Τετάρτη, 21 Ιουλίου 2010

Προσεχώς, με νέο έργο

Aυτό ήταν μάγκες μου, πάει και τελείωσε και κλείνει ο σινεμάς. Τέρμα το «Κλέφτικο». Και για να προλάβω τυχόν λιποθυμίες, επεξηγώ : Τέρμα το «Κλέφτικο» απ’ αυτήν εδώ τη συχνότητα, από το blogspot δηλαδή. Άμα τη επανόδω όπως έχω ήδη προαναγγείλει, αρχινάμε τις εκπομπές από αλλού. Πού είναι αυτό το «αλλού», δεν θα το πούμε τώρα, αλλά μόλις επιστρέψουμε, με το καλό. Όχι τώρα. Λυπάμαι, αλλά είναι θέμα ραδιοπειρατικής πολιτικής και marketing του blog. Αλλά μόλις γυρίσω, θα δώσω αμέσως το χάρτη με τη νέα διεύθυνση, που θα είναι και η τελευταία μου κατοικία, στον μάταιο τούτο κόσμο.

Παράλληλα, οι ένοικοι -λέει- της πολυκατοικίας του δημοσιογράφου που καθαρίσανε οι Σεχταίοι, ζητάνε τώρα προστασία από την αστυνομία. Οι κακές οι γλώσσες λένε πώς και οι Σεχταίοι ζητάνε προστασία από την αστυνομία. -Το πιάσατε, έτσι ; Τώρα, η αλήθεια είναι πως η πολιτσία έβαλε τα χέρια της κι έβγαλε τα μάτια της, διότι δήλωσε απερίσκεπτα ότι «όλοι κινδυνεύουν» από τις επιθέσεις της Σέχτας. Το άκουσε αυτό ο κόσμος και τώρα όλοι ζητούν προστασία. Οι πάντες. Από τους ενοίκους της πολυκατοικίας, μέχρι κάτι αστρολόγους bloggers, που ανησυχούν μήπως έχουν ενοχλήσει σφόδρα τους επαναστατικούς κύκλους με τα μελλοντολογικά μανιφέστα τους και φοβούνται τώρα μήπως φάνε καμιά αδέσποτη. Γενικά, είναι της μόδας να το παίζεις ότι είσαι -και καλά- "στόχος" της Σέχτας. Υποδηλώνει ορισμένο κύρος. Είσαι κάποιος. Ενώ, εάν δεν απειλείσαι απο κανέναν, είσαι ο τίποτας.

Παρατηρήθηκε ωστόσο ότι από την ημέρα του φονικού έπεσε μούγκα στα blogs. Οι μεν φοβούνται μην τυχόν γίνουν στόχος της Σέχτας. Οι δε φοβούνται μην τυχόν γίνουν στόχος της ΕΛΑΣ και βρουν κάνα μπελά στα καλά του καθουμένου. Οπότε, το ελάχιστο που έχει να κάνει κανείς αυτές τις πονηρές ημέρες, είναι να προσέχει τις διατυπώσεις του, τηρώντας πάνω απ’ όλα μια άλφα ουδετερότητα. Για να μη μείνω στη θεωρία, να δώσω κι ένα παραδειγματάκι επιτηδευμένης διατύπωσης, να ξέρουν πάνω-κάτω κι οι εκκολαπτόμενοι bloggers σε ποιό πλαίσιο θα πρέπει να κινηθούν. Γράφεις ας πούμε :

«Καταδικαστέα η ενέργεια της Σέχτας κι ας ευχηθούμε αυτό το περιστατικό να ήταν το τελευταίο στην αιματηρή αλυσίδα τέτοιων επιθέσεων. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι η ΕΛΑΣ, στην προσπάθεια διαλεύκανσης της υπόθεσης, θα πράξει εις το ακέραιο το καθήκον της, με βασικό κριτήριο και μέλημα την προστασία των συνταγματικών δικαιωμάτων και ελευθεριών του πολίτη».

Σούπερ. Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ. «Καταδικαστέα», λέει, η ενέργεια. Δηλαδή, γενικώς καταδικαστέα. Δεν καταδικάζεις εσύ προσωπικά, δεν την παίρνεις πάνω σου την καταδίκη. Πάμε παρακάτω. «Το περιστατικό», λέει. Δεν λέει δηλαδή «τρομοκρατικό χτύπημα», «δολοφονία», «εν ψυχρώ εκτέλεση», καθόλου τέτοια πράγματα. Σκέτο «περιστατικό». Έπειτα, λέει «ας ευχηθούμε», που ας ευχηθούμε δεν λέει τίποτε επί της ουσίας. Δεν χτυπιέται, δεν απαιτεί, δεν επιτάσσει σύλληψη των δραστών, απλώς εύχεται, όπως λέμε «στην υγειά μας βρε παιδιά», όταν τσουγγρίζουμε με τον κυρ-Σπύρο, τον γνωστό χαμηλόμισθο υπαλληλίσκο της ΝΕΤ.

Εν συνεχεία, κοιτάμε να περάσουμε αλώβητοι κι από την άλλη συμπληγάδα, που λέγεται αστυνομία. Κι εδώ, κάτι πρέπει να πεις, αλλά και πάλι δίχως να προκαλέσεις. Λες λοιπόν τις ανωτέρω γενικόλογες παπαριές, χειρότερες δηλαδή κι απ’ αυτουνού του κανούργιου βαζελοπροέδρου. Κάτι τέτοιες αόριστες μπουρδολογίες αμολάει κι αυτός, εξ’ ού και τον πήρανε για Πρόεδρο, επειδή έχει το μπλα-μπλα του και διαθέτει πλατύ γνωστικό υπόβαθρο, ως αντιβιοτικό ευρέως φάσματος, τύπου αμοξίλ. Κι από μπάλα ξέρει (έτσι λέει), κι από πολιτική ξέρει (άλλοι λένε πως δεν ξέρει την τύφλα του) κι από ανθρώπινα δικαιώματα ξέρει κι από πράσινη ανάπτυξη ξέρει κι από γκόμενες ξέρει κι από καλό κόσμο ξέρει και σουλουπωμένος είναι, όχι δηλαδή σαν το άλλο το μοσχάρι το αξούριστο, που το είχανε μέχρι πρότινος για μπροστινό, να χαλάει όλη τη μόστρα της ΠΑΕ. Το οποίο μοσχάρι είναι ολόφτυστο με το άλλο το μοσχάρι, το καινούργιο ερυθρόλευκο. Ούτε δίδυμοι να ήταν. Δίδυμοι Χοίροι. Ίδια σαπιοκοιλιά, ίδια μοσχαροκεφαλή, ίδια γουρουνόφατσα, ίδιο μούσι (για να κρύβει τα χάλια) ίδιο κι απαράλλαχτο σουλούπι ασουλούπωτο. Άμα το βαρύ τίμημα για να ‘χουμε βαπόρια είναι να ‘χουμε τέτοια μούρη, άσε, να μας λείπει καλύτερα.

Αφήνουμε το αστυνομικό ρεπορτάζ και περνάμε μια τελευταία βόλτα από την αγορά να δούμε πού βρισκόμαστε. Βρισκόμαστε λοιπόν εκεί ακριβώς που βρισκόμασταν και εκεί θα συνεχίσουμε να βρισκόμαστε μέχρι να ξαναβρεθούμε . Εάν δεν μοιραστεί η τράπουλα, να πάνε τα φύλλα στους σοβαρούς παίκτες, σοβαρό παίγνιον δεν αρχίζει, άρα δεν χρειάζεται οι υπόλοιποι (οι ασόβαροι δηλαδή) να σπρωχνόμαστε, καθώς κάνει και ζέστη. Όπως τ’ αφήνω τώρα, έτσι υπολογίζω να τα βρω κι όταν γυρίσω, διότι τα χαρτιά δεν είναι μήτε σκύλοι μήτε γατιά, να ΄χεις την έγνοια τους όταν φεύγεις διακοπές. Ούτε θα πεινάσουν ούτε θα διψάσουν. Άστα λοιπόν ξαμολημένα κι ας πάνε όπου θένε, να βρουν το δρόμο τους μεσ’ στο κατακαλόκαιρο. Τώρα, άμα τύχει και γίνει κάνα συγκλονιστικό μέσα στον Αύγουστο, που δεν το βλέπω δηλαδή, ρίξτε κάνα τηλέφωνο οι γκουρούδες, να κάνουμε κι εμείς τα κουμάντα μας. Αλλά να μην με ενοχλήσετε, παρά μόνον εάν σπάσουμε για κάτω τις 1176 μονάδες και για πάνω τις 1934. Σε καμία άλλη περίπτωση.

Όπως ένας τύπος στη παραλία σε νησί, καλοκαίρι του ’99, με το κινητό στο χέρι : «-έλα ρε μαλάκα, τί γίνεται ; -Α, ναι ; -Πάλι κερδάμε ; -Τι θα γίνει ρε με μας ; Όλο κερδάμε». Την άλλη μέρα, πάλι τα ίδια. Πάλι τηλέφωνο, πάλι κερδάνε. Και κερδάνε και ξανακερδάνε. Βουτιές στη θάλασσα, ψαράκια, ουζάκια και να πάνε να κουρεύονται όλοι. Ε, μετά δεν ξέρω τί απέγινε. Μπορώ να φανταστώ όμως.

Πείτε μου τώρα εσείς οι κουλτουριαραίοι με την κλασσική παιδεία, τί γίνεται πάλι εκεί χάμω, στην Επίδαυρο ; Διαβάζω πάλι κάτι καραγκιοζιλίκια και μου σηκώνεται η τρίχα στο σβέρκο (θέλω και haircut πριν φύγω, τώρα που το θυμήθηκα). Kάτι Λυσιστράτες μυστήριες, με κάτι μηχανάκια πάνω στη σκηνή, κάτι παλιά κρεβάτια, κάτι τύπους ντυμένους βραζιλιάνες καρναβαλιτζούδες , κάτι σουτιέν που μετά γίνονται γραβάτες, «με πνεύμα» λέει «Μάη ’68» και τέτοιες παπαριές. Μα καλά, υπάρχει στ’ αλήθεια κόσμος που πάει και πληρώνει λεφτά να δεί τέτοιες αηδίες ;

Και στο καπάκι βλέπω και κάτι άλλους τύπους, όχι εδώ όμως, πιο πέρα, εκεί κάτω, στις Συρακούσες. Όπου υπάρχει ένα Εθνικό Ινστιτούτο Αρχαίου Δράματος, από το 1914 μέχρι και σήμερα ακόμη και το παλεύουν οι άνθρωποι, ανεβάζοντας παραστάσεις κάθε χρόνο, έργα αρχαία ελληνικά. Teatro Greco λέγεται το θέατρο κι έχουν δουλέψει εκεί από Γκάσμαν και Ζαρέσκι, μέχρι Παζολίνι και Ειρήνη Παπά. Αυτοί πάλι έχουν άλλο σκεπτικό. Αντί να πιάσουν το έργο και να του αλλάξουν τον αδόξαστο, σαν κάτι άλλους δικούς μας μάγκες (όχι τζάμπα όμως, επιδοτούμενους), που έχουν μπερδέψει το κλασσικό κάλλος με τον κάλο που έχουν στον εγκέφαλο, αυτοί λοιπόν στις Συρακούσες εμμένουν στο κείμενο και στην παραδοσιακή φόρμα των παραστάσεων. Επειδή έχουν καταλάβει ότι τα συγκεκριμένα πρωτότυπα είναι αξεπέραστα, ήδη ολοκληρωμένα και κάθε προσπάθεια «μοντερνισμών» και «σκηνοθετισμών» δήθεν, αποτελούν προσβολή για το έργο και κατ’ επέκταση για τον θεατή. Έτσι την έχουν δει αυτοί οι τύποι.Θέλω να πω, ο Αίας είναι κανονικός Αίας, δεν είναι αδελφή ξεφωνημένη. Η Αθηνά είναι Αθηνά με δόρυ και περικεφαλαία, όχι με ταγάρι και μπλουζάκι ¨Μake love not War". Δεν ανεβάζουν Harley Davidson επί σκηνής, καθόσον αντιλαμβάνονται ότι ο Ευριπίδης ουδεμία σχέση είχε με τους Blue Oyster Cult (καλά, εκείνος ο Μπάκ Ντάρμα, τί κιθαρισταράς είναι ο άτιμος ;). Επίσης, δεν ανεβάζουν στη σκηνή γκοτζαμάνικο τρίκυκλο, όπως ένας άλλος καραγκιόζης, πρόπερσι στην Επίδαυρο, ένας που του πετάξανε σάπια ζαρζαβατικά μου φαίνεται και ν’ αγιάσει το χεράκι τους, των εύστοχων. Δεν ντύνουν τους ηθοποιούς τραβεστί, με παλιά κουρέλια από το βεστιάριο του Δελφιναρίου, δεν επενδύουν μουσικά το έργο με Στραβίνσκι ή ξέρω γω με Ορνέτ Κόλμαν, δεν φωνάζουνε ξέμπαρκους ατάλαντους ηθοποιούς από χειμερινά σήριαλς, που την είδαν ξαφνικά έντεχνοι κι είπαν να χτίσουνε προφίλ στην πλάτη του Σοφοκλή.


Με λίγα λόγια, οι άνθρωποι σέβονται. Ήρθαν κι εδώ, να δείξουν τη δουλειά τους, με τρείς παραστάσεις, από τις οποίες απομένει μου φαίνεται μία ακόμη, η «Φαίδρα», στις 22 και 23 τρέχοντος, θέατρο Ειρήνης Παπά. Τώρα θα μου πεις, «σιγά να μην τρέχω στους μαφιόζους. Επίδαυρο θα πάω, να δω Λυσιστράτη, να με δούνε κιόλας, άσε που έχει κι επώνυμους και μοντέλα στην εξέδρα». Ναι, ναι, ξέρω. Στην εξέδρα των επισήμων.

Τα λέμε για λίγες μέρες ακόμη από δω χάμω. Καλά να περάσετε όλοι. Όταν λέμε όλοι, εννοούμε όλοι. Οι πάντες όλοι.

149 σχόλια:

 1. Μαθαίνοντας ότι είναι υπό σύσταση ΧΕΣΤΑ ΑΝΤΙΓΚΟΥΡΟΥ και ως ΓΚΟΥ-ΡΟΥ-ΔΕ-ΣΤΕ-ΡΟ-Σ πρώτο υποψήφιο Θ-Υ-Μ-Α (το πιάσατε το υπονοούμενο έτσι;) να πω ότι "τέτοια περιστατικά είναι καταδικασυέα και απο μένα".

  Δεν έχω πρόβλημα να θεωρήσω καταδικαστέο και το απάνθρωπο haircut στο κεφάλι του αφεντικού, να ευχηθώ σε ΟΛΟΥΣ γκουρούδες και αντιγκουρούδες ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ και σε όλους τους πανίβλακες νεοέλληνες ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ να βάλουν λίγο ΜΥΑΛΟ (απο το καλό, όχι απο το άλλο...)

  Βαρέθηκα, πάω για αυτοbanαρισμα μεχρι νεοτέρας...
  Κ-Α-Λ-Ο Κ-Α-Λ-Ο-Κ-Α-Ι-Ρ-Ι
  ΓΚΟΥ ΡΟΥ Δ ΕΕΕΕΕ ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Με το δείκτη ακόμα πράσινο: Καλό καλοκαίρι και από τον τιτανομεγιστοτεράστιο αρχι συντάκτη. άντε να κάνουμε κανένα μπάνιο μπας και ξελαμπικάρει το μυαλό...

  Γεια σας Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Κάτσε ντε, μη φεύγεις ακόμη. Έχω και μύγδαλα. Σε λίγες μέρες είπαμε. Τ'ωρα που κοντεύεις να πάρεις θέση συντάκτη θα φύγεις ; Εμ, δεν χτίζονται έτσι οι καρριέρες αδελφέ μου. Πρέπει να βρέξεις κώλο για να φας ψάρια.

  Και τώρα που είπα "ψάρια", ρε συ, μεγάλο πράγμα ο Τύπος τελικά. Αληθινή δύναμη. Όταν είσαι Τύπος, ακόμη κι αν δεν είσαι υπογραμμός, μπορείς στην αρθρογραφία σου να υποστηρίξεις σχεδόν ο,τιδήποτε και να μην καταλάβει κανείς ότι γράφεις φούμαρα, αρκεί να υπογράφεις ως Τύπος. Τσιμπάνε αμέσως. Κι όχι μόνο τσιμπάνε, αλλά και να προσπαθείς εσύ να τα τραβήξεις απ' τ' αγκίστρι, αυτά εκεί, κολλημένα. Άσε σου λέω, μεγάλη δύναμη ο Τύπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αφεντικό εμείς πότε θα γίνουμε ΤΥΠΟΣ??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Να κι άλλος βιαστικός. -Μα καλά, δεν διαβάζετε καθόλου τα φλογερά μου άρθρα ; Αφού γράφω στο τέλος ότι "τα λέμε για λίγες μέρες ακόμη από δω χάμω".

  Άλλος ένας να βγεί να χαιρετήσει από τώρα, το κατεβάζω το μπλογκ.
  Δεν είστε άνθρωποι εσείς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Δεν ξέρω Ζάχμουρ, αλλά πρέπει να γίνουμε Τύπος επειγόντως. Σκεφτείτε ιδέες, πώς θα γίνουμε Τύπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Νέο ἐργο;;;; Χαχαχα...πάλι καλά πού δέν εἷπες 2 ἔργα!!!! Χαχαχα...

  Αὐτές οἱ κατά καιρούς νέες ἀπόψεις στό ἀρχαῖο δράμα μήπως, ἀνάμεσα σέ ἄλλα, συμβολίζουν καί ἕνα γενικώτερο κακό, ὑπαρκτό πλέον ὅλο καί περισσότερο καί στόν χῶρο τῆς τέχνης, δηλαδή τήν ἧττα τοῦ λόγου ἔναντι τῆς εἰκόνας;

  Δέν εἷμαι καί πολύ τοῦ θεάτρου, ἀλλά ἐκνευρίζομαι τά μάλα, ἐδῶ καί χρόνια παρακολουθώντας παλιά τραγούδια, ρεμπέτικα, λαϊκά, ρετρό τῆς παλιᾶς Ἀθήνας νά ξαναγράφονται σέ σύγχρονους λέει ρυθμούς χιπ-χοπ, ράπ, χούλα χούπ, παραλλαγές ὅπου κυριαρχεῖ ὁ ἠλεκτρονικός ἧχος. Θές ρέ φίλε νά γράψεις ράπ, χιπ χοπ, χάουζ καί ὅτι ἄλλη παπαριά γουστάρεις. Κάτσε γράψε κάτι δικό σου. Ἄν εἷσαι ὅμως ἄσφαιρος μήν τό παίζεις δημιουργός καί καπηλεύεσαι δημιουργίες ἄλλων, κοτσάρεις καί τό ὀνοματάκι σου καί περνιέσαι γιά καλλιτέχνης, συνθέτης. Δέν γουστάρω νά ἀκούω τήν "Συννεφιασμένη Κυριακή" σέ χιπ χοπ γαμῶτο μου. Διασκευή λέει καί πράσινα ἄλογα.

  Ἀκόμα καί σέ δημοτικά ἔχει συμβεῖ, δυστυχῶς εἷχε τραγουδήσει τέτοιες ἀπόπειρες, τοῦ συμπαθοῦς κατά τά ἄλλα Β.Παπαθανασίου νομίζω, ἡ ὑπέροχη Εἰρήνη Παππᾶ.


  Γειά σου swear!!! . Καλό καλοκαίρι σέ ὅλους!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Αντε, να ξεbanαριστώ για λίγο γιατί διάβασα κάτι για τον ΤΥΠΟ (μακρυά απο εμάς τέτοις ξεπεσμός γκουρουδεςςς).

  Διαβάστε το και εσείς στο protagon.gr, είναι ένα σχόλιο-απάντηση του Αρη Δαβαράκη και λέι τα πράγματα με το ΒΡΩΜΙΚΟ όνομά τους για την Φ-Α-Ρ-Α των λειτουργών (ουστ ρεεε) του τύπου.

  Μακρυά απο εμας γκουρουδεεεςςςςςςςςςς

  Κ-Α-Λ-Ο Κ-Α-Λ-Ο-Κ-Α-Ι-Ρ-Ι βρεεεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. καλά γιατί πάτε διακοπές όλοι σας τον Αύγουστο? είσαι σαν αυτούς που αναφέρεις παραπάνω ότι πάνε στην Επίδαυρο μαζί με τους επώνυμους :)
  μακρά ο Σεπτέμβρης ο καλύτερος μήνας για διακοπές
  τεσπα καλά να τα περνάτε όλοι σας και να προσθέσω κάτι για τον ex πρόεδρο
  όπως είχα διαβάσει σε ένα άρθρο του Πανούτσου για τον Πατέρα ,στο κολέγιο τον φώναζαν elvis (με λίγη φαντασία και αν αφαιρέσεις τα μούσια του μοιάζει)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Σπάω την σιωπή μου για να ρωτήσω κάτι τον γκουρου pay.

  Αληθεύει ότι ο συμπαθής ΛουΛουδοκυπριος που απεικονίζει την ΑΥΘΕΝΤΙΑ σου σταμάτησε να pay;

  Κοινώς είναι Σ-Τ-Ε-Γ-Ν-Ο-Σ απο μπικικίνια όπως οι παραθεριστές του Αυγούστου το φθινόπωρο;

  ΠΡΟ-ΣΕ-ΞΤΕ γκουρουδεεεεςςςςςςς τις φωτογραφίες σας.

  Ε-ΚΤ-ΕΙ-ΘΕ-ΣΤΕ.........................

  Και παλι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ βρεεεεεεεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Χαιρετίζω τους φίλους

  μετά μια 5ήμερη κοπάνα όπως τ΄άφησα έτσι τα βρίσκω... κάποτε είχες μετοχές και είχες κι όνειρα...τώρα έχεις μετοχές έχεις έγνοιες...μόνη διέξοδος αυτό που είπε ο συντάκτης "και με το χωροφύλαξ και με τον αστυφύλαξ"...έχω μια θεσούλα στο ΧΑΑ σορτάρω και λίγο FTSE (πληρώνοντας διπλές προμήθειες φυσικά)...έχω λίγο Solars στις ΗΠΑ παιρνω και μερικά FAZ καλού κακού...βρε μήπως να το κλείσω και να το ρίξω σε κανένα βιβλίο,κανένα στοχασμό έτσι για ξεκάρφωμα...σικέ,το ματς είναι σικέ (έξω φυσικά)...εδώ θρήνος... θρήνος
  μανιάτικος...

  ...Διαμαντή,Ζαχαρία ευχαριστώ για τις ευχές και ανταποδίδω...καλές διακοπές όποτε τις ξεκινήσετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. @gouroudestatos

  διόλου απίθανο αν έχεις διαβάσει τι είχε δηλώσει στα τέλη του 09
  θυμίζω

  1) Μπορεί το 2010 να είναι ακόμα χειρότερο από το ήδη δύσκολο 2009. Τι συμβουλεύετε τους Έλληνες στην προσωπική τους οικονομία;
  2) Θεωρείτε ότι οι κυβερνητικές παρεμβάσεις κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση; Ποιες είναι οι δικές σας προτάσεις για την αναθέρμανση της οικονομίας;
  3) Θεωρείτε λογικό το αίτημα της Ε.Ε. για πάγωμα ή -σε ένα πιο ακραίο σενάριο- ακόμη και για περικοπές στους μισθούς;

  ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗΣ (επενδυτής, επιχειρηματίας)
  «Εγώ αγοράζω μετοχές για να εκμεταλλευτώ το ράλι του 2010»


  1) Το 2010 πιστεύω ότι θα είναι μία εξαιρετική χρονιά για τις διεθνείς κεφαλαιαγορές, συμπεριλαμβανομένης και της ελληνικής. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει έντονα βραχυπρόθεσμα δημοσιονομικά προβλήματα, αλλά πιστεύω ότι θα ξεπεραστούν επιτυχώς. Εγώ ως επενδυτής προχωρώ σε μεγάλη αύξηση του ποσοστού του χαρτοφυλακίου μου σε μετοχές έως το τέλος του έτους, έτσι ώστε να εκμεταλλευτώ πλήρως το ράλι των αγορών που αναμένω το 2010.
  2) Οι κυβερνητικές παρεμβάσεις πιστεύω ότι είναι πολύ σωστές, σοβαρές, μελετημένες και θα έχουν πολύ σύντομα εξαιρετικά αποτελέσματα. Μετά την παγκόσμια κρίση το σημαντικότερο στοιχείο είναι οι διεθνείς σχέσεις και η αξιοπιστία αυτών που μας εκπροσωπούν. Και στα δύο αυτά σημεία πιστεύω ότι δεν θα μπορούσε να ήμασταν καλύτερα. Το βασικότερο στοιχείο για την αναθέρμανση της οικονομίας είναι η προσφορά χρήματος στην αγορά. Η κρίση έχει κάνει τις τράπεζες επιφυλακτικές και αντί να αυξήσουν τη ρευστότητα για να μπορέσουν να επιβιώσουν οι επιχειρήσεις, την έχουν μειώσει. Πιστεύω ότι εάν η κυβέρνηση βρει τον τρόπο ώστε να αποκτήσουν οι επιχειρήσεις αύξηση των ορίων χρηματοδότησης κατά 30% με τους όρους του 2007 έστω και με υψηλότερο κόστος, η ελληνική οικονομία θα βγει νικητής όχι μόνο εδώ αλλά και σε όλη την Ανατολική Ευρώπη.
  3) Πιστεύω ότι η μείωση ή το πάγωμα μισθών δεν είναι μονόδρομος. Είναι σημαντικό η κρίση αυτή να μας βρει όλους ενωμένους, χωρίς κοινωνικές αδικίες. Αξίζει για την Ελλάδα της ομαλότητας και της δημοκρατίας να προσπαθήσουμε να φέρουμε το οικονομικό αποτέλεσμα που θέλει η Ευρωπαϊκή Ένωση χωρίς να προβούμε σε περιορισμό των αδυνάτων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. α)
  όσον αφορά τη Photo αυτός μου μοιάζει τι να κάνω???
  β) απο την Τραπεζούνταν είναι καλέ όχι απο την μαρτυρικήν Κύπρον

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Γκουρου pay σπάω τη σιωπή μου και την ραστώνη των ΔΙΑΚΟΠΩΝ μου γιατί ξαναείδα με προσοχή την φωτογραφία σου και όντως είσαι ομορφάντρας (έχω και αδερφή ανύπαντρη ο καψερός, ποτέ δεν ξέρεις...).
  Ελπίζω απλά να μοιάζετε Μ-Ο-Ν-Ο στην φάτσα με τον τραπεζούντιο επενδυτή και όχι στα μυαλά.

  Ωστε ο γκουρουΛουΛου αγόραζε μετοχές μη χάσει το Ρ-Α-Λ-Υ ε;

  Μπου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  Τ-Ε-Λ-Ι-Κ-Α ως πανίβλακες νεοέλληνες έχετε τους επιχειρηματίες που σας αξίζουν!
  (πω πω, ξαναγέμισα πεντάστερα ο φούστης, τι ΩΡΑΙΑ που τα γράφω...)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Xαίρε Ζάρα. –Τι σημαίνει δηλαδή, που δεν είσαι και πολύ του θεάτρου ; -Σάμπως είμαι εγώ πολύ του θεάτρου ; Ή μήπως χρειάζεται να ‘μαστε «του θεάτρου» για να καταλάβουμε εάν κάποιοι μας κάνουν πλάκα, πουλώντας φούμαρα για τέχνη ; Ή μήπως νομίζεις ότι όλοι αυτοί που σκάνε μύτη Επίδαυρο νοιώθουνε τίποτα ; Μερικοί από δαύτους είναι ζώα σκέτα, γενικώς. Αλλά, βλέπεις, είναι μόδα η Επίδαυρος, τρέχουνε κι αυτοί από πίσω. Ο Ο.Ουέλς, όταν ξεκινούσε την καρριέρα του έπαιξε Μάκβεθ σ’ ένα θέατρο της Ν. Υόρκης με κοινό μόνο μαύρους και θίασο από μαύρους. Τώρα μιλάμε για άγριες εποχές. Κανονικά έπρεπε να τον είχαν τουλουμιάσει στο ξύλο, πριν καν ανέβει στη σκηνή. Ανέβηκε, έπαιξε κι έγινε χαμός. Ίσαμε μία ώρα μπιζάρισμα, ενώ ο ίδιος έλεγε ότι ήταν η καλύτερη παράσταση της ζωής του. Λοιπόν, οι μαύροι από κάτω δεν ξέρανε ούτε από θέατρο ούτε από Σαίξπηρ ούτε από τίποτα. Όμως ενστικτωδώς αναγνώρισαν τον μάστορα, κατάλαβες ; Δεν χρειάζεται να ξέρεις από θέατρο ούτε εσύ ούτε εγώ ούτε κανένας, αρκεί να ξέρει αυτός που είναι απάνω και να μην είναι σκιτζής, απατεώνας, σαλτιμπάγκος και τζάμπα επιδοτούμενος. Ας ανέβαιμε στη Νέα Υόρκη κάνας τέτοιος δικός μας, να παίξει ξέρω γω τον Αγαμέμνονα πάνω σε βέσπα και να δεις τί μαχαιριές θα του χώνανε οι νέγροι. Σα σαλάμι Ουγγαρίας θα τονε κόβανε.

  Όσο για τις διασκευές που λες, εντάξει, τί διασκευές τώρα ; Βάζουνε στο σάμπλερ τα όργανα, πετάνε κι ένα ρυθμ-μποξ από πάνω κι ακούς μετά εσύ φραγκοσυριανή σε ρέγγε και άμα είσαι πιτσιρικάς νομίζεις ότι έβγαλε κανούργιο δίσκο ο Πήτερ Τοςς.

  Ώστε έτσι Pay. Έλβις τον φώναζαν τον Πατέρα τα κολλεγιόπαιδα ; Πράγματι, φτυστός είναι, απορώ πως δεν το είχα προσέξει. Και ο Μαρινάκης, φτυστός ο Έντι Κόχραν. Πάντως ο ΛΛ μοιάζει στ’ αλήθεια με σένα, δεν ξέρω εάν στο έχουν ξαναπεί.

  Το θέμα δεν είναι μόνον ο ΛΛ. Έχει πέσει γενικό ξεπάτωμα. Δηλαδή, πείτε εσείς έναν εισηγμένο που δεν τραβάει ζόρι. Όλοι στην πίεση είναι.

  Nα ΄σαι καλά Hippy, ανταποδίδουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. "Πειραγμενες" οι στατιστικες μας ,τα "βιβλια" μας ,οι ειδησεις .....
  "πειραγμενες" κι οι παραστασεις κι οι θεατες .....

  καλες διακοπες !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ΛΕΦΤΑ δεν υπάρχουν πουλάκια μου ε;
  Δ-Ι-Α-Κ-Ο-Π-Ε-Σ όμως θα πάτε όλοι ε;

  Αχρηστοι, ανεπρόκοποι, πανίβλακες νεοέλληνες!
  Ποιόν κοροιδεύτερε ρεεεεεεε;;;;;;

  Παραθέτω τώρα εναν μικρό, πρώτο ΚΑΤΑΛΟΓΟ που δείχνει την ΚΑΤΑΝΤΙΑ όλων σας:

  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-> προδότες, κλέφτες, λαμόγια, ΚΡΕΜΑΣΜΑ στο Σύνταγμα ρε

  ΔΗΜ. ΥΠΑΛΛ-> ουστ! τεμπέληδες, διεφθαρμένα κομματόσκυλα, να απολυθείτε όλοι σας

  ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-> κρατικοδίαιτα λαμόγια, κάνετε τα κέρδη βίλες και κότερα, ουστ ρε

  ΕΛΕΥΘ. ΕΠΑΓΓ-> σιγά μη δίνετε αποδείξεις και πληρώνετε ΦΠΑ, κλέφτες, λαμόγια, να κλείσετε όλοι σας ρε

  ΙΔ. ΥΠΑΛΛ-> ζώα, υποζύγια, μαλάκες, τι κάθεστε και τους κοιτάτε ηλίθιοι να σας κλέβουν

  ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΟΙ-> κλέφτες, λαμόγια, ουστ, στην φυλακή όλοι σας

  ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ-> φασίστες, μόνο να καίτε την Αθήνα και να εμποδίζετε τουρίστες είστε, στην Μακρόνησο γρήγορα

  ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ γιατί πρέπει ΤΩΡΑ να αυτομαστιγωθείτε ΟΛΟΙ σας ηλίθιοι, πανίβλακες νεοέλληνες;

  ΓΙΑΤΙ κάπου εκεί μέσα είστε και εσείς, πόσο ΜΥΑΛΟ πρέπει να έχεις κάποιος στην κεφάλα του για να το καταλάβει;

  ΑΥ-ΤΟ-ΜΑ-ΣΤΙ-ΓΩ-ΘΕΙ-ΤΕ με την ησυχία σας ΖΩΑ, αν και λεφτά δεν υπάρχουν, φεύγω ΔΙΑΚΟΠΕΣ...............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. Κάποτε νεολαίοι λέγαμε το εξής σαχλό ανέκδοτο:

  Κάποιος,χαμένος στην έρημο,περπατάει ταλαιπωρημένος όταν ξαφνικά τρώει ένα χαστούκι και πέφτει κάτω...ξαφνιασμένος κοιτά ολόγυρα ...τίποτα...τριγύρω ούτε ψυχή... σηκώνεται συνεχίζει αλλά μετά από λίγο το ίδιο...νέα σφαλιάρα,νέα πτώση,τριγύρω τίποτα...τι διάολο ήταν ??????

  Ηταν η μοναξιά του που τον έδερνε...Παγώσατε έτσι ?

  Σε ελεύθερη παράφραση τώρα ...περπατά ο φουκαράς ο νεοέλληνας,ψάχνεται σε ποιά κατηγορία από τις παραπάνω ανήκει, όταν νιώθει τις ψιχάλες στο πρόσωπο...κοιτάζει γύρω λιακάδα...τι ήταν ?

  Ηταν ο sinidisidesteros που τον έφτυνε...

  Καλές διακοπές φιλαράκο κι όπως είπε κι ο ποιητής "πολλά δεν θέλει ο άνθρωπος για νά΄ναι ευτυχισμένος...λίγο ψωμί,λίγο κρασί,Χριστούγεννα και Ανάσταση"

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Ναι ναι , τώρα πάτε και διακοπες. Μας εξαφανίσατε καλά καλά τους Χαμογελαστούς και τώρα μας φεύγετε. Και απο που θα παίρνουμε εμείς τάση, βρεεεεεεεεε? Απο την ΑΝΑΠΟΔΗ έτσιιιιιι?

  Ά μάγκες!!
  Πείτε σε εκείνον τον Ζουλού και τον τεράστιο kostoklani να αφήσουν ήσυχη την αρχηγό των ηλεκτρογκουρούδων. Μην την χάσουμε και αυτή, βρεεεεεεεεεεε - ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.
  Γιατί έτσι είναι μάγκες. ΑΥΤΗ ΟΛΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ και ΕΜΕΙΣ ΟΛΟ ΧΑΝΟΥΜΕ, που ΠΑΝΤΑ την ΚΟΝΤΡΑΡΟΥΜΕ.

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςς όλα στο πιάτο σας τα έδωσα πάλι. Μέχρι και τον πάτο της ΕΥΡΩΒ σας έδωσα απο τον frapeziti στις 07/06/2010 και 08:34.

  http://frapezitis.wordpress.com/2010/06/07/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B2-070610-flash-report/#comments

  Αμ τι με περάσατε για κανένα Ηλεκτρολόγο που ΠΑΝΤΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ?
  Εμείς Χάνουμε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

  Πληροφορίες που λένε πως γνωρίζω τι χρώματος βρακί προτιμά να φορά ο Σπύρος σας διαβεβαιώ πως ΔΕΝ είναι αληθινές.

  ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ απο κάθε ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟ και πάσης φύσεως ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟ-ΓΚΟΥΡΟΥ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. Τάκαρε, ποιοι είναι ηλεκτρογκουρουδές; Αν είναι να με βοηθήσουν, στο σκεπτόμενος ανάποδα ή προσπαθώντας να αποφύγω αυτά που κάνουν, να γίνω Κολοσσός, τότε σε παρακαλώ δώσε τον σύνδεσμο. Πάλι κανένας δεν απάντησε που μπορώ να βρω τον Χάρο.

  Hippy, πρώτα χρόνια καλά και μετά πολλά!

  Swear, ελπίζω να είμαι δεκτός στο καινούργιο σου σπίτι. Καλά να περνάς!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Δεν θα είμαστε με τα καλά μας. Κάποιοι ψάχνουν να βρουν τον Χάρο!!!!!!!!!!
  Βρε δεν πάτε καλά. Ουστ - ουστ - φτου - φτου.

  Μα καλά κύριε Νεοσσέ, νομίζετε πως υπάρχει έστω και ένας που μπορεί να σας πει που θα βρείτε τον Χάρο? Βρε τι τραβάμε, με εσάς όλους τους γκουρούδες, Νεοσσούς, Άμπαλους και πάσης φύσεως ΑΣΦΑΙΡΟΥΣ ΦΙΤΣΟΥΛΕΟΥΣ.

  Τώρα για το άλλο που λέτε. Σιγά μην βρείτε τους ηλεκτρογκουρούδες και μάθετε να σκέφτεστε. Αυτοί δεν σκέφτονται βρεεεεεεεε, οπότε είναι αδύνατο να μάθετε να σκέφτεστε διαβάζοντας τους.
  Τώρα για το ποιος είναι ο αρχηγός τους, ούτε αυτό θα σας το γράψω. Aν θέλετε να γίνετε κάποτε Κολοσσός θα πρέπει κάποια πράγματα να τα ανακαλύπτετε ΜΟΝΟΣ ΣΑΣ και όχι να ψάχνετε - Θεε και Κύριε - ΤΟΝ ΧΑΡΟ.

  Πάρτε και ένα τραγουδάκι κύριε Νεοσσέ.
  Σπέσιαλ αφιερωμένο σε εσάς.

  http://www.youtube.com/watch?v=_pImOOZuMl8&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Γκουρούδεςςςςςςςςςςς έτσι και περάσει ο SP το 1110 φυλάξτε τους ποπούς σαςςςςςςςςςςςςςςςςςς.
  Θα βγει και η Αμερικάνικη γκουρουδιά μου, που την έχω δώσει στα μουλωχτά, όταν οι ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟΙ συνδρομητικοί έβλεπαν επιταχύνσεις. Μετά δεν έβλεπαν επιταχύνσεις, αλλά γερές καραπτώσεις κατά Οκτώβρη μεριά.
  Βρε ποιους πάτε και πληρώνετε???? Οι τύποι γράφουν τις ίδιες παπαριές τα τελευταία 4 χρόνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Ωραίος, ο Σερ Τάκαρος. Είμαι άνθρωπος και ως τέτοιος ψάχνω σύντομα μονοπάτια. Πολλές φορές όταν ψάχνεις κάτι μόνος σου περνάει ο χρόνος και έχει την κακή ιδιότητα να μη γυρίζει πίσω. Γι'αυτό ζήτησα να μου το πεις. Από'κει και πέρα ο εκάστοτε άνθρωπος, δάσκαλος, γονέας και κ.τ.λ κρίνει αν θα δώσει έτοιμο φαγητό στο παιδί, φίλο η εχθρό του. Η απόφαση σου ήταν να μην δώσεις - απολύτως κατανοητό. Εξ'άλλου είχες δηλώσει δεν μοιράζομαι λεφτά και γνώσεις. Σε σέβομαι για την ειλικρίνεια σου. Απλώς πάντοτε προσπαθώ να σε πετύχω σε στιγμή χαλάρωσης μπας και σου ξεφύγει κάτι. Προς το παρόν δεν τα κατάφερα. Δεν πειράζει, υγεία να'χουμε. Ο Χάρος σε πολλές περιπτώσεις είναι φίλος μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. Καλώς σας βρίσκω. Ειδικά τον κύριο Τάκη, σε μεγάλη φόρμα.
  Εγώ, όπως σας είπα παίδες, εντός του εύρους των μονάδων που προανέφερα δεν κάνω κινήσεις, χώρια που βαριέμαι κιόλας. Δηλαδή, εάν δεν δω ΤΟ συγκλονιστικό, δεν κουνάω βλέφαρο. Καλά είμαι εκεί που είμαι και πλεονέχτης δεν υπήρξα ποτέ, τουναντίον μάλιστα, ολιγαρκής και λιτοδίαιτος.

  Ευγενάστατε Νεοσσέ, φυσικά και είσαι ευπρόσδεκτος στο νέο μου σπίτι. Το σπίτι μου σπίτι σου, αρκεί να μην ανεβάζεις τα πόδια στο τραπέζι, κάτι που απεχθάνομαι και μάλιστα κατά το Ισλάμ θεωρείται εσχάτη προσβολή.

  Ρωτάτε πολλοί για τον Χάρο. Ο Χάρος, εξ όσων αντιλαμβάνομαι, θα βρίσκεται εκεί που θα βρίσκομαι κι εγώ. Στο ίδιο μέρος θα βρίσκονται κι άλλοι διάσημοι γκουρούδες, που μελλοντικά θα γίνουν ακόμη διασημότεροι. Παράλληλα, θα δοθούν ευκαιρίες σε εκκολαπτόμενους γκουρούδες όπως ο Νεοσσός να ξεδιπλώσουν το αναμφισβήτητο ταλέντο τους.

  Μέχρι τότε, ψάχνουμε μάταια τη θεραπεία για το καλοκαιρινό blues

  Πάρτε κι άλλο ένα τραγουδάκι κύριε Νεοσσέ.
  Σπέσιαλ αφιερωμένο σε εσάς.

  http://www.youtube.com/watch?v=YiMPDoC6gyU&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Κύριε Νεοσσέ, έτοιμο φαγητό στον εχθρό μας, ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ. Μερικές φορές δεν δίνουμε και στα παιδιά μας.

  Για τους ηλεκτρολογκουρούδες δεν μπορώ να σας πω. Τους πήραν χαμπάρι αρκετοί και τους ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ. Από ότι βλέπω τώρα δέχεται επιθέσεις και η αρχηγός τους ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ - ελάτε τώρα που δεν καταλαβαίνετε για ποια μιλάμε??. Πολύ φοβάμαι ότι και αυτή θα εξαφανιστεί - αν και είναι ΣΕ ΑΛΛΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ - πως λέμε, UFO.
  Με πιάνετε??

  ΚΑΝΟΝΑΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΣ
  Τους αντιδείκτες μας ποτέ δεν τους ''δίνουμε'', ειδικά αν είναι ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ και κινδυνεύουμε να τους χάσουμε. Τους χαιδεύουμε το κεφαλάκι στοργικά και τους λέμε πολλάααααααααααα ΜΠΡΑΒΟ, όταν έχουν την μια σωστή πρόβλεψη στις 100.
  Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι να διαβάζετε κλεφτικο και frapeziti, αν θέλετε να μάθετε να σκέφτεστε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Swear, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω, αλλά διαβάζοντας ότι στο καινούργιο σπίτι θα είναι πολλές εξέχουσες προσωπικότητες μου ήρθε στο μυαλό αυτό το τραγούδι http://www.youtube.com/watch?v=KtBtowlwQNs&feature=related Γιατί αυτό, τι να σου πω. Αφιερωμένο, Swear. Σερ Τάκαρε δεν μου έρχεται κάτι αυθόρμητο για να το αφιερώσω σε σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Άντε άντε σας αφήνω τώρα μόρτες.
  Πάω να μελετήσω Explorations ASE end of day
  πας θα κάνουμε βρεεεεεεεεε τις αυριανές μας πράξεις?

  http://www.youtube.com/watch?v=vwjPpgqjZMA&feature=related

  Θα μας την πέσουν τα ΑΤΙΑ, ντεεεεεεεεεεεεεεεε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Βγαίνω από την αγκαλιά της ΘΑ-ΛΑ-ΣΣ-ΑΣ για λίγο ΜΟΝΟ για να προειδοποιήσω:

  Πριν λίγο στο γκαλακτικαλ άνοιξε θεμα ο Κ. ο Αναποδος

  Ελατε να γίνουμε ταυροι - ελάτε να βγάλουμε λεφτά.

  Το έγραψα και Α-ΜΑ-ΡΤ-Ι-Α ουκ έχω......

  Στην ΘΑ-ΛΑ-ΣΣ-Α και πάλι ΓΡΗΓΟΡΑ............

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Ναι αλλά η αρχηγός των γκουρουηλεκτρολόγων έκλεισε τα φανταστικά long της Α΄και Β΄κεφαλαίου.
  Η αγορά θα κάνει ότι κάνει ΠΑΝΤΑ. Θα τους ξεβράσει όλους αυτούς - που ΠΑΝΤΑ κερδίζουν έτσιιιιιιιι? - και δεν θα τους αφήσει βρακί για βρακί.

  Τον Κώστα τον ξεβράκωτο δεν τον φοβάμαι. Αυτός πάντα κερδίζει. Έχει εφεύρει τρόπους να παίζει και Long και short ταυτόχρονα και να κερδίζει από όλα. Ορίστε είχε και long ΦΡΑΠΕΖΙΚΑ συμβόλαια ο παικταράς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. Eίναι αλήθεια πως ο Κώστας είναι κάπως Ανάποδος. Μόλις σήκωσε το ποστ, αμέσως γύρισε ο δείκτης. Εντάξει, πλάκα κάνουμε, δεν είναι σωστό να κρίνουμε ανά δευτερόλεπτο και μακάρι δηλαδή να δικαιωθεί ο άνθρωπος, να ξεπεράσουμε και τις 1934 μ., ώστε να με ενημερώσετε τηλεφωνικά, να λάβω τα μέτρα μου. Ωστόσο, φοβάμαι πλέον σοβαρά μήπως χτυπήσει το τηλέφωνο για να μου αναγγείλετε τα μαντάτα της διάσπασης των 1176.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Ορίστε τί μου κάνατε τώρα. Ενώ είχα πεί δεν ξανασχολούμαι καθόλου με ΧΑ και χαρτοφυλάκια μέχρι τις 20 Αυγούστου, μου ανάψατε φωτιές. Long o ένας, short η άλλη, μπερδεύτηκα άσχημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. Στὸ προηγούμενο μου σχόλιο περὶ δημιουργῶν , διασκευῶν κ.λπ. νοιώθω τήν ὑποχρέωση νὰ συμπληρώσω κάτι, ὥστε νὰ ἀποφευχθοῦν τυχὸν παρανοήσεις. Ἡ περίπτωση τοῦ Μάνου Χατζιδάκη, προφανῶς καὶ δὲν συμπεριλαμβάνεται. Διότι ἡ παρέμβαση στὸ ρεμπέτικο συνδύαζε τὴν μουσικὴ ἰδιοφυία τοῦ Μάνου μὲ τὴν ροὴ συναισθήματος, ἡ ὁποία ἐξ’ ἄλλου διέτρεχε ὅλο τὸ ἔργο του. Ὁ Μάνος μὲ τὶς διασκευὲς ποὺ ἔκανε ἔβγαλε τὸ ρεμπέτικο ἀπὸ τὴν ἀφάνεια, συνέβαλε στὴν ἀπαλλαγή του ἀπὸ τὴν κακοπιστία καὶ τὴν προκατάληψη μὲ τὶς ὁποῖες τὸ εἶχαν μέχρι τότε φορτώσει. Ἤδη γνωστὸς καὶ καταξιωμένος δὲν ἐπωφελήθηκε. Ἀντίθετα οἱ σημερινὲς παρεμβάσεις σὲ παλιὲς μουσικὲς δημιουργίες ( ρεμπέτικα καὶ ὄχι μόνο), δὲν ἔχουν σκοπὸ νὰ ἀναδείξουν τὸ ὅποιο μουσικὸ εἶδος. Περισσότερο, σκοπὸς τοῦ ἑκάστοτε ἀτάλαντου «δημιουργοῦ», μέσω τῆς τάχα μου «νέας ἄποψης» γιὰ τὴν μουσική, εἶναι νὰ προβληθεῖ ὁ ἴδιος χρησιμοποιώντας καὶ ἀλλοιώνοντας ( «Φραγκοσυριανὴ» σὲ στὺλ χάουζ μπλιάχχχχ), τὸ ἤδη ἀναγνωρισμένο ἔργο παλιῶν.

  Μιά καί μιλήσαμε γιά θέατρο, ρίχνω μιά ἰδέα γιά ὅποιον ἐκλεκτικό γουστάρει. Εἷδα κάτι ἀφίσες στούς δρόμους, γιά τόν "Θάνατο τοῦ ἐμποράκου", Κυριακή 25 Ἰουλίου στό Δημοτικό Θέατρο Παπάγου. Θύμιος Καρακατσάνης. ΕΓΓΥΗΣΗ!!!

  Ξανά, μανά καλό καλοκαίρι ( φράση μέ εὐρύτερο περιεχόμενο διότι δέν σημαίνει ἀπαραίτητα καί διακοπές:))).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Τελικώς ο κύριος Γκουρουδέστερος δικαιούται να ελπίζει να γίνει ο ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.
  Πήρε χαμπάρι ΑΜΕΣΑ, ατάκα και επί τόπου τον Κώστα τον ξεβράκωτο.

  ΓΚΟΥΡΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ gouroudesteros


  Τώρα πρέπει να περιμένουμε να βγεί η αρχηγός γκουρουδοηλεκτρολόγος ξανά στο φανταστικό short και να αρχίσει να σορτάρει και ο άλλος ντεεεεεε, που την έχει δει Σόρρος και μας ανακοινώνει κάθε τρεις και λίγο ότι το πτωτικό δεν έχει τελειώσει και μας λέει πότε βγαίνει σορτ και πότε λονγκ, λες και θέλουμε να μάθουμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. ΕΡΑΝΟΣ ΑΓΑΠΗΣ

  Nα περάσουμε κι ένα φιλανθρωπικό μήνυμα, όπως ζητούν πολλοί φίλοι :
  Ένα συνάνθρωπός μας βρίσκεται αυτή τη στιγμή που μιλάμε σε μεγάλη ανάγκη. Όσοι έχουν την οικονομική δυνατότητα, ας εισφέρουν τον οβολό τους, μέρες που είναι.

  Ο κύριος Γιάννης Αγγέλου χρειάζεται επειγόντως τετρακόσιες χιλιάδες ευρώ, ειδάλλως θα στερηθεί την ελευθερία του. Ο Γιάννης, ένας απλός καθημερινός άνθρωπος, υπάλληλος της Βουλής και θύμα των περιστάσεων (όπως όλοι μας άλλωστε) καλείται αιφνιδίως να καταβάλει το ιλιγγιώδες ποσόν των 400.000 ευρώ, ως εγγύηση για την ελευθερία του. Ο Γιάννης δεν διαθέτει αυτό το ποσό. Ο Γιάννης δεν έχει φίλους. Κι αν έχει, είναι φτωχαδάκια και δεν μπορούνε να βάλουνε πλάτη.
  Εάν δεν δώσει τα χρήματα, θα τον χώσουν στο κελί 33 μέσα στον Κορυδαλλό.

  Σ’ αυτό το σημείο φτάσαμε κύριοι, να αποτιμάται η ελευθερία μας σε χρήμα. Και του Γιάννη του έρχεται κομμάτι ακριβή, για να πούμε την αλήθεια. . Αίσχος, λέγω. Όπως έχουν τα πράγματα, η ελευθερία του Γιάννη εξαρτάται από τη δική μας ανθρωπιά.

  Βάζω πρώτος το χέρι στην τσέπη, δίνοντας το πρώτο ευρώ κι ελπίζω ν’ ακολουθήσουν το παράδειγμα και οι υπόλοιποι. Να τα πετάτε σε μετοχές ξέρετε, να τα τρώτε με γκόμενες ξέρετε, να βοηθήσετε έναν καλό χριστιανό δεν ξέρετε ;

  Εμπρός, ξηλωθείτε. Ο Γιάννης σας κοιτάζει στα μάτια, σαν κουτάβι μπασσέ που έχασε το κόκκαλό του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 35. Πράγματι, αὐτό τό κοίταγμα, αὐτή ἡ ποικίλων ἀποχρώσεων ματιά, αὐτό τό παραπονιάρικο, ὑγρό καί ἀδιόρατα λάγνο βλέμμα, μέ ἔριξε. Θά δώσω καί ἐγώ τόν ὀβολό μου, ὄχι τόσο γιά νά μήν τόν μπουζουριάσουνε, ἀλλά γιά νά πάρει τά μάτια του ἀπό πάνω μου. Μέ ἔχει κάνει κομμάτια...

  Ἀπό τήν ἐφορία ἐκπίπτει, ἤ θά μοῦ ζητήσουν πόθεν ἔσχες;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 36. Όσοι νομίζετε ότι είστε μάγκες και σορτάρετε - να φυλάγεστε. Σας έχω προειδοποιήσει έτσιιιιιιιιιι?

  1680-1700 το μαγικό νούμερο για Ελλάδα. Έτσι και το ξεπεράσουμε, θα κουνήσουμε μαντήλι.
  SP500 πλώρη για 1250. Άντε και πολύ αργήσαμε, ντεεεεεεεεεεεεεε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 37. Ωραία, πέρασαν το πρώτο τεστ, όπως ήταν αναμενόμενο. Ας ανεβούμε επίπεδο, περνώντας σε κάτι πιο δύσκολο :

  Θέμα Δεύτερο –Εκφώνηση :
  -Μετά την ανακοίνωση του πραγματικού αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων, σε συνδυασμό με την σύγχρονη ανακοίνωση της διεύρυνσης του ελλείμματος, επικρατεί όπως είναι φυσικό, ένας μικροπανικός. Την επομένη ακριβώς, ένας εξαγριωμένος όχλος, αποτελούμενος από μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μικροκαταθέτες, σκάει μύτη ταυτοχρόνως στα γκισέ σας, ζητώντας να αναλάβει το σύνολο των οικονομιών του.

  Με βάση το υποθετικό αυτό σενάριο, ερωτάσθε :
  α) -Οι θωρακισμένες πόρτες των υποκαταστημάτων σας διαθέτουν επαρκή αντοχή σε απανωτές κρούσεις με πολιορκητικό κριό ρωμαϊκού τύπου ?
  β) –Πόσες εξόδους κινδύνου διαθέτετε ανά υποκατάστημα και πόσες απ’ αυτές είναι μυστικές, άγουσες σε παρακείμενο υπόνομο ?
  γ) –Έχετε φροντίσει τελευταία για τον εξοπλισμό των υπηρεσιών σας security με αντιαρματικούς πυραύλους RPG-7 ?
  δ) –Έχετε μεριμνήσει για την ύπαρξη ελικοπτέρου διαφυγής στην ταράτσα των κτιρίων σας ?
  ε) Τι μέτρα έχετε λάβει για τον εφοδιασμό του βεστιαρίου σας με στολές μεταμφιέσεως, προκειμένου να διευκολυνθεί η αποχώρηση του διευθυντικού προσωπικού ?

  Έχετε δύο ώρες για να απαντήσετε.
  Μη μιλάτε μεταξύ σας.
  Όποια Τράπεζα συλληφθεί να αντιγράφει, της αφαιρείται η κόλλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 38. Στα πολύυυυυυυυυ υπόψιν η ΑΤΕ.
  Στενή παρακολούθηση. Όταν δείτε τους προβατέμπορους απελπισμένα να την ξεπουλάνε, ΟΡΜΑΜΕ.
  Μπορεί να έχετε και την τύχη να σας δώσω το σύνθημα, όταν θα έρθει η ώρα.
  ΘΑ ΔΟΥΜΕ!!

  Τάκης Μορφονιός αλάνι απο τα λίγα. Ουσιώδης και ουχί πολυλογάς - άσφαιρος φίτσουλας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 39. Μετά το ΣΥ-ΓΚΛ-Ο-ΝΙ-ΣΤΙ-ΚΟ κάλεσμα αγάπης θα συμμετάσχω κι Ε-Γ-Ω.
  Και με τριψήφιο νούμερο.

  Ο-Χ-Ι δεν είμαι ψυχοπονιάρης ούτε λυπάμαι τον φτωχό Γιαννάκη, ας πρόσεχε τις παρέες του.

  Ο-Μ-Ω-Σ στο κελί 33 εχει βολευτει εδώ και κάτι μήνες ένα ΚΑ-ΡΝ-ΤΑ-ΣΙ, συνεργάτης μου απο παλιά και δεν θα επιτρέψω σε ΚΑ-ΝΕ-ΝΑ-Ν, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται να τον ξεσπιτώσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 40. -Τριψήφιο νούμερο, ε ?

  -Σα να λέμε 1,05 ευρώ ?

  Χουβαρδά μου εσύ, κιμπάρη μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 41. Το 13 είναι πιο ευάερο ντεεεεεεεε

  http://www.youtube.com/watch?v=NWK7lIQBJm4&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 42. Α-ΠΑ-ΝΤ-Ω με πράξεις στις αισχρές συκοφαντίες, ήδη έδωσα εντολή στον χρηματιστή μου στο New York να ρευστοποιήσει 1 (ολογράφως μία) μετοχή της citi στην τιμή των 4,04$.
  Ετσι έμεινα και εκεί Α-ΧΑ-ΡΤ-ΟΣ.

  Δεσμεύομαι ότι Ο-Λ-Ο το ποσό αυτό θα το καταθέσω για τον Γιάννη.

  Και καταγγέλω το ΛΑ-ΜΟ-ΓΙ-Ο δεσμοφύλακα που πήρε φακελάκι με την υπόσχεση να βάλει το ΚΑ-ΡΝ-ΤΑ-ΣΙ μου στο πιο ευάερο κελί.

  ΦΕΡΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 43. Καλά έκανες και πούλησες τη Citi. Τα χρήματα δεν βγαίνουν στα χρηματιστήρια από τους κολλημένους.
  Αυτοί (στο μεγαλύτερο τους ποσοστό) πληρώνουν. Κάλή ώρα εσύ, που πληρώνεις για τον Γιάννη.

  Ο Κοστοκλάνι (αλήθεια, που χάθηκε αυτή η ψυχή ;) ζούσε σε μια άλλη εποχή. Οι αγορές "αγαπούν" αυτούς που ελίσσονται. Μάθε να ελίσσεσαι σαν το φίδι. Έλα να βγάλουμε χρήμα και τον Γιάννη από τη φυλακή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 44. Τρομάρα μου. Έλα να βγάλουμε το χρήμα απο την τσέπη μας να το πασάρουμε σε άλλους.

  Να χαρώ εγώ γκουρούδεςςςςςςςςςς.
  μα καλά το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχουν για φυλαχτό ή έχουν φύλακα άγγελο τον ??????????

  http://2.bp.blogspot.com/_xaAj7MlgVD4/SVo4NAdh8dI/AAAAAAAAANw/2Vk0CSh3S00/s400/MitsotakisXroniaPolla.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 45. να πείτε αυτουνού του kostoklani , ότι είναι άτακτο παιδάκι.
  Που είναι τα σημερινά Explorations ASE end of day??

  Θα μου την εξαφανίσετε και αυτήν την γκουρού βρε αχάριστοι. Δεν φτάνει που σας δίνει την τάση - απο την ΑΝΑΠΟΔΗ έτσιιιιι? ήθελε ο kostoklani να την βάλει να του μαγειρεύει κιόλας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 46. Χαλαρώστε βρεεεεεεε. Χαίδεψτε τους το κεφαλάκι. Γράψτε τους ότι είναι τεράστιοι και πολύυυυυυυυυυυ σημαντικοί.
  ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΧΑΣΟΥΜΕ ντεεεεεεεεεεεεε!!

  Αμ ο άλλος ο Ζουλού. Εκείιιιιιιιι. Δίχως ανάσα την έχει. Μα τι κολιτσίδας είναι αυτός βρε παιδάκι μου. Δεν φτάνει που τον στέλνει ταμείο - απο την ΑΝΑΠΟΔΗ έτσιιιιι? - εκεί αυτός να ρίχνει τα ξεβρακώματα.
  ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ!

  Κύριε Ζουλού θα σου μαγειρεύω εγώ, φτάνει να μην της πολυκολλάς.
  It's a deal!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 47. Επειδή θα βγουν - ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ - όλοι οι πανίβλακες μαιντανοί και θα αρχίσουν να πετούν τις κοτσάνες τους, περί δήθεν τζούφιων stress tests και τέτοιες σαχλαμάρες, σας εφιστώ την προσοχή ότι μια χαρά τα βγάλαν τα τεστάκια. Ότι άλλο γράψουν οι πανίβλακες του Internet, δεν είναι τίποτα περισσότερο απο τα ίδια τα ίδια και τα ίδια.

  Αν τα βγάζαν άσχημα, πάλι θα μίλαγαν για στημένα. Αν τα βγάλουν καλά πάλι στημένα.
  Τις ίδιες παπαριές τις γράφουν επί μονίμου βάσεως - τους κατατρέχει το σύστημα και μπλά μπλά μπλά. Ανάθεμα αν ξέρουν να διαβάζουν και Αν μπορούν να αντιληφθούν τι σημαίνει Δείκτης βασικών ιδίων κεφαλαίων (tier1) σε Δυσμενές σενάριο
  Tαχυδρομικό Ταμιευτήριο 10,10
  Alpha Bank 08,22
  Eurobank 08,17
  Τράπεζα Κύπρου 08,00
  Εθνική Τράπεζα 07,40
  Marfin 07,10
  Πειραιώς 06,00
  ΑΤΕ 04,36

  Όσα δεν φτάνει η αλεπού, τι τα κάνει βρεεεεεεεε?

  Κύριε Swear μην ξεχάσετε να μελετήσετε το stress test Μορφονιού - στο email σας ντεεεεε.

  Άντε μάγκες, τώρα που έγιανα απο την ίωση, θα κάνετε μαύρα μάτια να με δείτε.

  Άντε γειά βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 48. Πάει το Κλέφτικο πάει και το τρωκτικό(αυτό για πάντα) :)
  τεσπα για ψυχοθεραπεία προτείνω τα σχόλια στο άρθρο της Βαγιάνη για τον Γκιόλια
  http://www.protagon.gr/Default.aspx?tabid=70&smid=382&ArticleID=3225&reftab=37&t=Ένας-από-μας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 49. Διαβάζω κάτι άλλους μόλις τώρα. Αρχίσαν τα κουρέματα. Άντε βρε γίδια που θέλετε πάλι να σας κουρέψουν. Τέληδες Σαβάλες σας κατάντησαν.
  Βρε όσα και να γράφετε, οι frapezites θα σας κουρέψουν γουλίιιιιιιιιι, μέχρι και τα Π@Π@ΡΙ@ θα σας κουρέψουν. Γιαυτό πάψτε να γράφετε βλακείες, σαν τον άλλον τον Γιούλ Μπρίνερ που όλοοοοοοοοο αγόραζε χρυσό, όλο περιμένει το κράχχχχχχχχχ της χιλιετίας και μας διαφημίζει απο πέρσι, ο καψερός, την Μπέλα. Του ρίξαν ένα κούρεμα 50% στην ΜΠΕΛΛΑ και του έμεινε το Μπεεεεεεεεεεεε δίχως το λα.

  Αν δεν ξέρετε σε ποιον Γιούλ Μπρίνερ αναφέρομαι τότε να ρωτήσετε την χαρτορίχτρα του.

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςς φυλάξτε τους ποπούς σας απο τους frapezites, είναι ξαναμμένοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 50. φίλε pay, μπῆκα καί διάβασα τό "ἄρθρο" της. Τά σχόλια πάρα πολλά τά ξεπέρασα πρός τό παρόν.Τήν ἔχω ἀπό παλιότερα στό μάτι τήν κυρία. Ἡ "δημοσιογραφία" τοῦ Γκιόλια δέν μοῦ ἄρεσε, ἀλλά ἔχει καί σημασία ποιός καί μέ ποιόν τρόπο τοῦ κάνει κριτική. Τῆς ἔγραψα μιά ἀπάντηση, νά δῶ ἄν θά τήν ἐγκρίνουνε πρός δημοσίευση...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 51. εντάξει οι πρωτοκλασάτοι δημοσιογράφοι είναι αλλού
  θυμάμαι ότι είχα στείλει στον γιαννακίδη το άρθρο -διαμάντι του swear για τον θρύλο ,ακόμα απάντηση περιμένω
  φυσικά για να γράψει τέτοιο παρόμοιο άρθρο ο κάθε γιαννακίδης θέλει πολλά καρβέλια ακόμα
  θυμίζω το άρθρο του swear
  http://alibaba-swear-us.blogspot.com/2009/05/blog-post_04.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 52. χαρος εδω,με ζητησε κανεις ???? ουχαχαχαχα...
  καλες διακοπες σε ολους,προσεχως (τελη αυγουστου) στο νεο σπιτι η κρυφη ταυροσπηλια θα επανελθει με ορεξη..προς το παρον..διακοπευουμε..
  καλα να περνατε..
  Δημητρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 53. Βγήκε σήμερα πρωί πρωί με άρθρο φωτιά ο Ασπρίδης να μας πει τι???
  Ότι το τεστ κοπώσεως των τραπεζών, δεν έχει λάβει υπόψιν του τα λεφτά που έδωσε το κράτος ως βοήθεια – τις προνομιούχες μετοχές ντεεεεεεεεεεεεεε.
  Διερωτάται μάλιστα ο γκουρού, ποια θα ήταν η κατάσταση αν δεν χρηματοδοτούσε τις τράπεζες το δημόσιο;

  Καλόοοοοοοοοοοοο.
  Το τεστ κοπώσεως δεν τα έλαβε αυτά υπόψιν του και τα έλαβε υπόψιν ο δημοσιογράφος των ΙΕΚ.
  Πάρε να έχεις μάγκα μου. Τα λεφτά – τα δις ντεεεεεεε – που έχουν πάρει οι Frapezites απο την ΕΚΤ τα έχεις λάβει ΕΣΥ υπόψιν? Ή μήπως ούτε αυτά τα έλαβε υπόψιν το τεστ κοπώσεως?

  Διερωτήθηκε μήπως ο απόφοιτος του ΙΕΚ, γιατί οι Ελληνικές frapezes ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ Κρατική βοήθεια του 2009 – 2010? Την περίοδο ντεεεεεεεε που μάτωσαν πολύυυυυυυυυυυυ περισσότερο απο το 2008 όπου και το κράτος έδωσε μερικά ψωρολεφτά σε αυτές και πήρε προνομιούχες μετοχές?

  Μάγκες πάρτε ένα δωράκι απο Τάκαρο. Πάρτε το με λίγα νούμερα γιατί εσείς δεν καταλαβαίνετε τι νούμερα σας έδωσαν τα τεστ κοπόσεων και σιγά μην εξηγήσουν οι δημοσιοκάφροι να καταλάβετε. Έτσι οι περισσότεροι γράφετε βλακείες και εμάς μας πέφτουν τα μαλλιά μας με τις ηλιθιότητες που διαβάζουμε.

  Στην χειρότερη των περιπτώσεων τα λεφτά που θα χρειαστούν και θα πρέπει να τα κάνουν αύξηση κεφαλαίου οι φραπεζιτες μας είναι :
  ΤΤ 630 εκατομμύρια (76,82% της καθαρής θέσης)
  ΕΤΕ 11,131 δισεκατομμύρια (139% της καθαρής θέσης)
  ΕΥΡΩΒ 11,622 δισεκατομμύρια (278% της καθαρής θέσης)
  ΑΛΦΑ 13,628 δισεκατομμύρια (311% της καθαρής θέσης)
  ΠΕΙΡ 8,730 δισεκατομμύρια (467% της καθαρής θέσης)
  ΑΤΕ 3,870 δισεκατομμύρια (761% της καθαρής θέσης)

  Αν το ψάξετε μάγκες, θα δείτε πως περίπου τόσα είναι τα ποσά που τους έχει προσφέρει η ΕΚΤ, γιαυτό και είναι άνετες οι frapezes.

  Μετά κλείνει – απειλώντας μας με το πως θα αξιολογήσουν τα τεστ κοπώσεως οι διεθνείς οίκοι – τα διεθνή λαμόγια ντεεεεεεεεεεεεεε. Και είχα μια φαγούρα στα αχαμνά μου!!
  Ελπίζουμε να μην τα αξιολογήσουν όπως αξιολογούσαν τη Lehman Brothers λίγο πριν την καταρρεύσουν.

  Με πιάνετε έτσιιιιιιιι?

  Μόρτες Φυλάχτε τους ποπούς σας. Οι Φραπεζοληστοσυμμορίτες ξανάρχονται και ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ. Σε εσάς όλους το λέω που τους βρίζετε. Με δίχως σάλιο βρεεεεεεεεε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 54. Ασε τα φρου φρου, τα νούμερα τα τραπεζικά και τα νούμερα τους δημοσιοκάφρους και τώρα που οι πολλοί είναι στην ΘΑ-ΛΑ-ΣΣ-Α κοίτα την Agrotika και ρίξε Σ-Υ-Ρ-Μ-Α.

  Ο-Χ-Ι την έκθεση, την άλλη που θέλει λέει και μπικικίνια γιατί τα κόμματα έχουν ΑΝΑΓΚΕΣ και θέλουν νέα ΔΑΝΕΙΑ για να λειτουργήσουν την δημοκρατία μας...

  Πλατς πλουτς, πλατς πλουτς, πλατς πλουτς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 55. Πρέπει να ομολογήσω ότι ο Γκουρουδέστερος, από τότε που αποκολλήθηκε από τη συγκεκριμένη εμμονή που τον διακατείχε, εξελίχθηκε σε παίκτη ολκής. Παίκτη, του οποίου τις ιδιαίτερες ικανότητες είχα διακρίνει με το έμπειρο μάτι μου. Πίστεψα σ’ αυτόν, τον συνεβούλεσα, τον επέπληξα ίσως και ιδού τα αποτελέσματα.

  Τζάμπα τον είχαμε πάρει, με ελευθέρας από το φόρουμ του Κάπιταλ. Σήμερα, η αξία του στο διαδικτυακό χρηματιστήριο έχει εκτοξευτεί. Ήδη και τώρα, άμα θέλω τον παραχωρώ σε άλλο site και χοντροκονομάω. Δεν βιάζομαι όμως. Όποιος θέλει τον Γκουρουδέστερο, θα πρέπει να πληρώσει και την κρυμμένη μελλοντική υπεραξία του.

  Το ίδιο θα γίνει και με άλλους νεαρούς παίκτες, που αυτή τη στιγμή εκπαιδεύονται στο φυτώριο του μπλογκ. Του οποίου μπλογκ λέω να του αλλάξω και το όνομα, επ’ ευκαιρία της μετακόμισης. Ακούω ιδέες, για νέο τίτλο. Σοβαρές ιδέες, όχι πρόχειρες εμπνεύσεις.

  ΜΟΥ-ΔΙΑ-ΣΜΕ-ΝΟΙ, λέει, οι επενδυτές από τα αποτελέσματα των τραπεζικών δοκιμασιών. Άκου εκεί “stress test”. -Ελληνικός όρος δεν υπάρχει ; Και μία συμβουλή : Εάν οι επενδυτές αισθάνονται το ΜΟΥ-ΔΙΑ-ΣΜΑ κυρίως στην μία πλευρά του σώματος, να σπεύσουν αμέσως σε νοσοκομείο. Μπορεί να πρόκειται για εγκεφαλικό επεισόδιο.

  Είπαμε να γίνουμε ταύροι, είπαμε να βγάλουμε χρήμα, αλλά όχι και να καταλήξουμε να φοράμε πάνες-βρακάκια και να τρώμε τη σούπα με το καλαμάκι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 56. Εδώ και τώρα. Να καλύψει την αύξηση κεφαλαίου της ΑΤΕ η Πειραιώς. Έκδοση 500 εκ μετοχών με παραίτηση παλαιών μετόχων, κάλυψη στο 0,72 όλα για τον Μασάλλα.
  35% να έχει ο Μιχαλάκης, 50% το δημόσιο.
  Management η Πειραιώς και όλη τη διοίκηση. Έτσι ντεεεεεεε, τα κωλαράκια των συνδικαλιστών να πάρουνε φωτιά. Νέφτιιιιιιι στον πισινό τους βρεεεεε.

  Ο Μιχαλάκης να έχει δικαίωμα να προχωρήσει σε συγχώνευση ΑΤΕ – ΠΕΙΡ, το αργότερο μέχρι τέλους 2011.
  Το δημόσιο έτσι θα έχει μεγαλούτσικη συμμετοχή στην Νέα τράπεζα. Δεν είναι μόνο τα 700 εκ ΑΤΕ που έχει, έχει και τις προνομιούχες ΑΤΕ και ΠΕΙΡ, όπου θα απαιτήσει μετατροπή τους μέχρι τέλους 2011 ή την ολοκληρωτική αποπληρωμή τους.

  Αν θέλει ο Μασάλλας και ο κάθε Μασέλλας μόνο έτσι να πάρει τον κοιμώμενο ΓΙΓΑΝΤΑ ΑΤΕ και όλες τις συμμετοχές του. Διαφορετικά ας βάλουν έναν ικανό και αδιάφθορο διοικητή να εξυγιάνουν το μαγαζί και να το βάλουν να τρέξει σε φούλ ρυθμούς.
  Το νέφτι στα κωλαράκια των συνδικαλιστών είναι αδιαπραγμάτευτο.

  Για το ΤΤ θα σας τα πω άλλη φορά. Κάτι όμως να κάνουν γρήγορα και να μην το βάζουν να αγοράζει δημόσιο χρέος – Ελληνικά ομόλογα ντεεεεεε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 57. Ψάχνεις "δημοκρατικά" για όνομα και την ίδια στιγμή το υποβάλλεις πονηρά πονηρά...

  ΜΟΥ-ΔΙ-Α-ΣΜΕ-ΝΟ ΜΥ-Α-ΛΟ

  Πλατς πλουτς, πλατς πλουτς, πλατς πλουτς

  Ο Μασαλλας θέλει πακετάκι το δίδυμο, ο κ. σεναριογράφος οφείλει να το πάρει υπ ' όψιν του όπως επίσης και τους "άλλους"...

  πλατς πλουτς, πλατς πλουτς, πλατς πλουτς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 58. To TT έχει κατοχυρωθεί αλλού. Αν φύγει πάνω απο το 3,5 - να είστε σίγουροι γιαυτό.
  Αν θέλει ΑΤΕ αυτοί είναι οι όροι.

  Διαφορετικά να πάει να κάνει δίδυμο με τον Ανδρίκο, τον Βγενό ντεεεεεεεε. Έκανε τον δύσκολο ο Μιχαλάκης κάποτε. η ανακωχή τους λήγει τέλη 2010.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 59. Επειγόντως SOS SOS SOS SOS SOS!!!!

  Βρείτε αυτόν τον Ζουλού και πείτε του να σταματήσει το ξεβράκωμα. θα του μαγειρεύω εγώ στην ανάγκη.
  Να αφήσει ήσυχη την ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ στον ΒΎΘΟΥΛΑ ΤΗΣ. Μην την ενοχλείτε βρε και φύγει.
  Αφήστε βρε την ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ στον Παναγιωτάκη της και σε όλο τον λαό της.

  http://www.ert-archives.gr/V3/public/pop-view.aspx?tid=7591&tsz=0&act=mMainView

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 60. Τι να σου κάνει ο Ζουλού όταν ο Κ. ο Ανάποδος δεν βγάζει επίσημο φιρμάνι ότι η αγορά τον (ξανα)δούλεψε για πρώτη φορά;

  Καλέ ελάτε να γίνουμε Τ-Α-Υ-Ρ-Ο-Ι.
  Μην κωλώνετε, μη φοβάστε και τα κερατάκια έχουν τη γοητεία τους............

  πλατς πλουτς, πλατς πλουτς, πλατς πλουτς

  Αντε ρε Σπυράκο, πες κάτι να βοηθήσεις την κατάσταση...
  Βγάλε μία ανακοινωσούλα για αγορά Ε-Σ-Τ-Ω και μιας (αριθμητικά 1) μετοχής να γίνει του ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ ο ΓΑΜΟΣ

  πλατς πλουτς, πλατς πλουτς, πλατς πλουτς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 61. Κάτω τα χέρια απο τον Κώστα τον ξεβράκωτο. Μην ενοχλείτε τους Χαμογελαστούς. Μην πειράζετε την ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ στο Βύθουλά της. Ναι κύριε Ζούλου έκλεισε όλα τα συμβόλαια της και τα 180.492 στις 798, στις 808, στις 946 και στα 1348 άμα λάχει να πούμε. Έτσι είναι. Κλείνουμε συμβόλαια ακόμη και σε τιμές που δεν έγιναν. Θα γίνουν όμως ...... κάποτεεεεεεεεε

  Ώρα είναι τώρα να τους ζητήσετε να σας σκανάρουν τις πράξεις τους.
  Μπεεεεεεεεεεεεεεεε
  Δεν έχουν SCANNER βρεεεεεεεεεεεεεεε.

  Θα τους λέτε πάντα ΝΑΙ και μπόλικα ΜΠΡΑΒΟ.
  Αν τους χάσουμε ΧΑΘΗΚΑΤΕ βρεεεεεεεεεεε. Θα έχετε να κάνετε μαζί μου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 62. ΙΝΛΟΤ βρεεεεεεε. Είναι θηρίο και παγκόσμιος κολοσσός. Πρώτος μάγκας σε όλα τα μήκη και πλάτη.
  Να την έχετε ΠΑΝΤΑ στην άκρη του ΜΥΑΛΟΥ σας και στο Χαρτοφυλάκιο σας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 63. @ Τάκης Μορφονιός


  συγχαρητήρια για το ΤΤ !!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 64. Κύριε hippy το ΤΤ είναι ανακάλυψη του frapeziti. ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΟΙΜΟΝΤΟΥΣΑΝ μας το έδωσε στο πιάτο. Γιαυτό και εγώ κάνω παρέα μαζί του. Επειδή έχει ΜΥΑΛΟ και σκέφτεται αντί να λέει ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟ-ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

  Εγώ μίλησα ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ για ΕΤΕ στα 8,90 και ΕΥΡΩΒ στις 07 Ιουνίου όπου πάλι βρήκα εμπρός μου τον frapa.
  http://frapezitis.wordpress.com/2010/06/07/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B2-070610-flash-report/#comments

  Φυλάξτε τους ποπούς σας. Οι φραπεζιτες είναι ξαναμμένοι.

  Ά πείτε σε κάτι χαζά παιδάκια που λένε για haircut, ότι θα τα κάνω ντα ντα.
  Βρεεεεεεεεε άμπαλοι για τραβάτε να δείτε πόσα απο τα ομόλογα που έχουν οι Ελληνικές τράπεζες είναι στα χέρια του Τρισέ.
  Το πρόβλημα δεν είναι της Ελλάδας πια - αλλά της ίδια της ΕΚΤ.
  Μην ελπίζετε σε κουρέματα, για να βγείτε να πείτε τις κακιούλες σας. Αδιάβαστοι - απόφοιτοι των ΙΕΚ.
  Άντε το πολύυ πολύυυυυ να πάμε σε καμιά ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ επιμήκυνση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 65. http://www.youtube.com/watch?v=XXiG30i5kGA

  Χωριανοίιιιιιιιιι η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥ ΣΟΥ βγήκε, στις 15:16, short με όλα τα Α και Β κεφάλαια της.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 66. Έμπαινε Σπύρο Στρατηλάτη. Έτσι, έτσι, με δίχως σάλιο.
  Νέφτιιιιιιιι στους πισινούς τους βρεεεεεεεεεεεε.

  Σας προειδοποίησα πρωί πρωί - αλλά που εσείς.

  Φυλάξτε τους ποπούς σας. Οι φραπεζιτες είναι ξαναμμένοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 67. Θυμάστε που σας είχα πεί ότι πούλησα κάτι ΑΛΦΑ προχθές που είχα;

  ΤΕ-ΛΙ-ΚΑ έκανα λάθος στο πληκτρολόγιο και αντί για το s πίεσα το b κι έτσι ΔΙ-ΠΛΑ-ΣΙ-Α-ΣΑ την θέση μου.
  Με ΠΙ-ΣΤΕ-ΨΑ-ΤΕ;;;;;

  Μπου χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  πλατς πλουτς, πλατς πλουτς, πλατς πλουτς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 68. Σε πιστεψαμε βεβαια ! κατα το ενα τριτο.....

  τοσα πλατς πλουτς , θαλασσα ΘΑ τα καναμε !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 69. Μην χάσει ο kostoklani!! Όπου γάμος και χαρά να και αυτός. Στης ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ το blog ντεεεεεεεε. Αυτός στο τέλος θα την βάλει να του μαγειρεύει κιόλας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 70. Κάτω βρεεεεεεεεε τα βρωμόχερα σας απο το άχαστο άλογο μου.
  Μην την χάσουμε και αυτήν, έτσιιιιιι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 71. Eγώ πάλι, είμαι ο μόνος που δεν κέρδισα μήτε ευρώ από τη μεγαλειώδη αυτή άνοδο. Όπως άλλωστε δεν είχα χάσει μήτε ευρώ από την προηγούμενη μεγαλειώδη πτώση. Έτσι είν’ αυτά τα πράγματα. Δεν μπορείς κύριε να θέλεις ασφαλείς λιμένες (το πιάσατε, έτσι ;), να απαξιώνεις τις τράπεζες, να δίνεις τιμή-στόκο για ΕΤΕ σταθερά 7,5 ευρώ κι όταν έρθει η ώρα της αντίδρασης των τραπεζών να το παίζεις ξαφνικά τραπεζούχος (=αυτός που έχει πάνω του τράπεζες). Καλά κέρδη στους τραπεζούχους και προσοχή στα αδειάσματα.

  Και καλά εγώ, που έδωσα 7,5 ευρώ. Ζύγωσα αρκετά ο παίκτης, δεν μπορείτε να πείτε. Κάτι άλλοι που δίνανε 5 και 3 και 2 και 1 και τώρα εμφανίζονται ξαφνικά φορτωμένοι ΕΤΕ, σαν γαϊδούρια κυπραίϊκα ?

  Τώρα, αυτός ο Ζουλού είναι πραγματικός αγριάνθρωπος. Δηλώνει μεν αστροναύτης, αλλά στην πραγματικότητα είναι ξυλοκόπος κανονικός. Την πελέκησε την καψερή την Ντόρα. Ο δε Κοστοκλάνης λύσσαξε κι αυτός. Κάτι τέτοιες ώρες αναπολώ τον Θού-Βού με το Γκουρουδιστάν του. Α, ρε Θου-Βου, εσύ έφυγες νωρίς. Γύρνα πίσω Θου-Βου, στήσε το θίασό σου και σου υπόσχομαι να τσοντάρω ίσαμε πέντε πρωτοκλασσάτους θεατρίνους, όλα παιδιά δικά μου, απ’ τ’ ασκέρι μου, με ερμηνείες που θα τσακίζουν κόκκαλα.

  Άντε γκουρούδες, λίγες μέρες μου μείνανε μέχρι να ξεκουμπιστώ από δω χάμω.

  Και πείτε και χρόνια πολλά στη Νάντια, ρε γαϊδούρια. Της Σάντα-Νάντιας είναι σήμερα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 72. Στην καταστροφική για το πλήρες μετρητών χαρτοφυλάκιό μου bull market που καλπάζει απτόητη, Α-Π-Λ-Α γυρνάω την πλάτη μου και προσποιούμαι ότι δεν με νοιάζει.

  Στη Νάντια Χ-Ρ-Ο-Ν-Ι-Α Π-Ο-Λ-Λ-Α

  και φυσικά χρόνια πολλά στον Οσιομάρτυρα ΕΡΜΟ-ΛΑΟ που κι αυτός ο φουκαράς γιορτάζει σήμερα.

  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ε-Ρ-Μ-Ο-Λ-Α-Ε
  Το ΔΝΤ να σου δίνει μέρες και να σου παίρνει ευρώ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 73. α)Ὅτι ἐπιθυμεῖς Νάντια, πολύχρονη!!!

  β) Ἐπιφυλακτικότητα στούς ταχέως ἀνερχόμενους δημοσιογράφους, καί ἀνηλεής κριτική ἕως ἀποφυγή κάθε μεγαλοδημοσιοκάφρου, εἴτε πρόκειται γιά οἰκονομικό συντάκτη ( μικρός μακάκας), εἴτε γιά γενικοῦ περιεχομένου φιρμάτους σχολιαστές. Ἡ περίπτωση τοῦ www.protagon.gr πού ἀπό πρῶτο χέρι διαπίστωσα ὅτι κόβει ἐνοχλητικά σχόλια, καταχωρεῖται στήν δεύτερη ὁμάδα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 74. Άντε να χαθείτε μωρέ Ζουλούδες και ΚοστοΚλανιάρηδες. Πήγατε στο Βύθουλα να τα βάλετε με την Μαντάμ Σουσού.
  Καλά σας έκανε και σας μπανάρισε. Δεν φτάνει που σας δίνει λεφτά - απο την ανάποδη έτσιιιιι? - θέλετε να την βάλετε να σας μαγειρεύει και απο πάνω?
  Ου να μου χαθείτε.
  Κανονίστε να την κάνετε να εξαφανιστεί και χάσουμε το καθαρόαιμο - που δεν το νομίζω. Αυτή είναι από άλλο πλανήτη. UFO!!
  Καθαρόαιμα Α.Τ.Ι.Α - πως να σας το πω αλλιώς βρεεεεεεε?

  Γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςς άμα έχετε τέτοιους γκουρούδες να σας καθοδηγούν με στριγκάκια θα κυκλοφορείτε όλοι σας. Θα κάνετε μόδα. Στριγκάκι με σήμα μπρος πίσω απο ένα χαμογελαστό γκουρού.

  Νάντια κοριτσάρα μου - ότι ποθείς αυτό ακριβώς να πάθεις στη ζωή σου. Τίποτα λιγότερο.
  Οι φίλοι του κυρίου Swear είναι και δικοί μου φίλοι, αρκεί να μην προσπαθούν να μου αποδείξουν ότι είναι γκουρούδες - αφού ως γνωστόν στην γκουρουδιά είμαι πρώτο βιολί.
  Συντονίσου με frapeziti και κλεφτικο και όλοοοοοοοοοοο κάτι θα μου ξεφεύγει.

  Μασάλλαααααααααααααααααα? Πάει το ΤΤ??
  Βάλε πιο βαθιάαααα το χέρι στην τσέπη. ΤΖΑΜΠΑ θα το πάρεις το κοριτσόπουλο ΤΤ και τη γεροντοκόρη ΑΤΕ?

  Ο Νταού Πεντέλης τι έπαθε βρεεεεεεεεεε?
  Όλα έγιναν ακριβώς όπως τα έλεγε ο ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΜΕΝΟΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟΣ. Δεν θέλω αντιρρήσεις. Σε Όλους τους πανίβλακεςςςςςςςςςςςς θα τους λέτε ΝΑΙ και θα κάνετε το ΑΝΑΠΟΔΟ.
  Θα καούν μπόλικοι πισινοί απο το νέφτι.
  Εγώ σας προειδοποίησα.

  ΕΙΝΑΙ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 75. Το όνειρο κάθε πικραμένου ΧΑΣΟΥΡΗ τρειντερά που την έχει δει Σόρρος. Να σορτάρει απο ψηλά και να τα κονομήσει με μιας. καλά μην Χ@ΣΩ απο πιο ψηλά και σας έρθουν μες την μούρη σας!

  ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ της ΔΕΚΑΡΑΣ.
  Σωροί των αγορών - καρπαζοεισπράκτορες.

  Η συνταγή είναι μία.
  Αν νομίζετε ότι είμαστε χαμηλά θα αγοράζετε μετοχές. Αν νομίζετε ότι είμαστε ψηλά θα τις πουλάτε. Όλααααααα τα υπόλοιπα είναι αλοιφές για κάλους και συνίστανται μόνο για επαγγελματίες που μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τα διεθνή λαμόγια. Σιγά μην ξυπνήσετε εσείς ένα πρωί και σορτάρετε και γίνετε πλούσιοι.

  Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε οι Φραπεζίτες και τα διεθνή λαμόγια θα σας βιτσώνουν τους πισινούς σας. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΜΕΝΟΙ.


  Να ανοίξουν όλαααααααααα τα κλειστά επαγγέλματα. Να τελειώνουμε και με αυτή την Ιστορία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 76. Και ας πει κάποιος αυτούνου του 25άρη - του Κρις ντεεεεεεεεεεεε - να προσέχει με την κυρία. Θα τον μαδήσει τον κακομοίρη - μέχρι μουστάκι θα τον βάλει να κόψει. Δεν μπορεί να φανταστεί ο καψερός με τι πράμα έχει μπλέξει.

  Άμπαλοιιιιιιιιιιιιιιιιιι βρίσκετε τον κάθε πανίβλακα εμπρός σας και είστε έτοιμοι να τον ακολουθήσετε.

  Γειά χαρά μόρτες - απο αύριο ο Τάκαρος επανέρχεται στους φυσιολογικούς του ρυθμούς - άρα λιγότερες εμφανίσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 77. σας ευχαριστω ολους ! της οσιας Ναντιας....ναι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 78. Σελίδα 3
  http://www.neoforum.gr/viewtopic.php?f=84&t=128&start=20

  Λέει ο spectrum
  ΕΝΑΠ σου εύχομαι και εγώ καλορίζικη και πάντα με επιτυχίες.

  Είμαι καινούργιος στα Χρηματιστήρια και δίχως εμπειρία.
  Αποφάσισα να τοποθετήσω στο Χρηματιστήριο 50.000 ευρώ, σχεδόν όλο μου το περίσσευμα.
  Είδα ότι κάνετε σπουδαίες αναλύσεις. Εγώ βέβαια δεν κατέχω από αυτά, αλλά παρατήρησα πολλούς να σας παραδέχονται και να σας δίνουν πολλά συγχαρητήρια για τις πετυχημένες προβλέψεις σας.
  Λοιπόν όπως σας είπα σκέφτομαι να βάλω 50.000 ευρώ στο Χρηματιστήριο, οικονομίες 10 ετών. Σκεφτόμουν να πάρω λίγες ΛΑΝΕΤ, αλλά από ότι είδα δεν διαπραγματεύεται (γιατί άραγε??).
  Είδα τις αναλύσεις σας και μου άρεσαν πολύ οι μετοχές του Μαίλλη, του Πετζετάκη και της Ενωμένης Κλωστουφαντουργίας.
  Τι μου προτείνετε?? Σε ποια να τοποθετήσω τα λεφτά μου??
  Εγώ λέω να πάρω και τις τρεις, αφού και εσείς βλέπετε ότι έχουν πολύ μέλλον μπροστά τους.
  Περιμένω με πολύ ενδιαφέρον την απάντησή σας.

  Απαντάει στον spectrum
  Τοποθετήστε στην Ενκλώ 2.000 ευρώ για να πάρετε 30.000 μετοχές.
  Στον ΜΑΙΚ 3.000 ευρώ για να πάρετε 15.000 μετοχές.
  Στον Πετζκ ΟΧΙ ακόμη και στην Λανέτ όσα μπορείτε να αγοράσετε από ήδη κατέχοντες μέχρι του ποσού των 1.500 ευρώ.
  Το τελευταίο αν το κατορθώσετε, γράψτε μου να το κάνω και εγώ.
  Για το δυνητικό υπόλοιπο του κεφαλαίου σας των 43.500 ευρώ, θα αφήσετε στην άκρη 8.500 ευρώ για πιθανές α.μ.κ. και με το ποσό των 35.000 ευρώ που απομένει θα επενδύσετε σε δεικτοβαρείς τίτλους αρκετά αργότερα και σε υποπολλαπλάσιες τιμές (βλέπε αναλύσεις μου), οπότε θα έχουμε την ευκαιρία να τα ξαναπούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 79. ¨Ηθελα να ‘ξερα, πού πάτε οι ρουφιάνοι και τα ξετρυπώνετε αυτά τα μνημεία γκουρουδιάς. –Ώστε ΕΝΚΛΩ, ΜΑΙΚ και ΛΑΝΕΤ. Μάλιστα,αυτές είναι τοποθετήσεις. Και τέζα o καψερός ο Spectrum. Αντίο ζωή.

  Αλλά η μεγάλη πλάκα είναι αλλού, που κανείς δεν το πρόσεξε. Βγαίνει χτες ο Σόλων, να πάρει το μέρος της blogger, σχετικά με τις επιθέσεις που δέχτηκε. Λέει εκεί την άποψή του, μπλα, μπλα,μπλα και στο τέλος πετάει και το αριστούργημα :

  26/07 23:28 ΣΟΛΩΝ (όχι ο σοφός)
  «Εγώ προσωπικά είχα μια μεγάλη χασούρα πριν καιρό όταν έλαβα αποσπασματικά δεδομένα υπόψη μου, από την πίστη της εκείνο το διάστημα για άνοδο προς τις 800 μονάδες κι αντί γι αυτό ακολούθησε σιγά σιγά η πτώση στις 655. Δεν διανοήθηκα να την ειρωνευτώ γιατί δεν ζήτησα συγκεκριμένα την γνώμη της ούτε και ποτέ κατάλαβα τις αναλύσεις της. Απλώς δεν ξαναμπήκα στον πειρασμό να κάνω το ίδιο λάθος».

  Πάει, την τελείωσε. Φαντάσου δηλαδή και να ΜΗΝ ήθελε να πάρει το μέρος της. Και λέω τώρα εγώ, ο Σόλων δεν είναι κάνα παιδάκι, έμπειρος είναι, καλλιεργημένος, μεγάλος άνθρωπος. Και όμως, παρασύρθηκε από τα παραμύθια αυτά, περί δήθεν άχαστων συστημάτων, χειρομαντείας, νεκρομαντείας και δεν ξέρω ‘γω τι άλλο. Και πάει κι ακολουθεί τη γκουρουδίνα και βέβαια η συνέχεια γνωστή : -Και πάλι ΑΝΤΙΟ ΖΩΗ.

  Κι αν την πάτησε έτσι ο Σόλων, ο οποίος ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ακολούθησε την ηγέτιδα, φαντάσου τί χασούρα τρελλή έχουνε γράψει κάτι πιτσιρικάδες επίδοξοι τρεηνταράδες του χιλιάρικου, που πιστεύουν τα καημένα σε τέτοιες αρλούμπες και συστηματικά πάνε από πίσω, σαν τις προβατίνες. Εδώ μιλάμε για κανονικό ξεπάτωμα. Εδώ μιλάμε για μηχανή καταστροφής χρήματος. Το δε παράδειγμα του Σόλωνα μαρτυρεί ότι έχει καεί κάμποσος κοσμάκης απ’ αυτές τις ανοησίες. Κάποτε δεν το πίστευα, έλεγα «αποκλείεται να υπάρχει έστω και ένας λογικός άνθρωπος που να παρακολουθεί και πολύ περισσότερο να ασπάζεται αυτές τις μαγγανείες». Τελικά είχα λάθος. Υπάρχει κόσμος, απλώς είναι δύσκολο εκ των υστέρων να βγείς να πείς «ακολούθησα τον τάδε κυματιστή και μου κάνανε τη μούρη κρέας και το σβέρκο μώβ από την πολλή σφαλιάρα».

  Και έπειτα απ’ όλ’ αυτά τα τραγελαφικά, θα βγεί πάλι η γνωστή αγέλη στο φόρουμ (ποιός ξέρει με ποιό νικ αυτή τη φορά), να μιλάει για δήθεν «ταύρους» που τάχα «έχωσαν τον κόσμο στην αγορά» κλπ κλπ., τα γνωστά που τραγουδάνε εδώ και χρόνια.

  Όμως, ο μεγάλος κίνδυνος σε μια αγορά πτωτική εδώ και τρία χρόνια, δεν είναι ο κάθε ευφάνταστος που ονειρεύεται εφτά χιλιάδες μονάδες,διότι αυτός φωνάζει από μακριά ότι λέει κοτσάνες. Ο μεγάλος κίνδυνος είναι κάτι τέτοιοι τύποι, που με το προσωπείο του δήθεν διαρκώς κερδισμένου και την διαρκή υπόμνηση «εγώ είχα προβλέψει την πτώση», παρασύρει ανυποψίαστο κόσμο στις ολισθηρές ατραπούς της χασούρας (-πώς τα γράφω έτσι ο άτιμος ;). Και το πιο αστείο της υπόθεσης είναι όταν έπειτα βλέπεις τον κάθε τέτοιο μαϊντανό του φόρουμ, να σκάει μύτη με το χαμόγελο του Χάρη Σιανίδη (-το πιάσατε, έτσι ;) και να καυχιέται ότι βρήκε πτώσεις και ανόδους. Άσε μας ρε Χαρούλη. Κάνε μας τη χάρη, Χάρη.

  -Και τί θα γίνει με τη βενζίνη, μπορείτε να μου πείτε ; Τη σήμερον ημέρα, πιο πολλές πιθανότητες έχεις να πέσεις πάνω σε ανοιχτό και δίχως ουρά βενζινάδικο, παρά σε κυματιστή με κέρδη. –Το πιάσατε κι αυτό, έτσι ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 80. http://94.228.208.16/~wwwtrad/forum/index.php?topic=367.0

  on: February 28, 2006, 11:41:12 PM

  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΜΙΚΡΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ, Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΓΔ ΕΙΝΑΙ ΟΙ 4.565 ΜΟΝΑΔΕΣ.
  ΕΚΕΙ Η ΔΙΟΡΘΩΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ.
  ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ, Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ.
  17.671 ΜΟΝΑΔΕΣ , ΜΑΛΛΟΝ ΑΡΧΕΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2007.

  on: March 01, 2006, 08:29:52 PM
  ΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΤΟ ΕΧΩ ΕΤΣΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
  ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΟΥ ΓΔ ΤΟ 2003, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΑΠ' ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ.
  ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ELLIOT THEORY ΚΑΤΑ PRECHTER.
  ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΝ ΓΔ ΜΕ ΤΟΝ DOW, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2001, ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΔ, ΤΟΝ ΑΝΤΙΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΓΔ, ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΡΙΣΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΥΝΘΕΤΟΥΝ, ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΩ ΤΑ ΠΟΣΑ ΟΜΟΕΙΔΗ.
  Ο ΣΑΓΔ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΑΝΕΦΕΡΑ ΣΤΙΣ 21.000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ, ΕΝΩ Ο ΓΔ ΔΕΙΚΤΗΣ ΚΑΤ΄ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΙΑ ΣΤΙΣ 17.670 ΜΟΝΑΔΕΣ.
  Ο DJI ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΕΡΙΠΟΥ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 26.000 ΜΟΝΑΔΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ.
  ΜΗΝ ΕΚΠΛΗΣΕΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΑ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ, ΕΝΩ ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΠΑΡΑΛΗΛΛΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ.
  ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.
  ΑΥΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.
  ΟΜΩΣ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΟΔΟΥ, ΘΑ ΕΠΕΛΘΕΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΥΦΕΣΗ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ.
  ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΑΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΟΝΟ 13 ΧΡΙΟΝΙΑ, ΑΛΛΙΩΣ 21 Η 34...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 81. Διαβάζουμε frapeziti και όποιον μπορεί να σκέφτεται. Πετάμε στα σκουπίδια όσους δεν σκέφτονται και το παίζουν πεφωτισμένοι.


  Όσοι ακολούθησαν τον Μορφονιό στην καλά κρυμμένη γκουρουδιά της ΕΥΡΩΒ και μπήκε στον απόλυτο πάτο, όπως σας το έδειξε και ο frapas, ΣΗΜΕΡΑ πουλάμε το 70% των χαρτιών μας. Απο 3,7 στα 6,5 είναι μεγάλη διαδρομή.

  Φυλάμε το κεφάλαιο μας – είμαστε έτοιμοι να μπούμε και στην αύξηση κεφαλαίου – αν και εφόσον μας ζητηθεί.
  Για τα υπόλοιπα ΑΝΑΜΟΝΗ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 82. Τι να πουλήσουμε καρδιά μου, μία ΜΕ-ΤΟ-ΧΗ citi της που είχαμε και αυτήν την "σκοτώσαμε" για τον φτωχό Γιάννη.

  Μετά την σημερινή αποκάλυψη της daily για την εξαγορά της βατοπεδοτράπεζας απλά ΠΕ-ΡΙ-ΜΕ-ΝΩ με αγωνία την αυριανή ΣΥ-ΝΤΑ-ΡΑ-ΚΤΙ-ΚΗ αποκάλυψη της Espresso για το deal του ΑΙ-Ω-ΝΑ.

  Τα ΧΑ-ΣΑ-ΜΕ τα χαρτιά πατριώτη, μας έφαγε το κλούβιο το ΜΥΑΛΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 83. Κύριε gouroudesteros δεν σας κόβω για τύπο που να μην έχετε ούτε μια μετοχή.
  Αν όμως παρασυρθήκατε απο τα ΜΥΑΛΑ των forums και είστε άχαρτος τότε τι να πω?

  Ο Τάκαρος σας υποσχέθηκε - ενώ σας έλεγε να κάτσετε Γαλαρία και να τους αφήνετε να εκτεθούν - ότι θα δώσει το σήμα σε όλους τους γκουρούδες του κλέφτικου και το έδωσε στις 29 Ιουνίου.
  ΟΤΑΝ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ!!

  http://kleftiko.blogspot.com/2010/06/blog-post_29.html#comments

  Κακά παιδάκια. Αχ Αχ. Θα σας κάνω ντά ντά!!

  Την επόμενη φορά να με λαμβάνετε περισσότερο υπόψιν και ποτέ να μην με ρωτάτε.
  ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ βρεεεεεεε

  Βρε μάγκεςςςςςςς, η άλλη με τα 120 και βάλε συμβόλαια πότε κάνει stop loss??

  Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 84. Κύριε Νεοσσέεεεεεεεεεεεεεεεεεεπου είστε??????
  Ελπίζω να μην σας έχουν ξεπουπουλιάσει πριν να γίνετε κοκκοράκι οι γκουρουδοηλεκτρολόγοι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 85. Εντάξει με έπιασες, κάτι υπάρχει, αλλά Ο-Χ-Ι ο αριθμός που θα αρμοζε στην περίπτωση.

  Και Ο-ΜΟ-ΛΟ-ΓΩ, εκανα χοντροΜΑΚΑΚΕΙΑ που δεν σε ακουσα με την Λατσοτράπεζα, το κλούβιο μου ΜΥΑΛΟ τα φταίει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 86. πού είστε ωρέ παληκάρια... Εγώ είμαι ο γκαντέμης. Έφυγα για το ένδοξο χωριό μου και απογειώθηκαν τα πάντα (όχι ακριβώς τα πάντα αλλά τα 5-10 χρεοκοπημένα χαρτιά). Άντε να δούμε τώρα που λύθηκαν τα προβλήματα της Ελλάδας να γεμίζουν πάλι τα νησιά μας τουρίστες...

  Καλά κέρδη στους τραπεζοπαίχτες. Καλοφάγωτα! Με τέτοια πρόβλεψη άξιοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 87. Σεισμόςςςςςςςςςς λοιμόςςςςςςςςς και καταποντισμόςςςςςςςς.
  Στις 17:07 η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ ανέσυρε απο το Βύθουλα της το Γ΄Κεφάλαιο και το σορτάρει όλοοοοοοοοοο.

  Σου λέει δεν μπορεί κάπου θα γυρίσει και θα πω ότι πάλι κέρδισα. Βρε κάτι γκουρούδεςςςςςς της φάπας. Τρώνε για πλάκα 50 μονάδες χασούρας στον 20ρη μέσα σε λιγότερο απο 2 μέρες και ούτε κουβέντα για Stop Loss. Σιγά μην τους έχει μείνει βρακί για βρακί.
  Έτσι βρεεεεεεεε παίζονται τα παράγωγα?????
  ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ άει να χαθείτε χασούρια.

  ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ για να το Εμπεδώσετε
  Το όνειρο κάθε πικραμένου ΧΑΣΟΥΡΗ τρειντερά που την έχει δει Σόρρος. Να σορτάρει απο ψηλά και να τα κονομήσει με μιας. καλά μην Χ@ΣΩ απο πιο ψηλά και σας έρθουν μες την μούρη σας!

  ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ της ΔΕΚΑΡΑΣ.
  Σωροί των αγορών - καρπαζοεισπράκτορες.

  Η αγορά έκλεισε στα 1692 και για πρώτη φοράαααααααα με όγκο. Απο εδώ και πάνω τέτοιον όγκο θα βλέπουμε. Έρχονται λεφτάααααααααα με ουράαααααααααααααααα.
  Να προσέχετε τους ποπούς σας. Μια ανάσα απο το Bulllllllllllllllllll market της Ελλαδας - οι έξω δεν έπαψαν ποτέ να είναι Bullllllllllll σε μεσοπρόθεσμο χρόνο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 88. 17:18 Πάει και το 4ο κεφάλαιο. Σόρτ όλο και αυτόοοοοοοοοοοοοο.

  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 89. Στην πραγματικότητα, η αγορά εξακολουθεί ατασική. Για να μην υπεισέλθω σε πολύπολοκους συλλογισμούς, αναφέρω απλώς το γεγονός ότι ο μεν Ανάποδος επιμένει long, η δε Ντόρα φρούμαξε και σορτάρει πλέον ο,τιδήποτε σε μετοχές και δείκτες, μέχρι και τον δείκτη της βενζίνης στ’ αμάξι της. Δύο τιτάνιες αντίρροπες δυνάμεις συγκρούονται και ουδείς μπορεί να προβλέψει τον νικητή. Σε τέτοιες περιπτώσεις, όταν δηλαδή τα συνήθη εργαλεία μας παρέχουν αντιφατικές πληροφορίες, η καλύτερη λύση είναι η αποχή. Εναλλακτικά, εάν βρισκόμαστε ήδη σε διακοπές, καλή λύση είναι και η απόχη ή και κάνα παραγάδι, γιατί όχι ;

  -Φίλε αρχισυντάκτα, από πίττα που δεν τρώς, τί σε νοιάζει κι αν απογειωθεί ; Επί τη ευκαιρία, ας δώσουμε και ορισμένα χρήσιμα tips για αρχάριους αναγνώστες μας, που στενοχωριούνται τώρα επειδή έχασαν την άνοδο, προκειμένου να μην σαλτάρουν :

  1ο tip : -Υποδύομαι πώς η άνοδος είναι μούφα και δεν μ’ ενδιέφερε εξαρχής, παρότι την είχα προβλέψει. Είναι η τακτική της αλεπούς του Αισώπου, που όταν κάποτε κατάλαβε ότι τα σταφύλια βρίσκονται ψηλά για το μπόϊ της, δήλωσε απαξιωτικά «όμφακες εισί». Προσπερνάμε τα ξυνοστάφυλα και πάμε γι’ άλλα. Η εν λόγω τακτική είναι η πλέον δημοφιλής στις τάξεις των αρκούδων και έσωσε κόσμο από το φρενοκομείο την περίοδο Μαρτίου 2009 και εντεύθεν.

  2ο tip : Πείθω τον εαυτό μου ότι η άνοδος θα είναι βραχεία σε διάρκεια και μέγεθος και ότι αμέσως εν συνεχεία θα επακολουθήσει τρομακτική πτώση, η οποία ασφαλώς θα με βρεί με πλήρη ρευστότητα.

  3ο tip : -Μωρέ δεν βαριέσαι, ποιός τις γαμάει τις μετοχές ; Υπάρχει μεγαλύτερη ασφάλεια από την ασφάλεια των μετρητών ; (Λίγη προσοχή εδώ : - Η σκέψη ότι μπορεί τα λεφτά να γίνουν χαρτοπόλεμος, πρέπει να καταπολεμηθεί εν τη γενέσει της ειδάλλως θα μας καταφάει σαν σαράκι).

  4ο tip : -Σατανική Μέθοδος Σεπούκου/Χαρακίρι : Απογοητευμένος από τη ματαιότητα του χρηματιστηρίου, αποφασίζω να δώσω ένα γρήγορο τέλος σ’ όλ’ αυτά : Ακολουθώ πιστά τις κινήσεις των κυματιστάδων και –θαύμα !- σε λίγες ώρες μέσα έχω ξεπαστρέψει την περιουσία τη δική μου, του γέρου μου του συνταξιούχου, μέχρι και μια κληρονομιά που έχω λαμβάνειν από τη θειά μου την Ευτέρπη, στο χωριό. Εν είδει εξορκισμού, καθώς εξαϋλώνονται οι περιουσίες, βγαίνει ταυτόχρονα από μέσα μου για πάντα και το δαιμόνιο των μετοχών, τις οποίες δεν θέλω να ξαναματακούσω (εκτός πιά κι αν ο δείκτης γίνει διψήφιος, οπότε ίσως και να ψήνομαι).

  Και τότε, των δεικτών εμπιπραμένων, ημείς άδομεν :

  «Δείκτη μου σε παρακαλώ, γίνε βρε σύ διψήφιος», σε στίχους Λ. Παπαδόπουλου και μουσική του σχωρεμένου του Λοϊζου του Μάνου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 90. Δεν έχετε δίκιο κύριε Swear.
  ΠΑΝΤΑ όλο και κάποιος ξεφεύγει. Όλοι όμως είναι στο ίδιο μήκος κύματος. Τζιμι Ροτζέρηδες, Ρουμπινοκεφτές - αυτός και αν είναι αντιδείκτης, JPM - έ κούκου, η Αγγλία το πήρε το Παγκόσμιο κύπελλο? - και όλοι οι πανίβλακες των forums.

  Απο σήμερα όλοιιιιιιιιιιιιιι αυτοί έχουν και ΝΕΟ αρχηγό.
  Ελ Γκρέκο ο Πεντακοσάρης!!
  Προσέξτε να δείτε για τι γκουρού της φάπας πρόκειται. Δείτε ζωγραφίες!!
  1) Μας ανακοινώνει απο πριν τις κινήσεις του. Θα αγοράζει λέει κάτω απο τις 500 μονάδες.
  μπεεεεεεεεεεεεε πρώτα αγοράζουμε γκουρού μου και μετά μιλάμε. Δεν λέμε ποτέ τι σκεφτόμαστε.
  Άρα άμπαλος ο άμυαλος.
  2) Δεν μας λέει πότε θα γίνει το μοιραίο.
  3)Ο Νταου Πεντέλης λέει πως εχει κανει τους τελευταιους μηνες σχηματισμο κεφαλι-ωμοι.
  Τα χέρια βρεεεεεεεεε που θα αρχίζουν να μοιράζουν φάπεςςςςςςςςςς ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΔΕΣ?
  4) Αφήνει και ένα παραθυράκι ανοικτό. Λέει πως σε περίπτωση που ο ΓουΔις ξεπεράσει την ζωνη 1850-1900 θα σημαινει οτι εχει κανει λαθος.

  Μπεεεεεεεεεεεεεεεεε θα ήθελε να είναι γκουρού, αλλά είναι πικραμένος που έχασε το πάρτυ και ζωγραφίζει Π@Π@ΡΙΕΣ

  Τον ξεβράκωσε στο Τσάκα τσάκα κάποιος tsakatsaka που έχει τα άντερα να προβάλει στο Malactikal στους Πεταλουδαίους αυτούσιο σχόλιο του Μορφονιού.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 91. Για να είμαστε όμως και σωστοί, υπάρχουν δύο γεγονότα που με προβληματίζουν.
  1) Ο Nikkei που δεν ακολουθεί λόγω ενδυνάμωσης γιεν.
  Επειγόντως πρέπει να πάει πάνω απο 10300
  2) Το Ντουμπάι που έχει πεισμώσει εκεί χάμω στις 1500 μονάδες και παριστάνει τον ΝΕΚΡΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 92. Κάτι η θάλασσα, κάτι το ούζο, κάτι η ησυχία της φύσης, ίσως το ψάρι που δεν ήταν καλοψημένο όσο έπρεπε, πρώτη φορά το ΜΥΑΛΟ μου ξαναείναι τόσο μπερδεμένο.
  Τόσο πολύ μπερδεμένο.....

  Πιάνω τον εαυτό μου να περιμένει με Α-ΓΩ-ΝΙ-Α το σχόλιο του κ. Στούπα.
  Μέχρι τότε τρώω τα νύχια μου απο την αγωνία, tsakatsaka, tsakatsaka........................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 93. Κάντε το ΜΥΑΛΟ σας ΣΙΔΕρο κύριε Γκουρουδέστερε και θα ξεμπερδευτεί.

  Ο Nikkei μετά τις χθεσινοβραδυνές απειλές μου πραγματοποιεί στο tsakatsaka άλμα 200 μονάδων αυτήν την ώρα. Μόλις στα 9706!!
  Το Dubai επειγόντως να κάνει κίνηση προς τις 1800, εκτός αν δεν ασχολείται κανείς πια με τους Αραβες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 94. Να φυλάγεται τους ποπούς σας. Είναι ξαναμμένοι οι Φραπεζίτες. Κάποια στιγμή θα κάνουν μια οπισθοχώρηση όπου και θα εμφανιστούν όλοι οι πανίβλακες των forums και θα γράφουν τις ηλιθιότητες τους. Εκεί ακριβώς θα είναι η στιγμή που τους πάρουν και το τελευταίο σώβρακο - το δανεικό ντεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 95. ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!

  Πάει το σπίτι του Παναγιωτάκη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 96. Θα ήθελα να ήξερα πιο ΜΥΑΛΟ ανακάλυψε τον Υ-Π-Ν-Ο.
  Δεν πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας, ιδίως εάν κατά τη διάρκειά του βλέπεις και όνειρα.

  Ε-Γ-Ω τα όνειρα δεν τα είδα στον ύπνο μου βέβαια, τα διαβάζω όμως ΣΗ-ΜΕ-ΡΑ στο γκαλάκτικαλ.

  Βρε Ο-Λ-Ο-Ι είχαν καταλάβει την άνοδο;

  Ολοι εκτός απο το κλούβιο το ΜΥΑΛΟ μου και τον ΚΑΛΟ μου.
  Ο οποίος ΚΑΛΟΣ μου δεν μπορεί, όπου νάναι θα πρέπει να χτυπήσει, τον ΝΟΙ-Ω-ΘΩ, δεν αντέχει άλλο, έχει την Α-ΝΑ-ΓΚΗ να τα βγάλει απο μέσα του.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 97. Σε επίδειξη δύναμης, μέσω προκήρυξής της, προχώρησε η XΕΣΤΑ Ελλιοττικών. Οι ηλεκτρολόγοι συνοδεύουν την προκήρυξη που έστειλαν στις εφημερίδες με φωτογραφία του οπλοστασίου τους.

  Στις φωτογραφίες διακρίνονται παρωχημένοι τίτλοι των ΜΑΚΛΩ, ΕΝΚΛΩ, ΚΛΩΝΚ, ΛΑΝΕΤ και ΜΑΙΚ, ένα μαχαίρι του ψωμιού, ένα πηρούνι, ένας λεμονοστύφτης, ένα μηχανάκι που χτυπάει φραπέδες, ένα βιβλιάριο καταθέσεων με μηδενικό υπόλοιπο, το ιστορικό κασκέτο του αειμνήστου χαμογελαστού αναλυτή Χάρη Σιανίδη, ένα ζεύγος υποδημάτων με σόλες τόσο λειωμένες, ώστε πατάς κέρμα και καταλαβαίνεις εάν είναι κορώνα ή γράμματα κι ένα διάγραμμα με προφανή τιμή στόχο για ΓΔ τις 66 μονάδες.

  Το πηρούνι και το μαχαίρι δημιουργούν αψίδα κάτω από το σύμβολο της οργάνωσης, ένα πιάτο αδειανό.

  Με την προκήρυξή της η ΧΕΣΤΑ απειλεί ότι εφεξής θα σορτάρει από ψηλά ό,τι κινείται, πυροβολώντας αδιακρίτως κατά μετοχών.

  Φυλαχτείτε, αρχίζει πόλεμος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 98. Παλιά, η 17Ν έστελνε αμέσως την προκήρυξη στην «Ε», κατεβατά ολόκληρα.

  Αυτοί εδώ, για τους Σεχταίους μιλάω, χρειάστηκαν εννέα ολόκληρες μέρες για να συντάξουν μόλις επτά σελίδες. Δηλαδή, τους πήρε παραπάνω από μια μέρα για κάθε σελίδα. Μετά ταύτα, καταλαβαίνει κανείς σε τί τραγικό σημείο έχει φτάσει η παιδεία στην Ελλάδα.

  Έπειτα, έβαλαν στη φωτογραφία του οπλισμού τους μέχρι και στιλέτα και σιδηρογροθιές. Ό,τι τους βρισκόταν πάνω τους, το έχωναν στο πλάνο για να το γεμίσουν. Ευτυχώς δηλαδή που δεν έβαλαν και κάναν νυχοκόπτη. Ή καμιά σφεντόνα, ξέρω ‘γω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 99. Και μία αποκλειστική είδηση : Μέχρι το βράδυ θα υπάρχει βενζίνα στα βενζινάδικα. Μη ρωτάτε πώς και τί, θα υπάρχει. Guru speaking.

  Δεύτερον, στην Ιαπωνία κρέμασαν δυό θανατοποινίτες, οι απολίτιστοι. Το περίεργο είναι ότι εκεί οι οικείοι του εκτελεσθέντος ενημερώνονται αφού τελειώσει η δουλειά. H ενημέρωση γίνεται ως εξής : Φωνάζουν κάμποσους συγγενείς διαφόρων κρατουμένων στη φυλακή, τους βάζουν στη σειρά και τους λένε : «-Όποιος έχει συγγενή κρατούμενο στη φυλακή, να κάνει ένα βήμα εμπρός».

  Μόλις πάει να κάνει το βήμα ο καψερός που προηγουμένως του κρεμάσανε τον αδελφό του, του λέει ο αρχιφύλακας : «Επ ! Χαγιαμότο, εσύ για πού το ‘βαλες ;»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 100. Δεν μπορώ να πω, είσαι παρατηρητικός.

  Ε-Γ-Ω όμως, που νοιώθω να απειλούμαι Α-Μ-Ε-Σ-Α από τις διάφοες ΧΕΣΤΕΣ είδα στην ακρούλα της φωτογραφίας, με την ακρούλα του αετίσιου ματιού μου ΚΑΙ την βουρτσα με το ψηλό κοντάρι....
  Τρώω Ψ-Α-Ρ-Ι-Α τώρα στις διακοπές μου ΕΓΩ!

  Τώρα ξύλινο ήτανε το κοντάρι, ΣΙΔΕρένιο ήτανε, θα σας γελάσω....
  Ηταν όμως Μ-Α-Κ-Ρ-Υ.......................

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 101. ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!

  Πάει το σπίτι του Παναγιωτάκη

  Με ΣΙΔΕρένιο εγκέφαλο καθάρισε και το ΜΥΑΛΟ του κύριου Γκουρουδέστερου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 102. ρε απιστευτε swear, ακόμα γελάω! Να ηταν μόνο αυτή που άκουσα! έχω φάει κάτι τράκες...Αλλά εν προκειμένω, δεν την πάτησα μόνο από τη συγκεκριμένη γκουρουδιά. Κι άλλοι που τους έπαιρνα σοβαρά την πάτησαν τότε. Άρα δεν έγραψα ότι μου έφταιγε η κα Έφη ΜΟΝΟ...
  Κατά τ'άλλα πλάκα έχετε εδώ πέρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 103. Χαίρε Σόλων. Σε χάσαμε εσένα, ελπίζω να μας επισκέπτεσαι συχνότερα από το νέο σχολικό έτος. Όχι τίποτε άλλο δηλαδή, αλλά για να διαβάζεις καμιά γκουρουδιά της προκοπής. Δες για παράδειγμα τον κύριο Μορφονιό, που διάγει περίοδο μεγάλης φόρμας. Κοπριά πιάνει, χρυσάφι γίνεται. ΣΙΔΕρα πιάνει, ατσάλια γίνονται.

  Καλά, για μένανε δεν μιλάω, δεν θέλω να περιαυτολογώ. Μπορεί να είχα μια –και μόνη- άτυχη στιγμή, με την τιμή στόκο για ΕΤΕ στα 7,5 ευρώ (κάτσε και να δούμε βέβαια), αλλά σήμερα επανόρθωσα, αποκαθιστώντας το κύρος μου.

  -Τι έγραφα το πρωϊ, ώρα 11:21 ? -«Μέχρι το βράδυ θα υπάρχει βενζίνα στα βενζινάδικα. Μη ρωτάτε πώς και τί, θα υπάρχει. Guru speaking».

  Και πράγματι, ο γκουρού μίλησε. Εγώ είμ’ αυτός ο γκουρού (διότι εδώ υπάρχουν πολλοί, μην γίνει κάνα μπέρδεμα και την πιστωθεί άλλος την επιτυχία).

  -Βενζίνη θέλατε ? Βενζίνη σας δίνουμε. -Κηροζίνη θέτε ? Κι απ’ αυτήν έχουμε. Μέχρι και βαζελίνη έχουμε, για τρεηντεράδες της πλάκας (-το πιάσατε, έτσι ;).

  Ό,τι θέλει ο λαός.

  Άειντε, δύο και σήμερα μείνανε. Ρεζερβουάρ γεμάτο, λάστιχα φουσκωμένα, Allman Bros στο μαγνητόφωνο, τί άλλο μπορεί να χρειάζεται κανείς σ’ αυτή τη ζωή ?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 104. Είπαμε κύριε Swear να βοηθήσουμε τον κύριο Γκουρουδέστερο που έχασε την EUROBANK - για την ακρίβεια όταν έγραφα για τον Σπύρο με ψιλόοοοοοοο ειρωνεύτηκε.

  Έρχονται και άλλα ωραία - να μπούμε πρώτα εμείς βρε παιδιά - να πάρουμε και έγκριση απο τους μεγάλους, έτσιιιιιιι?

  Ο Βύθουλας των 120+ συμβολαίων σε 20ρη δεν κάνει ποτέ Stop Loss?? Πάντως την άνοδο των τραπεζών την πρόβλεψε η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥ ΣΟΥ.
  Μπου χαχαχαχαχα

  Ά ρε τρελό-κοκοράκια, άσφαιροι φίτσουλες, είστε για πολλές καρπαζιές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 105. Αλάνι απο τα λίγα ο Τάκαρος κύριε Swear και όχι φαφλατάς διφορούμενος, που όλο ΘΑΑΑΑΑΑΑΑ μιλήσουν και ποτέ δεν μιλάνε. Να μου πείτε και που μιλάνε καταλαβαίνετε τίποτα?

  Αφιερωμένο
  http://frapezitis.wordpress.com/2010/07/27/%CE%BC%CE%B1%CF%83%CE%AC%CE%BB%CE%B1-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%83%CE%B5-%CF%86%CF%81%CF%8C%CE%BD%CE%B9%CE%BC%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%84-%CF%83/#comments

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 106. 27/07/2010 στίς 15:06 το σχόλιο.

  Ωραίο τραγουδάκι , δεν βρίσκετε γκουρούδεςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 107. Κάνει stop-loss, πώς δεν κάνει ? Απλώς δεν το λέει. Είναι κρυψίνους, κατάλαβες ?

  ΠΡΟΣΟΧΗ τώρα : Μαθαίνω ότι οι φορτηγατζήδες ετοιμάζονται να σαμποτάρουν την επιστράτευσή τους. Ένα από τα τεχνάσματα που έχουν μηχανευτεί, είναι να στέλνουν στα βενζινάδικα βυτία εκκενώσεως βόθρων. ΓΕΜΑΤΑ.

  Μεσ' στη νύχτα, ποιός θα καταλάβει τη διαφορά ; Αμάξια κοστο-κλάνικα έχετε δεί ποτέ σας ; Θα δείτε τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 108. Βρεεεεεεεεεεε σας λέω την βρήκε την άνοδο των τραπεζών.Από την Κυριακή, 20 Ιουνίου 2010 , όπου άνοιγε ακατάπαυστα τα short, A΄,Β΄, Γ΄κεφαλαίου και προσφάτως και του Ωμέγα.

  Διαβάζω πάλι τους ίδιους και ίδιους να λένε για τυριά και φάκες. Μ-Π-Ο-Υ-Ρ-Δ-Ε-Σ
  Αν είστε βρε γκουρούδεςςςςςςςςςςςς και όχι καρπαζοεισπράκτορες βγείτε μάγκικα και αλανιάρικα και πείτε ΣΤΑ ΙΣΙΑ σορτάρω. Πείτε και αγοράζω αν γουστάρετε. Πείτε στα ίσια τη γκουρουδιά σας βρεεεεεεεεε και όχι φιλοσοφικές συζητήσεις.
  Άντε ντεεεεεεεεεεεεε, εδώ είναι αγορά και θέλουμε γκουρουδιέςςςςςςςςςςς όχι σαχλαμάρες, ποντικαράδεςςςςς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 109. Απο ούζο ΜΥΤΙλήνης πως πάτε βρεεεεεεεεε?
  Το πίνετε, το πίνετε με τα μεζεδάκια σας στις παραλίες?

  Για αρχίστε να ρουφάτε - κοντοζυγώνει η ώρα της μέθης - με το μέτρο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 110. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 111. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 112. http://www.youtube.com/watch?v=f4I_8tSbRVw&feature=related

  To πιάσατε έτσιιιιι?
  Και αν δεν το πιάσατε σκασίλα μου. περιμένετε εσείς να έρθει το Μαύρο Σάββατο να σορτάρετε ντεεεεεε.

  Άντε ντεε να αρχίζετε να αγοράζετε να ξεφορτώνουμε εμείςςςςςςς!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 113. Π-Α-Ν-Τ-Α το καλοκαίρι έχουμε αποθέματα ούζου, πατροπαράδοτη ελληνική συνήθεια, αλλωστε πως θα διαβάζαμε προκηρύξεις της Χεστας με αυτή τη ζέστη;
  Θα μούδιαζε το ΜΥΑΛΟ μας.

  Ειχα πάει και πριν κατι χρόνια ΜΥΤΙληνη και είδα και πως το έφτιαχναν... μπερκέτι πράγμα...

  Σας αφήνω τώρα, επικοινωνώ με ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟ FM, στέλνω την ΛΑΤΡΕΙΑ μου στην Ποπάρα την κομμώτρια και της αφιερώνω το άσμα
  "τα λερωμένα, τα άπλυτα, τα παραπεταμένα"
  μπας και φιλοτιμηθεί να γυρίσει στη φτωχική μου θαλαμηγό να μου πλύνει κάνα σώβρακο.

  Και πριν φύγω θα ΠΟ-ΛΙ-ΤΙ-ΚΟ-ΠΟΙ-Η-ΣΩ και λίγο την συζήτηση: καλά τους έκανε ο Γιωργάκης και μπράβο του.
  Θα ξανάρθει στην μόδα το ΧΑ-ΚΙ και το Α-ΜΠΕ-ΧΩ-ΝΟ.
  Γενικά μιλάω, Ο-Χ-Ι για κάτι συγκεκριμένο.......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 114. Τάκαρε, ο Νεοσσός πληρώνει τα λάθη παρελθόντος. Δηλαδή μέσα σ'ένα εξάμηνο αγόρασε χαρτιά και έμεινε χωρίς ρευστό. Οπότε παρ'ότι κατάλαβα από κάποιες αναλύσεις του φράπα και κάποιες άλλες ενδείξεις από σένα ότι για κάποιες αξίζει να δείξουμε τώρα ενδιαφέρον. Ωστόσο κάθομαι και παρακολουθώ. No money, no honey. Και επειδή παίζω μόνο από περίσσευμα, είμαι θεατής. Νομίζω ότι ένας παρατηρητικός θεατής μπορεί να μάθει πολλά. Πρέπει πάντα κάποιος να έχει ρευστό(ίσως 20% του αρχικού χαρτοφυλακίου του) για να μην χάνει ευκαιρίες. Ποιες ευκαιρίες όμως βραχυπρόθεσμες η μάκροπροθεσμες. Αν είναι βράχυ έχει καλώς θα πάρεις το ρευστό πίσω, εάν όμως είναι μάκρο πρέπει να αναπληρώσεις το κενό με καινούργιο ρευστό, ιδού η δυσκολία. Πέρυσι είχα μπει στη αύξηση του ΤΤ και πήρα 200 τμχ με 4,40 τελική τιμή. Θυμάμαι μετά από 1 μήνα περίπου η τιμή έφτασε 5,90. 1.5 κέρδος ανά μετοχή. Δεν πούλησα γιατί ήθελα 2,5 ευρώ κέρδος άνα μετοχή. Φέτος ο πάτος ήταν 2.30 και τώρα πλησιάζει στο 4.4. Αν ήμουν Κολοσσός και όχι Νεοσσός πέρυσι θα είχα κέρδος 300ε και φέτος κάνα 500ε, αλλά.... συνεχίζω και έχω 200 ΤΤ. Δεν είμαι γκουρού για να παίζω με μεγάλα ποσά. Σιγά-σιγά θα μάθουμε. Καλήμερα σ'όλους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 115. Κύριε Νεοσσέ σας εξήγησα επακριβώς με ποιόν τρόπο μπαίνει κάποιος σε μια μετοχή - όταν δεν ξέρει τίποτα απολύτως και μπαίνει τυχαίως.
  Βλέπετε τακτική μουαγέν, που σας είχα εξηγήσει σε παλαιότερο σχόλιο.

  Η αγορά των 200 ΤΤ στο 4,4 σας κόστισε συνολικά 880 ευρώ.
  Επειδή παίζετε λίγα - αν δεν μας κοροιδεύετε - τότε δεν θα ακολουθήσετε επακριβώς τον τρόπο τοποθέτησης αγοράς κατά 10% χαμηλότερα αλλά ως εξής:

  Ας πούμε ότι αγοράζατε τα πρώτα ΤΤ στα 4,4. Θα παίρνατε 50 και όχι 200.
  1. Αγορά 50 ΤΤ στα 4,4 = 220 ευρώ
  2. Αγορά 100 ΤΤ στο (-20% της αρχικής τιμής) 3,52 = 352 ευρώ.
  Σύνολο 552 ευρώ μέσο όρο 3,68
  3. Αγορά 150 ΤΤ στο (-40% της αρχικής τιμής) 2,64 = 396 ευρώ.
  Σύνολο 948 ευρώ μέσο όρο 3,16
  4.Αγορά 200 ΤΤ στο (-60% της αρχικής τιμής) 1,76 = 352 ευρώ.
  Σύνολο 1300 ευρώ μέσο όρο 2,6

  Και Λαναρά να έχετε αγοράσει κάποια στιγμή θα γίνει η αντίδραση. Τα έχουμε πει αυτά!!!

  Τώρα λοιπόν θα είχατε 300 ΤΤ μέσο όρο 3,16.
  έτσι μπαίνουν κύριε Νεοσσεεεεεεεεεεε δεν εξαντλούνται με την μια οι αγορέςςςςς. Εκτός αν είστε Κολοσσος οπότε ξέρετε και πως να το δουλέψετε το πράμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 116. ΣΗΜΕΙΩΣΗ
  Αυτές οι τακτικές προτείνονται για εφαρμογή ΜΟΝΟ για καλά χαρτιά και για ανθρώπους που δεν ξέρουν με ποιόν τρόπο να μπουν και πως να μπουν - αφού προηγουμένως έχουν επιλέξει τα χαρτιά και όχι τα χαρτιά να έχουν επιλέξει αυτούς.
  ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ έτσιιιιι?

  Μην με ρωτήσετε ποια είναι τα καλά χαρτιά!!

  ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!!
  σε χαρτιά επιλεγμένα σαν αυτά της ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ η μόνη τεχνική είναι ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΣΑΣ να σας σώσει ο Θεός του Βύθουλα.

  Μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 117. Στο κατέβασμα ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ - στο Ανέβασμα ξεφορτώνουμε.
  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?????

  Τα πρόβατα βέβαια λένε το ανάποδο κύριε Νεοσσέ.
  Μαχαίρι που πέφτει ποτέ να μην πιάνεις.
  Εμμμμμμ πρόβατα είναι , όχι γκουρούδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 118. Εφόσον ο στόχος ήταν κέρδος 2,5 ευρώ δηλαδή 56%, τότε έπρεπε να είχατε βγάλει 3 διαδοχικές πολήσεις

  1. Πώληση στο 15% (5,06) το 20% των χαρτιών σας
  2. Πώληση στο 35% (5,94) το 30% των χαρτιών σας
  3. Πώληση στο 56% (6,86) το υπόλοιπο 50% των χαρτιών σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 119. Το πόσο καλά προσεγγίζει κάποιος ΓΚΟΥΡΟΥ τις τιμές στόχους του, στις τιμές αγοράς του και πώλησεις, αυτό καθορίζει και την ποσόστωση την στρατηγική του.

  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ????????????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 120. Βγαίνω long σε ένα χαρτί που ούτε θα το πιστέψετε ποιο είναι. Το πιο κοιμισμένο βρεεεεεεε.
  Όταν θα έρθει η ώρα θα το πομπάρουμε βρεεεεεεε. Λίγη υπομονή.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 121. ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!
  ΠΩΛΕΙΤΑΙ Ο ΒΥΘΟΥΛΑΣ!!!!!!!

  Πάει το σπίτι του Παναγιωτάκη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 122. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος. Φορτώστε το μουλάρι βρεεεεεεεεεεεεεεεεεε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 123. Has he lost his mind?
  http://www.youtube.com/watch?v=9LjbMVXj0F8

  Καθίστε εσείς να ακούτε την ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ και τους γκουρουδοηλεκτρολόγους.
  Εμείςςςςςςςςςςςςςςςς χάνουμεεεεεεεεεεεεεεεεεεε βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 124. ΕΚΤΑΚΤΟ SOS SOS SOS SOS

  Η ΜΑΝΤΆΜ ΣΟΥΣΟΥ στις 15:21 ανακοίνωσε πως τελειώνει το πανηγύρι!!!!!!!!!!!!
  Πέφτουν τα φώτα βρεεεεεεεεε πως το λένε στα χωριά σας!!!

  Εσείς τώρα ξέρετε τι θα γίνει!! Έτσιιιιιιι?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 125. Μην ξεχνάτε να φορτώνετε το μουλάρι σας. Αυτοί που το φορτώνουν δεν είναι τυχαίοι - μην είστε κορόιδα. Πιο συγκεκριμένα πράγματα όταν δέσει το γλυκό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 126. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 127. Κύριε Τάκη μας Ο-ΜΟ-ΛΟ-ΓΩ σήμερα μας συγκλονίσατε!
  Στα ΧΑ-ΜΗ-ΛΑ αγοράζουμε.
  Στα ΨΗ-ΛΑ πουλάμε.
  Τόσο Α-Π-Λ-Ο, μα τόσο Α-Π-Λ-Ο.
  ΣΠΑΩ το ΚΕ-ΦΑ-ΛΙ μου!

  Δεν μου φταίτε εσείς κύριε Τάκη μας, το κλούβιο μου ΜΥΑΛΟ φταίει.
  Που έβλεπα την ΑΡΒΑ στα 3,60, πάρε βρε, μου έλεγα, φτηνά είναι.
  "Σου το είχα πει εγώ, θα πάει και πιο κάτω" μου καυχιόταν το κλούβιο μου.
  Αντε πιάστην τώρα στα 5.

  Εβλεπα την ΕΥΡΩΒ στα 3,60, πάρε βρε, μου έλεγα, στο λέει κι αυτός ο καλός άνθρωπος με την μεγάλη μύτη, τσάμπα είναι.
  "Θα χρεοκοπήσει", με απειλούσε με σιγουριά το κλούβιο μου, "ούτε στο 1 ευρώ μην την παίρνεις"
  Πάνω από τα 6 τώρα.
  Και δεν συνεχίζω και με άλλες γιατί θα μου έρθουν τάσεις λιποθυμίας...

  Από εδώ και πέρα θα γράφω το κλούβιο μου ΜΥΑΛΟ εκεί που του πρέπει.
  Θα τηρώ τους απλούς επενδυτικούς κανόνες και θα σκέφτομαι με το ΜΥΑΛΟ το δικό μου, το κανονικό.

  Και επειδή μου χρειάζεται και χρόνος προσαρμογής Φ-Ε-Υ-Γ-Ω!!!!!

  Παίρνω την ΚΟΡΜΑΡΑ μου και τα δύο μου τα ΜΥΑΛΑ, το ένα το κλούβιο απο το οποίο θα απεξαρτηθώ και το άλλο το κανονικό με το οποίο θα επιστρέψω.
  Παίρνω τη θαλαμηγό, τα ούζα μου, το ψαροντούφεκο και την Ποπάρα για το πλύσιμο και Φ-Ε-Υ-Γ-Ω!!!!!

  Κ-Α-Λ-Ο Κ-Α-Λ-Ο-Κ-Α-Ι-Ρ-Ι οριστικά γκουρούδεεεεςςςς

  Και καλή ΛΕΥ-ΤΕ-ΡΙ-Α να έχουμε όλοι μας!!!!!!!!!
  Και καλά Μ-Υ-Α-Λ-Α οι άμυαλοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 128. Kύριε gouroudesteros και λοιποί γκουρούδεςςςςςςςς

  κάνετε το ένα λάθος μετά το άλλο.

  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.
  Η αγορά μας δίδει και θα μας δώσει τα ευκολότερα χρήματα της ζωής μας - όπως και πέρσι.
  Όσοι είμαστε διακοπές, βρισκόμαστε με το PC κάτω απο την ομπρέλα και προμηθευόμαστε αδιάβροχο κινητό που να πιάνει ακόμη και κάτω απο το νερό, όταν κάνουμε τα μακροβούτια μας, για να μας βρίσκουν οποιαδήποτε στιγμή οι σύνδεσμοι μας.

  Μην δίνετε καμιά σημασία στα σήματα που εκπέμπει η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ απο τον Βύθουλα. Αυτή στο τέλος όλα θα τα πετύχει και εσείς θα βγάλετε πολλάαααααα λέφτα μόνο όταν θα την παίζετε ανάποδα.

  ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ??????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 129. Σερ, Τάκαρε, ευχαριστώ πολύ για τις υποδείξεις σας. Το σημερινό σας μάθημα, με τα παραδείγματα, ήταν πλήρως κατανοητό ακόμη και από έναν Νεοσσό(προνήπιο στα χρηματιστηριακά). Τι στο καλό σας συνέβει και αφιερώσατε χρόνο και τα γράψατε, δεν ξέρω. Πάντως σας ευχαριστώ και πάλι και να ξέρετε ότι θα ανταποδώσω την καλή σας διάθεση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 130. Το πόσο καλά προσεγγίζει κάποιος ΓΚΟΥΡΟΥ τις τιμές στόχους του, στις τιμές αγοράς του και πώλησεις, αυτό καθορίζει και την ποσόστωση την στρατηγική του. ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ είναι πόσο % θέλει να βγάλει κέρδος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 131. Xαίρε Γκουρουδέστερε, καλές διακοπές να ΄χεις.
  Χαίρε κι εσύ κύριε Νεοσσέ, χαίρετε κι οι υπόλοιποι.

  Κύριε Μορφονιό μου, εμένα να με συμπαθάς, αλλά όταν παγαίνω διακοπές, παγαίνω διακοπές. Σιγά να μην κουβαλάω και pc εις τας εξοχάς. Ούτως ή άλλως, εντός του εύρους που έχω προαναφέρει δεν μου καίγεται καρφί, διότι τα δικά μου τα μουλάρια τα γνωρίζω και τα εμπιστεύομαι, όπως κι αυτά εμένανε. Τραπεζόχαρτα δεν έχω μήτε και πρόκειται ν’ αποκτήσω για το επόμενο έτος τουλάχιστον, συνεπώς ο μη έχων γένια δεν έχει ούτε χτένια και ΚΥΡΙΩΣ δεν έχει έγνοια.

  Όπως λέει μια κινέζικη παροιμία, άμα έχεις μετοχές πάψε να τις παρακολουθείς για ένα χρονικό διάστημα. Εάν είναι της προκοπής, στο μεταξύ θ’ ανέβουν. Εάν είναι της πυρκαϊάς θα καούν σαν τα κάρβουνα. Δίκιο έχουν οι Κινέζοι, σοφός λαός.

  Θα σας χαιρετήσω όλους από σήμερα, διότι αύριο θα είμαι διαρκώς εν κινήσει και μεθαύριο παίρνω δρόμο. Θα σας ανταμώσω ξανά την τελευταία βδομάδα του Αυγούστου, οπότε θα με βοηθήσετε και με τη μετακόμιση του μπλογκ, θέλετε και δεν θέλετε.

  Προσοχή στις κακοτοπιές και στις λακούβες.

  Να περάσετε όσο καλύτερα γίνεται.

  ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

  Και φρόνιμα, ε ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 132. Εννοώ Κύριε Νεοσσέ πως εσείς μπορεί να δίνετε τιμή στόχο για τον Βελλάνη στα 15 ευρώ. Δεν μπορείτε να αρχιζετε να πουλάτε απο το +10%. Αφήστε που η τιμή στόχος είναι εξωπραγματική και δεν θα γίνει ποτέεεεεεεεεεεεεεεε.

  Ανάποδα - αν ξέρετε ότι θα πάρετε σήμα αγοράς για ΕΤΕ όταν ακριβώς πρέπει, δεν θα χαλάσετε πυρομαχικά νωρίτερα. Θα τα βάλετε όλα με τη μια στα 8,90.

  Ποσόστωση σημαίνει ότι αν είστε δυνατόςςςςςςς, πολύ δυνατόςςςςςςςς στις τιμές στόχους που δίνετε θα πουλήσετε λιγότερα κομμάτια στα χαμηλα - αν οι τιμές στόχοι σας είναι για τα μπάζα θα πουλάτε τα περισσότερα κομμάτια σας στα χαμηλά.

  Κύριε Νεοσσέ χρειάζεται να έχετε πλάνο και στρατηγική. Πως μπαίνεις - πως βγαίνεις. Αυτό είναι το ήμισυ του παντός. Δεν μπορώ να σας τα γράψω πιο απλά.
  Στον πάτο αγοράζουν οι ψεύτες και οι πολύυυυυυυυυυυυυυυυ μάγκεςςςςςςςςς που έχουν μεγάλη μύτη, στην κορυφή πουλάνε μόνο οι αρχιψευταράδες και οι μάγκεςςςςςςςςςςς που έχουν μεγάλη μύτη.

  Αυτό είναι και το δυσκολότερο κομμάτι. Να τιθασεύσετε τον εαυτό σας και ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ, έχοντας πλάνο.
  Αν δεν το πετύχετε αυτό, θα γίνετε μεγάλος χασούρης και θα καταντήσετε να μελετάτε κύματα, νομίζοντας ότι θα χάνετε λιγότερα.
  ΦΕΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 133. Τάκαρε, όντως δεν έχω κανένα πλάνο εξόδου ούτε στρατηγική. Τώρα στις διακοπές θα έχω χρόνο να τα σκεφτώ καλύτερα. Άντε δύο βδομαδούλες ακόμη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 134. Στα 0,24 σας προειδοποίησα ότι γδύνουν τον μεγάλο πωλητή και πως απέμεναν 500.000 κομμάτια.
  πάρτε τώρα 0,35. πάνω από 0,4 να βγάζετε κανένα κομμάτι.

  Αφού όλοι φεύγετε διακοπές, ΣΕ ΩΡΕΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ και εγώ μετακομίζω στον frapeziti.
  Εκεί θα με βρίσκετε.

  Άντε γεια και μακρυά απο τους ευφάνταστους μαλακοπίτουρες που γράφουν στα forums και την έχουν δει γκουρούδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 135. βγήκα στην επιφάνεια απο τα καταγάλανα νερά για να πώ μία γκουρουδιά.... ο νοών νοείτω..άντε μασημένη τροφή δίνουμε στο ΚΛΕΦΤΙΚΟ

  EIA "Weekly Petroleum Status Report" - Demand - Over the last four weeks, motor gasoline demand has averaged 9.4 mm bbls per day, up by 2.1 percent from the same perdiod last year. Distillate fuel demand has averaged 3.6 mm bbls per day over the last four weeks, up by 9.3 percent from the same period last year. Jet Fuel demand is 11.2 percent higher over the last four weeks compared to the same four -week period last year.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 136. Σήμερα 1 Αυγούστου 2010 η ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥ ΣΟΥ πομπάρει τα ΕΝΚΛΩ με τίτλο

  ΕΝΚΛΩ: η βιωσιμότητα, η αναδιάρθρωση, η εγγύηση του ελληνικού δημοσίου, οι τραπεζικές κωλυσιεργίες και τα ακίνητα

  μπείτε να διαβάσετε - να ρίξετε γέλιο γέλιο.
  Μην τσιμπήσει κανένας - θα σας γδύσουν οι Frapezites. It's game over

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 137. Καλά βρεεεεεεεεεεεεε αυτοί οι Βυθουλαίοι πότε κάνουν stop loss??
  Καλά υπάρχουν κάτι Πρόβατααααααααααααα που διαβάζουν και ακολουθούν ΜΑΝΤΑΜ ΣΟΥΣΟΥ , μαδημένα πρόβατα, ΤΕΛΕΙΑ ΘΥΜΑΤΑ. Ετοιμάζονται τώρα να μπουν και στα ΕΝΚΛΩ που τα αγοράζουν απο τα 10 ευρώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 138. http://www.capital.gr/News.asp?id=1025000

  Πού και να μην είχαν περάσει τα stress test. Μόνο 55δις επιχορήγηση από το κράτος, όσο 20% του ΑΕΠ ή 10 φορές την κεφαλαιοποίηση της ΕΤΕ!

  Χαιρετισμούς σε όσους παρακολουθούν έστω και εκ του μακρώθεν το blog...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 139. Με τον ΒΕΛΛ παίχτηκε ότι και με την ΙΛΥΔΑ... Εμφανίζεται κάτι κάποιο νέο για ΜΟΔ σε εξωπραγματικές τιμές, παίζουν τα λόμπυ και οι δημοσιογράφοι, τραβάνε την τιμή στο Θεό μπας και μπορέσουν να δώσουν χαρτιά στα κορόιδα που βλέπουν καθημερινά limit up και ακούνε για απογειώσεις και μπαρμπάδες από Αμέρικα που αποφάσισαν να επενδύσουν 800τρισεκατομμύρια σε ανυπόληπτες εταιρείες του κωλοχανείου μας και μετά η κατάληξη είναι η γνωστή... Το καλό είναι ότι τσιμπάνε όλο και λιγότεροι κάθε φορά. Πραγματικά αναρωτιέμαι αυτά τα λόμπυ μετά πως αποφασίζουν πόσα κομμάτια θα δώσουν και σε ποιο επίπεδο έτσι ώστε όλοι οι συμμετέχοντες να βγάλουν από κάτι χωρίς να υπάρχουν γκρίνιες...

  Καλά μπάνια σε όλους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 140. Θεοί οι Κλουκίνας Λάππας! Έχουν 15εκ βραχυπρόθεσμο δανεισμό και 15εκ ταμείο με βάση τις δημοσιευμένες καταστάσεις στις 30/6/2010. Και κάνουν ΑΜΚ άλλα 10εκ για να μειώσουν το βραχυπρόθεσμο δανεισμό! Η τιμή της ΑΜΚ 0,64 όταν στο ταμπλό είχε όταν το ανακοίνωσαν τα διπλά... Άσε που πριν 3 χρόνια είχε πάρει (???) νομίζω η morgan stanley πακέτο στα 10 ευρώ!!

  Κλασσικά η τιμή της μετοχής βουτάει προς την τιμή της ΑΜΚ... Θα έλεγε κανείς ότι εκεί θα αποτελεί ευκαιρία να μπει κανείς αλλά με δεδομένη τη συμπεριφορά άλλων μετοχών σε αντίστοιχες περιπτώσεις (βλέπε ΑΒΕ, ΣΕΝΤΡ κλπ)καλό είναι να είμαστε επιφυλακτικοί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 141. http://www.capital.gr/gmessages/showTopic.asp?id=1798166

  Δήλωση στελέχους μεγάλης ελληνικής τράπεζας:

  Όπως αναφέρει στέλεχος μεγάλης τράπεζας στο Capital.gr: «Θα πρέπει σύντομα και μέχρι τον Σεπτέμβριο το επιτόκιο στις καταθέσεις προθεσμίας να έχει αποκλιμακωθεί σημαντικά και να διαμορφώνεται κάτω από το 3%». Μάλιστα, όπως λέει, «δεν μπορεί η τράπεζα να έχει δανείσει με 2%, 2,5% και 3% (το μέσο επιτόκιο στα στεγαστικά δάνεια που έχουν συναφθεί την περίοδο 2004-2008) και να δανείζεται με 5%».

  Δεν μπορεί λέει να συμβαίνει αυτό άρα θα πέσουν τα επιτόκια. Ε αφού είναι τόσο απλά τα πράγματα γιατί είχατε τα επιτόκια στο 5% τόσο καιρό? Ά ίσως γιατί οι Έλληνες πολίτες πήραν δάνειο με 5% από το ΔΝΤ για να σας το δώσουν σαν εγγύηση ύψους 25δις και έτσι δεν έχετε πλέον ανάγκη τις καταθέσεις τους για να επιβιώσετε. Όταν τελειώσουν τα 25δις όπως τελείωσαν τα προηγούμενα 28δις που θα είχατε επιστρέψει την άνοιξη θα ξανααυξήσετε τα επιτόκια των προθεσμιακών ξεχνώντας το απλοικό σκεπτικό του μεγαλοστελέχους μέχρι που να σας δώσουν άλλα 40δις κοκ...

  Γιατί δε λένε την αλήθεια για την κατάσταση των τραπεζών και μας φλομώνουν στις μπαρούφες?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 142. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι όλοι είναι κερδισμένοι. Οι γνωστοί short όταν ανέβηκε ο δείκτης 300 μονάδες κέρδισαν γιατί δεν τους χτύπησαν τα stop loss (είχε χαλάσει το ξυπνητήρι τους) και τώρα παρά τις εκατομμύρια λογιστικές ζημιές σορτάροντας από διαρκώς υψηλότερα επίπεδα και με περισσότερα χρήματα τώρα έχουν κέρδη. Ο γνωστός παικταράς βγήκε ταύρος και έγραφε κάθε ημέρα ότι η αγορά είναι για πάνω ακόμα και όταν ο ΓΔ ήταν στο -3% αλλά τελικά κέρδισε από τα σορτ του, ενώ και οι ταύροι όσο ανέβαινε ο δείκτης είχαν μετοχές ενώ τώρα που πέφτει είναι έξω και περιμένουν πότε θα ξαναμπούν.

  Ευαγές ίδρυμα είναι αυτό το Χ.Α. και τους κάνει όλους πλούσιους και χαρούμενους... Ας το έχει ο Θεός πάντα καλά!

  Κατά τα άλλα 314δις θα είναι οι δανειακές ανάγκες της Ελλάδας το 2011 - 2015 λέει η Καθημερινή. Και το ΔΝΤ μας δίνει τα 100. Τα άλλα θα τα πάρουμε με το spread στις 800 μονάδες...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 143. Εγώ σίγουρα κέρδισα. Χαίρομαι όταν κερδίζουν όλοι και δεν μεμψιμοιρώ για τους άλλους.
  Να είναι καλά ο Παναγιώτης. Κορυφή ο άνθρωπος - κορυφή πιάσαμε και στο Βελλάνη.
  Τώρα μας βάζει σε άλλο χαρτί. Αρχοντάνθρωπος και κουβαρντάς. Χέρι στην τσέπη δεν μας άφησε να βάλουμε όλο τον Αύγουστο.
  Χέρι στην τσέπη μόνο όταν αγοράζουμε μετοχές, μας λέει.
  Νασαι καλά Τάκη. Σπάμε μεγάλη πλάκα, όταν γράφεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 144. Να κι άλλος κερδισμένος! Πού είσαι αφεντικό και πας διακοπές? Εδώ κερδίζουν όλοι! Όλοι μαζί παίρνουν Βελλάνη και στην κορυφή πουλάνε όλοι στον Κώστα Α. και στην ΕΝΑΠ που όμως κερδίζουν με τη σειρά τους παίζοντας σορτ την αγορά! Αύριο γιορτάζει και ο Παναγιώτης (Τάκης) και σίγουρα θα μοιράσει και άλλα κέρδη!! Όλοι βουρ στον πατσά, χαρίζονται λεφτά!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 145. Γεια χαρά
  ακόμα διακοπές?ούτε ο κάπτεν Γουέι δε κάνει τόσες
  άντε γύρνα στο λαό σου :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 146. Ακόμα διακοπές και πάλι διακοπές.
  Και αν το ΣΩΜΑ γύρισε, το ΜΥΑΛΟ είναι πάντα εκεί!

  Εαν η ΕΤΕ δεν πάει στα 2,5 χιλιάρικα να αγοράσουμε δεν γυρνάει Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ απο τους μεγαλογκουρούδες.

  Διαμαρτυρόμαστε, εκφράζουμε το δημοκρατικό μας δικαίωμα με μακροχρόνια παραμονή του μυαλού μας στα νησιά και απαιτούμε:
  ΠΕΣΕ μωρη ΕΤΕ να σε Π-Α-Ρ-Ο-Υ-Μ-Ε !!!

  Κ-Α-Λ-Ο Χ-Ε-Ι-Μ-Ω-Ν-Α γκουρούδεεεεεεςςςςςςςς!
  Και Κ-Α-Λ-Α Κ-Ε-Ρ-Δ-Η !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 147. http://www.capital.gr/News.asp?id=1031866

  Μόλις 137% του ΑΕΠ το δημόσιο χρέος μας ήδη από το εξάμηνο του 2010. Ενώ πέρυσι είχε κλείσει στο 120% περίπου ή τόσο μας έλεγαν. Μίλαγαν για 150% στο τέλος της τριετίας του μνημονίου και βλέπω να το πιάνουμε άνετα από φέτος... Πού να μην βγάζαμε και τόσα λεφτά ως πολίτες από το Χ.Α. να δείτε τι ύφεση θα είχαμε. Καλό βέβαια θα ήταν οι κερδισμένοι που είναι όλοι δηλαδή και πολύ κερδισμένοι να ρίξουν και κανένα φράγκο να κινηθεί η οικονομία. Τόσα βγάζετε μην είστε μοναχοφάηδες!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 148. μήπως τελικά αντί να ξύναμε πάτους να ξύναμε τίποτε άλλο?

  Αφιερωμένο!!
  http://www.youtube.com/watch?v=LgIRw0nfwCI

  ΑπάντησηΔιαγραφή