Τετάρτη, 9 Ιουνίου 2010

O Μουαμάρ ξαναχτυπά

Η αλήθεια είναι ότι τα πράγματα δεν είναι ακριβώς τόσο χάλια όσο τα περιγράφει ο Ζάχμουρ. Είναι πολύ πιο χάλια.

Οι πολιτικοί βλέπουν ότι η εποχή της μεγάλης ρεμούλας έχει περάσει, όχι βέβαια ανεπιστρεπτί, αλλά τουλάχιστον για όσο διαρκούν δύο, ίσως και περισσότερες, βουλευτικές θητείες. Σκέφτεται τώρα ο πολιτικός : «-Τι σκατά ήθελα και έμπλεξα εδώ μέσα ; Για να μου πετάνε αυγά και αύριο πέτρες ; Να διορίσω δεν μπορώ. Να κλέψω δεν μπορώ. Να ζητήσω προμήθεια δεν μπορώ. Όλοι με κοιτάνε με μισό μάτι. Οι δημοσιογράφοι έχουν βαλθεί να με ξεκάνουν. Κινδυνεύω ανά πάσα στιγμή να γίνω πρωτοσέλιδο ή να τρέχω στα ανακριτικά γραφεία. Γαμώ την ατυχία μου, γαμώ».

Και ερωτώ : -Με τι μυαλό και με τί κίνητρο θα δουλέψει τώρα ο κάθε υπουργός, τώρα που ο κόσμος του ήρθε τούμπα ; Το ίδιο ισχύει πάνω-κάτω για τον λαδιάρη εφοριακό, τον πολεοδόμο, τον υποθηκοφύλακα, τον κάθε λίγδη μανδαρίνο, που βλέπει τα πράγματα να σκουραίνουν επικίνδυνα και τα μέχρι τώρα τακτικά του έσοδα από κάθε λογής βρωμιές να περιορίζονται δραστικά. Γι’ αυτό τώρα πας στην εφορία και οι μισοί υπάλληλοι απουσιάζουν από τα πόστα τους, έχοντας δηλώσει ασθένεια.

Η άλλη η ανεκδιήγητη, η μαθητευόμενη μάγισσα, δεν φτάνει που (μαζί με τον προκάτοχό της, του ιδίου φυράματος) μας είχε φορτώσει στο κεφάλι ένα τάνκερ γεμάτο άχρηστα εμβόλια, τώρα θυμήθηκε να καταργήσει και το κάπνισμα από παντού, για να δώσει τη χαριστική βολή στις καφετέριες, στα μπαράκια και στα εστιατόρια Να πάω εγώ να πληρώσω, για να πιώ καφέ χωρίς τσιγάρο. Δε σφάξανε. Οι ευρωπαϊστές της συμφοράς. Του κόσμου τις παραβιάσεις των κοινοτικών οδηγιών έχουν κάνει, μας έχουν λυσσάξει στα πρόστιμα για κάθε πιθανή και απίθανη αιτία και τώρα τους έπιασε η πρεμούρα να συμμορφωθούν ειδικά με την απαγόρευση του καπνίσματος. Τώρα βρήκαν την ώρα. Λες και το κάπνισμα είναι αυτό που θα μας στείλει στον τάφο.

Πείτε καλύτερα στα ίσα ότι δεν γουστάρετε τις δημόσιες συναθροίσεις και πασκίζετε να βρείτε τρόπους να μας χώσετε στα καβούκια μας, να φουμάρουμε κατά μόνας στο μπαλκόνι, αγναντεύοντας την απλωμένη μπουγάδα της απέναντι μαντάμ. Πείτε καλύτερα ότι την τρέμετε τη νικοτίνη, όπως και την καφεϊνη, επειδή έτσι ξελαμπικάρει η κεφάλα μας και μπαίνουμε σε λογισμούς απρεπείς περί της νέας τάξης πραγμάτων. Αυτό είναι όλο το ζουμί. Γι’ αυτό δαιμονοποιούν λυσσαλέα τον Άγιο Καπνό, ενώ αντιθέτως αβαντάρουν κι επιτρέπουν την ελεύθερη χρήση του αλκοόλ οπουδήποτε. Επειδή μας προτιμούν ζαλισμένους, ζαβλακωμένους, να ρουφάμε, να μεθάμε, να πηγαίνουν τα φαρμάκια κάτω. Και με τον φερετζέ της δήθεν απαγόρευσης διάθεσης αλκοόλ στα ανήλικα (λες κι ένα παιδάκι δεκαοχτώ χρονών είναι άτρωτο από το οινόπνευμα), προμοτάρουν κανονικά το σπίρτο, ως τρόπο ζωής, την ίδια στιγμή που παρουσιάζουν με κάθε τρόπο τον μέσο καπνιστή ως άρρωστο πρεζάκια, που πρέπει επειγόντως να προσφύγει σε βοήθεια ώστε ν’ απεξαρτηθεί. Ναι, σπεύδουμε, να πάρουμε τσιχλίτσες νικοτίνης, να μασάμε σαν τις κατσίκες. Να γίνουμε άνθρωποι, επιτέλους.

Και σα να μην έφταναν αυτά, τελικά την πλήρωσαν τη νύφη οι καψεροί οι λιμενικοί, που στα νέα τους καθήκοντα θα εμπίπτει, λέει, ο έλεγχος της τήρησης του μέτρου της καπναπαγόρευσης. Βγήκε ναύτης στη στεριά, για περιπολία. –Δηλαδή, πόσο πιά γελοίοι μπορεί να είναι οι άνθρωποι ; -Ποιός βλάκας σκέφτηκε κάτι τέτοιο και ποιοί βλάκες το υιοθέτησαν ; Έστω, υπό την υποθετική εκδοχή ότι οι λιμενικοί κοπροσκυλάνε και θα πρέπει να τους βρούμε ορισμένη δουλειά να κάνουν, χάθηκε ο κόσμος να ήταν η δουλειά αυτή κάπως συναφής με το αντικείμενό τους ; Όχι μωρέ, να τους στείλουμε στις καφετέριες, να μπουζουριάζουν καπνιστές, να λασκάρουν κι αυτοί οι πολύπαθοι οι άνθρωποι, που δεν προλαβαίνουν να μαντρώσουν τον αιγιαλό, να φτιάξουν μια τόση δα ιδιωτική παραλιούλα κάτω από τη βιλάρα τους κι αμέσως να πέσουν όλοι να τους φάνε. Να χαλαρώσουν λίγο κι οι πρεζέμπορες με τα φουσκωτά, να κάνουν τη δουλειά τους οι άνθρωποι, όχι συνέχεια στην πίεση. Να μπορεί κι ο λαθρομετανάστης να αποβιβαστεί στην ακτή με την ησυχία του, όχι σαν κυνηγημένο ζώο.

Βλέπω τώρα συζήτηση για Καντάφι. Βεβαίως, διότι στο Μαξίμου διάβασαν επιτέλους το από 30 Απριλίου 2010 αφιέρωμα στη βρωμόφατσα (
http://kleftiko.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html) και τελικά ξύπνησαν. Διότι αυτό το μπλογκ ξέρει τί γράφει και πότε το γράφει.

Και μιας και αναφέρθηκα στο μπλογκ, έχω κάποια νέα. Ας τα πάρουμε με τη σειρά. Όταν στήθηκε to Kleftiko, στο πρώτο μόλις επεισόδιο, είχα γράψει :

«Το «Κλέφτικο» είναι για λίγα επεισόδια, πέντε, δέκα, δεκαπέντε, ενδιάμεσος σταθμός. Ίσα ίσα για να μην πάθουμε τίποτε αρθριτικά στα χέρια και δεν μπορούμε μετά ν’ ακουμπήσουμε το πληκτρολόγιο. Ούτως ή άλλως, το Blogspot είναι τρύπα, δεν μ’ αρέσει. Τρύπα πιο μαύρη κι από τον υπόκοσμο του Σικάγο και μάλιστα δίχως καν να διαθέτει το σκοτεινά ενδιαφέρον στοιχείο της γνήσιας παραβατικότητας. Είναι απλώς αχανές, δαιδαλώδες, ανήλιαγο και κρύο. Είναι από τις παραλίες που δεν στρώνεις καν πετσέτα για ν’ αράξεις. Κάθεσαι χάμω μόνο για λίγο, να καπνίσεις ένα τσιγάρο πριν ξεκινήσεις γι αλλού».

Βέβαια, από τότε πέρασαν κιόλας πέντε μήνες και το μπλογκ δυνάμωσε πολύ, φθάνοντας να έχει μακράν μεγαλύτερη αναγνωσιμότητα από κάθε άλλο αυτοτελές εγχείρημα εκτός Capital,οποτεδήποτε. Αυταπάτες ότι όλος αυτός ο κόσμος μπαίνει καθημερινά για να διαβάσει τί γράφω εγώ, δεν τρέφω. Όλη η ουσία είναι τα σχόλια, από κάτω. Έτσι είναι το μοτίβο κι έτσι ακριβώς θα παραμείνει. Το «Κλέφτικο» είναι διαδραστικό, όχι one man show. Αυτό σημαίνει ότι η επιβίωση του blog σε νέο χώρο προϋποθέτει τη συμμετοχή των ίδιων συντελεστών.

Στήνεται λοιπόν, αυτόν τον καιρό, ένας νέος διαδικτυακός χώρος (έχω την αίσθηση ότι δεν είναι εισέτι έτοιμος) και παρασκηνιακά έχουν ήδη γίνει προσεγγίσεις γνωστών γκουρούδων, για την ενίσχυση του εγχειρήματος. Ορισμένοι έχουν ήδη συμφωνήσει, εξ όσων γνωρίζω. Ο ένας είναι σίγουρα ο Χάρος, που κάτι άφησε να εννοηθεί, πρόσφατα, ενώ υπάρχουν κι άλλοι, που δεν μου πέφτει λόγος να τους αναφέρω. Εννοείται ότι οι τύποι του site θέλουν και το «Κλέφτικο» εκεί, ίσως και περισσότερο απ’ ότι ήθελε η Ρεάλ τον Μουρίνιο.

Το θέμα –και το εξήγησα πώς ακριβώς έχει- είναι ότι για να πάμε, θα πρέπει να συμφωνήσουμε. Δηλαδή, εάν είναι ν’ αρχίσει η μουρμούρα, «πώς και γιατί, κι εδώ καλά είμαστε», τότε να μην πάμε καθόλου. Εγώ ψηφίζω υπέρ των Ηνωμένων Γκουρουδημοκρατιών κι ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Κι όποιος απομονωτιστής έχει αντίρρηση, ας μιλήσει τώρα, ειδάλλως ας κρατήσει για πάντα τη σιωπή του.

59 σχόλια:

 1. Καμιά αύξηση θα πάρουμε????????????????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. http://www.sofokleousin.gr/archives/56392

  λέει: Παίρνοντας "πράσινο φως" από την κυβέρνηση, η ΔΕΗ θα προχωρήσει τον Σεπτέμβριο σε μεγάλες αυξήσεις τιμολογίων, προκειμένου να (υπερ)καλύψει το αυξημένο -λόγω υποχώρησης του ευρώ- κόστος προμήθειας πετρελαίου.

  αυξημένο κόστος προμήθειας πετρελαίου!!!!!!!!!!!! Επειδή το Ευρώ είναι στο 1,2 έναντι 1,5 που είναι το ιστορικό υψηλό. Ενώ το πετρέλαιο είναι 72 έναντι 150$ ιστορικού υψηλού...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Στο νέο blog παρακαλώ να μπει καλύτερος μετρητής με τεχνητή νοημοσύνη. Έχω γράψει 2 σχόλια (αυτό είναι το τρίτο και από πάνω γράφει 2 Γκουρούδες σχολιάσανε.

  α) Απελθέτω τον τίτλο γκουρού
  β) δεν είμαι 2 είμαι ένας...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Εμένα που θα με αφήσετε μόνο μου.
  Θα έρθω και εγώ.
  Στο νέο blog κάτω από τα σχόλια να γράφετε Τζίληδες σχολιάσανε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Το πιο αστείο απ’ όλα, είναι ο τρόπος με τον οποίον φαντάζεται και περιγράφει ο καθένας την «επόμενη μέρα», μετά την πτώχευση. Το τί διαβάζουμε, δεν λέγεται. Επιστημονική φαντασία. Διαβάζω σήμερα, στο σχετικό άρθρο του αρθρογράφου Θανάση :

  «Δάνεια: Είναι ο μεγάλος γρίφος. Οι συμβάσεις μας με τις τράπεζες είναι σε ευρώ και αν παραμείνουν έτσι θα βρεθούμε αυτόματα να οφείλουμε ένα μεγαλύτερο ποσό σε δραχμές, ανάλογα με το πώς θα διαμορφωθεί η νέα ισοτιμία. Μία πιθανή λύση είναι ότι ο πελάτης θα καλείται να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να πληρώνει σε ευρώ ή σε δραχμές».

  Σωπάτε καλέ ! -Με τραπεζίτη θα τρώγατε φαίνεται χτες βράδυ και τον αφήσατε να το παρακάνει στο κρασί.

  Δηλαδή, χρωστάς δέκα χιλιάρικα ευρώ κι έχεις καταθέσεις άλλα δέκα χιλιάρικα (ευρώ). Πτωχεύουμε. Πας τώρα στην τράπεζα για ενημέρωση. Σου λένε : «Είχατε καταθέσεις ύψους 10.000 ευρώ και βάσει της ισοτιμίας ένταξης στη δραχμή (πχ 500 δραχμές), τώρα έχετε 5.000.000 δραχμές». Πολύ ωραία, λες εσύ.-Και τι κάνει να σας δίνω, από χρωστούμενα ; Σου λένε αυτοί «Χρωστούσατε 10.000 ευρώ και τώρα χρωστάτε 6.000.000 σε δραχμές». Άει στο διάολο, λες εσύ. Να πάτε, σου λένε αυτοί

  –Μα πώς γίνεται να χρωστάω ξαφνικά περισσότερα, ρωτάς εσύ. –Γίνεται και παραγίνεται, σου λένε αυτοί, ορίστε, το έχει γράψει και ο κύριος Θανάσης και ο κύριος Θανάσης δεν γράφει μαλακίες. Και στο κάτω-κάτω, μπορείτε να μας πληρώσετε σε ευρώ, αν θέλετε. Κι αυτό ο κύριος Θανάσης το λέει ; Κι αυτό ο κύριος Θανάσης, σου απαντούν

  Και πού διάολο να τα εύρω εγώ τα ευρώ να σας τα δώκω, αφού μου τα κάνατε δραχμές και σ’ αυτόν τον τόπο μόνον δραχμές κυκλοφορούν πλέον ?

  Οπότε, σου λένε αυτοί (πιθανές απαντήσεις):
  α)Δεν ξέρουμε. Κόφτε τον κώλο σας να τα βρείτε.
  β) Αφήστε τώρα κύριε, που δεν έχετε ευρώ. Σε ποιόν το πουλάτε το παραμύθι ? –Κι αυτά που έχετε παραχώσει στη θυρίδα τί είναι ? -Ρουπίες ?
  γ) -Γιατί δεν ρωτάτε τον κύριο Θανάση ? Αυτός θα ξέρει, σίγουρα.
  δ) Εντάξει, μην ουρλιάζετε. Δεν σας είπαμε και καμπούρη.


  (Εϊ, κάτι Τζίληδες και λοιπά νικς : Διαλέχτε νικ, διότι με τη νέα τάξη πραγμάτων χλωμό το βλέπω να μπορείτε να έχετε δεύτερο. -Το πιάσατε,έτσι?)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αφου διατρανώσω πρώτα με στεντόρεια φωνή την πεποίθηση "νικς ενωμένα - ποτέ νικημένα"

  αφού ευχαριστήσω δεύτερον τον οικοδεσπότη για την αλλαγή θέματος (να μην φαίνονται τα σχόλιά μου για Σ-Ο-Κ & Δ-Ε-Ο-Σ τώρα στην ανοδική αντίδραση και χάσω το κύρος μου)

  να δηλώσω υπεύθυνα και γνωριζοντας τις συνέπειες του νόμου:

  ΚΡΑΤΑΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΜΟΥ και ακολουθώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Έλα ρε BATMANNNNNNNNNNNNNNNNNNN! Που να έρθει ο Χριστοφοράκος. Θα πάει ο ΓεΔής στις 20.000 μονάδες και δεν θα βρίσκω blog να κρυφτώ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Εγώ θα ακολουθήσω το δρόμο που θα χαράξει ο αρχηγός gouroudesteros .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εγω παντως "οπου γαμος και χαρα,(και λιγο τσακωμος)η Βασιλω πρωτη."

  Προταση.
  Να καλεσουμε και τσιμενι ζελλις Σαρκ, για να τσακωνονται με τον Σουεαρ εδω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Αν είναι δωρεάν και αν δίνουν και τίποτα εισητήρια για κινηματογράφο , έρχομαι κι εγώ στην καινούρια σας γειτονιά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Swear αληθεύει ότι στα 3 σχόλια στο νέο site θα παίρνεις το νέο DVD του Σειρηνάκη?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Tη Ντουβλη δε τη χορταινεις στις μπριζολες ή μιλαμε για καινουρια καλλιτεχνη?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Μιλάω κάθε φορά για το καινούργιο. Τώρα με την κρίση όσο πάνε θα βγαίνουν και πιο συχνά! Η Ντούβλη είναι μπάζο αλλά είχε κάτι άλλα καλά κορίτσια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. η αγορα(και η ζωη) τιμωρει την αλαζονεια.οταν εβγαλε το γνωστο σαιτ εφημεριδα,την εβαλε 3,5 ευρω (μαζι με κατι μαλακιες σιντι).ολοι τοτε καναμε την παρατηρηση-σχολιασμο οτι για εποχη υφεσης η τιμη ηταν εξωφρενικη.ηρθε τωρα η ωρα και την εβαλε στα 2 ευρω..
  ενταξει παιδες,το ομολογω.εκανα μεταγραφη και τα πηρα χοντρα.σας μεταφερω τον διαλογο οπως ακριβως εγινε..
  -ναι,ο κυριος χαρος??
  -ο ιδιος αυτοπροσωπως..ενδιαφερεστε να σας παρω??
  -φτου,φτου,οχι ευχαριστουμε..ξερετε,διαισθανομαστε οτι εχετε πηξει αναμεσα στα "νεα της σπιρουλινας"και στις"συγκλονιστικες εξελιξεις των κουφαλοχωριων". θελετε να γραφετε τις μαλακιες σας σε ενα νεο υπο κατασκευη σαιτ που ασχολειται με τα θεματα που σας ενδιαφερουν??
  -(εδω βγαινει ο εμπορος μεσα μου..)και τι θα κερδισω??
  -εχουμε ενα εκπληκτικο πακετο μεταγραφης,που αποτελειται απο τρεις φρεντο ημερησιως,που θα σας αποστελονται στην ταυροσπηλια..
  -κοιταξτε,δελεαστικη η προσφορα σας,αλλα επειδη εχω αψιλιες,λογω του οτι εχω φισκαρει τα μπαουλα μετοχες και δεν εχω μετρητο,μηπως να προσθετατε κατι τις στον φρεντο,ετσι για συνοδευτικο,οπως ας πουμε ενα ΨΗΤΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ??
  -θα αστειευεστε ασφαλως κυριε χαρε,σαιτ φτιαχνουμε,δεν ειμαστε το ΔΝΤ.ισως ενα παξιμαδακι στον ΕΝΑ απο τους τρεις φρεντο..
  -καλα,εκλεισε...
  τα υπολοιπα ειναι ιστορια.ΕΤΣΙ γινονται οι διαπραγματευσεις γκουρουδες,κοιτατε να μαθαινετε..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Τι είπατε τώρααααααααααααααααααα?
  Γίνεται γκουρουδοσύναξη και ο Σερ Τάκαρος με τη μεγάλη μύτη θα απέχει?
  Δεν πάτε καλά.

  Ο Τάκαρος ακολουθεί όπου πάνε τους δασκάλους Swear και frapeziti. Αν δεν μου τον φέρετε τον frape-παικταρά θα κάνω απεργία πείνας και αν μου πείτε σκασίλα σας, τραβάω και μια απεργία γκουρουδιάς.

  Άντε άντε να δούμε σε πόσες μέρες θα φάω το ban Μου. Το ρεκόρ μου είναι 2 μέρες μετά το πρώτο post.

  Είπαμε γαλαρία εσείς, οι μέρες είναι πονηρές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Απορώ πώς ξέφυγε από τους υπεύθυνους του νέου site αυτό το εκπληκτικό blog "Η ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑΣ". Δηλαδή, έχεις κύριε την απαίτηση να σταθείς στο χώρο και δεν φωνάζεις στο site σου τον Σπιρουλίνα ? -Αίσχος. Το ίδιο ισχύει και για τον άλλον, τον Κουφάλα. Μεγάλο κεφάλαιο ο Κουφάλας για το ελληνικό διαδίκτυο. Βάλτε μέσα τον Κουφάλα.

  Κύριε Τάκη είχα αρχίσει να ανησυχώ ότι μας εγκαταλείψατε. Τη σκληρή κριτική της ανελέητης γραφίδας του Αρχισυντάκτη, λίγοι την αντέχουν. Εσείς φαίνεται ότι είστε ένας από τους λίγους.

  Οι υπόλοιποι, παίξτε το και λίγο δύσκολοι, ότι και καλά στραβώσατε που θα φύγουμε από το blogspot. Όταν θα πάμε εκεί στο νέο site, πρέπει να πάμε με ορισμένο τουπέ, να τους πάρουμε τον αέρα. Όχι να μας ξεσκίσουνε κι εκεί στο ban, με το καλημέρα. Να το σκέφτονται και δεύτερη φορά, πριν τολμήσουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Παπαδιες, με μαγιω ή χωρις , εχει ? Να ορισουμε και τις κοκκινες γραμμες μας στη διαπραγματευση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Σιγά μην αφήσω τον κύριο Zachmour να αλωνίζει μόνος του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Εγώ ρε παιδιά χαρτιά ΔΕΝ έχω
  θεση εκεί μέσα ΕΧΩ ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Πάντως, η πτώχευση θεωρείτο σχεδόν βεβαία, μέχρι σήμερα το πρωϊ, οπότε έσκασαν μούρη οι «αναλυτές του Bloomberg», που βλέπουν λέει –κι αυτοί- πτώχευση της Ελλάδας. 1029 αναλυτές του Bloomberg συνιστούν πτώχευση. Κι όταν «βλέπουν» κάτι οι αναλυτές, ξέρουμε τί ακολουθεί, συνήθως. Μεγάλη ανάσα και ελπίδα έδωσαν οι αναλυτές, να είναι καλά οι άνθρωποι. Βλέπω ότι γίνεται της ζουρλής από αναλυτές, ντόποιους και ξένους, για μια θέση στο πολύτιμο εγχειρίδιο «Αντιδείκτης Εικονογραφημένος - 2010» (©).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Βεβαίως κύριε Bluesman, Χέντριξ ΠΑΝΤΑ έχουμε.

  Μάλιστα κύριε ΑΧΑΡΤΕ, η θέση σου θα σε περιμένει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. μου εστειλαν μειλ οι υπευθυνοι του νεου σαιτ(οι οποιοι διαβαζουν ασκαρδαμυκτι ΚΛEΦΤΙΚΟ) με τις δελεαστικες προσφορες τους για να μετακομισετε εκει..
  διαβαζω..
  swear-προνομιουχο θεση στην προβλητα του ΟΛΠ για να παρκαρει το megaγιωτ του,μηκους 2,80 μετρων και δωρεαν συντηρηση της σουπερ ντουπερ μηχανης του(κουπια ξυλινα)
  ζακμουρ-την κεφαλη του σοτερ επι πινακι (ξυλινο,απο ξυλεια σελμαν..)
  μορφονιος-μια γκομενα (τυφλη) που γοητευεται απο την σαγηνευτικη παρουσια του και αδιαφορει για την μυταρολα του..
  βασ -αντ.-δεκα μετρα σωληνες πετζετακης casa ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ.
  μπουτσερ-δεκα ΚΕΝΑ δελτια απο το παμε στοιχημα..
  χιπυ-ενα δωρεαν κουρεμα και μια αποφθειρωση με ντι τι τι .
  και ο καταλογος συνεχιζεται,αλλα βαριεμαι να τον διαβασω ολον,αργοτερα,να εχω κεφια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. συνεχιζω την αναγνωση..
  σαρισα-εναν τουρκο εθνικιστη,ενα μαστιγιο και ενα μπουκαλι ξυδι,να τα χρησιμοποιησει κατα βουληση και με οποια σειρα θελει..
  ΜΥΑΛΟΣ-ενα μπαρακι-καφετερια σε μια εξωτικη ακτη (που παντα ονειρευοτανε)του πολυσυχναστου τουριστικου νησιου ΙΜΙΑ..(θα χεστει στους πελατες..)
  μπλουζμαν-ενας κειμενογραφος που πληκτρολογει ποστ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ και ενας βομβητης που να τον ειδοποιει ποτε πιαστηκε το ενα αρ..δι του για να αλαξει ποδι..
  να πιω μια γουλια φρεντο,να φαω το παξιμαδακι μου και συνεχιζω την αναγνωση..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. συνεχιζω..
  αναλυτες θεμελιωδων-εναν μιτο που εχει σαν επικεφαλιδα"με τον ηλιο τα βαζω,με τον ηλιο τα βγαζω,τι εχουν τα ερμα και ψοφανε"
  ελλιοτικους αναλυτες-εναν μιτο με επικεφαλιδα"το πεπρωμενο ειναι γραμμενο και τιποτα δεν το αλλαζει",ο οποιος μιτος θα ειναι swearproof και θα μπαναρει αυτοματα οποιον δεν εχει την φωτο του ΕΛΛΙΟΤ πανω απο το προσκεφαλο του..
  τεχνικους αναλυτες-εναν μιτο που θα εχει επικεφαλιδα"ψαξε στις γραμμες και θα βρεις την ΑΛΗΘΕΙΑ",οπου θα μπαναρονται αυτοματα οσοι δεν εχουν πεντε χαρακες στην δεξια τσεπη του υποκαμισου τους.
  τρειντερς-εναν μιτο με επικεφαλιδα "κερδιζω απο τα λονγκ,κερδιζω απο τα σορτ,κερδιζω απο τα πανω,κερδιζω απο τα κατω,ειμαι και με τον χωροφυλακα και με τον ασυφυλακα,να δουμε ποτε θα με μπαγλαρωσουν"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. To ξυδι μαλλον θα ειναι για εσωτερικη χρηση στη δικη μου περιπτωση. Το μαστιγιο δεν μου ακουγεται ασχημα να βρισκεται κι αυτο. Ο Τουρκος εθνικιστης ειναι τεχνικος-κυματικος, θεμελιωδης ή ελευθερας βοσκης?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. ναι,εχεις και προτιμησεις,ρωτα τον οταν θα τον μαστιγωνεις,ουχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Για να λέμε πάντως του ... στραβού το δίκιο, δεν είχε ρίξει πολλά ... χιόνια εφέτου ! :-)
  Καλό βράδι ΠΑΝΤΑ με χαμόγελο !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Χαρε να μου δωσεις λεπτομερειες για τον καινουριο χωρο σε πμ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Τσούρνεψα σήμερα κάτι κρεμμυδάκια από τον κήπο του συγγενή μου που παζαρεύω το ακίνητο μια ομορφιά.

  Και είμαστε ακόμα στην αρχή.

  Ζούμε εποχές πρωτόγνωρες και οφείλω να ομολογήσω ότι ανησυχώ λίγο για το τραπέζι μας, αλλά δεν βρίσκω από πέρσι μέχρι σήμερα καλύτερη επενδυτική επιλογή από τον κήπο του συγγενή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. κύριε αρχυντάχτα γιατί να μεταφερθεί το "κλέφτικο" από εδώ και να μην έρθουν οι άλλοι ΕΔΩ?

  Δεν με βρίσκω καθόλου σύμφωνο με την απόφαση και πρόταση της Γενικής Συνέλευσης για αυτό και την καταψηφίζω.

  Ζαχαρία ο Χίτσεν τι λέει μπας και πάρουμε λίγο τάση....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. @Discount = ΜΥΑΛΟ = ΑΧΑΡΤΟΣ, ίσον καμιά εικοσαριά χιλιάδες ακόμη νικνέημς, που κανείς δεν τα θυμάται, ούτε καν ο ιδιοκτήτης τους, που ξέρει ότι ξέρω ποιός είναι.

  Να δω βρε μασκαράδες τί θα κάνετε σε λίγες μέρες. Στο θέμα της πολυπροσωπίας θα είμαι εφεξής κέρβερος, διότι δημιουργείται άσκοπος θόρυβος.

  Τουλάχιστον, μην οικειοποιείστε ξένα νικς, να μην τα πάρω καμιά ώρα και αρχίσω τις χριστοπαναγίες.


  Butcher, εγώ πρόλαβα και πήρα τάση ήδη από προχτές, από τον φίλο μας. Βέβαια, δεν την αξιοποίησα στο μέγιστο, ίσα-ίσα που πρόλαβα ν' αρπάξω κάγτι ψιλά, 500 τεμ. στο 12,90 (δηλωθείσα εκ των προτέρων πράξη, όχι μονόπολυ). Φαγώθηκε κι ο άλλος, ο Αρχισυντάκτης, "μη βιάζεσαι" και "μη βιάζεσαι" και κάμφθηκα όσο να ΄ναι, ενώ το σήμα του Χίτσεν ήταν καμπάνα και δεν σήκωνε αμφισβήτηση.

  Τέλος πάντων, δεν λέει τίποτε η σημερινή άνοδος, την προσπερνώ ως μη γενόμενη και βλέπουμε τις επόμενες ημέρες (βδομάδες, μήνες).

  Σκοπός της μεταφοράς του Κλέφτικου είναι να ξαναβρεθούμε με την παλαιά ομήγυρη, όλοι μαζί κι όχι αποκομμένοι, λες και είμαστε τίποτε Εμβέρ Χότζες. Επιτέλους, λίγη οικουμενικότης ποτέ δεν έβλαψε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Είπαμε, σχόλια δεν σβήνονται, αλλά όποιος ξαναχρησιμοποιήσει εδώ μέσα ξένο νικ, τρώει σουτ επί τόπου, για να εξηγούμεθα. Τελειώσατε τη δική σας γκάμα και πιάσατε τώρα και τα ξένα νικς. Για συνέλθετε ορισμένοι.

  Τα λέμε αύριο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Τάκαρε, δάσκαλε, η τακτική μουαγιέν που είχε προτείνει καλή είναι, αλλά αν είχα τόσα λεφτά ίσως να μπορούσα να ανεβοκατεβάζω +5% -5% όποια μετοχή του ΧΑ ήθελα. Όλο περιμένω ότι θα πάμε κάτω από 1400 για να κάνω μουαγίεν. Πίο κάτω είναι η απάντηση γιατί ακόμη περιμένω.

  Haros, διάβασα στο μπλογκ ότι φεύγεις. Που είναι το καινούργιο σπίτι. Δώσε σύνδεσμο. Ξέρεις εκείνο το άρθρο σου http://haros.capitalblogs.gr/showArticle.asp?id=22559&blid=201 η πεμπουσία του παιχνιδιού στο ΧΑΟΣ. Όσες φορές και αν το διάβασα, δε μπόρεσα να το ενστερνιστώ.

  Butcher, τι είναι το VAT67? Είμαι κάτω των 30 ετών. Το βιβλίο Art of War (Yuan Shibing) (googling) κυκλοφορεί σε ελληνική μετάφραση.

  Swear, μπορώ να παραγγείλω άρθρο. Μη με ρωτήσεις αν θα σε πληρώσω. Μαζεύω ρευστό για να εφαρμόσω την τακτική μουαγιέν του τάκαρου.

  Υ.Γ. Μήπως ξέρει κάποιος πως είναι στα αγγλικά το μουαγιέν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. εγώ σήμερα είδα τα παληκάρια στην προβλήτα Γ2 (Δραπετσώνα - για να μην μπερδευτεί κανείς είναι απέναντι από το φουγάρο) και ξαναπήρα λίγα ΝΑΤ.
  Αν και ένας φίλος κάτι μου είπε για CRU να δώ αν είναι τόσο δυνατό κύμα και αν θα φθάσει μέχρι τα 19. Βέβαια αυτά είναι λόμπυ όχι ζόμπι (εάν με πιάσατε).

  Επίσης αυτή η όσιαν σαν να κατρακυλάει πολύ (κατι σαν ΑΛΑΠΙΣ- με σπασμένα φρένα - πάω στοίχημα το βιλαμπρακεν μαγιό της παπαδιάς οτι στο τέλος του έτους δεν θα είναι το μαγαζί στα τίκερ - εγώ πάντως για καλό και κακό θα ζητήσω το μικρό καμπανάκι "σουβενιρ" που δίνει ο NASDAQ όταν "μπαίνεις", από το γραφείο του Αντώνη (το πιάσατε)... να το έχω ενθύμιο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Κύριε Νεοσσέ
  δεν είναι αυτό που λέτε. Θέλετε να παίξετε ρέστα με τη μία και να σηκώσετε την μπάνκα στον αέρα.
  Με τις ίδιες ερωτήσεις που μου κάνετε τρία μπορεί να συμβαίνουν
  - Είστε άπληστος
  - Είστε τελείως άμπαλος γκα γκα και δεν καταλαβαίνετε από τόπι τίποτα
  - Εϊστε πονηρός

  Διαλέξτε ότι σας βολεύει.
  Επειδή όμως ο Τάκαρος είναι ΓΚΟΥΡΟΥ, θα σας απαντήσει ξεκάθαρα.
  Πείτε μου ποιά μετοχή γουστάρετε, πόσα φράγκα διαθέτετε γιαυτήν και εγώ θα σας πως με ποιόν τρόπο πρέπει να τα βάλετε και σε ποιά επίπεδα.

  Τσιάο μάγκεςςςςς και γαλαρία όπως είπαμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. καλώς τον και ας άργησε λίγο.

  Δεν ξέρω τι θα πεί στα Αγγλικά αυτό που ρωτάς, μόνο μια κυρία Άλισον Μουαγιέ ξέρω.

  Άλλα απο την φράση που είπες είναι σαν το γνωστό "Αεροπλανάκι ή πυραμίδα" μόνο που το κάνεις μόνος σου και απο την ανάποδη.

  Όσο για το vat-67 βάλε άλλα +2 και το "scotch" και θα βρείς άκρη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Κύριε haros μην ανησυχείτε.
  Η γκόμενα και τυφλή να μην είναι θα τις το βγάλω το μάτι.
  Το πιάσατε έτσιιιιιι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. @ zachmour

  Αγαπητέ αρχισυντάκτα καλημέρα σας

  αφου κατ΄αρχήν σας συγχαρώ για τον ήρεμο και νηφάλιο τρόπο που προσεγγίζετε την αγορά θα ήθελα να προσθέσω μια επενδυτική ιδέα κάτω από την δική σας.Προ ημερών είχατε διατυπώσει την άποψη ότι "τα πιο εύκολα λεφτά πάντως βγαίνουν άκοπα από την απλή επένδυση σε δολάρια... Και έχει ο Θεός".

  Αφού κατ΄αρχήν συμφωνήσω μαζί σας (με μόνη επιφύλαξη ότι όλοι αυτό βλέπουμε) θα προσθέσω ότι υπάρχουν και σχετικά ασφαλείς επενδύσεις σε αμερικάνικες προνομιούχες μετοχές.Κάτι δηλαδή σαν την μετοχή της δικής μας ΕΤΕ (NBG PRA) αλλά που ανήκουν σε τεράστιους ομίλους και δίνουν μεγάλες αποδόσεις.Εχουν 5ετή διάρκεια ( μπορεί όμως ο εκδότης να μην τις αποσύρει στην λήξη τους αλλά να συνεχίσει να πληρώνει το μέρισμα που είναι μάλιστα ανά 3μηνο) και συνήθως εκδίδονται στην τιμή των 25$.Τέτοιες είναι η General Electric (GE PRA μέρισμα 5,4% και ανάκληση 15/3/2013 στα 26$),η JP Morgan (JPM PRC μέρισμα 7,1% και ανάκληση 2/4/2015 στα 25$),Morgan Stanley (7,4%),Comcast Corp. 6.625% (CCS),Citigroup Capital XVII 6.35%.

  Οι μερισματικές αποδόσεις σήμερα είναι σχεδόν 10% μεγαλύτερες από τις ονομαστικές επειδή έχουν υποχωρήσει από την τιμή έκδοσης (25 $ είπαμε).Περισσότερες πληροφορίες θα βρει όποιος ενδιαφέρεται στο

  http://www.marketwatch.com/story/preferred-stocks-shine-in-volatile-market-2010-06-03?dist=countdown

  αλλά και στο ......www.quantumOnline.com

  ...για το στυλ μου (συντηρητικό ως γνωστόν) η JP Morgan,η General Electric αλλά και η Comcast Corp.είναι εξαιρετικές επιλογές.

  (την ανακάλυψη έκανε ο συνάδελφος επενδυτής Manta ray)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. φυσικα για εναν συντηρητικο επενδυτη θα υπαρχει
  η ανησυχια που θα ειναι η ισοτιμια ευρω δολαριου το 2013,
  Εκεινα τα νορβηγικα ομολογα τι τοκο δινουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Α-Ν-Η-Σ-Υ-Χ-Ω

  Τι πρασινάδα είναι αυτή πάλι σήμερα;

  Α-Ν-Η-Σ-Υ-Χ-Ω

  Λες να ξεκίνησε μεγαλειώδης άνοδος και να μην την πήρα χαμπάρι;
  Λες να χάσουν την εμπιστοσύνη τους στο αλάνθαστο κριτήριό μου οι κάθε λογής αντιδείκτες;

  Λες για πρώτη φορά να ξανακάνω λάθος;

  Α-Ν-Η-Σ-Υ-Χ-Ω

  Λες ο σατανάς ο Μπατμαν να έψησε στα αλήθεια τον Μουαμάρ και να έρθουν στην Ελλάδα τα δις ευρώ της Λιβύης;

  Λες να ξαναδούμε την ΕΡΓΑΣ στο ταμπλό αφού πρώτα εξαγοράσει τον ΕΛΛΑΚΤΩΡ τον ΑΒΑΞ και την ΓΕΚ;

  Α-Ν-Η-Σ-Υ-Χ-Ω

  Ευτυχώς που πέφτει και αυτή η ΒΡ δηλαδή και μπορώ να γράφω:

  Γκουρούδεεεεεεεεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςς

  Στην ΒΡ έχουμε Σ-Ο-Κ & Δ-Ε-Ο-Σ

  Αντε και στα δικά μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Αρχηγέ μην πτοείσαι. Μαζί σου είμαστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Η Νορβηγία είναι πλεονασματική χώρα και ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος δανεισμού της.Εχει εκδόσει 6 σειρές ομολόγων με λήξεις από το 2011 έως το 2021,κουπόνια 6% (αυτό του 2011 που θα το πάρεις όμως στο 104 άρα καθαρό σε σένα,λόγω προμήθειας ούτε 2%),έως και 3,75 (αυτό με λήξη το 2021 και τιμή αγοράς περίπου 102).Είναι σε κορώνες συνεπώς έχεις και το ρίσκο του νομίσματος (άσχετα που σήμερα αυτό φαίνεται πλεονέκτημα).Προσωπικά έχω διαλέξει την λήξη του 2017 με τόκο 4,25% που διαπραγματεύεται σήμερα στο 109 με απόδοση 2,75% (το είχα πάρει στο 105).
  Τα Νορβηγικά (για μένα) είναι σαν κι εκείνο τον σιδερένιο κουμπαρά που μας έδινε επί χούντας το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που ότι βάζαμε μέσα δεν μπορούσαμε να το βγάλουμε παρά μόνο σε έσχατη ανάγκη πηγαίνοντας τον σ΄αυτούς.
  Εχω κάτι 3μηνα ΕΓΔ και σκοπεύω στην λήξη τους τον επόμενο μήνα να αγοράσω ομόλογα Αυστραλίας με σαφώς μεγαλύτερη απόδοση (περίπου 5%) αλλά φυσικά και μεγαλύτερο ρίσκο.
  Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ένα email σε πμ να του στείλω την συνολική εικόνα τους όπως την έχω από την χρημ/κή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Δημήτρη ευχαριστώ για τα δέκα κενά δελτία. Ξέρεις τι θα τα κάνω? Θα τα βάλω δίπλα από τις άλλες ταπετσαρίες που έχω της ΕΡΓΑΣ όποτε το ντουβάρι της σοφίτας θα καλυφθεί.
  Σουέρ παίρνεις την τάση και δεν την μεταλαμπαδεύεις, ωραίος! Στο χαβιάρι μόνος και στη φασολάδα μας φωνάζεις.
  Χίπυ, δεν πιστεύω αυτό το κβάντουμ που αναφέρεις να έχει καμιά σχέση με το fund quantum, γιατί θίγεις τις αδυναμίες μου. Ο κύριος Τζίμης μακράν ο καλύτερος γκουρού. Ο τύπος το 2007 πούλησε την έπαυλη του 17 εκατ. Πράσινα $ και αγόρασε στην Σιγκαπούρη μία με 7 εκατ. Σιγκαπ. $. Πρίν λίγους μήνες έκανε το ανάποδο. Δλδ πούλησε της Σιγκαπούρης 17 εκατ. Σιγκ $ και αγόρασε στην ΝΥ με 7 εκατ. US$.
  Η μεγάλη πλάκα είναι ότι το παρουσιαστικό του με την γνωστή προπέλα θυμίζει ξεχασμένο θεατή από την πρωτοχρονιάτικη συναυλία της Βιεννέζικης φιλαρμονικής, έχει και δυο ρεκόρ στο γκίνες το ένα είναι γιατί από το 1/1/1999 έως το 1/5/2002 με την κάστομ μέιντ μερτσεντές του διένυσε 117 χώρες και έκανε 245.000 χλμ με την σύζυγο του.
  Το αγαπημένο «μοτό» του είναι :
  "If you were smart in 1807 you moved to London,
  if you were smart in 1907 you moved to New York City,
  and if you are smart in 2007 you move to Asia”.

  Απολαύστε τον στην Σαββατιάτικη εκπομπή που τον φιλοξενεί το CNBC. Επίσης έχει κάποιος φάν του ένα γκουρουδολόγιο του με όλες τις δηλώσεις/συνεντεύξεις που δίνει
  [http://jimrogers-investments.blogspot.com/]

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. Γκουρουδεεεεεεςςςςςςςςςςςςςςς

  Αφάνταστα συγκινημένος από την εμπιστοσύνη του Αντιδείκτη θα σας αποκαλύψω, αποκλειστικά σε σας, αν και δεν το κάνω πριν εγώ πουλήσω πρώτα το Μ-Υ-Σ-Τ-Ι-Κ-Ο που θα απογειώσει το Χ-Α-Α.

  Γκουρουδεεεεεεεεεεεεεςςςςςςς

  Ετοιμαζεται Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Α αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στην ΕΡΓΑΣ.
  Τα μπικικίνια τα βάζει ο ανηψιός του Καντάφι, που τα έχει δανειστεί από τον γιο του Καντάφι, αυτόν ντε που ήθελε κάποτε και τον Μπαοκ.

  Στόχος να φταχτεί τεράστια αερογέφυρα που θα συνδέσει Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ την χώρα μας με την Αφρική!!!

  Ο-Λ-Α είναι Ε-Τ-Ο-Ι-Μ-Α.

  ηδη σήμερα αγοράζουν με μανία ΠΕΤΖΚ γιατί από εκεί θα πάρουν τις σωλήνες για το τεράστιο αυτό έργο.

  Γκουρουδεεεεεεςςςςςςςςςςςςς

  Σ-Ω-Θ-Η-Κ-Α-Μ-Ε για ακόμα μια φορά

  Γιατι Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. "Δεν υπάρχει συλλογική ευθύνη για την υπόθεση της Ζίμενς, να επιμερίσουμε τις ευθύνες σε ατομικό επίπεδο", δήλωσε στον Αθήνα 984 ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος και πρόσθεσε ότι οι 200 από τους 300 της Βουλής είναι αναμμένες λαμπάδες»

  Οι αναμμένες λαμπάδες, όμορφα καίγονται.

  Ακολούθως, «κλιμάκιο της εξεταστικής θα έχει διερευνητικές επαφές και με το Μιχάλη Χριστοφοράκο».

  -Τον Χριστοφοράκο τον ρώτησαν εάν θέλει να έχει επαφές μαζί τους, είτε «διερευνητικές» είτε οιουδήποτε άλλου τύπου ;

  «Ουδέποτε είχα γεύματα ή άλλες κοινωνικές επαφές με τον Χριστοφοράκο», αναφέρει σε δήλωσή του, ο Χρήστος Βερελής, σημειώνοντας επίσης ότι δεν έλαβε κανένα δώρο από τη Ζίμενς.

  Εντάξει, κοινωνικές επαφές δεν είχες, σε πιστεύουμε. Ήταν και μονόχνωτος ο φευγάτος. -Μήπως όμως είχες τίποτε επαγγελματικές ; Για θυμήσου καλύτερα.

  «Η κλήση των πρώην πρωθυπουργών στην εξεταστική για τη Ζίμενς, πρέπει να γίνει με θεσμικά κριτήρια», δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης.

  -Υπάρχει ακόμη ΣΥΡΙΖΑ ή είναι παλιά η δήλωση ;

  - Hippy, πού τον θυμήθηκες πάλι εκείνον τον κουμπαρά ; Έννοια σου και δεν είχε χρειαστεί να τον πάω στο ΤΤ. Του’χωσα κατσαβίδι από κάτω, τον κοπάνησα με το σφυρί, ώσπου λύγισε το έλασμα από το κάτω καπάκι και ξεχύθηκαν τα λεφτά από τη χαραμάδα. Είχε μέσα χίλια τετρακόσια φράγκα, δεν θα το ξεχάσω. Εν έτει 1977. Και τον είχα κερδίσει τον κουμπαρά (ένας μπλέ ήταν) ως βραβείο εκθέσεως για την αποταμίευση. Το τελικό ηθικό δίδαγμα ήταν ότι καλές μεν οι οικονομικές θεωρίες, αλλά όταν έρθει η ώρα του σφιξίματος τη λύση μπορούν να δώσουν μόνον ένα κατσαβίδι κι ένα σφυρί. Ή και βαριοπούλα, ακόμη καλύτερα.

  @Neossos (από χτες) :
  «-Άρθρο-παραγγελιά» ? Και για ποιόν με πέρασες μωρέ, για κάναν Πολυκανδριώτη, να δέχομαι παραγγελιές ; Τέλος πάντων, κάπου το πας εσύ, άντε, πες τί έχεις κατά νουν, διότι θα σκάσεις εάν δεν το πεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. gouroudesteros

  Παρε ματι να δεις τι παιζει ΚΑΙ στην Αφρικη.

  http://www.petzetakis.co.za/video/video.html

  http://www.petzetakis.co.za/Petzetakis.html

  http://www.petzetakis.gr/greek/press_releases_news_Morocco-2010.html

  Και στο στοιχημα η ΠΕΤΖΚ εχει παιξει Angola

  Να το θυμασαι ΑNGOLA..........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Πω πω πω !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Τεράστιος Μ-Α-Γ-Κ-Α-Σ ο ανηψιός του Καντάφι.
  Με δανεικά από τον ξάδερφό του πάει να βάλει πόδι σε όλη την μαύρη ήπειρο.

  Γκουρουδεεεεεεεςςςςςςςςςςς

  Μια Ν-Ε-Α Ε-Π-Ο-Χ-Η ξεκινάει στην Ελλάδα:
  Τελικός μουντιάλ : ΕΛΛΑΣ - ΑΓΚΟΛΑ
  και στην φανέλλα χορηγός αντί για eurobank θα μπει ο ΠΕΤΖΕΤΑΚΙΣ

  ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ ΖΟΥΜΕ
  ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ
  ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. @hippy
  ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Είχα ρωτήσει για καμιά μετοχή τύπου ΚΑΡΕΛ της Αμερικής και δεν μου είχε δώσει κανείς κανένα στοιχείο. Αυτές που μου λες μοιάζουν με τέτοιο πράγμα.

  Σήμερα δεν πολυγράφω γιατί είναι ανοδικός ο δείκτης και κρύβομαι. Άσε που με το που πρασίνισε λίγο έχουν πλακώσει και διάφορες δουλειές. Τελικά όλα είναι θέμα ψυχολογίας φαίνεται. Από εκεί που βαράγαμε μύγες μόλις πρασίνισε ο δείκτης να σου ξαφνικά!

  Τυχαίο?? δεν νομίζω!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. @gouroudesteros
  Πάρε τηλ τον Ζαγόρ γιατί πάει να κλείσει Ιταλό προπονητή ονόματι Μπερέτα. Με τα λεφτά του Καντάφι από Μουρίνιο και πάνω έπρεπε να κοιτάει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. Τελικός μουντιάλ : ΕΛΛΑΣ - ΑΓΚΟΛΑ και ο Πετζετάκης θα σηκώσει την κούπα.

  ΠΕΤΖΕΤΑΚΗ ΖΟΥΜΕ
  Στο 1 ΕΥΡΩ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. Σωληνοπαίκτης

  http://www.petzetakis.co.za/images/nelson.jpg

  Με τον Νελσον Μαντελα το σηκωσε το 2001

  Τωρα εχει σειρα η ΑΓΚΟΛΑ ειπαμε......και θα ειναι και βαρυ........το κυπελο.

  Δεν πομπαρω ΠΕΤΖΚ .......τι να πομπαρεις με τοσα λιγα κομματια που κανει....

  προβατα τσιγκλαω ........για ναχουμε να λεμε.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Και μια ερώτηση Κ-Ρ-Ι-Σ-Ε-Ω-Σ...

  Ποιός βουλευτής του ελληνικού κοινοβουλίου θα κάνει την πιο αιχμηρή ερώτηση στον χο χο χο πρόεδρο;
  Και ποιά θα είναι αυτή;

  Σαχλαμάρες του στυλ οτι η πιο αιχμηρή ερώτηση θα είναι "τι κάνετε κύριε πρόεδρε" (θέμα υγείας δηλαδή, το πιάσατε το υπονοούμενο)απαγορεύονται στον Σ-Ο-Β-Α-Ρ-Ο αυτόν τόπο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ρε σεις το πιο ψηλό βουνό ο Παρνασσός γιατί πέφτει έτσι? Υπήρχε καμία διαμάχη Πανούση Μπατατούδη και φεύγουν οι μεγαλοεπενδυτές του Πανούση τώρα που αρχίζει η βασιλεία Batman?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Θέλουμε τον Πετζετάκη για πρωθυπουργό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Oρίστε τώρα, κάποιος εισαγγελέας Τσιχλόφουσκας ή Τσιχλόμαγκας ή κάπως έτσι, βαράει λέει μηνύσεις στους ευφάνταστους μπλόγκερς που γράφανε ότι κόβεται δραχμή στο νομισματοκοπείο. Να δω τώρα αυτούς που γράφανε τέτοια πράγματα, πότε θα προλάβουν να καθαρίσουν τα blogs τους από τις ανακρίβειες, πριν τους γραπώσει ο νόμος.

  Ευτυχώς, εμείς δεν γράψαμε ποτέ τέτοιες ανακρίβειες και έτσι τη γλιτώνουμε τη φυλακή (για την ώρα). Και δεν γράψαμε, για τον απλούστατο λόγο ότι γνωρίζουμε επακριβώς την κατάσταση στο Νομισματοκοπείο. Φυσικά και δεν κόβουν δραχμή.

  Κόβουν γρόσσια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Swear

  Ειναι φορτωμενος ΕΤΕ στα 27 ο κ. επιτιμος Τσιχλοφουσκας και νομισε οτι οι αγορες ειναι εδρα για απονομη δικαιας τιμης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή