Τρίτη, 29 Ιουνίου 2010

Σκοποβολή με Κορνέδες

Ασφαλώς και δεν πέθανα με φρικτούς πόνους, όπως διέδωσαν ορισμένοι κακοήθεις. Ούτε και σκοτώθηκα, κοπανώντας πάνω σε δέντρο, πίσω από το τιμόνι μιας Spyder 550 του ‘55, δίχως αερόσακο (δεν βγάνανε τότε τέτοιους). Είμαι μια χαρά και θα σας θάψω όλους, ακόμη και ζωντανούς, εάν χρειαστεί. Έχω, για ειδικούς γονιδιακούς λόγους, προσδόκιμο ζωής ετών ενενήντα-φεύγα και βάλε και δεν σκοπεύω να το απεμπολήσω, τουλάχιστον όχι πριν πατήσω τα εκατό. –Σάμπως κλέβω χρόνια από κάναν άλλον ; Τώρα, ξέρω ότι σας έλειψα ιδιαίτερα (δεν θα έλεγα το αυτόν και δι’ εμέ), όμως προέχουν οι υποχρεώσεις.

Έλεγα λοιπόν ότι, όπως τα υπολογίζω τα πράγματα, εκατό χρονών θα είμαι ακριβώς το έτος 2067. Προεκτείνοντας τη σκέψη μου, θα συμπλήρωνα ότι το 2067 θα είναι μια σημαδιακή χρονιά, αφού θα συμπίπτει με την έναρξη του αμέσως επόμενου παγκόσμιου bull market. Προεκτείνοντας κι άλλο τη σκέψη μου, είναι φανερό ότι έχω σχετική άνεση χρόνου, προκειμένου να εκμεταλλευτώ τη συσσώρευση περίπου μισού αιώνα, ώστε μέσα σ’ αυτό διάστημα να χτίσω θέσεις σε «επιλεγμένες μετοχές», που λένε. Προεκτείνοντας κι άλλο τη σκέψη μου –λάστιχο την έκανα πια τη σκέψη μου- πιστεύω ότι καθώς οι τιμές των μετοχών θα παίρνουν την ανιούσα –είπαμε, από το 2067 και κατόπιν- τα γηρατειά μου θα είναι απολύτως εξασφαλισμένα και δεν θα έχω ανάγκη κανέναν κερατά να μου πληρώνει σύνταξη, λες και θα είμαι κάνας γέρος ανήμπορος.

«Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών», σου έλεγε ο άλλος. Σώπα καλέ. –Τις «αξίες» πού ακριβώς τις βλέπεις ; Και επειδή πράγματι δεν τις έβλεπε πουθενά, πήγε ντροπιασμένος και το άλλαξε το όνομα και το ΄κανε «Χρηματιστήριο Αθηνώνε», σκέτο-νέτο, δίχως δηλαδή το «αξιών» μέσα, για να μη είμαστε ψευδεπίγραφοι και κοροϊδεύουμε και τον κοσμάκη, κατάμουτρα. Οπότε, αυτό που τελικά απέμεινε από την όλη ιστορία, είναι ένα Χρηματιστήριο χωρίς αξίες, εκτός βέβαια από τις λεγόμενες «κρυμμένες». Τόσο καλά κρυμμένες, που κανείς δεν τις βλέπει. Καμουφλαρισμένες, πες καλύτερα, σαν εκείνους τους φονιάδες, που ξαποστέλνει που και που η CIA, να καθαρίζουν κολομπιάνους καρτελίστες κοκέμπορες, στα μουλωχτά, από τα τετρακόσα μέτρα απόσταση, με διόπτρα νυκτός και σιγαστήρα σαν μπουρί, φορώντας στο κεφάλι κοτζάμ θάμνο για σκουφί, να μην τους παίρνουνε μυρωδιά οι λατίνοι λαδοπόντικες μπράβοι. Έτσι και οι κρυμμένες αξίες και υπεραξίες του ΧΑ. Κανείς δεν τις βλέπει τώρα, αλλά πού θα πάει, θα έρθει η ώρα (είπαμε, το 2067) που τα λασπωμένα διαμάντια θα ξαναβρούν τη χαμένη λάμψη τους, μπουρ-μπουρ-μπουρ και λοιπά. Άργειε να ’ρθει εκείνη η ώρα κι ήταν όλα σιωπηλά, γιατί τα ’σκιαζε η χασούρα απ’ τη λάθος γκουρουδιά. Κι έλεες, α, πότε βγάνω το κεφάλι απ’ τις ερμιές κι αποκρίνοντο από πάνω κλάψες, άλυσες, φωνές.

Κλάψες, άλυσες, φωνές, αυτό λέω και ΄γω. Ειδικά από κλάψες, άλλο τίποτα. Και όμως, στην πραγματικότητα είμαστε στην καλύτερη μοίρα όλων και θα εξηγήσω γιατί. Πρώτον επειδή χρωστάμε πολλά. Όπως είχε πεί κι ο Κέϋνς, εάν χρωστάς λίγα είσαι ο τίποτας, εάν όμως χρωστάς πολλά είσαι μούρη. Κάπως έτσι το είχε πεί και είχε δίκιο. Δεύτερον, επειδή τους έχουμε βάλει όλους στο λούκι να πιστεύουν πως εάν βαρέσουμε εμείς κανόνι, θα χάσει η Βενετιά βελόνι και έχουν βαλθεί να αποτρέψουν τη μοίρα μας, με κάθε τρόπο. Βρε, αφήστε μας στην ησυχία μας να πτωχεύσουμε, τίποτα αυτοί, όχι δεν θα πτωχεύσετε που να χτυπιέστε κάτω. Οκέϋ, αφού επιμένετε, δεν πτωχεύουμε σήμερα κι από βδομάδα το ξαναβλέπουμε το θέμα. Κι έτσι, τους έχουμε διαρκώς στην τσίτα. Κάθε μέρα που ξημερώνει, όλη η υφήλιος τρέμει ότι μπορεί να είναι η μέρα που θα τα τινάξουμε, αλλά μέρα μπαίνει-μέρα βγαίνει κι εμείς δεν τα τινάζουμε. –Πώς είναι κάτι υπεραιωνόβια ερείπια, κατάκοιτα, που κάθε τόσο τους φέρνουνε παπά να τα κοινωνήσει, καθώς όλοι αναμένουν το μοιραίο από στιγμή σε στιγμή ; Και όλο και περνάνε οι μέρες, οι μήνες, τα χρόνια, πεθαίνουν ένας-ένας οι νεώτεροι και το κούρβουλο ψόφο δεν έχει, άσε πια που στο ενδιάμεσο έχει κοινωνήσει ίσαμε πεντακόσες φορές, όλες στο βρόντο. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά στο τέλος, όταν πιά τους έχει θάψει σχεδόν όλους, μέχρι και τον παπά που τον κοινώναγε, τότε πιά ανασταίνεται τελείως και μάλιστα γυρεύει και γκόμενα, που λέει ο λόγος. Το ίδιο συμβαίνει και με μας. Είναι τόσο βέβαιον ότι στο τέλος όλοι θα πτωχεύσουμε, όσο είναι βέβαιον ότι στο τέλος όλοι θα πεθάνουμε. Το μόνο θέμα είναι πότε. Κάτσε λοιπόν να δούμε, ποιός θα πτωχεύσει πρώτος.

Ας φέρω ένα παράδειγμα, επίκαιρο. Να τί έγινε εκεί χάμω, στην Αφρική. Πήγαμε κι εμείς, αουτσάϊντερ του κερατά, παίξαμε τρία ματσάκια, πήραμε και τρείς πόντους, όμορφα, ήρεμα, αξιοπρεπώς, τέλος. Πάνε τώρα και κάτι γκραν φαβόρες, κάτι Αγγλίες, κάτι Γαλλίες, κάτι Ιταλίες, φανέλες βαρειές, όχι αστεία, και τρώνε σφαλιάρα ξεγυρισμένη. Κι αρχίζουν τα παρατράγουδα, τα λαϊκά δικαστήρια, το κράξιμο, οι λεμονόκουπες και όλο το σχετικό ρεπερτόριο. Ενώ εμείς, ωραίοι, την κάναμε στα μουλωχτά, με ελαφρά πηδηματάκια, δίχως να μας πάρει κανείς χαμπάρι κι άστους αυτούς τους βλάκες να κάνουν σκοποβολή με κορνέδες πάνω στους παίχτες τους. Είναι πολύ απλό. Εμείς πήγαμε ξεγραμμένοι, ούτως ή άλλως. Δεν υπήρχαμε στη λίστα των μεγάλων δυνάμεων του ποδοσφαιρικού στερεώματος. Οι άλλοι όμως, οι μεγάλοι δήθεν, πήγαν με τυμπανοκρουσίες και φανφάρες και την άρπαξαν άσχημα. Άντε τώρα,να τελειώνουμε και μ’ αυτούς τους γελοίους, τους Γερμανούς, να πάρουν κι αυτοί τ’ αεροπλανάκι για πίσω. Κάθε άμπαλος στον πάγκο του, όπως είναι το σωστό. Θελω να πω δηλαδή, πώς όταν πέφτεις από χαμηλά, χτυπάς αλλά δεν χτυπάς και τόσο. Όταν όμως πέφτεις από ψηλά, γίνεσαι μαρμελάδα.

Όπως καλή ώρα αυτή η Εθνική -η Τράπεζα λέμε, όχι η ομάδα- που με οχτάρι μπροστά πλέον, κοντοζυγώνει την τιμή-στόκο των δυόμισυ χιλιάδων μεταλλικών δραχμών, τιμή που δόθηκε για πρώτη φορά παγκοσμίως –πού αλλού ;

98 σχόλια:

 1. Ο Τάκαρος σας πάει κόντρα όλους τους γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
  Απο σήμερα βγαίνω long ΕΤΕ κόντρα σε όλους. Λογαριασμό θα σας κάνω το αργότερο 31 Αυγούστου ή νωρίτερα αν θελήσω. Είμαστε ακριβώς στο σημείο που ήθελε ο μεγάλοςςςςςςςςςς ο πολύ μεγάλοςςςςςςςςςςςςςςς.

  Άντε να δω τι γκουρούδεςςςςςςς, είστε.

  Κακά παιδάκια. Αχ Αχ. Θα σας κάνω ντά ντά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φαίνεται ότι έχω χάσει κάποια επεισόδια.
  Κύριε Τάκη, για πείτε λεπτομέρειες, στ' αλήθεια εναφανίσθη μαϊμού "Τάκης-Μορφονιός" ?
  Άρα, μπήκατε κι εσείς στο Πάνθεον των Γκουρούδων που διαθέτουν σωσία, όπως ο Έλβις Πρίσλεϋ, ο Στάλιν, το Μυαλό, ο Σπάρτακας, αλλά κι εγώ παλαιότερα, επί εποχής Capitalblogs. Ναι, ναι, υπήρχε μαϊμού "Swearengen", ίσως μάλιστα να ήμουν και ο πρώτος που απέκτησα σωσία. Εντάξει, όχι ο πρώτος, είχαν προηγηθεί ο Βησσαριόνοβιτς και ο Έλβις.

  Κύριε Αρχισυντάκτα, παρακαλώ μία επισκόπηση της εβδομάδας που πέρασε. Γκουρουδιές από φόρουμ-μπλογκς, παραλειπόμενα, παρασκήνιο κλπ. Ποιός νέος Γκουρού ενεφενίσθη, ποιά νέα νικς έσκασαν μύτη κλπ. Να ξέρουμε τί μας γίνεται.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κύριε Τάκη, μου φαίνεται ότι αμφισβητείτε τις προβλέψεις μου. Καθήστε τουλάχιστον να γράψει το "7" μπροστά. Το "7" είναι γενικά καλός αριθμός, γουρλίδικος, ενώ έχει γίνει μέχρι και ταινία. Ακούστε με και μένα, κάτι ξέρω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κύριε Swear ας περιοριστούμε στη γκουρουδιά που μόλις σας έδωσα. Περισσότερες πληροφορίες μπορώ να σας δώσω στα μουλωχτά και ουχί σε δημόσια θέα.
  Εγώ ρισκάρω με την γκουρουδιά μου - και όχι μόνο - να μου την πέσει ο κύριος Zachmour - αλλά δεν μπορώ να μην παίξω την μπάλα μου.

  Ότι άλλο θέλετε στη διάθεση σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και αφού βγαίνω long θα πρέπει κάπου αλλού να βγω short.
  Βγαίνω λοιπόν άγριο short στη Γερμανία, για ποδόσφαιρο μιλάω ντεεεεεεεεεε.
  Οne more match παρακαλώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Για Βελλάνη κύριε Zachmour έχω να σας πω, ΜΕΓΑΛΟ ΛΑ_ _ _ _ Ο και το άλλο το συνεταιράκι του, αυτός που είχε προηγουμένως την εταιρία ντεεεεεεε, ακόμη μεγαλύτερο.
  Αλλά τουλάχιστον παίζουν τα χαρτιά τους.
  Άρα μάγκεςςςςςςςςςςςς. Όχι σαν κάτι άλλους που το παίζουν σοβαροί.

  Χρηματιστήριο δίχως παιχνίδι και τζόγο είναι ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ , ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ πως το λένε βρεεεε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ορίστε η Credit Agricole στο Βελλάνη, σου λέει. Τι άλλο θέλετε?
  Κύριε Zachmour αν σας ενδιαφέρει η κουράδα και ο Βελλάνης σας έχω ένα σχόλιο στου frapa σχετικό και με τις δύο.
  Παλαιό σχόλιο - ψάξτε και βρείτε το.
  Στο ίδιο post είχα και τα δύο. Θα καταλάβετε πιθανών πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. βενσερεμος γκουρουδεεεεεεεεεεςςςςςςςςς
  http://www.youtube.com/watch?v=ypaH1Gj6VIs&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Το αφεντικό σε μία επίδειξη μετριοφροσύνης είχε γράσψει ότι ευτυχώς που υπάρχει το 90% ηλίθιοι στο χρηματιστήριο για να κονομάει το υπόλοιπο 10%.

  Υποψιάζομαι ότι τον εαυτό του τον αξιολογούσε στο περιώνυμο αυτό 10%, δικαίωμά του, στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις.

  Να τον πληροφορήσω ότι μέσα το 10% υπάρχουν διάφορα ακόμα ποσοστά του 5 - 10 - βάλτε όποιον αριθμό θέλετε, ελεύθερα %, που θεωρούν οτι οι ηλίθιοι είναι περισσότεροι.

  Αγορά ΕΤΕ σε Ο-Π-Ο-Ι-Α-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε τιμή δείχνει απλά ότι όσο υπάρχουν άσπρα ή μαύρα πρόβατα θα υπάρχει και ο κακός λύκος.

  Συγχίστηκα, πάω να προβάρω το μαγιό που μου έφερε δώρο το κοπέλι μου και να πάω για μπαν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Νάτος ο Τάκαρος, για να αγοράσει ΕΤΕ πουλάει όλη του τη θέση στη ΣΕΛΜΚ και να τη στο -18,5%...

  Για να δω θα βγει να το διαψεύσει και αυτό????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Γάτος ο Τάκαρος...

  Έσκασε η είδηση:

  http://www.capital.gr/Articles.asp?id=1001151

  Τώρα αν αυτό είναι καλό ή κακό ο Θεός και η ψυχή μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αυτό δεν είναι καλό κύριε zachmour. Αν θέλεις να φέρεις επενδυτές, είσαι στην Ευρωπαική Ένωση και εσύ απευθύνεσαι στους Άραβες καλό ΔΕΝ είναι.

  Όμως εγώ σας λέω ότι η Goldman κάνει τα κουμάντα της στην ΕΤΕ. Λίγη υπομονή και θα δείτε ότι κάτι έχει αλλάξει. Όταν ήμασταν στα 2100 υψόμετρο ΓΔ αυτοί έλεγαν για 11 ευρώ σε πρώτη φάση για ΕΤΕ και όμως η αγορά τις πρώτες μέρες ΔΕΝ τους έκανε τη χάρη και η χαρτούρα πήγαινε ανάποδα.
  Και να ξέρετε η Εθνικάρα είναι πρώτο πράμα, μην ακούτε αυτές τις βλακείες που γράφουν οι διάφοροι δήθεν σχετικοί. Άμπαλοι είναι ή παπαγάλοι, μην τους δίνετε καμιά σημασία.

  Πάμε ΣΕΛΜΑΝ φυσικά και διαψεύδω ότι πουλάω ΤΩΡΑ τη χαρτούρα.
  ¨ομως σας εφιστώ την προσοχή πως τέτοια χαρτιά θα πρέπει να παρακολουθείται. Χαρτιά με συγκέντρωση άνω του 90% που οι ιδιοκτήτες έχουν λόγους να παίξουν τη χαρτούρα τους.
  ΘΕΤΙΚΑ λοιπόν να βλέπετε τη ΣΕΛΜΑΝ, βάλτε τη υπό στενή παρακολούθηση. Μόλις δείτε την πρώτη μεγάλη ΑΣΧΗΜΗ είδηση, που θα διώχνει κόσμο, εσείς θα μπείτε. Να κάτι ανάλογο με ομολογιακό Βελλάνη ΟΤΑΝ ανακοινώθηκε, κάτι ανάλογο με αυτό που κάνουν τώρα στην ΑΝΕΚ αφού την αναφέρατε.
  Διώχνουν και τους τελευταίους πιστούς και μετά ξέρετε εσείς. ΠΥ-ΠΥ-ΠΥΡΑΥΛΟΣ

  Σήμερα όλη μέρα θα λείψω, θα ξανασυνδεθώ το βράδυ αργά και ΑΝ, οπότε μην με ψάχνετε για να μου την πείτε.

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Mεγάλη πλάκα αυτοί οι γκουρούδες του φόρουμ. Θα μπούνε, λέει, στο χρηματιστήριο, μόλις φτάσει στις 700 μονάδες. ΟΛΟΙ στις 700 μονάδες. Εγώ στις 700, εσύ στις 700, αυτός στις 700, εμείς στις 700, εσείς στις 700, αυτοί στις 700. Μωρέ ΟΛΟΙ στις 700, φοβερά πράγματα.

  Στις 700 μονάδες, λέει, θα ποντάρουνε μέχρι και τις κάλτσες τους (τις τρύπιες). Συγχρονισμένοι και συντονισμένοι, ΟΛΟΙ μαζί, ΓΙΟΥΡΓΙΑ παιδιά, ΝΤΟΥ παιδιά, ΓΙΟΥΡΟΥΣΙ παιδιά, να τους πάρουμε τα σώβρακα.

  ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΙΣ 700.

  Και δεν έχει σκεφτεί ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΛΑΚΑΣ ότι εάν συνέβαινε ποτέ αυτό το πρωτοφανές στην ιστορία των αγορών, να μπούνε δηλαδή ΟΛΟΙ ταυτοχρόνως στις 700 (ή στις 600 ή στις 800, οπουδήποτε, δεν έχει σημασία), τότε αυτό το διαβόητο νούμερο ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΦΟΤΑΝ ΣΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΙΓΜΗ, ίσα-ίσα για ένα ιδεατό δευτερόλεπτο, ώστε να λέμε έπειτα από ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ότι ο ρημάδης ο πυθμένας ήταν τελικά στις 700, αλλά δεν τον προλάβαμε. Επειδή τότε, ο πυθμένας θα έχει μείνει ήδη ΠΟΛΥ ξοπίσω μας, όπως συμβαίνει πάντα.

  Και περιμένω τώρα να δω, ΠΟΙΟΣ θα πρωτο-προλάβει πιά να μπεί στις 700 μονάδες, μέσα σ’ αυτό το δευτερόλεπτο. Άειντε, να δούμε.

  Αν και δεν χρειάζεται να περιμένω : -ΞΕΡΩ ΗΔΗ ποιος θα μπεί στις 700 μονάδες. Ή μάλλον, ψέματα λέω. Δεν ξέρω ποιός θα μπεί στις 700 μονάδες. ΞΕΡΩ όμως σίγουρα ποιος ΔΕΝ θα μπει στις 700 μονάδες : -Όποιος δηλώνει από τώρα ότι «θα μπει στις 700 μονάδες». Τόσο απλό. Κι επειδή ΟΛΟΙ σκοπεύουν να μπουν –και το δηλώνουν μάλιστα- στις 700 μονάδες, η απάντηση είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπει στις 700 μονάδες, είτε επειδή δεν θα υπάρξουν ποτέ 700 μονάδες είτε επειδή –και εάν ακόμη ανέκυπταν- τότε ΟΛΟΙ θα περίμεναν τις 600, 500, 400 και πάει λέγοντας. Κι επειδή οι αγορές είναι ΣΑΤΑΝΙΚΕΣ, ακριβώς εκεί στις 700 (λέμε τώρα) μονάδες θα κάνουν το σύνηθες κόλπο-γκρόσσο «ΚΑΤΩ-ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΛΑΓΙΩΣ», για να πετάξουνε ΟΞΩ (με εσπευσμένο stop-loss) όσους τυχερούληδες έλαχε να μπούνε ακριβώς στον πυθμένα, αλλά δεν έχουν τ’ άντερα να κάτσουν για πολύ, πιστεύοντας ότι έχει και παρακάτω. Έπειτα (2ο στάδιο εκκαθάρισης παρεισάκτων), θα πετάξουν ΟΞΩ και τους βιαστικούς, που θα σπεύσουν να εξασφαλίσουν το κερδάκι τους, δηλαδή ένα πινάκιο φακής. Έπειτα άλλο κόσκινο, έπειτα άλλο και πάει λέγοντας.

  Και μετά έχει ενστάσεις ο κύριος Γκουρουδέστερος, περί του υποκειμενικού χαρακτήρα της θεώρησης των μαζών ως ηλιθίων. Δεν είναι υποκειμενικός, αγαπητέ. Αντικειμενικός είναι, βάσει απτών στοιχείων, τα οποία παρατίθενται εν προκειμένω, επί καθημερινής σχεδόν βάσεως, εάν έχεις προσέξει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αξιότιμε Τάκαρε,
  είχα έναν φίλο κάποτε που τα ίδια που μου λες για τη ΣΕΛΜΚ μου τα έλεγε για ΜΑΙΚ, ΙΝΤΚΑ, ΚΑΡΔ κλπ κλπ. Έλεγε ότι πέφτουν μεν αλλά όταν ας πούμε ο ΜΑΙΚ πάει ένα 1,2 και αντίστοιχες τιμές για τις άλλες μετοχές βουρ στον πατσά. Δες που είναι τώρα ο ΜΑΙΚ και οι άλλοι και συλλογίσου μήπως είναι επικίνδυνη η τακτική που σκέφτεσαι...

  Κατά τα άλλα έπιασες τρελό timing με την ΕΤΕ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Τώρα το είδα ότι ο τιτανομεγιστοτεράστιος Βογιατζόγλου αποφάσισε να μοιράσει μέρισμα 0,24Ευρώ!!! Απόδοση καθαρή 15% παρόλο που είχε ζημιές το 2009. Και δίνει όλα του τα ταμειακά διαθέσιμα που είχε στις 31/3/2010.

  Φαίνεται θα έχει πληροφορίες ότι οι δουλειές θα πάνε καλά φέτος!! :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Περί μαζών ουδείς λόγος.
  Ιδια ηλικία έχουμε, 43άρηδες, (άσχετο: να ζήσουμε πολλά-πολλά χρόνια να χρεοκοπήσουμε με τις συντάξεις μας αυτό το σπάταλο κράτος), τα ματάκια μας έχουν δει πολλά.

  Αφεντικό (έκανες τεχνηέντως πως δεν το κατάλαβες) η ένσταση είναι η μετοχική επιλογή του κωλοχανείου που χρησιμοποιεί ακόμα το ΕΘΝΙΚΗ στον τίτλο της και εμπορεύεται χαρτονομίσματα.
  Το κωλοχανείο που κάθε σώφρων επενδυτής μπουχαχαχα οφείλει να έχει στο χαρτοφυλάκιό του και να υπερηφανεύεται...

  Α-Ν-Ε-Κ χίλιες φορές καλύτερα!!!!
  Ιδίως τώρα που Α-ΠΟ-ΠΛΗ-ΘΩ-ΡΙ-ΣΤΗ-ΚΕ.

  Και ας μην δίνει Μ-Ε-Ρ-Ι-Σ-Μ-Α.

  Και ΓΕΡΜΑΝΙΑ για Τ-Ε-Λ-Ι-Κ-Ο για να είμαστε και μέσα στο κλίμα των ημερών...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Swear, λογικό είναι όταν παίζουν με 1000 ευρώ (και αυτά δανεικά από την πεθερά τους) να ονειρεύονται ότι πιάνουν κάθε γύρισμα της αγοράς στο τρίτο δεκαδικό ψηφίο αλλιώς δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα το όνειρο τους να πλουτίσουν. Ακόμα και αν έχουν μια θέση, μόλις η αγορά κινηθεί αντίθετα με την επιλογή τους είναι ταυτόχρονα και λονγκ και σόρτ οπότε δεν χάνουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Αυτό το Long και Short ταυτόχρονα μου κάνει φοβερή εντύπωση πως δεν το είχαν σκεφτεί άλλοι νωρίτερα. Είναι ιδιοφυές. Όταν η αγορά πάει πάνω κερδίζουν τα long και όταν πάει κάτω τα short. Δηλαδή ότι και να γίνει (εκτός και αν κάτσει το μηδέν της ρουλέτας) κερδίζεις. Είναι πραγματικά ιδιοφυές... :-)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ε πως να το κάνουμε, δεν είναι όλοι τόσο γκουρούδες σαν τους γκουρούδες μας. Πάντως και στο μηδέν να κάτσει πάλι κερδίζουν γιατί έχουν πουλήσει κάτι δικαιώματα που χάνουν τάιμ βάλιου από την ακινησία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Γκουρούδεςςςςςςςςςς γνωρίζω πολύ καλά πως χωρίς Τάκαρο - το ΦΩΣ το ΑΛΗΘΙΝΟ - δεν μπορείτε.

  Ξεκινάμε.
  1. Να το βάλετε καλά στο μυαλό σας. Η προτελευταία εταιρία που μπορεί να χρεοκοπήσει είναι η ΕΘΝΙΚΗ. Μην με ρωτήσετε ποια είναι η τελευταία. Είναι σαφέστατο ποια είναι. Οποιαδήποτε άλλη μπορεί να πάει στον αγύριστο, υπο προϋποθέσεις. Για άλλες η πτώχευση παίζει με απόδοση 1,00002 και για άλλες με απόδοση 50000.
  Προσέξτε πολυυυυυυ καλά. Άλλο τι τιμή μπορεί να γράψει η μετοχή και άλλο πτωχεύω. Η ΕΤΕ λοιπόν δεν μπορεί να πτωχεύσει και μην ακούτε ανοησίες διαφόρων που κυκλοφορούν επειδή τους τσουτσούνισαν οι τραπεζίτες με τους τόκους και τα πανωτόκια και έχουν μανία τους τραπεζοσυμμορίτες και ΕΛΠΙΖΟΥΝ - προσέξτε το ΕΛΠΙΖΟΥΝ - ότι κάποια τράπεζα θα πτωχεύσει.
  Βρεεεεεεεεεεεε το ΜΥΑΛΟ σας έχει ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ και χαμπάρι δεν πήρατε.

  2.Μπήκα σε αυτούς τους γκουρουδοηλεκτρολόγους. Αυτή η αρχηγός έχει πάθει μεγάλη νήλα. Φαπ Φουπ πέφτουν οι σφαλιάρες. Νααααααααα κάτι φάπες. Μόλις λέει long πέφτουμε, μόλις πάει να πει short τσουπππππππππππ ΑΝΟΔΟ εμείς.
  Λοιπόν μάγκες να μπείτε να διαβάσετε. Σήμερα έριξα γέλιοοοοοοοοοοοοοοοοοο , πολύ γέλιοοοοοοοοοοοοοοοοοο. Ξάφνου εμφανίστηκε και χαιρόταν ότι η αγορά ανεβαίνει. Αμ δεεεεεεεεεεεεε
  Εμφανίστηκε στις 4 η ώρα και λέει ότι όταν είχε εμφανιστεί το πρωί και χαιρόταν , έκλεισε τα long και ανοίγει καινούργια long.
  Τσουππππππππππππππ μόλις το έγραψε η αγορά έχασε όλα τα κέρδη της.
  Εσείς γιατί νομίζατε ότι ΜΗΔΕΝΙΣΕ η αγορά?
  Αυτή διάβασε Τάκαρο και ξετσούμισε λίγοοοοοοο, αλλά που, ΦΑΠ ΦΟΥΠ οι φάπες πέσαν πάλι σύννεφο.
  Εμφανίστηκαν και ορισμένοι τύποι με αρχηγό τον Σάκα - το Ζουλού ντεεεεεεεεεε - και προσπαθούσαν να την βγάλουν τρελή. Βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε είναι δυνατόν να πάτε στο Δαφνί και να κάνετε τους τρελούς να παραδεχτούν ότι είναι τρελοί?
  Εσάς θα βγάλουν τρελούς.

  3. Short παίζουν μόνο οι πανίβλακες που είναι τζογαδόροι και εθισμένοι με την αγορά. Short παίζουν και κάτι ηλίθιοι που νομίζουν ότι θα πιάσουν τις αγορές στα ψηλά και με μια κίνηση θα μαζέψουν όλη την μπάνκααααααααα.
  Αμ δε. short είναι το ΜΥΑΛΟ τους.
  Υπάρχουν και κάτι άλλοι, που λένε ότι παίζουν short ως αντιστάθμιση. Έ αυτοί είναι τελείως στον κόσμο τους.
  Βρεεεεεεεεεεεεεεε αν θέλετε να μειώσετε τον κίνδυνο σας, τότε αντί παίξετε short ως αντιστάθμιση, τραβάτε να μειώσετε λίγο τη θέση σας και όλα είναι μέλι γάλα.
  Άμπαλοιιιιιιιιιιιιιιιι

  4. MUNDIAL
  Τα ίδια και τα ίδια εσείς. Μου τα έχετε κάνει τσουρέκια γεμάτα με μαρμελάδα.
  Τα έχουμε πει προ πολλού.
  Βραζιλία - Ισπανία ο τελικός
  Μόνο σε πέναλτυ μπορεί να τις αποκλείσεις. Μην γράφετε ότι κατεβαίνει στην κεφάλα σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. 5. Κύριε Zachmour
  Γκουρού είμαι, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ βλάκας.
  Τα ξεχάσατε τα καλά του Μαίλη και των υπολοίπων που όλοοοοοοοοοοοο εξαγοραζόντουσαν και όλοοοοοοοοοοο θαααααααααααααααααα έβγαζαν κέρδη.
  Εγώ άλλο σας έγραψα.
  Έγραψα στενή παρακολούθηση σε χαρτιά με ποσοστό συγκέντρωσης άνω του 90%, όπως η ΣΕΛΜΑΝ.
  Όταν - και Αννννννννν, έτσιιιιιι? - έρθει η ώρα τους θα προηγηθεί κάτι που στην αγορά θα φανεί ως άσχημο νέο, όπως ομολογιακό μετατρέψιμο σε μετοχές με πολύυυυυυυυυ χαμηλή τιμή - Βλέπε Βελλάνη - ή είσοδος της Μαμάς στο ΧΑ σε τιμή που δεν θα ευνοεί τους μετόχους της θυγατέρας ή οτιδήποτε άλλο σκαρφιστεί το κεφάλι τους.
  Εσείς Σέλμαν ας πούμε δεν αγοράζετε, αλλά ο ΣΑΡΑΝΤΗΣ δεν σας κάνει?
  Ψάξτε τέτοια πονηράαααααααα. Με πιάνετε έτσιιιιι? Φυσικά να έχουν και άνθρωπο να τα φροντίζει. Εννοείται ΠΑΝΤΑ αυτό.

  6. ΑΝΕΚ
  καλά η τσουτσούνα που έχουν ρίξει στους Μοργκανίτους, δεν λέγεται. Πολύυυυυυυυυ παρασκήνιο και ίσως να έχουμε, μέσα στο καλοκαίρι, πολύυυυυυυυ δυνατή είδηση. Αν το ταμπλό την αισθανθεί, I do not know.
  Ο κύριος Γκουρουδέστερος ψάχνει αποπληθωρισμένα χαρτιά.
  Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
  Δηλαδή αγοράζει ΑΝΕΚ επειδή έχει 0,2. Μάλιστααααααααα, το μάθαμε και αυτό.
  Να αγοράσουμε και ΑΛΑΠΙΔΑ βρεεεεεεεεεεε? και τι θα κάνεις μετά το reverse βρεεεεεεεεε?
  Λοιπόν άκου. Αγοράσε ΕΝΚΛΩ, να σου φέρω και ΛΑΝΕΤ με 0,01 σεντς όσα θέλειςςςςςςςςςςς. Α-ΠΟ-ΠΛΗ-ΘΩ-ΡΙ-ΣΜΕ-ΝΑ όμορφα και ωραία.

  Να χαρώ μωρέ Γκουρουδιέςςςςςςςςςςςςςςςςς.
  Τι άλλο θα διαβάσουν τα ματάκια μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Και για Ελληνική αγορά και ειδικά για ΕΤΕ μην με ενοχλήσετε για όλο το καλοκαίρι.
  Τα παμε και δεν μας νοιάζει ακόμη και αν οι ξένοι ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΤΟΥΝ ακόμη και 50%.

  Καλόοοοοοοο έεεεεεεεεεεεε?

  Είναι τρελός.
  Είναι τρελός.
  Είναι τρελός ο Τάκαρος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Άντε άντε με κουράσατε.
  Πίνω του ουισκάκι μου στην Παραλία Τζούλια Αλεξανδράτου, στο νησί της Σάσας Μπάστα και σε λίγο θα κάνω την εμφάνιση μου και στο στέκι του frapa.

  Hello γκουρούδεςςςςςςςςςςς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Ωραίος είσαι του λόγου σου...

  Βρε ποιός μίλησε για αγορές Α-ΠΟ-ΠΛΗ-ΘΩ-ΡΙ-ΣΜΕ-ΝΩΝ ΑΝΕΚ;

  Ποιός μίλησε για χρεοκοπίες ΕΤΕ;

  Ημουν Σ-Α-Φ-Η-Σ και δεν ήθελε και πολύ ΜΥΑΛΟ να το καταλάβεις.

  Αν, λέω ΑΝ ήμουν υποχρεωμένος να αγοράσω μετοχές (πριιιτττςςςς, δεν σφάξανε) και έβλεπα την ακατανόμαστη στα 2,5 χιλιάρικα δεν θα ακουμπούσα.

  Χ-Ι-Λ-Ι-Ε-Σ φορές ΑΝΕΚ και να την ακολουθήσω στο φούντο παρά την ακατανόμαστη και να με πάει στο τσουρούφλισμα.

  Για να μη σου πω ότι μεγαλύτερη εμπιστοσύνη δείχνω στους επενδυτές που έρχονται απο τρίμηνο σε τρίμηνο να σώσουν τον πετσετάκια.
  Που θα πάει, Κ-Α-Π-Ο-Ι-Α ΜΕΡΑ θα έρθουν.....

  Αντε πιες τώρα το on the rocks να χαλαρώσει το ΜΥΑΛΟ σου...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ωρε και τι ΔΕΝ έγινε σήμερα στου Πετζετάκια!!!!
  όχι το χαρτί, αλλά το θρεντ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Κύριε Γκουρουδέστερε

  Ήμουνα σαφέστατος. Αναφέρθηκα σε εσάς μόνο στο 6 και έγραψα

  ''Ο κύριος Γκουρουδέστερος ψάχνει αποπληθωρισμένα χαρτιά.
  Καλόοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο.
  Δηλαδή αγοράζει ΑΝΕΚ επειδή έχει 0,2. Μάλιστααααααααα, το μάθαμε και αυτό.
  Να αγοράσουμε και ΑΛΑΠΙΔΑ βρεεεεεεεεεεε? και τι θα κάνεις μετά το reverse βρεεεεεεεεε?
  Λοιπόν άκου. Αγοράσε ΕΝΚΛΩ, να σου φέρω και ΛΑΝΕΤ με 0,01 σεντς όσα θέλειςςςςςςςςςςς. Α-ΠΟ-ΠΛΗ-ΘΩ-ΡΙ-ΣΜΕ-ΝΑ όμορφα και ωραία. ''

  που ασφαλώς αφορά εσάς.
  Το να μην θέλετε να αγοράσετε ΕΤΕ και να προτιμάτε ΑΝΕΚ είναι αναφαίρετο δικαιώμα σας και πιθανόν να είναι και το πιο λογικό αυτό.
  Όμως εγώ σχολίασα το σκεπτικό.
  Τι πάει να πει αγοράζω ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΕΝΑ χαρτιά?
  Αυτό και μόνο αυτό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Άντε, άντε, βρε Νταού Πεντέλης. Δώστου και άλλο κάτωωωωωωω. Δώσε μπόλικη ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
  Να δούμε τον ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟ συνδρομητικό να πανηγυρίζει που πέτυχε την επιτάχυνση, που μετά είπε ότι δεν θα έχουμε επιτάχυνση αλλά πτώση - μεγάλη έτσιιιιιιιιι? που θα ξεκινήσει απο Οκτώβρη.

  Αχ αχ άτακτο παιδάκι!!!
  Όλα τα ξέρεις εσύ βρε συνδρομητάκο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Μια Μ-Ι-Κ-Ρ-Η παράκληση.

  Μη μας μιλάτε στον πληθυντικό κύριε Τάκη μας.

  Μας αποσυντονίζετε... και δεν θα μπορέσουμε να επιλέξουμε όταν πρέπει τα Α-ΠΟ-ΠΛΗ-ΘΩ-ΡΙ-ΣΜΕ-ΝΑ (και μετά το reverse split)...

  Ονειρα υγρά!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Κύριε Γκουρουδέστερε - μου αρέσει να σας αποσυντονίζω.

  ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΕΝΑ χαρτιά να αγοράσετε εσείς και μετά κάντε το σταυρό σας. Βρεεεεεεεεε ξέρεις πόσοι αγοράζαν ΕΝΚΛΩ και ΛΑΝΕΤ που αποπληθωριζόντουσαν? Νααααααα τρανό παράδειγμα η αρχηγός γκουρουδοηλεκτρολόγος. Αυτή όλο σε τέτοια έβαζε τον κοσμάκη. Τώρα βέβαια κάνει την πάπια και το παίζει τρέιντερ της κακιάς ώρας και της ωραίας φάπας. ΦΑΠ ΦΟΥΠ.

  Λοιπόν όπως σας έλεγα, ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΣΜΕΝΑ εγώ δεν αγοράζω. Αγοράζω μόνο αυτά που πρέπει, όταν πρέπει.
  Τώρα βέβαια αν μου ΑΠΟΠΛΗΘΩΡΙΖΑΝ δύο τρία χαρτάκια, με διάφορες κινδυνολογίες και πωλήσεις βεβαίως βεβαίως, θα ήμουν ευγνώμων σε όλους τους γκουρούδεςςςςςςςςς του ντουνιά.

  Το βράδυ επανέρχεται ο Τάκαρος. Οπότε μην με ψάχνεται, δεν θα με βρείτε πουθενά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Ο,τι πείτε κύριε Τάκη μας.

  Αγοράστε εσείς αυτά που πρέπει, όταν πρέπει, ενημερώστε μας μόνο να τα έχουμε και εμείς υπ ' όψιν στο τρίτο stop loss που θα κάνετε...

  ΚΑΛΟΝ Α-ΠΟ-ΠΛΗ-ΘΩ-ΡΗ-ΣΤΙ-ΚΟ ΜΗΝΑ να έχουμε γκουρούδεεεεςςςςς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Αποφασίζει κάποτε ο Χριστός να κατέβει στη γη, να δεί πώς είναι τα πράγματα κάτω.

  Μπάινει σε ένα μπαρ, κάθεται και δίπλα του κάθονται και τα πίνουν ένας Γερμανός, ένας Γάλλος και ένας Έλληνας. Ο Χριστός δεν πίνει τίποτα. Μετά από λίγο, τον κοιτάει ο Γερμανός, και λέει στον μπάρμαν:

  - Δώσε μια μπύρα από μένα στο παιδί που κάθεται εκεί, κρίμα είναι και φαίνεται να διψάει.
  Δίνει λοιπόν ο μπάρμαν μια μπύρα στον Χριστό και την πίνει.

  Μετά από λίγο, κοιτάει τον Χριστό ο Γάλλος, φωνάζει τον μπάρμαν και του λέει:
  - Δώσε ένα μπουκάλι κρασί στο παιδί εκεί, κρίμα είναι να κάθεται έτσι μόνος του και να μην πίνει τίποτα. Εγώ κερνάω.

  Πάει λοιπόν ο μπάρμαν στον Χριστό το μπουκάλι το κρασί κι αυτός το πίνει. Δεν περνάει λίγη ώρα, φωνάζει κι ο Έλληνας τον μπάρμαν και του λέει:

  - Κέρνα από μένα το παιδί που κάθεται εκεί, ένα καραφάκι ούζο και πήγαινέ του κι ένα περηποιημένο μεζέ, γιατί σαν να φαίνεται πεινασμένος.

  Πηγαίνει λοιπόν την παραγγελία ο μπάρμαν στον Χριστό. Κάποια στιγμή σηκώνεται ο Χριστός πλησιάζει τον Γερμανό, τον ακουμπάει στον ώμο. Τινάζεται τότε εκείνος και γεμάτος έκπληξη του λέει:
  - Χριστέ μου, εσύ είσαι!
  - Πώς με κατάλαβες; απορεί ο Χριστός.
  - Αφού μόλις με ακούμπησες, μου πέρασαν τα αρθριτικά μου.

  Πλησιάζει τότε ο Χριστός τον Γάλλο και καθώς τον ακουμπάει στον ώμο, αυτός τινάζεται, τον κοιτάζει και του λέει:
  - Χριστέ μου, είσαι στα αλήθεια εσύ!
  - Μα καλά πώς με αναγνώρισες; Απορεί ο Χριστός.
  - Μόλις με άγγιξες, μου πέρασε το άσθμα που με ταλαιπωρούσε χρόνια!

  Πλησιάζει τέλος ο Χριστός και τον Έλληνα. Πάει να τον ακουμπήσει, τραβιέται ο Έλληνας.
  - Μα καλά τί έπαθες; ρωτά ο Χριστός.
  - Χριστέ μου, του λέει ο Έλληνας, χαίρομαι πολύ που σε βλέπω μπροστά μου, αλλά χειρονομίες από σένα δεν θέλω...
  ..........

  Είδα κι έπαθα να βγάλω .........αναπηρική σύνταξη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Eγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τέτοια εμμονή με τα σαπάκια, αμφότεροι, Μορφονιός και Γκουρουδέστερος. ΕΤΕ ο ένας (και σιγά να μην πάρει), ΑΝΕΚ ο άλλος (και σιγά να μην πάρει). Μου φαίνεται ότι σας έχει βαρέσει η καλοκαιρινή ΨΥΧΡΑ στο κεφάλι. Αφού ούτε ΕΤΕ θα πάρει κανείς σας (και σωστά) ούτε ΑΝΕΚ θα πάρει κανείς σας (και ολόσωστα), τελικά περί όνου σκιάς διαφωνείτε.

  Ακλόνητος ΚΑΙ εχθές, όπως τόσους μήνες σερί, χωρίς να τσιμπήσω από το δήθεν «κλίμα ευφορίας», δεν παρεξέκλινα ούτε για ένα δευτερόλεπτο από την τιμή-στόκο των 2500 μεταλλικών δραχμών για ΕΤΕ, τιμή που σε παγκόσμια πρεμιέρα έδωσα εδώ χάμω προ πολλών μηνών, αμέσως μόλις έπιασα την προηγούμενη τιμή, των 17 ευρώ, με χειρουργική ακρίβεια. Και δεν πρόκειται να παρεκκλίνω, μέχρι να πιάσω τον στόκο. Χθες το πρωϊ μου έστειλαν μερικοί mail και με ρωτούσαν πώς την βλέπω ΠΛΕΟΝ την ΕΤΕ. –Τι σημαίνει δηλαδή «πλέον» ? –Σάμπως άλλαξε κάτι και δεν το πήρα είδηση? Κι αν άλλαξε ακόμη, προς το χειρότερο άλλαξε. Εγώ λέω ότι τα 10 ευρώ γινήκανε ΠΛΕΟΝ αντίσταση άθραυστη και σε λίγο θα γίνουν και τα 9 ευρώ αντίσταση άθραυστη.

  Αυτό το συνάγω βάσει λεπτομερούς ΑΝΑΛΥΣΗΣ της ΕΤΕ.
  Ανάλυσης αίματος και ούρων, ζαχάρου, τριγλυκεριδίων, τρανσαμινασών ήπατος και δεν συμμαζεύεται. Στον τομέα της μικροβιολογίας είμαι κυριολεχτικά άπαιχτος και καλό θα ήταν να ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν η ανάλυσή μου, που καταλήγει μονίμως στην ίδια πάντα τιμή-στόκο, των δυόμισι Κολοκοτρωναίων. Ας λέει ό,τι θέλει ο Μορφονιός, τα δυόμισι καφετιά είναι κοντά. Όπως τότε, την άνοιξη του 2008, που βγήκα στο φόρουμ και έδωσα τιμή-στόχο για ΟΛΘ 40 (ναι, ΣΑΡΑΝΤΑ) ολόκληρα ευρώ και κάποιοι γελούσαν.

  Και δεν περνάει μήνας και να ΄σου ο ΟΛΘ 39 ευρώ και κάτι ψιλά ενδοσυνεδριακό (εντάξει, το χάσαμε το σαραντάρι, παρά γουρουνότριχα) και να ΄σου όλοι οι γκουρούδες τάβλα. Εκτόξευση. Οι μπόλλινγκερ ανοίξανε διάπλατα, σαν τα σαγόνια του καρχαρία, να χωρέσουνε την κίνηση, αλλά αδύνατον. Τα σπάσαμε όλα. Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο πράγμα. Σηκώνω τότε κι εγώ στο καπάκι, αυθημερόν, θέμα πανηγυρικό για ΟΛΘ, με τίτλο «Βάλτε τον αναλυτή στο ρολόϊ, να μετράει πόσα τρώει», αλλά μου το κατέβασαν, ως προκλητικό. –Τί προκλητικό, την αλήθεια έλεγα. Αλλά με λυσσάξανε οι γνωστοί χασούρηδες στη σύσταση διαγραφής, μην τυχόν και τους πάρω τα πρωτεία γκουρουδιάς, να τολμάω να δίνω συγκεκριμένη μετοχή εν μέσω bear market, 40 ολόκληρα euronen. Τους πήρα και τα σώβρακα. –Τι να λέμε τώρα ?

  Γειά σου Hippy, Πρύτανη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Kαλά, μετά από προτροπή του Mορφονιού («χάνεις τρελό γλέντι», μου έγραψε -και είχε δίκιο), μπήκα μετά πολλών κόπων και βασάνων στο γνωστό ελλιοττικό μπλογκ, όπου όλο λονγκάρουν και όλο κερδίζουν. Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν εκεί μέσα. Τους έχουν πάρει μυρωδιά, δυό-τρείς ψαγμένοι, και τους κράζουν στα ίσα. Τώρα ψάχνουν να βρούνε εάν είναι, λέει, «Triple zigzag ή Triple three».

  Μην κουράζεστε, θα σας πω εγώ τί είναι. Είναι κλασσικό Triple three, με το ΤΡΙΤΟ, το ΜΑΚΡΥΤΕΡΟ να έχει σαφές προβάδισμα έναντι των λοιπών δύο. Απορώ δηλαδή, πώς και δεν το έχετε καταλάβει τόσον καιρό ότι είναι Triple three. Τόσες φορές έχετε πάρει ΤΑ ΤΡΙΑ, ακόμη μωρέ να το νοιώσετε ?

  Αλήθεια, η ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΗΣΗ για χρέη προς ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ, επιτρέπεται άραγε ή κρίθηκε κι αυτή αντισυνταγματική, όπως για χρέη προς το δημόσιο ? Aς ελπίσουμε πως ναι, ειδάλλως βλέπω ορισμένους να γράφουν τις "κινήσεις" τους με laptop,μέσα από το κελλί 33, μ' είχαν στον Κορυδαλλό, είχα ΣΕΝΑΡΙΑ δεκατρία, μα ήμουνα παιδί χωρίς μυαλό. Και χωρίς λεφτά, θα προσέθετα.

  Περαιτέρω, το κορυφαίο όλων το εξεστόμισε ο Kerkis. Aπευθύνεται σ’ έναν νέο γκουρού, με το νικ «Οξυδερκής» και του λέει το αριστούργημα :

  «Εσύ δεν είσαι οξυδερκής. Μάλλον για Οξυσβερκή σε κόβω !»

  Βραβείο Νόμπελ.

  Οξυσβερκήδες όλου του κόσμου ενωθείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. πφ σιγά αυτό δεν είναι τίποτα
  που να δεις τι έγραψε ο mandoles!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Εγώ συγκλονίστηκα απο τον διάλογο του kerkis με τον γκουρού mandoles σε άλλα επεισόδια.

  Σκληρή, ανελέητη αντιπαράθεση, λύγιζε σωλήνες...

  Τρελή Α-Ν-Ο-Δ-Ο-Σ έρχεται λέει κάποιο υποσύνολο του 90% που θεωρεί ότι περιλαμβάνεται στο 5% του 10% που Π-Α-Ν-Τ-Α κερδίζει.

  Κι εγω Μ-Α-Ζ-Ι σας!!!!!!!!!!!!!!

  Πάντα ψυχολογικά.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. .Capital.gr
  1000 φορες να με μπαναρεις, 1000 φορες σε εχω γραμμενο ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ και θα σας ΓΑΜΗΣΩ ο ιδιος προσωπικα μαυριδη και Τσουτσουνακη.

  Να το θυμασαι αυτο...στο κερατο του βοδιου να κρυφτειτε θα σας βρω...

  mandoles

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Πάντως ο kerkis καλά έκανε και τα έχωσε έτσι στους γκαλαπιταλ, άντε να ανοίγουν κάποια Μ-Α-Τ-Α-Κ-Ι-Α και να καταλαβαίνουν τι σημαίνει δημοσιοτσάτσος, ασπρίδης, τσουτσουνάκης, φτούπας.

  Και ΒΕΒΑΙΑ ποιός είναι το Α-Φ-Ε-Ν-Τ-Ι-Κ-Ο...

  Συγχίστηκα μεσημεριάτικα, Ι-Σ-Ω-Σ πάω για μπαν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Καλησπέρα εκ νέου καλή δύναμη και εμπνεύσεις για να βγάλουμε το μήνα

  Μάθανε πως πηδιόμαστε,πλακώσανε οι πάντες.
  Η ΕΤΕ διαψεύδει δημοσίευμα περί αναζήτησης στρατηγικού επενδυτή
  Ο Γ. Πεταλωτής διαψεύδει σενάρια πρόωρων εκλογών και κληθείς να σχολιάσει πληροφορίες του CNN για πρόωρες εκλογές, τόνισε: "Σαφέστατα απορρίπτουμε οποιαδήποτε τέτοια σκέψη και σενάριο και πιστεύουμε ότι αν υπάρχει κάποιος που μπορεί και πρέπει να ζητήσει εκλογές, ας βγει να το κάνει!».
  Οκ είπε το προφανές.

  Οι τραπεζοσυμμορίτες και τα μέσα διαστρεύλωσης που ελέγχουν έχουν βαλθεί να μας πείσουν ότι ο ήλιος είναι πράσινος και το πλέον φερέγγυο (ως προς τις υποχρεώσεις του) κράτος είναι αυτό των ΗΠΑ.Αρα πρέπει να σπεύσουμε να πάρουμε τα δολλάρια και τα ομόλογά τους όσο είναι καιρός γιατί οσονούπω θα εκτοξευθούν από την ζήτηση κλπές κλπές παπαριές...Καλά...ότι πεις εσύ αφεντικό.
  Δεδομένου ότι οι νέες επανεκδόσεις 10ετών και 20ετών αργούν ακόμα (13 και 14 Ιουλίου μου είπαν από την χρημ/κή) και αν ακόμη σήμερα ο S&P ξαναπεράσει τις 1040 του 200αρη δύσκολο (κατά την γνώμη μου) να το κρατήσει.Πιθανολογώ ότι μετά τις 14 θα αναπνεύσει και φυσικά έως την επόμενη επανέκδοση.
  Σκέφτομαι έτσι σαν επενδυτική πολιτική (χαχαχα...επενδυτική πολιτική...μόνος μου τα λέω μόνος μου γελάω) να συντονιστώ με τις εκδόσεις των ομολόγων τους,δλδ λίγο πριν την νέα έκδοση σορτάρω μετοχές (αγοράζοντας ETF που σορτάρει με μόχλευση πχ ΤΖΑ) και λίγο μετά να το πουλάω.Με λίγα λεφτά φυσικά έτσι για να μην ξεχάσω την διαδικασία...

  Τώρα για το ΧΑΑ.....δεν θυμάμαι είπα καλησπέρα ?????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. hippy

  καλησπέρα ?????

  Πες Καληνυχτα............και εισαι μεσα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. Κακά παιδάκια. Αχ Αχ. Θα σας κάνω ντά ντά!!

  Κύριε Γκουρουδέστερε
  Όποτε θέλετε κόντρα, εδώ είμαι.
  ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ και ΦΡΟΥ ΦΡΟΥ ΑΡΩΜΑΤΑ, έτσιιιιιιι?
  Πείτε μου όταν θέλετε κόντρα σε γκουρουδιά για ΓουΔι ή για μετοχή και ΑΝ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ θα σας πω, να ρίξετε ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΕΙΣ φυσικά την γκουρουδιά και μετά εγώ να πάμε την κόντρα.
  Ευχαρίστως να σας ρίξω μερικές γκουρουδίστικες φάπες. Όποτε θέλετε στη διάθεση σας.

  Τώρα για το άλλο. Πλάκα θα κάνετε. Να σας ενημερώσω τι αγοράζω και πότε?? Λεφτά δεν μοιράζομαι, ειδικά αν ΕΣΥ δεν έχεις τίποτα να μου προσφέρεις. Τα φρου φρου και τα αρώματα να μοιραστώ??

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςς φαφλατάδες και απο γκολάκι τίποτα. Σκέτη Εθνική Γαλλίας είστε Νομενέκηδες, έ Ντομενέκηδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Καθίστε τελευταίο τραπέζι πίστα, ήσυχα - ήσυχα και να παρακαλάτε να έχω κεφάκια, μπας και μου ξεφεύγει τίποτα, μήπως και μάθετε.
  Αλλά που???????????
  Εσείς όλα τα ξέρετε.

  Για το ΑΝΕΚακι - γιατί έτσι το κατάντησαν ΑΝΕΚακι - να σας πω, ότι Αννννννννννν δείτε μια κυρία - που υποχρεούται να δηλώνει τις συναλλαγές της - να βγαίνει αγοραστής τότε βουρρρρρρρ στον πατσά και εσείς. Φυσικά να βγεί με μπόλικα κομμάτια και να εμφανιστεί όχι για μια μέρα, αλλά για αρκετές.
  Με πιάνετε έτσιιιιιιιι?
  Και να μην με πιάνετε, να και μένα.
  Εννοείται πως αν βγει πωλητής τότε σορτάρετε και τα βρακιά σας.
  Αυτά για όσους δεν έχουν μύτη Μορφονιού.

  θα σας έλεγα και για το άλλο το χαρτί που έχετε φαγωθεί και όλο μπουρ μπουρ είστε, αλλά εσείς τα ξέρετε όλαααααααααααααααααα.


  Χαίρε γίγαντα κύριε Swear. καλά τα λέτε, αλλά υποψιάζομαι πως βρίσκετε σε διακοπές και έτσι εξηγούνται πολλά. Ελάτε μια βόλτα απο το νησάκι της Σάσας Μπάστας, κερνάω Ουισκάκι,
  Johnny walker έτσιιιιι? Υποθέτω πως το πιάσατε το υπονοούμενο.

  Good night μόρτεςςςςςς.
  μην με ψάχνετε. θα επανέλθω όποτε μπορέσω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Κύριε Τάκη παρεξηγήσατε.

  Δεν σας ζητήσαμε να μας πείτε πότε αγοράζετε. Σας ζητήσαμε με σεμνότητα και ταπεινότητα να μας ενημερώσετε πότε κάνετε το τρίτο stop loss αυτής της άυλης που σας σαγήνευσε με την τιμή της.

  Για το ΑΝΕΚακι, ναι ΑΝΕΚακι γιατί έτσι το κατάντησαν υπάρχει και πιο ασφαλής τρόπος, θα σας το εξηγήσω όταν ΠΡΕΠΕΙ.

  Προς το παρόν είμαστε στο γνωστό "φάτε μάτια ψάρια και..."
  ελπίζω να το πιάσατε το υπονοούμενο και να απολαύσετε το on the rocks.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Έτσι μπράβο!
  Να είστε σεμνοί και ταπεινοί και με ξυρισμένο σβέρκο πάντα έτσιιιιιιιιι?
  Μόνο οι γκουρούδεςςςςςςς μπορούν να έχουν έπαρση. Οι υπόλοιποι -οι δήθεν γκουρούδες, που προκαλούν ηχορύπανση, σαν κλανιά που σκάει με κρότο - μόλις λίγο τους πιέζεις το γυρίζουν στο τσάμικο.

  Αφιερωμένο εξαιρετικά
  http://www.youtube.com/watch?v=p_2_EJogf2A

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Δεν μου απαντήσατε όμως κύριε Τάκη μας...

  Χθες με το on the rocks "έφαγαν τα μάτια σας ψάρια" ή εσείς είστε του κρέατος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Αλήθεια, θέλετε να μάθετε για το Βαλδεσερέικο?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Έχετε πάει στην ταβερνούλα του για ψαράκι?
  Μην μου πείτε πως δεν ξέρετε που είναι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Χάσαμε και τον κύριο Zachmour.
  Γνήσιος ΤΑΥΡΟΣ ο κύριος Zachmour. Μόλις βλέπει κοκκινίλες στο ταμπλό εμφανίζεται για το ρεπορτάζ του. Στις πρασινίλες τον χάνουμε.

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςς το βράδυ πάλι, μην με ψάχνετε, έτσιιιιι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Δεν μπόρεσα να κρατηθώ. Λίγο πριν αναχωρήσω μπήκα μετά πολύυυυυυυυυυυυυυ καιρό και διάβασα Ασπρίδη.
  Να πάτε οπωσδήποτε να τον διαβάσετε. Όχι ότι θα καταλάβετε τίποτα, αλλά θα ρίξετε γέλιο, πολύυυυυυυυυ γέλιο με αυτά που γράφει.
  Τον κυνηγούσαν λέει οι μέλισσες και οι σφήκες. Αν έτσι εξηγούνται όλα.
  Βρε τι διαβάζουμε απο μάχιμους δημοσιοκάφρους πρώτης γραμμής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Δίκιο έχει πάντα η αγορά και αυτή είναι πιο δυνατή από όλους, ακόμη και απο όλααααααααααααααααα τα διεθνή λαμόγια μαζί. Γιαυτό βγάζουν εκθέσεις οι Λήσταρχοι Νταβέληδες, για να μπορέσουν να χειραγωγήσουν τις αγορές. Αν ήταν τα διεθνή λαμόγια πιο δυνατά απο την αγορά δεν θα βγάζαν καμιά έκθεση.

  Έτσι να του πείτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. Μέλισσες και σφήκες κι άρχ....μάντολες

  Μορφονιέ πεθαίνω να σε κεράσω μπύρα, είσαι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Ο Ασπρίδης μπερδεύτηκε, είναι και η κρίση της μέσης ηλικίας...

  Δεν ήταν μελισσούλες τότε, Φ-Α-Π-Ε-Σ ήταν απο κνιτες στο σχολείο όταν φώναζε "ο αγώνας τώρα δικαιώνεται" και εκείνοι οι τραμπούκοι θεωρούσαν ότι "ο αγώνας τώρα συνεχίζεται".

  Διότι εδώ κάνουμε και Ρ-Ε-Π-Ο-Ρ-Τ-Α-Ζ....

  Φωνάζει το ταμπλό, ΦΩΝΑΖΕΙ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Ηθικό δίδαγμα: Μετοχές, μέλισσες και τραίνα δεν τα κυνηγάς...

  ΤΑΔΕ ΕΦΗ Α(χ)σπρίδης

  και τους άντρες ,και τους άντρες.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Αξιότιμε κύριε Τάκαρε, έχετε δίκιο έχω θαμπωθεί από την πρασινίλα και κλαίω τη μοίρα μου που έχασα το ράλυ της ΑΝΕΚ στα 0,23, της ΙΛΥΔΑ στα 0,43 της ΕΤΕ στα 9 ολόκληρα Ευρώ, ΜΙΓ ΥΓΕΙΑ στο 1, ΕΥΑΠΣ στα 4. Τόσα διαφυγόντα κέρδη στη ζωή μου πραγματικά δεν πρέπει να ξαναείχα ποτέ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. ΓΕΚΤΕΡΝΑ 3,92, ΕΧΑΕ 4,33, ΠΕΙΡ 3,6 ΜΥΤΙΛ 4 ΕΛΠΕ 5,92, ΣΠΡΙ 0,51, ΣΦΑ 0,61 κλπ κλπ Πότε έφτασαν τόσο ψηλά αυτές ρε γαμώτο? Σας παρακαλώ μοιραστείτε λίγα κέρδη μαζί μας. Τόσα έχετε βγάλει!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. ΟΠΑΠ 10,6, ΔΕΗ 11, ΟΤΕ 6,27, ΕΛΛΑΚΤΩΡ 2,93, ΜΟΗ 7,5 ΜΠΕΛΑ 5,14...

  Χτυπάω το κεφάλι μου στον τοίχο...

  Με κορυφαία βέβαια την OCNF (D πλέον). Στα 0,7 την προτείνατε και έχει ανέβει στα 0,79... 28,5% κέρδος έχετε μόνο από εκεί (αν παραβλέψουμε το γεγονός ότι έχει κάνει reverse split 1 στις 3. Λεπτομέρειες...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Θυμήστε μου επίσης πόσο είχε ο S&P όταν κάνατε μία πρόβλεψη πόσων (???) μονάδων ότι θα πάει? Πόσο έχει τώρα? Κι άλλα διαφυγόντα κέρδη από εκεί...

  Τι πρόβατο είμαι τέλοσπάντων...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Μπουρδέλο μου το κάνατε πάλι το blog μου. Όλο τους βλαστημάτε τους Ασπρίδηδες κι όλο εκεί μου είσαστε, να γράφετε με άλλα nicknames κάθε φορά. –Πότε θα γίνετε άνθρωποι, ε ?

  Επαναλαμβάνω -ακλόνητος- τιμή-στόκο για ΕΤΕ και η κατσίκα δεν μασάει ταραμά. ΕΑΝ η αγορά ήθελε την ΕΤΕ ψηλά εκεί (είν’ εκκλησιά ερημική), θα είχε δείξει σαφώς τις διαθέσεις της, όπως κάνει πάντα. Όταν θα τις δείξει ΣΑΦΩΣ, τότε θα το καταλάβετε ΣΑΦΩΣ, γκουρούδες. Δεν είναι η ώρα τώρα.

  ΤΩΡΑ είναι μόνον η ώρα του ξεβρακώματος των daytraders της καρπαζιάς, που όλο και πιο χαμηλά βλέπουν και όλο long είναι. –Περίεργο, ε ? Να βλέπεις κάτω και να παίζεις πάνω. Ψυχανώμαλο θα έλεγα. Κι από το πολύ το long, παίρνουν κάθε φορά από τα ΤΡΙΑ το long-ύτερο.

  Kαθήστε στ’ αυγά σας. Μην φθείρεστε σε άσκοπες κινήσεις, μην χάνετε χρόνο παρακολουθώντας το ανιαρό θέαμα του ξεπατώματος των ΟΞΥΣΒΕΡΚΩΝ (kerkis copyright) daytraders.

  Και κάτι ακόμη : Ένας φίλος μου έστειλε τη διεύθυνση ΝΕΟΥ ελλιοτικού blog, με εξαιρετικά επιτυχημένες προβλέψεις. Ομολογώ ότι δεν το είχα υπ’ όψιν μου. Το blog αυτό σπάει δυναμικά το μέχρι τώρα μονοπώλιο της Ντόρας-Μικρής Εξερευνήτριας και των αλλωνών, των παπατζήδων με το μπανιερό.

  Ορίστε η διεύθυνση του νέου ελλιοττικού Blog, για όποιν ενδιαφέρεται να εντρυφήσει στην κυματική ανάλυση και τέτοια μυστήρια του σύμπαντος :

  http://ouranitsa.blogspot.com/

  ΟΥΡΑΝΙΤΣΑ Η ΟΦΙΟΥΧΟΣ

  Μελετάμε συστηματικά Ουρανίτσα, εάν θέλουμε να έχουμε υπερκέρδη και προγραμματίζουμε τις κινήσεις μας.

  Ουρανίτσα, το νέο μεγάλο όνομα στην κυματική ανάλυση.

  Ποιά explorations ASE τώρα ? ΑΣΕ ρε. –Αστεία λέμε ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. .."Μπουρδέλο μου το κάνατε πάλι το blog μου""

  τσ τσ τσ μα τι εκφράσεις είναι αυτές?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. αυτη ειναι τελικα η πεμπτουσια των γκουρουδων, μια ανταγωνιστικη ματαιοδοξια, μια ενδομυχα κρυμμενη πιστη για το αλαθητο... μονο εμεις ειμαστε μαγκες και πονηροι, ολοι οι υπολοιποι ειστε μυρωδιαδες, τι να μας πειτε τωρα απ’ τη ζωη σας, καντε μας τη χαρη παρτε τη χασουρα σας και αφηστε μας να κολυμπαμε στα αστρονομικα μας κερδη, ολοι τα ιδια λεμε, ουουουουουχαχαχαχαχαχαχαχαχα
  http://www.youtube.com/watch?v=9e5cqe_JE0Q

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Κύριε Zachmour

  Εγώ είμαι γκουρού, δεν είμαι μακάκας.
  Εσείς δεν είστε γκουρού, είστε γυρολόγος που παρακαλάτε να σας πουν κανένα χαρτί.
  ΊΣΩΣ να θυμάστε, πως εσείς βγήκατε στη γύρα και ζητήσατε ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ και μόνο ΕΜΕΝΑ να σας πω έναν Αμερικάνικο Καρέλια.
  Αν κάτι συχαίνομαι είναι να εμφανίζονται άγνωστοι στο διαδύκτιο και να εκλιπαρούν για χαρτί απο έναν άλλον άγνωστο.
  ΈΤΣΙ ΣΑΣ ΕΔΩΣΑ ΤΗ ΦΟΛΑ!!!!!
  Μου την δίνετε αφόρητα, με τις ΑΝΟΗΣΙΕΣ που όλο γράφετε και θέλω να σας κάνω να πονέσετε. Δεν είστε καλό παιδάκι. Άτακτο παιδί!!
  Γι αυτό και σας έδωσα το χαρτί ως γρίφο και δεν έγραψα όλα τα γράμματα του. Νομίζετε πως θα κώλωνα να γράψω όλα τα γράμματα του, ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ?
  ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. Απλώς ήμουν σίγουρος ότι εσείς ΣΙΓΟΥΡΑ θα το ψάχνατε και πίστευα ότι έστω και 1000 κομμάτια θα τα παίρνατε.
  Ας είναι καλά που εμφανίστηκε ο τεράστιος Κύριος Χασάπης και σας έσωσε.

  Για απόδειξη όλων αυτών, να ρωτήσετε το φίλο σας κύριο Swear που αμέσως του έστειλα mail και του είπα. ''Μην τσιμπάς. Έτσι το πέταξα, να τον κάνω να τρέχει. Τώρα αν είναι τυχερός και κερδίσει μαγκιά του.''

  Πάμε όμως στην γκουρουδιά του Αμερικάνικου χαρταετού. Διαβάστε την καλά και θα δείτε πάλι ότι ήμουν πολύυυυυυυυυυυυυ διαβασμένος και όχι άμπαλος σας και εσάς.
  Έγραψα λοιπόν ότι είναι επικίνδυνο χαρτί, μόνο για επιθετικούς παίκτες και είπα χαρακτηριστικά.
  Ή θα διπλώσουμε σε δύο μήνες ή θα μείνουμε με τα χαρτιά στο χέρι - υπονοώντας ότι μπορεί να αποβληθεί η μετοχή.
  Το χαρτί λοιπόν ΔΙΠΛΩΣΕ μετά το reverse μέσα στο χρόνο που όρισα. Πήγε 1,2.
  Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  Πείτε χιλιάδες ευχαριστώ στον κύριο Χασάπη που σας άνοιξε τα μάτια, γιατί εσείς είμαι βέβαιος πως θα αγοράζατε γουρούνι στο σακί, επειδή το είπε ο Τάκαρος.

  Καθίστε λοιπόν πίσω πίσω και διαβάζετε τον ΓΚΟΥΡΟΥ Τάκη Μορφονιό. Προσέξτε πως χρωματίζει τη γραφή του, που βάζει το κόμμα και που το θαυμαστικό. Ίσως κάτι να μάθετε.
  Ασφαλώς μαζί σας δεν πρόκειται να μοιραστώ λεφτά. Όμως Όποτε θέλετε κόντρα σε γκουρουδιαά εδώ είμαι. Ισχύει και για εσάς, ότι έγραψα παραπάνω στον κύριο Γκουρουδέστερο. Κόντρα όποτε θέλετε. Πείτε μου ότι θέλετε κόντρα στην γκουρουδιά και ΑΝ είμαι έτοιμος, θα πείτε πρώτα εσείς την πρόβλεψη σας και μετά εγώ. Ή ΓουΔι ή για μετοχή, ότι γουστάρετε.

  Μιας και ανέφερα τον κύριο Γκουρουδέστερο. Αυτός μου φαίνεται για πολύυυυυυυυυυυυυ φάτσα. Τον προκάλεσα, του έθιξα τον εγωισμό, αλλά τίποτα αυτός. Δεν μάσησε. Κράτησε τον αυτοέλεγχο του, όπως αρμόζει σε μάγκες και μεγάλους παίκτες. Αυτός λοιπόν ή σπάει πλάκα, μεγάλη πλάκααααααααααα έτσι? Ή πρόκειται για μεγάλο γκουρού που όταν το θελήσει θα αποκαλυφθεί.
  ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ κύριε Γκουρουδέστερε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Ά!! κύριε Zachmour. To αυγουλάκι όταν το ρουφάτε ,το αλατίζετε και το πιπερίζετε ή το παίρνετε σκέτο?
  Γκουρού δεν πρόκειται να γίνεται. Περιοριστείτε στο ρόλο του αρχισυντάκτου, να μας κάνετε copy paste όλα όσα μας αναμεταδίδεται απο τους δημοσιοκάφρους και τους ΜΜΕδες.
  Και κάτι ακόμη. Στην πλειονότητα τους σε λάθος χαρτιά κοιτάτε. Κατά βάση όμως εσείς γουστάρετε πτώση, μεγάληηηηηηηηηη πτώση, ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Εσείς ξέρετε το γιατί, εγώ απλά το υποθέτω.

  ΤΕΛΟΣ απευθύνω χαιρετισμό στον κύριο ΧΑΣΑΠΗ.
  ΧΑΙΡΕ κύριε ΧΑΣΑΠΗ τιτανοτεράστιε, διαβασμένε και πολύυυυυυυυυ προσεκτικέ. Είστε παίκτης που μπορεί να ψάχνει και να διαβάζει πίσω απο ότι του σερβίρουν.

  Κύριε Swear
  Δεν είστε εντάξει. Η γκουρουδιά μου για ΕΤΕ ειδικά και γενικά για την αγορά - κόντρα σε Θεύς και Δαίμονες - ήταν επιτυχημένη.
  Απαντώ μέσω ενός post που έκανα στο blog του frapa

  http://frapezitis.wordpress.com/2010/07/01/%CE%B5%CF%84%CE%B5-010710-flash-report/#comment-2378  κυρία Stefania δεν διαβάζω τίποτα. Μα τίποτα, εκτός απο μερικούς ΑΝΤΙΔΕΙΚΤΕΣ, δεν διαβάζω τίποτα. Σιγά μην μπορώ εγώ να διαβάσω την αγορά.
  Η ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ και δεν μπορεί να τη διαβάσει κανείς. Όποιος λέει ότι μπορεί να τη διαβάσει είναι ψεύτης ή αθεράπευτα φαντασιόπληκτος.

  Με πιάνετε έτσιιιι?

  Δεν ξέρω αν θα πάει πάνω ή κάτω η ΕΤΕ. Αυτό που ξέρω είναι ότι αυτό που έγραψα προχθές έχει επιβεβαιωθεί.
  Η αγορά μας αρνείται να πέσει, κόντρα σε όλα τα θηρία της φύσης.
  Για να βγω τόσο δυνατά και να φωνάξω προχθές, μέσα σε αυτό το ολοκαύτωμα με κόντρα Ευρώπες και Αμερικές, σημαίνει ότι εμπιστεύτηκα κάποιον δικό μου.
  Μένει να δούμε αν η αγορά είναι πιο δυνατή απο αυτούς που κινούν την αγορά.

  (διαβάζουμε frapeziti. Είναι άνθρωπος με Μυαλό που την ψάχνει και ψάχνεται.)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. Ο πωλητής της ΑΝΕΚ έχει ακόμη 500.000 κομμάτια.

  Άντε άντε.
  Ρίχνω ένα ban στον εαυτό μου μέχρι την άλλη Παρασκεύη. θα σας ξαναγράψω, μόλις τελειώσει το MUNDIAL.
  Μέχρι τότε θα με βρίσκετε στο στέκι του frapa.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. Δεν βλέπεις αξιότιμε Τάκαρε, όλο email και μπούρου μπούρου με Lobby και γκουρούδες για να αλιεύσω κανένα χαρτί... Αυτή την παπαριά τη λες καιρό τώρα και καλό είναι να την κόψεις. Δεν έχω σχέση και δεν ανταλλάσσω mail με κανέναν εδώ και 2-3 χρόνια (μόνο 2-3 mail με τον swear), οπότε είναι κομματάκι δύσκολο να παρακαλάω κάποιον να μου πει οτιδήποτε. Δεύτερον μπανανόφλουδες (γεγονός το οποίο σας κάνει αρχίδι πέρα από κομπασμένο αρχιμαλάκα όταν εσκεμμένα όπως λέτε θέλατε να με κάνετε να χάσω λεφτά) να μου ρίχνετε αν θέλετε στο Ελληνικό χρηματιστήριο. Για το Αμερικάνικο δεν μπορώ να αγοράσω μετοχές δεν το έχω ενεργοποιήσει στο λογαριασμό μου καν. Αν άκουγα τον butcher καταλαβαίνετε ότι θα είχα αγοράσει NAT.

  Για κόντρες αφήστε καλύτερα. Εγώ λέω εδώ και χρόνια ότι πάμε κάτω και εσείς μιλάτε για πενταψήφιους δείκτες. εγώ έχω ένα nick εσείς ούτε ξέρετε πόσα έχετε. Εγώ βγήκα και είπα για ΜΙΓ μόνος μου τι θα γινόταν όταν εσείς και το 99% των άλλων βλέπατε τη γη της επαγγελίας. Για τη ΣΕΝΤΡ εγώ μίλησα όταν έπρεπε και εσείς πίνατε καφεδάκια με το Ροδόλφο και λέγατε ένα κάρο παπαριές. Για την ΙΛΥΔΑ κόντρα σε απογειώσεις και μαλακίες εγώ μίλησα για 0.30... Για ΒΟΣΥΣ θυμάμαι ειρωνείες για πωλήσεις στα 2-2.2 για ΠΕΤΡΟ ειρωνείες για πωλήσεις στο 5.5...

  Καλή η πλάκα αλλά όταν φτάνουμε στο σημείο να λέμε ότι πάμε να κάνουμε τον άλλο να χάσει κιόλας λεφτά συγγνώμη από τον swear αλλά ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ Τάκαρε... Εύχομαι ολόψυχα οι η γκουρουδιά σας να σας καταστρέψει ακόμα περισσότερο από όσο έχετε ήδη καταστραφεί...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Μην χάνετε την ψυχραιμία σας.
  Μην μου βάζετε λόγια στο στόμα μου και μην μας βγάζετε στη φόρα το χαρτοφυλάκιο σας.
  Αν έχετε διαφορά με άλλους να πάτε να τους βρείτε και να τους την πείτε.

  ΓΚΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.

  Αφιερωμένο εξαιρετικά
  http://www.youtube.com/watch?v=p_2_EJogf2A

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. Θυμάμαι κάποιον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ που με το ύφος το δικό σας έλεγε ότι ΜΠΤΚ στο 1,25 δεν χάνεις με τίποτα γιατί βλέπετε που αγόραζε ο μεγαλομέτοχος. Όταν αγοράζει ο μεγαλομέτοχος αγοράζουμε και εμείς. Τις ίδιες ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λέτε εσείς τώρα. ΜΠΤΚ 0.58. Όχι ΟΞΥΣΒΕΡΚΗΣ αλλά μιλάμε ότι ο σβέρκος πρέπει να έχει γίνει σαν τον κώλο της μαϊμούς από τέτοιες λογικές που προτείνετε για αγορά μετοχών. Και τόσο μυαλό έχετε που νομίζετε ότι είμαι ζώο να αγοράζω ότι παπαριά λέτε επειδή την είπατε. Άντε πηγαίνετε στον frapeziti να ανταλλάξετε απόψεις για την ΙΝΤΚΑ που βγήκε από το τρίγωνο και θα πετάξει όπως τα ΠΛΑΘ πριν 2-3 μήνες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. ρε σεις,ντροπης πραγματα.συγκρατηθειτε.το κεφι μας κανουμε στο ιντερνετ και κουβεντιαζουμε για θεματα που γουσταρουμε.αν ειναι να τρωγομαστε σαν τα σκυλια,δεν αξιζει τον κοπο.ψυχραιμια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Έτσι έτσι. Βγάλτε τα απωθημένα σας. Θα ηρεμήσετε.
  Καλή Ψυχοθεραπεία.

  Σορρυ κύριε Swear.
  Αν κάτι απο τα post μου, δεν σας αρέσει, ευχαρίστως διαγράψτε το.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Τι να απαντήσεις επί της ουσίας? Τίποτα. Τα ίδια που γινόντουσαν και στους μίτους της ΜΙΓ, της ΣΕΛΜΚ, της ΣΕΝΤΡ. Θυμάμαι την υπέρτατη εξυπνάδα στο 2,71 της ΣΕΝΤΡ ότι με είχε βαρέσει η χασούρα στο κεφάλι. Και αυτό το έλεγαν οι bull της ΣΕΝΤΡ και του ΓΔ.

  Εγώ πάντα μιλάω με στοιχεία και οι απαντήσεις που έπαιρνα ήταν του δικού σας του στυλ. Το μέλλον σε όλες αυτές τις περιπτώσεις έδειξε ποιος είχε δίκιο.

  ΑΝΕΚ από 0.55 - 0.23
  ΣΕΝΤΡ από 2.70 - 0.64
  ΙΛΥΔΑ από 0.75 - 0.42
  ocnf από 0,75 - 0,25
  ΜΠΤΚ από 1,28 - 0,58
  ΕΒΖ από 1.00 - 0.75 (θα κάνει και ρεκόρ κερδοφορίας φέτος, χα χα!!)
  ΠΡΟ από 2.00 - 0,79
  S & P από 1200 - 1027

  Σκέψου να μην ήσουν και γκουρού...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. ΓΚΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.

  Όποτε θέλετε γκουρουδιά, στα ίσια και με συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, φωνάξτε με. Δημόσια μπροστά σε όλον τον κόσμο.
  Τι άλλες παπαριές που μου γράφετε, να πάτε να τις πουλήσετε αλλού.

  ΓΚΟΥΡΟΥ - όσο και αν το θέλετε - ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.
  Και σταματήστε να μας γράφετε που κάνετε Stop Loss.

  Τώρα πρέπει να προετοιμαστώ για τον προημιτελικό.
  Γειά σας κύριε Zachmour.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Ναι Τάκαρε μου μόλις παρουσίασα το χαρτοφυλάκιό μου. Κάθομαι και βρίζομαι για μετοχές τις οποίες όμως αγοράζω σαν μανιακός και μετά τις πουλάω με 60% χασούρα λέγοντας πόσο δικαιωμένος είμαι που τα έλεγα.

  Σου είπα πρόσεξε το πολύ ουίσκι. Εγώ πάω να κλάψω στο φτωχικό μου που το ενεχυρίασα μετά τις άνευ προηγουμένου ζημιές από ΜΙΓ, ΣΕΛΜΚ, ΙΛΥΔΑ, ΠΡΟ και ΣΕΝΤΡ...

  Αυτό το ΓΚΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί το γράφετε. Μερικές φορές έχω την εντύπωση ότι μιλάτε στον εαυτό σας και συγγνώμη αν παρεμβαίνω. Όπως ζητώ συγγνώμη που σας έβρισα πριν. Δεν είναι σωστό να μιλάει κανείς έτσι σε διαταραγμένους... Συμβουλή μου είναι να επισκεφτείτε έναν ειδικό, υπάρχουν φάρμακα στις μέρες μας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Κύριε Zachmour ξεχνάτε ότι έχω δηλώσει επανειλημμενως ότι είναι τρελός ο Τάκαρος. Οπότε σίγουρα επισκέpτομαι ειδικούς. Όχι έναν, έτσιιιι? Πολλούς. Ίσα μια ντουζίνα.
  Να δούμε ποιoς θα γιατρέψει ποιον. Αυτοί εμένα ή εγώ αυτούς.

  Μην ζητάτε ΣΥΓΝΩΜΗ για τίποτα. Εκτονωθείτε όσο θέλετε, γιαυτό είμαστε εμείς οι γκουρούδες. ΝΑ μας βρίζετε.
  Δεν έχετε δει πως βρίζουν όλοι, τα Διεθνή Λαμόγια και όλους τους Αναλυ(η)τές?
  Ρίξτε μπινελίκια ελεύθερα.

  Τώρα για το άλλο, το ΓΚΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ντεεεεεεεεε, επιτρέψτε μου, αλλά μόνο όσοι έχουν τη γκουρουδιά στο αίμα τους, βαθιά στα εσώψυχα τους δεν αφήνουν κουβέντα να πέσει κάτω και προσπαθούν να βρούν λάθη του αντιπάλου Γκουρού και όχι τα Σωστά.

  Τα Σέβη μου. Η αυτοσυγκράτηση είναι χαρακτηριστικό των μεγάλων παικτών και των real γκουρούδων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Έλα για όσους δεν το καταλάβατε πάλι Κώτσους μας έπιασε ο Τάκαρος. Είπε long ΕΤΕ για να ψαρώσουμε και μας φόρτωσε την ΕΤΕ του ενώ αυτός είναι καραshort. Αν αλλάξει πάλι πρόσημο και γίνει θετική πάλι θα λέει ότι σας τα έλεγε να πάρετε ΕΤΕ και δεν τον ακούτε.

  ΖΩΑΑ, Γκουρούδεςςςςς.

  ΓΚΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. zachmour είπε στις 30 Ιουνίου 2010 2:19 μ.μ.

  Αξιότιμε Τάκαρε,
  είχα έναν φίλο κάποτε που τα ίδια που μου λες για τη ΣΕΛΜΚ μου τα έλεγε για ΜΑΙΚ, ΙΝΤΚΑ, ΚΑΡΔ κλπ κλπ. Έλεγε ότι πέφτουν μεν αλλά όταν ας πούμε ο ΜΑΙΚ πάει ένα 1,2 και αντίστοιχες τιμές για τις άλλες μετοχές βουρ στον πατσά. Δες που είναι τώρα ο ΜΑΙΚ και οι άλλοι και συλλογίσου μήπως είναι επικίνδυνη η τακτική που σκέφτεσαι...

  Κατά τα άλλα έπιασες τρελό timing με την ΕΤΕ...


  ----------------------------------------

  zachmour προ ολίγου είπε...

  Έλα για όσους δεν το καταλάβατε πάλι Κώτσους μας έπιασε ο Τάκαρος. Είπε long ΕΤΕ για να ψαρώσουμε και μας φόρτωσε την ΕΤΕ του ενώ αυτός είναι καραshort. Αν αλλάξει πάλι πρόσημο και γίνει θετική πάλι θα λέει ότι σας τα έλεγε να πάρετε ΕΤΕ και δεν τον ακούτε.

  ΖΩΑΑ, Γκουρούδεςςςςς.

  ΓΚΟΥΡΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ.

  ---------------------------------------
  Αχ Αχ άτακτο παιδάκι!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Καλά καλά, τι στοίχημα θες ότι αν η ΕΤΕ μέχρι 31/8 πάει 12 ευρώ θα λες σας τα έλεγα και αν πάει 7,5 θα λες εγώ την έπιασα την αλλαγή, για 3 ώρες ήταν στο +4%, να το επιβεβαιώνει και ο Αρχισυντάκτης... Και φυσικά θα συνεχίσεις βέβαια εγώ πούλησα στο +4% ενώ το ζώο ο Αρχισυντάκτης πήγε και φόρτωσε και τώρα χάνει 20%...

  ότι στοίχημα θες ότι ένα από τα δύο αυτά τινά θα το γράψεις στις 31/8!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Με όλο το ρίσκο που παίρνω να πάω κόντρα σε έναν τρελό γκουρού δηλώνω ότι ούτε έχω, ούτε πήρα, ούτε θα πάρω ΕΤΕ. Αν πάει 12,15,20,50,100 ευρώ μαγκιά των εχόντων αν πάει 8,7,6 μην παρακαλώ σας μη μου λέτε πάλι ότι αγόρασα και κρύβομαι. Μην το κάνετε δεν θα το αντέξω...

  Καλό ματς να δούμε τώρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Όχι κύριε.
  Επιβεβαιώθηκα με αυτό που έγραψα, πριν τρεις μέρες. Σας έγραψα τι κάνει ο Χρυσός Άνδρας, αλλά που εσύ να πάρεις χαμπάρι.
  ΕΓΩΙΣΜΟΣ!

  Μην με ενοχλείτε άλλο με ΕΤΕ.
  Κάντε ότι θέλετε.

  Παίρνω τη Βουβουζέλα και πάω να δω Brazilllllllll.

  http://www.youtube.com/watch?v=7B2LPxggvqY&feature=player_embedded

  Ξέρω τώρα, τι θα γίνει.
  Αν το πάρει η Brazillll μόκο. Αν δεν το πάρει θα έχουμε τον κύριο να λέει τα δικά του, δίχως όμως αυτός να κάνει δική του κόντρα πρόβλεψη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. zachmour + Τάκης Μορφονιός

  Εισελθετε στη γαληνη των σωληνων τεκνα μου.

  ΜΟΝΟ σε αυτο το χαρτι θα βρειτε τη Βασιλεια των......Κερδων.

  Καταληκτικη ημερομηνια επιβιβασης, η 19η Ιουλιου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Κύριε Βασιλης Αντ μην κάνετε προβλέψεις και μην γκουρουδίζετε. Η δαμόκλειος σπάθη του κυρίου Zachmour αιωρείται πάνω απο το κεφάλι σας, αν δεν σας βγεί.

  Όπως σας έχω δηλώσει παλαιότερα, αν δω φρέσκα λεφτά να μπαίνουν, θα εκτιμήσω την κατάσταση και πολύ πιθανόν να σας ακολουθήσω. Φυσικά η ευθύνη των πράξεων μου είναι όληηηηηηηηη δική μου. Πάντα ο Τάκαρος σέβεται όσους έχουν ξεκάθαρη άποψη και μπορούν να μιλάνε για μετοχές. Ειδικά όταν μιλάνε για Long σε μια πτωτική αγορά.
  Η αλήθεια είναι ότι το χαρτί αντέχει κόντρα σε Θεούς και Δαίμονες.
  Μακάρι ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ εταιρίες σαν τον Πετζετάκη να τα καταφέρουν να μαζέψουν κεφάλαια και να κάνουν το turn around. Θα είναι καλό για όλη την αγορά.

  Κατά τα άλλα η Brazilllllllllll μας τελείωσε ΑΔΟΞΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. Άντε άντε μόρτες γειά χαρά. Απο την άλλη Δεύτερα θα ξαναέχει Τάκαρο. Σας αδειάζω την γωνιά με μια γκουρουδιά.

  Ενώ το ευρώ δυναμώνει σιγά σιγά, όλα τα dealing rooms, δίνουν εντολή στους πελάτες τους να αρχίζουν να το σορτάρουν στο 1,26.
  Βρε λέτεεεεεεεεεεεε?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. Τάκης Μορφονιός

  Ο Ζαχαριας ειναι καλος και ψυχραιμος, και οταν τα προβατα αλαλαζαν στο Καπιταλ προσπαθουσε πραγματι να τα συγκρατησει.
  Για να λεμε και το δικαιο ομως, σημερα πρεπει να τα ειχε παρει και τα εχωσε λιγο παραπανω,
  Ισως να εφταιγε και η επιστροφη του απο την ηρεμη Κυπρο, στο Αθηναικο μπουρδελο.....

  Φιλοι ειστε ...θα τα βρειτε παλι........και αν ειπωθηκαν και δυο κουβεντες παραπανω..........νερο και αλατι που λέμε..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Τάκης Μορφονιός

  Ειναι νωρις ακομα για σορτ το δολλαριο στο 1,26

  Βα γραψει 1,3Χ πρωτα, και το βλεπουμε τοτε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Βασίλης Αντ, αν έβγαινα και σου έλεγα κατάμουτρα ότι σκηνοθέτησα μία κατάσταση για να σε σπρώξω σε μία μετοχή για να χάσεις τα λεφτά σου γιατί σε θεωρώ πρόβατο που θα τσιμπήσεις θα τα έπαιρνες στο κρανίο ναι ή όχι?

  Δεν είναι το ίδιο να πιστεύεις μία μετοχή όπως ο ΠΕΤΖΚ και να λες πάρτε και αν πάει σκατά να πας και εσύ με όσους ενδεχομένως έχεις παρασύρει και άλλο να βουλιάξει ο ΠΕΤΖΚ και να βγεις μετά χαμογελαστός και να λες κουφαλίτσες τα έλεγα όλα αυτά για να χάσετε τα λεφτά σας. Μετά θα σε έπαιρνε ο διάολος (ανεξάρτητα του αν έχω πάρει ΠΕΤΖΚ ή όχι). Έτσι έχω κάνει σε όλες τις περιπτώσεις που υπήρχε δόλος όπως πχ στη ΣΕΛΜΚ και νομίζω την ακεραιότητά μου την έχω αποδείξει. Με τύπους που κάνουν πουτανιές (και ας μου πει κάποιος ότι δεν ήταν πουτανιά αυτό)δεν θέλω να έχω καμία σχέση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Είχα προειδοποιήσει ότι η ΕΤΕ θα είναι πηγή δεινών για το τόπο, γενικά. Ορίστε, εξαιτίας της επήλθε σύγκρουση μετωπική μεταξύ Ζάχμουρ και Μορφονιού.
  Με λίγα λόγια, ΠΑΛΙ το κάνατε μπουρδέλο το μπλογκ μου.

  Αυτό πια δεν είναι μπλογκ. Είναι διώροφο στη Φίλωνος, με κόκκινο φανάρι απόξω.
  Τέλος πάντων, ίσως να φταίει και το Μουντιάλ.. Σας έχω πει να μην βλέπετε μπάλα. Η μπάλα ξυπνάει τα κατώτερα ένστικτα του ανθρώπου. Εν τω μεταξύ, ξανάπιασε και η ζέστη.

  Βάλε τώρα όλο το χαρμάνι μαζί, ΕΤΕ-Μουντιάλ-ζέστη, ιδού πώς ξεσπούν οι διαμάχες. Και δεν είμαστε οι μόνοι. Εξέγερση –έμαθα- ξέσπασε στο γνωστό μπλογκ της Ντορίτας της Οφιούχου, όπου αγανακτισμένοι πρώην πιστοί στράφηκαν εναντίον της πεφωτισμένης αρχηγού, με άγριες αποδοκιμασίες για τις απανωτές σφαλιάρες που έχουν φάει ακολουθώντας την. Εμ, το πολύ το λονγκ το βαριέται κι ο Κινγκ Κόνγκ.

  Απ’ ότι καταλαβαίνω, εσείς οι δύο έχετε προηγούμενα κι επειδή αποκλείεται τα προηγούμενα να έχουν να κάνουν με ΕΤΕ, ΣΕΛΜΚ ή δεν ξέρω και γω τί άλλο, υποψιάζομαι ότι πίσω από την κόντρα κρύβεται γκόμενα. Εντάξει, παραδέχομαι ότι η Λίτσα (ή μήπως τη λέγανε Νίτσα) ήταν σπέσιαλ περίπτωση, αλλά όχι και να μαχαιρωθούμε, ρε παιδιά, για μια Νίτσα. Όπως είπε κι ο Ζάχμουρ, να πα να γαμηθεί η Νίτσα (δεν το είπε ακριβώς έτσι, αλλά αυτό εννοούσε).

  Όσο για τον κύριο Μορφονιό, προσωπικά αποκλείω να είχε κατά νουν να παγιδεύσει τον Ζάχμουρ σε σαπάκι αμερικάνικης προελεύσεως. Δεν τον έχω για μοχθηρό τύπο, άσε πιά που οι αμερικάνικες μετοχές δεν είναι και το φόρτε του. Σιγά, άμα ήθελε να σου κάνει κακό, θα σου έλεγε να πάρεις κάναν Λαυρέντη, να σε σφάζανε στο γόνατο. Ή καμιά ΠΕΙΡ, κάτι τέτοιο τέλος πάντων, με σίγουρη χασούρα.

  Ή –αν ήταν πραγματικά σατανικός- θα σου έλεγε να ακολουθήσεις κατά γράμμα τις κινήσεις της Ντορίτας της Οφιούχου ή του αλλουνού στο φόρουμ, του Κώτσου του Ανάποδου. Εκεί πιά κι αν θα σε ξετινάζανε.

  Γκουρούδες-γκουρούδες, προς τί το μίσος και ο αλληλοσπαραγμός ? Όλοι γκουρούδες είμαστε. Τουλάχιστον, κατά περιόδους.

  Βραζιλία τον ήπγιεν, έμαθα. Καλά να πάθει. Τους έχω βαρεθεί πιά αυτούς τους προικισμένους αλλά κατά τα λοιπά άψυχους φιγουρατζήδες. Μόνο την Αργεντινή γουστάρω, που είναι και ομοιοπαθής στο κάτω-κάτω. Η μόνη διαφορά μας με τους Αργεντίνους, είναι ότι αυτοί παραδέχτηκαν πως πτώχευσαν, ενώ εμείς θέλουμε ακόμη λίγους μήνες μέχρι να το παραδεχτούμε. Α, και είναι και καλύτεροι μπαλαδόροι, επίσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Καλύτεροι μπαλαδόροι??? Αυτοί έχουν Μέσι, Αγκουέρο, Τέβεζ και Μιλίτο εμείς όμως έχουμε Χαριστέα...

  Αύριο πάντως όλοι να είμαστε με την Αρχεντίνα. Παίζουν οι χρεοκωπημένοι αδερφοί μας εναντίον της Πολυεθνικής που αντιπροσωπεύει τη Μέρκελ...


  Και πρόβλεψη τελικού: Ισπανία - Ουρουγουάη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Προτείνω κάτι καλύτερο :
  Να βάλουμε τον Κώτσο τον Ανάποδο να υποστηρίξει Γερμανία.

  Έτσι, το κουμπώσαμε το παιχνιδάκι. Τρία γκολ ο Μέσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. Πω πω καυγάς για άυλες αξίες...

  Βρε ακόμα και να μαλώνατε ποιός θα πρωτοφάει το σπιτάκι του χρεοκοπημένου θείου σας λιγότερα θα λέγατε πάνω στα νεύρα σας.

  Ζ-Η-Λ-Ε-Ψ-Α τώρα κι εγώ και γουστάρω μανούρες.

  Πάω να μαλώσω με το κοπέλι μου γιατί το μαγιό που μου πήρε μου προξένησε φαγούρα...
  Βρε τον άτιμο, λέτε να το βρήκε σε κάνα καλάθι στην λαική ο καρμίρης και μου το παίζει και φραγκατος γκόμενος;

  Α να χαθείς και εσύ παλιοΓΚΑΝΑ και χάνω στο στοίχημα τρία ευρώ.
  Αν το πω στο κοπέλι μου θα με σκοτώσει γιατί τα τρία πιστεύει ότι θα έχουν κάποια στιγμή στο μέλλον Μ-Ε-Γ-Α-Λ-Η αξία.
  Θα μπορούν να αγοράζουν ό,τι τώρα κάνει δέκα.

  Αντε μωρή ΓΚΑΝΑ, κάτσε να χάσεις.
  Είναι Κ-Ρ-Ι-Μ-Α να χάσω ΕΓΩ τα δέκα (τότε) ευρώ μου!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Ά όλα και όλα κύριε Zachmour.
  Θα μας καταμαρτυρήσετε και δόλο τώρα? Όλα και όλα. Μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό σας?
  Δόλο, για ένα χαρτί που είχα δηλώσει ότι έχει μεγάλο κίνδυνο και είναι ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ. Για ένα χαρτί που έβαλα link με όλο τον τόμο της ενημέρωσης σχετικά με την εταιρία ή μήπως δόλο όταν είπα στον κύριο hippy ότι δεν ταιριάζει στο επενδυτικό προφίλ του.
  Εδώ βρε, έβγαλα το καπέλο στον κύριο Χασάπη που ήταν τόσο ενημερωμένος και τον ενθάρρυνα να πει και άλλα.
  Σας έδωσα ένα χαρτί που είχα ακούσει κάποια πράγματα, αλλά εγώ δεν εμπιστευόμουν αυτούς που το κινούσαν.
  Δηλαδή πιστεύετε ότι ήξερα ότι θα πέσειιιιιιιιι?
  Μην μας τρελάνετε τώρα.
  Ή μήπως όταν ρίχνουμε γκουρουδιές θα πρέπει να έχουμε ανάλογες θέσεις στην αγορά.
  Να ΣΗΜΕΡΑ έγραψα κάτι για ένα χαρτί στον frapa δίχως να το ονοματίσω. Πρέπει να έχω και θέσεις στην μετοχή για να πω την άποψη μου?
  Ο Frapas ξέρει ότι δεν τους εμπιστεύομαι, αλλά δεν σημαίνει ότι γνωρίζω αν πέσει ή ανέβει η μετοχή. Εγώ μόνο το στόρυ ξέρω και θα κληθώ να ακολουθήσω ή όχι με δική μου ΠΑΝΤΑ ευθύνη.

  Για σας παρακαλώ. Πηγαίνετε εν ειρήνη και χαλαρώστε. Μια παίρνετε τα όπλα να καθαρίσετε τους αναρχικούς, μια τη δαμόκλειο σπάθη να καθαρίσετε τους γκουρούδες.
  Επειδή έχω πάρει χαμπάρι ότι είστε παρορμητικός, προσπαθώ να σας εξιτάρω και να σας εκνευρίζω. Να σας κάνω ΠΥΡΑΥΛΟ, γιατί είναι ολοφάνερο ότι δεν μπορείτε τους γκουρούδες. Θέλετε να έχετε πάντα τον πρώτο λόγο.

  Άντε μπράβο.
  Βρήκαμε ένα χώρο, τόσο εδώ, όσο και απο τον frapeziti να εκφράζουμε με brutal ύφος τις γκουρουδίστικες απόψεις μας και εσείς θα μας διώξετε και απο εδώ όπως μας το κάναν τόσα και τόσα forums.

  Ο Τάκαρος θα αλλάξει ή θα εξαφανιστεί, μόνο αν του το ζητήσει ο κύριος Swear ή ο κύριος Frapezitis απο το δικό του χώρο. Δύο ανθρώπους που τους εκτιμώ, γιατί μπορούν και σκέφτονται, ψάχνουν και ψάχνονται.

  Κρατήστε λοιπόν την ηθική σας ακεραιότητα και αφήστε τις πουτανιές για εμένα.
  ΑΝΤΕ ΜΠΡΑΒΟ.

  Επειδή σας βλέπω αρκετά ανήσυχο, να σας πω ότι δεν έχω ΕΤΕ. Το έγραψε ο κύριος Swear πολύ πιο πάνω. Γκουρουδιά σας έριξα και σας είπα από που βγαίνει η γκουρουδιά. Θέλετε να σας γράψω πότε ΑΥΤΟΙ θα πουν να πουλήσουμε? Σας το γράφω. Δεν θέλετε? Νααααα και μένα.

  Πηγαίνετε λοιπόν στο δρόμο της ειρήνης, βάλτε τη μάσκα του Ζορό και αφήστε τον τρελοΤάκαρο στην πουτανιά του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. Να λοιπόν τι γκουρού είμαι είπα Ουρουγουάη τελικό και είδε όλος ο κόσμος με πόση άνεση πέρασε τους μαύρους της Γκάνας. Χαλαρά, χαλαρά...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Βέβαια σκέφτομαι και αυτά που έγραψε ο butcher για τις συμπτώσεις που δείχνουν επανάληψη του 1974 και νίκη της Γερμανίας. Γιατί διαβάζω ότι η Ολλανδία απέκλεισε τη Βραζιλία για πρώτη φορά σε μουντιάλ από το ... 1974!

  Τυχαίο? Δεν νομίζω!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Καλημέρα Ζαχ, είσαι για καφέ στη πλατεία?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Φεύγω για βάφτιση στο Κατάκολο! Αν θες να κανονίσουμε μέσα στην εβδομάδα βραδάκι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. zachmour

  Κανε μια σταση στη Πατρα.
  κερναω λουκουμι Πατρινο!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Αγαπητέ αρχισυντάκτη, πήγες τις διακοπές σου και βλέπω ήρθες με αρκετή "δύναμη", "μνήμη ελέφαντα", "τσαμπουκά" και "πάθος".

  Τί να πώ όταν μίλαγα με "διαπιστευμένο" πρίν 1,5 χρόνο οτι βλέπω σούπερ ευκαιρία τους άμμους της Νεβάδα και μου έλεγε με σοβαρό ύφος οτι το χαρτί είναι μόνο για κομφετί.

  Να πώ την αλήθεια με κόλωσε πήρα κάτι ψιλά, το αποτέλεσμα τώρα είναι οτι η τιμή είναι χ15 και η πλάκα η μεγάλη τον πετυχαίνω ξανά και του αναφέρω την περίπτωση και μου λέει "σε μπούλ μάρκετ" πάντα υπάρχουν στρεβλώσεις!!!

  Βγάλε άκρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Αχ βρε χασάπη μου, ούτε χαρτί για το κρέας δεν έχω να σε δώσω....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. από ποιό ανέκδοτο είσαι συ τώρα?
  για πέτα την γκουρουδιά σου να σε ζυγίσω με την κόλα και ξέρεις στο ζύγι το πετάω με φόρα για να κλέψω κανα δράμι και να κερδίσω κατιτίς παραπάνω...με πιάνεις

  Αλήθεια αυτός ο Neossos που πήγε, τον πήρε το εύρηκα?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. αγαπητέ Ζαχαρία προσπαθώ να σε ρωτήσω κάτι μπορείς να μου στείλεις ένα email στο
  classic.butcher (@) gmail.com?

  ΑπάντησηΔιαγραφή