μόνη δουλειά που μπορεί να κάνει νέος άντρας στον πόλεμο, δηλαδή να πολεμάει. Ξεσηκώθηκαν και σου λέει «έως εδώ ήταν κύριοι, ο μαλάκας πέθανε». –Δηλαδή, τί ακριβώς εννοείτε, ρωτάνε τώρα οι γαλονάδες. Δηλαδή εννοούμε ότι δεν πολεμάμε άλλο. Ή φέρνετε εδώ χάμω και όλους τους υπόλοιπους , τους λουφαδόρους ή σε τελική ανάλυση πολεμήστε μόνοι σας, ποσώς μας ενδιαφέρει.

Κι από κει και πέρα, ξεκινάει ο χαμός : Τα φαντάρια την είδανε γενικά «make love not war» (είναι και λίγο πισωγλέντηδες οι Αυστραλοί), και εν πάση περιπτώσει «not war» και τα κρούσματα απειθαρχίας ήταν τόσα πολλά και τόσο μαζικά, που θα χρειάζονταν πιο πολλούς στρατοδίκες και καρακώλια από φαντάρους για να τους μαντρώσουν όλους αυτούς τους περίεργους προπάτορες των χίπππηδων. Τα όπλα κάτω και δεν πάμε πουθενά, εδώ θα μείνουμε. Πίσω στην πατρίδα, η κοινωνική αποχαύνωση είχε φτάσει πλέον σε τέτοιο βαθμό, που ούτε καν συγχαρητήρια τηλεγραφήματα δεν στέλνανε οι Αυστραλοί στους Αμερικάνους για τις νίκες τους, σα να μην υπήρχε πόλεμος ή σαν να μην τους αφορούσε. Κρίση εθνικού σκοπού και ταυτότητος. Τα είχανε γράψει όλα, τα είχανε παρατήσει όλα κι εξαρτιόνταν πιά παθητικά από τους συμμάχους, να καθαρίσουν τη βρώμικη μπουγάδα για πάρτη τους, όπως κι έγινε, αλλά δεν είναι αυτό το ζήτημα. Μέχρι τα τέλη του ΄44, η Αυστραλία είχε πλέον καταντήσει ένα σκέτο μπουρδέλο, υπό διάλυση, όπου κυριαρχούσε η γκρίνια του ενός εναντίον του άλλου κι όλων μαζί κατά του κράτους, η μιζέρια, η αμφισβήτηση, ο μηδενισμός και η ηττοπάθεια. Κάπου εκεί, οι υπόλοιποι σύμμαχοι ξεγράφουν την Αυστραλία από την ατζέντα τους, μην υπολογίζοντας πλέον σε δαύτην. Μέσα σ’ ελάχιστο χρόνο, οι ήρωες από τον Ειρηνικό μετατράπηκαν σε γραψαρχίδες ριψάσπιδες. Και τελικά, οι δεκάδες χιλιάδες απώλειες που μέτρησαν στον πόλεμο, πήγαν στράφι, αφού εκείνο που μένει είναι η τελική γεύση, γεύση πικρή που δεν θέλουν πια να θυμούνται εκεί κάτω, στην Αυστραλία.

Ιστορία μικρή, για το πώς ένα σύστημα που εκτρέφει και υποθάλπει κηφήνες, φτάνει τελικά να αυτοδιαλύεται, παραδομένο στη μοίρα του, βυθισμένο στη μουρμούρα και στη γκρίνια, απεμπολώντας εύκολα όσα είχε με κόπο κερδίσει, για να καταντήσει στο τέλος απλός σωματοφύλακας και μαντρόσκυλο μιας υπερδύναμης, αιωνίως εξαρτημένο απ’ αυτήν. Η ιστορία των απανταχού bladgers.

74 σχόλια:

 1. Όλα πάνε ακριβώς όπως σας τα είχα προβλέψει.
  Ροζ κύμα που μας οδηγεί χαμηλά, σε συνδυασμό με το triple jump και το υποκύμα double combination δημιουργούν ένα εκρηκτικό μίγμα που θα μας στείλει στο asta na pane sto diaolo.
  Εμείς βέβαια είμαστε long καμιά 200σαριά μονάδες 20ρη πιο πάνω, αλλά τι σημασία έχει αυτό. Αυτό που μετράει είναι όλα σας τα έχω προβλέψει.

  ΌΛοι τώρα πάμε να σηκώσουμε τα λεφτά μας. Με την πτώχευση της χώρας δεν θα μπορέσουμε να κουνήσουμε ρούπι. Ότι έχουμε εντός και εκτός Ελλάδας θα δημευθεί, μέχρι και τα ρούχα που φοράμε θα μας πάρουν. Να γιατί είμαστε Long όπως σας έλεγα παραπάνω. Σιγά μην μας βρουν τίποτα να μας πάρουν, τους τα δίνουμε όλα και μόνοι μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλά, εσύ το χαβά σου. Αλλά σωστά το θέτεις : Όσοι έχουν καταθέσεις εδώ, θα τις πάρουν πίσω αμέσως έστω και σε δραχμές. Όσοι έχουν κατεθέσεις ΕΞΩ, θα πάρουν τον πούλο. Θα τους κατασχέσουν και τα σώβρακα και τελικά, έπειτα από αρκετά χρόνια και δικαστήρια με το δημόσιο θα τους επιστραφούν οι κατεθέσεις τους. Σε δραχμές ΚΑΙ αυτές, εννοείται.

  Άρα, καλύτερα εδώ, να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Κάλλιο τις δραχμές στο χέρι, παρά τις δραχμές καρτέρει.

  Λοιπόν, τώρα μπήκα, δεν έχω δει ούτε σχόλια, ούτε αγορά, ούτε τίποτα Επιφυλάσσομαι να δω πρώτα τί παπαριές μου έχετε γράψει πάλι, να δω κλεισίματα και κλασίματα και θα τοποθετηθώ αναλόγως, με νέο άρθρο φωτιά, υπό τον τίτλο "Γιατί ΔΕΝ θα πτωχεύσουμε ποτέ- Ο Αγών μου"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στο γκάλοπ ψήφισα την πέμπτη επιλογή ''Για ηλίθιο τον κόβω (τον ανωτέρω)''
  Ασφαλώς.
  Αφού ο στόχος του Γ.Δ. είναι μονοψήφιος.
  Εμείς συνεχίζουμε να ανοίγουμε Long.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ψέμματα, βλέπω τώρα το ΘΗΡΙΟ στη θέση του ακλόνητο, αλλά και το άλλο θηριάκι, ΕΥΑΠΣ, στο +8%, κι όλ' αυτά σε αγορά-τσουλήθρα. Κι έπειτα θα βγει πάλι στο τέλος κάνας μαλάκας, να μου λέει ότι ΞΑΦΝΙΚΑ -ως εκ θαύματος- βρίσκομαι να έχω πάνω μου τις μετοχές που γλιτώνουν το μπερντάχι.

  Μα καλά, ΠΟΣΟΥΣ ΤΟΝΝΟΥΣ ΤΡΙΑΞΟΝΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ πρέπει να είναι κανείς για να μην ξέρει τί σκατά χαρτιά παίζω, τόσα χρόνια τώρα ;

  Μία απλή ερώτηση κάνω.
  Ρητορική.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μωρή καλόγρηα, τώρα που το ξανασκέφτομαι, μου γαμάς όλα τα θέματα, το ξέρεις ;

  Άσε πιά που μου ανεβάζεις το αίμα στο κεφάλι και με περισπάς από τους πολύπλοκους εξωχρηματιστηριακούς λογισμούς μου και τις σύνθετες γεωπολιτικοκοινωνιολογικοεθνικές αναζητήσεις μου.

  Στο εξής, οι απερίγραπτες παπαριές σου, εάν δεν είναι εντός θέματος (που δεν θα είναι) θα διαγράφονται πάραυτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. @ "Παπαδιά με μαγιό" ban μέχρι 17:29 pm 27 Mαΐου 2010

  Galactical

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Eγω παλι κατα παγια τακτικη μου δημοσιευω τις επιλογες μου προς το τελος της συνεδριασης , οχι τιποτα αλλο, για να μην ερθουν τπτ εξυπνακηδες και μου τα χωσουν στην κεφαλα. Επιλογη της ημερας λοιπον ΙΝΤΚΑ , την καρφωσα στο ταβανι με αγορα πακετο 750 χιλιαδων τεμαχιων.

  Οσο για τις μετοχη-ασσο , βρειτε τη μονη σας, ειναι μια απο τις 3 πρωτες στο ταμπλο του limit up. Οχι παιζουμε.

  Swear, τι μετοχες εχεις στο χαρτοφυλακιο ειπαμε ?

  Χαχαχαχαχ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Επειδη ομως τα λεφτα-μονοπολυ τελειωνουν , περιμενω αυριο με κουριερ την ευρωπαικη μονοπολυ, αυτη με τα ευρα μεσα. Θα σας παρει και θα σας σηκωσει αυριο στο ΧΑΑ. Τσουναμι θα σπασει τα χαρτοφυλακια σας και τους Μεσοχωριτηδες σας σαν καρυδοτσουφλα.

  Για το βραδι, παιζω τα ρεστα μου που αλλου , στη στερλινα. Σορταρισμα διχως αυριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Καλησπέρα...Δέν ξέρω πολλά γιά Ἰάπωνες καί Αὐστραλούς, ἀλλά ἡ περίπτωση τοῦ Πέρλ Χάρμπορ ἐκτιμῶ ὅτι εἷναι ἀρκετά πιό σύνθετη
  Πέρλ Χάρμπορ -ἡ ἡμέρα τῆς ἀπάτης - Day of Deceit

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Nα πουμε και για το Περλ Χαρμπορ των ευρωπαικων σουπερ καρς . Nissan GT-R...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. copy/paste απο ανταγωνιστικό site

  //
  Αναμενόμενη πτώση του ΟΠΑΠ είχαμε στον άσο της Δανίας, στο σημερινό φιλικό με τη Σενεγάλη. Ο άσος παίζεται και έχει πέσει στο 1,60 στο ανταλλακτήριο με 90% μερίδιο και 130.000 ευρώ συνολικό τζίρο. Πλέον ακολούθησε και ο ΟΠΑΠ, ρίχνοντάς τον στο 1,50 (1,58 ο μέσος όρος στους έξω).

  Από την Τρίτη και για δύο μέρες ο Οργανισμός είχε φραγμένο το Γκοϊάς – Σεαρά στο Μπραζιλεϊράο. Δεν υπάρχει κάποιο σημαντικό ποντάρισμα πίσω από το ματς και η Γκοϊάς δεν δείχνει να βρίσκεται σε καμία εξαιρετική κατάσταση. Το νέο σετάκι αποδόσεων του Ελληνα μπουκ, 1,75 – 3,25 – 3,60, κρίνεται περισσότερο σαν μια αναπροσαρμογή αποδόσεων σε συνάρτηση με τις τάσεις της αγοράς (1,82 ο άσος). Η αρχική υψηλή απόδοση στον άσο δεν υπήρχε πουθενά..

  Στα σημερινά φινλανδικά, ανταγωνιστικές κρίνονται και οι τρεις αποδόσεις των φαβορί, Τούρκου (1,80 εδώ, 1,82 στους έξω), Ελσίνκι (2,05 εδώ, 2,10 έξω) και Βάασα (2,20 εδώ, 2,39 έξω). Αντίθετα, χαμηλό είναι το 1,95 για τη Νότιο Αφρική, με τους μπούκηδες του εξωτερικού να το δίνουν στο 2,20.
  //

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Zaratustra, δεν βλέπω κάτι ιδιαίτερα σύνθετο, στην υπόθεση Περλ Χαρμπορ. Είτε το δεις μονολιθικά ως ιαπωνική πρόκληση είτε προχωρήσεις στη θεωρία του σεναρίου καλοστημένης αμερικάνικης παγίδας, με σκοπό την εξεύρεση αφορμής για είσοδο στον πόλεμο, σε αμφότερες τις εκδοχές η ενέργεια απορρέει από την ιαπωνική υπεροψία. Γεγονός είναι ότι δεν στοίχισε ιδιαίτερα στους αμερικάνους (ένα βαπόρι χάσανε στην ουσία), ενώ στοίχισε πολύ στους ιάπωνες, που έσπευσαν να πανηγυρίσουν μια νίκη, που εν τέλει δεν άξιζε πολλά πράγματα. Αλλά, όπως και να το δεις, το Π. Χαρμπορ σηματοδοτεί την είσοδο των αμερικάνων στον πόλεμο και σ’ αυτό αναφέρομαι, εν προκειμένω.

  Σάρισα, δεν θέλω ρητορικές ερωτήσεις. Δώσε στη στερλίνα να καταλάβει. Το είχες κάνει και παλαιότερα, θέτοντας εκτός αγοράς το Mega-Fund του μαικήνα Aegean Man, του δεύτερου μεγάλου θύματος, μαζί με τη Λήμαν, για να μη σου πω και τραγικώτερου ακόμη.

  Νissan Gt-r, μάλιστα, αυτό είναι. Ε, ρε και να ‘μουνα καμιά ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ χρόνια νεώτερος, θα του έδινα να καταλάβει. Περνάνε τα χρόνια όμως.

  Butcher, καλά της έκανες της θεούσας και την απέβαλες, μου είχε σπάσει τα νεύρα. Μόλις την έβλεπα, γινόμανε ΤΟΥΡΚΟΥ (1,80 εδώ, 1,82 στους έξω). Το ‘πιασες, έτσι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. A ! και Σάρισα : Άμα βλέπεις τίποτε εξυπνάκηδες να σου τη λένε, πέτα τους κάνα χατοφυλάκιο στο κεφάλι. Το μάθαμε τώρα το σύστημα.

  Μόνο έτσι ΙΣΙΩΝΟΥΝ, σου λέω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Φεύγω τώρα, σας αφήνω. Το βράδυ πάλι η παιδική χαρά.
  Εκτός από την παπαδιά με –ή χωρίς, δεν με ενδιαφέρει- μαγιώ, οι υπόλοιποι γράφτε ό,τι θέλετε, ελεύθερα.
  Φίλοι, εδώ ελεύθερος σχολιασμός οποιασδήποτε μετοχής ή άλλης παπαριάς σας κατέβει στο κεφάλι.

  Με ΖΑΡΙΑ δεν βλέπω κανείς ν΄ασχολείται. Ούτε με αλόγατα. Μόνο μετοχές, στοιχήματα και τέτοια ήπια τυχερά παίγνια. Για μπαρμπούτι κανείς δε μιλάει. –Δεν σας αρέσουν τα κόκκαλα ;

  Περίεργο, να σας αρέσει η ΕΤΕ και να μη σας αρέσουν τα κόκκαλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Tωρα που ειπες για ελευθερο σχολιασμο , ο Μαρινης ΠΟΥ χαθηκε αυτος ο ανθρωπος ? Αλλαξε νικ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. swear, σύνθετο μέ τήν ἔννοια ὅτι ἀπό ἐφημερίδες, ἔντυπα, βιβλία, ταινίες, ντοκυμαντέρ ἔχει τεχνέντως ἐπικρατήσει ἡ ἁπλοϊκή ἄποψη περί ἰαπωνικῆς προκλήσεως. Προφανῶς σηματοδοτεῖ τήν εἴσοδο τῶν ΗΠΑ στόν πόλεμο, πιθανόν νά ποντάρισαν καί στήν ὑπεροψία τῶν ἰαπώνων, χωρίς τόν πόλεμο οἱ ΗΠΑ ἀκόμα θά εἶχαν ὕφεση.

  Γιά ὑπερόπτες πάντως πρώτους βάζω τούς Βρετανούς. Θά ἔχει μεγάλη πλάκα ὅποιος βρίσκεται στήν Ἀγγλία τώρα καί δεῖ ἐκεῖ ἀγῶνα τῶν Ἄγγλων στό Μουντιάλ. Μοῦ ἔτυχε τό 2002 ὅταν τούς τσάκισαν οἱ Βραζιλιάνοι. Τά ἐγγλεζάκια σηκώθηκαν πουρνο πουρνό νά δοῦν καμαρωτά καμαρωτά τό μάτς, καί φεύγανε στό τέλος σάν βρεγμένες κότες. Χεχεχεχε...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. s4ris4
  Αν τον ψαχνεις, αυριο δινει show λεει,
  http://www.neoforum.gr/viewtopic.php?f=6&t=2798

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Swear είναι γνωστόν ότι «τα ζάρια» διώκονται θεσμοθετημένα,
  χώρια ότι με τόσους μαέστρους (καλά τι πληγή ανοίγω με την λέξη αυτή)
  ελογχεύει ο κίνδυνος στις πλειστοβολίδες μας να φέρνουμε στη καλύτερη μας βολή δλδ την ευολώτατη, μόνο Αφροδίτη. Ενώ με τα μονόπολυ χρηματά μας χάνουμε αραιά και που.

  Η πλάκα η μεγάλη είναι ότι έτσι και κάνεις γκουγκλινγκ «wikipedia μπαρμπούτι» η τρίτη εύρεση βγάζει ιστοσελίδα με Γλύξμπουργκ.
  ´οπου η σελίδα αναφέρει χρήσιμα στοιχεία...ρίξτε μια ματιά αξίζει τον κόπο αυτή η ολιγόλεπτη λαθραναγνωσία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Nαι, Zara, βγήκαν οι Αμερικάνοι από την ύφεση και κάτι τρέχει στα γύφτικα. Και μπήκαν οι Ιάπωνες, που φαντάσου δηλαδή να ΜΗΝ ήσαν και σε ύφεση, τί θα κάνανε. Που σημαίνει, ότι ύφεση από ύφεση έχει διαφορετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά. Δες –ας πούμε- τη δική μας ύφεση. Ανώτερη ποιότητα υφέσεως, άλλη κλάση. Έβλεπα χτες ένα άρθρο για τη Σουηδία, κατά τη διάρκεια του Β’ ΠΠ. Ουδέτερη, η μόνη από κει πάνω. Αλλά και πάλι, όσο και να το κάνεις, ο πόλεμος είναι πόλεμος. Άκου τώρα, συνέπειες, εν μέσω πολέμου : Εκατό χιλιάδες άνεργοι. Μείωση μισθών 10-20%. Διπλασιασμός φόρων. Κάτι μου θυμίζει αυτό το έργο και φαντάσου ότι δεν έχουμε καν πόλεμο. –Ή μήπως έχουμε και απλώς δεν μας έχουν καλέσει εφέδρους ;

  Νομίζω ότι οι Ιάπωνες είναι πιο υπερόπτες, απλώς είναι μουλωχτοί και νηφάλιοι, ενώ οι rednecks είναι φανφαρόνοι και μονίμως τύφλα, οπότε καρφώνονται περισσότερο. Επίσης, οι Ιάπωνες μαθαίνουν από τα παθήματά τους, ενώ οι άλλοι έχουν χάσει τα πάντα και ακόμη υποδύονται αναμεταξύ τους πως είναι τάχα αυτοκρατορία. Οι σχιστομάτηδες όλη την υπόλοιπη Ανατολή τη θεωρούν υποδεέστερη και ειδικά τους Κινέζους, που τους έχουν για υπανθρώπους, για ζώα μπορώ να σου πω. Εμάς πάντως, ειδικά ανάμεσα στους δυτικούς, μας έχουν πολύ ψηλά στην εκτίμησή τους, όπως και οι Κινέζοι το ίδιο. Να μας είχαμε κι εμείς τόσο ψηλά στην εκτίμησή μας, καλά θα ήτο.

  Στη μπάλα, έχει μεγάλο γέλιο όταν τους πετάνε έξω, τους Εγγλέζους εννοώ. –Μα τι χασούρηδες είναι αυτοί ; Οι άλλοι πάλι, τα γιαπωνεζάκια, ενώ δεν το έχουν το άθλημα (δηλαδή, κανένα άθλημα δεν έχουν, εδώ που τα λέμε), είναι μηχανάκια κανονικά. Υπερβάλλουν εαυτούς, να τα βγάλουν πέρα με τα θηρία και καμιά φορά τα καταφέρνουν κιόλας. Μαχητές, ποτέ δεν το βάζουν κάτω, σκυλιά σκέτα. Γι’ αυτό τους βγάζω το καπέλο, επειδή δεν παραδίδονται ποτέ, ακόμη κι όταν το έργο δείχνει χαμένο από χέρι.

  Butcher, πράγματι, πολύ ενδιαφέρον το άρθρο για τον Γύφτμπουργκ. . «Ο αιτών, τέως βασιλιάς των Ελλήνων, έκπτωτος ήδη, σύμφωνα με το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της 8ης Δεκεμβρίου 1974, στερείται επωνύμου λόγω των ιστορικών περιστάσεων και ειδκότερα γιατί οι βασιλιάδες των Ελλήνων δεν είχαν επώνυμο». Άκου οι άλλοι, τί μηχανεύτηκαν. «Οι βασιλιάδες των Ελλήνων», εν έτει 1996.

  Βρε όρνεο, ΞΥΠΝΑ. Τη στιγμή που κρίνεις την αίτηση δεν υπάρχουν «βασιλιάδες των Ελλήνων». Χέσε τώρα τους «βασιλιάδες των Ελλήνων». Υπάρχουν μόνον έκπτωτοι πρώην μονάρχες, που έχουν πάει στα τσακίδια ανεπιστρεπτί. Και εφόσον εμφανίζονται σε ελληνικό δικαστήριο, έπρεπε να έχουν φροντίσει να ανακαλύψουν/εφεύρουν επώνυμο κανονικό, ανθρώπινο, γήινο. Εδώ βάλανε κοτζάμ αυτοκράτορα γιαπωνέζο να ομολογήσει ότι δεν είναι θείο βρέφος και μου ‘ρχεσαι εσύ ρε ξεπεσμένε λόρδε και καλά ότι δεν έχεις επώνυμο ; Βρες επώνυμο. Τράβα στο Λίμπρο ντ’όρο, να βρείς από πού κρατάει η σκούφια σου, ξέρω γώ ; Δανείσου από κάναν αιμομίχτη ξάδελφό σου. Βάλε νικνέημ στο φινάλε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Πως θες να βρουν δουλειά τα ελληνακια; Ποιος θα τους προσλάβει; Δεν αλλάζουν ρούχα, βρωμάν σκόρδο, μεθύσι, φασολοκλαναδα και απλυσιά - αφού μεχμετράγοι σας δεν αφήνουν το ένα φύλο να πλήνη εσώρουχα άλλου και τα πετάνε αντι να τα πλύνουν μα είναι τσιγκούνηδες. Τόσο βρωμάνε που κινδυνεύουν να πάρουν φωτιά - αφού μεχμετράγοι σπηλαιοκτήνοι φουβουν μπάνιο. Φανταζόντε θα εμβολιαστούν από ολοένα μάστιγα, τύφο και χολέρας μεσω βρώμας; Γελούν βρόντα. Γυαλίζουν μίσος τα μάτια τους σαν μουσουλμάνοι. Μαθαίνουν τυπικά χωρείς να καταλαβαίνουν. Απατούν oλλα τα διαγωνίσματα. Δεν πιστεύουν αυτά που μαθαίνουν γιατί τους μπερδεύουν τα μάγια της γιαγιάς. Κλέβουν μολυβί μέχρι πληκτρολόγιο από τον αφεντικό. Κοιμούνται στη δουλια αφού γλεντουσαν όλο βραδύ. Δεν βουρτσίζουν δόντια μη φύγη σμάλτος! Νομίζουν ότι ξεγελάν τύπους και κομπλεκτικους. Συμμορφώθηκαν μαυρακια και έγιναν πρόεδροι, μα Έλληνες αγενής, ανεύθυνοι, στενοκέφαλοι παν πίσω. Πως μας παριστάνεται τους Έλληνες αφού καταργήσατε την λογική του Αριστοτέλη και πήγατε πίσω στους σοφιστές. Αθηνοτυποσπιουνιές έναντι Ιάκοβο εις Λιγονέρι τιμωρούντε με ανατούρκευση Θράκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ενδιαφέρουσα η καυστική θέσις και άποψις του φιλτάτου Lucky Archer.

  Kαταγράφεται και αυτή.

  Ο επόμενος, παρακαλώ.

  -Eκείνος ο Neossos, πού να χάθηκε άραγε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Εγώ και ο Neossos διαμαρτυρόμαστε για το άδικο ban της Παπαδιάς. Εκεί που τρώγαμε τα σουβλάκια και τις μπουγάτσες μας, μας ήρθε ο ουρανός κατακέφαλα. Μα είναι δυνατόν να δίνετε ban στην Παπαδιά. Πως θα κάνουμε εμείς τις κινήσεις μας?
  Εκείνος ο Μορφονιός που χάθηκε?
  Περιμένω να διαβάσω πως γίνεται το καλό μουαγιέν με μεγάλη ανυπομονησία.

  Παπαδιά όλοι εμείς οι traders είμαστε μαζί σου. Το ban δεν θα περάσει έτσι.
  Βάστα γερά αρχόντισσα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. @Golden Trader,
  -Εσύ ποιός καρπαζοεισπράχτορας είσαι πάλι ; Σε κόβω για φορτωμένο τίγκα στη ΜΙΓ, από τα 6,70, τότε που σας υποσχόταν ο Βγενόπουλος ότι θα στείλει διαστημόπλοιο στη σελήνη, να ιδρύσει εκεί θυγατρική real estate. Στο πουλήσανε κι εσένανε το οικοπεδάκι σου στη σελήνη, ε ; 'Αντε βρε, καλορίζικο και καλοθεμέλιωτο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Καλά ρε θηρίο, τρειστεραστιομεγαλοδύναμε Swear από κείμενο με 7,5 χιλλιάδες λέξεις, πήγε κ έπεσε το αετήσιο πράσινο μάτι σου στην απόφαση με το Π.Δ. Μήπως δούλευες στο Λούβρο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Δεν είμαι καρπαζοεισπράκτορας, είμαι trader του πεντάλεπτου. GOLDEN TRADER.

  Να με φωνάζετε κύριο Καραμαδημένο.
  Οι φίλοι μου με φωνάζουν να ο ΑΔΑΜ με το φύλο συκής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. @ golden trader ban μέχρι 27/Μαΐου
  @ Neossos ban μέχρι 1/Ιουνίου
  @ Elliotistes ξε-ban 4-Ever

  από Galactical 22:22 27/7/2010

  άντε μπας κ πάρουμε την τάση γιατί σήμερα μπερδεύτηκε το πράγμα,
  αφού έπαιξα την μισή συνδρίαση σορτ και την υπόλοιπη λόνγκ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Swear & Butcher, δεν χάθηκα. Πολύ απλά εάν δεν έχω να πω κάτι σοβαρό(με δικά μου κριτήρια) δεν μιλάω, . Σας διαβάζω, αλλά όλο με στοίχημα ασχολείστε(δεν μ'ενδιαφέρει). Περιμένω τον Τάκαρο με το άρθρο για το μουαγιέν που υποσχέθηκε και του απαντώ
  Βρε πείτε του πως απο άμπαλος θα γίνει μπαλαδόρος, παικταράςςςςς.
  Γιατί δεν του τα λέτε?
  Επειδή ο κάθε δάσκαλος, έστω και ασυνείδητα, ξέρει ότι ο μαθητής του μπορεί να τον ξεπεράσει.

  Προς butcher:
  Οι καταθέσεις δεν χάνονται, αλλά περιμένουν την εξαϋλωσή σου. ΕΞ'ΙΔΙΑΣ ΠΕΙΡΑΣ ΜΙΛΑΩ. Πρόσεχε τι θα σκεφτείς, γιατί σου υπενθυμίζω, είμαι κάτω των τριάντα.

  Bluesman:
  Πάντως μου φαίνεται λογικό στα χρηματιστηριακά ο άλλος να μη θέλει να μοιραστεί τη πείρα του μαζί σου.

  Swear:
  Ακολουθώντας το κόσκινό σου η μια μετοχή που καταλήγω είναι ΕΕΕΚ. Έλα ντε που είναι ακριβή. Ίσως είναι λάθος να πεις ότι μία μετοχή είναι ακριβή ή φτηνή. Απλώς με χαμηλό μπάτζετ δεν μπορείς να κάνεις παιχνίδι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Καλά τους κάνεις Butcher. Χασάπης όνομα και πράμα.

  Ξεβράκωτε τρεηντερά του πεντάλεπτου, δεν έχεις μάθει ακόμη ότι τώρα υπάρχουν τρεηντεράδες-πιστολάδες των 11 δευτερολέπτων ? Βρε βλάκα, αυτοί τελειώνουν τις αγοραπωλησίες πιο γρήγορα κι απ’ ότι αλλάζουν τα συνεργεία λάστιχο στα πιτς της Φερράρι. –Πού να τα βάλεις μαζί τους, ρε πιτσιρικά ; Μια χαψιά είσαστε γι’ αυτούς, πάρτε το χαμπάρι επιτέλους, εθελοντές αιμοδότες του ΧΑ.

  Δεν κάνω καμία κίνηση τώρα Butcher, δεν βιάζομαι, περιμένω να δω κατά που πάει το πράγμα, ξεκάθαρα. Και το πράγμα ΔΕΙΧΝΕΙ να πηγαίνει κατά διαβόλου, αλλ’ απ’ την άλλη, εάν το καλοσκεφτεί κανείς, αναρωτιέται πόσο εύκολο είναι να σ’ αφήσουνε οι βδέλλες να τους φύγεις μέσ’ από τα χέρια. Θέλω να πω, τόσος κόπος έγινε για να μας δέσουν σα σαλάμι. Τι ήταν δηλαδή η όλη ιστορία, για να πάρουν κάποιους τόκους οι τοκογλύφοι και άντε γειά ; Δεν μπορεί. Είναι γερό το κοντράτο μ’ αυτούς τους νταβατζήδες. Συμβόλαιο ζωής. Κάτσε να δούμε τί άλλο προβλέπει.

  Neossos, φίλτατε, καλώς σε βρήκαμε και πάλι. Για κάποιον άγνωστο λόγο, μία μυστηριώδης αύρα σε περιβάλλει ήδη από της εμφανίσεώς σου και γι’ αυτό σε αποζητούν διαρκώς οι φίλοι γκουρουδαίοι. Ήδη ορισμένοι υποψιάζονται ότι είσαι παλαιός γκουρού, λύκος με προβιά, που ψαρεύει στα ρηχά, κατά το κλασσικό σύστημα του ετέρου παλαιού συμπολεμιστή Σπάρτακα, με τον οποίον ήδη σε ταυτίζει ένα ακραίο σενάριο που σήμερα άκουσα, ενώ υπάρχουν και άλλα, που δεν θα ήθελες να ακούσεις.

  Μα εγώ δεν είμαι καχύποπτος. Αλλά και να ΄μουν, πάλι δεν θα το ΄νοιωθες. Καθώς ύψιστο χρέος του οικοδεσπότη είναι η θαλπωρή των φιλοξενουμένων του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςς δεν μπορείτε χωρίς Τάκαρο. Μολογήστε το βρεεεεεεεεε.

  Ξεκινάμε με τον κύριο Νεοσσό που θέλει να γίνει Κολοσσός, όχι της Ρόδου, των αγορών ντεεεεεεε.
  Κακώς δεν βρίσκετε ενδιαφέρον στα στοιχηματικά. Το πρώτο μάθημα είναι μάθημα στρατηγικής. Να γίνετε πρώτος μαθητής του ΣΤΡΑΤΕΓΚΟ. Αν δεν ξέρετε τρόπο πονταρίσματος βράστε όρυζα. Όξω απο το ΧΑ τώρα.

  Ακούσατε ακούσατε!!!!
  Το Stop Loss είναι για τα χασούρια, τους άμπαλουςςς, τους βιαστικούς να τα κονομήσουν σε μια μέρα.
  Αγοράζουμε μια μετοχή. Ποια είναι αυτή και με ποια κριτήρια την παίρνουμε?
  Δεν μας ενδιαφέρει.
  Αυτά θα τα μάθουμε στο μάθημα 16, στο κεφάλαιο 37 και στη σελίδα 894.

  Ανεβαίνει η μετοχή? ΩΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ πάλι δεν μας ενδιαφέρει.
  Τι κάνουμε θα το μάθουμε στο μάθημα 9, στο κεφάλαιο 16 και στη σελίδα 284.

  Πάμεεεεεεεεεεεεεε στο κεφάλαιο 7, όπου η μετοχή πέφτει.
  Μετοχή που πέφτει πρέπει να την σουτάρουμε, είναι αντίο ζωή. Πτώση παραπάνω απο 25% είναι έχετε γεια βρυσούλες.
  Έστω ότι η μετοχή που έχουμε καψουρευτεί έχει 1 ευρώ.
  Στο 1 ευρώ αγοράζουμε 1 μετοχή και ακολουθούμε την εξής διαδικασία.
  Στο 0,9 ευρώ αγοράζουμε 2 μετοχή (θα έχουμε Μέσο 0,933)
  Στο 0,8 ευρώ αγοράζουμε 4 μετοχές(θα έχουμε Μέσο 0,85)
  Αν συνεχίσει να πέφτει ψυλιαζόμαστε ότι κάτι δεν πάει καλά και πρέπει να ξεφορτώσουμε.
  Στο 0,7 ευρώ αγοράζουμε 8 μετοχές (θα έχουμε Μέσο 0,77)
  Στο 0,6 ευρώ αγοράζουμε 16 μετοχές (θα έχουμε Μέσο 0,68)
  Στο 0,5 ευρώ αγοράζουμε 32 μετοχές (θα έχουμε Μέσο 0,59)
  Στο 0,4 ευρώ αγοράζουμε 64 μετοχές (θα έχουμε Μέσο 0,49)

  Του κερατάαααααααα κάποτε θα κάνει την ελάχιστη ανοδική αντίδραση. 33% ανοδικό απο το συνολικό πτωτικό κάποια στιγμή θα το δείτε.
  Εκει την κάνετε και πάτε για άλλα. Με κέρδος θα πουλήσετε έτσιιιιιιιιιιιιιιι?
  ΠΑΝΤΑ έχουμε ρευστό για να ακολουθήσουμε το ΣΤΡΑΤΕΓΚΟ μας.
  Μην μου πουν τώρα οι πονήρακλες ότι και αν δεν αντιδράσει και δεν πετύχει Τάκαρε το σύστημα σου?
  Βρεεεεεεε άμπαλοιιιιιιιιιιι εδώ μέχρι και η Lehman Brothers έδωσε δύο ανοδικές αντιδράσεις.
  Στην μια έκανε διπλασιασμό απο τα χαμηλά της στην άλλη έδωσε 50% απο τα επόμενα χαμηλά της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Αλλά όταν έρχεται η αντίδραση δεν πουλάτε γιατί περιμένετε το ΘΑΥΜΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ και ότι άλλαξε η τάση.
  μάθημα ΑΛΛΑΓΗ ΤΑΣΗΣ 189 κεφάλαιο 2180 σελ38.984

  Ελπίζω ο κύριος αρχισυντάκτης να θυμηθεί τον Τάκαρο που έχει δώσει στα μουλωχτά πρόβλεψη για SP κόντρα σε συνδρομητικούς που βλέπουν, ούτε και αυτοί ξέρουν τι βλέπουν.
  Προς το παρόν ο Τάκαρος κάνει το παπί.
  Πα πα πα πα πα πα πα πα

  ΆΜπαλοιιιιιιιιιιιι άσφαιροιιιιιιι φίτσουλες.

  Εν τω μεταξύ εμφανίσθει ο Σπαρτούκος play. Άλλος χαμογελάκιας και αυτός. Μόλις κορόιδευε τους άλλους τους αρκούδους ντεεεεε και έλεγε πως η Αμερική είναι bullll πάρε ένα -15% DOW να μάθεις.
  Σήμερα εμφανίσθει πάλι για να μας πει ΡΕΥΣΤΟ.
  Ναι αλλά που έχει το ρευστό δεν μας είπε? Σε ευρώ, σε δολάριο, σε τράπεζα Ελληνική, Ξένη ή μήπως τα έχει σε καμιά LEHMAN.
  Πες μας βρε σε ποια τράπεζα έχεις τα ρευστα σου, να πάμε να τη σορτάρουμε ανελέητα.

  Το πιάσατε μάγκες έτσιιιι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Εμένα πάντως κύριε Τάκη μου και να με συμπαθάτε, για χαρακίρι-μουαγέν μου κάνει αυτό το σύστημα. Και υπάρχει κι ένα άτοπο :

  Τύπος που ψωνίζει έτσι, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει διαθέσιμα κεφάλαια μέχρι το 0,4.
  Θα έχει εξαντλήσει τη ρευστότητα από πιό πριν, ίσως κάπου εκεί στο 0,6.

  Απόδειξη ο χτεσινός, που αγόρασε 7000 ΚΛΩΝΚ στο 0,06. -Τον είδατε πουθενά σήμερα ? Μούγκα. Ούτε κομμάτι δεν πήρε. Χτες μας έκανε τον καμπόσο, ρίχοντας 420 ολόκληρα ευρώ στην αγορά και σήμερα τίποτα. Θα έμεινε από πυρομαχικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Πρόβλημα μάγκεςςςςςςς που δεν το σκέφτηκα.
  Και αν ο κύριος Νεοσσός αγοράζει (BRK-A)?

  Ε αυτό κύριε Νεοσσέ θα το μάθετε στον επίλογο του βιβλιου μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Το πρόβλημα κύριε Swear δεν είναι αυτό που λέτε, αλλά ότι όλο παίζουν τα ρέστα τους με την πρώτη.

  Να λοιπόν που πρέπει να μάθετε και πόκα πριν ξεκινήσετε στο ΧΑ.
  Μαθήματα πόκας στο βιβλίο που θα εκδώσω προσεχώς, με τίτλο ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΑΣ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕ ΟΛΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ποια λες; αυτη με τα καλσον; καλο χαρτι, αλλα λιγο βαρυ παναθεμα το...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. κουκο διπλο σε τριπλο ταμπλο με 3 καπελα και 2 αλλαγες (προαιρετικες εννοειται)...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Τι κούκο μονό και τρίδιπλο μας λέτε.
  Ετουτοι εδώ χάμω παίζουν κούκο ΓΥΜΝΟ και ΟΛΟΓΥΜΝΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Έτσι όπως πάμε εδώ μέσα με τα τυχηρά παίγνια, σε λίγο βλέπω να βγαίνει κανένας άλλος γκουρού, να μας δίνει οδηγίες εκτροφής και εκπαίδευσης πτηνών για μεξικάνικες κοκκορομαχίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Eurovision , καμμια προβλεψη ? Εγω βλεπω Βελγιο, Ισλανδια, Αζερμπαιτζαν για καλες θεσεις, ισως κ Τουρκια. Φετος επιλεγω Ουκρανια για τιτλο. Βαζω κ τα 50 ευρωμονοπολυ που μου μειναν και το σωβρακο, οτι περισσεψε δηλαδη απο το σορταρισμα της στερλινας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Neossos καλώς ήρθες στην όμορφη αυτή ιντερνετική γωνιά που η φιλοξενία του Σουερ δίνει μία όμορφη στιγμή χαλάρωσης από το δύσκολο τρέιντ των 11 δευτερολέπτων που κάνουμε ολημερίς (περίπου στις 07Hr:29' 59" GMT),
  πιες και κανά VAT67 (και μην τολμήσεις να κάνεις γκούγκλινγκ για το τι σημαίνει-γιατί δεν θα βγάλεις άκρη) που τολμάς να λές ότι δεν έχεις να πείς και κάτι σοβαρό.
  Αντί να διαβάζεις τα ψιλά γράμματα κρατάς την λέξη "στοίχημα" δλδ από τόσες αναφορές, στρατηγικές, σοφίες, τεχνικές και αποφθέγματα ζωής εσένα σου έμεινε η λέξη "στοίχημα" και στο καπάκι ζητάς να μάθεις να κάνεις μουαγέν-θα τρελαθώ.

  Έξω από την παράγκα -άμπαλε- ή μάλλον πήγαινε και διάβασε το "σνόου-μπολ" και τα ξαναλέμε. Σωστά τα λέει ο Playboy, ειδικά διάβασε και ξαναδιάβασε το σημείο που στο βιβλίο πίνει την κόκα-κόλα και στο καπάκι ζητάει ένα μπέργκερ ο ασπρομάλλης κεντρικός ήρωας του βιβλίου.

  Σε λίγο θα μας πεις οτι το βιβλίο που μετάφρασε το 1987 ο μέγας Yuan Shibing και μετέπειτα ο Dr. Han Hiong Tan (2001) ήταν 13 ανούσια κεφάλαια.
  Εκεί αγαπητέ είναι ο μέλανας ζωμός, η δική σου Ιθάκη. Αλλά ξέχασα είσαι "κάτω των τριάντα".... αλλά τι τριάντα δεν μας είπες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Σουέρ νομίζω οτι είσαι λίγα milli second πίσω,
  για φτιάξε αυτό το αέναο ρολόι που έχει έμβλημα το χαμένο τίτλο του Γλυξμπουργκ.

  Η επένδυση που τρέχει όλος ο κόσμος είναι φύτευση ευκαλύπτων (eucalyptus plantation in Brazil), χώρια τις αμέτρητες διαφημίσεις που έχει το κανάλι του δημάρχου από το Μεγάλο Μήλο για τις προοπτικές που κρύβει αυτή η επένδυση μέχρι και τρέιντ θα κάνεις από το οξυγόνο που θα παράγεις - περίμενε να το μελετήσω περισσότερο και θα σου πώ όλα τα ντεσού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. NAT ζείς εσύ μας οδηγείς !
  ΝΑΤ ζείς εσύ μας οδηγείς !


  Στο γκουροδολόγιο της Τετάρτης, 19 Μαΐου 2010
  με τίτλο "Σήμερα ήσουνα, αύριο δεν ήσουν".

  Βγήκα καθαρά και είπα (21 Μαΐου 2010 4:55 ΜΜ) για στρόνγκ μπάι-πας στην ΝΑΤ με τιμή 27,66 $ και ισοτιμία "πράσινο/γέφυρες" 1.21.

  Σήμερα κλείνουμε την θέση μας με μουαγέν αγοράζοντας τα διπλά κομμάτια.
  Τιμή 28.94$ και ισοτιμία 1.23

  Δλδ 7,0987% απόδωση !!!

  και η ακατανόμαστη - του ανιψιού ντε -
  ανακοίνωσε προχθές "Equity infusion" της τάξης των 20 εκατ. δολλαρίων με έκδοση και 50 εκατ μετοχών. Για του λόγου του αληθές εδώ είναι και ο σύνδεσμος.
  http://www.marketwatch.com/story/oceanfreight-inc-announces-equity-infusion-by-its-principal-shareholder-2010-05-26?reflink=MW_news_stmp

  Ελπίζω κάποιοι να πάρουν πίσω τα λόγια τους περί στοιχήματος και να διαβάζουν όχι τους πυχαίους τίτλους αλλά το τμήμα με τις κηδείες. Ποτέ δεν ξέρεις?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Γουαουουουουουουου Τάκης Μορφονιός πάντα ένα βήμα μπροστά.
  Τι ένα, κανέναν χιλιόμετρο εμπρός.
  Ώστε τέτοιο πράγμα ανακοίνωσε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Υπάρχει και η σχετική αγωνία για τον Εθνικό Πρωταθλητή... Είναι το πρώτο τρίμηνο της πρώτης χρήσης υπό τη διοίκηση των ταχυδακτυλουργών Α-Α που σύμφωνα με τον soter76 έναν από τους μεγαλορεπόρτερ του capital θα έχει στο σύνολο της χρήσης 26εκ κέρδη. Αν λοιπόν στη χρήση έχει 26εκ στο τρίμηνο πόσα????

  Έχω τρομερή αγωνία να δω αυτό το τρομερό turn around story που μας έχουν υποσχεθεί... Φαίνεται ότι τα αποτελέσματα θα τα βγάλουν την τελευταία μέρα του τριμήνου γιατί έχουν τρελαθεί από τα κέρδη και δεν προλαβαίνουν να τα μετρήσουν!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Το τελευταίο μήνυμα του soter76 ήταν στις 6/2 και έλεγε:

  "Πουλάτε!! O Soter76 αγοράζει από Δευτέρα"


  Ζωή σε μας... Ποιόν nick λέτε να χρησιμοποιούν τώρα στο capital για να προμοτάρουν σαπάκια? εδώ σας θέλω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Α όλα κι όλα ο soter το είχε πει με μήνυμα στις 21/1/2010:

  "εχω βαρεθει να διαβάζω αερολογίες...

  σαρώνει η παραγωγή,σαρώνουν οι εξαγωγές...

  σαρώνει το σχημα Α-Α και φυσικά όλοι οι καταστροφολόγοι θα καούν απ το χαρτί.

  και ΜΗ μετράτε πολύ τα 20ημερα,γιατί ίσως δε σας φτάσουν τα δάχτυλά σας...


  ο soter θα δώσει ξανά ειδήσεις ,στο 0,80€..."  Θα ξαναδώσει ειδήσεις στο 0,80... Δηλαδή έχετε γεια βρυσούλες! Πάντως για όποιον θέλει να γελάσει έχει πολύ ενδιαφέρον να διαβάσει τις τελευταίες σελίδες του Εθνικού Πρωταθλητή. Έχουν γραφτεί επικές ατάκες και από σοβαρούς (?) χρήστες όπως ο KARBY και ο xrate αλλά και από τα γνωστά σούργελα του μίτου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Πες τα άνθρωπε μου να αγιάσει το στόμα σου.
  Εμένα μου μείνανε στο χέρι εκείνα τα κομμάτια της ΕΔΡΑΣΗ που τόσο καιρό σας ζητώ την άποψη σας.
  Ας όψεται.
  Ορίστε πήγαμε στα 7 σέντς και εγώ έχω ακόμη στο χέρι τα κομμάτια εκείνου του μπουνταλά του συζύγου μου. Ανάθεμα την ώρα που πήγε και τα αγόρασε.
  Μήπως το γυρίσω στην Τεχνική Ανάλυση?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Δες μπας και περάσει κανένα κύμα και στα ανεβάσει στα 8 σέντσια...

  Μόνο στην Τεχνική Ανάλυση μπορεί να βρει κανείς την αλήθεια.

  Και χώρισε το σύζυγό σου. Μου ακούγεται για αλογομούρης... Αν δεν μπορείς, ή δεν συμφέρει (το πιασες?) πες του τουλάχιστον να διαβάζει αυτό το blog όπου γράφονται σαφείς και αναλυτικές οδηγίες για αλογομούρηδες με εγγυημένη επιτυχία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Τρείς είχα. Θεός σχωρέστους
  Ο μεσαίος ήταν ο μπουνταλάς. Μεγαλομέτοχος σε πολλές εταιρίες. Οι περισσότερες σήμερα δεν υπάρχουν. Έβγαζε 100 στην καθισιά του, έχανε 50 στο όρθιο του.
  Εγώ είμαι εισοδηματίας, αλλά μου έχουν μείνει οι ατυχείς επιλογές του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. έχω τρελή ρέντα τελευταία. Πέρασε το υποκύμα και να τη η μετοχή στα 0,08... Άμα σου λέω ότι η Τεχνική Ανάλυση τα προβλέπει όλα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Καλά εκεί στον ΟΤΕ δεν διαβάζουν blogs... Πήραν λέει τις καταθέσεις τους από Ελληνικές Τράπεζες και τις πήγαν στο εξωτερικό. Μα είναι τελείως μαλάκες??? Δεν διάβασαν ότι όπου και να τα πάνε τα λεφτά στο τέλος θα τους τα κατασχέσουν αφού είναι επιχείρηση με έδρα την Ελλάδα??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Εσύ έχεις τρελή ρέντα ή εγώ πήρα 2000 κομμάτια μήπως και δημιουργήσω τάση?
  Όλα και όλα. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας που ξέρει Τεχνική Ανάλυση. Αντιγραφείς είναι.
  Εγώ διαβάζω Carl Futia. Είναι πολύ καλός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Δεν μου λες. Κάτι ακίνητα που αγόρασα πρόσφατα στη Γαλλία και στη Γερμανία κινδυνεύουν απο κατάσχεση?
  Ανησυχώ με αυτό που έγραψες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. προφανώς κινδυνεύουν... Τι θα κατασχέσουν μόνο τα λεφτά μας εμάς των μεγαλοκαταθετών και θα την χαρίσουν σε εσάς τους μεγαλοκτηματίες?

  Άσχετο το τραγούδι της Ελβετίας για τη eurovision είχε τίτλο: Il pleut de l'or (βρέχει χρυσό). Είναι τυχαίο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. To κόκκινο a του μαύρου c, που βραχυκυκλώνει με κίτρινο b
  με μπέρδεψε πάλι, τί θέλει να πει και όλο πατάω το λάθος κουμπί ;

  To κόκκινο a του κίτρινου b, καθώς κορυφώνει στην περιοχή
  των φούξια y και βεραμάν p, στον πάτο μας πάει, καθώς είχα πει.

  Αλλ’ από την άλλη, ιδέα μου μπήκε μεσ’ στο κεφάλι
  πως ίσως τo κόκκινο fibo μπορεί να μας οδηγήσει σε νέα κορφή,

  (αφού -στο φινάλε- τα πάντα ρεί)

  Ελάχιστος στόχος του κίτρινου p, οι ογδόντα μονάδες του S&P,
  όπερ σημαίνει πως κάπου εκεί, όλοι θα έχετε μείνει ταπί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Θα τα ξαναπούμε στις 330 ΜΟΝΑΔΕΣ
  Εδώ έχουμε διαφωνία με την Παπαδιά. Εκείνη λέει 330 μονάδες ο 20ρης.
  Φιλάκια σε όλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Ξαπλωτή Βοιδάρα
  Να προσεχεις εκει στα λιβαδια που βοσκεις...........

  http://www.youtube.com/watch?v=S_aPQNjw-2k

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Το όνομα τα περιγράφει ό λ α

  Το νου σας

  Χαιρετώ σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. να ξέρεις μόνο ότι σίγουρα κάπου θα υπάρχει και ένας γκουρουδέστατος! Όσο για το νου μας τον έχουμε πάντα. εδώ και 1-2 χρόνια πηγαίνουμε τοίχο τοίχο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. εχει κανεις λινκ με το βιντεο του Μαρινη?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. http://www.neoforum.gr/neotv/neotv.html
  Live trade απο τον ΘΕιΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. s4ris4

  Γιατι ρωτας...........οδοντιατρος εισαι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Παρακαλείται η οικονομική κρίση της Ελλάδας να α-π-ο-π-λ-η-θ-ω-ρ-ι-σ-ε-ι την ΕΤΕ, να πάει 2,5 χιλιάρικα να πρωτοαγοράσουμε.

  Ζαχαρία σε όλα τα πράγματα και πάντα θα υπάρχει ο -εστατος.
  Και πάντα θα υποκλινόμαστε στην σοφία του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Που τετοια τυχη. Λεω για το παλιο βιντεο που μιλαει στο φακο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Λεγε εντος 10 δευτερολεπτων που εγινε η περιφημη μονομαχια Σπαρτη-Μαρινη. Και προχωραμε στο παρασυνθημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς πέσατε σε μελαγχολία. Δεν μπορείτε χωρίς Τάκαρο. Θέλετε τον Τάκαρο σας για να έρθετε στα ίσια σας.

  Πάρτε λίγη πρέζα Τάκαρου.
  Βρεεεεεεε αφήστε τις γκουρουδιές του κάτω. Βρεεεε ακόμη δεν ξέρω εγώ, είναι δυνατόν να ξέρετε εσείςςςς?
  Όλα πάνε όπως σας τα είπα. Τη συνέχεια αν την μάθω μπορεί και να σας την πω.

  Κύριε Swear
  Σήμερα είχε ζέστη και ήπια τα μισά τα νερά.
  Εμ μάγκες έτσι είναι. Όταν διψάς πρέπει να ξεδιψάς και μετά να ξαναγεμίζεις το μισογεμάτο παγουράκι σου.

  Τάκης Μορφονιός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Άντε άντε, όπως είστε, πάμε όλοι στου
  http://frapezitis.wordpress.com/
  να κάνουμε καμιά ζημιά ντεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςς να δω τι θα κάνετε 2 μέρες χωρίς Τάκαρο.

  Δευτέρα μόρτεςςςς πάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Καλημέρα σας

  Μετά από πάρα πολύ καιρό έγραψα στο blog σας, αφού βρήκα πολύ ενδιαφέρουσες τις απόψεις κάποιου φίλου-η , αλλά στο τέλος έμεινα να συζητώ σαν τη τρελή μόνη μου.
  Που πήγαν τα επίμαχα σχόλια? Αφού πολύ καλά τα έλεγε ο άνθρωπος. Λιγό ωμά τα έγραφε, αλλά ήταν πολύ σωστός.

  Βασιλη
  αυτός μου θύμισε τον τρίτο σύζυγο. Γαιδούρι 137 κιλών. Βρε τίποτα αυτός.
  Να είναι καλά εκεί που είναι, μου άφησε πολλά ακίνητα φιλέτα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Είναι πλέον βέβαιο ότι όλος ο κόσμος διαβάζει kleftiko... Δεν εξηγείται αλλιώς γιατί συνομώτησαν όλοι για να βγει αυτή η ΠΑΠΑΡΙΑ τραγούδι - ξεφωνητό της Γερμανίας παρά μόνο για να ξεβρακώσουν τον Τάκαρο που πριν 5 ημέρες έγραφε:

  playboy είπε...
  Ποια είναι ορθολογιστικά αποτιμημένα κυριε Swear?
  Είναι αποτιμημένα βάση με το πως θα παίξουν τα πρόβατα, οι παίκτες ντεεεεεεεε.

  Λοιπόν μάγκες Eurovision.
  Αν και είναι νωρίς ακόμη, δεν έχουν παιχτεί λεφτά αλλά πορδές μέχρι στιγμής.

  Αζερμπαιτζάν πράγματι μεγάλο φαβορί στο 2,6 - 2,7. Το φοβούνται οι books , το παίζουν και οι παίκτες. Δίκαιη τιμή, τιμή ισορροπίας. Ίσα βάρκα ίσα νερά. Όποιος παίξει λεφτά στον νικητή της Eurovision πρέπει να τα παίξει με τέτοιον τρόπο ώστε σε περίπτωση νίκης του Αζερ να μην κερδίζει να μην χάνει.

  Γερμανία καμιά τύχη. Μην τσιμπάτε.

  Αρμενία Σουηδία πολύ καλές περιπτώσεις. Αν δεν βγεί το Αζερ, απο εδώ θα έχουμε τον νικητή.
  Αρμενία στο 13 με 15
  Σουηδία στο 20 με 25
  Ουσιαστικά σορτάρουμε Γερμανία για να κερδίζουμε με Σουηδία πάρα πολλά, Αρμενία πολλά και Κροατία στο 44 , Νορβηγία στο 30 και Τουρκία στο 40 λίγα.

  Κάπου παίζει και η Ελλάδα αλλά βαθιά πολύ βαθιάααααααααα.

  Αυτό είναι το μέχρι τώρα report και έχουμε βρει τους 3 πρωταγωνιστές. Περιμένουμε εμφανίσεις, όπου εκεί θα κριθούν τα περισσότερα.

  24 ΜΑΪ́ΟΥ 2010 10:35 Μ.Μ

  Εγώ πάντως μετά που ολοκληρώθηκαν τα τραγούδια συμφωνούσα απόλυτα μαζί του. Πίστευα ότι της Γερμανίας θα ερχόταν τελευταίο μαζί με της λούγκρας που έστειλε η Σερβία. Όμως η Μέρκελ είχε άλλη άποψη. Σου λέει παίρνουν το διαγωνισμό άλλες χώρες και κάνουν χλιδάτες εκδηλώσεις με τα δανεικά του Γερμανού φορολογούμενου! Έ όχι λοιπόν αφού εμείς πληρώνουμε θα γίνεται στη Γερμανία...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Παραθέτω ένα κείμενο αντιγραφή από έναν γκουρού που μιλάει για τις εκτιμήσεις του για τον 1 σκόρερ του Παγκ.Κυπέλου.

  // -Αρχή αντιγραφής //
  Έχουμε και λέμε λοιπόν: 1978 Κέμπες με 6 γκολ (7 αγώνες). 1982 Ρόσι με 6 γκολ (7 ματς), 1986 Λίνεκερ με 6 γκολ (5 ματς), 1990 Σκιλάτσι 6 γκολ (7 ματς), 1994 Σαλένκο 6 γκολ (3 ματς), 1998 Σούκερ 6 γκολ (7 ματς), 2002 Ρονάλντο 8 γκολ (7 ματς), 2006 Κλόζε (7 ματς).
  Τι βλέπουμε από αυτό?
  Πρώτον: Από τα οκτώ τελευταία Μουντιάλ, τις έξι φορές ο πρώτος σκόρερ έπαιξε επτά ματς. Σημαντικότατο. Τα επτά ματς σημαίνουν ότι η ομάδα τους έπαιξε είτε τελικό, είτε μικρό τελικό. Έτσι “βγαίνουν” τα επτά ματς. Έπαιξαν δηλαδή το μάξιμουμ αγώνων (3 στην πρώτη φάση, έναν στους “16”, έναν προημιτελικό, έναν ημιτελικό, έναν τελικό/μικρό τελικό).
  Άρα, δεδομένο πρώτο, ψάχνουμε παίκτη που θα παίξει όσο το δυνατόν περισσότερα ματς.
  Δεύτερον: Πλην του Ρονάλντο το 2002, κάνεις δεν ξεπέρασε τα 6 γκολ. Πάλι στα έξι από τα οκτώ αυτά τελευταία Μουντιάλ, ο πρώτος σκόρερ “πάτησε” στα 6 γκολ ακριβώς! Άρα, ψάχνουμε κάπου εκεί. Όποιος μπορεί να βάλει 4 και άνω, είναι υποψήφιος.
  Τρίτον: Ψάχνουμε ομάδες που έχουν εύκολο όμιλο, ή κατακτούν το τρόπαιο. Έχει σημασία και ο εύκολος όμιλος, εκεί παίζονται πολλά. Σημειώστε ότι οι Ρονάλντο, Ρόσι και Κέμπες ήταν στις ομάδες που το σήκωσαν.
  Αυτά βγαίνουν από τα ιστορικά στοιχειά. Ότι γραφώ είναι συνεχεία του προηγούμενου. Αντιπροχθές πρότεινα ζευγάρι τελικού Αγγλία-Αργεντινή. Και να φτάσουν ως τους τέσσερις (άρα να παίξουν μικρό τελικό οι χαμένοι) οι Ισπανία-Βραζιλία. Με λίγα λόγια? Ο πρώτος σκόρερ θα κοιτάξω να βγει μέσα από αυτούς….
  Ένα ακόμα στοιχειό, είναι η φόρμα. Ποιοι έκαναν καλή σαιζόν. Όπως επίσης, μετράω πολύ και τα στημένα. Το 50% ενός παιχνιδιού είναι φάουλ και πέναλτι!
  *****
  Τα βάζω όλα στο…..μίξερ και καταλήγω: Δυο παίκτες για πρώτοι σκόρερ! Ρούνεϊ με απόδοση 12,5 και Μιλίτο με απόδοση 38! Οι αποδόσεις είναι του ανταλλακτηρίου και εξήγησα μέρες τώρα γιατί δεν θα…ξεκολλήσω από αυτό.
  Οι δυο αυτοί παίκτες έκαναν τρομερή σαιζόν, είναι βασικοί, είναι “καυτοί”, έχουν από πίσω άλλους να τους “ταΐζουν” πάσες και βεβαία υπολογίζω να παίξουν 6-7 παιχνίδια, όσα περισσότερα τόσο το καλύτερο! Σπάω τη μίζα, να μου δίνουν περίπου ισόποσα (λίγα παραπάνω ο Ρούνεϊ που θα είναι σίγουρα βασικός, ενώ έχει και πιο εύκολο όμιλο, αντίθετα με τον Μιλίτο που μπορεί να μην ξεκινήσει σε όλα τα ματς). Αυτά τα δυο είναι τα βασικά μου bet για 1ους σκόρερ.
  *******
  Πάω σε μικρότερα πονταρίσματα. Όχι όμως και αμελητέα! Έχω επιλέξει ακόμα εννέα παίκτες με πολύ μεγάλες αποδόσεις. Μια κατηγορία είναι οι Κακά με απόδοση 50, Λάμπαρντ με απόδοση 90, Ριμπερί με απόδοση 200 και Σνάιντερ με απόδοση 270!
  Αυτή η τετράδα είναι μόνο για trading! Το ξαναγράφω, μ-ο-ν-ο για trading! Οι τέσσερις αυτοί χτυπάμε τα στημένα. Φάουλ και πέναλτι. Πληρώνουν σουπερ (πχ δεν πήγα στον Μέσι, γιατί πληρώνει λίγα). Αν ένας από αυτούς στην 1η φάση, στα τρία πρώτα ματς μου κάνει 3 γκολ, καθάρισα. Θα τον έχω αγοράσει στο…Θεό, θα τον πουλήσω σε χαμηλή απόδοση, βγάζω κέρδος καλό και σίγουρο.
  // -Τέλος αντιγραφής //

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Αυτή είναι τεχνική ανάλυση και μέθοδος τρέιντινγκ που κερδίζει πάντα. Τί έχεις να πείς για αυτά Τάκαρε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Γκουρούδες, ενημερώθηκα τώρα ότι το σύστημα έχει "φάει" κάνα-δυό σχόλια, σίγουρα του Ζάχμουρ και δεν ξέρω και τίνος άλλου, ενδεχομένως.


  Τέλος πάντων, είχε τύχει και σε δικό μου σχόλιο πριν λίγο καιρό. Δεν ξέρω τί σχέδιο είναι αυτό (ιός-λοίμωξη ή τί άλλο), αλλά εάν έχει κανείς ιδέα πώς λύνεται, ας ρίξει σήμα.

  Με το πρόβλημα των νικνέημς που μου κάνουν μπουρδέλο το μπλογκ, θα ασχοληθώ προσωπικά, μόλις βρω χρόνο. Μασκαράδες, θα σας σιγυρίσω εγώ, έννοια σας.

  Εάν προλάβω, θα μπω το βράδυ και θα τα πούμε καλά με ορισμένους, κάτι βοϊδάρες, γκουρουδέστερους, αμπντούλ και λοιπούς μυστήριους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή