Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

-Tί είδε το Mega-Fund ;

Πάει σήμερα ένα Mega-Fund, αγοράζει 7.000 τεμάχια ΚΛΩΝΚ στο 0,06 και κλειδώνει με τη μία το θηρίο στο +20%.

-Τί παραπάνω από μας έχει δει άραγε το Mega-Fund και διοχετεύει τόσο απροκάλυπτα την τρομακτική ρευστότητα των 420 ευρώ (χώρια οι προμήθειες) στην ΚΛΩΝΚ ?

Ό,τι και να είδε, ήταν αρκετό για να συμπαρασύρει η Ναυτοδίοπος Σηματωρός Κλωνατέξ το υπόλοιπο ταμπλώ σε απρόσμενη ανατροπή-γκολ στις καθυστερήσεις και να στείλει τον Αρχισυντάκτη Ζάχμουρ στο θρόνο του Γκουρού της εβδομάδας και τον Pay επίσης, στην κατάκτηση του όσκαρ β΄ γκουρουδαίϊκου ρόλου.

Τους υπόλοιπους, σας βλέπω για κάνα καζίνο.

52 σχόλια:

 1. http://www.enet.gr/?i=arthra-sthles.el.home&id=165369

  Η συνέντευξη Μάϊκλ Χάτσον στον "Ιό της Κυριακής"

  Πολύ μπροστά ο άνθρωπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. καλά Σουέρ γράφω κείμενο σεντόνι για το στοίχημα και τσουπ ανεβάζεις άλλο άρθρο, ήμαρτον (που λέει και ο Γεωργίου).

  Αμ αυτός ο αρχισυντάκτης δεν παίζετε (τρώγετε ήθελα να πώ αλλά αφού είναι στο 5λεπτο της διασημότητας του λέω να μην του το χαλάσω).

  Λοιπόν επειδή λέγαμε στο προηγούμενο άρθρο για στοίχημα πάρτε και κάτι φρέσκο.

  Ξεκινάω λοιπόν με τον νικητή διοργάνωσης. Είναι 26 Μαΐου, ίσως κάνουμε μια-δυο αλλαγές (κάλυψης) ως την έναρξη του Μουντιάλ, αλλά έχω ήδη άποψη, όποτε την καταθέτω!

  Η πρώτη μελέτη ξεκινάει βλέποντας τους ομίλους…
  Αν δεν συμβεί κάποιο απρόοπτο, τα ζευγάρια των νοκ άουτ, στους «16″, θα είναι Γαλλία-Ελλάδα, Αγγλία-Σερβία, Ολλανδία-Παραγουάη, Βραζιλία-Χιλή, Αργεντινή-Ουρουγουάη, Γερμανία-ΗΠΑ, Ιταλία-Καμερούν, Ισπανία-Πορτογαλία (ή Ακτή Ελεφαντοστού).
  Λαμβάνω υπ’ όψη μου δύο δεδομένα: Πρώτον, ότι η ψαλίδα στα Μουντιάλ είναι μεγαλύτερη από αυτή των EURO. Δεύτερον, ότι ποτέ ευρωπαϊκή ομάδα δεν το πήρε εκτός Ευρώπης(το-πι-ασες Τάκαρε).

  Επίσης, οι νικητές πάντα είναι από ένα συγκεκριμένο γκρουπ. Ουρουγουάη, Ιταλία, Γερμανία, Βραζιλία, Αγγλία, Αργεντινή, Γαλλία. Αυτές οι επτά χώρες το έχουν κατακτήσει.

  Τώρα, μπορούμε να προσθέσουμε ως πιθανή νικήτρια και την Ισπανία, την πανίσχυρη (και πρωταθλήτρια Ευρώπης) Ισπανία. Και να… αφαιρέσουμε την Ουρουγουάη. Οπότε, πάλι ένα γκρουπ επτά ομάδων έχουμε…

  Επιστρέφουμε στο τουρνουά. Κοιτώντας τα νοκ άουτ (και φυσικά πως διασταυρώνονται στη συνεχεία), τα πιθανά ζευγάρια των «οκτώ» είναι: Γαλλία-Αγγλία, Ολλανδία-Βραζιλία, Αργεντινή-Γερμανία, Ιταλία-Ισπανία. Αυτοί πιθανότατα να είναι οι προημιτελικοί. (το κάνουμε σοφιστικέ το θέμα με το να πάμε ενα σκαλί παραπάνω την πρόβλεψη...αφού ζευγάρι τελικού δεν θα είναι απο τους Α-Β, Γ-Δ κοκ όμιλους - κάτι σαν το Σπάσκι)

  Από εδώ και πέρα, μπαίνει το προσωπικό στοιχείο…
  Η εκτίμησή μου είναι ότι τρεις από τις «μεγάλες» ομάδες δεν θα πάνε παραπάνω. Εδώ ρισκάρω, αλλά γίνεται χωρίς ρίσκο;

  Στοίχημα παίζουμε! Πιστεύω λοιπόν ότι οι Ιταλοί, οι Γάλλοι και μετά οι Γερμανοί, δεν θα προχωρήσουν. Για πολλούς λόγους, δεν τους εκτιμώ ιδιαίτερα φέτος. Κορεσμένοι οι πρώτοι (και γερασμένοι), με κάκιστο προπονητή οι δεύτεροι, χωρίς προσωπικότητα οι τρίτοι.

  Αν βγω σωστός, οι δυο μεγάλοι ημιτελικοί θα είναι:
  - Α γ γ λ ί α - Β ρ α ζ ι λ ί α &
  - Α ρ γ ε ν τ ι ν ή - Ι σ π α ν ί α .

  Μετράω κι αλλά πράγματα για να φτάσω ως εδώ, αλλά θα τα λέμε τις επόμενες μέρες.
  Μετράω ας πούμε ότι η Αγγλία έχει πανεύκολο όμιλο, δεν θα έχει ζοριστεί πολύ ως τους «8″. Όταν θα πούμε για νικητές ομιλών, πιθανές εκπλήξεις κ.λ.π., θα τα πούμε ξανά αυτά.
  Έχω λοιπόν αυτούς τους δυο ημιτελικούς. Ήδη προκύπτουν πονταρίσματα, αφού παίζονται αυτές οι ομάδες για 4άδα. Και -όχι τυχαία- αυτές οι τέσσερις πληρώνουν το λιγότερο. Στο 2,20 η Ισπανία, στο 2,25 η Βραζιλία, στο 2,40 η Αγγλία, στο 2,68 η Αργεντινή. Αυτές είναι οι αποδόσεις για να φτάσουν 4αδα…

  Εδώ πλέον, μετράνε οι μικρές λεπτομέρειες. Στο ανταλλακτήριο (και στους μπουκ) πρώτο φαβορί είναι η Ισπανία για κατάκτηση, στο 5,4. Δεύτερο η Βραζιλία με 6,2, τρίτο η Αγγλία με 7,6 και τέταρτο η Αργεντινή με 8,8. Ανάβω τσιγάρο, το σκέφτομαι και καταλήγω: Θα παίξω σήμερα κιόλας, για κατάκτηση την Αργεντινή! Στο 8,8. Αν φτάσει τελικό, θα την πουλήσω, θα έχει πέσει στο 1,90, κάπου εκεί. Ουσιαστικά, θέλω να απλώς να φτάσει τελικό, όχι να το πάρει δηλαδή. Και για στοίχημα-κάλυψης, θα παίξω… Αγγλία! Στο 7,6. Πάω για ζευγάρι τελικού Αγγλία-Αργεντινή, για… τελικό των Φόκλαντ! Αυτό το ζευγάρι πληρώνει 23.00. Το ποντάρω κι αυτό. Πολλοί θα διαφωνήσουν εδώ πιστεύω. Ως τους «4″ θα συμφωνούμε το 95%, αλλά από εδώ και πέρα είναι θέμα του καθενός. Εγώ κατέληξα. Το γιατί, θα το αναλύσουμε στις επόμενες αρθρογραφίες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. -Τι ανέβασα λέει ? «-Άρθρο» ?
  Εάν αυτό είναι άρθρο, τότε οι γνωστοί δημοσιογράφοι των ΙΕΚ πάνε φουλ για Πούλιτζερ.

  Σας βλέπω να κάνετε τους υπολογισμούς σας, παραγνωρίζοντας το γεγονός ότι στη διοργάνωση συμμετέχουν και αφρικανικές ομάδες, αγωνιζόμενες –για πρώτη φορά στα χρονικά, εάν δεν απατώμαι- στη δική τους ήπειρο. Πολύ σημαντικό αυτό.

  Μην υποτιμάτε τους μαύρους, στη μέρα τους και με καλή ψυχολογία (διότι έχουν εύθραυστο ψυχισμό, γενικά) είναι ικανοί να εξαρθρώσουν οποιαδήποτε ομάδα, εκτός ίσως από τη Βραζιλία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βάλτε και λίγη γεωπολιτική φαντασία. –Ποιος θα ήθελε, επί νοτιοαφρικανικού εδάφους, να προχωρήσει στη διοργάνωση η μισητή ομάδα των Μπόερς ? Κανείς, εκτός ίσως από τον ξενέρωτο τον Μαντέλα.

  Τώρα που είπα Μαντέλα, με τον Μαντέλη και τη Siemens είχαμε καμιά σοβαρή εξέλιξη ?

  Λέω λοιπόν, ότι οι μαριχουάνες δεν βλέπω να έχουν σοβαρή τύχη και στην πρώτη ευκαιρία θα τους σφάξουν στο γόνατο, όπως κάποτε την Ισπανία την καψερή, σ’ εκείνον τον αγώνα με την Κορέα, την κλασσική αβανταρισμένη ομάδα της τότε διοργάνωσης (σκεφτείτε ποια μπορεί να είναι τώρα η αντίστοιχη).

  Γενικά, επειδή ο κόσμος είναι σε αναταραχή, πρέπει ο παίκτης να κάνει διάφορες συνδέσεις με το γεωπολιτικοοικονομικοκοινωνικοφυλετικό υπόβαθρο του θεσμού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςς Τάκαρος is back. Πουλάω ο μπαγάσας έτσιιιιιιι?


  Η πιθανότητα εμφάνισης ενός γεγονότος δεν αυξάνεται ούτε μειώνεται, αλλά αναφέρεται πάντα με βάση τη λογική ότι δεν γνωρίζω τα προηγούμενα αποτελέσματα.
  Ένα παίκτης που ποντάρει στο κεφάλι, έχει πιθανότητα να κερδίσει 50%. Σωστό!
  Αυτό όμως ισχύει όταν δεν γνωρίζει τα προηγούμενα αποτελέσματα.

  Πάρτε το αλλιώς.
  Αν η πιθανότητα να εμφανιστεί το κεφάλι είναι 50% αλλά ξέρω τα 1000 προηγούμενα αποτελέσματα, δεν μου δίνετε η δυνατότητα να αντιληφθώ προς τα που είναι η παικτική ευκαιρία?
  Με πιάνετε έτσιιιιιι?

  Μόνο ο κύριος Bluesman καταλαβαίνει το προηγούμενο. Ο παίκτης τρώγεται θέλει να παίξει. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. Δεν έχει στρατηγική, δεν ξέρει τι θέλει. Θέλει μόνο να παίξει, συνεπαρμένος απο τα συναισθήματα του.


  Κύριε zaratustra
  H ανατροπή 1-2 και 2-1 εμφανίζεται σε ποσοστό κάτω του 10%.
  Σωστή επιλογή, αλλά έχει το εξής μειονέκτημα.
  Δεν έχει σταθερή απόδοση, αφού εξαρτάται από την απόδοση του 1 και του 2.
  Αν επιλεγεί ως τρόπος παιξίματος οι ανατροπές, τότε πρέπει τα πονταρίσματα να κινηθούν διαφορετικά απο τον τρόπο του δικού μου παραδείγματος. Δεν μπορείς να διπλασιάζεις κάθε φορά το ποντάρισμα σου.

  Στα στοιχήματα τώρα οι παικτικές ευκαιρίες βρίσκονται βάση του συνόλου των πονταρίσματων και είναι σε άμεση συσχέτιση με την απόδοση που δίνεται.
  Αν είσαι ικανός τεχνοκράτης μπορείς να τα εντοπίσεις.
  Σημειώστε ότι όσα περισσότερα γεγονότα τόσο πιο εύκολο να κάνεις λάθος ο παίκτης και εσύ ως τεχνοκράτης να επιλέξεις τις παικτικές ευκαιρίες.

  Πιο εύκολα κερδίζεις σε έναν Ιππόδρομο, απο ένα ποδοσφαιρικό αγώνα. Πιο εύκολο να κερδίσεις απο ένα στοιχηματικό αγώνα, απο ένα ποντάρισμα στην ρουλέτα και ας είναι μικρότερη η πιθανότητα να βγει το άλογο Αστραχάν, απο το να βγει το Χι
  και απο το να έρθει το μαύρο της ρουλέτας.

  Τα πάντα είναι συνδυασμός απόδοσης και παιγμένων χρημάτων απο τους παίκτες.

  Αυτά που γράφετε κύριε Χασάπη είναι ενσωματωμένα στις αποδόσεις και θα πάρουν την τελική τιμή ισορροπίας λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού.
  Ακριβώς εκεί είμαι εγώ. Λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας. Διαβάζω όλους αυτούς, που έχουν διαβάσει όλες τις πληροφορίες και έχουν δώσει την τελική απόδοση στο σετάκι Εσθονία - Κροατία.
  Εκεί ακριβώς εντοπίζω τις παικτικές ευκαιρίες και τον τρόπο πονταρίσματος.
  Στην πραγματικότητα όμως σιγά μην κάτσω να ασχοληθώ με στοιχήματα και με πενταροδεκάρες
  Πέντε λεπτά πριν ξεκινήσει το Εσθονία - Κροατία θα σας γράψω πως θα ήταν το δικό μου ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΙΚΟ ποντάρισμα.

  Έεεεεεεεεεεεεεεππππππππ αφήστε κάτω το σπυρί κύριε s4ris4
  2^64 - 1

  Κύριε mashane αφήστε τον ξεδοντιάρη, τον Γεωργίου ντεεεεεεεε και πείτε μου κερδίζω ή δεν κερδίζω?
  Αν δεν το παραδεχτείτε δεν προχωρώ στο κεφάλαιο 2.
  Οι αγώνες του Mundial δεν γίνονται ταυτόχρονα. Σας τα έγραψα αυτά. Να είστε προσεκτικοί . Ταυτόχρονα γίνονται μόνο στην τελευταία τρίτη αγωνιστική.

  Τελικά μόνο ο κύριοι zaratustra και Χάρος παραδέχτηκαν ότι το σύστημα μου κερδίζει, οι υπόλοιποι εγωισταράδες και είρωνες δίχως λόγο.

  Και ποιος σας είπε κύριε Χάρε ότι παίζοντας στοιχήματα πλουτίζεις?
  Αυτά τα λένε μόνο οι γκουροδοηλεκτρολόγοι που έχουν τρελαθεί στα συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης οι άμπαλοι.

  Τάκης Μορφονιός και γκουρού και τεχνοκράτης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. η Αγγλία και η Αργεντινή σορτάρονται αγρίως. Προς το παρόν δεν μπορώ να σας το εξηγήσω.
  Αυτά ισχύουν αυτή τη στιγμή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 1η ερώτηση.
  Ποιος είναι πιο καλά διαβασμένος?
  Οι μπούκιδες ή οι παίκτες γνωστοί και ως πρόβατα.
  Ο επαγγελματίας ξέρει καλύτερα το γεγονός ή οι ερασιτέχνες που πάνε για το μεγάλο κόλπο?

  Αν δεν πάρω απαντήσεις, παρακάτω δεν προχωρώ.
  Τελεία και παύλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Η Αγγλία είναι κάτι σαν τη ΜΙΓ : Πολλά παχιά λόγια στην αρχή και στο τέλος καρπαζιά, μονίμως. Η Αργεντινή πάλι θα έχει γίνει μπουρδέλο στα αποδυτήρια, πριν το σφύριγμα του πρώτου παιχνιδιού της, άντε του δεύτερου. Μυαλό θέλει ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Δεν απαντάμε στην ερώτηση, είναι ρητορική. Προχώρα παρακάτω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Καλησπερα
  παω και μπλεκω με 20 αρηδες και ΤΙΤΚ και ο πυραυλος γραφει +15% και κανεις δεν ειπε τπτ τεσπα (ασε μη μας κραξει κανας Βασ Αντ)
  χασαπη ωραιος ο billaras εχει καλο σκεπτικο ξερει οτι το μουντιαλ ειναι για πιτσες -μπυρες και κανα ειδικο στοιχηματακι οπως αυτα που αναφερει πολυ ευστοχα
  θα κρατησω την αργεντινη για τελικο και θα παιξω το αργ-βραζιλια στο τελικο με αποδοση 23 στο ανταλλακτηριο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. swear
  και η ισπανια μεχρι πριν απο κανα δυο χρονακια κατι σαν ΛΛ εμοιαζε
  μεγαλες προσδοκιες και απο ουσια τπτ ενω τωρα ειναι φαβορι στη BF

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ακριβώς!
  Ρητορική ερώτηση, αλλά ουσιώδης.
  Ο μπούκης είναι τοσο πιο διαβασμένος, όσο εμπορικότερο είναι το παιχνίδι. Όταν περιμένει ότι θα πάρει στοίχημα, οφείλει να είναι και θα είναι διαβασμένος μέχρι εκεί που δεν παίρνει.
  Άρα για Mundial, Ρέαλιδες, Μπάρτσες, Ίντερ είναι διαβασμένος. Για Κουίν οφ Σάουθ και κάτω χέστηκε αν κάνει και κανένα λάθος, που θα του ΚΑΛΥΨΕΙ Η ΓΚΑΝΙΟΤΑ σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. 2η ερώτηση
  Οι αποδόσεις που βγάζει ο μπούκης είναι τίμιες?
  Είναι αποδόσεις που πραγματικά αντιπροσωπεύουν την πιθανότητα εμφάνισης του γεγονότος όπως το εκτιμά αυτός?

  Ξεκολλάτε απο τις γκανιότες. Απαντήστε δίχως να υπάρχουν γκανιότες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Μην μπερδεύεσαι Τάκη. Άλλο "τίμιες", άλλο τί εκτιμά ο bookmaker. Ξεκινάει λοιπόν από τη εκτίμησή του και ντεζαβαντάρει το πιθανότερο σημείο, σαφές είν' αυτό. Διότι αυτό το σημείο θα κληθεί να πληρώσει εάν επέλθει και αυτό το σημείο θα επιλέξει η μάζα. Εσύ ψάχνεις να βρείς το λάθος του, δεν υπάρχει τίποτ' άλλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Εννοείται βέβαια, ότι ντεζαβαντάροντας ένα σημείο, θέλοντας και μη αβαντάρει τα άλλα δύο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. pay

  Ο Βασιλης Αντ δεν εχει κολληματαμ παει οπου εχει κερδος τη καταληλη στιγμη, αλλα τα προβατα πρεπει να τα κραζεις μπας και ξυπνησουν.

  Διαβασε εδω να δεις πως τα προβλεπει, οχι οταν συμβουν αλλα ΠΡΙΝ τα δουν τα Αλαπιδοπροβατα στο ταμπλω..

  http://www.neoforum.gr/viewtopic.php?f=19&t=1163&start=80

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ετσι ετσι στοχος ειναι το κερδος και μονο αυτο
  και τα λαθη ανθρωπινα ειναι αρκει να μην επαναλαμβανονται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αγοράζω με 24 ΜΟΝΟΠΟΛΥ τον ΆΣΣΟ της Β. Ιρλανδία στο 9,6
  και με 64 ΜΟΝΟΠΟΛΥ το Χι με απόδοση 4,9

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Εσθονία Κροατία
  27 ΜΟΝΟΠΟΛΥ στο ΑΣΣΟ της Εσθονίας με απόδοση 5,8
  33 ΜΟΝΟΠΟΛΥ στο Χι με απόδοση 3,85

  Και όμως κύριε Χασάπη ΔΙΠΛΟ θα έρθει και θα είναι και καθαρ. Η δίκαι απόδοση της Κροατίας είναι κάπου στο 1,7

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Kύριε Μορφονιέ, θα σας πρότεινα να ποντάρετε και άλλα 78 ΜΟΝΟΠΟΛΥ στο διπλό.

  -Τί διάολο ? Με λεφτά ΜΟΝΟΠΟΛΥ, τσιγκουνιές θα κάνουμε ?

  Εδώ οι άλλοι κερδίζουν τρία χρόνια τώρα στα παράγωγα δισεκατομμύρια ΜΟΝΟΠΟΛΥ. -Τί ψυχή έχουν λίγα ΜΟΝΟΠΟΛΥ σ' ένα στοιχηματάκι ?

  Ποντάρετε άφοβα σε τριπλή παραλλαγή με ΜΟΝΟΠΟΛΥ, ώστε να είστε πλήρως κατοχυρωμένος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Νικητής Παγκοσμίου κυπέλλου 2010
  Αν ξεκίναγε ο πρώτος αγώνας σε μισή ώρα, θα έπαιζα.

  196 ΜΟΝΟΠΟΛΥ στη Βραζιλία με απόδοση 6,4
  70 ΜΟΝΟΠΟΛΥ στην Ολλανδία με απόδοση 13,5
  69 ΜΟΝΟΠΟΛΥ στην Ιταλία με απόδοση 16,5
  13 ΜΟΝΟΠΟΛΥ στην Γαλλία με απόδοση 22
  7 ΜΟΝΟΠΟΛΥ στην Πορτογαλία με απόδοση 34

  Η Ισπανία βρίσκεται στο 5 με δίκαιη απόδοση
  ΑΝ ΑΡΧΙΖΑΝ ΑΥΡΙΟ έτσι θα ήταν το ποντάρισμα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Πίσω γκουρουδοηλεκτρολόγοι και σας έφαγααααααααα.
  Live trade εσείς, Live monopoly o Τάκαρος.

  Τάκης Μορφονιός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Γαλλάι - Κόστα Ρίκα
  29 MONOPOLY στο Χ με απόδοση 6,4
  9 στο 2 με απόδοση 13,5

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Βάζω κι εγώ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΜΟΝΟΠΟΛΥ στο Καμερούν.

  Να δεις πού μερικοί παρακαλάνε αντί να γυρίσουμε στη δραχμή, να περάσουμε από το ευρώ στο διεθνές νόμισμα ΜΟΝΟΠΟΛΥ.

  Το νόμισμα των απανταχού κατά φαντασίαν τρεηντεράδων της φάπας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Κύριε Τάκη, να σας στείλω τώρα ένα mail που θέλω ή είναι ακατάλληλη η ώρα για e-mails ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Στείλτε το ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Pay η κάθε μεγάλη διοργάνωση είναι μόνο για tv, ανδροπαρέα κ πίτσες. Ότι είναι κάτω από αυτές τις συνθήκες το αλλοιώνει.

  Και τα ζευγάρια για τους «4» είναι λογικά και 100% βάλιου, ειδικά αν συνδιαστούν και με τρέιντ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Σουέρ μπορείς να θυμηθείς ποιός και πότε υποτίμησε την δρχ με 50% κ είχε κ την ασύλληπτη ιδέα να κοπούν δια δύο τα χαρτονομίσματα.

  Τέτοιες λαμπρές ενέργειες απουσιάζουν από αυτήν την χώρα που θέλουν να κατατάξουν γεωγραφικά Βόρεια της Αφρικής κ δυτικά της Συρίας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Η συντακτική ομάδα του blog ζητεί ταπεινά συγγνώμη από το χρήστη - πελάτη butcher γιατί αποπροσανατόλισε το κοινό από μεγάλες σοφίες που γράφει ο συγκεκριμένος χρήστης... Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. ωραιοτατες αναλυσεις βλεπω αποψε, το νου σας γκουρουδες, γερο μπερντακι προβλεπεται αυριο στο χαααοοοοοςςςςς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Εσθονία - Κροατία Χ
  Ο Χασάπης είχε δίκιο, αλλά και ο Τάκαρος εισπράττει 100,05 ΜΟΝΟΠΟΛΥ και μείον 5% καθαρά 95,05 ΜΟΝΟΠΟΛΥ .
  Μέχρι στιγμής ταμείο 7,05 ΜΟΝΟΠΟΛΥ.
  Κέρδος έτσιιιιιι?
  Χάσαμε στο τέλος το Χ της Γαλλίας. Άρα ταμείο - 30,95.
  Το ταμείο είναι μείον έτσιιιιιιιιι? Το προσέξατε το πρόσημο!
  Όμως αυτά τα πονταρίσματα σε ΜΟΝΟΠΟΛΥ ήταν ψιλικοκό. Δεν είχαν πάνω τους λεφτά.

  Ουρουγουάη Ισραήλ.
  Το παίζω τώρα, σιγά μην κάτσω να ξενυχτήσω παίζοντας ΜΟΝΟΠΟΛΥ.
  Ρίχνω 15 ΜΟΝΟΠΟΛΥ στο Χ με απόδοση 5 και άλλα 6 με απόδοση 9,8

  Χιλή Ζάμπια
  Ποντάρω 5,8 ΜΟΝΟΠΟΛΥ στο Χ με απόδοση 5,8 και άλλα 1,7 στο 2 με απόδοση 13.

  Τέρμα τα ΜΟΝΟΠΟΛΥ για σήμερα. Αύριο αρχίζουμε το ΣΤΡΑΤΕΓΚΟ.

  Τάκης Μορφονιός ο ΜΟΝΟΠΟΛΙΣΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Τάκαρε σχετικά με την ερώτησή σου, μου θύμησες τον συγγραφέα του αγαπημένου μου ήρωα Φίλιπ Μάρλοου (άσχετο τον είχε υποδυθεί κ τηλεοπτικά ο Στέισι Κίτς).

  Έλεγε στον εαυτό του κ συμβούλευε "//" και άλλους ότο όταν δεν ήξερε πως να συνεχίσει την πλοκή, έβαζε να μπαίνει κάποιος στο δωμάτιο κρατώντας ένα πιστόλι· κάπως έτσι μας το γυρνάς και εσύ....«το-πι ασες»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Καλά Ζαχαρία δεν. Παίζεσαι ".-" τελεία και παύλα.
  Αφού μας διαλύει την κουβέντα κ πάμε για να τινάξουμε τα μηχανάκια της Α-Ζε-Μπε επιστρέφεις σε νεκρό χρόνο κ μας λες ένα απλό «ο πελάτης έχει πάντα δίκιο» αφήνοντας στον αέρα υπόνοιες ότι το δίκιο μας κατοχυρωμένο απλά λόγω εκ θέσεως .... Σε βλέπω το κακοκαίρι να πηγαίνεις Γουανζού να δεις την Μαρκετινγκ Γ. Να παίζει φιλικά

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. To Ταμείο είναι ΜΕΙΟΝ 123,55 ΜΟΝΟΠΟΛΥ

  Ξέρω τι σκέφτεστε. Ρεεεεεεεεεεεεε το βλάκα.
  Καλά κάνετε να σκέφτεστε ότι γουστάρετε.
  Εχθές ας πούμε θα τα παίρναμε με τα Χ της Νιγηρίας, Καμερούν, Ελλάδος, με το 2 της Αλβανίας.
  Απο τα 7 Διεθνή φιλικά θα τα παίρναμε σίγουρα στα 5, ενώ θα χάναμε απο το Ουκρανία - Λιθουανία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Σουέρ αυτός ο Νεοσσός τί έγινε? Χάθηκε !
  Πάω στοίχημα οτι νέο νικ θα εμφανισθεί στο Κλεφτικο πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρείς φορές.

  Μα είμαι τόσο σίγουρος που σκέφτομαι να βάλω στην απόδοση για την παρουσία του "ΔΠ"...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. swear εσύ πήρες τα 132 κομμάτια ΟΛΠ στο 13,30? Μπορείς να πάρεις και άλλα 50 στο 13,6!

  Με την άδειά σας πάντα κύριε butcher. Μη σας αποπροσανατολίσουμε πάλι και χάσετε τον ειρμό σας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. μεταξυ μας ειμαστε, αν βαλουμε μονο εμεις απο μια θα γινει πυραυλος το χαρτακι, οποτε συστηνω τρομοκρατια, OLP SUCKS...
  http://www.euro2day.gr/chameleon/139/articles/585579/ChameleonArticle.aspx

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Ρε σεις η ΑΛΑΠΙΣ με τι ρυθμούς τρώει τα λεφτά??? Έχει σηκώσει σε μία διετία 1,3δις και έχει ταμειακά διαθέσιμα 53εκ με δανειακές υποχρεώσεις μόλις: 880εκ!!!!!

  Με πόσα κουτάλια τρώει ο ΛΛ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Χαζεύοντας ισολογισμούς, μιλάμε για πολύ πίκρα! Οι μόνες που είδα έτσι στα γρήγορα να έχουν κάτι να πουν είναι ΤΙΤΚ, ΣΩΛΚ και το μεγαλοblue chip η ΙΝΤΕΚ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςς το βράδυ άρθρο φωτιά.
  Πως θα επενδύσει ο κύριος Νεοσσός με στρατηγική ΜΟΥΑΓΕΝ.

  Γιατί δεν του απαντάτε ντεεεεεεεε?
  Να κάνει μουαγέν ο νεοσσός για να γίνει κολοσσός ή όχι?
  Ύστερα θέλετε να ξαναεμφανιστεί. Βρε πείτε του πως απο άμπαλος θα γίνει μπαλαδόρος, παικταράςςςςς.
  Γιατί δεν του τα λέτε?

  Τέρμα το μάθημα στο ΜΟΝΟΠΟΛΥ. Έχουμε βραδυνό μάθημα στο ΣΤΡΑΤΕΓΚΟ.

  Τάκης Μορφονιός

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Και μην ψάχνετε να βρείτε κέρδη στους τράπεζες.
  Σιγά μην δώσουν έκτακτη εισφορά ξανά στο κράτος.
  Σας το είπα? Δεν σας το είπα?

  Το βράδυ μάγκες, με μαθήματα Στρατέγκο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. α, ολα κι ολα, το αποσταγμα πολυτιμης συμπυκνωμενης γκουρουδιας που εχουμε μαζεψει με κοπο και αιμα ειναι ανυπολογιστης αξιας, σιγα μη το σκορπαμε εδω κι εκει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. ρε την αλητισσα την ΕΤΕ, επιτηδες δε γραφει τα κερδη για να μην πληρωσει φορο, μεγαλη κουφαλα, τα κοροιδα στη γουολ δεν το αντιλαμβανονται (σαν αμερικανακια που ειναι) και την ξεσκιζουνε, μεγαλο μπερδεμα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. όλα στο πιάτο σας τα δίνω... Πρώτοι σε άνοδο σήμερα αυτοί που βγήκαν από τους δείκτες χθες και έφαγαν στο κεφάλι κάτι -10%. Ιατρ +5% ΑΝΕΚ +6,45%, ΔΟΛ +3%.

  Τώρα πήρα θέση στη ΜΠΕΛΑ για το +κάμποσο που θα κάνει την 1/6 (όπως πρώτος επισήμανε σε ένα διάλειμμα από τη στοιχηματική του αγόρευση ο butcher)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. φίλε Ζαχαρία όλα είναι ένα στοίχημα σε αυτή την ζωή! Δια το αληθές δές το copy/paste που παραθέτω.

  //
  Ένας ασθενής, που βρίσκεται σε τελικό στάδιο καρκίνου, κέρδισε άλλα 6.000 ευρώ, βάζοντας στοίχημα την ίδια του τη ζωή.

  Ο Τζον Μάθιους, 59 ετών, αρνήθηκε να δεχτεί την πρόγνωση του γιατρού ότι του απομένουν μόνο λίγοι μήνες ζωής.

  Ο Μάθιους διαγνώστηκε τον Απρίλιο του 2006 με ένα είδος καρκίνου που σχετίζεται με τον αμίαντο.

  Θέλοντας να διαψεύσει τις προβλέψεις των γιατρών, έβαλε στοίχημα 120 ευρώ με απόδοση 50/1 ότι θα εξακολουθεί να είναι ζωντανός την 1η Ιουνίου του 2008. Το στοίχημα αυτό του απέφερε 6.000 ευρώ.

  Στη συνέχεια, έβαλε και άλλο στοίχημα για το ίδιο ποσό και με την ίδια απόδοση ότι θα ζει μέχρι την 1η Ιουνίου του 2009, το οποίο επίσης κέρδισε και του απέφερε άλλα 6.000 ευρώ.

  Το τελευταίο στοίχημα που έβαλε για το ίδιο ποσό αλλά με απόδοση 100/1 αυτή τη φορά είναι ότι θα εξακολουθεί να είναι ζωντανός την 1η Ιουνίου του 2010, και αν το κερδίσει και αυτό, τότε στον λογαριασμό του θα προστεθούν άλλα 12.000 ευρώ.

  «Νομίζω πως είμαι ο πρώτος άνθρωπος στον κόσμο που βάζει στοίχημα τη ζωή του. Ξέρω ότι τελικά θα πεθάνω κάποια στιγμή και δεν χρειάζομαι πραγματικά τα χρήματα, επομένως το πιο πιθανό είναι τα χρήματα να διατεθούν για αξιόλογους σκοπούς», είπε ο ίδιος.

  Ο εκπρόσωπος του γραφείου στοιχημάτων William Hill, Graham Sharpe, δήλωσε: «Δεν μας είχε ξαναζητηθεί να δεχτούμε στοίχημα τέτοιας φύσης, αλλά όταν επικοινώνησε μαζί μας ο Τζον και μας διαβεβαίωσε πως τα χρήματα αυτά θα του έδιναν ένα επιπλέον κίνητρο για να νικήσει την ασθένειά του, του προσφέραμε τα στοιχήματα που ζήτησε. Ποτέ ξανά στα 30 χρόνια λειτουργίας του γραφείου δεν έχω νιώσει τόση χαρά που δίνω 12.000 ευρώ, και εύχομαι να του δώσω άλλα τόσα του χρόνου.»
  //

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. δε θα πεθανουμε ποτε κουφαλα νεκροθαφτη, αυτα ειναι στοιχηματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Υπάρχει στοίχημα αν την 1/6/2011 θα έχουμε χρεοκοπήσει ή όχι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. στοιχηματα για γεγονοτα προγενεστερα του παροντος δε γινονται δεκτα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Ζαχαρία το ωραίο με το στοίχημα είναι οτι μπορείς να βάλεις οτιδήποτε και με όποιον όρο θέλεις.

  Εσύ που θα ποντάρεις μήπως μπορώ να σε καλύψω εγώ.

  Πάντως για να σου πώ την αμαρτία μου,
  μου έχει καρφωθεί οτι φέτος θα είναι η πιο ζεστή χρονιά στην Αγγλία και για αυτό έπαιξα οτι η θερμοκρασία θα περάσει το Ην.Βασίλειο τους 100 βαθμούς Φαρενάιτ δλδ τους 37.77 κελίου ότι βάλεις χ5 και κάτι ψιλά για νέο ρεκόρ τους 101.3 Φαρ.

  Όσο για την χρεοκοπία αν θέλεις κάτι επίσημο η αγορά των ομολόγων είναι πεδίον δόξης λαμπρόν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Δεν μου πάει να σορτάρω οπότε θα πάω πάσο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. O swear ή ετοιμάζει άρθρο πυρκαγιά(!) ή ήρθε κάποιος από τους ηλεκτρολόγους και παίζει ξύλο. Πού είσαι αφεντικό????????????????????????

  Θυμήθηκα τώρα (αυτή είναι η δουλειά του αρχισυντάκτη άλλωστε) ότι είχες υποσχεθεί στο πολυπληθές κοινό μας ότι είχες δύο πληροφορίες βόμβα που θα τις έβαζες σε ξεχωριστό άρθρο. Πού είναι???

  ΑπάντησηΔιαγραφή