Δευτέρα, 12 Ιουλίου 2010

"Δεν λειτουργεί"

O διαβόητος «Μεζούρας», ο γνωστός τερατόμορφος πρώην δικαστής Ντρεντ και ήδη τρόφιμος της μπουζουριέρας Κορυδαλλού, απέκτησε το προσωνύμιό του λόγω της ιδιαίτερης συνήθειας να ΑΠΟΓΡΑΦΕΙ σε ειδικό αρχείο το ύψος πανύψηλων αλλοδαπών καλλονών, των λεγομένων και «δίμετρων».

Κάνω εδώ μια παρένθεση, για να παρατηρήσω ότι ποτέ δεν κατάλαβα σε τί ακριβώς συνίσταται η γοητεία μιας γυναίκας ύψους διακοσίων –ή και περισσότερων- εκατοστών του μέτρου. Ακούω καμιά φορά κάτι λιγούρηδες που σχολιάζουν μεταξύ τους «-πωωωωπω, πάρε μάτι το δίμετρο που έρχεται». Γυρνάω προς την πλευρά που πλησιάζει το «δίμετρο» και σχεδόν πάντα βλέπω μια μπατάλω, πάντως όχι πάνω από 1,75 cm, σε κάθε περίπτωση και διερωτώμαι πόση στραβομάρα πρέπει να έχει κανείς για να μην μπορεί να διακρίνει μια διαφορά ύψους της τάξης των εικοσιπέντε ολόκληρων εκατοστών και βάλε. Αυτός εκεί, το χαβά του, «-πωωωωωπω, τί άπαιχτο δίμετρο είν’ αυτό ;». Ρίχνω μια ματιά και στον γκαβούλιακα : Κοντός, χοντρός, στραβοχυμένος και κατά τα λοιπά μου θέλει και «δίμετρο». –Να το κάνει τί το δίμετρο; Αγνοώ. Όπως το βλέπω εγώ, η μόνη χρησιμότητα ενός «δίμετρου» δίπλα σ’ έναν χάλια, που εντούτοις κατά τα λοιπά ίσως και να πέρναγε απαρατήρητος, είναι να τον κάνει εντελώς περίγελω. Αλλά φαίνεται ότι ορισμένοι τη βρίσκουν να γίνονται ρόμπα.

Τέλος πάντων, λέγαμε για τον Μεζούρα και τις ΑΠΟΓΡΑΦΕΣ που έκανε με τη μεζούρα του, πάνω σε κάτι φουκαριάρες ξένες, που είχαν την ατυχία να πέσουν στο δρόμο του. Ο Μεζούρας δεν ήταν όπως αυτοί οι τύποι στις καφετέριες, που απλώς ονειρεύονται δίμετρες. Ο Μεζούρας ήταν μεθοδικός, ήθελε να ξέρει το ακριβές ύψος της καθεμιανής. Ο Μεζούρας ήθελε, όταν λέμε δύο μέτρα, να εννοούμε δύο μέτρα. Όπως όταν λέμε ισόβια, εννοούμε ισόβια. Ή όπως όταν λέμε δεκαπέντε χρόνια ειρκτή, εννοούμε δεκαπέντε χρόνια ειρκτή. -Ή μήπως όχι ; Κάπου τόσα μου φαίνεται έχει φάει κι ο Μεζούρας. Δεκαπέντε εννοώ, όχι ισόβια.

Ο οποίος Μεζούρας βέβαια, με τη συμπεριφορά του έθεσε εαυτόν εκτός δικαστικού σώματος, διότι ως γνωστόν το δικαστικό σώμα αποτελείται από ακέραιους ανθρώπους, δίχως μεζούρες στην τσέπη και παρτίδες με αλλοδαπές φοράδες. Έτσι είναι. Για τον ίδιον ακριβώς λόγο, είχε παλαιότερα τεθεί εκτός σώματος και ένας άλλος, εάν θυμάστε, ένας περίεργος χλεμπονιάρης γυαλούμπας που του είχανε βγάλει και τραγούδι σκωπτικό, ο σατανάς ο Ρασούλης μου φαίνεται του το είχε βγάλει, που έλεγε «γειά σου κύριε εισαγγελέα, με τη Τζένη την ωραία». Τώρα, για να λέμε την αλήθεια, η «Τζένη» δεν ήτανε ωραία, τουλάχιστον όχι πριν το πρωϊνό κόντρα-ξούρισμα, με προσάρ-αφρότερο-αφρό. Και πολύ περισσότερο, δεν ήτανε καν «Τζένη», αλλά αυτά είναι τα βίτσια τα μυστήρια του καθενός κι εμάς δεν μας πέφτει λόγος. Κι όπως φαίνεται, επειδή ακριβώς δεν μας πέφτει λόγος, μας πέφτει ράβδος. Έτσι εξηγούνται όλα.

Όπως και να ΄χει το πράγμα, σε όλες τις καταστάσεις υπάρχει και μια φωτεινή πλευρά. Ας πούμε, εν προκειμένω, ο Μεζούρας και ο χλεμπονιάρης, όπως κι η άλλη η Μπουρμπούλαινα, αλλά και μια άλλη που ήτανε σαν κομοδίνο -δεν θυμάμαι όνομα, αλλά τα έπιανε πολύ χοντρά- όλοι αυτοί λοιπόν, καθώς τους κλωτσήσανε όξω από το δικαστικοεισαγγελικοαπαυτό σώμα, τη γλιτώνουνε τώρα την απογραφή.


Οι υπόλοιποι όμως, οι εν ενεργεία (οι ενεργητικοί που λένε), δεν την γλιτώνουνε την απογραφή. Βεβαίως, είναι γεγονός ότι σηκώσανε μπαϊράκι και αρνούνται να πειθαρχήσουν, ισχυριζόμενοι ότι του λόγου τους δεν είναι δημόσιοι υπάλληλοι, αλλά «δημόσιοι λειτουργοί». Άλλο υπάλληλος, άλλο λειτουργός, μην τα συγχέουμε. Κατ’ αρχήν, μια πρώτη διαφορά είναι ότι ο δημόσιος υπάλληλος είναι «υπό», όπως μαρτυρεί και τ’ όνομά του : ΥΠ-άλληλος. Ενώ ο δημόσιος λειτουργός είναι άλλο πράγμα. Είναι ΥΠΕΡ και για την ακρίβεια ΥΠΕΡΑΝΩ. Υπεράνω κοινών θνητών, υπεράνω λαού, υπεράνω νόμων, υπεράνω δημοσίου συμφέροντος, υπεράνω όλων. Γενικώς, αυτές οι κουφάλες είναι ούμπερ άλλες.

Επίσης, ο δημόσιος λειτουργός λειτουργεί, κατ’ αντιδιαστολήν προς τον δημόσιο υπάλληλο που δεν λειτουργεί, γι’ αυτό ακριβώς και λέμε συχνά το κλισέ, ότι ο δημόσιος τομέας δεν λειτουργεί. Φανταστείτε τώρα δύο θαλάμους ασανσέρ. Ο ένας γράφει απόξω «ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ». Ε, αυτός είναι ο δημόσιος υπάλληλος. Ο άλλος θάλαμος, αυτός που λειτουργεί, είναι ο δημόσιος λειτουργός. Να μάνι-μάνι η διαφορά, με το παραστατικό μου παράδειγμα.

Υπό τη στενή έννοια, δημόσιος λειτουργός θα πρέπει να θεωρηθεί και ο παπάς. Του κερατά δηλαδή, εάν δεν θεωρηθεί λειτουργός και ο παπάς, που η δουλειά του ακριβώς είναι να λειτουργεί. Θεωρώ λοιπόν, ότι για λόγους ισότητας δεν θα πρέπει να απογραφούν ούτε και οι παπάδες. Αυτό είναι το σωστό και δεν σηκώνω κουβέντα. Για κάτσε να σταματήσουνε οι παπάδες να λειτουργάνε, να δω μετά ποιός θα κοινωνάει τις γριές. Θεωρώ επίσης ότι και οι ψαλτάδες εμπίπτουν στην κατηγορία των δημοσίων λειτουργών, διότι κανονικά, χωρίς ψαλτάδες, λειτουργία της προκοπής δεν γίνεται, εξόν πιά κι αν ο παπάς είναι ο Τιραμόλα και προλαβαίνει να πετάγεται από το ένα στασίδι στο απέναντι, να λέει μόνος του κανοναρχήματα κι αντιφωνήσεις.

Ή –ακόμη χειρότερα- κάτσε να σταματήσουν να λειτουργούν και οι δικαστάδες, να δω μετά ποιός διάβολος θα επιδικάζει αναδρομικά στους εαυτούς τους.

22 σχόλια:

 1. Δεν θα πάρω μέρος στην ΚΑ-ΤΑ-ΣΥΚΟ-ΦΑ-ΝΤΗΣΗ του μονου εναπομείνοντος υγιούς τεμαχίου στην ανήθικη ΝΕΟελληνική κοινωνία!

  ΝΟΜΟΣ είναι το δίκιο αυτών που τον ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ!

  Αντε γίναμε ΟΛΟΙ εδώ μέσα κριτές του αδεκάστου δικαστικού σώματος!

  Γ-Ο-Υ-Ν-Α-Κ-Ι-Α που χρειάζονται κάποιοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και μετά βγαίνουμε και λέμε ότι φταίνε οι πολιτικοί μας, φταίει το ΔΝΤ φταίνε πάντα οι άλλοι. Αυτό το πράγμα είναι ανεπανάληπτο αντιδρά ο κοσμάκης στο να κάτσουμε κάτω όλοι να μετρηθούμε και να δούμε ποιος παίρνει τι.

  Καλά να μη σου αρέσει σαν ιδέα και να σιχτιρίζεις αλλά να βγαίνεις επίσημα σαν κλάδος και να λες δεν θέλω να δούμε πόσοι είμαστε και τι εισπράττει ο καθένας μας είναι αισχρό. Αν έχει μπαλάκια ο Παπακωνσταντίνου πρέπει να τους πει ΟΚ μην μετρηθείτε αλλά ξεχάστε να περάσετε από το ταμείο...

  Και για να μην ξεχνιόμαστε: VIVA ESPANA!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τελικά, όσοι καψεροί ακούσανε το χταπόδι Πώλ, πρέπει να την φάγανε άσχημα, στοιχηματικά εννοώ. Ενώ άκουσα ότι ένας ελέφαντας στη Ινδία είχε –ορθά- προβλέψει την παράταση, δηλαδή το χηνάρι στην κανονική διάρκεια. Ο Πωλ έστειλε πολύ κόσμο στον κουβά, που εάν είχε ακολουθήσει τον Ντάμπο θα είχε χοντροκονομήσει. Έτσι συμβαίνει πάντα, με τα ζώα-γκουρούδες. Μπορεί να έχουν ρέντα για ένα διάστημα, αλλά μετά την τρώνε στον κώλο. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και με τους γκουρούδες-ζώα, ονόματα δε λέμε.


  Ο άλλος πάλι, ο σπορκτάστερ των ΙΕΚ-ΑΚΜΗ ήταν βέβαιος πως το γκολ των Ισπανών ήτανε οφσάϊντ και το ΄λεγε και το ξανάλεγε, ο αητός. ‘Ωσπου δείχνει το ριπλέϋ και μετά μασούλαγε το καπέλο του. «Με γυμνό μάτι», λέει, «φαινότανε οφσάϊντ». Σώπα καημένε. Ενώ ο διαιτητής και ο βοηθός που φύγανε στο καπάκι για τη σέντρα, τί φοράγανε, μικροσκόπιο ? Άκου λέει, «με γυμνό μάτι». Με το ΔΙΚΟ ΣΟΥ το μάτι, πες καλύτερα, παλιομπαγλαμά.

  Έπειτα, είχανε καλέσει στο «πάνελ» και τον γνωστό ποδοσφαιράνθρωπο-Έλληνα ομόλογο του Πλατινί, τον Φίλιππα τον Πλιάτσικα, παλαιό διεθνή με πολλές ποδοσφαιρικές διακρίσεις. Χωρίς την κιθάρα του, σκέτον. Ούτε καν τραγουδάκι μας είπε. Αλλά είχε κι αυτός άποψη ειδήμονος περί Μουντιάλ. Όπως όλοι εξάλλου. Η μόνη διαφορά είναι ότι εμείς δεν πάμε σε πάνελς, ενώ ο Φίλιππας πάει σε πάνελς. Εντάξει, δεν μας καλέσανε κιόλας, για να λέμε και την αλήθεια.

  Από ιστορικής απόψεως, θα ήταν κρίμα κι άδικο να πανηγυρίσουν οι Μπόερς τίτλο επί νοτιοαφρικανικού εδάφους, έτσι δεν είναι ; Εμείς, με το προφητικό άρθρο «-Ώστε PIGS, ε?» είχαμε υποδείξει τον νικητή, αυτούς τους φτωχοδιάβολους τους Ισπανούς.

  -Αυτός ο Χάβι φέρνει κάπως σ’ εκείνον τον κουνιστό, τον Σουργελόπουλο που κάνει ντουέτο με τη Βλακοδήμου ή ιδέα μου είναι ?

  Και για την απογραφή τα είχαμε πεί, μήνες πριν. Δεν πρόκειται να γίνει απογραφή. Δεν ΠΡΕΠΕΙ να γίνει απογραφή. Θα βρούν ό,τι πρόφαση μπορούν, ώστε να την αποφύγουν. Από συνταγματικούς τίτλους μέχρι «προσωπικά δεδομένα», μέχρι ό,τι θες. Και δεν τσιμπάω, ότι τάχα «αντιδρούν» οι δικαστάδες. Εγώ λέω ότι είναι στημένο το έργο, να σηκώσουν αυτοί μπαϊράκι, ώστε ν’ ακολουθήσουν κι υπόλοιποι και να μη γίνει απογραφή. Θα γίνει αντιληπτό αυτό, μόλις πάρουν τ’ αναδρομικά που γυρεύουν. Δεν είχαν κανένα λόγο οι δικαστές ν’ αντιδράσουν σε απογραφή. Είναι γνωστός και ο αριθμός τους και η υπηρεσιακή τους κατάσταση και το πόθεν έσχες τους και όλα. –Άρα, γιατί τσινάνε ; Δεν είχαν κανένα λόγο να τσινάνε, ειδικά αυτοί. Είναι το γνωστό στημένο έργο, σε ριπλέϋ : Παίρνει αναδρομικά ο βουλευτής, ο δικαστής ζητάει εξομοίωση, έπειτα ο βουλευτής ζητάει εξομοίωση με όσα πήρε ο δικαστής και πάει λέγοντας. Τους δικαστές θ’ ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι κλάδοι, με χίλιες δυό δικαιολογίες και εν πάση περιπτώσει, χάριν εξομοίωσης με τους δικαστές. ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, πάει και τελείωσε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Περνάνε που λέτε τα ΜΕΤΡΑ στην βουλή, οι βολευτές ολοι μεσα στην κατήφεια, ζητούνται μέτρα για να τονωθεί το ΗΘΙΚΟ τους.

  Προτείνει ο Παπα να γίνουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αλλαγές στο κτίριο και βάζει σε ψηφοφορία την πρόταση να αλλάξουν οι μοκέτες απο κόκκινες σε Μ-Π-Λ-Ε.
  Ομόφωνα δεκτή η πρόταση!
  Προτείνει ο Σαμα να γεμίσουν την αίθουσα με ελληνικές ΣΗΜΑΙΕΣ να σηκωθεί το ΦΡΟΝΗΜΑ.
  Ομόφωνα δεκτη η πρόταση!
  Προτείνει ο Καρα να ακούγεται ο εθνικός ΥΜΝΟΣ πριν κάθε συνεδρίαση.
  Ομόφωνα δεκτή η πρόταση!

  Ολην αυτήν την ώρα με τις ψηφοφορίες (οι αριστεροφασίστες βολευτές, ακόμα και ο ΣΟΦΟΣ Κουβ είχαν αποχωρήσει διαμαρτυρόμενοι για τα μέτρα) μία γριούλα Κ-Α-Θ-Α-Ρ-Ι-Σ-Τ-Ρ-Ι-Α παρατηρούσε με ΤΡΟΜΟ και ΑΠΟΓΝΩΣΗ τον πρωθυπουργό και καθε τόσο σήκωνε τα ΧΕΡΙΑ της και έπιανε το κεφάλι της απο ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ.

  Ο-Τ-Α-Ν τελείωσε η διαδικασία ο Παπα που την είχε μπανίσει πήγε προς το μέρος της.

  "Γιατί καλή μου ΚΥΡΙΑ πιάνατε το κεφάλι σας σε κάθε απόφαση;" την ρώτησε με το μειλίχιο ύφος του.

  "Εγώ οικονομικά ΔΕΝ γνωρίζω" του αποκρίθηκε. "στο ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ όμως που δούλευα πριν διοριστώ με μέσον εδώ, όταν είχαμε αναδουλειές δεν αλλάζαμε τις ΜΟΚΕΤΕΣ αλλά τις Π-Ο-Υ-Τ-Α-Ν-Ε-Σ"...

  Φυσικά κι εγώ VIVA ESPANA!!!
  Και γενικεύοντάς το:
  VIVA P-I-G-S!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ Θ-Ε-Ε ΜΟΥ!!!!!

  Ο Κ-Α-Λ-Ο-Σ μου έσπασε επιτέλους την σιωπή του και Ε-ΓΡΑ-ΨΕ!!!!

  Προσαρμοστείτε στη νέα πραγματικότητα!
  Προσδεθείτε!
  Το γέλιο Α-ΡΧΙ-ΖΕΙ!!!!!!!!!!!!

  Στην αρχή ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ.
  Μετά ΜΠΑΜ !!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αυτό το δημόσιος λειτουργός-παπάς μού άστραψε φλασιά για τα κοινά δικαστή παπά...δλδ όπως ο παπάς λειτουργεί και ο νεκροθάφτης θάβει τον κατακαημένο,έτσι κι ο δικαστής λειτουργεί και η τράπεζα θάβει το υποθηκευμένο σπιτάκι σου ,ο δικαστής λειτουργεί ότι η απεργία σου είναι παράνομη και το κράτος την θάβει,ο δικαστής λειτουργεί (ανιδιοτελώς φυσικά) ότι ο χοντρέμπορας είναι βαποράκι και θάβει την είσπραξη (δύο σε ένα) και ο Αραβαντινός αναλαμβάνει τα μνημόσηνα...αη στο καλό αρκετά μαυρίσαμε νυχτιάτικα...όνειρα καλά συν-υπήκοοι,φιλαράκια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΣΚΑ-ΣΑ-ΝΕ απο την ζήλεια τους οι ζουλιάρηδες!

  Βρέθηκε λέει ΛΕΙ-ΤΟΥ-ΡΓ-ΟΣ που έχει κάνει ΟΡΚΟ στον Ιπποκράτη να ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ, με καταθέσεις στην τράπεζα 31 εκατομμύρια ευρώ.
  Και τι σας ενόχλησε βρε Ε-ΜΠΑ-ΘΕΙΣ;
  Εκανε μήπως λάθος στην εγχείρηση;
  Εχετε κάποια Ε-ΝΔΕΙ-ΞΗ ότι δεν ήταν καλός στο ΛΕΙ-ΤΟΥ-ΡΓΗ-ΜΑ του;

  Θέλετε να ποινικοποιήσουμε τώρα και την ΑΜΟΙΒΗ κακοί νεοέλληνες, χαμένοι στα αθεοαναρχοκομμουνιστικά σας νεφελώματα;

  Ή μήπως θα θέλατε να ανοιξει θέμα στο φόρουμ και να ρωτάει τον κάθε ΜΠΑ-ΤΙ-ΡΗ:

  Τι με συμβουλεύετε να κάνω με τα τριανταένα μου;

  Και να του απαντάει ο κάθε βαρεμένος "πρόσεξε πολύ γιατί στα 32 ΚΑΙ-ΓΕ-ΣΑΙ".

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςς οι εμφανίσεις του Τάκαρου θα γίνουν πιο αραιές, άλλωστε δεν με είχατε και ανάγκη. ΕΣΕΙΣ όλα τα ξέρετε, απο ποδόσφαιρο -που βγαίνετε lοng στην Αγγλία και στον Γουρούνει και short στην Ισπανία - μέχρι και αγορές και Χρηματιστήρια. Να μην πούμε για ΕΤΕ, εκεί είστε παιχταράδες, μπαλαδόροι - καλά ντεεεεεεε μην γελάτε.

  Σε 3,4 μήνες που θα επιστρέψω , ΑΝ το θυμηθώ θα γίνω πιο τακτικός στην γκουρουδιά.
  Αφιερωμένο εξαιρετικά στους άμπαλουςςςςςςςςς γκουρούδεςςςςςςςςςς

  http://www.youtube.com/watch?v=Ai_iLjbBkd0

  Τελειώνουμε με το χταπόδι. Η προσφορά απο τους χασουρογκουρούδες έγινε. Προσφέρουν τον ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ - τον Ελλιοτ ντεεεεεεεε - για να πάρουν τον ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΔΙΔΑΣΚΑΛΟ - τον χτοπόδι ντεεεεεεεε.
  Όλος ο κόσμος αγωνιά, αν θα γίνει δεκτή η πρόταση των ηλεκτρολογογκουρούδων. Οι σειρές γέλιου Νο 34592753 της απίστευτης ηλιθιότητας πρέπει να συνεχίσουν. Μην χάσουμε τους οδηγούς μας ντεεεε - ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΠΟΔΑ αυτούς μάγκες έτσιιι??

  Άμπαλοιιιιιιιιιιιιιιιιιιι είμαι κατά πολλές κλάσεις καλύτερος σας. Καθίστε στα αυγά σας και μην τα βάζετε μαζί μου, αλλά πάλι αν υπάρχει κάποιος καρπαζοεισπράκτορας που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι είναι μάγκας γκουορύ, ας έρθει στα ΙΣΙΑ να με ΚΟΝΤΡΑΡΕΙ. Ας γράψει ότι επιθυμεί κόντρα μαζί μου και θα μου το σφυρίξουν οι δικοί μου.
  ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΤΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ και όχι τσαχπινιές και εξυπνάδες - μακακίες του παρασκηνίου, πως τάχα μου προβλέπουμε σωστά, αλλά ο σβέρκος μας είναι κατακόκκινος.

  Άντε γειά βρεεεεεεεεεεεεε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εγώ για να μην μου μείνει το όνομα ότι χάνομαι σε ανοδικές συνεδριάσεις εμφανίζομαι και λέω: Με την εικόνα της αγοράς έξω, επιχειρήσεις να κλείνουν ή να διώχνουν κόσμο, με τον πληθωρισμό να προβλέπεται να πιάνει το 7% γράφεται σήμερα, με το ΦΠΑ να πηγαίνει από το 11% στο 23% για τα είδη πρώτης ανάγκης δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει σοβαρή άνοδος στην αγορά και γενικότερα δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε φως τα επόμενα 3-4 χρόνια.

  Είθε να αποδειχθώ ο τιτανομεγιστοτεράστιος αντιδείκτης και να σημάνω την μεγαλύτερη άνοδο όλων των εποχών αλλά εγώ δεν την βλέπω με ΤΙΠΟΤΑ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Μην ανησυχείτε κύριε Swear. ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΩ.
  Λόγω περιορισμού χρόνου, θα μειώσω λίγο τον χρόνο συμμετοχής μου.

  Αν δεν ξέρετε γιατί ανεβαίνει σαν τρελή η αγορά, τότε να πάτε στο στέκι των ηλεκτρολογογκουρούδων να δείτε ότι απο Παρασκευή το έχουν γυρίσει στο short όλο και απο πιο ψηλά.
  Έτσι εξηγούνται όλααααααααααα

  Που θα πάει όμως!!! Δεν θα εξαγοράσουν τον ΜΕΓΑ ΑΡΧΙΔΙΔΑΣΚΑΛΟ?? Τον χταπόδι ντεεεεεεεεεε. Τότε θα δείτε επιτυχίες.
  Έ αν πάλι δεν τους βγαίνει , το πολύ πολύ να το κάνουν στα κάρβουνα με ξυδάκι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Μια χαρά είναι σήμερα!

  ΜΙΑ ΧΑΡΑ !!!!!

  Και για όποιον έχει πρόβλημα και δεν βλέπει καλά το ταμπλό, Ψ-Α-Ρ-Α-Κ-Ι-Α.
  Κάνουν καλό στην Ο-ΡΑ-ΣΗ...................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Με την ευκαιρία που έγραψα Ψ-Α-Ρ-Α-Κ-Ι-Α, ως ψυχοπονιάρης γαύρος θα ήθελα να ευχηθώ Ο-ΛΟ-ΨΥ-ΧΑ στον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟ καλή επιτυχία στο έργο του.

  Είθε κάποτε να δούμε και άλλους τέτοιους προέδρους στις Ο-ΜΑ-ΔΑ-ΡΕΣ μας, προσωπικά μετά τον Σώκρατες θα επιθυμούσα στον ΘΡΥ-ΛΟ τον χαλκέντερο Λεωνίδα Κύρκο!!!

  Και όπως λέει και μια ψυχή μπουχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Kαλά, τώρα το πήρα είδηση για τον Κωνσταντόπουλο-Βαζελοπρόεδρο. Τελικά, το προεδριλίκι είναι σακατιλίκι. Πρόεδρος να ΄μαι κι όπου να ΄μαι. Δεν πάει καλά ο τύπος, πρέπει να τα ΄χει χάσει. Πρόεδρος σε ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρεία ιδιοκτησίας του εγχώριου «μεγάλου κεφαλαίου», στο οποίο -υποτίθεται ότι- στέκεται απέναντι. Ήξερα ότι οι τύποι του συνασπισμο-κυριζο-ψευτοαριστερού χώρου είναι όλοι καραγκιόζηδες και καιροσκόποι, αλλά τέτοια ξεφτίλα δεν την είχα διανοηθεί.

  Την ίδια στιγμή, η πατσαβούρα η ΕΤΕ προσπαθεί να διαψεύσει την τιμή στόχο των 7,5 ευρώ που παγίως και αφιλοκερδώς προσφέρω στον κόσμο, τόσον καιρό τώρα. Μωρέ λές να βγω –για πρώτη φορά στα χρηματιστηριακά χρονικά- ψεύτης και να ξεφτιλιστώ κι εγώ σαν τον Κωνσταντόπουλο ;

  Αλλά έχει δίκιο ο Μορφονιός, που βρήκε την εξήγηση της ανόδου, ότι δηλαδή βγήκαν πάλι short οι γνωστοί ηλεκτρολόγοι-χταποδιαραίοι, οπότε η ανοδική κίνηση ήταν αναμενόμενη. Αυτά είναι. Έχει γούστο να γίνει πάλι καμιά κηδεία, αλά Μάρτη 2009. Δεν το βλέπω δηλαδή, πώς μπορεί να γίνει, αλλά το ότι δεν το βλέπω εγώ, δεν σημαίνει και ότι δεν μπορεί να γίνει, διότι αυτό που είναι να γίνει, θα γίνει, είτε το βλέπω ότι θα γίνει είτε –ακόμη περισσότερο- είτε δεν το βλέπω ότι θα γίνει, ο δε άχαρτος, άχαρτος θα μείνει.

  Διότι, όπως λέει κι η παροιμία, του χταποδιάρη-αναλυτή το πιάτο, πάντοτε είναι αδειανό κι ουδέποτε γεμάτο.

  -Γαμάτο ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Καλησπέρα...

  α) Οἱ "κοντοί" δίπλα στίς "δίμετρες" τῷ ὄντι κατά κάποιο τρόπο γελοιοποιοῦνται, συμφωνῶ. Γιατί ὄμως οἱ "κοντές" δίπλα στούς "δίμετρους" ἀναβαθμίζονται; ( Τά εἰσαγωγικά γιά νά ἀποφύγω τήν τυχόν μομφή γιά ἔλλειψη πολιτικῆς ὀρθότητος...χεχεχε)

  β) τό κομοδίνο λεγόταν Ἀντωνία Ἠλία, νομίζω φυγοδικεῖ ἀκόμα. Ἡ ἄλλη ἡ Μπουρμπούλια εἷχε καί μιά ἀδελφή πού ἔβγαινε στόν Flash ἄν θυμᾶμαι καλά, στό ραδιόφωνο, μέ πολλά ὑποσχόμενη φωνή πού ἀναστάτωνε, εἷχε ἀφήσει ἐποχή, δήλωνε δημοσιογράφος τό πουλάκι μου. Λίγο νάζι, λίγα τσαμπουκάς, σνομπισμός, πολλές κουλτουροειδεῖς ἀναλύσεις ἀνακατεμένες μέ life style, μιά "προοδευτική" χλαπάτσα. Μόλις ἔσκασε ἡ ὑπόθεση τῆς ἀδελφῆς της χάθηκε. Μᾶλλον τήν κοπάνησε. Ἰλεάνα Νόβα μέ τ' ὄνομα.

  Τελικά ὅλα αὐτά τά λαμόγια, οἱ αὐτονομημένοι "Γκρούεζες" τοῦ κρατικοῦ μηχανισμοῦ, πού ἐκτός ἀπό τήν τσέπη τους ὑπάρχουν γιά νά ἐξυπηρετοῦν τούς διαπλεκόμενους ἰδιώτες ( τό βασικό καί συχνά διαφεῦγον στοιχεῖο τοῦ κάδρου), τί ποσοστό τοῦ δικαστικοῦ σώματος ἀντιπροσωπεύουν; Μήπως τελικά στήν Ἑλλάδα ὁ χαρακτηρισμός τῆς δικαιοσύνης ὡς κάστρου, δέν ὑποδηλώνει τό ἀνεπηρέαστον καί ἀνεξέλεγκτον ἀπό τήν ἐκτελστική ἐξουσία ὡς θά ὄφειλε, ἀλλά τήν ἀπαγόρευση ἐλἐγχου ἀπό τήν ἑκάστοτε διανόηση; ( περίπτωση Ζολά). Μήπως ἡ ἀνυπαρξία αὐτοῦ τοῦ ἐλέγχου σημαίνει καί ἀνυπαρξία σοβαρῆς καί ἀνεξάρτητης διανόησης;

  γ) Δέν ἀποτελεῖ ἔκπληξη ὁ Κωνσταντόπουλος. Μοῦ φαίνεται εἷχε ὑπερασπισθεῖ στό παρελθόν τόν Ἀλαφοῦζο;

  δ) Ἐλπίζω τά ἄχρηστα δημοσιογραφάκια τοῦ ἀθλητικοῦ χώρου νά μήν μᾶς ζαλίσουν στό ἑπόμενο μουντιάλ γιά τό ὅτι χρωστάει ἡ ἱστορία ἕνα κύπελλο στήν Ὁλλανδία, τί σχέση ἔχουν αὐτές οἱ σκοτώστρες μέ τόν παικταρᾶ Κρόϊφ καί τήν παρέα του πού νομίζω καί αὐτοί τώρα ἧταν ὑπέρ τῶν Ἱσπανῶν. Οἱ Γερμανοί ὅπως πάντα τό ἴδιο βιολί, τρέξιμο πάνω κάτω, ποδόσφαιρο βέβαια δέν ἔπαιξαν. Κάποιοι θεωροῦν ὅτι τό μέλλον ἀνήκει σέ αὐτή τήν ὁμάδα. Μπαρμπούτσαλα. Καλά γιά τήν διαχρονική ἀπάτη περί ἀγγλικοῦ ποδοσφαίρου εἷμαι σίγουρος ὅτι θά τά ξανακούσουμε, κάτι μοῦ λέει ὅμως ὅτι τά ἐγγλεζάκια δέν θά καταφέρουν νά προκριθοῦν οὔτε μέχρι τήν Βραζιλία τό 2014. Χαχαχαχα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. "Hξερα ότι οι τύποι του συνασπισμο-κυριζο-ψευτοαριστερού χώρου είναι όλοι καραγκιόζηδες και καιροσκόποι"


  Βαρύ,βαρύ σαν νταμαρόπετρα...

  Πραγματικά ο Κωνσταντόπουλος υπήρξε υπηρέτης του Αλαφούζου,αμφιταλαντευόμενος σφουγκοκωλάριος στην δίκη του σιδερένιου όπου και έγινε αναγνωρίσιμος (κάτι σαν την άσχετη βουλευτίνα σπορτ κάστερ της ΕΡΤ Αρια Αγάτσα) αλλά δεν είναι άδικο να ταυτίζουμε την ασήμαντη του προσωπικότητα με αυτή του Κύρκου,του Κουβέλη,του Δρακόπουλου,ανθρώπους πρόθυμους να πληρώσουν για την ιδεολογία τους ?

  Επειδή ο ασήμαντος κατάφερε να τρυπώσει μεταμφιεσμένος στο χώρο τους ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Κύριε Swear
  Το Μάρτιο του 2009 - τότε ντεεεεεε που πιάσαν όλους τους καταστροφοβλάκες με κατεβασμένα τα βρακιά - είχαν δοθεί και νούμερα που θα φτάσει ο ΓουΔής. Ίσως να το θυμάστε.
  Τώρα όχι!! Η γκουρουδιά, είναι το ξαναβλέπουμε τέλη Αυγούστου.
  Αυτό έχει δύο ερμηνείες. Είτε πρόκειται για ανοδική αντίδραση , είτε πάνωωωωωω πολύ πάνωωωωω σε πείσμα όλων των τάχα μου ξερολάκηδων.
  Θα δούμε τι θα πει ο Χρυσός Άνδρας. Οι real γκουρούδες πάνε βήμα βήμα.
  Αννννννννν πάντως ξεπεράσουμε το 1680 – 1700 μην ακούτε κανέναν χασούρη καρπαζοεισπράκτορα που θα βλέπει ανοδικές αντιδράσεις και τέτοιες χαζομάρες. Πάνω απο 1700 – ανννννννν πάμε έτσιιιιι? – όποιος είναι αρκούδος ας φυλάξει τον ποπό του, θα πάθει τα ίδια με τα περσινά, μπορεί και πολύυυυυυυυυυ χειρότερα.

  Τελειώνω με μια αποκλειστική πληροφορία - σαν τις προβλέψεις των γκουροδοηλεκτρολόγων που όλο στο παρασκήνιο προβλέπουν - ο Τσίπρας έχει δεχτεί πρόταση να αναλάβει τον Ολυμπιακό και η Παπαρήγα την ΑΕΚ. Η Παπαρήγα μάλιστα θα αναλάβει πρόεδρος δίχως μισθό, ενώ θα αναλάβει καθήκοντα φυσιοθεραπευτή, γυμναστή, αλλά και προπονητή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Αυτό με τους κακούς νεοαριστερούς πάντως έχει πλάκα.
  Ο Τσίπρας βάζελος, ο Κωνσταντόπουλος βάζελος, η Παπαρήγα επίσης.
  Για Κανέλη δεν το κουβεντιάζω καν, μέχρι και ο κρυφοκομμουνιστής Καραμανλής ο νεότερος (είναι η μοναδική εξήγηση που Ε-Γ-Ω δίνω για τον τρόπο που κυβέρνησε: προσπάθησε να ρίξει το σύστημα απο τα μέσα) βάζελοι.

  Αντε μετά να με πείσεις ότι αυτό που χρηματιστηριακά γίνεται τώρα δεν είναι ένα τεράστιο bull trap, ελληνιστί κάνε τα χαρτάκια σου Ε-Υ-Ρ-Ω τώρα που μπορείς (άντε και λίγο πιο πάνω) και περίμενε...

  Σούρνονται Α-ΡΡ-Ω-ΣΤ-Ι-ΕΣ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Mάγκες, παραδεχτείτε τώρα δημοσίως ότι ο Swear είναι το μεγαλύτερο γατόνι που έχετε γνωρίσει προσωπικά και ένα από τα μεγαλύτερα γατόνια διεθνώς.

  Ιδού τι έγραφα μόλις προχτές,12 του μηνού Ιουλίου :

  «Και δεν τσιμπάω, ότι τάχα «αντιδρούν» οι δικαστάδες. Εγώ λέω ότι είναι στημένο το έργο, να σηκώσουν αυτοί μπαϊράκι, ώστε ν’ ακολουθήσουν κι υπόλοιποι και να μη γίνει απογραφή».

  Και δεν προλαβαίνει ο Αλέκος να λαλήσει τρις, να ΄σου σήμερα τα πρωτοσέλιδα :

  «Στο δρόμο που άνοιξαν οι δικαστές αρνούμενοι τη συμμετοχή τους στην απογραφή, πανεπιστημιακοί και γιατροί. Ζητούν με τη σειρά τους ειδική διατύπωση, τύπου "δημόσιοι λειτουργοί" σαν αυτή που ζήτησαν και πέτυχαν οι δικαστές».

  Ορίστε. Ό,τι ακριβώς είχα προβλέψει. Βρε μπας και είμαι Χταπόδης και δεν το έχω καταλάβει ; Όμως, μετράω και ξαναμετράω τα ποδάρια μου και όλο δύο βγαίνουν. Μου λείπουν ακόμη έξι, αλλά –διάβολε- οι προβλέψεις μου είναι ήδη εφάμιλλες του χταποδιού. Φαντάσου δηλαδή, να είχα και άλλα έξι πόδια τί θα γινόταν. Ούτε ο Κάλχας δεν θα μου παράβγαινε.

  Τώρα, για τον γκουρού-Hippy που στενοχωρήθηκε. Φίλε, ο ένας μπήκε μεταμφιεσμένος, ο άλλος μπήκε μασκαρεμένος και τελικά αυτό δεν είναι παράταξη, είναι το καρναβάλι του Ρίο, (χωρίς τους κώλους βέβαια). Τον χώρο αυτόν τον λυμαίνονται και τον χειραγωγούν χρόνια ολόκληρα οι κάθε λογής Κωνσταντοπουλαίοι, Αλαβαναίοι και Τσιπραίοι, ενώ οι άνθρωποι τους οποίους αναφέρεις είναι επί της ουσίας σκέτοι θεατές, μέχρι να σιχαθούν και να φύγουν. -Πόσα χρόνια είναι ο Κουβέλης στη σκιά του κάθε Φούσκα και του κάθε Αλέξη ; Καταγγελία με φτιασιδωμένα μισολογάκια ή έστω με σεμνές και διακριτικές αποχωρήσεις, δεν γίνεται. Λέω λοιπόν πως όταν ΑΝΗΚΕΙΣ σε ποίμνιο καιροσκόπου γιδοβοσκού, φοράς κι εσύ τέτοια ετικέτα, ακόμη κι αν ο βίος σου φωνάζει πως δεν την αξίζεις. Το πράγμα θα άλλαζε, εάν –όταν έπρεπε- είχες πάρει με τα γιαούρτια και είχες εκδιώξει τους μασκαράδες από το χώρο σου. Ειδάλλως, ανοχή ίσον συνενοχή, έτσι το βλέπω εγώ τουλάχιστον και να με συμπαθάς.

  Κύριε Μορφονιέ, είναι πολύ νωρίς ακόμη για την εκπόνηση του νέου μου δοκιμίου, με τίτλο «Η ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΤΟΥ ΨΟΦΙΟΥ ΚΟΡΙΟΥ Νο2 - Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ». Διατηρώ τιμή-στόκο για ΕΤΕ τα 7,5 ευρώ και δίνω σύσταση «hold» για όσους έτυχε ν’ αγοράσουν γύρω στα 9ευρώ και σύσταση «τον πούλο» για όσους δεν έτυχε ν’ αγοράσουν, ενώ από το επίπεδο των 11.888 μονάδων DJ και άνω, θεωρώ ότι έχω περάσει οριστικά σε ξεκάθαρη bull αγορά. –Τυχαίο ? – Δε νομίζω.

  Zάρα, οι Ολλανδοί θα πάρουν το ΠΚ που τους «χρωστάει η ιστορία», όταν οι δανειστές μας θα πάρουν τα δανεικά που εμείς τους χρωστάμε. –Το ‘πιασες, έτσι ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Kύριε Γκουρουδέστερε, πειράζειτα λεφτά, αντί για ευρώ, να τα κάνουμε κορώνες Νορβηγίας και ό,τι περισσέψει να το κάνουμε ρέγγες Νορβηγίας, να βάλουμε και λίγο κρέας πάνω μας ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Και γιατί τα λοιπά να τα κάνεις Ρ-Ε-ΓΓ-ΕΣ και όχι αργεντίνικα ΜΟ-ΣΧΑ-ΡΙ-Α να το φχαριστηθείς περισσότερο;

  Θα σου ελεγα και για αμερικάνικους ΒΟΥ-ΒΑ-ΛΟΥΣ αλλά λυπάμαι τους ινδιάνους που θα τους λείψουν...

  Εδω ανεβαίνουμε λέει γιατί Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ η χώρα δανείστηκε απο τις αγορές και γιατί μειώσαμε το Ε-ΛΛΕΙ-ΜΜΑ!!!!
  Και γιατί λέει Ι-Σ-Ω-Σ, Μ-Α-Λ_Λ-Ο-Ν, ΜΠΟ-Ρ-ΕΙ!
  μπουχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Α-ΦΕ-ΝΤΙ-ΚΟ μια παράκληση!

  Αφού διαβάσεις προσεκτικά την είδηση για την απόφαση της UNESCO ότι ο Καραγκιόζης τελικά είναι τούρκος και τις αντιδράσεις των υπευθύνων μας γράψε ένα Α-ΡΘΡ-Ο / ΦΩ-ΤΙ-Α που θα εξηγείς ότι ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ και ΕΛΛΗΝΑΣ είναι ΔΥΟ ΕΝΝΟΙΕΣ ενιαίες και αδίαίρετες.
  Σαν τον βάζελο ένα πράγμα που κι αυτός ως γνωστόν είναι ενιαίος και αδιαίρετος....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Τελευταια υπενθυμιση.

  Οσοι απο τους κ.κ. επιβατες επιθυμουν να ταξιδεψουν στο υψηλοτερο σημειο κερδων για το 2010, σημερα ειναι η τελευταια ημερα επιβιβασης στο ....Σωληνοπλοιο ΠΕΤΖΚ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή