Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

Αγρογή της Επαγγελίας

Λοιπόν, μελέτησα τη λίστα των τύπων που είχαν διοριστεί στην Αγρογή. Πολύ ενδιαφέρουσα. Έχουμε και λέμε :

-Μία κόρη βουλευτού.

-Από κάτω, κι άλλη κόρη βουλευτού. Όχι του ίδιου βουλευτού, αλλουνού βουλευτού.

-Ένας γιός γραμματέα υπουργείου.

-Να ΄σου κι άλλη κόρη βουλευτού, άλλη κόρη, αλλουνού βουλευτού. -Καλά, αυτοί οι βουλευτάδες όλο κόρες κάνανε; Χάθηκε ο κόσμος να μασουλάγανε κάνα σερνικοβότανο ;

-Ένας ανηψιός, εκεινού εκεί του υπουργού πουυ φιλοξενούσε Ινδούς Σιχ στο αναψυκτήριό του. Ίσως να είναι και ο ανηψιός Σιχ, δεν διευκρινίζεται στη λίστα.

-Μια ανηψιά υπουργού, ονόματι Βαϊτσα. Βάϊ-βάϊ μάνα μου, ωραία περνάμε εδώ στην Αγρογή.

-Ένας γυμναστής, οδηγός και καφετζής, νταϊμένσιον τρία σε ένα. Αυτόν μάλιστα τον έκαναν αμέσως διευθυντή, μόλις τον προσέλαβαν. Ε, βέβαια, με τέτοια προσόντα σιγά να μην τον άφηναν να πάει αναξιοποίητος. Ειδικά το δίπλωμα οδήγησης, μέτρησε πολύ στο βιογραφικό του. Άσε πιά που ο άτιμος μπορούσε να ψήνει τον τούρκικο με σφιχτό προϋπολογισμό στις φουσκάλες.

-Μια κουμπάρα υπουργού. Ο υπουργός την κουμπάρα, μια φορά την εβδομάδα. Μπορεί και παραπάνω από μία, αναλόγως της κουμπάρας.

-Ένας μπάρμαν και ταυτοχρόνως κομματάρχης. Δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά να που γίνεται. Αυτός, λέει, έχει αποσπαστεί στην Κρήτη, υποτίθεται, αλλά πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις πίσω από τη μπάρα κάθεται και σερβίρει τους πελάτες. Σημειωτέον ότι το μπαρ είναι στα Τρίκαλα, όπως και του Σαράφη. Σαράφης στα Τρίκαλα, τώρα και στο Παρίσι. Μπαρ-τέντερ στα Τρίκαλα, τώρα και στην Κρήτη.

-Ένα κομματικό στέλεχος. Καλά, αυτό δεν είναι και τόσο επιλήψιμο. –Τι σημαίνει δηλαδή «κομματικό στέλεχος» ; Ο κάθε άνθρωπος έχει την ιδεολογία του, δεν είναι κακό. Τώρα, εάν είναι και λίγο κομματόσκυλο, δεν βαριέσαι.

-Μια κόρη (άντε πάλι κόρη) της γραμματέως του υπουργού. Τελικά, όλες οι καλές οι τύχες στις κόρες πέφτανε. Όλο γκόμενες μπάζανε στην Αγρογή. Ανηψιός, καφετζής και μπάρμαν είχανε –λέει- γίνει ανάρπαχτοι από τις λυσσάρες εκεί μέσα.

-Ένα βαφτιστήρι, αλλουνού υπουργού. Εντάξει, πνευματικό τέκνο είν’ αυτό, δεν γίνεται να τ’ αφήσουμε έτσι. Το σταυρώσαμε, το λαδώσαμε, να μην το διορίσουμε κιόλας ;

-Μια αδελφή. Όχι κραγμένη ρε, αν και από την Αγρογή ουδείς βυσματούχος απεκλείετο και δεν υπήρχαν τέτοια ταμπού και προκαταλήψεις. Κουμάντο στον κώλο του αλλουνού θα κάνουμε ; Εν πάση περιπτώσει, εδώ μιλάμε για την αδελφή του διευθυντή του γραφείου ενός άλλου υπουργού. Τρέχα γύρευε τίνος διευθυντή, τίνος υπουργού.

-Κάποια Τίνα Σπάθη, εάν συγκράτησα καλώς το όνομα. Ελπίζω όχι η γνωστή, η οποία μου φαίνεται έχει γίνει καλόγρια πλέον. Βλέπω προσεχώς και τη Τζούλια σε μοναστήρι. Εάν όχι σε μοναστήρι, οπωσδήποτε στην Αγρογή.

Ορίστε λοιπόν, όπως ακριβώς τα έλεγα. Άλλο πάλι δημοσίευμα, σημερινό : Πληθαίνουν λέει τα εμπόδια στο δρόμο της απογραφής των δημοσίων υπαλλήλων. Κάθε μέρα θα μας το παρουσιάζουν όλο και πιό δύσκολο, μέχρι να το χωνέψουμε ότι οι Δ/Υ είναι ΑΜΕΤΡΗΤΟΙ. Το έγραφα από χτες, ότι το πάνε λάου-λάου, ώστε να μας πούνε στο τέλος ότι δεν βγαίνει άκρη.

Ψάχνουν λέει και για «εικονικούς» υπαλλήλους. «Εικονικοί υπάλληλοι», όπως λέμε εικονική πραγματικότητα. Ε ρε, τί πενταθεσίτες έχουν να βγούν στη φόρα. Αυτά δεν γίνονται πουθενά στον κόσμο. Άκου εκεί, εικονικοί υπάλληλοι.

Τους φοβούνται, δεν τολμούν να τους μετρήσουν. Θα βγει απίστευτη μπόχα έτσι και τους μετρήσουν, θα πρέπει μετά να πάνε φυλακή δεκάδες χιλιάδες κόσμος, από υπουργοί, μέχρι παρατρεχάμενοι γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές, υπαλλήλοι διάφοροι, μαϊμούδες, χιμπατζήδες, γίββωνες, γορίλλες, όλα τα πιθηκοειδή. Εδώ μιλάμε για φαγοπότι δεκαετιών, τρικούβερτο.

Γι’ αυτό και η Πηνελόπη προτιμάει να κάνει την κορόϊδα και να ξαναρχίζει από την αρχή το υφαντό της, την ίδια ώρα που οι μνηστήρες συνεχίζουν να τρώνε το βιός της, γλεντοκοπώντας.

Το κακό είναι ότι δεν πρόκειται να εμφανιστεί κανένας Οδυσσέας, να τους λιανίσει όλους αυτούς τους κοπρίτες, να τελειώνουμε με τις βδέλλες μια και καλή.

Κάθονται τώρα, λέει, τρείς τύποι και πίνουνε τη φραπεδιά τους. Ένας μπάρμαν, ένας καφετζής κι ένα βαφτιστήρι. «-Εγώ μάγκες», λέει ο μπάρμαν, «την έχω κάνει λαχείο. Το μπαράκι στα Τρίκαλα πάει σφαίρα και ταυτόχρονα πέφτει ντούκου κι ο μισθός από το δημόσιο».

«-Α, και πού να δεις εγώ !», λέει ο καφετζής. «-Βρε, εδώ με κάνανε κοτζάμ διευθυντή, το φαντάζεσαι ; Ωραία φτιάξη, δεν έχω παράπονο». Γυρίζει στον τρίτο της παρέας και τον ρωτάει : «-Εσύ τι δουλειά κάνεις, μεγάλε ;»

Απαντάει ο μεγάλος : «-Α, εγώ είμαι βαφτιστήρι ! Από κάπου κονομάω κι εγώ, μιλάμε για μισθό βαρβάτο, αλλά λεπτομέρειες μη με ρωτάτε, δεν έχω ιδέα για ποιό λόγο πληρώνομαι».

«-Ωραία, μπράβο παιδιά», λέει πάλι ο μπάρμαν. «-Βλέπω, είμαστε όλοι τακτοποιημένοι. Και πού ακριβώς δουλεύεις εσύ ;», ρωτάει τον καφετζή.

«-Στην Αγρογή δουλεύω, που λέει ο λόγος», απαντά ο καφετζής.

«-Ω, μα τί σύμπτωσις !», πετάγεται και το βαφτιστήρι. «-Κι εγώ στην Αγρογή δουλεύω, που λέει ο λόγος».

«-Άκου τώρα να δεις περίπτωση !», συμπληρώνει κατάπληκτος κι ο μπάρμαν. «-Κι εγώ στην Αγρογή δουλεύω, που λέει ο λόγος».

Μετά ξαφνική σιωπή και όλοι πέφτουν σε βαθιά περισυλλογή. Κάποτε, σε μια φάση, ρωτάει το βαφτιστήρι «-Καλά ρε παιδιά, αφού δουλεύουμε –που λέει ο λόγος- όλοι στο ίδιο μέρος, πώς γίνεται και δεν έχουμε τρακαριστεί ποτέ μεταξύ μας ;»

«-Καλή ερώτηση, που λέει ο λόγος», απαντά ο μπάρμαν.

«-Καλή ερώτηση, που λέει ο λόγος», συμφωνεί κι ο καφετζής.

22 σχόλια:

 1. Φαγωθηκατε με την απογραφη .....θα γινει κι αυτη , αν και οταν ...
  Αλλά δε βρισκω καλη ιδεα τον ραδιοεντοπισμο καθως θα κοπουν μαχαιρι ευχαριστες ασχολιες οπως ψωνια, επισκεψεις σε γυμναστηρια ή κομωτηρια, θαλασσινα μπανια, καφες με γκομενο ή φιλες ...
  Νηστικο αρκουδι δε χορευει, τσαντισμενος δ.υ. δουλευει ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. φαγωθηκατε με την απογραφη .ή μηπως καταγραφη ? θα γινει κι αυτη, αν και οταν....
  Αλλα δεν βρισκω καλη ιδεα τον ραδιοεντοπισμο, καθως ετσι θα κοπουν μαχαιρι διαφορες ευχαριστες ασχολιες ( μεσα στο ωραριο εργασιας βεβαια) , οπως ψωνια, επισκεψη σε κομωτηριο ή γυμναστηριο , καφες με γκομενο ή φιλες κ.α.
  νηστικο αρκουδι δε χορευει, τσαντισμενος δ.υ. δουλευει ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. οπα! και ειπα οτι κοπηκαν οι ευχαριστες ασχολιες , αλλα οχι ακομα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. 'θα πρέπει μετά να πάνε φυλακή δεκάδες χιλιάδες κόσμος, από υπουργοί, μέχρι παρατρεχάμενοι γραμματείς και φαρισαίοι υποκριτές'... υπερβολες, υπερβολες, θα παρουμε ολοι μαζι φορα και θα τους τα κλασουμε, εκτος κι αν...

  φοβερη μπαντα ετσι; και προπαντος καλα παληκαρια...
  http://www.youtube.com/watch?v=2JscC-VnrBk&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δεν ξέρω τι θα κάνετε εσείς (φυσικά και ξέρω Χ-Ε-Σ-Τ-Η-Δ-Ε-Σ που ακούσατε απογραφή και εξαφανιστήκατε)....
  Ε-Γ-Ω θα πάω αύριο να παρουσιαστώ στην υπηρεσία μου και να Α-Π-Ο-Γ-Ρ-Α-Φ-Ω (με τον τόνο στο ωμεγα έτσι;)

  Απο αύριο ονομάζομαι ΓΚΟΥΡΟΥΔΗΣ ΘΠΥΡΟΣ και εργάζομαι στο Ιδρυμα Απόρων Κορασίδων στην θέση του νυχτερινού θαλαμοφύλακα.

  Και Κ-Α-Τ-Α-Γ-Γ-Ε-Λ-Ω απο τώρα την δημοσίευση του ονόματός μου σε αυριανή λίστα διορισμένων ως ΒΑΝΑΥΣΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ της προσωπικότητάς μου.

  Οχι, παίζουμε νομίζετε γκουρούδεεεςςςς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. αξιέπαινη προσπάθεια να κάνεις χιούμορ με την "κατάσταση" αλλά τελικά μου ρχεται να μπήξω τα κλάματα...δλδ η απογραφή είναι αέρας κοπανιστός?? μόνο τίποτα μονοθεσίτες κορόιδα που δουλεύουν στις υπηρεσίες θα πιάσει?? ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Ακόμα πιο πολύ κίτρινο σε μαύρο φόντο

  Τυχαίο....δε νομίζω

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Τον Μορφονιό να τον φυλάτε σαν κόρη οφθαλμού. Είναι μεγάλο μαγκάκι.
  Να σαι καλά αδερφέ. Μέσα σε όλα μας βρήκες και την κορυφή του Βελλάνη. Σε περιμένω στο νησί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Λυσσάξανε όλη με αυτή την ΑΓΡΟΓΗ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ενα μεγάλο Γιατί(όχι γατί)????


  Ο πρώην υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, βουλευτής Τρικάλων της Νέας Δημοκρατίας κ. Σ. Χατζηγάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:


  «Με ιταμό τρόπο και με μεθόδους «γκεμπελικές», ο αντιπρόεδρος της κυβερνήσεως, ο κ. Πάγκαλος, επετέθηκε εναντίον των παιδιών των 800 ευρώ της «Αγρογής» ότι, δήθεν, είναι παράνομοι στη θέση, την οποία κατέχουν. Κατ’ αρχήν, θέλω να πω ότι από τις 32 επιχειρήσεις, οι οποίες καταργούνται ή συγχωνεύονται, μόνον η «Αγρογή» έχει απολύσεις.


  Και ρωτώ: Γιατί; Η απάντηση είναι απλή για τους γνωρίζοντες. Η απάντηση είναι ότι πίσω από τον αθώο εξορθολογισμό του Δημόσιου κρύβεται ένα τεράστιο, ένα βαθύ και πολύπλευρο οικονομικό σκάνδαλο, που το ύψος του φτάνει οικονομικά στο ύψος των περιπτώσεων της Siemens και του Βατοπεδίου, μαζί.


  Ο βασικός σκοπός που θέλει, κεντρικά, η κυβέρνηση -βάσει του κ. Πάγκαλου- να καταργήσει την «Αγρογή» είναι ότι επιθυμεί να δώσει, στη συνέχεια, το πολύ ευαίσθητο έργο, το οποίο κάνει η «Αγρογή», σε εταιρείες. Οι εταιρείες σε συνεννόηση με τον εκάστοτε δήμαρχο - ιδίως σε περιοχές, πάλι ευαίσθητες, όπως είναι η Αττική - να επιφέρουν αλλοιώσεις της γης, να επιφέρουν αλλοιώσεις στην πανίδα, με αποτέλεσμα να έχουμε μία συντριπτική ζημιά σε τέτοιες περιοχές.


  Επικαλέστηκε ότι είναι παράνομο. Αυτό ξεπεράστηκε. Πέρα από το γεγονός ότι υπάρχει και μία απόφαση του κ. Φλογαΐτη, μία γνωμάτευση του καθηγητού, ήδη, τα παιδιά αυτά εργάζονται νομοτύπως και παραγωγικά επί 10 μήνες. Αν υπήρχε κάτι παράνομο, θα έπρεπε να είχε, ήδη, γίνει. Λένε ότι επιλέγησαν ορισμένα παιδιά, που έχουν κάποια σχέση με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και επομένως είναι ανήθικο. Και ότι είναι ανήθικο μόνο η σχέση, χωρίς να αποδειχθεί τίποτα άλλο. Μόνο η σχέση, οποιαδήποτε σχέση. Και βάσει αυτής της σχέσεως να καταδικαστούν 270 παιδιά; Και δικαίωμα προς εργασία, άραγε, έχουν μόνο συγκεκριμένοι στην Ελλάδα; Αυτή είναι η ισότητα ενώπιον των νόμων; Και τέλος: Ο κ. Πάγκαλος πληροφορούμαι ότι θέλει να προωθήσει τη σύζυγό του για δήμαρχο στην Αττική. Αυτό δεν είναι ανήθικο, με τη λογική αυτή; Με τη λογική τη δική μου δεν είναι. Αλλά με τη λογική τη δική τους, που επιχειρούν αυτό το «πογκρόμ» των διώξεων, δεν είναι ανήθικο;


  Δυστυχώς, φτάσαμε σε μία «εποχή Κουτσόγιωργα». Ποτέ, ποτέ στην Ελλάδα δεν υπήρξαν μαζικοί διωγμοί 269 παιδιών, φτωχών, των 700 ευρώ, μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουν, είτε την εμπάθεια, είτε άλλους άνομους σκοπούς. Και επειδή, ήδη, «έκοψα το φαΐ» από πολλούς, όταν ήμουν Υπουργός Γεωργίας, έχω σήμερα αυτές τις επιθέσεις, τη στιγμή που ο κόσμος και ο τόπος φλέγονται από πολύ μεγάλα και σημαντικά ζητήματα. Και πάλι ρωτώ: Γιατί;».


  τι να σχολιάσεις.........

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Πρίν λίγο έκλεισα κ γω την απογραφή μου,
  Όπως είχα γράψει στο άρθρο "down under" 30 Μαΐου 01:22 ότι ο Σνάινετ με απόδωση 270 είναι καλή περίπτωση για τρέιντ, με το γκολάκι που πέτυχε πήγε στα 8 τα συμπεράσματα δικά σας .... O Τάκαρος ελπίζω να μην μας την ξαναπεί για τον Γουρούνεϊ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Γκουρου pay....
  Γιατί έβαλες αυτήν την συγκινητική ανακοίνωση και την Δ-Ι-Α-Β-Α-Σ-Α γκουρου pay;

  Κορόμηλο το δάκρυ τρέχει απο τα υπέροχα πράσινα μου μάτια αναλογιζόμενος το δράμα όλων αυτών των δυστυχισμένων θυγατέρων, ανηψιών, βαφτισιμιών και κουμπάρων!!!!

  ΚΑΤΩ η ΧΟΥΝΤΑ του πασοκ!
  ΔΙΟΡΙΣΜΟΙ ΜΑΖΙΚΟΙ στο δημόσιο Τ-Ω-Ρ-Α!!!!!
  Ο λαός δεν ΞΕΧΝΑ τι σημαίνει Δ-Ε-Ξ-Ι-Α!!!!!

  Συγχίστηκα, άντε να κοιμηθείς τώρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Όχι ρε πούστη πάει η Ουρουγουάη μου με τον μόνο πραγματικό ηγέτη ομάδας σε αυτό το μουντιάλ, τον Diego Forlan...

  Άντε τώρα όλοι τώρα: Viva Espana!

  Τον Χατζηγάκη μήπως πρέπει να τον κρεμάσουν έξω από το Σύνταγμα? Είχε το θράσος να μιλάει για τα παιδιά που τα κυνηγάει το ΠΑΣΟΚ σε εκπομπή του MEGA όπου ο Καχριμάκης του έβγαζε χαρτιά με:

  1) Λογαριασμός κινητού 11900Ευρώ!
  2) Ανακαίνιση γραφείου 20μ2 πήγε 150.000Ευρώ!!!
  3) Υπάλληλος ανέθετε στον εαυτό της εκτιμήσεις αγροτικών εκτάσεων με αμοιβή 25000 ευρώ το κομμάτι κλπ κλπ

  Και ο Χατζηγάκης καθόταν δίπλα χωρίς να αντικρούει τίποτα και έλεγε ότι και ο Πάγκαλος έχει διορίσει την κόρη του... Η μαλακία του Ελληνικού λαού είναι ότι αύριο πάλι οργανώνει απεργία αντί να γίνει ένα ντου στη Βουλή και να τους κρεμάσουν όλους. Νομίζουν ότι με τις απεργίες ιδρώνει το αυτί τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Αγαπητέ αρχισυντάκτα μία παρατήρηση σχετικά με το Ν-Τ-Ο-Υ...

  Μέχρι τώρα και σίγουρα ΑΥΡΙΟ στον "αγώνα" κατεβαίνουν οι συνήθεις ύποπτοι, με τις κοιλίτσες, τις καλλιτεχνικές και ιδεολογικές ανησυχίες, με τα πλακάτ τα πανό, τις ντουντούκες και τα συνθήματα γραμμένα στο χαρτί ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.
  Και στην μεγαλειώδη πορεία που θα γίνει, όλο και κάποια ιδέα για σαββατοκύριακο στο εξοχικό θα πέσει...

  Ο-Τ-Α-Ν με το καλό κατέβει ο Κ-Ο-Σ-Μ-Ο-Σ, ο απελπισμένος, ο χρεωμένος, ο άνεργος, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ που σήμερα βρίζουν τους φασίστες του ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ θα παρακαλάνε να αντέξουν οι "Α-Λ-Υ-Σ-Ι-Δ-Ε-Σ" και η "ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗ" των κνιτοπροβάτων, των οικοδόμων και των ναυτεργατών.

  ΓΙΑΤΙ στην περίπτωση που δεν Α-Ν-Τ-Ε-Ξ-Ε-Ι.................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. @butcher
  Σου έστειλα mail. Το πήρες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Είμαι στο τρέξιμο, γι΄αυτό και δεν έχω απαντήσει στα δυνατά σχόλιά σας (καλόπιασμα είναι αυτό).

  Αυτός ο πρώην υπουργός που τολμάει να δικαιολογείται κι από πάνω, είναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ.

  Του αλλουνού του παχύδερμου η κόρη, είναι λέει στη χορωδία του Δήμου και τραγουδάει άριες, συνάδελφος -κατά κάποιο τρόπο- με τον ασπρομάλλη τερματοφύλακα-κηπουρό (βάλτε τον Αντώνη στο ρολόϊ, να μετράει πόσα τρώει).

  Αφήστε τους να καρφώνοντα μεταξύ τους, κάτι θα βγεί στο τέλος. Του πούστη δηλαδή άμα δε βγει και τώρα. Του Κωστέτσου δηλαδή, άμα δεν αλλάξουν και τώρα κάποια πράγματα.

  Έρχεται μεγάλο κύμα φτώχειας. Θα επακολουθήσει μεγάλο κύμα λατέρνας, όμως κύμα φιλότιμου να μην περιμένει κανείς.

  Βάλτε παρακαλώ τον Κώτσο τον Ανάποδα, τον γνωστό από το φόρουμ, να υποστηρίξει Γερμανία το βράδυ. Ειδάλλως δεν γλιτώνουν οι φλώροι οι σπανιόλοι με τίποτα.

  Δεν έχει πλέον σημασία, ούτως ή άλλως. Για μένα το Μουντιάλ τελείωσε με τον άδικο αποκλεισμό της Ιαπωνίας.

  Έτσι μου ΄ρχεται να κάνω σεπούκου-χαρακίρι, αλλά έχω στείλει το γουαζικάσι μου για ακόνισμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Να δώσουμε και τα ονόματα μην τυχόν τα έχει χάσει κανείς...


  Η λίστα της ξεφτίλας ενός ολόκληρου πολιτικού συστήματος και των βουλευτών μας. Διόρισαν τα παιδιά και τους συγγενείς τους στην "ΑΓΡΟΓΗ Α.Ε" και διαμαρτύρονται που θα απολυθούν! Όταν τα γράφαμε μας έστελνε διάψευση ο Σ.Χατζηγάκης!


  ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ


  Βεργίνη Σοφία, κόρη του βουλευτή της ΝΔ
  *

  Τσιαρτσώνη Θεανώ, κόρη του πρώην υπουργού Μακεδονίας-Θράκης
  *

  Σκιαδάς Χρήστος, γιός του γ.γ. Του Υπουργείου Γεωργικής Ανάπτυξης
  *

  Χαλκίδη Βασιλική, κόρη του βουλευτή Ημαθίας της ΝΔ
  *

  Πικιάρης Ιωάννης, ανιψιός του κ. Μαγγίνα
  *

  Σουφλιά Βαϊτσα και Σουφλιάς Κων/νος, ανίψια του πρώην Υπουργού ΠΕΧΩΔΕ
  *

  Τρίκας Γεώργιος, “οδηγός του κ.Χατζηγάκη, γυμναστής και εισαγωγέας καφέ, έγινε αμέσως διευθυντής μόλις προσελήφθη”
  *

  Παταβούκα Αργυρώ, κουμπάρα του κ.Χατζηγάκη
  *

  Αδάμος Φώτης, ιδιοκτήτης του μπαρ “Μπακαρά” στα Τρίκαλα, κομματάρχης του κυρίου Χατζηγάκη. “Σημειωτέον,πληρώνεται γιατί έχει σταλεί στην Κρήτη από την “ΑΓΡΟΓΗ”, ενώ το μπαρ είναι ανοιχτό και τον έχουν δει στο μπαρ, είναι εκεί κάθε βράδυ”, είπε ο κ.Παγκαλος
  *

  Σταμέλος Κων/νος, στέλεχος του κ.Μπασιάκου
  *

  Κόπανου Χριστίνα, κόρη της ιδιαιτέρας γραμματέως του κ.Χατζηγάκη
  *


  Χαλβατζή Θεοπούλα, αδελφή του διευθυντή του γραφείο του κ.Στυλιανίδη
  *

  Σπαθή Χριστίνα, κόρη του κ.Σπαθή δασολόγου, εμπειρογνώμονα, κομματικού στελέχους σήμερα στη Ρηγίλλης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Έχει ένδιαφερον η "Βουλγαράκειος" απάντηση του Πάγκαλου. Νόμιμη λέει η πρόσληψη της κόρης του, αφού όλοι οι υπάλληλοι των βουλευτικών γραφειών έχουν το δικαιώμα να διοριστούν στο δημόσιο ύστερα από δύο χρόνια ξυσ..ε ήθελα να πω εργασίας στο γραφείο.

  Άκου νόμος τώρα...δηλαδή Γιάννης κερνάει, Γιάννης πίνει!

  Τι να του πεις τώρα;

  Παρεπτιπτόντως, αυτός ο κατάπτυστος νόμος ισχύει ακόμα και σήμερα ή φιλοτιμήθηκαν να τον καταργήσουν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Έλα βρε Πάρηηηηηηηη παιχτούρα μου. Θα έρθω βεβαίως.
  Κάνε τώρα τις βούτες σου στην ψαρόσουπα και τα ματαλέμε μετά το MUNDIAL.

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Θα τη ματιασετε ρε Γκουρουδες τη κορη του παχυδερμου.
  Tι νομιζετε, οτι τη διορισε για τον μισθο???

  Απλως επειδη ειναι φτυστη ο πατερας της, τη εβαλε στη βουλη που κατοικοεδρευουν ολα τα λαμογια, μηπως και και βρεθει κανενας σαβουρογαμης, και νοιωσει και αυτη λιγη χαρα στα σκελια της.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Παιδια αυτη η Γερμανια τρελλαινει !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Viva Espanaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  Είναι by far η πιο ποιοτική ομάδα του μουντιάλ. φαίνεται να έχει πάψει να είναι και λούζερ πλέον...

  ΑπάντησηΔιαγραφή